“έλληνες γονείς και εκπαιδευτικοί” ακούτε;;; Στη Βρετανία, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ... ΕΣΕΙΣ, ΜΟΥΓΚΑ...

“έλληνες γονείς και εκπαιδευτικοί” ακούτε;;; Στη Βρετανία, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ... ΕΣΕΙΣ, ΜΟΥΓΚΑ...

16 Ιουλίου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:550
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω, οργίζομαι και αναρωτιέμαι… ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΟΥΝ “έλληνες γονείς και εκπαιδευτικοί” στην Ελλάδα;;;

 

Γονείς κατά Βρετανικής κυβέρνησης. Τα παιδιά τους διδάχθηκαν ακραία σεξουαλική αγωγή και ως αποτέλεσμα έχουν υποστεί βλάβες

«Αυτό που διδάσκεται στα παιδιά στο σχολείο είναι εγκληματική κακοποίηση των παιδιών»

 

 

Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, όσο βλέπω “γονείς” και “εκπαιδευτικούς”, να μένουν αδιάφοροι στην παράνοια της διαστροφής που διδάσκονται τα παιδιά τους τα τελευταία οκτώ χρόνια… από τότε δηλαδή που ανέβηκε στην εξουσία η διεστραμμένη παρέα του Τσίπρα και συνέχισε η διεστραμμένη παρέα του ψυχοπαθούς Μητσοτάκη…

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ “γονείς” ΚΑΙ ΑΠΟ “εκπαιδευτικούς”, που δέχονται οι μεν να διδάσκουν σε παιδάκια του νηπιαγωγείου και του δημοτικού αλλά και του γυμνασίου – λυκείου τη ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ και από τους δε, να επιτρέπουν ως γονείς την ανωμαλία…

ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ…

ΤΙ ΣΚΑΤΑ “ΓΟΝΕΙΣ” ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ”, ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ;;;

ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ;;;

Αλλά όταν στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, ψάχνεις με το λυχνάρι του Διογένη να βρεις ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΤΖΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΜΑΣ…

ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ο “πατέρας” ξενοπηδάει ή πηδάει το ίδιο του το παιδί και η “μάνα” το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι ο γκόμενος και τα λούσα, ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

 

ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ… 

ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΥΛΑ Η ΛΕΠΡΑ;;;

ΓΑΖΩΜΑ ΜΕ ΟΠΛΟΠΟΛΥΒΟΛΟ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

 

Η ανθρωπιστική ομάδα του Λόρενς Φοξ (Laurence Fox) σχεδιάζει να μηνύσει την κυβέρνηση για τους ισχυρισμούς ότι το Υπουργείο Παιδείας αποτυγχάνει να προστατεύσει τα παιδιά από την «παιδική κακοποίηση» της ριζοσπαστικής σεξουαλικής εκπαίδευσης από εξωτερικούς παρόχους.

Η οργάνωση Bad Law Project, η οποία ιδρύθηκε από τον ηθοποιό και ηγέτη του πολιτικού κόμματος Reclaim Λόρενς Φοξ, σχεδιάζει να μηνύσει το Υπουργείο Παιδείας για τους παρόχους σεξουαλικής εκπαίδευσης που ισχυρίζονται ότι ενεργούν «παράνομα και εγκληματικά».

Η υπόθεση, που ανακοινώθηκε σε εκδήλωση της Βουλής των Κοινοτήτων την Πέμπτη, ενεργεί για λογαριασμό πολλών οικογενειών που λένε ότι τα παιδιά τους διδάχθηκαν ακραία σεξουαλική αγωγή χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή τους και ισχυρίζονται, και ως αποτέλεσμα, ότι έχουν υποστεί είτε ιατρική είτε ψυχολογική βλάβη.

Το Bad Law Project δήλωσε ότι η προσωπική, κοινωνική, υγειονομική και οικονομική εκπαίδευση (Personal, Social, Health and Economic Education – PSHE), όπως εφαρμόζεται σήμερα στα βρετανικά σχολεία, επηρεάζει αρνητικά την ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών, αυξάνοντας την ευαλωτότητά τους στην κοινωνική, σεξουαλική και πολιτική εκμετάλλευση.

Είπε ότι αυτό παρέχει μηχανισμούς μέσω των οποίων ομάδες του τρίτου τομέα προωθούν ενεργά επιβλαβείς πολιτικές ιδεολογίες στα σχολεία, κατά παράβαση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των παιδιών και των οικογενειών τους.

Η δικηγόρος του Bad Law Project, Άννα Λουτφί (Anna Loutfi), δήλωσε στην Epoch Times ότι, ως θέμα αστικού δικαίου, «πρόκειται να μηνύσουμε το Υπουργείο Παιδείας για αμέλεια και μη τήρηση του καθήκοντος φροντίδας του να προστατεύει τα παιδιά από την πολιτική πλύση εγκεφάλου».

Πρόσθεσε ότι μπορεί να εξετάσουν και το ενδεχόμενο να κινηθούν και ποινικά, προσθέτοντας ότι αυτό που συμβαίνει με το PHSE είναι «κακοποίηση παιδιών».

Η Λουτφί είπε επίσης ότι θεωρούν ότι ορισμένα από τα υλικά «πληρούν το ποινικό όριο για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών χωρίς σεξουαλική επαφή».

Υποστήριξε ότι το Υπουργείο Παιδείας έχει «αποτύχει πλήρως» να τηρήσει «τις πολιτικές προστασίας, επειδή η διδασκαλία και η προώθηση της ιδεολογίας του φύλου, η ιδέα ότι γεννιέσαι στο λάθος σώμα, προωθεί την αυτοτραυματισμό των παιδιών και τώρα έχει φτάσει σε επίπεδα κοινωνικής μετάδοσης».

 

«Επίσης, αυτό που βλέπουμε είναι μια προσπάθεια να καταστραφεί η νομική δικαιοδοσία της οικογένειας, επί του παιδιού και να αντικατασταθεί με ένα κράτος ή με μια εταιρική οντότητα που είναι ο πάροχος εκπαίδευσης που υποστηρίζεται από κρατικά χρήματα, χρήματα των φορολογουμένων», δήλωσε η Λουτφί.

«Αυτό που διδάσκεται στα παιδιά στο σχολείο είναι εγκληματική κακοποίηση των παιδιών», δήλωσε ο Φοξ στην Epoch Times, προσθέτοντας ότι «πρέπει να καταργηθεί».

«Και στη συνέχεια πρέπει να συσταθεί μια επείγουσα έρευνα για να διαπιστωθεί πώς επιτράπηκε αυτή η άθλια κατήχηση να μπει στα σχολεία μας εξ αρχής», πρόσθεσε.

Η αγωγή δεν έχει κατατεθεί ακόμη και επί του παρόντος βρίσκεται σε διαδικασία χρηματοδότησης από το κοινό.

id5254762 01H02DB1GQQNZKZTBMPG382PFW 50 600x400 1
Ο Λόρενς Φοξ (αριστερά) και ο Άντριου Μπρίτζεν πριν από τη συνέντευξη Τύπου του Κόμματος Reclaim στο Λονδίνο, με ημερομηνία 10 Μαΐου 2023. (Stefan Rousseau/PA Wire)

Πλύση εγκεφάλου στα παιδιά

Σε έκθεσή του, το The Bad Law Project ανέφερε ότι το PSHE ενθαρρύνει τις διακρίσεις κατά των εκπαιδευτικών, των παιδιών και των γονέων που έχουν «λανθασμένες απόψεις» κατά παράβαση του βρετανικού νόμου περί ισότητας και των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Είπε επίσης ότι μπορεί να υπονομεύει την κοινωνική συνοχή και μπορεί να «επιδεινώνει τις φυλετικές, θρησκευτικές και πολιτιστικές εντάσεις στην κοινωνία μας, ενθαρρύνοντας την ανθυγιεινή δυσαρέσκεια για το εκπαιδευτικό σύστημα και τη βαθιά διάσπαση της εμπιστοσύνης μεταξύ σχολείων, γονέων και ευρύτερων κοινοτήτων».

Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι η ιδεολογία του φύλου είναι μια συνταγή για τον αυτοτραυματισμό των παιδιών απλώς και μόνο επειδή ενθαρρύνει τα (μερικές φορές πολύ) μικρά παιδιά «να βλέπουν το υγιές σώμα τους ως «λάθος» και πηγή δυστυχίας».

«Οι λεπτές τεχνικές εξαναγκαστικής πειθούς αφθονούν σε όλα τα προγράμματα σπουδών PSHE, μέσω των οποίων το παιδί ωθείται να θεωρήσει την «ταυτότητα φύλου» του ως την απόλυτη έκφραση αυτού που είναι, καθιστώντας το διαφορετικό, ξεχωριστό και μοναδικό», αναφέρεται.

Το Bad Law Project ανέφερε ότι αυτό «κάνει πλύση εγκεφάλου στα παιδιά ώστε να αναπτύξουν ένα θανάσιμο τρόμο για την εφηβεία, η ιδέα ότι είναι «ΟΚ» να σταματήσει ή να εμποδιστεί η εφηβεία είναι δικαιολογημένη» και ότι μέσω του PSHE, ο τρίτος τομέας μπορεί «να παρέχει αποτελεσματικά μια πύλη για τα παιδιά σε μια εξειδικευμένη αγορά φαρμάκων που εμποδίζουν την εφηβεία και συνδετικών για το στήθος, τα οποία καθυστερούν την εφηβική ανάπτυξη με αμέτρητες ιατρικές επιπλοκές».

Επιβλαβές εκπαιδευτικό υλικό

Βρετανοί βουλευτές έχουν συζητήσει τα τελευταία δύο χρόνια πώς το υλικό κατακλύζεται στα σχολεία από εξωτερικούς παρόχους που εκθέτουν τα παιδιά σε «βαθιά ακατάλληλο, εξαιρετικά ανακριβές, σεξουαλικά σαφές και επιζήμιο υλικό» στο όνομα της σεξουαλικής αγωγής.

Μια πρόσφατη ανάλυση, από τη βρετανική δεξαμενή σκέψης Civitas, προέτρεψε τους γονείς να είναι «σε εγρήγορση» για το τι διδάσκονται τα παιδιά στις τάξεις από κάποιους αυτοαποκαλούμενους ειδικούς.

Τα στατιστικά στοιχεία, που συγκεντρώθηκαν από την Deltapoll, διαπίστωσαν ότι λίγο λιγότερο από το ένα τρίτο των 16-18 ετών δηλώνουν ότι έχουν διδαχθεί ότι «μια γυναίκα μπορεί να έχει πέος».

Σε ένα στα πέντε έχει ειπωθεί ότι «ένας άνδρας μπορεί να μείνει έγκυος».

id5356554 01H2G0SHQFTS2N4AANMEKZ04GW 50 600x404 1
Η βουλευτής Μίριαμ Κέιτς μιλάει κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της Northern Research Group στο Doncaster Racecourse, Αγγλία, στις 9 Ιουνίου 2023. (Danny Lawson/PA Wire)

Η συντηρητική βουλευτής Μίριαμ Κέιτς (Miriam Cates) δήλωσε ότι οι μαθητές υποβάλλονται σε μαθήματα σχέσεων και σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που είναι «ακατάλληλα για την ηλικία, ακραία, σεξουαλικά και ανακριβή».

«Γραφικά μαθήματα για το στοματικό σεξ, για το πώς να πνίγετε τον σύντροφό σας με ασφάλεια και για 72 φύλα. Αυτό είναι που περνάει για σχέσεις και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα βρετανικά σχολεία», δήλωσε.

Σε έκθεση που δημοσιεύθηκε τον Μάρτιο, η δεξαμενή σκέψης Policy Exchange με έδρα το Λονδίνο ανέφερε ότι τα περισσότερα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν ενημερώνουν τους γονείς εάν το παιδί τους θέλει να ταυτοποιηθεί ως άλλο φύλο.

Διαπίστωσε ότι τα σχολεία δεν ενημερώνουν αξιόπιστα τους γονείς μόλις ένας μαθητής εκφράσει την επιθυμία να αλλάξει φύλο. Αυτό σημαίνει ότι εξαιτίας της πολιτικής «αυτοαναγνώρισης» ενός σχολείου, η πρώτη φορά που ένας γονέας ενημερώνεται για τη μετάβαση του παιδιού του είναι σε μια επιστολή προς το σπίτι, όπου αναφέρεται το νέο όνομα του παιδιού.

Τα σχολεία και οι εξωτερικοί πάροχοι σεξουαλικής αγωγής έχουν επίσης κατηγορηθεί ότι κρύβουν το σχετικό υλικό από τους γονείς.

Τον Ιούνιο, η ιδρύτρια του No Secret Lesson Plans In UK Schools (Όχι στα μυστικά σχέδια μαθημάτων στα σχολεία του Ηνωμένου Βασιλείου), Κλερ Πέιτζ (Clare Page), η οποία ήθελε να δημοσιοποιηθούν δημόσια τα μαθήματα σεξουαλικής αγωγής της κόρης της, έχασε την υπόθεση, αφού ο δικαστής έκρινε ότι τα εμπορικά συμφέροντα του τρίτου παρόχου σεξουαλικής αγωγής υπερέβαιναν το δημόσιο συμφέρον ενός γονέα που ζητούσε το υλικό.

Η εφημερίδα The Epoch Times επικοινώνησε με το Υπουργείο Παιδείας για σχόλια.

Από τον Owen Evans

Πηγή: theepochtimes.gr

 

 

Πηγή

Προβολές : 550


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα