Ήταν μια προδιαγεγραμμένη τραγωδία. Μεγάλο αφιέρωμα σε μια ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. (Α ΜΕΡΟΣ)

Ήταν μια προδιαγεγραμμένη τραγωδία. Μεγάλο αφιέρωμα σε μια ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. (Α ΜΕΡΟΣ)

23 Ιουλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:392
Μοίρασέ το

 

 

Με σεβασμό στη μνήμη των αθώων θυμάτων του ΜΑΤΙΟΥ, θα επιχειρήσω ένα αφιέρωμα γι αυτούς που πέντε χρόνια μετά, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ…

ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ… 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Είναι ένα ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ… γιατί μόνο όταν η μνήμη μένει άσβεστη, και έχεις πάρει το μήνυμα, έχεις το δικαίωμα να λογίζεσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ…

Μέσα από τα αρχεία των παλιών ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ που σώθηκαν, θα επιχειρήσω ένα ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟΥΣ 104 (επισήμως) νεκρούς εκείνης της αποφράδας ημέρας της 23ης Ιουλίου 2018…

Έχουν περάσει ήδη πέντε χρόνια… σαν άνεμος πέρασαν για όλους εμάς, αλλά αναρωτηθήκαμε πως πέρασαν γι αυτούς που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα, γι αυτούς που έχασαν παιδιά;

Καταλαβαίνω πως δεν αντέχεται η μαυρίλα στην ψυχή μας, αλλά τους ξεχάσαμε και ξαναθρηνούμε ίσως όχι ανθρώπους, αλλά γη και βιός που στήθηκε με αγώνες και αίμα…

Και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει με τις επιλογές μιας μερίδας αυτού του λαού, που δεν καταλαβαίνει ούτε από ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ούτε από ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ, για τις οποίες τις ευθύνες φέρνουν αυτοί, που αυτή η μερίδα του λαού ψηφίζει…

Με σεβασμό στη μνήμη των αθώων θυμάτων του ΜΑΤΙΟΥ, θα επιχειρήσω ένα αφιέρωμα γι αυτούς που πέντε χρόνια μετά, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ…

Πάμε λοιπόν να “ζήσουμε” έστω και ακραιφνώς ιστορικά και συναισθηματικά εκείνη τη μέρα… κι ας βάλουμε στις προσευχές μας αυτούς που ίσως δεν γνωρίσαμε ποτέ ή για κάποιους, κάποιους συγγενείς, κάποιους φίλους… κάποιους συμμαθητές… κάποιες συμμαθήτριες…

Κι ας πάρουμε επιτέλους το μήνυμα από κείνη τη σατανικά σημαδιακή μέρα της ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣ…

Το μήνυμα της εσωτερικής αλλαγής και της αλλαγής της νοοτροπίας…

Δεν καίγεται τυχαία η Ελλάδα… 

Ύβρις – Άτις – Νέμεσις – Τίσις: Μια συμπαντική νομοτέλεια

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, στη θητεία σου, απαριθμείς πάνω από 100 νεκρούς και ακόμα δεν έχεις πάει σπίτι σου…

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΙΑ;;;

ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ;

ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η … ΠΡΟΛΗΨΗ, “ΗΛΙΘΙΑ”.

ΔΟΥΡΟΥ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ.

Καλλιόπη Σουφλή

Πηγή παλαιό αρχείο ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ https://attikanea.blogspot.com/2018/07/100_25.html
“Μπάχαλο” θανάτου: “Η Αστυνομία έστειλε τον κόσμο στο Μάτι” Μαρτυρίες σοκ – Κανείςδεν γνώριζε τι συνέβαινε

 Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Μάρτυρες πριν από λίγο σε τηλεοπτική εκπομπή είπανε πως η Αστυνομία οδήγησε προφανώς από ελλιπή πληροφόρηση τους κατοίκους που έφευγε αλλόφρονες από τα σπίτια του, προς το Μάτι, εκεί δηλαδή συνέβη η τραγωδίας.

Αυτό το επιβεβαιώνει και αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα Newpostκαι είδε τις φλόγες να φτάνουν έξω από σπίτι του στη Νέα Μάκρη, αφού είχε κατακάψει πρώτα ο,τι πράσινο είχε απομείνει στους ανατολικούς πρόποδες της Πεντέλης.

Είπε ο ίδιος επί λέξη ότι «Η Αστυνομία έκλεισε λίγο πριν στο Μάτι τον δρόμο. Έτσι εξέτρεψε την κυκλοφορία προς το Μάτι, όπου οι οδοί είναι στενοί».

Όλοι ξέρουν τι συνέβη στο Μάτι. Για όποιον ξέρει την περιοχή (ο γράφων την γνωρίζει άριστα) οι δρόμοι είναι πολύ στενοί και ως λογικό επακόλουθο απλά μποτιλιαρίστικαν από τον πρωτοφανή όγκο οχημάτων.

Φυσικά εννοείται ότι οι αστυνομικοί προχώρησαν στις όποιες ενέργειες (εάν είναι ακριβείς οι μαρτυρίες των κατοίκων) με βάση την ενημέρωση που είχαν και τις κατευθύνσεις που είχαν πάρει από ανώτερα κλιμάκια.

Τι προκύπτει από αυτά; 
Υποτίμηση της κατάστασης, καμία σοβαρή πληροφόρηση, αργοπορία στο να δοθούν εντολές για σοβαρή κινητοποίηση σωστικών μέσων.

Η φωτογραφία εξωφύλλου που έχουμε βάλει, δείχνει αυτό ακριβώς το πράγμα: Καμένες φάλαγγες αυτοκινήτων λες και δεν πρόκειται για παραθεριστική περιοχή αλλά για την… Τσετσενία και για ενέδρα σε στρατιωτικό σχηματισμό με αντιαρματικές ρουκέτες.

Στο δε Κόκκινο Λιμανάκι, το οποίο ήταν μια περιοχή απείρου κάλους (ήταν) όχι μόνο ο δρόμος είναι στενός αλλά την ώρα που έφτασε η πυρκαγιά την περιοχή (κατά τις 6 το απόγευμα) η θάλασσα είναι γεμάτη από λουόμενους και δεξιά και αριστερά του δρόμου έχει εκατοντάδες παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Στην ουσία σε ώρα αιχμής με το ζόρι περνάει ένα αυτοκίνητο καθώς τα δύο ρεύματα γίνονται ένα! 

Η ώρα που έγινε το περιστατικό και το γεγονός ότι οι περιοχές ήταν γεμάτες παραθεριστές δημιούργησε μια φονική «παγίδα» θανάτου.

Ακόμα και η πρόσβαση στο Κόκκινο Λιμανάκι από τον δρόμο γίνονταν διαμέσου μονοπατιού το οποίο ο ήλιος δεν το έβλεπε ποτέ αφού καλύπτονταν από από πελώρια πεύκα. Ακόμα και το μονοπάτι αυτό μετατράπηκε σε φυσική «οδό της κολάσεως» με το που έπιασαν τα πεύκα φωτιά.

Την επόμενη ο κάτοικος μετέβη στις πληγείσες περιοχές, κυρίως στο Μάτι και τον Νέο Βουτζά, προκειμένου να βοηθήσει εθελοντικά στην συγκέντρωση τροφίμων και οποιοδήποτε άλλου χρήσιμου υλικού για τον κόσμο που έχασε συγγενείς και περιουσίες.

Ο Αργύρης Αλεξανδρής μιλά για την ανείπωτη καταστροφή που υπέστη στη βορειοανατολική Αττική και μοιράζεται με τους αναγνώστες τις εικόνες που απαθανάτισε με την κάμερά του.
Αγωνία για τους αγνοούμενους

«Εκτός από την καμμένη γη, η εικόνα που με συγκλόνισε ήταν η εικόνα των λιωμένων ζώων που αντίκρισα στο μέρος. 

Είδα τουλάχιστον 20. 

Από αυτοκίνητα, πάνω από 1000 ήταν κατεστραμμένα. 

Και να φανταστείτε ακόμα δεν έχουν μπει μέσα στα σπίτια»,αναφέρει αρχικά και συνεχίζει:

«Το Μάτι είναι κυρίως μία περιοχή συνταξιούχων, πολλοί εκ των οποίων κρατούσαν τα εγγονάκια τους, εξυπηρετώντας τους γονείς στις εργασίες τους, τα πρωινά. 

Πρόκειται δηλαδή για ανθρώπους δεν είχαν μεγάλη δυνατότητα μετακίνησης. 

Που να έχουν πάει όλοι αυτοί; 

Εδώ είναι αγνοούμενος αθλητής. 

Αν δεν γλίτωσε αυτός, πως θα έχουν σωθεί ηλικιωμένοι με παιδιά. 

Μακάρι ο αριθμός των θυμάτων να μην αυξηθεί».

Η καταστροφή θα έχει φοβερό αντίκτυπο στη φύση και τους ανθρώπους όταν τελειώσει το καλοκαίρι. 

«Οι ζημιές θα φανούν τον χειμώνα. Το νερό που θα κατεβάζει δεν θα κρατιέται με τίποτα. Το βουνό έχει καταστραφεί. Έχουν καεί τα πάντα. Ήταν από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου και έγινε στάχτη και μπουρμπερη»,επισημαίνει ο κάτοικος Νέας Μάκρης.

Το μέρος ήταν εξ αρχής ανυπεράσπιστο, όπως μαρτυρεί ο Αργύρη Αλεξανδρής. 

«Ήταν αναμενόμενο ότι θα γινόταν αυτό, λόγω της κακής οργάνωσης. Υπήρχε μία αίσθηση εδώ, ότι η Λεωφόρος Μαραθώνος λειτουργεί σαν αντιπυρική ζώνη. Υποδομές όμως δεν υπήρχαν».

Ο άνθρωπος που συνέδραμε εθελοντικά για τη θαλπωρή των πληγέντων μοιράζεται στο Newpost μία άκρως ενδιαφέρουσα καταγγελία που προέκυψαν από τις μαρτυρίες των κατοίκων στο Μάτι.

«Υπάρχει τεράστια ευθύνη της αστυνομίας, όπως λένε εδώ οι κάτοικοι. 

Όταν η φωτιά πήγε να περάσει τη Λεωφόρο Μαραθώνος από κάτω, η Αστυνομία έκλεισε λίγο πριν το Μάτι τον δρόμο. 

Έτσι εξέτρεψε την κυκλοφορία προς το Μάτι, όπου οι οδοί είναι στενοί. 

Με το ζόρι χωρούσε να περάσει ένα αυτοκίνητο με άλλα παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά. Μέσα στον πανικό, φανταστείτε τι έγινε. 

Γι’αυτό κόλλησαν τα αυτοκίνητα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες», καταλήγει ο Αργύρης Αλεξανδρής.

Πηγή αρχείο παλαιών ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ https://attikanea.blogspot.com/2018/07/blog-post_660.html

 

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 7 Ερωτήματα ζητούν απαντήσεις

 
Είναι προφανές ότι η τραγωδία στο Μάτι έχει αιτίες, οι οποίες ήδη διερευνώνται αλλά πάνω από όλα ευθύνες.
Οι πλάτες και οι καρέκλες κάποιων καβαλάνε στην πλάτη τους ήδη τουλάχιστον 80 νεκρούς σε μια σπιθαμή γης.
Σε κάθε μεγάλη καταστροφή ανακαλύπτουμε την… «πυρίτιδα»  και την επιβεβλημένη ανάγκη να δράσουμε για να μην μας ξαναβρεί το κακό. Την επομένη μέρα καταστρώνουμε σχέδια επί χάρτου που «καίγονται» εύκολα και ήσυχα στην λήθη, στο βόλεμα, στην ανικανότητα και στον ωχαδελφισμό μιας πολιτείας αδύναμης να επιβάλει κανόνες και να προστατεύσει ζωές, περιουσίες αλλά και το περιβάλλον. Σχέδια, συστήματα και υπηρεσίες που δεν λειτουργούν και που σαπίζουν ανενεργές  σε υπόγεια ή σε ανάγεια εγκεφάλων αρμοδίων και ανεύθυνο-υπεύθυνων.
Έχουμε και λέμε :
1) Λειτουργεί και αν όχι γιατί το σύστημα  “Engage” ;
Για την ηλεκτρονική απεικόνιση των πυροσβεστικών δυνάμεων σε όλη τη χώρα και των διαθέσιμων ποσοτήτων υγρού κατάσβεσης και ύδατος σε πραγματικό χρόνο.
2)Το σύστημα «Evita» υπάρχει ; 
Η εγκατάσταση του Συστήματος  Δημιουργίας Σχεδίου Εκκένωσης  με τη χρήση γεωγραφικών  και μετεωρολογικών παραμέτρων, της διάταξης των μετώπων της πυρκαγιάς, των διαθέσιμων οδικών προσβάσεων και άλλων παραμέτρων, το οποίο έχει τη δυνατότητα υπόδειξης δρομολογίων εκκένωσης,  αλλά και  υπόδειξης ασφαλών περιοχών.        
3)Έχει προβλεφθεί ή είναι σε λειτουργία η δυνατότητα αποστολής  SMS στους πολίτες οι οποίοι βρίσκονται στις υπό εκκένωση περιοχές ;  (με εντοπισμό τους μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας).
4) Είναι σε  χρήση το συστήματος AVL του Κέντρου Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ; Με τη μετάδοση εικόνας από το σημείο της πυρκαγιάς σε πραγματικό χρόνο μέσω καμερών σε πυροσβεστικά οχήματα κλπ. έτσι ώστε να υπάρχει εκτίμηση σε πραγματικό χρόνο όλων των παραμέτρων
5) Ενοποιήθηκαν τα επιχειρησιακά κέντρα ; Λειτουργεί  το 112 και ως αριθμός για αντίστοιχες έκτακτες καταστάσεις αλλά και ως επιχειρησιακό κέντρο;
6)Η ομάδα «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» και οι 50 μοτοσυκλέτες του Πυροσβεστικού Σώματος,  για τον εντοπισμό των βέλτιστων διόδων στην πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων, αλλά και για τη βοήθεια προς τους πολίτες σε περίπτωση εκκένωσης είναι ενεργή και στελεχωμένη; 
7)Είναι αλήθεια ότι ο Αρχηγός αλλά και ο επιχειρησιακός Αρχηγός του Πυροσβεστικού σώματος είναι  από Β. Ελλάδος χωρίς καμία εμπειρία , γνώση ή επιχειρησιακή τριβή με τον Νομό Αττικής; Και αν έτσι παίζει κάποιο ρόλο;
Εν αναμονή απαντήσεων…

Πηγή αρχείο παλαιών ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ https://attikanea.blogspot.com/2018/07/7.html

 

 

Σ’ αυτή την ανάρτηση, δώστε μεγάλη έμφαση… ήταν ο πολύτιμος ρόλος της αείμνηστης πολυαγαπημένης ΒΑΣΟΥΛΑΣ, στην αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ που μέχρι σημερα, μόνο άλλοι δυο έχουμε αναδείξει…

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ και τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

 

Έτσι μας κτύπησαν οι… “περιούσιοι”!!! Αν (η κυβέρνηση των Τσίπρα – Καμμένου) δεν εξετέλεσαν την εντολή, ήταν σε γνώση τους …και αυτό το πράγμα, ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ (βίντεο)

Vasoula: “Δείτε τις εικόνες και αν δεν νιώσετε πως έκαναν ταξίδι στο χρόνο από πέρσι και τράβηξαν πλάνα από τη δική μας πρόσφατη καταστροφή, εμένα να με φτύσετε”

 



Μόνον ως ο απόλυτος εφιάλτης, είναι οι αποκαλύψεις που ακολουθούν…
Γιατί δεν είναι … “οι περιούσιοι”… δηλαδή η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που δολοφονεί λαούς… 

Είναι οι ίδιες οι κυβερνήσεις που όντας υποχείριά τους, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ… 

ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… 

ΚΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΗΤΑΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ.

Θα έλεγα… “Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ”, γιατί τα δεινά που θ’ακολουθήσουν και για την Ελλάδα και για όλη την ανθρωπότητα, ούτε ο καλλίτερος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να τα γράψει, αλλά αν θέλουμε να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο και να δούμε την πραγματικότητα, είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε τα στοιχεία κατάματα, αλλά προς το παρόν, δεν βλέπω τον Θεό να σώζει ούτε τους Έλληνες, ούτε την ανθρωπότητα….

Είμαστε στο έλεος του ΣΑΤΑΝΑ.

Κάποιοι, θα βρεθούν να μιλήσουν για … “συνωμοσιολογίες”…

Αφήστε τους στον ύπνο τους… είναι άξιοι της τύχης τους και ουδόλως μ’ενδιαφέρουν οι απόψεις τους .
Μ’ενδιαφέρουν πλέον οι αφυπνισμένοι…

Και στο σημείο αυτό, θα ευχαριστήσω και πάλι τη Vasoula 2908, που με το σχόλιό της, μου δίνει την δυνατότητα να ενημερώσω τους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και της προσωπικής μου σελίδας στο  f.b..


Καλλιόπη Σουφλή



Δες τώρα Πόπη μου γιατί χτυπιέμαι που άργησα να εντοπίσω
αυτό το 3λεπτο:

Θα το ποστάρω όπως ακριβώς το πόσταρα
στο σάιτ μου:

Βρήκα ένα βίντεο της ΦΟΧ ΝΙΟΥΣ παρακαλώ, ανεβασμένο
τον Οκτώβρη του 2017 με μια κυράτσα που προάγει το όπλο (λέιζερ) “ΑΘΗΝΑ”παρακαλώ, ως το απόλυτο όπλο “για το καλό τους”, όπλο αήττητο και απολύτως καταστροφικό.

 

 

Δείτε τις εικόνες και αν δεν νιώσετε πως έκαναν ταξίδι
στο χρόνο από πέρσι και τράβηξαν πλάνα από τη δική μας
πρόσφατη καταστροφή, εμένα να με φτύσετε

FOX NEWS ADMITS GOVERNMENT USING LASERS (DEW) BEFORE CA FIRES

Στο παράθυρο του βίντεο επιλέγετε τις Ρυθμίσεις-γρανάζι, στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε το «Υπότιτλοι», στο νέο παράθυρο που θα παρουσιαστεί επιλέγετε το «Αυτόματη Μετάφραση» και τελικώς στο ακόλουθο παράθυρο επιλέγετε την γλώσσα αρεσκείας σας – Ελληνικά.

 

Μεγαλύτερη απόδειξη ότι χρησιμοποίησαν την “Αθηνά”τους πάνω μας, απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Τι μέτρα να λάβει το κράτος και τρίχες κατσαρές..

Αν δεν εξετέλεσαν την εντολή, ήταν εις γνώσιν τους και αυτό το πράγμα ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ.

Δεχθήκαμε πολεμική επίθεση, λες και είμαστε ο εχθρός τους.
Τελεία.

Το βίντεο κλείνει με την ατάκα του Νόαμ Τσόμσκι

“ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΠΛΟ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ
ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟ. ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ
ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.”

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=302643#p302643

Ο/Η vasoula2908 άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας “Σπονδή στον σκοτεινό θεό τους. ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡ…”:

 

 

Κάνω ένα άλμα στον χρόνο, για την παρακάτω ανάρτηση, καθώς έγινε το 2022, αλλά είναι ίσως από τις πλέον ουσιαστικές και συγκλονιστικές αποκαλύψεις…

 

Στη μνήμη μιας ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ. Σπονδή στον σκοτεινό θεό τους. ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ (Πώς προκλήθηκε;) Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει, για να’ναι πιο προετοιμασμένος στην επόμενη επίθεση. (βίντεο)

23 Ιουλίου, 2022

 

ΒΑΣΟΥΛΑ: “Δίνω όσο πιο εμπεριστατωμένα μπορώ και μια παράμετρο που ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα αναφερθεί ποτέ από τα ΜΜΕ, που ακόμα και στην εναλλακτική κοινοτητα λίγα μπλογκς πραγματεύονται”

 

Το χρωστάω στη μνήμη της…Ήταν η πρώτη που δημόσια μας άνοιξε τα μάτια, για ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ…

Ήρθε να επιβεβαιώσει την αποκάλυψη που είχα λίγες μέρες πριν, από στενά φιλικά μου πρόσωπα και συγγενείς των θυμάτων αυτής της ανείπωτης τραγωδίας.

Οι παλιοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, θα ενθυμούνται τις ραδιοφωνικές εκπομπές στο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ 92,5 που ήμουν προσκεκλημένη και είχα μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια σχετικά με τα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ…

Μεταφέρω από εκείνη την ανάρτηση…

Όσοι θέλουν να πιστεύουν πως αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, είναι απλά “τραγικά γεγονότα”, ας παραμείνουν στον εφησυχασμό και στην κοσμάρα τους.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

Όπως έγραψαν και εχθές τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, η Ελλάδα επλήγη με …ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΛΕΪΖΕΡ. (εδώ)

Σήμερα, με ένα σχόλιό της, η γνωστή VASOULA, με τις μεγάλες της αποκαλύψεις που αφυπνίζουν κόσμο εδώ και χρόνια, έρχεται να επιβεβαιώσει πως Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ που ζούμε με τους εκατοντάδες νεκρούς (και γι αυτό να είστε βέβαιοι πως είναι εκατοντάδες και όχι όσοι λένε τα κανάλια της παραπληροφόρησης), δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός…

ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΝΔΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.


Και επιτέλους, ας αφυπνιστούμε… δεν έχουμε περιθώρια καθυστέρησης.


ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ.

ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΩΣ ΛΑΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

 


Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Το βίντεο που ακολουθεί είναι αδιάψευστος μάρτυρας της ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, στην αγαπημένη Βασούλα, για την τεράστια προσφορά αφύπνισης.

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ (Πώς προκλήθηκε;)

“Απαντησεις δε θα δοθούν οπως ποτέ δεν δίδονται.

Σ’αυτό που ανέβασα χθες, δίνω όσο πιο
εμπεριστατωμένα μπορώ και μια παράμετρο που
ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα αναφερθεί ποτέ από τα ΜΜΕ,
που ακόμα και στην εναλλακτική κοινοτητα λίγα
μπλογκς πραγματεύονται, που ειναι καθ’όλα υπαρικτή
και που κατά τη γνώμη μου πρέπει να γνωρίζει
ο κόσμος για να’ναι πιο προετοιμασμένος στην
επόμενη επίθεση. 

Ευχαριστώ.

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ (Πώς προκλήθηκε;)

Ο/Η vasoula2908 άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας “Αρχηγέ του Γενικού Επιτελείου, Ευάγγελε Αποστολάκη…”: 

July 26, 2018, 8:06 am

Πηγή  αρχείο παλαιών ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ https://attikanea.blogspot.com/2018/07/blog-post_514.html

https://garrot27.rssing.com/chan-14393248/all_p1362.html

 

…………………………………………………………………………………..

Βλέπω στο διαδίκτυο κάποιους ιστολόγους, ευτυχώς όχι πολλούς που απαγορεύουν την αναμετάδωση των αναρτήσεών τους και πραγματικά λυπάμαι…

Θεωρώ πως η έρευνα και η είδηση, πρέπει να μεταδίδεται…

Δυστυχώς από την παρακάτω εξαιρετικά αποκαλυπτική έρευνα και ανάλυση, λείπουν ουσιαστικά στοιχεία, κι αυτό γιατί η ιστολόγος που απαγόρευε την αναδημοσίευση πάντα στο πλαίσιο της δεοντολογίας με την πηγή, δυστυχώς της έριξαν το ιστολόγιο…

Παρ’ όλα αυτά, κάποιος άλλος ιστολόγος κράτησε σημαντικά στοιχεία… υπάρχει η πηγή…

Τι λένε ξένοι και Έλληνες ακτιβιστές για τις φονικές φωτιές στην Ελλάδα: ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! “

Οι φωτιές σας στην Ελλάδα μας θυμίζουν εκείνες που βιώσαμε στην Καλιφόρνια. 

Είναι τεχνητές με ακτίνες λέιζερ.



Όσοι είχατε την ευλογία να μην είστε παρόντες στις πρόσφατες φονικές φωτιές, προφανώς χορτάσατε από την πληροφόρηση των ΜΜΕ -έντυπων, ηλεκτρονικών, καναλιών και ραδιόφωνο. Αξίζει όμως να ακούσετε τι λέει και η “άλλη” πλευρά, της εναλλακτικής ενημέρωσης, αυτή που κάποιοι δεν θέλουν να προβάλλεται

Καταρχάς ας ξεκινήσουμε με τα περίεργα του καιρού και τις προβλέψεις των μετεωρολόγων
Αυτές έκαναν λόγο για μίνι καύσωνα 48 ωρών και μετά απότομη πτώση της θερμοκρασίας με κατά τόπους βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι της Δευτέρας

Έκτακτο δελτίο καιρού – Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι (πρόγνωση για 23 Ιουλίου 2018)

Δελτίο στο ΣΚΑΪ εδώ, στο 5ο λεπτό

Καλλιάνος: ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Σάκης Αρναούτογλου (χωρίς λόγια…)


Αυτό δηλαδή:



Ο Αρνιακός εκ των υστέρων σε υστερική επιστημονική ανάλυση:


Και η Καθημερινή

Πείτε μου, λοιπόν, εσείς -πού, ποιός, πότε, πώς προέβλεψε ότι θα υπάρχουν άνεμοι των 9 μποφόρ με ριπές που θα φθάνουν τα 11 μποφόρ; ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ!!!

Από την άλλη, αυτοί που δεν είναι “μετεωρολόγοι” αλλά είναι απλοί πολίτες ακτιβιστές έκαναν λόγo ότι μέσα από την θολούρα της σκόνης, μπορούσες να δεις χημικές ουρές από αυτές που αφήνουν τα αεροπλάνα, καθώς και τα περίεργα σύννεφα που αυτές στη συνέχεια σχηματίζουν.

Επίσης έκαναν λόγο για αισθητή ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα, αισθητή και στο νευρικό τους σύστημα, καθώς δεν είναι λίγοι πλέον οι πολίτες που έχουν αυτή την νέα 6η αίσθηση.


Μετά λοιπόν τον μίνι καύσωνα και 1-2 σεισμούς εδώ κι εκεί, ξέσπασαν και οι φωτιές.

Τι αναφέρουν ξένοι ακτιβιστές

Οι φωτιές μας έγιναν viral θέμα στα ξένα ΜΜΕ οπότε λογικό ήταν να πέσουν και στην αντίληψη των ξένων ακτιβιστών.


Τυγχάνει να είμαι μέλος μιας ομάδας στο facebook, της οποίας μάλιστα ο διαχειριστής νοσηλεύτηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο.

Επέστρεψε πίσω, παρά τις συμβουλές συναγωνιστών να μείνει για ένα διάστημα ανενεργός, καθώς υποθέτουν ότι έχει στοχοποιηθεί.

Η ομάδα ασχολείται με τον Καιρικό Πόλεμο σε Παγκόσμιο επίπεδο και είναι εξαιρετικά ενημερωμένη.


Όσο συζητάγαμε για το θέμα κύμα καύσωνα στις ΗΠΑ, τα γεγονότα στην Ελλάδα εξελίσσονταν με ταχύ ρυθμό.

 Δεν άργησαν τα μέλη να ενημερωθούν κι αμέσως ένωσαν τις τελίτσες:

Οι φωτιές σας στην Ελλάδα μας θυμίζουν εκείνες που βιώσαμε στην Καλιφόρνια. 

Είναι τεχνητές με ακτίνες λέιζερ.


Αυτό έλεγαν τότε οι Αμερικάνοι ακτιβιστές και μάλιστα κάποιοι είχαν τραβήξει και κάτι περίεργες φωτογραφίες:


Άρχισα κι εγώ να ψάχνω πόσο βάσιμες και αληθινές μπορεί να είναι αυτές οι “θεωρίες συνωμοσίας”.

Γεγονός είναι ότι πολλά απ’ όσα είδα σχετικά με τις φωτιές μου προκάλεσαν περιέργεια και πολλά ερωτηματικά.

Όπως, για παράδειγμα, πόσο τυχαία είναι η ευθυγράμμιση των εστιών κοιτάζοντας τες από τον χάρτη:

Ή πως είναι δυνατόν ένα στενό ή ένα οικοπεδάκι να σταματήσει την λαίλαπα ενώ η λεωφόρος Μαραθώνος δεν το κατάφερε, ή πως γίνεται να καίγονται όλα τα αμάξια στο δρόμο και πλάι τα δεντράκια και οι θάμνοι να μην έχουν αρπάξει φωτιά:

Ωστόσο λες εντάξει, δεν ξέρεις πως όλα αυτά γίνονται και πως λειτουργεί η φυσική κάτω από διαφορετικές συνθήκες.


Μέχρι που ο Αμερικάνος truther σου λέει τις μαγικές λέξεις, directed energy και σου δείχνει τα βίντεο.

Το νέο λοιπόν πολεμικό όπλο για το οποίο οι Αμερικάνοι είναι πολύ υπερήφανοι, αφορά σε αεροπλάνα με λέιζερ.

Η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας σχεδιάζει να εγκαταστήσει και να δοκιμάσει λέιζερ μάχης σε πυροβολητές AC-130 εντός ενός έτους, έγραφε πέρσι το zerohedge.com.

Δηλαδή, φέτος.


Μάλιστα το ρημάδι έχει τόση ακρίβεια που μπορεί και να σου ανοίξει μια ωραία απόλυτη καλά στοχευμένη και συγκεκριμένη τομή όπου θέλει, από ψηλά – βίντεο του 2009:

Το βίντεο εδώ

Το breakingdefense.com έγραφε το 2015 ότι τα Laser Fighters θα είναι έτοιμα μέχρι το 2022.

Μέχρι… τώρα έχουμε 2018.


Υπόψη ότι τα Lockheed AC-130 είναι της εταιρείας Lockheed Martin της οποίας η Ελλάδα είναι παλιά και μόνιμη πελάτης, ενώ η εταιρεία στέκεται πλέον ανοικτά πλάι στον Ντόναλντ Τραμπ, ως συγκυβερνήτης των ΗΠΑ! Το λεγόμενο Βαθύ Κράτος είναι αυτό και η εν λόγω εταιρεία μάλλον μπαίνει στην κορυφή.


Αυτή πάλι είναι η “Αθηνά”, της ίδιας εταιρείας, το λέιζερ όπλο για να καταρρίπτει άλλα αεροπλάνα κανονικά ή μη επανδρωμένα:

Δείτε το βίντεο εδώ

Ωστόσο από το Star Wars των ΗΠΑ και της εν λόγω εταιρείας δεν θα μπορούσε να λείψουν και οι δορυφόροι με λέιζερ:

Το βίντεοεδώ

Ενώ τα παλιά κανόνια του Ναβαρόνε, τώρα γίνονται… Λεϊζερόνε!

Μόλις κυκλοφόρησε, πριν μια εβδομάδα:

Το βίντεο εδώ

Η ιστορία της οπλοποίησης των λέιζερς στο History Channel:

Το βίντεο εδώ..

Είναι όλα συνδεδεμένα και μέρος του προγράμματος διαχείρισης πολλών τομέων μάχης της DARPA που λέγεται «Kill Webs», για το οποίο είχε αφιέρωμα η Γάτα.

Μυστήριο στη Σιβηρία

Ενα περίεργο φαινόμενο προέκυψε στην Σιβηρία. Την περασμένη Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018, σύμφωνα με δημοσιεύματα, χάθηκε ο ήλιος για μερικές ώρες στο καταμεσήμερο.

Παρόλο που θα έπρεπε να έχουν φως 24 ώρες τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, οι απομακρυσμένες περιοχές Eveno-Bytantaisky, Zhigansky και Verkhozansky στη Σιβηρία, είδαν την ημέρα τους να μετατραπεί σε «πλήρες σκοτάδι» για σχεδόν τρεις ώρες, μεταξύ 11:30 και 14:00 τοπική ώρα την Παρασκευή, ενώ κατόπιν έγινε γνωστό ότι το ίδιο συνέβη και στην περιοχή Verkhoyansky,αναφέρουν οι Siberian Times.


Πολλοί απέδωσαν το φαινόμενο στις φωτιές που έχουν ξεσπάσει, αλλά οι φωτιές είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο στη Σιβηρία.

Από κει που εμφανίζονταν τους μήνες Απρίλη και Μάη, τώρα είναι σε καθημερινή βάση. Περιέχουν τεράστια αποθέματα άνθρακα αποθηκευμένα σε δέντρα και χώμα και όταν καίγονται, στέλνουν τον άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Αυτό δημιουργεί έναν επικίνδυνο κύκλο πιο έντονων πυρκαγιών και συνεχώς αυξανόμενων θερμοκρασιών, αναφέρει η NASAκαι λέει ότι το φαινόμενο συμβάλλει στην Κλιματική Αλλαγή και την άνοδο της θερμοκρασίας.

Και κάπως έτσι… μπορούν και πιο εύκολα να πάρουν τα πετρέλαια από τον Βορρά και να σουλατσάρουν στις παγωμένες θάλασσες χωρίς παγοθραυστικά!
[Πως πουλώντας την Αλάσκα οι Ρώσοι στους Αμερικάνους επέφεραν την “κλιματική αλλαγή”].


Δείτε τις απλωμένες φωτιές εν τω μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων:


Εκεί όμως που θα σας κοπεί κυριολεκτικά η αναπνοή, είναι βλέποντας της φωτιές στην Μαδαγασκάρη, όπου κάθε χρόνο καίνε τα ξερά για νέα βοσκοτόπια, αλλά οι φωτιές ξεφεύγουν ανεξέλεγκτα και δημιουργούν άνοδο της θερμοκρασίας και κλιματική αλλαγή κλπ και η Μαδαγασκάρη πάσχει τώρα από λειψυδρία.

Πάντως από λειψακτινοβολία δεν πάσχει!



Οι κάτοικοι της Σιβηρίας ωστόσο έκαναν κάποιες περίεργες παρατηρήσεις. Σύμφωνα με το δημοσίευμα…

Κάποιοι κάτοικοι είπαν ότι ένα απότομο φως (light flash) κατεγράφη από τους δορυφόρους των Η.Π.Α., ακολουθούμενο από αύξηση του ραδιενεργού επιπέδου και ασυνήθιστη δραστηριότητα του στρατού



Οι τοπικοί αξιωματούχοι είπαν ότι δεν υπήρξε βροχή, σκόνη, καπνός ή ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας του αέρα στην περιοχή κατά τη διάρκεια του γεγονότος.

Ωστόσο, ανέφεραν ότι σχεδόν όλες οι περιοχές της Αρκτικής ανέφεραν σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

 Το βράδυ πριν από το συμβάν οι θερμοκρασίες μειώθηκαν στους -4 ° C (24,8 ° F), σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο μέσος όρος Ιουλίου στην περιοχή είναι περίπου 10 ° C (50 ° F).


Κι εδώ θα σας αφήσω, αγαπητοί αναγνώστες, να χωνέψετε τις πληροφορίες και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

 Έγινε στην Ελλάδα κάποιο πείραμα; Ποιοι το έκαναν και για ποιο λόγο;


Υπάρχουν δυο απαντήσεις: Η εύκολη, απλή και σύντομη, και η πιο εκτενής

Η πρώτη είναι η ίδια από μια ταινία κακής ποιότητας του Χόλιγουντ, όπου κάποιοι έχουν μπει σε ένα διαμέρισμα και βασανίζουν τους ένοικους.

Γιατί μας το κάνετε αυτό; ρωτούν εκείνοι έντρομοι, για να πάρουν την απλή απάντηση…

Απλά, γιατί μπορούμε!


Η εκτενής ανάλυση και απάντηση βρίσκεται στο ακόλουθο βίντεο. Η παγκόσμια ελίτ έχει αποφασίσει να σπείρει χάος σε όλη τη σφαίρα.

Εμείς εδώ βιώνουμε το δικό μας δράμα, αλλά δεν είμαστε οι μοναδικοί.

Ο Περιβαλλοντικός Πόλεμος είναι γεγονός, διεξάγεται από τις ελίτ κατά όλων των πληθυσμών, για μείωση και έλεγχό της -εκεί καταλήγουμε όλοι οι ακτιβιστές χωρίς καν να μιλήσουμε μεταξύ μας.

Μας ενώνει το συλλογικό συνειδητό, η αφύπνιση, η αγάπη μας για τον Άνθρωπο και την Δικαιοσύνη, για αυτόν τον ταλαίπωρο πλανήτη που μας φιλοξενεί με τόση φροντίδα τόσους αιώνες.


Μας ενώνει η αγάπη για την Αλήθεια και τον Θεό, κι ας μιλάμε διαφορετικές γλώσσες, κι ας έχουμε διαφορετικούς τρόπους δοξασίας.

Είμαστε όλοι πατριώτες, αλλά και διεθνιστές ταυτόχρονα, αναγνωρίζοντας ότι μας ενώνει ένας κοινός εχθρός…


Δείτε το βίντεο, εδώ

Πηγή https://no2idcardgr.blogspot.com/2018/07/blog-post_21.html?fbclid=IwAR34-UXjpz0O9u_2qmyYsZwNvYjLr1B82cZL6p9Wols6Nc4E524hh0chOaY

Πηγή αρχείο παλαιών ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ https://attikanea.blogspot.com/2018/07/blog-post_161.html

………………………………………………………………………………………

 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι βουτηγμένος στο αίμα αφού στηρίζει την κυβέρνηση των εθνικών καταστροφέων και δεν απαλλάσσει τον ελληνικό λαό από την παρουσία τους. Οι νεκροί ζητάνε τιμωρία και εκδίκηση.

Οι ευθύνες του Προέδρου της Δημοκρατίας και οι 7 πληγές του Φαραώ


Αλήθεια, για αυτόν τον φασίστα και εγκληματία πρωθυπουργό πόσοι νεκροί πρέπει να σχηματίσουν λόφο, για να υπάρξει έστω και μία παραίτηση;

Αλήθεια τι λέει ο Άρειος Πάγος για όλα αυτά τα ιδιάζοντος ειδεχθή κακουργήματα; 

Αλήθεια τι λέει η Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου ; 

Αλήθεια τι λένε οι αρμόδιοι εισαγγελείς ; 

Τι λέει ο νομικός κόσμος της χώρας και οι σύλλογοι δικηγόρων;

ΟΛΟΙ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.

Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΕΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΟΡΙΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι επιλογή μου.

 

 Γιώργος Τράγκας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι βουτηγμένος στο αίμα αφού στηρίζει την κυβέρνηση των εθνικών καταστροφέων και δεν απαλλάσσει τον ελληνικό λαό από την παρουσία τους.



O Απριλιανός κλώνος ανέλαβε τελικά την πολιτική ευθύνη, πήγε στο σπίτι του, κοίταξε στα μάτια τα παιδιά του και είπε : «Ανέλαβα την ευθύνη για το θάνατο και τον τραυματισμό εκατοντάδων πολιτών αλλά το είπα και καθάρισα. Ούτε εγώ παραιτούμαι, ούτε οι υπεύθυνοι υπουργοί μου. Ουδείς».
Αυτό είπε στα παιδιά του και στην κυρία Μπαζιάνα και κοιμήθηκε ήρεμα.


Νομίζει ότι ο καταλογισμός ευθυνών για ένα τέτοιο ιδιαζόντως ειδεχθές έγκλημα θα γίνει στο απώτερο μέλλον. 

Εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο ίδιος, ο Τόσκας, η Δούρου, ο Σκουρλέτης, ο Καμμένος έχουν πολιτικό μέλλον και θα κηρυχθούν αθώοι για όσα έκαναν ή παρέλειψαν από τον ελληνικό λαό.

Ο γιος των Απριλιανών εργολάβων που καβάλησε τον ΣΥΡΙΖΑ και ήρθε στην εξουσία πιστεύει ότι το έργο του θα δικαιωθεί και οι πολίτες θα αφήσουν αυτόν και την παρέα του ατιμώρητους, παρατείνοντας την πολιτική ζωή τους.

Έχουμε να κάνουμε με μια περίπτωση που χρήζει ψυχιατρικής έρευνας, αν και σε τέτοιου είδους πολιτικούς χαρακτήρες η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και αναλαμβάνει πάντα ο τιμωρός λαός.
Δεν τον αγγίζουν οι εικόνες των νεκρών αποτεφρωμένων παιδιών. Δεν του χαλάνε τον ύπνο οι πνιγμένοι στο αδιέξοδο της θάλασσας. Δεν ενοχλούν την αλαζονεία του και τη βουλιμία του για εξουσία, οι εικόνες των ζευγαριών που αγκαλιάστηκαν για να βρουν μαζί το φρικτό θάνατο και να περάσουν μαζί την Αχερουσία.

O άνθρωπος κοιμάται ήρεμος. Μέχρι στιγμής βέβαια. 

Ο σημερινός πρωθυπουργός δείχνει ότι πάσχει από παχυδερμία, όπως παλαιότερα θυμάμαι οι φασίστες και τα σκύβαλα της Δικτατορίας. 

Όπως οι εργολάβοι των Απριλιανών που έπαιρναν χοντρές δουλειές, ενώ βασανιζόταν ο ελληνικός λαός και ετοιμαζόταν στα χειρουργεία του Κυανού Σταυρού η Κυπριακή τραγωδία.


Απορώ πως έχει τη δύναμη και αυτός και οι πολιτικοί συνεταίροι του να κοιτάζουν τα παιδιά τους.


Εκτιμώ, ότι ο Πάνος Καμμένος «αυτοκτόνησε πολιτικά» εκεί στο Μάτι μπροστά στις κάμερες των ξένων τηλεοπτικών δικτύων. Έχει τελειώσει και αυτός και το κόμμα του. Μιλώντας για αυθαίρετα, για άναρχη δόμηση, ρίχνοντας έτσι την ευθύνη στους τραγικούς νεκρούς, προσέβαλε τη μνήμη τους. 

Παραβίασε την κοινή νοημοσύνη. Και ύβρισε τους κατοίκους όλης της τραγικής περιοχής. Αυτό, όπως λένε οι δικηγόροι και οι δικαστές, είναι προσβολή μνήμης τεθνεώτος.

Η ελληνική κοινωνία θα απαντήσει σκληρά και είμαι βέβαιος ότι θα τιμωρήσει τους υπευθύνους για τους χιλιάδες νεκρούς που έφερε το μνημόνιο αλλά και οι πράξεις και οι αμέλειες της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου.

Ο πρώτος μεγαλύτερος δολοφόνος των Ελλήνων πολιτών είναι η Φράου Μέρκελ. 

Αυτή που πήγα στο ποινικό δικαστήριο της Χάγης για τα μαζικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στην Ελλάδα αλλά η δίωξη «κόλλησε» στο αξίωμά της και στο γερμανικό αετό που ελέγχει την Ευρώπη.

Φυσικά τα πιόνια της στην Ελλάδα μοιάζουν με τους Σικάριος του Εσκομπάρ. Σκοτώνουν για λογαριασμό της. Κόβοντας τα έξοδα του κράτους, πράγμα που φέρνει κάθε τόσο εθνικές τραγωδίες.

Το διεθνές πρακτορείο Reuters ακούγοντας όσα δήλωσε ο Πάνος Καμμένος και σχολιάζοντας την παγερή, δολοφονική στάση της κυβέρνησης έγραψε:
 «Ούτε μια συγνώμη. Ούτε μια παραίτηση. Η κυβέρνηση Τσίπρα επιδεικνύει αλαζονική στάση» επισήμανε το διεθνές πρακτορείο.

Ένας φίλος μου, κουρέας στη Γαλλία, μου είπε: «Είναι δυνατόν η άναρχη δόμηση μιας περιοχής να φταίει για τόσους νεκρούς; Κάτι δεν πάει καλά στην Ελλάδα».

Σε όλο τον κόσμο όπου σημειώθηκαν μεγάλες πυρκαγιές, όπου υπήρξαν νεκροί, οι αρμόδιοι υπουργοί παραιτήθηκαν την ίδια ή την επόμενη μέρα. Όπως συνέβη προ ετών και στη μεγάλη πυρκαγιά στην Πορτογαλία.

Η αρμόδια υπουργός δήλωσε τότε με θάρρος και ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες της: « Η αστυνομία και η πυροσβεστική ανήκουν στο υπουργείο μου. Αναλαμβάνω την ευθύνη και παραιτούμαι!». 

Έτσι φέρονται οι τίμιοι, οι καθαροί και οι σοβαροί άνθρωποι που σέβονται τους πολίτες και την ψήφο τους. 
Δεν φέρονται σαν δολοφόνοι. 
Σαν ψυχροί κακοποιοί. 
Σαν φασίστες. 
Που σκοτώνουν τους πολίτες και μετά τους κατηγορούν ότι φταίνε αυτοί γιατί βρήκαν φρικτό θάνατο.

Μετά από 5 μέρες απόλυτης σιωπής και ενώ ο πολιτικός συνεταίρος του αυτοκτόνησε πολιτικά με τις δηλώσεις στο BBC, ο χειρότερος για το λαό πολιτικός που πέρασε στη διάρκεια της Μεταπολίτευσης, ο συγγενής των Απριλιανών εργολάβων συγκάλεσε υπουργικό συμβούλιο και ανέλαβε την πολιτική ευθύνη λέγοντας στους πικραμένους και απογοητευμένους πολίτες ότι δεν είναι ώρα για παραιτήσεις.


Λες και παίζει ρόλο η ώρα για την ανάληψη ευθυνών. Δεν έχει καταλάβει ότι οι πολίτες τον μισούν και έχουν τάση προς έμετο, όταν μιλάει αυτός ή τα μέλη της παρέας του.

Πιστεύω ότι ο Συνταγματολόγος Προέδρος της Δημοκρατίας του σφύριξε, ότι βάσει του Συντάγματος είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει στη χώρα.

Φαίνεται ότι ο κολλητός του και σε πολλές περιπτώσεις υποτακτικός του Παυλόπουλος, του είπε ότι δεν μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα και οι υπουργοί του να διαλαλούν ότι φταίνε οι εκατοντάδες νεκροί και τραυματίες.

Αυτοί που κάηκαν ζωντανοί στο Μάτι.

Αυτοί που βρήκαν φρικτό θάνατο, ήταν απλοί πολίτες, πήγαν εκεί καλοκαιριάτικα, στα σπίτια τους ή φιλοξενούμενοι για να πάρουν λίγο αέρα, να κάνουν ένα μπάνιο, να δροσιστούν, να φάνε ένα ψαράκι, να χαρούν την οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Δεν ήταν υπεύθυνοι για την ασφάλεια και τη δημόσια τάξη της περιοχής.

Δεν ήταν υπεύθυνοι για τη ρυμοτομία της.

Δεν ήταν υπεύθυνοι για τη φορά των ανέμων ή για την επάρκεια των πυροσβεστικών μέσων.

Δεν γνώριζαν ( ούτε ήταν αρμόδιοι για να γνωρίζουν) από σχέδια αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών ή για το σχεδιασμό αντιπυρικών λωρίδων ή αναγκαίων προσβάσεων στη θάλασσα ή για την εκκένωση μιας περιοχής.

Αυτά είναι δουλειά του κράτους. 

Αυτές είναι ευθύνες της πολιτείας. 

Αυτή είναι η δουλειά του Τσίπρα, του Καμμένου, του Τόσκα, της Δούρου, του Σκουρλέτη και της πολιτικής προστασίας που παραμένει ακόμα στη θέση της.

Αυτοί που πήγαν στο Μάτι δεν γνώριζαν και δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν πια ήταν η ανικανότητα όλων αυτών των πολιτικών και των αξιωματούχων που τώρα είναι βουτηγμένοι στο αίμα.


Αλήθεια  στους πόσους νεκρούς πρέπει να υπάρχει μία παραίτηση; 

Άραγε, ο κος Τσίπρας και οι άλλοι κλώνοι των Παπαδοπουλικών εργολάβων, πόσα φέρετρα πρέπει να φέρουν μπροστά τους για να παραιτηθούν;

Άναυδη ολόκληρη η Ελλάδα, η ομογένεια αλλά και οι ξένοι πολίτες απορούν με τους Τσίπρες και τους Καμμένους. Με τους Τόσκες και τους Σκουρλέτηδες που βρίζουν τη μνήμη των νεκρών. Ενώ ολόκληρος ο κόσμος ( ακόμα και οι παίκτες από τη Βαρκελώνη ) εκφράζει τη συμπαράστασή του προς τα θύματα της πρωτοφανούς τραγωδίας, οι κυβερνώντες μολύνουν τον αέρα που αναπνέουμε με τα λόγια, τη στάση και την παρουσία τους.

Πήρα πολλά τηλεφωνήματα και sms από πολίτες – φίλους μου.

Με ρωτάνε: 
Αλήθεια τι λέει ο Άρειος Πάγος για όλα αυτά τα ιδιάζοντος ειδεχθή κακουργήματα; 

Αλήθεια τι λέει η Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου ; 

Αλήθεια τι λένε οι αρμόδιοι εισαγγελείς ; 

Τι λέει ο νομικός κόσμος της χώρας και οι σύλλογοι δικηγόρων;

Όσοι χάσατε συγγενείς.

Όσοι μείνατε ορφανοί ή χάσατε τα παιδιά σας, από τον Τσίπρα και τους εκτελεστές αυτής της κυβέρνησης, όσοι είστε με εγκαύματα στα νοσοκομεία.

Όσοι χάσατε το βιός σας, συγκεντρωθείτε και υποβάλετε εναντίον τους αγωγές αστικής ευθύνης, ζητώντας να κατασχεθούν οι περιουσίες τους, να δεσμευτούν όλα τα υπάρχοντά τους.

Αυτό μου λένε, με ένα πλήθος Sms Έλληνες πολίτες που κατοικούν στην Ελλάδα και την Ομογένεια.

Οι δικηγόροι πρέπει να βοηθήσουν στη μαζική κατάθεση αγωγών και μηνύσεων.

Το ίδιο οι δήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των περιοχών. Να κληθούν και ως μάρτυρες οι αξιωματικοί της πυροσβεστικής, που ήδη μιλάνε για κακές εκτιμήσεις και πολύ άσχημο συντονισμό.

Να κληθούν να καταθέσουν όσοι μιλάνε για υπερσυγκέντρωση δυνάμεων στην Κινέτα ή για βλάβες στους ραδιοασυρμάτους, πράγμα που σημαίνει εγκατάλειψη για πολλές ώρες της καιόμενης περιοχής.



Οι υπεύθυνοι για εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες δεν πρέπει να πληρώσουν μόνο πολιτικά αλλά και ποινικά και αστικά.

Ο επιστημονικός κόσμος της χώρας, οι νομικοί μας έχουν ιερή υποχρέωση να συμπαρασταθούν στους πολίτες και να ενάγουν την κυβέρνηση Τσίπρα και τους βασικούς υπευθύνους για μαζικές δολοφονίες πολιτών. 

Και όχι μόνο στην ελληνική Δικαιοσύνη, που μέχρι στιγμής παρακολουθεί σιωπηλή τα τεκταινόμενα και την παρέλαση των νεκρών. 

Η εντολή για προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου,  προκάλεσε μειδιάματα πολιτών, που ένιωσαν απροστάτευτοι για μια ακόμα φορά.

Περίμεναν τουλάχιστον δύο πούλμαν με εισαγγελείς και ιατροδικαστές να ερευνούν την όλη ιστορία. 

Όπως συμβαίνει στα πολιτισμένα κράτη. 

Είναι υποχρέωση των Ελλήνων δικηγόρων να οδηγήσουν τα θύματα της τραγωδίας και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και στο ποινικό δικαστήριο της Χάγης και στο δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, στην ιερή γη που γέννησε τον πολιτισμό, είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.


Και πέρα των εγκληματικών αμελειών της κυβέρνησης Τσίπρα, έχει παίξει καταλυτικό ρόλο, το γενοκτονικό μνημόνιο που εφαρμόζουν με λατρεία για να έχουν τις καρέκλες τους οι σύγχρονοι Απριλιανοί. 

Οι μαριονέτες της Μέρκελ και του Βερολίνου. 

Αυτή η πολιτική συμμορία δεν τολμάει να πάει σε κάλπες γιατί γνωρίζει ότι θα εξαερωθεί πολιτικά και αμέσως μετά θα καταδιωχθεί ανηλεώς από τον ελληνικό λαό. 

Πλανώνται όσοι πιστεύουν ότι θα γλιτώσουν εξαιτίας της προστασίας και της στήριξης που παρέχει προσωρινά η μαντάμ Μέρκελ και ο γερμανικός αετός.


Οι νεκροί ζητάνε τιμωρία και εκδίκηση.

Δεν μπορεί να βρίζουν ή να προσβάλλουν τους συγγενείς των νεκρών. Καλύτερα να σιωπούσαν. Η βία φέρνει βία. Αυτό που κάνουν είναι βία πέραν της τραγωδίας. Σκυλεύουν τα πτώματα αυτών που σκότωσαν.

Οι άνθρωποι εκεί στο Μάτι βρήκαν φρικτό θάνατο από την έλλειψη σωστικών μέσων εναέριων και επίγειων που έφεραν οι περικοπές του μνημονίου. 

Οι άνθρωποι που κάηκαν ζωντανοί σαν λαμπάδες εκεί στο Μάτι βρήκαν το θάνατο, γιατί ο Τσίπρας και η παρέα του υλοποιούν το μνημόνιο και δεν κάνουν ως κυβέρνηση ούτε αντιπυρικά έργα, ούτε αντιπλημμυρικά. 

Ο πρωθυπουργός πανηγυρίζει μόνο για τα πλεονάσματα που δίνει στα γερμανικά ταμεία, δηλαδή για τις σάρκες, το αίμα και την αξιοπρέπεια που συγκεντρώνει από τους Έλληνες πολίτες, όπως οι παλαιοί ταγματασφαλίτες.

Δεν μπορεί να παραμένει στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης αυτός ο άνθρωπος, επιδεικνύοντας τέτοια πολιτική παχυδερμία. 

Δεν μπορεί ο κος Τόσκας, αυτός ο αναίσθητος σε πλήθος περιπτώσεων άνθρωπος να έχει την καρέκλα του υπουργού. 

Έψαξε λέει – άκουσον άκουσον – και δεν βρήκε κανένα λάθος στο συντονισμό των κινήσεων της πυροσβεστικής και της αστυνομίας. 

Κανένας δεν έκανε λάθος. 

Ούτε το στρατηγείο του. 

Ούτε τα σώματα ασφαλείας. 

Δεν βρήκαν το παραμικρό λάθος λέει, ο μεγάλος πολιτικός και στρατηγός Τόσκας. 

Και δεν τον πετάνε με τις κλωτσιές έξω από το υπουργείο. 

Ο Τσίπρας έχει αυτό τον εκπληκτικό στρατηγό υπουργό και δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του. 

Αλήθεια, για αυτόν τον φασίστα και εγκληματία πρωθυπουργό πόσοι νεκροί πρέπει να σχηματίσουν λόφο, για να υπάρξει έστω και μία παραίτηση;

Δεν σας κρύβω ότι μου έκανε εντύπωση η προσέλευση της κυρίας Αχτσιόγλου στο υπουργικό συμβούλιο. 

Αυτό το προσωπάκι – που εκπέμπει νεκροφάνεια ψυχής – , αυτό το παγωμένο πλάσμα, βγαλμένο από σπηλιές των πειρατών της Καραϊβικής, φόρεσε μαύρα, προφανώς για την περίπτωση και τόνισε τα χειλάκια του με κόκκινο κραγιόν. 

Βέβαια, το μαύρο που φόρεσε ήταν μοντελάκι από καλή και ακριβή μπουτίκ. 

Κάποιος πρέπει να συστήσει στην κυρία Αχτιόγλου, πρώην οπαδό του Τσε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις που θρηνούμε εκατοντάδες δεν πηγαίνουμε τονίζοντας με κόκκινο κραγιόν τα χειλάκια μας.

Θα φύγουν κάποια στιγμή από την εξουσία και θα διωχθούν από ανθρώπους. 

Θα κάτσουν στο σκαμνί για όσα έκαναν αλλά κυρίως θα κυνηγηθούν από ερινύες. 

Επαναλαμβάνω ότι δεν πρέπει να μένει ακίνητος ο νομικός και επιστημονικός κόσμος της χώρας. 

Πρέπει να υποβληθούν εδώ και στο εξωτερικό χείμαρροι αγωγών εναντίον των μελών της πολιτικής συμμορίας. Εναντίον των Σικάριος που χρησιμοποιεί η Μέρκελ. 

Ταυτόχρονα πρέπει να ενημερωθούν όλα τα ξένα ΜΜΕ. 

Ήδη τα περισσότερα τους παρουσιάζουν ως αλαζόνες, ολοκληρωτικής νοοτροπίας.

Όλοι αυτοί δεν έχουν θέση ούτε στην εξουσία, ούτε ανάμεσά μας. 

Και χίλιους νεκρούς να θρηνήσουμε αύριο το πρωί, αυτοί δεν θα βρούνε ούτε ένα λάθος. 

Ο Τόσκας, θα πει ότι η αναζήτηση ευθυνών δεν εντόπισε κανένα λάθος. 

Ο Καμμένος θα πει ότι φταίνε οι πολίτες και οι προηγούμενες κυβερνήσεις. 

Η Δούρου θα παραμείνει άφαντη και μόλις τη βρούνε οι δημοσιογράφοι θα πει προχωράμε. 

Ο Σκουρλέτης θα πει ότι τα αίτια οφείλονται σε χρονίζοντα προβλήματα. 

Κανένα λάθος δεν έγινε από τους Σικάριος της Μέρκελ. 

Κανένα λάθος δεν έγινε από τους δολοφόνους του ελληνικού λαού. 

Από αυτούς που καταστρέφουν το έθνος. 

Ούτε από τον κολλητό του Κοτζιά και του Τόσκα στην πολιτική προστασία. 

Τον Καπάκη. 

Αυτός, όπως διάβαζα συντόνιζε το έργο από την Άνδρο. Τώρα διαβάζω στα Κυριακάτικα τον αδειάζει το Μαξίμου, ενώ πολλοί πυροσβέστες δείχνουν τον Τόσκα, λέγοντας ότι υπήρχαν λάθος εκτιμήσεις και ότι κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχει ούτε ένας νεκρός.

Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι βουτηγμένος στο αίμα των νεκρών γιατί επιτρέπει να παραμένουν στην εξουσία άφρονες, αλαζόνες, ανεπαρκείς και αναίσθητοι που δεν έχουν καμία αγάπη και σεβασμό για τους Έλληνες πολίτες. 

Αφήνει να παραμένουν στην εξουσία υπάνθρωποι, Απριλιανής νοοτροπίας. 

Είναι ντροπή να λέγεσαι Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να επιτρέπεις να συμβαίνουν τέτοια εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Είναι ντροπή να επιτρέπεις να παραμένουν στην εξουσία τέτοια πολιτικά παχύδερμα που δεν μπορούν να προστατεύσουν τους Έλληνες πολίτες σε πλήθος περιπτώσεων και δεν παραιτούνται αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους. 

 Φαίνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει εθιστεί από τον πυρπολισμό της Αθήνας, τότε που πολλοί του αντιεξουσιαστικού χώρου, όμοροι του τότε ΣΥΡΙΖΑ πυρπόλισαν την Αθήνα. 

Άλλωστε, ένας από τους λόγους που προτιμήθηκε ως Πρόεδρος ήταν και αυτός. 

Ότι δεν έδρασε κατά των πυρπολητών. 

Ήταν σίγουροι αυτοί που τον τοποθέτησαν εκεί, ότι ποτέ δεν θα κινηθεί ούτε κατά των σφαγών του μνημονίου, ούτε σε ανάλογες περιπτώσεις πολιτικών ευθυνών, όπως η Μάνδρα και το Μάτι.


Οργή, απόγνωση και θλίψη.


Ο Τσίπρας φέρνει πλέον με τα λόγια του και τη θέα του, τάση για εμετό στους περισσότερους πολίτες. 

Το ίδιο και η παρέα του. 

Αποτεφρώθηκαν πολιτικά εκεί στο Μάτι. 

Με την αναισθησία τους τράβηξαν την πλάκα στον πολιτικό τάφο τους.

Ομολογώ ότι βγάζω εξανθήματα και με τη στάση της ΝΔ. 

Φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και γενικά η οικογένεια Μητσοτάκη ασχολούνται μόνο με τη γενική κατάληψη της εξουσίας. 

Δηλαδή την κατάληψη του Μαξίμου, του Δήμου της Αθήνας, ενδεχομένως και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. 

Με την ελεγχόμενη θερμοκρασία στον αντιπολιτευτικό λόγο του ο Κυριάκος, δείχνει ότι φοβάται μην του συμβούν τα ίδια όταν γίνει ένοικος του Μαξίμου. 

Βέβαια, ζήτησε να παραιτηθούν άμεσα ο Τόσκας, η Δούρου και ο Σκουρλέτης. 

Πρέπει να κατανοήσει ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ότι ακολουθώντας το δρόμο του μνημονίου, υπακούοντας το γερμανικό αετό, μαζεύοντας πλεονάσματα και περικόπτοντας τα έξοδα του κράτους, όπως ο ίδιος λέει, θα αντιμετωπίσει την ίδια ραγδαία φθορά, την ίδια οργή και την ίδια απόγνωση του ελληνικού λαού που συνειδητοποιεί πλέον ότι όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις, βουτάνε μέχρι το λαιμό στα εγκλήματα σε βάρος του λαού, με αποκορύφωμα βέβαια την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.

Ο κος Μητσοτάκης δεν είπε κουβέντα για τους μικρούς, κομμένους μισθούς των αστυνομικών και των πυροσβεστών. 

Δεν έχει ψελλίσει τίποτα για την έλλειψη χρημάτων που αφορούν την εκπαίδευσή τους ή την απόκτηση σύγχρονων εναέριων και επίγειων μέσων. 

Ο Κυριάκος ξέρει ότι όλα αυτά θέλουν την έγκριση της Μέρκελ. 

Ο λαός όμως πλέον δεν θέλει ένα κατοχικό πρωθυπουργό που θα αντικαταστήσει τη φρίκη του Τσίπρα. 

Δεν θέλει να συνεχίσει αυτές τις ράγες που οδηγούν σε εκατόμβες θυμάτων, αλλαγή συνόρων και μαζική εξόντωση του πληθυσμού, είτε με τη γήρανσή του, είτε με τη μαζική μετανάστευσή του.

Ο Κυριάκος επιθυμεί να παραμείνει ο Τσίπρας λίγο ακόμη στην εξουσία. Θέλει να είναι βέβαιη η αυτοδυναμία της ΝΔ. Διαπράττει όμως ως αλαζόνας και αυτός, ένα γιγαντιαίο πολιτικό και ιστορικό λάθος. Ο λαός θέλει καθοριστική αλλαγή στην κορυφή της πολιτικής εξουσίας. Θέλει πλήρη απομάκρυνση του γερμανικού ελέγχου. 

Αν ο Κυριάκος εξακολουθήσει να λέει ότι θα τηρήσει τις υπογραφές του Τσίπρα, θα είναι ο τελευταίος σύντομος Μητσοτάκης στην πολιτική ζωή της χώρας. Δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά Μητσοτάκης. 

Και το λέω αυτό, γιατί δεν αντιλαμβάνεται ότι οι φόροι, τα πλεονάσματα και ο εξωτερικός έλεγχος, όχι μόνο δεν πρόκειται να φέρουν ποτέ ανάπτυξη αλλά θα οδηγήσουν σε περαιτέρω υπολειτουργία όλων των δομών της χώρας. 

Χωρίς λεφτά δεν αντιμετωπίζονται ούτε πυρκαγιές, ούτε θεομηνίες, ούτε πόλεμοι. Σταδιακά η Ελλάδα θα γίνεται ασθενέστερη. 

Ο Κυριάκος δεν πρόκειται να βελτιώσει ούτε συντάξεις, ούτε μισθούς. 

Επομένως, τα κυρίαρχα αίτια που οδηγούν στον Καιάδα τον ανεκδιήγητο Τσίπρα, θα ισχύσουν και για τον Μητσοτάκη. 

Αν επικρατήσει όμως η ίδια ατμόσφαιρα θα έχει σύντομο περίπατο στην εξουσία.

https://www.crashonline.gr

Πηγή αρχείο παλαιών ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ https://attikanea.blogspot.com/2018/08/blog-post_14.html

………………………………………………………………………………………

 

Ανώνυμο, αλλά αν ισχύει…;;;

August 1, 2018,

Έλαβα το παρακάτω σχόλιο, το οποίο και ανάρτησα… 

Προσωπικά, επιλέγω πάντα να καταγγέλω επώνυμα το οτιδήποτε αφορά στο σύνολο της κοινωνίας.

Δεδομένου ότι το σχόλιο – καταγγελια, είναι πολύ σοβαρό, έχω υποχρέωση να το αναρτήσω, ακόμα και στην περίπτωση που είναι μούφα ή τρολάρισμα, διατυπώνοντας την ίδια απάντηση που έδωσα και στον ανώνυμο σχολιαστή… δηλαδή, να επικοινωνήσει μέσω mail μαζί μου.

Μέχρι στιγμής, δεν έχω λάβει κάποιο σχετικό μήνυμα…

Βλέπετε, ως λαός, κάνουμε τους “καμπόσους”, σχολιάζοντας ανώνυμα, αλλά τρέμουμε στην ιδέα να υποβάλουμε τα σχόλιά μας, επωνύμως, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη των καταγγελλομένων μας…

Δεδομένης της σοβαρότητας της ανώνυμης  καταγγελίας, αναρτώ το σχόλιο και παρακαλώ τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αττικής, να βγει επώνυμα και να ενημερώσει και το κοινό και τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, αν η πληροφορία ισχύει.

Δεσμεύομαι η απάντησή του να αναρτηθεί άμεσα.


Καλλιόπη Σουφλή

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας “Κατατέθηκε η πρώτη μήνυση για την φονική πυρκαγιά”:

 
Πρώτος εδώ καταγγέλλω ότι ο πρόεδρος του δικηγορικου συλλόγου αττικης πήρε προφορική εντολή (για να μην υπάρχουν αποδείξεις)οποίο μέλος του πάρει τέτοια υπόθεση να το καλέσει στο γραφείο του ώστε αυτο να φτιάξει μπουρδέλο μήνυση/είδη αυτή η μήνυση είναι μπουρδέλο!(μηνυοντε άτομα που δεν πρέπει,όλες οι σοβαρες κατηγορίες δεν γράφοντε κλπ)

\Το βασικό σε αυτή την Μπινιά τους είναι ότι δεν πρέπει να γινουν μηνύσεις αλλά μόνο αστικές αγωγές ομαδικές και το κρυβουν!!!

/θα τα γράψεις ολα αυτά!?, όπως και ότι ο Τσίπρας την Δευτέρα δεν πήγε κάθολου στο ΜΑΤΙ!?

Πηγή αρχείο παλαιών ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ https://attikanea.blogspot.com/2018/08/blog-post_22.html

……………………………………………………………………………………….

 

ΤΕΛΟΣ Α΄ΜΕΡΟΥΣ

 

 

 

Μην αφήσουμε την ΕΛΠΙΔΑ να χαθεί…

 Μέσα απ’τα καμμένα και την ανείπωτη καταστροφή, ας μην αφήσουμε την ελπίδα να χαθεί.

Το οφείλουμε στους νεκρούς συνανθρώπους μας, που έγιναν βορρά στην ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ της πιο ανθελληνικής κυβέρνησης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα.

Το οφείλουμε στα παιδάκια που χάθηκαν μέσα στην πύρινη κόλαση… στις αθώες ψυχές που κανείς δεν πίστευε πως θα γίνονταν θυσία στους ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.

Το οφείλουμε στα παιδιά που σώθηκαν… 
Τους οφείλουμε μια Πατρίδα ακέραιη…

 

Καλλιόπη Σουφλή


Πηγή αρχείο παλαιών ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ https://attikanea.blogspot.com/2018/07/blog-post_580.html

Προβολές : 392


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα