Ένας φάκελος... για τον κορυφαίο δικηγόρο της χώρας! Η “καταχωνιασμένη” 6σελιδη επιστολή που “χάθηκε” στην εισαγγελία του Α.Π!

8 Ιουλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Συνεργάτης πασίγνωστου ποινικολόγου, τον καταγγέλλει ως εγκέφαλο εγκληματικής οργάνωσης, έμπορο κοκαΐνης και ως αρχηγό παραδικαστικού κυκλώματος!

Στην επιστολή του αναφέρει υπεξαιρέσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων για τις οποίες ήταν κατηγορούμενος ο γνωστός δικηγόρος αλλά όπως λέει έναντι 80.000.000 δραχμών που είχε δώσει στον ανακριτή που χειρίστηκε την υπόθεση του αφέθηκε ελεύθερος.

Αναφέρει ακόμη στημένες δίκες και το αντάλλαγμα αυτών που μεταφερόταν σε βαλίτσα που είχε ως περιεχόμενο ατέλειωτες δεσμίδες χαρτονομισμάτων. Όλα με ονόματα και διευθύνσεις.

Καταλάβατε πως λειτουργεί Η ΠΟΡΝΗ της… Αλεξάνδρας;;;
ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ … “ΔΩΡΑ” ΣΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΚΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΑΤΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΝΑ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ Ή ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ, Ή ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ…
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΗΘΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ…
ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ πρ. ΕΦΕΤΗ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ”;;; ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ… (εδώ το βίντεο ΦΩΤΙΑ, για τους επίορκους της πόρνης)
ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΑΛΑ ΣΑΠΦΟ ΝΟΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΗ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Τουλάχιστον ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ …”ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ” ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ…
ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ…
Υ.Γ.2. Ο Σανιδάς, ήταν εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, πριν το 2010… το 2010, τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Λινός… τι μπουμπούκι κι αυτό…   Φανταστείτε πόσα χρόνια μένει στα συρτάρια των εισαγγελέων του Αρείου Πάγκου η παρακάτω καταγγελία… 
Υ.Γ.3. Οι … “κακές γλώσσες” λένε, πως ο Σανιδάς βρίσκεται χρόνια κατάκοιτος με βαρύ εγκεφαλικό και του τρέχουν τα σάλια… Κακές γλώσσες είναι, ότι θέλουν λένε… ή μήπως δεν είναι και τόσο κακές…;;;

Του Άρη Σπίνου

 

Ας πάμε λίγα χρόνια πριν!

Ένας νεαρός ασκούμενος δικηγόρος μη αντέχοντας αυτά που έβλεπε στο γραφείο πουυποτίθεται ότι του δίδασκαν την έντιμη δικηγορία και ευρισκόμενος πλέον μπροστά σε μια αδίστακτη εγκληματική οργάνωση, που σύμφωνα με τον ίδιο έτρωγε και έπινε με δικαστές αποφάσισε να μιλήσει δια μιας δακτυλογραφημένης επιστολής που έστειλε στον π. εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργο Σανιδά.

Αυτά που περιγράφει είναι αρκετά για να σου σηκωθεί η τρίχα!
Κατονομάζει έναν πασίγνωστο δικηγόρο, που εργαζόταν για αυτόν ως αρχηγό ενός τεράστιου παραδικαστικού κυκλώματος, πλοκάμια του οποίου, 2 χρόνια μετά την επιστολή εξαρθρώθηκαν τις συλλήψεις της Αντωνίας Ηλίας και άλλων εμπλεκομένων.
Ο καταγγελόμενος μεγαλοδικηγόρος που έχει ταυτίσει το όνομα του με το επάγγελμα αυτό δεν “ακουμπήθηκε”.
Αντίθετα άλλοι δικηγόροι μέχρι που προφυλακίστηκαν.
Στην επιστολή του αναφέρει υπεξαιρέσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων για τις οποίες ήταν κατηγορούμενος ο γνωστός δικηγόρος αλλά όπως λέει έναντι 80.000.000 δραχμών που είχε δώσει στον ανακριτή που χειρίστηκε την υπόθεση του αφέθηκε ελεύθερος.
Αναφέρει ακόμη στημένες δίκες και το αντάλλαγμα αυτών που μεταφερόταν σε βαλίτσα που είχε ως περιεχόμενο ατέλειωτες δεσμίδες χαρτονομισμάτων. Όλα με ονόματα και διευθύνσεις.
Είναι προφανές ότι ο νεαρός δικηγόρος ξέρει πολύ περισσότερα από αυτά που γράφει.
Όσο μπορέσαμε να ενημερωθούμε για την επιστολή αυτή δεν έγινε καμία έρευνα!
Ίσως υπήρχε φόρτος εργασίας.
Ίσως να υπήρχαν άλλες προτεραιότητες. Ποτέ όμως δεν είναι αργά!
Ο νέος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα πρέπει να αναζητήσει την επιστολή αυτή αφού το διατάσσει η εντιμότητα που έχει επίδειξη μέχρι σήμερα.
Επειδή ενδέχεται ο νέος εισαγγελέας ΑΠ Ισίδωρος Ντογιάκος να “χαθεί” στα τεράστια αρχεία της εισαγγελίας ή να διαπιστώσει ότι έχει πολτοποιηθεί η συγκεκριμένη καταγγελία είμαστε στην διάθεση του να του την δώσουμε εμείς, όπως την λάβαμε την προηγούμενη εβδομάδα με ανώνυμο φάκελο. 

 

Πηγή

Προβολές : 907


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα