Έχουμε μεγάλο απόθεμα από μαλάκες στο Ελλάντα... Μιλάμε για επικίνδυνους ανθρώπους.

Έχουμε μεγάλο απόθεμα από μαλάκες στο Ελλάντα... Μιλάμε για επικίνδυνους ανθρώπους.

28 Σεπτεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:697
Μοίρασέ το

 

 

Γενικά όλοι οι μαλάκες έχουν μαζευτεί πάνω απ’ τον σβέρκο του ΠΝ και κοιτάνε πως θα δώσουν μερίδιο στη μαμά εταιρεία. Μιλάμε πως μια νέα σχεδίαση θέλει τουλάχιστον δύο χρόνια μελέτης. Το ΠΝ μπαίνει στον πάγο. Μιλάμε για επικίνδυνους ανθρώπους.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έχουμε μεγάλο απόθεμα από μαλάκες στο Ελλάντα.

Οι Φρεγατογάμηδες ασχολούνται με την εξέλιξη του ΠΝ. Από 4 FDI και Gowind πήγαμε σε 3 FDI με την 4η να την ψάχνουμε. Μετά από gowind πήγαμε σε Ντόχα, μετά από Ντόχα πήγαμε σε σκέψεις για σαπάκια LCS και τώρα σκεφτόμαστε να σχεδιάσουμε από κοινού με την LM νέα κορβέτα.

Γενικά όλοι οι μαλάκες έχουν μαζευτεί πάνω απ’ τον σβέρκο του ΠΝ και κοιτάνε πως θα δώσουν μερίδιο στη μαμά εταιρεία. Μιλάμε πως μια νέα σχεδίαση θέλει τουλάχιστον δύο χρόνια μελέτης. Το ΠΝ μπαίνει στον πάγο. Μιλάμε για επικίνδυνους ανθρώπους.

Τα του ναυτικού τα κατέχουν οι ναυτικοί, τα της αεροπορίας τα κατέχουν οι αεροπόροι, τα του στρατού τα κατέχουν οι στραταίοι. Καλό είναι λοιπόν να μη μπερδεύονται οι ρόλοι και τα καθήκοντα και ακόμα καλύτερο είναι το κάρο να ακολουθεί το άλογο και όχι το άλογο το κάρο.

‘Όποιοι κάνουν όνειρα για σαπάκια περιπολικά παράκτιας μάχης (LCS) που έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος όσων σχεδιάζουν τον μέλλον του USN καλά θα κάνουν να τα ξεχάσουν. Σκέψεις για προβληματικά – αποσυρθέντα απ’ την Αμερική αμφίβια AAV7, ενώ δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε καλό είναι να παγώσουν και να μπουν στο τέλος της λίστας, εκεί δηλαδή που ανήκαν εξαρχής. 

Σκέψεις για LSD whidbey για να χωράνε τα AAV7, να κάνουμε δεξιώσεις, να βγάζουμε φωτογραφίες και λοιπά ωραία, ενώ δεν έχουμε νεόδμητες πλώρες και ο υποβρύχιος στόλος είναι γερασμένος, καλό θα είναι να σταματήσουν και να πάμε για ένα reality check. Επίσης σκέψεις για 3MQ9 των 400 mil, όταν η Ελβετία αγοράζει 6 Heron 900 με 250 mil είναι εκτός πραγματικότητας.

Το καταλάβατε πολιτικά λαμόγια;; Το ναυτικό έχει ανάγκες και η λογική προστάζει αύξηση των παραγγελθέντων FDI και επειδή εάν το θέλετε πραγματικά, θα βρείτε τον τρόπο, καλό θα ήταν όλες οι γαλλικές FDI, να αλλάξουν σε συνεννόηση με την Γαλλία.

 

Πηγή

Προβολές : 697


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα