Ένα βίντεο που άνοιξε πόρτες για... πολλές ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ... Τι είπαμε για την εταιρεία που ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ;;; Και που να δείτε τι ετοιμάζει.....

Ένα βίντεο που άνοιξε πόρτες για... πολλές ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ... Τι είπαμε για την εταιρεία που ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ;;; Και που να δείτε τι ετοιμάζει.....

18 Σεπτεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2367
Μοίρασέ το

 

Νομίζω πως έπεσα πάνω σε ένα… ΛΑΒΡΑΚΙ…

Διαβάστε πολύ προσεκτικά, ΣΕ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ 3D Α.Ε. και … τα συμπεράσματα δικά σας…

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Τα πουλάκια που πετάνε στον ουρανό, τα ξέρετε… σπουργίτια, χελιδόνια, μα και αετοί… πολλά τα πετούμενα στους αιθέρες…

Μερικά απ’ αυτά όμως, αποδεικνύονται ΘΗΣΑΥΡΟΣ… και τι εννοώ…

Ένα απ’ αυτά τα πουλιά – θησαυρός, μου “τιτίβισε” ένα βίντεο…

‘Ενα βίντεο, ένα στοιχείο τέλος πάντων, που ψάχνουμε κι εγώ κι άλλοι αναγνώστες, τις τελευταίες μέρες, σχετικά με την εταιρεία που όπως δηλώνει ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ… την 3D Α.Ε….

Στην σελίδα της, όσο κι αν έψαξα, δεν βρήκα ένα πρόσωπο βρε παιδί μου… κάποιον που να είναι υπεύθυνος…

Μάλλον το κρατούν μυστικό, αν και το εν λόγω πρόσωπο όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, έχει αρκετή… δημοσιότητα και ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ… ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ…

Θα τα δούμε ένα ένα…

Πάμε πρώτα στο βίντεο…

Χαιρετισμός κ. Δημητρίου Σκεπαστιανού – 3Δ Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών Α.Ε.

Ψάχνοντας, διαπίστωσα πως η εν λόγω εταιρεία, είναι και χορηγός στο 12ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΥΔΡΟΓΕΩΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΥΠΡΟΥ…

“Μεγαλοπιάνεται” που λένε και στο χωριό μου, η εν λόγω εταιρεία… και δικαίωμά της…

Δείτε το σχετικό βίντεο…

Χορηγός 12ο Διεθνές Υδρογεωλογικό Συνέδριο Ελλάδος – Κύπρου: 3Δ Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών Α.Ε.

Βρέθηκε λοιπόν ο ένας εκ των τριών ιδρυτών της εταιρείας… στόχος να βρεθούν και οι άλλοι δυο…

Μηχανικός αεροσκαφών και πιλότος ο Δημήτριος Σκεπαστιανός… !!!

Ιδού και το σχετικό βίντεο στο οποίο δηλώνει πως κάνουν αεροψεκασμούς για την τροποποίηση του καιρού, για… καλούς σκοπούς…

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της 3D S.A. Σκεπαστιανός Δημήτρης

 

Συνεχίζοντας το ψάξιμο, νομίζω πως έπεσα πάνω σε ένα… ΛΑΒΡΑΚΙ…

Διαβάστε πολύ προσεκτικά, ΣΕ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ 3D Α.Ε. και … τα συμπεράσματα δικά σας…

Σε ότι με αφορά, τα συμπεράσματά μου τα έχω βγάλει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Υπενθυμίζω και αυτό

 

 

Αχ χαρούλες που θα κάνουν οι Θεσσαλονικείς, που ο νυν δήμαρχός τους τους ετοιμάζει ΦΥΛΑΚΕΣ, ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η 3S A.E….

Ο προεδρος και διευθύνων σύμβουλος, είναι ο εκ δεξιών του δημάρχου Θεσσαλονίκης… του Ζέρβα…

Δεν χρειαζεται να γράψω περισσότερα… το τι εστί “SMART CITIES”  και τι σχέση έχουν με την ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΟΥΣ ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ, τα έχουμε γράψει στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, κατά κόρον… μπορείτε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, εδώ

Κατόπιν αυτού του… “λαβρακίου”, συγνώμη… της αποκάλυψης ήθελα να γράψω,  δεν μπορώ παρά να αναφωνήσω:

ΓΙΑ … “ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ” Η 3D A.E. ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ…

ΓΙΑ … “ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ” ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ SMART CITY ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ… 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Και για κερασάκι στην τούρτα, διαβάστε κι εδώ… έχει ενδιαφέρον…

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Η 3D A.E. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!

 

Η Nova – Wind, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ένωσε τις δυνάμεις της με τις εταιρείες Samsung Electronics Hellas, EYEONIX και 3Δ ΑΕ και παρέδωσαν τη Δευτέρα 16 Μαΐου, στον Δήμο Θεσσαλονίκης το καινοτόμο ψηφιακό σύστημα “Smart City”, που θα συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό των επικοινωνιών στις υπηρεσίες του Δήμου. Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που υλοποιείται ένα τέτοιο σύστημα το οποίο διευκολύνει το συντονιστικό έργο των δημοτικών αρχών στην αντιμετώπιση κρίσεων.

Με το σύστημα “Smart City”, το έργο των υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης διευκολύνεται σημαντικά, αξιοποιώντας ένα κεντρικό σύστημα ελέγχου της Nova – Wind, σε συνδυασμό με τις προηγμένες δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία Command powered by Samsung SDS, ειδικά παραμετροποιημένη για τη σειρά ανθεκτικών συσκευών Samsung Galaxy XCover 5.

Το σύστημα “Smart City” συνδυάζει, μεταξύ άλλων, τεχνολογίες Push To Talk, ON Map System, κρυπτογράφηση επικοινωνιών και δυνατότητες διαμοιρασμού αρχείων, δεδομένων, εικόνας και βίντεο.

Tα παραπάνω χαρακτηριστικά θα βελτιώσουν καθοριστικά την αναφορά των συμβάντων προς επίλυση, καθώς και τον έλεγχο, την εκτέλεση και την επίβλεψη των ενεργειών παρέμβασης, συμβάλλοντας στη μετάβαση του Δήμου Θεσσαλονίκης σε μια «Έξυπνη Πόλη».

Κατά την τελετή παράδοσης που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της πόλης παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν οι: Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, Public Sector & ICT Executive Director της Nova – Wind, Γιώργος Τσαπρούνης, Corporate Affairs Executive Director της Nova – Wind, Γιάννης Λουσίδης, Head of Public της Nova, Byung Moo (Θεόφιλος) Shin, Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas, Άρης Μάρκου, B2B Sales Head – IM της Samsung Electronics Hellas, Νίκος Χατζής, Προέδρος, ΕΥΕΟΝΙΧ SA,Δημήτρης Σκεπαστιανός, CEO της General Aviation Applications 3Δ ΑΕ και Γεώργιος Φαραζουλής, General Manager in Business Development της General Aviation Applications 3Δ ΑΕ.

«Ζούμε σε μια περίοδο υψηλών προκλήσεων, αυξημένων απαιτήσεων και έκτακτων περιστατικών. Χρέος μας είναι να είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε με σχέδιο, έγκαιρη αντίδραση, επάρκεια μέσων και κινητοποίηση μηχανισμών. Σε αυτή μας την προσπάθεια η τεχνολογία είναι σύμμαχος και αυτοί που μας την προσφέρουν πολύ καλοί συνεργάτες. Θέλω να ευχαριστήσω τη ΝovaWind, μέλος της United Group, αλλά και τις εταιρείες Samsung Electronics Hellas, 3Δ ΑΕ και EYEONIX για την υλοποίηση του συστήματος, που διευκολύνει σημαντικά το συντονιστικό έργο των δημοτικών αρχών με μια προηγμένη λύση ελέγχου, διοίκησης και συντονισμού «Smart City», δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, Public Sector & ICT Executive Director της NovaWind, τόνισε: «Η έμπρακτη και άμεση συμβολή μας στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πόλεων αποτελεί για μας στρατηγική προτεραιότητα. Με το «Smart City» προσφέρουμε «έξυπνες» και αποτελεσματικές ψηφιακές υπηρεσίες που θα συμβάλλουν κα θα μετατρέψουν τη Θεσσαλονίκη σε μια ασφαλέστερη και υγιή πόλη. Θέλουμε να είμαστε για τους πολίτες, τους πελάτες και τους εταίρους μας ένας πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης».


 

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα