Άρθρο ΣΕΙΣΜΟΣ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ο ασύμμετρος πόλεμος της Γερμανίας κατά της ευρωζώνης. Μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να βγάλει την Ελλάδα, από την «φωλιά των λύκων!!!». Επιβεβαιώνεται η προφητεία ενός ΝΑΖΙ!!!

Άρθρο ΣΕΙΣΜΟΣ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ο ασύμμετρος πόλεμος της Γερμανίας κατά της ευρωζώνης. Μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να βγάλει την Ελλάδα, από την «φωλιά των λύκων!!!». Επιβεβαιώνεται η προφητεία ενός ΝΑΖΙ!!!

18 Νοεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,949
Μοίρασέ το

 

Η αποκάλυψη της χρεοκοπίας των γερμανικών τραπεζών θα ήταν τεράστιο πλήγμα στο γερμανικό umber ales!

Μόνο η διάλυση της ΟΝΕ θα οδηγήσει τις γερμανικές τράπεζες σε χρεοκοπία, βάζοντας τέλος στην λεηλασία της ευρωζώνης.

 

 

Τα είχε πει ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ στα “ΠΟΛΙΤΙΚΑ” του, διόμισι χιλιάδες χρόνια πριν…:

“Επιδίωξη της τυραννίας είναι, να φτωχεύσουν οι πολίτες, αφενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους η φρουρά του καθεστώτος και αφετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες  και να μην τους μένει χώρος για επιβουλές…

Σ’ αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…”

Αλλά εμείς, χαμπάρι δεν πήραμε από τα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΑ… εμείς οι νεοέλληνες, ξέρουμε όλους τους ινφλούενς (πως διάολο τους λένε), ξέρουμε τι έχει πει το κάθε φρόκαλο, αλλά από ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, δεν έχουμε ιδέα…

Αν δεν ξεσηκωθούμε ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ … “ΕΛΛΗΝΕΣ”, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ…

 

ΤΑ ΙΟΥΔΑΪΚΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ… ποτέ με εκλογές…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ… ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ…

 

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό που επέλεξα από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, δεν είναι τυχαίο…

Οι αλλεπάλληλες κρίσεις της ευρωζώνης από το 2010 μέχρι σήμερα και η κακοδιαχείρισή τους από τους «ιθύνοντας» της ΕΕ και του ΔΝΤ με ανορθόδοξα οικονομικά μέσα, αναιρώντας τους ορθολογικούς κανόνες της Πολιτικής Οικονομίας και τους κανόνες του δικαίου, θα πρέπει να μας υποψιάσουν για την ύπαρξη ενός διεστραμμένου οικονομικού εγκεφάλου, με στόχο την καταστροφή της ευρωζώνης.

Χωρίς οι εγκληματικές του προθέσεις, ωστόσο, να γίνονται αντιληπτές επειδή προηγουμένως έχει φροντίσει να κατασκευάσει κάποιον εχθρό, π.χ. ανθελληνική υστερία, αντιρωσική υστερία με αποτέλεσμα ο ίδιος να παραμένει αόρατος. Που είναι ο ορισμός του ασύμμετρου πολέμου!

 

Γράφει η

ΑΙΘΡΑ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ

Οικονομολόγος

 

   Με αόρατο εχθρό των λαών της ευρωζώνης, ανεξαιρέτως, την Γερμανία με όπλο μαζικής καταστροφής την δημοσιονομική πειθαρχία (ενοχοποίηση των ελλειμμάτων) με στόχο  την λεηλασία της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας τους για την διάσωση των γερμανικών τραπεζών που συνεχίζουν να κινδυνεύουν – με βάση τα (πραγματικά) στοιχεία του γερμανικού ισοζυγίου χρηματοοικονομικών συναλλαγών –  συμπαρασύροντας στον κίνδυνο και τις γαλλικές τράπεζες και αμερικανικά κερδοσκοπικά κεφάλαια. Εξ ου και η εμπλοκή του ΔΝΤ στη δήθεν, ελληνική διάσωση.

      Αντί η ΕΚΤ και οι γερμανικές κυβερνήσεις να αφήσουν τους διεφθαρμένους Γερμανούς τραπεζίτες να  χρεοκοπήσουν το 2008, διασώζοντας μόνο τις καταθέσεις! Όπως έκανε η Ισλανδία το 2010. Απονέμοντας δικαιοσύνη.

Στην ευρωζώνη δεν συνέβη αυτό, επειδή η αποκάλυψη της χρεοκοπίας των γερμανικών τραπεζών θα ήταν τεράστιο πλήγμα στο γερμανικό umber ales!

Συνεπώς, γερμανικά σκεπτόμενοι, ένας Γ΄ΠΠ θα ήταν ευχής έργο για τη Γερμανία προκειμένου να κρύψει κάτω από τα συντρίμμια της Ευρώπης το ταπεινωμένο γερμανικό umber ales. 

Η παλιά γνωστή Γερμανία του Β΄ΠΠ. Αλλάζοντας μόνο τα πολεμικά της μέσα.

    Με συνεργούς της Γερμανίας και όλες τις ελίτ της ΟΝΕ λόγω των κοινών τους συμφερόντων από το μοίρασμα της δημόσιας περιουσίας των χωρών τους (αποκρατικοποιήσεις) κατ’ επιταγή των θεσμών (πρώην τρόικας), και χωρίς οι ίδιες να εκτίθενται. Απόδειξη ότι οι ελίτ δεν έχουν πατρίδα, μόνο συμφέροντα. Γι’ αυτό καμία εμπιστοσύνη στα ΜΜΕ πρώτης κυκλοφορίας!

 

   Μόνο η διάλυση της ΟΝΕ θα οδηγήσει τις γερμανικές τράπεζες σε χρεοκοπία, βάζοντας τέλος στην λεηλασία της ευρωζώνης. Ενώ ο κίνδυνος ενός Γ΄ΠΠ μοιάζει να απομακρύνεται, καθώς οι κυρίως, εμπλεκόμενοι στον πόλεμο της Ουκρανίας, όπως πληροφορούμαστε, οδεύουν προς διαπραγματεύσεις.  Ουδείς ενδιαφέρεται για το γερμανικό αδιέξοδο.

    Με βάση τα παραπάνω, είναι προφανές, ότι για την Ελλάδα η έξοδος από την ΟΝΕ είναι θέμα εθνικής επιβίωσης καθώς η καταστροφή της Ελλάδας συμφέρει την Γερμανία, για το απλό λόγο ότι, όσο μεγαλύτερο το χρέος τόσο μεγαλύτερο το μερίδιο των Γερμανών τραπεζιτών στα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες.

Με ορατό τον κίνδυνο μετατροπής της Ελλάδας σε Ιράκ της Ευρώπης, Και μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να βγάλει την Ελλάδα, από την «φωλιά των λύκων»!

 

Πηγή

Προβολές : 1,949


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα