Ένα χρόνο μετά την Προμελετημένη Μαζική Δολοφονία της 28-2-2023 στα Τέμπη, η ομάδα πολιτών «Φωνή Ελευθερίας» παραδίδει στη δημοσιότητα τα Πειστήρια του Εγκλήματος που προέκυψαν μετά από πολύμηνη έρευνα.

Ένα χρόνο μετά την Προμελετημένη Μαζική Δολοφονία της 28-2-2023 στα Τέμπη, η ομάδα πολιτών «Φωνή Ελευθερίας» παραδίδει στη δημοσιότητα τα Πειστήρια του Εγκλήματος που προέκυψαν μετά από πολύμηνη έρευνα.

20 Μαρτίου, 2024 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,481
Μοίρασέ το

 

 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ…

 

 

Για να «λάμψει η Αλήθεια», να βρουν Τιμή και Δικαίωση οι 57 αδικοχαμένοι Εθνομάρτυρες, ηθική ανακούφιση οι χαροκαμένες οικογένειες τους, ώστε να ανοίξει ο δρόμος της Νέμεσης και της Κάθαρσης στην Πατρίδα μας.

 

Μόνο ανατριχίλα προκαλούν τα όσα λέγονται στο πρώτο βίντεο που παρουσιάζουν σήμερα τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, και αφορούν στην ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ και στο ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ…

Στοιχεία που για πρώτη φορά έρχονται στην δημοσιότητα με τόση λεπτομέρεια και επιβεβαιώνουν αυτό που σχεδόν από την πρώτη στιγμή κάποιοι αντελήφθησαν τι ακριβώς έγινε εκείνη την κολασμένη νύχτα…(εδώ)

΄Ηδη από τα πρώτα λόγα του εισηγητή στην  διαδικτυακή συνάντηση, διαφαίνεται το μέγεθος ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, καθώς κάνει λόγο για ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ που είναι ριζωμένο στην Ελλάδα και αποτελεί το πιο ισχυρό κομμάτι σε μια χώρα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…

Ότι ήταν για τις ΗΠΑ και για ολόκληρο τον κόσμο, λέει με έμφαση ο εισηγητής, η 11η Σεπτεμβρίου 2001, ανάλογο είναι και ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ την 28η Φεβρουαρίου 2023, για την Ελλάδα και για ολόκληρο τον κόσμο!!!

Γιατί όπως και τότε, έγινε χρήση πρωτοποριακών μεθόδων τρομοκρατίας, το ίδιο συνέβη και στο ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.

ΕΓΙΝΕ ΧΡΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ…

ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΗΤΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΩΣ … “ΑΤΥΧΗΜΑ”!!!

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ…

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΑ  ΚΑΤΑ ΑΜΑΧΩΝ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΓΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΝΗΡΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ Ή ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η αλήθεια για το έγκλημα των Τεμπών και η επιχείρηση της συγκάλυψης

 

 

 



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 2,481


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα