Ένα συγκλονιστικό αποκαλυπτικό οδοιπορικό. Από την Ευρώπη των λαών στο ολοκαύτωμα των εθνών (Α μέρος)

Ένα συγκλονιστικό αποκαλυπτικό οδοιπορικό. Από την Ευρώπη των λαών στο ολοκαύτωμα των εθνών (Α μέρος)

18 Μαρτίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:397
Μοίρασέ το

Φτάσαμε εδώ, με τους ίδιους ρουφιάνους εθνοπροδότες και πεμπτοφαλαγγίτες με άλλοτε, διορισμένους στην εξουσία της αποικίας πλέον του εχθρού, με την ένοχη ανοχή και τη μοιραία σιωπή του λαού.

Με τις ίδιες τεχνοκρατικές πόρνες στα επιτελικά γραφεία, την ίδια διεφθαρμένη δημοσιογραφική πορνεία να έχει αναλάβει επι αδράς αμοιβής το State Terrorism και την ίδια επιστημονική πορνεία από ιατρική μέχρι πανεπιστημιακή και δικαστική, να αβαντάρει για μια θεσούλα υπο τον κατοχικό ήλιο, το κτήνος.

Και φυσικά, γιατί να το κρύβομεν άλλωστε, μια θρησκευτική ηγεσία βουτηγμένη μέχρι τα ρουθούνια στη μασονική λαγνεία και στην υπηρεσία της πανθρησκείας μέσα από κοινές λειτουργίες και εναγκαλισμούς με τον πάπα και το ραβίνο.

Είναι από τα πιο δυνατά άρθρα που  διάβασα ποτέ… Συμπυκνωμένη η αλήθεια, σε χαστουκίζει ανελέητα στο πρόσωπο που έπαψε να ‘ναι περήφανο κι απροσκύνητο…

Αλήθειες που βιαστικά θα κλείσεις για να μην σε γεμίσουν ενοχές, φτωχέ μου ελληνάκο…

Αν όμως αντέξεις να τις διαβάσεις μέχρι το τέλος, ίσως ξυπνήσουν μέσα σου τη φλόγα να ξαναγίνεις η συνέχεια εκείνων των ΗΡΩΩΝ που έγραψαν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Σε παρακαλώ, σ’ εξορκίζω στο όνομα των προγόνων σου, να το διαβάσεις ως το τέλος…

Την σπίθα σου θέλω… αυτή τη σπίθα που μπορεί να πάρει φωτιά και να κάψει όλα τα οβραίικα περιτώμματα που σου τρώγουν το  μυαλό και την ψυχή, δεκαετίες τώρα…

Κι αν αυτή η φωτιά απλωθεί, θα σηκωθούν και θα σ΄ αγκαλιάσουν απ’ τον τάφο τους ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το Β’ ΜΕΡΟΣ, εδώ

 

«Τα αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι
οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι κι οι κλέφτες καπετάνιοι»
Γ. Σουρής

Από μια επανάσταση που ποτέ δεν τέλειωσε, σε ένα ολοκαύτωμα που μόλις άρχισε.

Και μιλάμε βέβαια για την εθνεγερσία του1821 και το ολοκαύτωμα που σήμερα επιβάλλει στο έθνος, ο εβραιοναζιστικός άξονας που

ηγείται της παγκοσμιοποίησης, της πανθρησκείας, της αχρήματης οικονομίας και του Great Reset, της μισάνθρωπης ιδεοληψίας του μετανθρώπου των εμφυτευμάτων, της σατανικής σύλληψης για τη μείωση του πληθυσμού της γης, κλπ… κλπ…

Ο ίδιος άξονας μισανθρωπισμού και ρατσιστικού φασισμού, που έπνιξε στο αίμα την κοινωνία των εθνών με δυο παγκόσμιους πολέμους, με το ένα μέλος να χρηματοδοτεί και το άλλο να δολοφονεί στο όνομα της παγκόσμιας κυβέρνησης της άριας φυλής και του περιούσιου λαού.

Ο ίδιος άξονας, το ίδιο αδελφάτο, γιατί περί αυτού πρόκειται, που δημιούργησε ελέγχοντας τη διπλωματία ΚΑΙ της Αγγλίας, τα μεγαλύτερα ολοκαυτώματα της ιστορίας μέσα στον 20ο αιώνα.
Των ελλήνων του Πόντου, των Αρμενίων, των ελλήνων της Πόλης και τέλος τα εκτελεστικά αποσπάσματα του 1941-44.

Και βέβαια το μεγάλο ολοκαύτωμα του αδελφοκτόνου ελληνικού εμφυλίου, πάνω στον οποίο έχτισαν πολιτική κάποια ανθρωπόμορφα κτήνη.

Σήμερα ο ίδιος σατανικός άξονας μισανθρωπισμού επανέρχεται, έχοντας εξαγορασμένη την πολιτική μαφία, την δημοσιογραφική και επιστημονική πορνεία, ορεξάτος και φορτσάτος να καταπιεί τον κόσμο και αν μπορέσει και το σύμπαν ολόκληρο, με τα σχιζοφρενή μέλη του να ανοίγουν το δρόμο για την κατάκτηση του διαστήματος.

Μέχρι να έρθουν οι ελληνικές νύμφες της μυθολογίας,
οι Ύβρις, Άτη, Νέμεσις, Τίσις, να επαναφέρουν την ηρεμία και την τάξη στη Δημιουργία, αποδίδοντας στα ιστορικά τους λαγούμια τους αιώνιους υβριστές και βιαστές της Φύσης των πραγμάτων.

ΑΥΤΟΙ κυβερνούν σήμερα τη χώρα με διορισμένα άψυχα και προδοτικά ανδρείκελα, μέσω ψευτοεκλογικών διαδικασιών ελεγχόμενων πλήρως από τους ίδιους.

Σε μια κατ επίφαση χώρα, με κατ επίφαση δημοκρατία, κατ επίφαση εκλογές και κατ επίφαση ορθόδοξη με μασονικές ηγεσίες, αλλά ας μην το θίξουμε επι του παρόντος αυτό.

Αυτοί μέσω των πιστών δουλικών τους μας εξαφάνισαν το εθνικό νόμισμα και μας επέβαλαν ένα καθαρά αποικιακό νόμισμα, το γερμανικό ευρομάρκο.
Αυτοί, με τη συνεργασία της εβραϊκής από τα γεννοφάσκια της αριστεράς, τότε που κοιλοπονούσε η Φεντερασιόν του Μπεναρόγια και ξέβρασε το ΚΚΕ μετα από αλεπάλληλες γέννες του ΕΚΚΕ, του ΣΕΚΕ το 1922, με ένα Νίκο Γιαννιό συνεχιστή του σοσιαλιστικού κινήματος των Ρήγα και Καλέργη, να ωρύεται ότι πρόκειται για εβραϊκή οργάνωση μέσα στα σπλάχνα του ελληνικού έθνους και να αποχωρεί αηδιασμένος μαζί με την ομάδα του.

Με του ίδιου εβραίου σκηνοθέτη την ευγενική χορηγία και την
συνεργασία της αγγλικής διπλωματίας και του σταλινοφασιστικού σχεδιασμού για τα Βαλκάνια, μας οδήγησαν στον εθνικό διχασμό και το μεγάλο αιματοκύλισμα.


Εκεί που η ανθρώπινη ζωή έγινε φτηνό αναλώσιμο στη μοιρασιά του κόσμου, ανάμεσα στο δυτικό ιμπεριαλιστικό φασισμό και τον ανατολικό σταλινοφασισμό, με τον ίδιο πάντα εβραίο καβάλα πάνω ΚΑΙ στα δύο τέρατα, να χρηματοδοτεί και να χαράσσει ρότα.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ στην ιστορία έλαβε ο ίδιος μέρος σε πόλεμο ή σε μάχη, αλλά έβαζε με το χρήμα και με την ύπουλη και ραδιούργα φύση του πάντα τους άλλους να δουλεύουν για εκείνο, αποκομίζοντας κάποιο ρεγάλο στο τέλος του κάθε ρέκβιεμ.

Και έτσι, μέσα από εθνικές προδοσίες, εθνικούς διχασμούς, ολοκαυτώματα, μέσα από ποταμούς αιμάτων αλλά και θυσιών, γεννώντας προδότες μα και μεγάλους ήρωες αυτός ο τόπος, φτάσαμε στα χρόνια του νέου ολοκαυτώματος, ίσως ίσως και μιας τελικής μεγάλης ρεβάνς ανάμεσα στους μεγάλους παλιούς αντίπαλους, με τον ελληνισμό να βρίσκεται όχι τυχαία, στη χειρότερη σήψη και παρακμή ηθών και αξιών, της ιστορίας του.

Φτάσαμε εδώ, με τους ίδιους ρουφιάνους εθνοπροδότες και πεμπτοφαλαγγίτες με άλλοτε, διορισμένους στην εξουσία της αποικίας πλέον του εχθρού, με την ένοχη ανοχή και τη μοιραία σιωπή του λαού.

Με τις ίδιες τεχνοκρατικές πόρνες στα επιτελικά γραφεία, την ίδια διεφθαρμένη δημοσιογραφική πορνεία να έχει αναλάβει επι αδράς αμοιβής το State Terrorism και την ίδια επιστημονική πορνεία από ιατρική μέχρι πανεπιστημιακή και δικαστική, να αβαντάρει για μια θεσούλα υπο τον κατοχικό ήλιο, το κτήνος.

Και φυσικά, γιατί να το κρύβομεν άλλωστε, μια θρησκευτική ηγεσία βουτηγμένη μέχρι τα ρουθούνια στη μασονική λαγνεία και στην υπηρεσία της πανθρησκείας μέσα από κοινές λειτουργίες και εναγκαλισμούς με τον πάπα και το ραβίνο.


Φτάσαμε με λίγα λόγια, γυμνοί και άοπλοι στη μάχη, σαν προδομένες παρθένες, που βέβαια, ακολούθησαν αβλεπί και ηλιθιωδώς και επί πολλά έτη στρουθοκαμηλισμού, τον κακό λύκο στην σπηλιά του.

Και έχομε από τη μια ντόπιους επαγγελματίες εκτελεστές συμβολαίων θανάτου της αριστεροδέξιας πολιτικής πορνείας και από την άλλη τον κοινό τους εβραίο επιβήτορα και σκηνοθέτη του νέου ρέκβιεμ.

Και όταν μετά τον πόλεμο, μετά τον εμφύλιο, μετά τον οριστικό χαμό της Κύπρου, μετά τη χούντα, είπαμε σαν έθνος να τραβήξουμε μπροστά, με την ακμάζουσα και ελληνοπρεπή τότε φοιτητική νεολαία
μπροστάρη στους αντιφασιστικούς αγώνες.

Ήρθαν πάλι οι ίδιοι ρουφιάνοι, οι ίδιοι πεμπτοφαλαγγίτες, τα ίδια χαμερπή δουλικά του εχθρού, άλλα με δεξιές και άλλα με αριστερές μούρες μα με την ίδια προδοτική φλέβα μέσα τους,
να μας γυρίσουν ολοταχώς πίσω.


Αφού παρέδωσαν την Κύπρο, πιστά στου Big Brother τοις ρήμασι πειθόμενοι λέγοντας μας ότι έφεραν τη δημοκρατία στη χώρα,

— ΠΡΩΤΑ αποβιομηχανοποίησαν τη χώρα με τους οικονομικούς δολοφόνους των πολυεθνικών να πυρπολούν ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με μαφιόζικο τρόπο τα ελληνικά υπερκαταστήματα λιανικής.

— ΜΕΤΑ χτύπησαν θανατηφόρα την ανθούσα ελληνική βιοτεχνία και την κλωστοϋφαντουργία, πρωτοπορούσα ευρωπαικά.

Τότε ήρθε η ώρα για το βρώμικο ρόλο της αριστεράς, με τον πλήρη έλεγχο των συνδικάτων, του φοιτητικού κινήματος με την εξαφάνιση της ΕΦΕΕ, όλων των συνδικαλιστικών οργάνων.

Οπότε, ο ένας δολοφονούσε και ο άλλος έλεγχε τις μάζες με στημένες απεργίες και προσυμφωνημένες διαδηλώσεις, με μονολιθικά στερεότυπα οπορτουνιστικής έμπνευσης συνθήματα, που εξαέρωναν πάντα τη χύτρα της αναβράζουσας λαϊκής οργής, καθιστώντας την ακίνδυνη για τους εθνικούς δολοφόνους.

— Δολοφόνησαν επι Σημίτη με την GAP και την ΟΝΕ την πρωτογενή παραγωγή, ρίχνοντας την στον καιάδα της γερμανικής επικράτησης και στα αγροτικά, μέσω εισαγωγών εκτός Ε.Ε.

Τοποθετώντας άχρηστα τυχοδιωκτικά κομματόσκυλα οικονομικούς δολοφόνους, στις διοικήσεις των Ενώσεων Γεωργικών Συνεταιρισμών, οι οποίες κάτω από το βάρος της στοχευμένης κακοδιαχείρησης, στάθηκαν ανίκανες να διαδραματίσουν κυρίαρχο ρόλο στις διεθνείς αγορές, για τη στήριξη και εμπορία της πρωτογενούς παραγωγής, όπως όριζε ο λόγος δημιουργίας τους.

Μιας παραγωγής, που ήταν ο στυλοβάτης και η ραχοκοκαλιά της τηςε ανθούσας και αναπτυσσόμενης εθνικής οικονομίας.

Οι οικονομικοί δολοφόνοι δεν ήρθαν λοιπόν εν πρώτοις επι ΓΑΠΑ με το ρέκβιεμ του Καστελόριζου, αλλά ήταν από πάντα εδώ. Πίσω από κατ επίφαση δημοκρατικές, κατουρημένες ποδιές.

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΑ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ,
ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΕΙΣ ΑΔΗΝ ΚΑΤΑΒΑΣΗΣ.

Όταν πια είχαν αποστεώσει πλήρως την εθνική παραγωική μηχανή εκτελώντας συνεχή και απανωτά συμβόλαια θανάτου, αφήνοντας το λαό γυμνό εξαρτώμενο ΜΟΝΟ από το μισθό που του έδιναν οι ίδιοι και από το μεροκάματο που ήλεγχαν και πάλι οι ίδιοι,

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ της εβραϊκής από τη μαμά της Φεντερασιόν αριστεράς να παίξει το ρόλο της, αφήνοντας έρμαιο στις ορέξεις του κεφαλαίου και της πολιτικής που το υπηρετούσε, τον πολίτη, τον εργαζόμενο, αφήνοντας τα συνδικάτα να παίζουν το ρόλο γλάστρας στα Δ.Σ. και στα κατοχικά υπουργεία και τους εργατοπατέρες να απολαμβάνουν υπουργικούς θώκους.

— Έπεφταν κεφάλια, μειονόταν μισθοί, εξατμιζόταν συντάξεις και εργασιακά δικαιώματα, ο εργαζόμενος γυμνός πια από τα έσοδα της πατρικής γης, έχανε προδομένος και λεηλατημένος από τους πολιτικούς αριβίστες, τη γη κάτω από τα πόδια του.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ…… ήρθαν οι βάρβαροι.


Καβάλα πάνω στα εβραϊκά κατά τύχη και πάλι φάουντς και τις παγκόσμιες ΜΚΟ των επαγγελματιών ανθρωπιστών και ευαισθητούληδων με τις καπιταλιστικές τσέπες, τα OPEN SOCIETY και τα SOLIDARITY NOW και την εβραϊκή όπως είπαμε αριστερά, πρώτη πιστή και ισόβια πρέσβειρα του μεγάλου κεφαλαίου, του πλανητικού φασισμού και της μαζικής και βίαιης καταπάτησης των συνόρων, με τον αρμαγεδόνα της μεθοδευμένης μετακίνησης του τριτοκοσμικού ισλάμ, με σταθμό εγκατάστασης, την υπό εξαφάνιση Ελλάδα.

Με εβραίους καζικωμένους στα υπουργεία και την κυβέρνηση και με ένα σημητικό ΕΛΙΑΜΕΠ να χαράσουν την εθνομηδενιστική πολιτική παράδοσης των εθνικών εδαφών, δείχνοντας με το δάκτυλο τον αποστεωμένο έλληνα πολίτη, ως φασίστα, ρατσιστή, ισλαμοφοβικό, φαταούλα, μα και τεμπέλη και ανεπρόκοπο.

Και οι έλληνες θεοί να περιμένουν οργισμενοι, την αργοπορημένη Αδράστεια Νέμεση.

Με μια Ελλάδα αποχωρητήριο της δύσης, να γεμίζει από παντού με εκατομμύρια μαχητών του ισλάμ, στο σύνολο τους στρατεύσιμων ηλικιών και κάποιες γυναίκες για τις ανάγκες του αντρικού όχλου και μερικά παιδιά για ξεκάρφωμα τα οποία οδηγούνται στην εμπορία οργάνων και την παιδεραστία, πρώτος νταβατζής στα είδη η τροφοδοτούσα αδελφή της σιών, Τουρκία.

Με τα made in usa ισλαμοτρομοκρατικά τάγματα του ISIS και των άλλων θεάρεστων σφαγέων της Συρίας, της Γιουγκοσλαβίας, της Λυβίης, του Ιράκ and co ltd, να καταλαμβάνουν τα ελληνικά εδάφη χωρίς να πέσει χαρχαλόπετρα και να γεμίζουν τα καταργημένα ελληνικά στρατόπεδα των ελληνικών μεθορίων.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΑΠ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ. Και τα κόκκαλα των θαμμένων ηρώων να κοχλάζουν από οργή μέσα στα μαυσωλεία.

Με μια αριστερά να γράφει στα τουμπερλέκια της τους θεωρητικούς της από τον Κάρολο Μάρξ και τον Μιχαήλ Μπακούνιν, μέχρι τα ψηφίσματα της 1ης και 2ας Διεθνούς του κομμουνισμού.

Που θέλουν τον κάθε λαό ελεύθερο και ανεξάρτητο στη δική του πατρίδα, με ισχυρά και σεβαστά σύνορα και από εκεί να δίνουν όλοι μαζί τους αλληλέγυους κοινούς αγώνες τους εναντίον του κάθε εχθρού και του κάθε σφετερσιτή αγαθών, υλικών και πνευματικών.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ επαγγελματίες αριστερούληδες μου, των ανύπαρκτων συνόρων, της μπίχλας και της σαπίλας ? Και τους ιστορικούς αγώνες των Μάρξ και Μπακούνιν από κοινού, εναντίον της εισαγωγής φτηνών εργατών από το κεφάλαιο στο Λονδίνο, για τη διάλυση των εργατικών συνδικάτων και την εδραίωση της φτηνής εργασίας. Και τα κατάφεραν.

Και να γίνεται πρόθυμη πόρνη του διεθνιστικού φασισμού του ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου.

Αντιθέσεις ιστορικές που αναλύουμε λεπτομερώς σε παλιότερο άρθρο μας, ΕΔΩ.

— Και αφού σε αποστεώνουν από κάθε μορφής έσοδο καθιστώντας σε τραγικό όμηρο του μισθού τους, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ.

Με απεχθείς και αβάσταχτους κατοχικούς φόρους, με υπερτιμολογήσεις των βασικών αγαθών διαβίωσης.

— Κλείνουν με άκρως προκλητικό και εθνοπροδοτικό τρόπο το λιγνίτη καθιστώντας τη χώρα ενεργειακή όμηρο της Τουρκίας στο αζέρικο φυσικό αέριο, εκτοξεύοντας στο διάστημα την τιμή του ρεύματος και του καυσίμου, συμπαρασύροντας σε πρωτόγνωρες αυξήσεις όλα τα αγαθά και οδηγώντας τη χώρα σε ιστορικούς πληθωρισμούς.

Έχουν ήδη καταστρέψει τα ασφαλιστικά ταμεία που πλήρωνες μια ζωή για μια σύνταξη και για μια περίθαλψη αρπάζοντας σαν Νταβέληδες τα αποθεματικά και συγχωνεύοντας υγιή με προβληματικά.

— Κλείνουν μεθοδευμένα το ΕΣΥ και το παραδίδουν στις ιδιωτικές επιχειρήσεις υγείας, που μην γελιόμαστε, θα απορροφηθούν όλες από τα ξένα μεγαθήρια που έχουν βάλει πλώρη για την εκμετάλευση των ελληνικών οικονομικών φιλέτων.

Και μην γελιόμαστε, περίθαλψη θα έχουν μόνο οι έχοντες και κατέχοντες. Τα πορτοφόλια.


Οι κολίγοι θα πεθαίνουν ξεχασμένοι από όλους, ή θα δολοφονούνται με ευθανασία. Όπως τα άλογα όταν γεράσουν και δεν τραβάνε στον ιππόδρομο, που γίνονται φτηνές ζωοτροφές.

Κατάλαβες ελληναρά μου αθάνατε ???

Και ταυτόχρονα, ο βίαιος και ύπουλος εποικισμός να συνεχίζεται, ενώ εσένα σε κυνηγούν λυσσωδώς να σε μπολιάσουν με άγνωστης σύνθεσης σκευάσματα, σε κλείνουν μέσα, σου κλειδώνουν τις εκκλησίες, σε φιμώνουν, σου ρίχνουν πρόστιμα και φόρους.

ΑΝ αυτό δεν είναι ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, δεν είναι ρατσισμός, τότε τι είναι ?
Και για να θυμηθούμε το βρώμικο ρόλο της αριστεράς δίπλα στην ξενόδουλη φιλελέ δεξιά των μενουμευρώπηδων.

— Παραδίδουν κομμάτι κομμάτι με τη μορφή κατασχέσεων τα εδάφη και τον πλούτο της χώρας σου, μιλώντας σου για… επενδύσεις και για εισαγωγή…. Ανάπτυξης… Τρομάρα τους.

— Διαλύουν τον εθνικό στρατό Ενώ εποικίζουν σταθερά τη χώρα με εκατομμύρια μαχητών του ισλάμ, εγκαθιστώντας τα σε νευραλγικά για την άμυνα της χώρας σημεία και μάλιστα μετατρέποντας προς τούτο ακόμα και ελληνικά στρατόπεδα που αδειάζουν από τον ελληνικό στρατό.
Αν όλα αυτά δεν θυμίζουν μια άνευ όρων και άνευ όπλων παράδοση στον εχθρό, τότε κι εγώ είμαι ο Μέγας Ναπολέων σε ετεροχρονισμένη βερσιόν.

Έκλεισαν ή κατάργησαν με πάγωμα νέων κατατάξεων από εποχής Σαμαροβενιζέλου και γιγαντώθηκε μετα το 2015 το φαινόμενο,
ΟΛΑ τα σώματα που αποτελούσαν ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ του ελληνικού στρατού.
ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΛΤΑ.
Ο.Υ.Κ.
ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ- Με πρώτο τραγικό θύμα την ιστορική 1η ΜΑΛ στο Μάλεμε Χανίων, που άλλαξε ΚΑΙ ονομασία το στρατόπεδο

ΤΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ λειτουργούν ???? ΑΝ ΝΑΙ, τότε από πού περνάνε οι τουρκικοί πολεμικοί στόλοι και τα ψαροκάικα που μας έχουν πάρει στο ψιλό ?


— Καταστρέφουν βάσει δοσμένου σχεδίου την εθνική οικονομία με νέα μνημόνια πάνω στα μνημόνια, είτε με κακουργηματικής μορφής ΦΕΚ, είτε με τη μορφή κοινωνικών και επιχειρηματικών παροχών, επιστρεπτέες προκαταβολές τις είπαν, με ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ από την ΕΚΤ που βαθαίνουν το δημόσιο χρέος και διαιωνίζουν την εξάρτηση της χώρας από τα αδηφάγα δόντια του γερολαδά εβραίου τραπεζίτη.

Αλλά εσύ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να πιστεύεις ότι θέλουν να σε σώσουν είτε τα μπόλια τους, είτε με την χυδαία πολιτική τους, είτε με τις προδοσίες τους και τα συμβόλαια θανάτου που εκτελούν σαδιστική και τυχοδιωκτική μανία για την εξασφάλιση από το αφεντικό, των προνομίων τους στη νομή της κατοχικής εξουσίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ….. βέβαια.

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ποτέ γιατί δεν μπολιάζουν τα μισθοφορικά εποικιστικά στίφη του ισλάμ και γιατί δεν πεθαίνει κανένας τους, ούτε μπαίνει σε νοσοκομείο, ΜΕΘ, γιατί είναι άτρωτοι oi εκλεκτοί του εβραιοναζί Big Brother και της καπιταλιστικής, εθνομηδενιστικής αριστεροδέξιας σαπίλας ?
Τόση κοροιδία, τόσο ψέμα, τόση απαξίωση της λογικής, τόσο φτύσιμο κατάμουτρο και επί τόσο μακρύ χρόνο, ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ τα αντέχεις φτωχέ μου, ταπεινέ μου και λεηλατημένε μου ελληνάκο ?

Εσύ που πέταξες τους πέρσες στο Αιγαίο, εσύ που κατέστρεψες μια οθωμανική αυτοκρατορία,
Εσύ που ανέκοψες την πορεία της ναζιστικής αυτοκρατορίας,
Εσύ που έσπασες τα μούτρα του εβραιοναζισμού στα οχυρά του Ρούπελ, στο αλβανικό έπος, στη Μάχη της Κρήτης.

ΚΑΙ ΟΛΑ, ΜΟΝΟΣ.
ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ.
ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ
σημερινέ ελληνάκο μου.


Φτωχέ και ταπεινέ μου παλιόφιλε.
Και από τότες, κιότεψες φουκαρά μου.
ή μήπως κουράστηκες τόσους αγώνες, τόσες χιλιετίες?

Ρε…. Μπας και δε είσαι εσύ ?????
Μήπως μπαστάρδεψες ???

Μπας και σε γονάτισαν βρε τα γαμοδάνεια του εβραιοναζί, οι ρωσίδες πόρνες και η καθημερινή προωθούμενη στα πορνοκάναλα εκπούσευση και εκπουτάνευση?????

ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ όπως γράφαμε και περιγράφαμε σε παλιότερο άρθρο μας ???

ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ότι σε λίγο θα είσαι ξένος στη χώρα σου, έξω από το σπίτι σου, ύπατης των νέων επενδυτών καλέ μου, παλιέ μου φίλε ?
Αυτοί που διορίζουν τις κυβερνήσεις σου, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΣΕΝΑ.
Θέλουν τη Ελλάδα σου, το Αιγαίο σου που είναι ενεργειακά και γεωπολιτικά, από την εποχή των σπηλαίων, ο ομφαλός της γης.
ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ.

Τουρισμό, Νύχτα, Εστίαση, Υγεία, Νερό, Γη, Ιδιοκτησία.

Και ότι άλλο βρεθεί εύκαιρο που να πωλείται.

ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Χέστηκαν. Αυτοί τα τυπώνουν από την ΕΚΤ μέχρι τη Φέντεραλ.
Αλλά για να σε ελέγχουν πλήρως και ολοκληρωτικά, ακόμη και στη σκέψη σου.

Θυμάσαι που τα λέγαμε ΕΔΩ ???
Αναρωτήθηκες δειλέ και μοιραίε ελληνάκο,
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ με 500 χ2 αποικιακά ευρά, όταν η ΔΕΗ θα τους ζητά 500 μόνο για το φως και το ενοίκιο άλλα 400???

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά, θα τα συζητήσουμε και θα τα λύσουμε, να είστε σίγουροι, στο ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ
αυτού του ηθικού, ιστορικού, εθνικού επαναπροσδιορισμού που επιχειρούμε με φόβο και με πάθος, για το αύριο της πολυχιλιετούς πατρίδας και της αυριανής γενιάς των ελλήνων.


Το αύριο των παιδιών μας.
Των δικών μας παιδιών, που δεν χρωστάνε σε κανένα πούστη του πολύ-υπο-πολιτισμικού πορνείου το μέλλον τους.

Ευτυχείτε και γρηγορείτε…..

Βυζαντινός Αντίλαλος

 

 

Πηγή

Προβολές : 397


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα