Άρθρο και βίντεο υψίστης σημασίας. Συνέντευξη Τύπου από την Ευρωβουλή: «Σοκαριστικές αποδείξεις για την απάτη των κορονο-εμβολίων από τις κυβερνήσεις» Όλοι οι υπεύθυνοι για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της ιατρικής θα λογοδοτήσουν.

Άρθρο και βίντεο υψίστης σημασίας. Συνέντευξη Τύπου από την Ευρωβουλή: «Σοκαριστικές αποδείξεις για την απάτη των κορονο-εμβολίων από τις κυβερνήσεις» Όλοι οι υπεύθυνοι για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της ιατρικής θα λογοδοτήσουν.

29 Νοεμβρίου, 2023 31 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,653
Μοίρασέ το

 

ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΤΕ και ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΜΑ.

 

 Ο πρόλογος του NIOLAND είναι συγκλονιστικός…

 

Προσωπικά, δεν μ΄ενδιαφέρει να λογοδοτήσουν όσοι συμμετείχαν στην ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

 

Μ’ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΝΟΥΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ – ΓΙΑΤΡΟΙ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ – ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ή ΤΟ ΛΙΝΚ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ NIOLAND.

 

Ευχαριστώ τον NIOLAND από τα βάθη της ψυχής μου, για τον αγώνα που δίνει να ενημερώνει τον ελληνικό λαό…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Καλημέρα,

Θεωρώ αυτό το βίντεο και το άρθρο ύψιστης σημασίας διότι οι παραδοχές της απάτης γίνονται από τον πιο επίσημο οργανισμό τον ΕΜΑ (Ευρωπαικό Οργανισμό Φαρμάκων). Πέφτει και επίσημα πλέον το αφήγημα της απάτης του εμβολιασμού.

Θεωρώ δε ότι ομάδα δικηγόρων ή και πολιτικών κομμάτων μπορούν αν στραφούν κατά των κυβερνήσεων, πολιτικών κομμάτων, φορέων, και του ιατρικού συμπλέγματος που συναίνεσε στην απάτη. Εάν δεν το κάνουν σημαίνει οτι και αυτοί είναι συνεργοί στην απάτη και το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ.

 

ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΤΕ και ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΜΑ.

 

Το βίντεο είχε δυσκολία στη μετάφραση διότι το πρώτο μέρος ήταν στην ολλανδική γλώσσα και ο γερμανός ευρωβουλευτής μιλούσε αγγλικά με γερμανική προσφορά.

Η εργασία που έχει γίνει από τον Ολλανδικό τύπο που εξέτασα είναι απίστευτη και αποδεικνύει ότι σε όλο το κόσμο (εκτός Ελλάδας) οι προσπάθειες για την απόδειξη της απάτης, της δημοκτονίας του πλανήτη και οι ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας είναι ενεργές στο μέγιστο βαθμό.

 

Σηκώστε παρακαλώ το θέμα με την δέουσα και πρέπουσα σημασία!

 

Και ξέρετε κάτι ? Με έχει εκνευρίσει το γεγονός ότι όλοι μου λέτε ότι οι ακροατές έχουν κουραστεί με το θέμα του κορονοιού.

Δηλαδή τι ? Κουράστηκαν να μάθουν την αλήθεια ?

Ε θα την μάθουν είτε το θέλουν, είτε όχι!!!

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ

 

Μεταξύ 18 και 19 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο ρουμανικό κοινοβούλιο η τέταρτη εκδήλωση της Διεθνούς Συνόδου Κορυφής για την Κρίση (ICS), μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Συμμαχία για τη Ρουμανική Ένωση (AUR) και την Ένωση Βάσης, στην οποία συμμετείχαν διάσημοι ιατρικοί εμπειρογνώμονες αναλυτές και δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο.

Κατά την εναρκτήρια ομιλία τη δεύτερη ημέρα της συνόδου κορυφής, ο Cristian Terheş, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μίλησε για τη σημασία της συζήτησης και της ελευθερίας της έκφρασης σε μια ανοιχτή κοινωνία. Τόνισε ότι η αλήθεια ανακαλύπτεται μέσα από συζήτηση, έρευνα και κριτική.

«Πριν από λίγους μήνες διοργανώσαμε την τρίτη έκδοση αυτής της συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες. Πολλές από τις ομιλίες των εμπειρογνωμόνων που μοιράστηκαν τις γνώσεις τους μαζί μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ήταν άνευ προηγουμένου. Αυτό είναι το νόημα μιας ανοιχτής κοινωνίας: να επιτρέπει σε όλους με διαφορετικές απόψεις, ειδικά σε άτομα με ειδικές γνώσεις, να μοιράζονται τις απόψεις και τις απόψεις τους και να τις συζητάμε. Δεν θα έλεγα ότι είμαστε προφήτες, ότι έχουμε άμεση σχέση με τον Θεό και ότι ο ίδιος μας ψιθυρίζει στο αυτί ότι αυτή είναι η αλήθεια και ότι αυτό που λέει ο άλλος είναι ψέμα. Εμείς, ως κοινωνία, ανακαλύπτουμε την αλήθεια μέσω της συζήτησης, μέσω της έρευνας και μέσω της κριτικής», είπε.

 

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ, ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ???

 

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ? ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΗ ΔΟΥΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ !!!

Το ειχα γραψει και προβλεψει οτι δεν άξιζαν καμία υποστήριξη.

 

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ? ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΒΕΤΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ? ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΑΡΑ.

 

ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, (ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΑΜΕΣΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ), ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΟΤΕ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΤΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ!!!

 

Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ !!!

 

NIOLAND

Συνέντευξη Τύπου από την Ευρωβουλή: «Σοκαριστικές αποδείξεις για την απάτη των κορονο-εμβολίων από τις κυβερνήσεις»
Όλοι οι υπεύθυνοι για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της ιατρικής θα λογοδοτήσουν.

 

Μετάφραση: Nioland

 

Εκρηκτικές αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 21/11/2023. Ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Μαρσέλ ντε Γκράαφ, ο Γερμανός ευρωβουλευτής Ιωακίμ Κους, ο ακτιβιστής Βίλεμ Ένγκελ και η ιατρική σύμβουλος Βίμπεκε Μάνικε συζητούν τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που περιέχει η επιστολή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) με ημερομηνία 18 Οκτωβρίου 2023.

 

Απαντητική επιστολή της ΕΜΑ προς τους 8 Ευρωβουλευτές

Αυτή η απαντητική επιστολή της ΕΜΑ είναι σε απάντηση του αιτήματος μέσω επιστολής στις 04/10/2023 των Μαρσέλ ντε Γκράαφ, Ιωακίμ Κους και ακόμα 6 Ευρωβουλευτών, σύνολο 8 ευρωβουλευτές υπέγραψαν την επιστολή (Marcel de Graaff, Gilbert Collard, Francesca Donato, Joachim Kuhs, Mislav Kolakušić, Virginie Joron, Ivan Vilibor Sinčić and Bernhard Zimniok) και η τελική έκδοση της επιστολής εστάλη στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων στις 4 Οκτωβρίου 2023. Την ίδια μέρα, ο Μαρσέλ ντε Γκράαφ παρείχε επίσης μια σύντομη εξήγηση βίντεο της αγγλικής επιστολής.

“Ζητήσαμε διευκρινίσεις σχετικά με τα πολυάριθμα προβλήματα που περιβάλλουν τα εμβόλια κατά του κορονοϊού. Τα προβλήματα αυτά είναι τόσο σοβαρά που πεθαίνουν, από τη μυοκαρδίτιδα, την περικαρδίτιδα, από καρδιακή ανεπάρκεια, που πέφτουν νεκροί στο γήπεδο ποδοσφαίρου μπροστά στην τηλεόραση. Ζητήσαμε από τον ΕΜΑ να αποσύρει την άδεια κυκλοφορίας στην αγορά. Αυτόν τον μήνα, λάβαμε απάντηση από τον EMA στην επιστολή μας. Και αυτή η απάντηση περιέχει σοκαριστικά γεγονότα.”

Τα κύρια σημεία της συνέντευξης

“Παρακάμπτοντας και αγνοώντας διάφορους νόμους, η επιτροπή εισήγαγε εν γνώσει της στην αγορά δυνητικά θανατηφόρες ενέσεις. Η εξάρτηση των παρενεργειών από τις παρτίδες παραγωγής των εμβολίων έχει αναγνωριστεί, όπως και η μόλυνση του DNA”.

“Από την επιστολή του EMA προκύπτει ότι η χρήση των εμβολίων κόβιντ εγκρίθηκε μόνο για ατομική ανοσοποίηση και όχι για τον έλεγχο της λοίμωξης και σε καμία περίπτωση για την πρόληψη ή τη μείωση της λοίμωξης.”

“Κανείς κάτω των 60 ετών δεν διέτρεχε τον κίνδυνο σοβαρών επιπλοκών, οπότε, εκτός από ειδικές περιπτώσεις, κανείς δεν έπρεπε να εμβολιαστεί.”

“Μάλιστα, ο ΕΜΑ αναφέρει ότι η έκθεση στον ιό αυξάνει την πιθανότητα λοιμώξεων ακόμη και σε όσους έχουν εμβολιαστεί. Οι μαζικές κυβερνητικές εκστρατείες για να εμβολιαστείτε για να προστατεύσετε τους γονείς σας, τους γείτονές σας, τους πιο ευπαθείς στην κοινωνία, ήταν όχι μόνο μη εγκεκριμένες αλλά και εντελώς ανόητες και δεν βασίζονταν σε πραγματικά στοιχεία”.

“Και σας υπενθυμίζω για άλλη μια φορά ότι εξακολουθούμε να παλεύουμε με μια γιγαντιαία λεγόμενη ανεξήγητη υπερβολική θνησιμότητα. Εν ολίγοις, αυτές οι πληροφορίες από τον EMA είναι καταπέλτης. Οι κυβερνήσεις γνώριζαν ότι τα εμβόλια δεν προστατεύουν από την εξάπλωση του ιού, αλλά δεν μοιράστηκαν αυτή την πληροφορία με τους πολίτες. Αντιθέτως, επέβαλαν τα εμβόλια στους πολίτες μας με ψέματα, συγκάλυψαν τις παρενέργειες και έτσι έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία όλων όσων έκαναν ένα τέτοιο εμβόλιο. Οι εκστρατείες εμβολιασμού θα πρέπει να σταματήσουν το συντομότερο δυνατό, γιατί απλά δεν είναι ασφαλείς”.

“Ακόμα και η μέθοδος αναφοράς ανεπιθύμητων παρενεργειών που προωθήθηκε από την κυβερνητική πολιτική δεν ακολουθούσε τις κατευθυντήριες γραμμές του EMA, καθιστώντας την επιτήρηση αναποτελεσματική και τη συναίνεση μετά από ενημέρωση αδύνατη.”

“Μία από τις σημαντικότερες εκτιμήσεις των ανθρώπων για το αν θα κάνουν ή όχι ένα εμβόλιο είναι τα πιθανά ρίσκα και οι παρενέργειες. Ο ΕMA ανέφερε στην επιστολή του προς εμάς, ότι αναμένει: ‘αναφορές για παρενέργειες που εμφανίζονται κατά ή αμέσως μετά τον εμβολιασμό’“

“Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα σχετικά με τα ανεπιθύμητα συμβάντα ή τις παρενέργειες εντός 14 ημερών από τον εμβολιασμό είναι υψίστης σημασίας για την αξιολόγηση των κινδύνων που σχετίζονται με τα εμβόλια.”

Ωστόσο, οι αξιωματούχοι των κρατών μελών υιοθέτησαν την πολιτική ότι, δεδομένου ότι το εμβόλιο θα χρειαστεί 10 έως 14 ημέρες για να παράγει πρωτεΐνες αιχμής, τα ανεπιθύμητα συμβάντα εντός 14 ημερών μετά τον εμβολιασμό δεν θα πρέπει να καταγράφονται ως σχετιζόμενα με τον εμβολιασμό.”

“Στατιστικά, θεωρούσαν ότι το άτομο που έκανε το εμβόλιο δεν είχε εμβολιαστεί εντός αυτών των πρώτων 14 ημερών. Τελείως ανόητο.”

“Οι κυβερνητικές πολιτικές και επίσης οι κυβερνητικές εκστρατείες στα μέσα ενημέρωσης για την προώθηση των εμβολίων κατά της κόβιντ παραλείπουν έτσι τους κινδύνους και τις παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν σε αυτές τις πρώτες 14 ημέρες.”

“Κάθε καινοτομία που προέρχεται από τη χρήση τεχνικών γενετικής μηχανικής πρέπει να θεωρείται γενετικά τροποποιημένος οργανισμός (ΓΤΟ) και να υπόκειται σε ειδικούς κανονισμούς.”

“Το mRNA δεν είναι ανθρώπινο και αποτελεί μέρος των ΓΤΟ. Ο ΕΜΑ είχε ενημερωθεί ότι ορισμένες παρτίδες, που ονομάζονταν “μπλε”, δημιουργούσαν πολύ περισσότερες και σοβαρότερες παρενέργειες, αλλά κανείς δεν προέβη σε καμία παρέμβαση.”

Ο ΕΜΑ, στην απάντησή του, γνωρίζει πολύ καλά τι συνέβη, αλλά προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει στα ερωτήματα σχετικά με τη νομιμότητα των εγκρίσεων κυκλοφορίας, δηλώνοντας ότι αυτό είναι πολιτικό θέμα και πρέπει να εξεταστεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Όταν η παραπληροφόρηση διαδίδεται από τις κυβερνήσεις των κρατών μελών μας, οι γιατροί δεν μπορούν να δώσουν καλές συμβουλές. Και οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν μια καλή επιλογή για το αν θέλουν να εμβολιαστούν ή όχι.

Ο Μαρσέλ ντε Γκράαφ δήλωσε:

“Και οι κυβερνήσεις και όλα τα πολιτικά κόμματα που το υποστήριξαν θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τα ψέματα και την απάτη τους”.


ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

  1. Επιστολή που στάλθηκε στον ΕΜΑ στις 04 Οκτωβρίου 2023 με αίτημα να αποσυρθούν από την κυκλοφορία οι άδεις κυκλοφορίας των εμβολίων, υπογεγραμμένη από 8 Ευρωβουλευτές (Marcel de Graaff, Gilbert Collard, Francesca Donato, Joachim Kuhs, Mislav Kolakušić, Virginie Joron, Ivan Vilibor Sinčić and Bernhard Zimniok)
  1. Διάγραμμα που αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου από τον Μαξ Σμέλινγκ (Max Schmeling), ο οποίος είναι ο στατιστικολόγος που έκανε όλη την επεξεργασία των δεδομένων σχετικά με την εξάρτηση της σοβαρότητας των παρενεργειών από τις παρτίδες των εμβολίων.
  1. Οι παρτίδες που αναφέρθηκαν στη συνέντευξη Τύπου από τον Μαξ Σμέλινγκ (Max Schmeling), ο οποίος είναι ο στατιστικολόγος που έκανε όλη την επεξεργασία των δεδομένων σχετικά με την εξάρτηση της σοβαρότητας των παρενεργειών από τις παρτίδες των εμβολίων.

 

 

Συνέντευξη Τύπου από την Ευρωβουλή: «Σοκαριστικές αποδείξεις για την απάτη των κορονο-εμβολίων»

 


Πηγή: Shocking confirmations about Covid-19 vaccines, Strasbourg, Louise Weiss, WEISS N-1.2, Marcel de GRAAF (NI, NL) and Joachim KUHS (ID,DE)


Το Substack του Nioland είναι μια έκδοση που υποστηρίζεται από τους αναγνώστες. Για να λαμβάνετε νέες δημοσιεύσεις υποστηρίξτε το έργο μου. Γίνετε συνδρομητές δωρεάν ή επί πληρωμή με πλεονεκτήματα.


Λεπτομέρειες για το κόστος και τα πλεονεκτήματα πληρωμένης συνδρομής (μηνιαία ή ετήσια) εδώ:

Επιλέξτε Συνδρομητικό Πρόγραμμα

 

Πηγή  https://nioland.substack.com/p/7be

Προβολές : 1,653


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα