Ένα πρωτοσέλιδο, και μια ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βαθιώτη, που ... έβγαλε τα νεοταξίτικα “φίδια” της κοινωνίας στη δημοσιότητα, αλλά και δημιουργεί ΕΛΠΙΔΕΣ για το αύριο...

Ένα πρωτοσέλιδο, και μια ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βαθιώτη, που ... έβγαλε τα νεοταξίτικα “φίδια” της κοινωνίας στη δημοσιότητα, αλλά και δημιουργεί ΕΛΠΙΔΕΣ για το αύριο...

9 Οκτωβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,070
Μοίρασέ το

 

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Σας υπόσχομαι ότι δεν θα καθίσω άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Ώς εδώ!

 

Η εμφάνιση Κασσελάκη επί εδάφους τυράννου Μητσοτάκη και νιάνιαρου Ανδρουλάκη ήταν το κερασάκι στην φαρμακωμένη τούρτα κατά του Ελληνισμού.”

Νομίζω πως ήρθε ο καιρός να πάρουμε όλοι μας αποφάσεις ζωής για μας και για την Πατρίδα μας…

Η εισβολή ενός προσώπου που προσπαθεί με τον τρόπο του να μας επιβάλει άλλου είδους πρότυπα της Ελληνικής Οικογένειας, δημιουργεί καταστάσεις που αν σήμερα ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ ΟΣΟΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Η όλη πορεία και οι θέσεις του Κωνσταντίνου Βαθιώτη, με βρίσκουν απολύτως σύμφωνη και συντάσσομαι πλήρως μαζί του…

Ή ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΧΟΡΤΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΖΙΖΑΝΙΩΝ, Ή ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ  ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Εγώ, έτσι μεγάλωσα… σε οικογένεια… όχι σε χαμαιτυπείο…

Υποθέτω το ίδιο κι εσείς που διαβάζετε τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΑΘΙΩΤΗ…

Ευτυχώς που υπάρχει και η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ για να κρατά Θερμοπύλες λογικής.
Μέχρι πρότινος βιώναμε το αυτονόητο, δηλ. ότι οικογένεια σημαίνει αγάπη. Αλλά στην εποχή Κασσελάκη ισχύει το ανάποδο: η αγάπη δημιουργεί την οικογένεια!
Κι έτσι η οικογένεια μπορεί περίφημα να αποτελείται από δύο άντρες κι έναν σκύλο. Η από έναν άντρα ή μία γυναίκα και δύο σκυλιά ή γατιά.
Για όποιον δεν το γνωρίζει, καλό είναι να πληροφορηθεί ότι η αποδόμηση της οικογένειας, η φανατική ζωοφιλία και ο γάμος των ομωνύμων αποτελούν λατρεμένους πυλώνες της Νέας Τάξης Πραγμάτων ή αλλιώς της Νέας Εποχής, που προπαγανδίζεται λυσσαλέα τα τελευταία χρόνια από τα καλολαδωμένα γρανάζια των ΜΜΕ και το λόμπι των επιδραστικών προσωπικοτήτων.
Θλίβομαι βαθιά, καθώς βλέπω, υπό το λάβαρο του ψευτοδικαιωματισμού, να έχουν συστρατευθεί υπέρ της νεοταξίτικης-νεοεποχίτικης προπαγάνδας λαμπρά μυαλά από τον χώρο της Νομικής Επιστήμης, κάποια εκ των οποίων είναι δάσκαλοι των παιδιών μας.
Η κοινωνία μας μοιάζει πλέον με ένα τρενάκι του τρόμου που οδηγεί την επιβατική ανθρωπομάζα στις πύλες της κολάσεως. Στην θέση του μηχανοδηγού κάθεται ένας σαρδανάπαλος-ψυχοπαθής μισάνθρωπος και στα βαγόνια της διεστραμμένης αμαξοστοιχίας έχει ξαμολήσει “ελεγχόμενους ελεγκτές”, μυημένους στο colpo grosso κατά της ανθρωπότητας.
Σας υπόσχομαι ότι δεν θα καθίσω άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Ώς εδώ!
Η εμφάνιση Κασσελάκη επί εδάφους τυράννου Μητσοτάκη και νιάνιαρου Ανρουλάκη ήταν το κερασάκι στην φαρμακωμένη τούρτα κατά του Ελληνισμού.
Όσοι πιπιλούν τις μπαγιάτικες καραμέλες περί ακροδεξιών, φασιστών, ομοφοβικών, θρησκόληπτων, συνωμοσιολόγων, ψεκασμένων κ.λπ. καλό είναι να τις ανανεώσουν. Την μπόχα που αναδίδουν αυτές οι πληκτικές και γελοίες καραμέλες την ανιχνεύουμε πλέον από χιλιόμετρα…

 

ΣΧΟΛΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

 

Δημητρα Ζαμπουκα

Κωνσταντίνε μου..πώς μπορείς να είσαι αναλγητος μ αυτούς τους συνανθρώπους μας??
Κι αυτούς ο Θεός τους έπλασε!!
Έχουν τα ίδια δικαιώματα.
Σε έχει τυφλωσει η θρησκοληψια..

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Δημητρα Ζαμπουκα ευτυχώς που έβαλα, στην ανάρτησή μου, την λέξη “θρησκοληψία” ως μία από τις ρετσινιές που θα μου ρίξουν. Δεν φανταζόμουν, όμως, ότι εσύ θα ανήκες στις… ρετσινορίχτρες. Είναι η ώρα να γίνει μία ακόμη εκκαθάριση…

 

Maria Joseph

Δημητρα Ζαμπουκα φίλτατη, έχετε υπάρξει ένθερμη αναγνώστρια του Κυρίου Καθηγητή. Ωστόσο αυτό το σχόλιο ούτε κι εγώ το περίμενα από εσάς, γιατί ως τώρα ήμασταν όλοι στην ίδια σελίδα. Θεωρώ όμως ιδιαίτερα άδικο το να προσάπτετε την λέξη “θρησκόληπτος” στον εν λόγω άνθρωπο. Το περιμένει κανείς από άτομα που δεν έχουν εντρυφήσει στα άρθρα του Κυρίου Βαθιώτη. Όχι όμως και από άτομα που έχουν σταθεί στο πλευρό του από την αρχή. Όσον αφορά εμένα δεν τίθεται θέμα ζήλιας. Όσο καλύτερη μου και να είστε, σας εύχομαι και εις ανώτερα.

 

 

Δημητρα Ζαμπουκα

Maria Joseph Αγαπητη φίλη..δεν είπα ότι είναι θρησκοληπτος ο Καθηγητής!!
Παρουσιασε ένα επεισόδιο θρησκοληψιας,αυτό είπα.
Και στο φινάλε..το παίρνω πίσω!!

 

Maria Joseph

Δημητρα Ζαμπουκα όπως ξέρετε όμως καλύτερα από εμένα θρησκόληπτος είναι κάποιος που έχει είτε περιορισμένη αντίληψη, είτε περιορισμένη μόρφωση. Γι’αυτό εγώ προσωπικά το θεωρώ άδικο. Ούτε εσάς θα χαρακτήριζα ποτέ π.χ θρησκόληπτη, γιατί θεωρώ ότι έχετε φίλτρο και κρίνετε σωστά…

 

Koolis Purple Gale

Δημητρα Ζαμπουκα ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΕ ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΙΡΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΦΥΣΗΣ,ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”, ΣΑΣ ΔΙΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. , ……. ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ , ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΣ…….. ΕΠΙ ΤΩ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΕΡΩ, ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ δουλεία ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ.

 

Δημητρα Ζαμπουκα

Maria Joseph Έχετε δίκαιο.
Δεν πρόκειται ούτε για επεισόδιο θρησκοληψιας.
Ακόμη κι αυτό θα αφορούσε έναν άνθρωπο με περιορισμένη αντίληψη.
Είναι άδικο.
Τι έπαθε τότε??
Σε τι τον ενοχλούν οι συνάνθρωποι μας αυτοί.. που τόσο έχουν υποφέρει και καταπιεστει??

 

Maria Joseph

Δημητρα Ζαμπουκα σε αυτό δεν θα σας απαντήσω εγώ. Ωστόσο δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα π.χ. ομοφοβίας, αλλά εργαλειοποίησης. Προσωπικά αντιδρώ σε αυτό το κομμάτι. Όπου νιώθω ότι υπάρχει έμμεση, κεκαλυμμένη δολιότητα ενοχλούμαι αφάνταστα. Κατά τα άλλα, όπως λέει και η αγγλική γλώσσα, live and let live. Είναι δικαίωμα του καθενός να ζει την ζωή που θέλει. Σεμνά και διακριτικά, όπως όλοι μας. Κανείς δεν είναι τσίρκο για να ξεχωρίζει…πόσο μάλλον οι προσωπικές προτιμήσεις.

 

Δημητρα Ζαμπουκα

Maria Joseph Μα αυτοί οι άνθρωποι..οχι μονο δεν ξεχώριζαν..αλλά κρύβονταν γιατί φοβουνταν τον εμπαιγμό και τον εξευτελισμό.
Ήταν καταπιεσμενοι και αδικημένοι!!
Είναι και πάλι άδικο τώρα που κάνουν το coming out να υφίστανται τέτοιο πολεμο!!

 

Δημητρης Διδυμιωτης

Δημητρα Ζαμπουκα Κι επειδη ηταν καποτε καταπιεσμενοι,εδω και πολλα χρονια,πρεπει σημερα να μας γαμησουν ολους?καποτε ηταν καταπιεσμενοι και κρυβοντουσαν,σημερα οχι μονο δεν κρυβονται αλλα εχουν γινει κατεστημενο και ενω καποτε ειχαν μια διανοητικη ποιοτητα,σημερα ειναι ενας συρφετος απο καρκατσουλια αηδεστατα,που προσβαλουν καθε εννοια αξιοπρεπειας με το χαμηλο επιπεδο τους!!Το σιωνιστικο καθεστως τους εχει κανει οχημα του,για να αλωσει καθε πνευματικο στοιχειο πολιτισμου,επιβαλλοντας την ακρατη βαρβαροτητα και την πληρη δουλικοτητα στις κοινωνιες,αφου πρωτα εχει καταστρεψει πληρως τον κοινωνικο ιστο και την ανθρωπινη επικοινωνια,αποβλακωνοντας συνεχως τις νεες γενιες!Αυτοι δεν ειναι συνανθρωποι οπως τους αποκαλειτε,αλλα τα μοντερνα τερατα,που αν δεν τους σταματησουμε,θα αφανισουν την ανθρωποτητα οπως την ξεραμε επι χιλιετιες και στη θεση της θα φερουν υπακουα ρομποτ!!!

 

Koolis Purple Gale

Δημητρα Ζαμπουκα ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ << Μα αυτοί οι άνθρωποι..οχι μονο δεν ξεχώριζαν..αλλά κρύβονταν γιατί φοβουνταν τον εμπαιγμό και τον εξευτελισμό.>> ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΩΣ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΟΙ , ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΤΟΒΟΥΛΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΙΣΑΡ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΟΩΝ ΤΟΥ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΕΚΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥΧΩΡΑ …….. ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΟΙΥ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ 6η ΔΟΣΗ

 

Maria Joseph

Δημητρα Ζαμπουκα το να υφίσταται κάποιος πόλεμο είναι πράγματι άδικο. Και πράγματι κάποτε ήταν καταπιεσμένοι. Απλά ως ανθρωπότητα πήγαμε από το ένα άκρο στο άλλο. Και το ζήτημα με τον κάθε Κασσελάκη είναι η υπερπροβολή, ειδικά μιας και η κοινωνία έτσι όπως διαμορφώθηκε έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά. Απαγορεύεται να πεις κάτι για τους γκέι γιατί θεωρείσαι ομοφοβικός, αλλά δεν στηλιτεύεται όποιος κοροϊδεύει τους Έλληνες που αγαπάνε την πατρίδα τους. Για αρκετούς λοιπόν από εμάς το αν θα αποκτήσει παιδιά ο συγκεκριμένος, δεν μας αφορά. Αλλά το ότι προωθείται η επιλογή της σεξουαλικότητας με τον τρόπο που γίνεται αυτό, δείχνει ξεκάθαρα ότι οι γκέι πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης από την ελίτ. Ποσώς ενδιαφέρεται η ελίτ για τους γκέι. Αν ήταν έτσι θα είχαν γίνει βήματα 30 χρόνια πριν, τρόπος του λέγειν. Απλά τώρα πρέπει πάσει θυσία να προωθηθεί η άφυλη κοινωνία με κάθε τρόπο. Τουλάχιστον αυτό πιστεύω.

 

Katerina Dimopoulou

Θεε μου!! τι επιπεδου διάλογοι ειναι αυτοι? για ποιά αξιοπρέπεια και για ποιόν αυτοσεβασμο μιλάμε?…δεν εχω λογια, εχω μείνει άφωνη…πλεον τίποτα δεν με εκπλήσσει

 

 

Georgia Apessou

Μια χαρά τα λέτε.
Δεν είπαμε να υποφέρουν όπως στο παρελθόν αλλά όχι να επιβάλλουν το αφύσικο για φυσιολογικό και να καταστρέφουν την κοινωνία.
Εννοείται ότι το σύστημα τους εκμεταλλεύεται για να περάσει εμεσα τα βρώμικα σχέδια του

 

Nikos Doulis

Maria Joseph Ούτε για τις γυναίκες ενδιαφέρεται η Ελίτ. Και αυτές ήταν καταπιεσμένες κάποτε και το κίνημα του Φεμινισμού εργαλειοποιήθηκε για νοσηρούς σκοπούς.
Μιλάμε για την ίδια άρρωστη Ελίτ (Bill Gates και σία) που βιάζει ανήλικα κοριτσάκια στο Epstein island… και έχουν το θράσος να δηλώνουν Φεμινιστές που μάχονται για τα δικαιώματα της γυναίκας;
Που φτάσαμε σήμερα (η Ελίτ πετάει τις γυναίκες κάτω από το λεωφορείο για να προωθήσει τον άφυλο Μετάνθρωπο και αυτές χειροκροτούν το νέο ιερό τοτέμ της Νέας Τάξης Πραγμάτων):

 

Katerina Dimopoulou

Δημητρα Ζαμπουκα Συγγνωμη , αλλά αντιλαμβανεστε την _ωριμοτητα των οσων λετε?

 

Maria Joseph

Nikos Doulis πολύ σωστά τα λέτε και σας ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις σας. Φαίνεται ότι η λογική των δύο μέτρων και των δύο σταθμών είναι ύψιστη αρετή τους. Δεν εξηγείται αλλιώς. Όταν νοιάζεσαι για τις γυναίκες, τους γκέι, τους ανυπεράσπιστους, τους έχοντας θέματα ψυχικής υγείας το δείχνεις ποικιλοτρόπως. Αν αύριο μεθαύριο ήταν μέσο εργαλειοποίησης τα μαυράκια που πεινάνε και πεθαίνουν της πείνας στην Αφρική 💔 εκεί να δείτε τι καλσόν θα σκίζανε για την πλούσια χώρα της Αφρικής με τους κάτω από το όριο φτώχειας κατοίκους. Προς το παρόν εμείς ας συνεχίσουμε να μιλάμε για το μαρούλι το φυτευτό εξ Αμερικής.

 

Δημητρα Ζαμπουκα

Αγαπητή φίλη..ποιοι είναι αυτοί οι ελληνες “που αγαπάνε την πατρίδα τους “??
Και ποιοι”δεν την αγαπάνε “,και πώς αποδεικνύεται αυτό??
Όσον αφορά τους γκει..ακόμη και εάν κάποιος δεν έχει τη στοιχειώδη ανθρωπιά να μη καταφέρεται εναντίον τους, υπάρχει νόμος που τους προστατεύει!!
Όσο για τη νέα τάξη πραγμάτων..εάν “επιδιώκει ” να αποκαταστησει την ομοφυλοφιλια..,για την οποία, η ιατρική επιστήμη, την οποία υπηρετώ, έχει αποφανθεί οτι εχει γενετικό υπόβαθρο, θα σας πω το εξής:
Ακόμη και ένα σταματημένο ρολόι,δύο φορές την ημέρα, δείχνει τη σωστή ώρα.

 

Nikos Doulis

Δημητρα Ζαμπουκα Μέχρι και συστημικά μέσα αποκαλύπτουν την ατζέντα:

 

Maria Joseph

Δημητρα Ζαμπουκα όποιος δεν βάζει “αναχώματα” σε όσα προσπαθούν να περάσουν οι ανθέλληνες που μας κυβερνούν, βλέπε άνοιγμα συνόρων και εθνικά συμφέροντα, είναι σίγουρα μισέλληνας. Ωστόσο θεωρώ κατάχρηση την συνέχιση της κουβέντας, αλλά σας ευχαριστώ για τις θέσεις σας. Η ανθρωπιά είναι αδιαπραγμάτευτο αγαθό και συμφωνώ, αλλά να την δείχνουμε παντού και πάντα σε όλους.. όχι επιλεκτικά όπως κάνουν κάποιοι.

 

Δημητρα Ζαμπουκα

Nikos Doulis Δε ξέρω τι λένε τα συστημικα μέσα,κι ούτε μ ενδιαφέρει.
Εγώ είμαι γιατρός,και ξέρω,απο τους ασθενείς μου,πόσο έχουν υποφέρει αυτοί οι άνθρωποι.
Και σαν γιατρός,είμαι πάντα με τον άνθρωπο που υποφέρει και αδικείται.

 

 

Nikos Doulis

Δημητρα Ζαμπουκα Ο Κασσελάκης που δηλώνει ότι δεν έχει ανάγκη να δουλέψει “υποφέρει”;

 

Δημητρα Ζαμπουκα

Nikos Doulis Πραγματι,δεν είναι φτωχός, αλλά είναι gay, κι έχει νοιώσει την αδικία!!
Κι έχει υποφέρει πολύ.

 

Nikos Doulis

Δημητρα Ζαμπουκα Πού έχει “υποφέρει”; Στην woke Αμερική; 😅
Google wokeness.
Στόχος της προώθησης της ομοφυλοφιλίας είναι η υποταγή και ο έλεγχος του πληθυσμού. Πόσο πιο απλά να το πούμε…

 

Δημητρα Ζαμπουκα

Nikos Doulis Ο,τι και να του προσάπτουν, που σε κάποια πράγματα έχουν δικαιο,νομίζω ότι έπρεπε να βγει.
Μοιάζει..με ιστορική ανάγκη.
Ο,τι και να λένε, έχει θάρρος και ψυχική δύναμη αξιοθαύμαστη.
Ηταν ιστορική ανάγκη να εμφανιστεί ένας νέος ηγέτης
Όπως εμφανίστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου τη μεταπολιτευση.
Που απελευθέρωσε τις γυναίκες και σταμάτησε τις μετεμφυλιακες διακρίσεις.
Φαντάζεστε το 81 να έβγαινε η νδ με τον Ράλλη??
Ήταν κατά κάποιο τρόπο αναγκαίο να εμφανιστεί ο Παπανδρέου
Ο Κασσελακης φαίνεται ίσως να έρχεται να καλύψει ένα κενό
Αυτό εννοώ ιστορική ανάγκη.

 

Nikos Doulis

Δημητρα Ζαμπουκα Ο Ανδρέας με την Μιμή που απενοχοποίησε/νομιμοποίησε το… ξενοπήδημα (νομιμοποίηση μοιχείας);
Ο Ανδρέας που ανέβασε το κρατικό χρέος στα ουράνια επειδή «έδωσε ψωμάκι στον κόσμο» (κλέβοντας το από τις νεότερες γενιές);
ΟΚ, νομίζω κατάλαβα αρκετά. 🙂
Όταν δείτε τον Κασσελάκη να ρίχνει το όριο ηλικίας συναίνεσης από τα 15 στα 12 και γίνει της μοδός η παιδοφιλία μην σας δω να πέφτετε από τα σύννεφα… ούτε καν σας προβλημάτισε το γεγονός ότι θέλει αυστηρά αγόρια και όχι κορίτσια!
Να θυμάστε ότι τα groups των πρώην «καταπιεσμένων» (καλή ώρα ο Λιγνάδης/Μίχος) δεν τελειώνουν ποτέ, πάντα κάποιος θα περιμένει στην σειρά (γυναίκες -> ΛΟΑΤΚΙ -> παιδόφιλοι):
Ψάξτε λίγο και το παράθυρο Overton…

 

Nikos Doulis

Δημητρα Ζαμπουκα Οι μετεμφυλιακές διακρίσεις όχι μόνο δεν σταμάτησαν, αλλά επιστρέφουν δριμύτερες με το social credit score! (η Ιστορία κάνει κύκλους)
Γνωρίζετε τι είναι αυτό άραγε;
Πρόκειται για ψηφιακό πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων και είναι βούτυρο στο ψωμί των woke αριστερών:
Ειλικρινά απορώ μαζί σας, τόσα χρόνια δεν έχετε μάθει τίποτα από τα γραπτά του κύριου Βαθιώτη; Αντιλαμβάνεστε που βαδίζουμε;

 

Δημητρα Ζαμπουκα

Nikos Doulis Από τη στιγμή που συνδέετε την μοιχεια και την ομοφυλοφιλία,με την παιδεραστία..και τούς βιασμούς..λυπάμαι..αλλά με αηδιαζετε..

 

Nikos Doulis

Δημητρα Ζαμπουκα Εμένα πάλι με αηδιάζουν όσοι είναι χρήσιμοι ηλίθιοι, κάνουν αβάντα σε νεοταξίτες και έχουν χαμηλή αντιληπτική ικανότητα.

 

Δημητρα Ζαμπουκα

Nikos Doulis Ευτυχώς..εσείς που έχετε υψηλή..εξισωσατε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και τον βιασμό

 

Nikos Doulis

Δημητρα Ζαμπουκα Δεν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση όταν έχετε σοβαρά κενά (δεν γνωρίζετε τι εστί wokeness, social credit score, carbon credits, παράθυρο Overton).
Διαβάστε, ερευνήστε και μιλάμε…
Πάντως ειλικρινά έχω την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε λάθος προφίλ.

 

 

Argiro Sarri

Δημητρα Ζαμπουκα εχετε μπερδευτεί. Εντάξει συμβαίνει. Εδώ οι χθεσινοί αξιόπιστοι της κοινωνίας γιατροί, έσυραν τον κόσμο στον αγνώστου κετεύθυνσης εμβολιασμο, και κατέληξε η γνώμη τους να απαξιωθεί με δική τους επιλογή, και από ότι είπατε είναι συνάδελφοί σας. Σε ένα μπέρδεμα εννοιών και πραγματικών σκοπών του συστήματος, δεν θα γινόταν το μπέρδεμα?! Ελπίζω να το ξεκαθαρίσετε. Δεν μιλάμε, για ανθρωπους στο περιθώριο. Μιλάμε για σκοπιμότητες και τακτικές.

 

Papaderos Thodoris

ΑΠΟΡΩ και εξίσταμαι στο πόσο μεγάλη σημασία δίνετε σε μια κυρία που βγήκε να υποστηρίξει τα ανυποστήρικτα τα παρα φύση και τα παράλογα.
Δικαιώματα…… Έναντι ποίων ακριβώς δικαιωμάτων των ανθρώπων ?
Δικαίωμα προς κατοχύρωση είναι το να γεννάς και να τίκτεις ?
Δικαίωμα προς κατοχύρωση ο θεμελιώδης νόμος της έλξης των αντιθέτων ?
Θα πρέπει να κατοχυρώσουμε και ένα νόμο που να υποστηρίζει την έλξη των ομοίων ???
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Και βέβαια δεν είναι θρησκοληψία η αναφορά στη Δημιουργία, αλλά η άρνηση σε αυτήν που ταυτίζεται με την ατζέντα των οπαδών του θεού του meta ανθρώπου.
Παίζει σε όλα τα ταμπλό χωρις να ξέρει ουτε η ίδια τι ακριβως υποστηρίζει.
Και δεν μας είπε.
Θα δεχόταν έναντι αμοιβής να κάνει τη γλάστρα γεννώντας παιδιά που θα έδινε σε ζευγάρια πούστηδων να τα μεγαλώσουν ικανοποιώντας άρρωστα βίτσια και καταδικάζοντας τα να μεγαλώσουν και αυτα πούστηδες ?
ΑΝ ΝΑΙ, τότε λέω εγώ, αξίζει να προσπαθείτε να συνενοηθείτε με τέτοιας λογικής άτομο ?
Το οποίο στο παραλήρημα του φτάνει να ταυτίσει τον Αντρέα με ένα πολιτικό τρολ που έπεσε σαν κομήτης απο τον ουρανό????
Που μόνο με ένα Ζελάνσκι, ένα Φύρερ μπορεί να ταυτιστεί ?
(και ο Αδόλφος μην ξεχναμε, σοσιαλιστής το έπαιζε όπως και ο Μουσολίνι, όπως το Κασελάκι ήρθε να μας πει οτι είναι εφοπλιστής, μεγάλωσε στη χλίδα, υποστήριζε το Μητσοτάκι, αλλά θέλει να ηγηθεί της αριστεράς) και αυτη η αριστερά επειδή της το μήνυσε ο δημιουργός της το μεγάλο αφεντικό, τον αποδέχτηκε.
ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΣΟΦΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ.
Μα το πιο άσχημο είναι πως αυτός ο κόσμος, έχει και υποστηρικτές.

 

Δημητρα Ζαμπουκα

Papaderos Thodoris Δεν χρειάζεται καμία να γίνει γλάστρα επι πληρωμη,και φυσικά ούτε εγώ.
Ένας ομοφυλόφιλος μπορεί να γίνει πατέρας, με ενδοσωματικη γονιμοποίηση σε μία γυναίκα που επιθυμεί παιδί μαζί του.
Και φυσικά, έχει κάθε δικαίωμα!!
Σαν γιατρός σας μιλάω.
Εσείς, βέβαια..μιλάτε σαν ” χριστιανός “..

 

 

Δημητρα Ζαμπουκα

Papaderos Thodoris Δεν καταλάβατε, διότι έχετε παραλήρημα.
Ένας ήταν ο Ανδρέας!!
Την κοινωνική συγκυρία και ιστορική ανάγκη ταυτιζω

 

Nikos Doulis

Δημητρα Ζαμπουκα Δεν μιλάω για φανατισμό.
Αν όμως κάποιος δεν ξέρει προπαίδεια, θα ανοίξεις συζήτηση για διαφορικές εξισώσεις;
Πρώτα λοιπόν μαθαίνουμε τα βασικά, να έχουμε κοινές βάσεις συζήτησης… αλλιώς τι να συζητήσουμε;
Το παράθυρο Overton απαντάει στο πως συνδέονται φαινομενικά άσχετα θέματα όπως με κατηγορήσατε.
Στην ουσία δηλαδή σας έχω απαντήσει, απλά δεν το αντιληφθήκατε.

 

Nikos Doulis

Δημητρα Ζαμπουκα Θεώρησα λανθασμένα ότι κάποιος που ακολουθεί επί χρόνια τον κύριο Βαθιώτη και διαβάζει τα γραπτά του, θα γνώριζε τα βασικά έστω. Κάποιες πολύ βασικές έννοιες που εξηγούν τα περίεργα των τελευταίων 3,5 ετών.
Προφανώς αυτό ήταν λάθος μου…

 

Δημητρα Ζαμπουκα

Nikos Doulis Μας δεν σας ρώτησα κάτι
Σας κατεταξα στους διαστροφεις, και τέρμα

 

Eleni Liapi

Δημητρα Ζαμπουκα Δεν υπάρχει καμία μελέτη ή έρευνα που να επιβεβαιώνει τη μελέτη του 93 για ύπαρξη “gay gene”. Επιπλέον, κι ενώ η έρευνα αυτή βασίζεται σε υπόθεση, μιλάει για ανδρική ομοφυλοφιλία και μόνο. Μπορείτε να μας παραθέσετε έρευνες που όντως αποδεικνύουν ότι η ομοφυλοφιλία έχει γενετικό υπόβαθρο;

 

Eleni Liapi

Nikos Doulis Το θέτετε πάρα πολύ ωραία. Θα ήθελα πολύ την άποψή της γιατρού κυρίας Δημητρα Ζαμπουκα που είναι με όσους υποφέρουν.. Θεωρώ πώς όλοι συμφωνούμε ότι ένα παιδί στα χέρια ενός βιαστή υποφέρει και πρέπει να κάνουμε τα πάντα σαν κοινωνία να εξαλείψουμε αυτή την φρικαλεότητα. Αν ο βιαστής σας πει ότι υποφέρει, εάν δεν κάνει πράξη το αρρωστημένο του πάθος (γιατί περί τέτοιων συζητάμε, αν δεν το αντιληφθήκατε) θα πρέπει ως κοινωνία να θέσουμε τέλος στο “μαρτύριό” του; στην “καταπίεσή” του; Δεν πάμε καλά. Καθόλου καλά!

 

Δημητρα Ζαμπουκα

Eleni Liapi Εσείς δε πάτε καθόλου καλά!!
Συνδέετε δύο ποινικά αδικήματα, εγκλήματα,το βιασμό κσι την παιδεραστία, με την ομοφυλοφιλη σχέση που γίνεται με συναίνεση.
Να σας ενημερώσω ότι ο νόμος προστατευει τους ομοφυλοφιλους από παρόμοιες λεκτικές επιθέσεις, και εάν σας αντιληφθούν υπάρχει η πιθανότητα να σας κάνουν μηνυση.

 

Κυριακος Μπλαζ

Δημητρα Ζαμπουκα Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να έχουν παιδιά γονείς είναι μόνο 2 άντρας καί γυναίκα Δεν χρειάζονται παιδιά αυτοί νομικά απαγορεύεται να έχουν παιδιά

 

Δημητρα Ζαμπουκα

Ειλικρινά πάντως.. όλοι οι “χριστιανοί “..εδώ μέσα μαζεύτηκαν??
Πάντως ο Χριστός δεν έκανε καμία αναφορά στην ομοφυλοφιλία,δεν ξεχωρισε κανέναν άνθρωπο!!

 

Κυριακος Μπλαζ

Δημητρα Ζαμπουκα μάλλον κάνεις λάθος ο ίδιος ο Χριστός καί οι άγιοι πατέρες έχουν καταδικάσει την ομοφυλοφιλία αλλά όχι τόν άνθρωπο διάβασε άγιο Νικόδημο αγιορείτη μέγα βασίλειο κτλ να δεις τι λένε

 

Frosso Stefa

Δημητρα Ζαμπουκα Ευλογημένη Κυριακή σε όλους! Γράφω αδελφή Δήμητρα κάτω από σένα αλλά είναι σκέψεις για όλους. Μπορω να ξεκινήσω με πολλους τρόπους αλλά ας πω αυτό πρωτα, που στην πραγματικότητα είμαι μεταφορέας των λόγων των πνευματικών μου πατέρων. Κατ αρχάς ο χριστιανός καταδικάζει το αμάρτημα κ όχι τον αμαρτωλό. Ο χειρουργός θα αφαιρέσει τον κακοήθη όγκο, δεν θα εξοντώσει τον ασθενή. Είναι χρέος του χριστιανού να είναι αναλγητος με την βλασφημία κ την αίρεση. Όταν το σύστημα ανεβάζει σε προέδρο κόμματος ομοφυλόφιλο το κάνει για να διαφημισει διαπρυσιως την ομοφυλοφιλια ως φυσιολογική κ αποδεκτή. Απέναντι σ αυτή την τακτική αντιστεκομαστε. Το ίδιο το σύστημα τους έβγαλε από την αφάνεια κ τους χρησιμοποιεί για να πετύχει τους στόχους της (το σύστημα ανεβάζει κ κατεβάζει μόδες, βλέπε τη μανία με τα τατουάζ, εκπαιδεύεται ο κόσμος στο να μαρκάρει το δέρμα του, έτσι ώστε τι τσιπάκια να του φανεί φυσιολογικό όταν έρθει η ώρα). Από τα λίγα περσικά που ξέρω, πιστεύω ότι θα ρθει καιρός που το ίδιο σύστημα θα τους ξεράσει. Κ τέλος, γιατί θα πρέπει εμένα να μου σφίγγεται το στομάχι από πόνο, όταν αυτά τα ταλαιπωρα πλάσματα, παρευλανουν στο άρμα της ντροπής φορώντας για βρακι το πρόσωπο της Παναγίας; ποιος είναι ο αναλγητος κ ο μισσαλοδοξος; Γιατί μου βλασθημαει τα θεία; Διότι η εκκλησία αντί να χτυπάει πενθιμα τις καμπάνες όταν γίνεται το pride, ο Βαρθολομαίος στέλνει συγχαρητήρια επιστολή στον Κασσελακη (το διάβασα χθες αυτό) Δεν θα μας πείσουν ότι τα φύλλα είναι κόκκινα. Αυτά τα λίγα στην αγάπη σας.

 

Ελεύθερη Ελληνίδα

Δημητρα Ζαμπουκα Μάλλον λάθος τα καταλάβατε με τον Παπανδρέου… Το νεύμα προς το π#@νίδιο ήταν ο απόλυτος εξευτελισμός της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ… Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Και δεν παίρνω πίσω την λέξη π#@νίδιο, γιατί βούιζε η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ για τα ταξίδια της στις αραβικές χώρες για … “συγκεκριμένους σκοπούς”… Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΘΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ… Προφανώς θα είστε ΠΑΣΟΚατζού, για να τον επικαλείστε… ΚΡΙΜΑ!!!

 

 

 

Ελεύθερη Ελληνίδα

Δημητρα Ζαμπουκα αν μιλάτε σαν γιατρός, καλλίτερα να σχίσετε το πτυχίο σας, αφού πρώτα συνειδητοποιήσετε τι γράφετε, τι πρεσβεύετε και τι θεωρείτε σωστό… και μετά μια αυτοκτονία θα λυτρώσει και εσάς και εμάς ως κοινωνία που αηδιάζουμε με όσα γράφετε… Ας ευελπιστούμε πως έχετε πάρει όλες τις δόσεις του μπόλιου και η πορεία σας είναι ήδη προδιαγεγραμμένη… Λυπάμαι, αλλά δεν έχω περιθώρια ούτε να σας λυπηθώ… Μου προξενείτε ΑΗΔΙΑ.

 

Ελεύθερη Ελληνίδα

Δημητρα Ζαμπουκα πως δεν είστε… γιατί αυτοδιαψεύδεστε όταν δηλώνετε φανατική του Ανδρέα Παπανδρέου;;; Και μόνο το ότι αυτοδιαψεύδεστε, σας κατατάσσει πολύ χαμηλά…

 

Ελεύθερη Ελληνίδα

Δημητρα Ζαμπουκα Πας καλά, κυρά μου;;; Ο κ. Nikos Doulis, σου έδωσε ποτέ το δικαίωμα απ’ αυτά που γράφει, πως είναι διαστροφέας;;; ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… Αλλά αν κρίνω από το φωτογραφικό σου υλικό με την φάτσα σου… αντιλαμβάνομαι το χαμηλότατο επίπεδο σκέψης που σε διέπει… Γιατρός που αντί να προβάλει την ιατρική της, περιφέρει δημοσίως τα “θέλγητρά της”, άλλου είδους πράμα είναι… Απορώ γιατί τόσοι πολλοί, έχασαν τον χρόνο τους να σου απαντήσουν… ανάμεσά τους κι εγώ… αρκούσε μια επίσκεψη στη σελίδα σου, για να γίνει κατανοητό, τι στην ουσία πρεσβεύεις…

 

Panagiotis Danias

Τι φοβάστε από τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+; Μη σας θίξουν την δική σας οικογένεια; Δεν πρόκειται. Το μίσος όλων σας των “εκτροχιασμένων” από την κοινή λογική κατά των μειονοτήτων και η αποξένωσή σας από το ευρωπαϊκό κεκτημένο, δείχνει στην Κυβέρνηση ποιά πρέπει να είναι η πορεία της. Υ.Γ. Ραντεβού για τη νέα ταυτότητα κλείσατε;

 

Maria Joseph

Panagiotis Danias Αν δεν καταλαβαίνετε την εργαλειοποίηση και την νόθευση που γίνεται στον πυρήνα της κοινωνίας και νομίζετε ότι όλα είναι καλώς καμωμένα και δικαίως προοδευτικά, τότε εσείς έχετε εκτροχιαστεί από την κοινή λογική… και δεν τίθεται καν θέμα μίσους προς άλλους ανθρώπους.

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Panagiotis Danias ο δικαστής κύριος Παναγιώτης Δανιάς, νυν προπαγανδιστής [;] της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας, υπήρξε συμφοιτητής μου στην Νομική Αθηνών. Κύριε Δανιά, ως δικαστής θα οφείλατε να μην τοποθετήστε δημοσίως υπέρ ή κατά ΛΟΑΤΚΙ. Διότι ο θεσμικός σας ρόλος είναι να παραμένετε πράος, αντικειμενικός, αδέκαστος, ώστε να προασπίζετε προσηκόντως τα δικαίωματα των πολιτών όταν θα έρθει η ώρα να αποφανθείτε επ’ αυτών. Ως εκ της θέσεώς σας είναι ατόπημα να διατηρείτε λογαριασμό στο φέισμπουκ μέσω του οποίου προπαγανδίζετε [;] τις θέσεις σας. Αλήθεια, το ευρωπαϊκό κεκτημένο είναι η εκθήλυνση της κοινωνίας; Τολμάτε να επικαλείστε την κοινή λογική, όταν αυτή βιάζεται επαίσχυντα από την ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που προδήλως ασπάζεστε; Ώς εδώ, κύριε Δανιά, την τεχνική της αντιστροφής των εννοιών να την εφαρμόσετε εκεί που σας παίρνει. Όχι εδώ, όχι στο πεδίο εκείνων που διδάσκουν πώς λειτουργεί η προπαγάνδα! Ταυτότητα θα πάρω μόνο νεκρός, όπως και εμβόλιο. Εσείς προφανώς και εμβολιασθήκατε και προπαγανδίσατε τον πειραματικό εμβολιασμό του πληθυσμού!

 

Panagiotis Danias

Κωνσταντίνος Βαθιώτης Υπήρξαμε συμφοιτητές, πράγματι, Κώστα μου, αλλά τότε ήσουν ένα λαμπρό μυαλό. Τώρα είσαι η σκιά του παλαιού εαυτού σου. Λυπάμαι που από υπερασπιστής(;;;) των δικαιωμάτων ΟΛΩΝ των πολιτών, έγινες ένας ΘΛΙΒΕΡΟΣ κήρυκας του μίσους και του φανατισμού. Πήγαινε, αν θες, να μονάσεις, να σώσεις την ψυχή σου. Αλλά, ευτυχώς, παραιτήθηκες από το Πανεπιστήμιο και γλίτωσαν τα παιδιά μας από την διαστρέβλωση της επιστήμης και των δικαιωμάτων. Μαθήματα δικαστικής αμεροληψίας από σένα δεν δέχομαι. Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις και καλή φώτιση.

 

Κυριακή Μαθιωτη

Panagiotis Danias μάλλον καμιά αστεία ποδίτσα θα φοράτε κι εσείς σε καμιά από εκείνες τις θλιβερές στοούλες..
Δικαστής για κλάματα..κρίνοντας απο τον τρόπο σκέψης και εκφοράς του λόγου..
Πόσο λίγο μας ξέρετε τους «εκτροχιασμένους» εσείς της τροχιάς γύρω απο τον ..Εωσφόρο!!

Aninia Skinki

Panagiotis Danias Panagiotis Danias Το ποιός είναι κήρυκας του μίσους και ποιός λέει ξεκάθαρα τη γνώμη του είναι εμφανές. Ως γονεας δεν θα ήθελα να σας έχω ούτε καθηγητή για το παιδί μου καί ως πολίτης δεν θα σας ήθελα σε δικαστική αίθουσα. Η Αλήθεια που με τόση μανία θέλετε να πάρετε διαζύγιο, θα υπάρχει και θα εκφράζεται από αληθινους καί γνήσιους ανθρώπους μεχρι τη συντέλεια του κόσμου. Και αυτό απλά γιατί υπάρχει ο Χριστός που έχυσε το Αίμα Του για καθενα άνθρωπο πάνω στη γη, για να τον σώσει από τον αιώνιο θάνατο. Οσοι έχουν την επιθυμία και τη θέληση να Τον αναζητουν θα είναι πάντα αντίθετοι στις ψευτοατζεντες της οπιστοδρομικότητας που προωθούνται όχι για πολύ ευτυχώς.

Ευαγγελία Σαιτιώτη

Ζούμε έναν πόλεμο κατά του Θεού με κάθε τρόπο και κάθε ύβρις.
Όλα τα άλλα είναι για ξεκάρφωμα.

Argiro Sarri

Ευαγγελία Σαιτιώτη Πολύ εύστοχο. Ένα μεγάλο μέρος όλου αυτού, είναι η διεστραμμένη ευχαρίστηση που λαμβάνουν, να βλεπουν τις εμπνεύσεις τους να υλοποιούνται, και τον κόσμο ως εύπιστα, αδρανή υλικά να ακολουθεί. Επιβεβαιώνουν την ταγμένη άποψη τους, ότι ο κόσμος είναι μία μάζα επηρεασμού και χαλιναγώγησης, που με το κούνημα ενός δακτύλου είναι ικανό, όχι μόνο να ακολουθήσει πιστά, αλλά και να γίνει σταυροφόρος κάθε νέας προπαγάνδας φτάνει όλα να σερβιριστούν σε ένα ιλουστρασιόν περιτύλιγμα. Βασική προϋποθεση να είναι αφελείς, το οποίο και πιστεύουν ακράδαντα, για αυτό θεωρούν ότι όλα αυτά τελικά τα αξίζουν (πραγματικά πιστεύω ότι αν μαζικά και με μεγάλη πλειοψήφία αντιστεκόμασταν , θα άρχιζαν -κι όμως- να μας εκτιμούν κιόλας. Μας προκαλούν συνέχεια, μπας και μας εκτιμήσουν.) Και προχωρώ τη σκέψη σας: Επειδή ο άνθρωπος είναι το ανώτερο και πιο περίπλοκο δημιουργήμα του Θεού, τους δίνει μεγάλη χαρά, να το περιπαίζουν, και αυτό στοχεύει στο Θεό σαφώς. Δεν χρειάζεται να καταστρέψεις τον Πικάσο και όποιον πικάσο , μπορείς απλά να καταστρέφεις τους πίνακές του ενώπιον του, και αυτό είναι μεγαλύτερη προσβολή και ύβρη για τον ίδιο. Έτσι και εδώ. Θα ήταν απόλυτα πληκτικό για αυτους να ‘εκαναν κάτι σε μία μεγάλη επικράτεια που απλά κατοικούσαν ζώα, και να μπερδεύουν τα ζώα. Ζουν για να διαφθείρουν ανθρώπους και να τους εξοντώνουν ηθικά, εί δυνατόν να τους τραυματίζουν ανεπανόρθωτα στην πορεία. Για αυτό δεν τους νοιάζουν τα μόνιμα αντιφατικά μηνύματα που περνάνε, τη στιγμή που το επόμενο καταρρίπτει το προηγούμενο σε χρόνο ρεκόρ, και αυτοακυρώνεται εντυπωσιακά εκκωφαντικά: ενάντια στις διακρίσεις, αλλά υπέρ σε απαγόρευση εισόδου σε ανεμβολίαστους/ οι μουσουλμάνοι είναι όλοι υπόπτοι τρομοκρατίας αλλά εν μία νυκτί έγιναν κατατρεγμένοι πρόσφυγες και ας κουβαλούν iphone, και η λίστα είναι ατελείωτη της διασκεδαστικής αντίφασης. Θα μας δουλεύουν
και στη Δευτέρα Παρουσία, και κατόπιν. Και στην άλλη ζωή θα μας δουλεύουν.
Δεν υπάρχει τέλος, δεν υπάρχει όριο. Όσο πιο πολύ, τόσο πιο καλά.
Σε καζάνες με λάβα θα βράζουν στον άλλο κόσμο, και από εκεί θα μας δουλεύουν. Και πιο πολύ το δούλεμα εκεί, από ότι τώρα επίγεια. Δεν είναι ότι τότε θα έχουν κάποιο όφελος. Κανένα. Είναι ότι τους διασκεδάζει απίστευτα
που τα χάφτουμε. Είμαστε η αφορμή για ύβρη προς Τον Θεό και οι προσωπικοί τους κλόουν.

Hara Vakalouli

Εμένα πάλι μου προκαλεί τεράστια εντύπωση το γεγονός πως δεν αναρωτιόμαστε γιατί δεν ακούμε τα ίδια τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει με ομόφυλα ζευγάρια και πλέον είναι ενήλικες. Άλλωστε οι διαδικασίες τεκνοθεσίας ομοφυλόφιλων είναι σε εφαρμογή αρκετές δεκαετίες σε κάποιες χώρες και σε πολιτείες της Αμερικής.
Με μεγάλη έρευνα (ιδιαίτερα δύσκολη και χρονοβόρα για την ευκολία χρήσης του ίντερνετ) θα διαπιστώσετε πως εκλιπαρούν να σταματήσει αυτό. Φωνάζουν και προειδοποιούν για τις συνέπειες αλλά κανείς δεν σκέφτεται να ανοίξει τα μάτια και τα αυτιά του πριν εκφράσει την γνώμη του.

Chris Crossed

Ξεχάσατε την τυφλή στήριξη των πολιτικών προς κάθε λογής δήθεν πρόσφυγα που είναι όλοι μουσουλμάνοι….ότι θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα σε ένα μείγμα που αργά η γρήγορα θα το φτύσει η ελληνική κοινωνία ως ξένο σώμα……

Κατερίνα Μανιατοπούλου

Το ότι προτιμούν αγόρια σας λέει κάτι αυτό; οι περισσότεροι έχουν υιοθετήσει αγοράκια

Αδαμαντία Φοξ

Και τι τους θέλει τους γιους;;; να τους βολεύει ;; και να τους κάνει σαν τα μούτρα του;;; Αυτόν μάνα τον γέννησε;; η κάποιο Ερπετό;; μάλλον αυτό έγινε,ρεεεεεεεεε ουστ ξεφτηλες σκατοσκουπιδα της κοινωνίας…χαρείτε όσο προλαβαίνετε….

Konstantina Alveratsidou

Υπάρχει πίσω από όλο αυτό ένας διάχυτος μισογυνισμός. Η γυναίκα αργά και σταθερά μετατρέπεται σε ένα άχρηστο ον που ο ρόλος της είναι μόνο η κυοφορία κατ’ επιθυμία και κατά παραγγελία του ανώτερου new age είδους, ή καλύτερα αυτού που εντέχνως πρόσφατα παρουσιάζεται ως ανώτερο είδος. Με αυτή την αντίληψη που φαίνεται να προωθούν, σε λίγο καιρό που θα καταφέρουν η αναπαραγωγή να γίνεται τεχνητά – αν δεν το έχουν καταφέρει ήδη – η γυναίκα θα έχει μετατραπεί σε ένα άχρηστο πλάσμα που δεν έχει πια τίποτα να προσφέρει (νομίζω είναι κάτι που προωθούν αργά και συστηματικά). Άρα γιατί όχι και σύμφωνα με τις υπέροχες ατζέντες τους, να μην επιχειρηθεί η απόλυτη εξόντωση της αφού το γυναικείο φύλο θα είναι ένα ακόμη ζώο που θα καταναλώνει αδικαιολόγητα (χωρίς λόγο ύπαρξης) πολύτιμους γι αυτούς φυσικούς πόρους. Με αυτούς που μπλέξαμε και με όλη την αρρώστια και ηλιθιότητα που μας περιβάλει δε μοιάζει με μακρινό σενάριο

Aninia Skinki

Ilias Zontiros Δεν λέγεται ομοφοβια, λέγεται αποστροφη σε διεστραμενες αρρώστιες. Ψάξτε λίγο την ιστορία, γιατί όλα αυτά είναι καινούργιες και αστηρικτες ορολογιες που εξυπηρετούν το αφήγημα της ΝΤΠ, εκμεταλλευομενοι τις αδυναμίες και ευαισθησίες των ανθρώπων οδηγώντας τους μόνο στην καταστροφή. Η αγάπη που την έχετε κάνει καραμέλα δεν είναι παίρνω τα παιδιά άλλων. Αφού είναι φυσιολογική η κατάσταση αυτή κάντε το με τις δικές σας δυνάμεις όχι παίρνοντας τα παιδιά άλλων δήθεν από αγάπη. Αγάπη σημαίνει δίνω τη ζωή μου για τον άλλον, και αυτό μπορεί να το πρόσφερει στο καλύτερο βαθμό η μητέρα. Εσείς μπορείτε να αγαπήσετε έτσι; Σκεφτείτε το απλό, για να καταλάβετε το μη φυσιολογικό του πράγματος, μια κοινωνία ομοφυλοφυλλων τι διάρκεια ζωής έχει στο χρόνο χωρίς τεκνοθεσιες.

Argiro Sarri

Το ότι για τις γυναίκες έχουν τον καινουριο προορισμό της “απλής” κυοφορίας είναι η ενδειξη (μία εκ των πολλών) ότι δεν ειναι ακριβως ο στόχος τους η μείωση πληθυσμού, αλλά ένα ειδος ευγονικής. Για αυτο και διαφωνώ με όσους πιστεύουν ότι η μείωση ειναι ο στόχος την προπαγανδισμένης ομοφυλοφιλίας. Προτεραιότητα στις υγιείς κοινωνίες έχει ο πιο ευάλωτος, δηλαδή το παιδί. Ρωτησε κανείς ένα παιδί, αν νιώθει καλά με ανύπαρκτη μητέρα, που χρηματίστηκε για να το φέρει στη ζωη? ρώτησε κανείς, πώς έγινε η εγκυμοσύνη αφού μία κυοφόρησε απλά, και κάποια άλλη γυναίκα έδωσε τα ωάρια της κιόλας? Πόσα άτομα μπορούν να εμπλακούν σε μια εγκυμοσύνη? Πού οδηγεί όλο αυτό? Πουθενά καλά. Σιγουρα καπου σχισματικά. Το γνωρίζουν. Σε πρώτο level, σε απογόνους βαθιά τραυματισμένους, με ρίζες μισθωμένες και άγνωστες. Επίθεση και στις ρίζες του ανθρώπου. Θα θέλήσουν να καταστέφουν ψυχές και ανθρώπους, όσο τρέχει το παράλληλο project της ευγονικής. Βέβαια, πρέπει να γραψω σεντονι για ολα αυτα, που ποιος τώρα να έχει την όρεξη να διαβάζει.

Δημήτρης Κωστακιώτης

Η αποδόμηση της οικογένειας οδηγεί στην νομοτελειακή της κατάρευση . Η ενορχηστρωμένη διασάλευση των αξιών και της ηθικής μιας ένθεης κοινωνίας, έχει ως στόχο την κατάρευση της οικογένειας, προκειμένου να γίνει βορά των εγχώριων και διεθνών αρπακτικών.

Anna Aravidou

Ενα λαμπρο μυαλο ειστε κι εσεις, φιλτατε κυριε Βαθιωτη!!!! Προσκρουωντας στην ταπεινοφροσυνη σας θα πω οτι ειστε μαλιστα και το λαμπροτερο μυαλο που διαθετει αυτην τη στιγμη η χωρα μας, διοτι ολοι αυτοι οι “λαμπροι” δασκαλοι των παιδιων μας που αναφερετε, δεν μπορεσαν να αντιληφθουν το μεγεθος της απατης που ζησαμε ή ακομα χειροτερα εξανδραποδισθησαν….

 

Νίκη ΙΣ ΧΣ Νικά

Δε θα εστιάσω στις δηλώσεις του Κασσέλο (που χθες ούτε καν τον ξέραμε, ενώ σήμερα βουΐζουν τα αφτιά από τις αναφορές στο όνομά του), θα εκφράσω μόνο μια σκέψη.
Δε θα ήταν δυνατό, αν με όλα τα “φάλτσα” προς τις υπάρχουσες αξίες που θα παρουσιάζει στο εξής αυτό το πρόσωπο, με παντός τύπου νεωτερισμούς και ψευδοπροοδευτισμούς, να ενεργοποιούνταν υποσυνείδητα ένας ψυχολογικός μηχανισμός σύγκρισης του Κασσελάκη με τον Μητσοτάκη, κατά τον οποίο, ο Μητσοτάκης θα βγαίνει κερδισμένος και τελικώς αποδεχούμενος;
Δηλ. θα σκέφτονταν κάποιοι ότι σε σύγκριση με αυτά που δηλώνει ο Κασσελάκης, ο Μητσοτάκης είναι καλύτερος, πιο “παραδοσιακός”… Έτσι, ο ρόλος του πρώτου μπορεί να είναι να ενισχύσει την αποδοχή του δεύτερου.
Αυτή η εκτίμηση θα αφορούσε τη γενική μάζα που μοιρολατρικά πέφτει στην παγίδα της σύγκρισης, έχοντας προεξοφλήσει ότι ή τον έναν θα έχουμε ή τον άλλον και δεν γίνεται τίποτα. Για τους συνειδητούς υποστηρικτές τους δε χρειάζεται καν να μιλήσουμε…
Στην άλλη πλευρά, εμείς γνωρίζουμε ότι είναι συστρατευμένες όλες οι “μεγάλες” παρατάξεις (μεγαλοαπατεώνες δηλαδή) στους στόχους της Νέας Διαβολικής Τάξης.

 

Melina Amvrazi

Τα καημένα παιδάκια σκέφτομαι που θα μάθουν να πιστεύουν το ανώμαλο ως φυσιολογικό. Η πλήρης απαξίωση του γυναικείου αλλά και αντρικού φύλου προωθείται εδώ και χρόνια ύπουλα και μεθοδευμένα με σκοπό την κατάργηση των δύο φύλων και την επικράτηση των άφυλων όντων. Όπου το πρώην αρσενικό θα πουλάει το γενετικό του υλικό για να γονιμοποιηθούν τα κατεψυγμένα ωάρια του πρώην θηλυκού. Οι εμετικές τιβιπερσόνες ήδη παροτρύνουν τα νέα κορίτσια στην κατάψυξη ωάρίων τους για τεκνοποίηση α ρ γ ό τε ρ α, μη τυχόν χαλάσει την καριέρα τους ο ερχομός ενός παιδιού! Θα χορτάσει το μάτι μας παπούδια γονείς και αλλοπρόσαλλα παιδιά…άν φυσικά το επιτρέψει ο Θεός που τον αφήσαμε στην άκρη…..ΥΓ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης Ευχαριστούμε για όλα, για τον αγώνα και την υπομονή σας!

 

Celesta Valboni

Εν τω μεταξύ, είναι τόσο βαθιά ειρωνικό… όλοι όσοι στηρίζουν την αποδόμηση της οικογένειας, που φυσικά έβαλαν και πλάτη και στον ναζιστικό μηχανισμό των ενέσεων, καταστρέφοντας ανεπανόρθωτα ζωές, στηρίζουν και όλα τα υπόλοιπα νεοταξικά σχέδια, και ακριβώς αυτοί, είναι οι πρώτοι που δε χάνουν ευκαιρία να καταδεικνύουν συμπεριφορές άλλων ως φασιστικές/ναζιστικές.

 

Celesta Valboni

Δημήτριος Μήτσο δυστυχώς δεν είμαστε οι μισοί, το 90% είναι βρεφοποιημένα, άβουλα ζώα χωρίς κριτική σκέψη, που δεν καταλαβαίνουν ποτέ τι συμβαίνει και απλώς υπακούν σε εντολές χωρίς αντίσταση. Άμα ρωτήσεις τους ενεσάκηδες τι ήταν αυτό που έζησαν τα τρία τελευταία χρόνια, πανδημία θα σου πουν. Εξαιτίας τους καταστράφηκαν ζωές και η κοινωνία ολόκληρη, αυτοί στήριξαν τη γενοκτονία. Κι όπως έκατσαν για τη φόλα, έτσι έφαγαν κι όλα τα υπόλοιπα αμάσητα. Είναι απλώς αδύνατον ένα τέτοιο άτομο να καταλάβει ότι στηρίζει την αποδόμηση της οικογένειας, τη μείωση του πληθυσμού και ανοίγει παράθυρα και σε άλλα… “διαφορετικά”.

 

Νικόλαος Σταματίνα Λυριτζή

Δυστυχώς ούτε στρατευόμεθα ούτε συστρατευόμεθα…δεν υπάρχει πρόσωπο να ακολουθήσουμε όλοι εμείς που σκεπτόμαστε κάπως σαν εσάς κ. Βαθιωτή! Επιπλέον, δυστυχώς για όλους μας δεν εμπιστευομεθα κανεναν πια. Γι’αυτο βρίσκει το σύστημα και κάνει…και επιθυμεί να κατασπαράξει κάθε αντίθετη φωνη

 

Ernestos Ernestos

εχουν κανει τη γυναικα μηχανη στην υπηρεσια της νεας ταξης

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,070


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα