Άρθρο ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!!! Το κράτος μας πάει τρένο. Ανοιχτή επιστολή προς αρνητές πραγματικότητας με αφορμή τον κρατικό ΟΣΕ

Άρθρο ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!!! Το κράτος μας πάει τρένο. Ανοιχτή επιστολή προς αρνητές πραγματικότητας με αφορμή τον κρατικό ΟΣΕ

14 Μαρτίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,440
Μοίρασέ το

 

 

Πάρτε το χαμπάρι και χωνέψτε το καλά για να μην σκάτε άδικα. Οι κυβερνήσεις και οι πολιτικοί δεν έχουν το παραμικρό κίνητρο να βελτιώσουν τη ζωή σας. Για την ακρίβεια, όσο λιγότερα ξοδέψουν για εσάς, τόσο μεγαλύτερη η πίτα που θα μοιραστούν μεταξύ τους

 

Η απόλυτη τραγωδία αυτού του λαού…

ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ…

ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΘΝΑΡΧΗ…

ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ…

ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ…

ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ…ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΤΟΥ “ΕΘΝΑΡΧΗ”…

ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ “ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣ’ ΤΑ ΟΛΑ” ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΝΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ CIA… ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ…

Δεν του έμαθαν τίποτα τα δεκατρία μνημονιακά χρόνια… κι έκανε πρωθυπουργούς τους τους ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥΣ… 

Δεν διδάχθηκε από τις γροθιές που έφαγε… απ’ όλα τα δικαιώματα που του στέρησαν…  από την φτωχοποίησή του… από τις δολοφονίες από τους λάθρο που έγιναν πια ανεξέλεγκτοι…

Ψόφησε λέει και η άλλη γριά που ντιριντάχτιζε στη Λέσβο το λαθρομουσλιμάκι…

ΧΕΣΤΗΚΑ…

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ κι εμείς διαδηλώναμε, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ.

ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ… ΤΟΣΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑΣ…

ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΙΜΟΓΑΛΑΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΥΣ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…

ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ…

ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…

“Γονείς” ΜΠΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ…

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ… ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ… ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ…

ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ… μόνο κάποιοι λίγοι, άλλοτε σιωπηλά, κι άλλοτε ουρλιάζοντας προειδοποιούν για το ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ…

ΑΛΛΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ…

ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ…

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ…

ΚΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ …

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΥΞΙΔΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΦΡΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ…

ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Όποιος πιστεύει πως Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΙΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΤΡΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ…

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…

 

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

 

 

Κείμενο της αναρχο-φιλελεύθερης σελίδας του Facebook «Οι δούλοι», που δημοσιεύτηκε στις 4 Μαρτίου 2023.  (Ο τίτλος προστέθηκε από το Liberty Express)

 

Περιμένατε από το κράτος να έχει εκσυγχρονίσει και αυτοματοποιήσει το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, τη στιγμή που αυτό μέχρι το 2020 χρησιμοποιούσε…φαξ στις υπηρεσίες του και αν δεν υπήρχε η (έξωθεν) επιβολή λόγω κορωνοχούντας, θα το χρησιμοποιούσε ακόμα και σήμερα.
Μιλάμε για το ίδιο κράτος που έχει λάβει τον υψηλότερο δανεισμό σε σύγκριση με κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα και όμως οι κάτοικοι του είναι πιο φτωχοί από ποτέ, με τριτοκοσμικές υπηρεσίες ζωτικής σημασίας.
Πάρτε το χαμπάρι και χωνέψτε το καλά για να μην σκάτε άδικα.
Οι κυβερνήσεις και οι πολιτικοί δεν έχουν το παραμικρό κίνητρο να βελτιώσουν τη ζωή σας.
Για την ακρίβεια, όσο λιγότερα ξοδέψουν για εσάς, τόσο μεγαλύτερη η πίτα που θα μοιραστούν μεταξύ τους.
Πληρώνονται πλουσιοπάροχα από τη βίαιη φορο-επιδρομή βρέξει-χιονίσει, δεν κάνουν χρήση των μονοπωλιακών σκουπιδο-υπηρεσιών που παρέχουν σε εμάς, αλλά αντιθέτως πάνε στα καλύτερα ιδιωτικά, δοξάζονται σαν Θεοί από τους δούλους οπαδούς τους, έχουν πλήρη ασυλία ακόμα και για τα μεγαλύτερα εγκλήματα και αν τύχει και συμβεί καμιά στραβή όπως συνέβη με τη σύγκρουση τρένων, θα βάλουν μπρος τους προπαγανδιστικούς τους μηχανισμούς μέσω των ΜΜΕ.
Αν δεν πιάσει και αυτό, τότε θα αμολήσουν τα πιστά κoπρόσκυλα του συστήματος να σας σαπίσουν στο ξύλο καταπνίγοντας οποιαδήποτε προσπάθεια αντίδρασης.
Δεν είναι απλά άνθρωποι σε πολιτικές θέσεις, είναι στην κυριολεξία άνθρωποι σε θεοποιημένες θέσεις, αφού μπορούν να κάνουν οτιδήποτε θέλουν, όποτε θέλουν και όπως το θέλουν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και χωρίς να υφίστανται καμία απολύτως συνέπεια.
Μιλάμε για μια κλίκα από εξουσιομανείς νάρκισσους που μόχθησαν μια ζωή από τα φοιτητικά τους χρόνια, γλύφοντας κώλoυς για να ανέλθουν στην πυραμίδα της εξουσίας.
Πούλησαν και τη μάvα τους για να βρίσκονται εκεί που είναι τώρα.
Το μόνο τους κίνητρο είναι ο υπέρμετρος πλουτισμός τους και η αύξηση της ισχύς τους.
Αδιαφορούν πλήρως για την ασήμαντη ζωούλα σας και δεν δίνουν δεκάρα για τους νεκρούς. Γι΄αυτούς απλά χάθηκαν μερικά ΑΦΜ, τίποτα παραπάνω.
Τόσο απλά είναι τα πράγματα και αν ακόμα αρνείστε να το δείτε και θεωρείτε ότι απλά είναι «ανίκανοι πολιτικοί» και «οι άλλοι είναι καλύτεροι» είναι επειδή βρίσκεστε σε άρνηση και εφευρίσκετε ωραιοποιημένες δικαιολογίες για να ζείτε μέσα σε μια ωραιοποιημένο πλάνη.
Αλλά όσο και να εθελοτυφλείτε η ίδια η πραγματικότητα πάντοτε θα βρίσκει τρόπους για να υπενθυμίζει στην πλέμπα τη θέση της και την αναλώσιμη φύση της στο υπάρχον σύστημα.

Πηγή

Προβολές : 1,440


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα