Ένα πολύ κακογραμμένο και ύποπτο ψήφισμα...

Ένα πολύ κακογραμμένο και ύποπτο ψήφισμα...

2 Μαρτίου, 2024 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,714
Μοίρασέ το

 

Ποιός ευφυής νομικός το συνέταξε κάνοντας χρήση μιας χαροκαμμένης μάνας κρύβοντας πίσω προσωπικές φιλοδοξίες και σκοπιμότητες; Το κείμενο έχει λάθη.

 

Ήταν μέρες  η αίσθηση πως κάτι βρωμάει πολύ, αλλά δεν μπορείς να το προσδιορίσεις…

Ομαδική στραβωμάρα εκατοντάδων χιλιάδων ψηφισάντων…

Έπρεπε να περάσουν το 1.100.000 οι ψήφοι, για να βρεθουν δυο ξεστραβωμένοι, να επισημάνουν ΤΟ ΛΑΘΟΣ…

Λάθος ή… κάτι χειρότερο;;;

Πολύ φοβάμαι το δεύτερο…

Δεν γνωρίζω ποιός συνέταξε το σχετικό κείμενο του ψηφίσματος…

Δεν μπορώ να διανοηθώ πως είναι Η ΜΑΝΑ… προτιμώ να σκεφθώ όπως ο κ. Ζουγανέλης και στο πρώτο του κείμενο που ανάρτησα εδώ και στο δεύτερο που στην ουσία πρόσθεσε κάποια στοιχεία στο πρώτο…

ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΕΙΠΩΤΟ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ…

Υπενθυμίζω τον σχολιαστή ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ και το σχόλιό του που αφύπνισε τους κοιμισμένους… δηλαδή, όλους μας…(εδώ)

Νομίζω πως η κ. Καρυστιανού, θα πρέπει να διευκρινίσει και να τροποποιήσει άμεσα το κείμενο του ψηφίσματος, ενημερώνοντας παράλληλα με μια μικρη παράγραφο κάτω από το ψήφισμα…

Κυρία Καριστιανού, λάθη γίνονται απ’ όλους μας… σημασία έχει να αναγνωρίζονται και να διορθώνονται, για να μην θρηνήσουμε νέες  ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ένα πολύ κακογραμμένο και ύποπτο ψήφισμα απο την Πρόεδρο του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών Μαρία Καρυστιανού ενόψει Ευρωεκλογών
Και το ερώτημα είναι. Δεν βρέθηκε μέσα στους 680,000 ούτε ένας να ζητήσει να διορθωθεί;
Καταλαβαίνουν τί ζητάνε αυτοί που το υπέγραψαν;
Άλλο ήθελαν να ζητήσουν (με το οποίο συμφωνώ) και άλλο υπέγραψαν. Κάτι δεν μου αρέσει εδώ.
Το Ψήφισμα πρέπει να αναφέρει με σαφήνεια πως η αναθεώρηση πρέπει να αφορά ΜΟΝΟ το άρθρο 86 του Συντάγματος και όχι κάτι άλλο.
Αλλιως θα περάσουν θέματα και άλλα μέσω της αναθεώρησης του Συντάγματος, που θα επιθυμούσε ο Κώστας Μητσοτάκης να περάσουν με την ευκαιρία του ψηφίσματος αυτού π.χ. Αλλαγή του Νόμου για τα ΑΕΙ και πολλά άλλα.
Είναι ένα κακογραμμένο ψήφισμα και κάθε τι κακογραμμένο είναι επικίνδυνο και άχρηστο.
Είναι επιθυμητό π.χ. να αλλάξει και το άρθρο για τη φορολόγηση των εφοπλιστών, που δεν πληρώνουν φόρους;
Έχει σχέση αυτό με τα Τέμπη;
Ποιός ευφυής νομικός το συνέταξε κάνοντας χρήση μιας χαροκαμμένης μάνας κρύβοντας πίσω προσωπικές φιλοδοξίες και σκοπιμότητες; Το κείμενο έχει λάθη.
Tα κόκκαλα των νεκρών στα Τέμπη θα τρίζουν ατενίζοντας τις Ευρωεκλογές.
Παραθέτω παράλληλα και το πρώτο κείμενο του κ. Ζουγανέλη, πριν την συμπλήρωσή του με το νεώτερο ανωτέρω…

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,714


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα