Άρχισε το... show,  για τα μάτια του πόπολου... Προσέξτε τις φωτογραφίες... δεν είναι τυχαίες...

Άρχισε το... show, για τα μάτια του πόπολου... Προσέξτε τις φωτογραφίες... δεν είναι τυχαίες...

6 Ιουλίου, 2023 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,246
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και … πήρα ξηροκάρπια με βυσσινάδα και σόδα, για να απολαύσω το… θέαμα…

 

 

Μετωπική «Σπαρτιατών» με Βελόπουλο για τις Πρέσπες – Η σκληρή απάντηση Κατσιβαρδά: Υποκριτική στάση, πατριδοκαπηλία

Μετωπική «Σπαρτιατών» με Βελόπουλο για τις Πρέσπες - Η σκληρή απάντηση Κατσιβαρδά: Υποκριτική στάση, πατριδοκαπηλία
Βρε Κυριάκο, “μπάζεις” από χίλιες μπάντες και μιλάς για … εξεταστικές;;;
Μέχρι και τα… “πρωτάκια” οι Σπαρτιάτες σε πήραν χαμπάρι και δίνουν κι αυτοί από την πλευρά τους “τη σχετική μονόπρακτη παράσταση” και την ίδια στιγμή, αποδείχθηκαν του… νηπιαγωγείου, και δεν  αντιλήφθηκαν την “παγίδα” του Άλεξ με το στημμένο ντεκόρ που τους εξέθεσε…(θα τα πούμε σε άλλη ανάρτηση)…
Παίδες, προσέξτε εσείς οι νεοβαπτισμένοι στα βουλευτικά έδρανα…
Ο Βελό, είναι παλιά καραβάνα…
Καλλιόπη Σουφλή
Απαντώντας στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Σπαρτιατών κ. Κατσιβαρδάς ανέφερε σε δήλωσή του: Ο Κος Βελόπουλος τρέφει χίμαιρες για ένα δήθεν ηγετικό ρόλο στον ”πατριωτικό χώρο”

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ξεκίνησαν οι κόντρες ανάμεσα στα κόμματα λίγες μόλις ημέρες από την ορκωμοσία της Νέας Βουλής μετά τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου στην χώρα μας.

Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος της Ελληνικής Λύσης, και το εθνικό κόμμα των Σπαρτιατών με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν σφοδρά διαδικτυακά πυρά μεταξύ άλλων, για το ζήτημα των Πρεσπών, τους εμβολιασμούς covid και τις αντίστοιχες προτάσεις που κατέθεσε ο πρώτος για σύσταση εξεταστικών επιτροπών.

 

Ειδικότερα, έπειτα από διαδοχικές αναρτήσεις στο Twitter του προέδρου της Ελληνικής Λύσης όπου δήλωνε πως οι Σπαρτιάτες και το κόμμα Νίκη, δεν θα υποστηρίξουν τις προτάσεις του και θα προτιμήσουν να «βάλουν πλάτη» στην κυβέρνηση, ήρθε η αποστομωτική απάντηση από το κόμμα των Σπαρτιατών η οποία έκανε λόγο για υποκριτική πρωτοβουλία του κ. Βελόπουλου απαρριθμώντας μια μια τις «κωλοτούμπες» του στα 5 αυτά σοβαρά ζητήματα.

 

Με νέα ανάρτηση του ο Κυριάκος Βελόπουλος επανήλθε στο προσκήνιο, αναφέροντας μάλιστα πως θα προβεί στη νομική οδό μέσω του δικηγόρου κ. Σαράκη.

Πώς ξεκίνησε όμως η μετωπική μεταξύ τους:

Οι αναρτήσεις Βελόπουλου

«ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΌΣ….
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ, ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΡΟΥΜΕ…. ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ:
Κατά την τελευταία αναθεώρηση του Συντάγματος, δόθηκε ένα δικαίωμα στην ελάσσονα αντιπολίτευση.
Συγκεκριμένα, αναθεωρήθηκε και το άρθρο 68, το οποίον πλέον στην παρ. 2 εδ. γ΄, αναφέρει ότι:
”Η Βουλή μπορεί να συνιστά δύο ανά κοινοβουλευτική περίοδο εξεταστικές επιτροπές, εφόσον η σχετική πρόταση δέκα τουλάχιστον βουλευτών υπερψηφισθεί από τα δύο πέμπτα του συνόλου των βουλευτών (120), ανεξαρτήτως πλειοψηφίας”.
Με λίγα λόγια, με πρόταση 10 τουλάχιστον βουλευτών, διεξάγεται συζήτηση στην Ολομέλεια για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής και αυτή αποφασίζεται (μετά από συζήτηση) αν την ψηφίσουν 120 τουλάχιστον βουλευτές.
Δηλαδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να την μπλοκάρει η κυβερνητική πλειοψηφία, αν ψηφίσουν 120 βουλευτές» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για να προσθέσει σε άλλο σημείο « ΌΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ!
Το θέμα λοιπόν είναι ότι φθηνές δικαιολογίες δεν χωρούν! Κάποιοι δεν αφήνουν αυτούς που δηλώνουν πατριώτες να ψηφίσουν τις εξεταστικές επιτροπές! Αυτή είναι η αλήθεια! Ή είστε με την Ελλάδα και τη Μακεδονία ή δεν είστε κύριοι!».

Η απάντηση των Σπαρτιατών

Απαντώντας στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Σπαρτιατών κ. Κατσιβαρδάς ανέφερε σε δήλωσή του:
«Ο Κος Βελόπουλος τρέφει χίμαιρες για ένα δήθεν ηγετικό ρόλο στον ”πατριωτικό χώρο”. Ζητά εξεταστική επιτροπή για μια χρονική περίοδο, που άνηκε ο ίδιος στη ΝΔ, πριν καν ιδρύσει το κόμμα του. Επίσης ζητά εξεταστική επιτροπή για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων, με την οποία ο ίδιος συμφώνησε κι υπέγραψε (Πρακτικά της Βουλής, 10-3-2020, σελ 401-402)!

Επιπροσθέτως, ο χαρακτηρισμός, για την προδήλως ετεροβαρή προς τα εθνικά συμφέροντα Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία ο κος Βελόπουλος είχε αναφέρει κατά τι πρόσφατο παρελθόν ως ”καλή Συμφωνία” και ότι δεν ήταν δήθεν ”προδοσία” επαναβαφτίστηκε μόλις εχθές Τρίτη 4 Ιουλίου 2023, ως ”επαίσχυντη”.

Η υποκριτική πρωτοβουλία της σύστασης εξεταστικών επιτροπών ελήφθη αμιγώς για λόγους εντυπωσιασμού και άγρας δημοσιότητας άνευ ουσίας και σοβαρότητας. Λέμε ”όχι” στην εκ του ασφαλούς πατριδοκαπηλία του κου Βελόπουλου!».

 

Νέα απάντηση από τον Κυριάκο Βελόπουλο

«Ας μιλήσουμε πολιτικά: ουδέποτε ήμουν στη Νέα Δημοκρατία όταν υπεγράφη η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, ουδέποτε ήμουν στη Νέα Δημοκρατία, ουδέποτε είπα ότι ήταν καλή η συμφωνία! Αυτός που υπογράφει το κείμενο πρέπει να τα αποδείξει κιόλας! Όταν λες ενσυνείδητα ψέματα πρέπει να είσαι και έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες! Η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήνουμε σε ασόβαρους γυρολόγους των κομμάτων.
Μία απλή ανάγνωση του κανονισμού της Βουλής θα τους βοηθήσει για να καταλάβουν τι σημαίνει εξεταστική επιτροπή και τι σημαίνει στηρίζω την πρόταση για εξεταστικές που αφορούν Πρέσπες, Τέμπη, Μάτι για την ίδια την κοινωνία!
Απαντάμε πολιτικά αλλά όταν χρειάζεται απαντάμε και διαφορετικά!
Δεν φτάνει που δεν στηρίξατε την πρόταση επιχειρούν με ψέματα(γνωστή τακτική, γνωστών κύκλων) να σπιλώσουν ανθρώπους! Ραντεβού με τον κ.Σαράκη (ξέρετε που) λοιπόν αφού δεν υπάρχει άλλη λύση!»

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,246


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα