Ένα βίντεο που αποκαλύπτει ποιοί πολιτικοί κρατούν ποιούς για φοβερά εγκλήματα.

Ένα βίντεο που αποκαλύπτει ποιοί πολιτικοί κρατούν ποιούς για φοβερά εγκλήματα.

4 Ιανουαρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:951
Μοίρασέ το

Ένοχη αυτή που παγίδευε ανήλικες στα κρεβάτια πολιτικών και ισχυρών …

Ποιός κρατάει ποιόν στη χώρα;

Η μήπως πλείστοι κρατούν πλείστους και το ένα έγκλημα σκεπάζει το άλλο;

Αποσκοπούν στην μη αποκάλυψη σκανδάλων και στην συγκάλυψη ήδη αποκαλυφθέντων.

Αυτά συγκαλύπτονται με συντονισμένη δράση πολιτικών, δικαστικών και Μέσων Ενημέρωσης.

 

 

Κρεββάτια… μια χώρα γεμάτη κρεββάτια διαφθοράς, διαστροφής και διαπλοκής ανάμεσα σε πολιτικούς – τραπεζίτες – δικαστικούς – επιχειρηματίες και δημοσιογράφους.

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΠΙΛΑ… ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Γιάννης Ντάσκας

 

Έχουμε τη βεβαιότητα ότι ο Κώστας Μπακογιάννης και η οικογένειά του βλέπουν τα εκτεταμένα δημοσιεύματα για τα 211 χιλιάδες ευρώ που ξόδεψε για την 15λεπτη παράσταση του Ρουβά στο Λυκαβηττό και θα έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό απο την έκπληξη.

Όχι γιατί δεν είναι το ποσό μεγάλο για τα μισθολογικά και συνταξιοδοτικά δεδομένα των Ελλήνων.

Αλλά γιατί για τα δεδομένα της οικογένειας είναι ένα ποσό ανάξιο λόγου.

Και επίσης την ώρα που ο Δήμος ετοιμάζεται για “παραγγελιά” 54 εκατομμυρίων ευρώ “προς καλόν φωτισμό της Αθήνας”  για τον Δήμο που συντηρεί τον διαβόητο ραδιοσταθμό 9,84 με ιλλιγγιώδη -διαχρονικά-ποσά μοιάζει αστεία η συζήτηση για το ποσό αυτό.

Κάποτε το ΒΗΜΑ είναι κάνει ένα ρεπορτάζ για τις “πόρνες του Δημοσίου χρήματος” και αναφερόταν σε εκείνους και εκείνες που απομυζούν τεράστια ποσά απο κρατικά ταμεία ή ταμεία ιδιωτικών επιχειρήσεων,όπως κάποια μέσα ενημέρωσης που απομυζούν μέσα απο ελεγχόμενο σύστημα διανομής διαφημίσεων τέτοια ποσά,τα οποία ουσιαστικά είναι κρατικά.

Και αποσκοπούν στην μη αποκάλυψη σκανδάλων και στην συγκάλυψη ήδη αποκαλυφθέντων.

Αυτά συγκαλύπτονται με συντονισμένη δράση πολιτικών, δικαστικών και Μέσων Ενημέρωσης.

Πριν μερικά χρόνια ένας μεγάλος Έλληνας επιχειρηματίας είχε ένα τεράστιο πρόβλημα με την επέλαση ενός κακούργου που σάρωνε τα πάντα στην Ελλάδα.

Ο επιχειρηματίας έπαιρνε συμβουλές από έναν εν ενεργεία δικαστικό λειτουργό για τον οποίο ήταν πεπεισμένος ότι πήγαινε “με το σταυρό στο χέρι εναντίον κάθε κακούργου”.

Φανταστείτε την έκπληξή του όταν έμαθε ότι στενότατος συγγενής του δικαστικού λειτουργού ήταν στενότατος σύμβουλος του κακούργου!!!

Στις χώρες όπου η διαφθορά είναι …πανδημία,όπως στην Ελλάδα, πλείστοι όσοι των εξουσίων έχουν τέτοιου είδους διαπλοκές.

Ετσι τα ελληνικά ΜΜΕ παριστάνουν ότι δεν έχουν απορίες για τις σχέσεις της Τράπεζας των αγροτών(της τράπεζας δηλαδή ,η οποία εξορισμού και δημιουργίας είναι (ήταν)Τράπεζα  κοινωνικής ιεραποστολής) με τις φόρμες του…Σέξ!

Αν το “καταλάβουν” τότε πρέπει να καταλάβουν και να γράψουν και να πουν  πως καταφέρνουν να απαλλάσσονται απο τα κακουργήματα οι τράπεζες και τα δυο Κόμματα που τις λεηλάτισαν και οι τραπεζικοί να ζουν ως κροίσοι.Να γράφουν δηλαδή για τις σχέσεις υπουργών με τράπεζες και θαλασσοδάνεια των κουμπάρων τους και πλείστα όσα παρόμοια.

Υπάρχουν αποδείξεις ότι και τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης και το ελληνικό δικαστικό σύστημα δεν στελεχώνεται απο τυφλούς.

Στελεχώνεται και απο ανεξάρτητους και έντιμους,πανέντιμους μάλιστα δικαστικούς λειτουργούς.

Αλλά και και σε καίριες θέσεις είχε και έχει μίσθαρνα όργανα του διεφθαρμένου και όχι του έντιμου πολιτικού συστήματος.

Γράφουν αυτες τις ημέρες για τις …ημιεπίσημες πόρνες του δημοσίου χρήματος αλλά διεθνώς.

Ως στην Ελλάδα να μην υπάρχουν ακριβώς παρόμοιες…

Ο πρώην Διοικητής της Αγροτικής και κουμπάρος του Κ.Καραμανλή τύπωσε μετά χρόνια βιβλίο και γράφει φοβερά πράγματα για τη λεηλασία κρατικού χρήματος μέσω της τράπεζας αυτής,στην οποία βρέθηκαν τα δάνεια των κομμάτων και θάφτηκαν…Της Αγροτικής Τράπεζας…Τα δάνεια…κομμάτων!

Και τώρα έρχεται η είδηση ότι αυτός ο διοικητής και κουμπάρος διώκεται για κάτι δάνεια δεκάδων εκατομμυρίων σε μια επιχείρηση που είχε να κάνει με φόρμες του…σεξ!Μέσω της “Αγροτικής”.

Ποιός κρατάει ποιόν στη χώρα;

Η μήπως πλείστοι κρατούν πλείστους και το ένα έγκλημα σκεπάζει το άλλο;

Γράφουν για την διαβόητη κόρη του Μάξουελ, ενός φτωχού που έγινε πρώτα δημοσιογράφος,μετά πολιτικός στην Αγγλία και στη συνέχεια μεγιστάνας των …θαλασσοδανείων που απέκτησε και μέσα ενημέρωσης παγκόσμιας φήμης, όπως π.χ. η εφημερίδες Daily Mirror,Daily News,κ.α.

Αυτή η Μάξουελ προμήθευε στη συνέχεια… ανήλικες η και “λίγο ενήλικες” στον ίδιας κατηγορίας με τον πατέρα της Επστάϊν,ο οποίος έκανε στενή παρέα με τον βασιλικό γυιό ,τον Τράμπ,τον Κλίντον κλπ

Μια απο τα θύματα περιγράφει σκηνές πολύ γνωστές στην…Ελλάδα διαχρονικά.

Δηλαδή νεαρές που μπαίνουν στις παρέες των πλουσίων της επιχειρηματικότητας και της πολιτικής περνώντας πρώτα απο την κρεβατοκάμαρα.Στη συνέχεια τις συναντάμε να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση,στην πολιτική,στα καθηγητικά πανεπιστημιακά έδρανα κλπ

Για την Μάξουελ γράφουν. Για την Ελλάδα τίποτα.

Προχθές ας πούμε έγραψαν για την Μάξουελ:

“…Η Βρετανή άλλοτε κοσμική Γκισλέιν Μάξγουελ κρίθηκε ένοχη την Τετάρτη από σώμα ενόρκων δικαστηρίου της Νέας Υόρκης για σειρά εγκλημάτων σεξουαλικής φύσης, κυρίως για τη σωματεμπορία ανηλίκων κοριτσιών προς όφελος του θανόντα χρηματομεσίτη Τζέφρι Έπσταϊν.

Η 60χρονη Μάξγουελ δικαζόταν από τα τέλη Νοεμβρίου σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν και αντιμετώπιζε έξι κατηγορίες, ιδίως ότι προμήθευε κορίτσια στον άλλοτε σύντροφό της για να τα εκμεταλλεύεται σεξουαλικά.

Έπειτα από 40 ώρες διαβουλεύσεων κατά τη διάρκεια πέντε ημερών, «το σώμα ενόρκων έκρινε ομόφωνα ένοχη την Γκισλέιν Μάξγουελ για ένα από τα χειρότερα εγκλήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς – τη διευκόλυνση της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και τη συμμετοχή σε αυτή», ανέφερε σε ανακοίνωση Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας του δικαστηρίου του Μανχάταν, ο Ντέιμιαν Γουίλιαμς.

Η Γκισλέιν κρίθηκε ένοχη για 5 από τις 6 κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ όπως αναφέρει η New York Post, μετά το άκουσμα της απόφασης η 60χρονη «μαντάμ» ήπιε μία γουλιά νερό και συνομίλησε με τον δικηγόρο της, αποκρύπτοντας τα συναισθήματά της.

Τα εγκλήματα αυτά «διαπράχθηκαν μαζί με τον σύντροφο και συνεργό της πάντα, τον Τζέφρι Έπσταϊν», που “αυτοκτόνησε” σε φυλακή του Μανχάταν τον Αύγουστο του 2019, προτού προσαχθεί ενώπιον δικαστηρίου για σεξουαλικά εγκλήματα.

«Ο δρόμος για την απόδοση δικαιοσύνης ήταν πάρα πολύ μακρύς. Αλλά αποδόθηκε δικαιοσύνη», πρόσθεσε ο εισαγγελικός λειτουργός, εξαίροντας «το θάρρος των κοριτσιών» τα οποία στο μεταξύ «έγιναν γυναίκες», αναφερόμενος στα τέσσερα από τα θύματα, που κατέθεσαν κατά τη διάρκεια της δίκης της κυρίας Μάξγουελ, που διήρκεσε τρεις εβδομάδες.

Η κόρη του Ρόμπερτ Μάξγουελ, μεγιστάνα του Τύπου, είχε προφυλακιστεί στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 2020.

Τα εγκλήματα για τα οποία καταδικάστηκε επισύρουν ποινή ως και 65 ετών κάθειρξης.

Η διάρκεια της ποινής της πρόκειται να ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία…”

Εχουμε εμείς τέτοια θέματα στην Ελλάδα;

Οχι βέβαια. Και αυτή η φωτογραφία είναι αθώα.

 

Διότι και ο Λιγνάδης ,μέχρι να καταδικαστεί είναι αθώος.

Και ακόμα πιο αθώοι εκείνοι που μας τον πλάσσαραν.

Οπως ο Κλίντον και ο Τράμπ την Μάξουελ και τον Επστάϊν.

Ο ένας(Επστάϊν) “αυτοκτόνησε” και ο δικηγόρος λέει τον σκότωσαν στη φυλακή για να του κλείσουν το στόμα.

Η άλλη ετοιμάζεται για 65 χρόνια φυλακή.

Οι Κλίντον -Τράμπ δήλωσαν ότι δεν ήξεραν και τους άδειασαν…

Ο Λιγνάδης πάει για αθώωση και όσοι φωτογραφίζονταν μαζί του ακόμα δεν μας έκαναν την τιμή να δηλώσουν κάτι να τον αδειάσουν…

Κάποιοι σκέφτεστε ήδη ότι είμαστε κακόπιστοι έναντι των καημένων της πολιτικής που μοχθούν για το καλό της κοινωνίας και παλεύουν κατά του …λαϊκισμού, όπως έλεγε στεντορεία τη φωνή η Αικατερίνη η Μικρή στην κηδεία του Κάρολου Παπούλια.

Για να έχετε απάντηση στο αν είμαστε κακόπιστοι η καλόπιστοι και λίαν επιεικείς θέτουμε δυο θέματα:

1. Στο τέλος αυτού του ρεπορτάζ να παρακολουθήσετε,(να ξαναθυμηθείτε κάποιοι) ένα φοβερό βίντεο για τα εν ψυχρώ εγκλήματα Ελλήνων του τριγώνου της Διαπλοκής, δηλαδή πολιτικών, δικαστικών, επιχειρηματιών και Μέσων Ενημέρωσης.

Μας το θύμησε το γνωστό μαχητικό ΜΜΕ Olympia.gr Τους εν ψυχρώ χρηματισμούς,το θάψιμο εγκλημάτων.

Κάποιοι απο αυτούς που περιγράφει ο Φαλσιανί στην έγκριτη δημοσιογράφο Σοφία Παπαϊωάννου για φοβερά εγκλήματα είναι στη στενή καθημερινή παρέα πολιτικών και όλοι μαζί είναι σήμερα,μετά τον ενταφιασμό τους,τιμητές της δημόσιας ζωής!!!

Το ΜΕΓΚΑ π.χ. επέλεξε χθες να μας θυμήσει πως ξεκίνησε η δόξα του… Φιλιππίδη και του Χαϊκάλη από το κανάλι αυτό με την υπερπροβολή τους και παγωμένοι παρακολουθουσαμε πρωτοχρονιάτικα τα σεξιστικά τους.

Ακριβώς αυτά ,για τα οποία κατηγορούνται ,τα έβγαζαν απο τότε,όπως η Μάξουελ στις παρέες.

Για τη Μάξουελ γράφουν ακριβώς αυτά τα Ελληνικά ΜΜΕ, για τους δικούς μας ελάχιστα και μόνο κάπου-κάπου για τον “ράδιο Αρβύλα” που θα αφεθεί ελεύθερος , γιατί αν ανοίξει το στόμα του…

Πριν δείτε το βίντεο με τις “πομπές”πολιτικών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων, κρατικών μας υπαλλήλων, δικαστικών(συγγενείς τους πλημμυρίζουν συμβουλευτικά τις ελληνικές Τράπεζες…) δείτε πολιτικούς που περνούν στην υπηρεσία των …εκατομμυρίων.

Ιδιαίτερα κάποιοι Γερμανοί πολιτικοί βάλθηκαν να μας δείξουν ότι ξεπέρασαν το …σύμφωνο Ρίμεντροπ-Μολότωφ.

Τότε Γερμανοί (του Χίτλερ) και Ρώσοι του Στάλιν διαμοίρασαν την Πολωνία, πριν συγκρουστούν για το…κυρίως πιάτο του αίματος.

Τώρα διαμοιράζουν με τον Βλαντιμίρ Πούτιν την…Ευρώπη.

Δεν είναι μόνο αυτοί βέβαια,αν και αυτοί είναι κορυφαίοι.

Έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας αξιολόγησε τη σταδιοδρομία 512 πολιτικών από χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης που εγκατέλειψαν την πολιτική σκηνή τα τελευταία χρόνια.

Διαπίστωσε ότι περισσότεροι από τους μισούς συνταξιούχους επιτρόπους και το 30% των πρώην μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έπιασαν δουλειά σε εταιρείες ή οργανισμούς εγγεγραμμένους στα μητρώα της Ενωσης για τους λομπίστες.

Αυτή η κατάσταση δημιουργεί, σύμφωνα με την έκθεση, ένα αρνητικό προηγούμενο, καθώς ενθαρρύνει τους σημερινούς και τους μελλοντικούς ηγέτες να ακολουθήσουν πολιτικές υπέρ των μεγάλων εταιρειών προκειμένου να εξασφαλίσουν μετά το πέρας της πολιτικής τους καριέρας καλά αμειβόμενες θέσεις.

 

Οι πρώην καγκελάριοι της Γερμανίας Σρέντερ,της Αυστρίας Σιούσελ και Κούρτς, ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Φιγιόν, η πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Κνάϊσλ αμοίβονται σήμερα με εκατομμύρια για να εργάζονται για εταιρείες κρατικού φυσικού αερίου της Ρωσίας ή ιδιωτικές εταιρείες των ΗΠΑ

Στη φωτογραφία πάνω η συζυγος και ο Σρέντερ.

Η ειρωνεία είναι ότι όταν ο Σρέντερ ανέλαβε τη θέση με μισθό 8 εκατομμυρίων ευρώ στην γερμανορωσική εταιρεία η συζυγός του ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει στην πολιτική με σύνθημα “μισθολογική ισότητα”…

Ο Τόνι Μπλερ σόκαρε όχι τόσο όταν δέχτηκε θέση συμβούλου στην αμερικανική επενδυτική τράπεζα JP Morgan με ετήσιες αποδοχές της τάξεως των 2,5 εκατ. λιρών, αλλά όταν το 2011, μέσω της συμβουλευτικής εταιρείας την οποία δημιούργησε, ξεκίνησε συνεργασία με το καθεστώς του πλούσιου σε πετρέλαια Καζακστάν, όπου, σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία, «τα βασανιστήρια αποτελούν διαδεδομένη πρακτική»!!!

Στην Ελλάδα ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Σαρτζετάκης πήγε στο Μέγαρο απο διαμέρισμα και φεύγοντας πήγε σε βίλα μετα…πισινός στην Πεντέλη,κατασκευής του επιχειρηματία Βωβού.Η κόρη του βρέθηκε σε χρόνο ρεκόρ σε σουπερ υπηρεσία του αθώου Υπουργείου Υγείας.

Περαστικά του και …περαστικά μας.

Ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας καθηγητής Προκόπης  Παυλόπουλος ξαναπήγε στο ίδιο διαμέρισμα των 135 τετραγωνικών μέτρων στο οποίο διαμένει απο το…1968.

Η Αικατερίνη η Μικρή μας ήρθε ως δικαστίνα απο πολυτελές διαμέρισμα κατασκευής ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στο Μεταξουργείο και αναμένουμε να δούμε που θα πάει φεύγοντας.

Γιατί επιμένουμε σε αυτά;

Μόλις ακούσετε και διαβάσετε όσα περιγράφονται στο βίντεο(του Olympia.gr) που ακολουθεί περιμένουμε να… λιποθύμησετε.

Υστερα να προσπαθήσετε να κάνετε αναγωγές για να προσδιορίσετε τα πρόσωπα των διαπλεκομένων και ύστερα να μας… δικαιολογήσετε.

Θυμίζουμε ότι ο κύριος που μιλάει στο βίντεο είναι αυτός που κέρδισε στα ελληνικά δικαστήρια τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου σε δίκη με αντικείμενο τη λίστα Λαγκάρντ,την μητέρα Μαργαρίτα και πιθανό εκβιασμό του, ώστε να απολαύσουμε στα Μνημόνια τούς απεχθείς Σόϊμπλε-Μέρκελ και Τόμσεν:

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

360 Μοίρες | Ερβέ Φαλσιανί

 

ΥΓ.1. Ποιός υπουργός ξαναδικάζεται για κακουργήματα δημοσίου χρήματος αν και αθωώθηκε με…παραγραφή;

Στο επόμενο.

ΥΓ.2. Καλή χρονιά σε όλες και όλους!

 

Πηγή

Προβολές : 951


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα