Ένα ερώτημα ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΑ και το παρασκήνιο πίσω από «διαζύγιο» Μπογδάνου – Λατινοπούλου και ο Εμφιετζόγλου

Ένα ερώτημα ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΑ και το παρασκήνιο πίσω από «διαζύγιο» Μπογδάνου – Λατινοπούλου και ο Εμφιετζόγλου

18 Μαρτίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:628
Μοίρασέ το

 

Η πρόταση συνεργασίας των δύο κομμάτων περιλαμβάνει ακόμα όλα τα εκλογικά έξοδα του κόμματος Μπογδάνου καθώς και την ενσωμάτωση όλων των υποψηφίων βουλευτών της ΠΑΤΡΙ.ΔΑ στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, στο οποίο θα είναι επικεφαλής ο ίδιος ο κ. Εμφιετζόγλου. 

Κάποιοι διερωτώνται μήπως πίσω από το «αμόκ» της κυρίας Λατινοπούλου βρίσκεται στενός της συνεργάτης που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη Ν.Δ…

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, ο Εμφιετζόγλου, “ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ” τον Μπογδάνο…

Και η Λατινοπούλου, παίζει παιχνιδάκια…

Μάάάάάάάάάάάάάλιστα….

Αυτόν τον κυριούλη, στην παρακάτω φωτογραφία που είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, θα τον πάρει μαζί του ο Μπογδάνος;;;

Μήπως τελικά, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, είπαν πολύ μεγάλες αλήθειες ένα χρόνο πριν;;;

Διαβάστε εδώ, για να ξέρετε ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ… ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΩΤΣΟΥΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

«Δεν πρόκειται για διαζύγιο και άλλα τέτοια άρλεκιν. Η Λατινοπούλου διαγράφηκε από την ΠΑΤΡΙ.ΔΑ», σχολίαζαν, μάλλον ανακουφισμένοι οι στενοί συνεργάτες του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Όχι μόνο, γιατί δεν εξηγείται εύκολα η οργισμένη αντίδρασή της –αμόκ τη χαρακτήρισαν κάποιοι– στην απόφαση του τακτικού Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος να συνεργαστεί με την Πατριωτική Ένωση του κ. Εμφιετζόγλου, αλλά γιατί μαζί της αποχωρεί ένας πολύ μικρός αριθμός υποψηφίων, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειονότητα ανήκουν στο Κύμα Ελληνισμού, μία εθνικοσοσιαστική ομάδα, μαθητών του Κωνσταντίνου Πλεύρη.

Εξέλιξη, που διευκολύνει, όπως εκτιμούν, τη συμπόρευση όλων όσοι αισθάνονται ότι ανήκουν και εκφράζουν τον πατριωτικό χώρο.

Το παρασκήνιο της διαγραφής της κυρίας Λατινοπούλου έχει ενδιαφέρον, αφού στην επίσημη πρόταση που έγινε από το κόμμα Εμφιετζόγλου για κοινή κάθοδο στις εκλογές, όχι μόνο προσφέρθηκε στην υποψήφια του κόμματος ΠΑΤΡΙ.ΔΑ θέση αντιπροέδρου, αλλά ο επικεφαλής της Πατριωτικής Ένωσης δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει με κάθε μέσο την υποψηφιότητά της στην Α’ Θεσσαλονίκης, τόπο καταγωγής του.

Η πρόταση συνεργασίας των δύο κομμάτων περιλαμβάνει ακόμα όλα τα εκλογικά έξοδα του κόμματος Μπογδάνου καθώς και την ενσωμάτωση όλων των υποψηφίων βουλευτών της ΠΑΤΡΙ.ΔΑ στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, στο οποίο θα είναι επικεφαλής ο ίδιος ο κ. Εμφιετζόγλου.

Ο ίδιος ο κ. Μπογδάνος αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την κοινή κάθοδο των δύο κομμάτων, καθώς θεωρεί ότι πλέον είναι πιο εφικτή η είσοδος στη Bουλή, ενώ σε επικοινωνία του με το iEidiseis.gr δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει τις κατίνες στο ξεκατίνιασμα.

Που σημαίνει, λήξη κάθε σχέσης με τη διαγραφείσα πλέον κυρία Λατινοπούλου.

Αντιθέτως, ο ανεξάρτητος βουλευτής, σε ερώτησή μας αν η πόρτα έχει κλείσει ερμητικά για άλλα πρόσωπα, όπως π.χ. οι κ.κ. Τζήμερος και Κρανιδιώτης, με τους οποίους η αρχική συμπόρευση διεκόπη, αφήνει να εννοηθεί ότι τώρα είναι η ώρα της ένωσης όλων των πατριωτικών δυνάμεων να αποκτήσουν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, ορθώνοντας το ανάστημα στην πολυδιάσπαση του χώρου που επιδιώκει το Μέγαρο Μαξίμου να μείνουν πολλά κόμματα εκτός Βουλής για να πέσει ο πήχυς της αυτοδυναμίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιπροέδρου του κοινού σχήματος, ενώ οι αξιωματούχοι του κόμματός του, εντάσσονται στον κοινό μηχανισμό και άπαντες οι υποψήφιοί της στο κοινό ψηφοδέλτιο.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία σε ανάρτησή της στο Instagram κάνει λόγο για ξεπούλημα του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και κατηγόρησε τον Μπογδάνο ότι έχει αλλάξει 32 κόμματα και θέσεις.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

 

«Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ κατόπιν συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου της, με κύριο θέμα την κοινή κάθοδο των πατριωτικών δυνάμεων στις εκλογές, αποφάσισε σήμερα την αποδοχή της πρότασης της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές, με ψήφους 9-1 και την κα Λατινοπούλου να μειοψηφεί.

Η κα Λατινοπούλου με τη στάση της έδειξε πως δεν αποδέχεται τη δημοκρατική λειτουργία και τις διαδικασίες που ορίζονται από το καταστατικό του κόμματος και ως εκ τούτου διεγράφη από την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Η Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής, έπειτα από τη συμπόρευσή της με την Πατριωτική Ένωση, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ένωσης του πατριωτικού χώρου και αντίθεσης στην πολυδιάσπαση που επιδιώκεται από όλους εκείνους που εξυπηρετούν φιλοκυβερνητικές πολιτικές».

 

Η «καυστική» ανάρτηση Λατινοπούλου για Μπογδάνο

 

Λίγo μετά την ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου η Αφροδίτη Λατινοπούλου με ανάρτησή της στο Instagram χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα τον διέψευσε, λέγοντας πως υπήρξε απόφαση του συμβουλίου, αλλά ένα κακοστημένο σόου 20 φίλων του. Ακόμη, τον κατηγορεί πως πήγε εκεί που έβριζε, και το έκανε για καθαρά βιοποριστικούς λόγους καταλήγοντας πως «έχεις αλλάξει 32 θέσεις, το ότι το έκανες μια ακόμη φορά δεν εκπλήσσει κανέναν».

Υ.Γ.: Και μιας και ο λόγος για το Μαξίμου, στην ΠΑΤΡΙ.ΔΑ, διερωτώνται μήπως πίσω από το «αμόκ» της κυρίας Λατινοπούλου βρίσκεται στενός της συνεργάτης που διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με τη Ν.Δ.…

 

Πηγή

Προβολές : 628


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα