Έχουν τρελαθεί ΟΛΟΙ οι βετεράνοι του ρεπορτάζ Άμυνας και είναι στα «κάγκελα» με τις χυδαίες επιθέσεις κατά Λυμπέρη;

Έχουν τρελαθεί ΟΛΟΙ οι βετεράνοι του ρεπορτάζ Άμυνας και είναι στα «κάγκελα» με τις χυδαίες επιθέσεις κατά Λυμπέρη;

18 Οκτωβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:394
Μοίρασέ το

 

 

Το ερώτημα είναι ένα: στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά σε «σκοτεινούς διαδρόμους» στον Χολαργό;

Ο Αρχηγός Στόλου Παναγιώτης Λυμπέρης όταν δέχτηκε τη πρώτη χυδαία επίθεση εναντίον του, επέλεξε να σιωπήσει και «βγει» στο Αιγαίο με το Στόλο…

Το ίδιο πράττει και στο δεύτερο…χτύπημα με το οποίο τον κατηγορούν ότι δεν απαντά!

Ο Αρχηγός Στόλου δεν έχει σχέσεις με δημοσιογράφους. Μάλλον τους αντιπαθεί σφόδρα, ακολουθώντας την «οικογενειακή παράδοση»! Ο πατέρας του Ναύαρχος Λυμπέρης μας είχε σε …απόσταση ασφαλείας όσο ήταν Α/ΓΕΕΘΑ.

Δεν είναι προφανώς τυχαίο ότι ΟΛΟΙ οι βετεράνοι συντάκτες του ΥΠΕΘΑ έχουν «βγει στα κάγκελα» με τις χαμηλού επιπέδου επιθέσεις από ανώνυμους κονδυλοφόρους.

Δεν μπορεί όλοι όσοι παρακολουθούν το ρεπορτάζ δεκαετίες κι έχουν «αλλάξει» δεκάδες Αρχηγούς να βλέπουν ότι κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με τις επιθέσεις κατά του Αρχηγού Στόλου. Ειδικά αυτή την περίοδο. Δημοσιογράφοι με τελείως διαφορετικές απόψεις και «οπτικές γωνίες» στην προσέγγιση διάφορων άλλων γεγονότων, έχουμε βρεθεί χωρίς καν να μιλήσουμε μεταξύ μας στην ίδια πλευρά.

Το ερώτημα είναι ένα: στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά σε «σκοτεινούς διαδρόμους» στον Χολαργό;

Το κείμενο του συναδέλφου Λεωνίδα Μπλαβέρη, έρχεται να προστεθεί στη χιονοστιβάδα αντιδράσεων για την ύποπτη επίθεση κατά του Αρχηγού Στόλου:

<<13/10/2022: “Ξαναχτύπησαν” ΚΑΙ σήμερα οι ΑΘΛΙΟΙ εναντίον του Αρχηγού του τρισένδοξου και αήττητου Ελληνικού Στόλου, Αντιναυάρχου Π.Λυμπέρη ΠΝ.
Ανώνυμα πάντα και πάλι στην “POLITICAL”, που φαίνεται ότι από όλο τον τύπο αποτελεί το ΜΟΝΟ “δίαυλο” των “βοθρατζήδων” του χώρου της Άμυνας για να δημοσιοποιούν τον “οχετό” τους!
Το φληναφήματα είναι τόσο ΒΛΑΚΩΔΗ που δεν έχουν ανάγκη απαντήσεως.
Επιδιώκουν μάλιστα “απάντηση” από τον Ναύαρχο, “έστω και ανώνυμα” ή μέσω των δημοσιογράφων που συνομιλεί, όπως υποστηρίζει η “εφημερίδα”!
Λες και ο επί 2,5 χρόνια Αρχηγός του Ελληνικού Στόλου θα καταδεχτεί να πέσει στο επίπεδό τους να “απαντήσει” ή πολύ περισσότερο ένας Έλλην Ναύαρχος και δη Αρχηγός Στόλου θα καταδεχτεί να απαντήσει ανώνυμα ή “μέσω κύκλων”!
Α, παγαίνετε ωρέ στη γωνία να δείτε αν έρχομαι!
Και δεν σας κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Στρατιωτικός Συντάκτης που να επιβεβαιώνει τα ανώνυμα κείμενα ή πολύ περισσότερο να έχει βάλει την υπογραφή του σε αυτά;
Τυχαίο;;;
Δεν νομίζω!
Και κάτι τελευταίο…
Επειδή είδα να υποστηρίζεται ότι ο Ναύαρχος επιζητά εναγωνίως την κάλυψη από την πολιτική ηγεσία, που δεν έχει (κατά το δημοσίευμα), να ενημερώσω τους “αγωνιούντες” ότι την Παρασκευή 23/9 δημοσιεύτηκε το πρώτο ανώνυμο λιβελογράφημα στην ίδια εφημερίδα, και μία εβδομάδα αργότερα, στις 29/9, στη διάρκεια της τελετής της ονοματοδοσίας της ΤΠΚ “ΒΛΑΧΑΚΟΣ” στο Στόλο, ο ίδιος ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος, από του βήματος της τελετής και παρουσία του ΠΘ Κυρ.Μητσοτάκη, ΚΑΛΥΨΕ ΠΛΗΡΩΣ τόσο τον ΑΣ όσο και ΟΛΟΥΣ τους Αρχηγούς.
Ο ΥΕΘΑ μάλιστα με δήλωσή του λίγες μέρες αργότερα στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” επανέλαβε την ΠΛΗΡΗ κάλυψή του προς τον ΑΣ.
Συμπερασματικώς.
Ο επί 2,5 χρόνια Αρχηγός του Ελληνικού Στόλου , έχοντας περάσει δύο φορές από τη θετική κρίση του ΚΥΣΕΑ, και Αρχηγός της Τάξεώς του (ΣΝΔ-1986), είτε θα αποστρατευτεί με δόξα και τιμή σε 5 μήνες έχοντας εξαντλήσει το όριο παραμονής σε βαθμό και θέση, είτε προάγεται σε θέση Αρχηγού.
Το θέμα δεν είναι φυσικά αν προτιμά γαλλικά ή αμερικανικά σκάφη. Αυτές είναι μακακίες μικρόνοων που απευθύνονται σε μακάκες σαν και αυτούς, απλά και μόνο για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου.
Για μένα, με 32 χρόνια στο ρεπορτάζ ως διαπιστευμένος Στρατιωτικός Συντάκτης, όποιος επιτίθεται ΑΝΩΝΥΜΑ εναντίον του (εκάστοτε) εν ενεργεία Αρχηγού του Ελληνικού Στόλου, είναι ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ, έχει τη χλεύη μου και τον οίκτο μου, ως ενός απλού Έλληνος πολίτη!
Οι Αρχηγοί είτε αφήνονται να εκτελέσουν το καθήκον τους όπως ξέρουν, είτε παύονται από την αρμόδια κυβέρνηση, αν έχουν υποπέσει σε μακακία!
Ανώνυμα λιβελογραφήματα εναντίον του, ενώ ηγείται του Ελληνικού Στόλου, και μάλιστα τέτοια εποχή είναι παπαριές καμαρωτές!
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ!!!>>

 

Πηγή

Προβολές : 394


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα