ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Αίτημα εξωκοινοβουλευτικού κόμματος για την διασφάλιση αδιαβλήτων εκλογών. Θα εισακουσθούν;;; OXI!!!

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Αίτημα εξωκοινοβουλευτικού κόμματος για την διασφάλιση αδιαβλήτων εκλογών. Θα εισακουσθούν;;; OXI!!!

20 Ιουλίου, 2022 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,838
Μοίρασέ το

 

Αίτημα διασφαλίσεως αδιαβλήτων εκλογών και εκλογικών αποτελεσμάτων

Επειδή ΟΥΔΕΙΣ έχει δικαίωμα να επεμβαίνει και να αλλοιώνει τη βούληση του Ελληνικού λαού, κυρίως όταν αυτή εκφράζεται δια της ψήφου του, παρακαλούμε η απόφαση της αποδοχής των προτάσεών μας να τις περιβάλει με ισχύ Νόμου, ο οποίος να προβλέπει για τους παραβάτες (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) βαρύτατες ποινικές κυρώσεις και βαρύτατα οικονομικά πρόστιμα.

Η παρούσα κοινοποιείται σε όλους τους πολιτικούς φορείς, οι οποίοι έχουν (μέχρι τώρα) δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν στις προσεχείς Εθνικές εκλογές, αφ’ ενός μεν προς ενημέρωσή τους, δεδομένου ότι πρωτίστως τους αφορά, αφ’ ετέρου δε -και εφ’ όσον επιθυμούν την διεξαγωγή καθαρών, έντιμων, ανόθευτων και αδιάβλητων εκλογών- για να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο και μέσον την πρότασή μας.

Να λοιπόν,που ένα εξωκοινοβουλευτικό Κίνημα, έκανε ένα πολύ βασικό βήμα…

Έγινα κοινωνός αυτού του βήματος, από το πρόσωπο που πρότεινε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του κόμματος, και οφείλω να πω πως χαίρομαι που άκουσαν την άποψή του, καθώς είναι γνώστης και με ακράδαντα στοιχεία που επαληθεύουν την ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι εκλογές στην Ελλάδα, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

Άλλωστε, υπάρχει και η επίσημη επιβεβαίωση περί της ΝΟΘΕΙΑΣ, από τον πρώην διοικητή της CIA, που είναι ένα από τα πλοκάμια του χαζάρικου παρακράτους…

Δείτε και το σχετικό βίντεο, πατώντας τις ρυθμίσεις για την μετάφραση στα ελληνικά.

James Woolsey on the Russians’ efforts to disrupt elections

Είναι ένας από τους πολύ  σημαντικούς λόγους, που υποστηρίζω ανεπιφύλακτα και σταθερά εδώ και πολλά χρόνια, την ΑΠΟΧΗ…

Τους άλλους λόγους, τους έχω αναλύσει σε ξεχωριστή ανάρτησή μου, εδώ

Ως πρώτη κίνηση λοιπόν, το  Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ», είναι άψογη… 

Κτυπάει κατ’ ευθείαν στον στόχο.

Επιτρέψτε μου όμως κάποιες επισημάνσεις, επιφυλάξεις και ερωτηματικά…επειδή έχω σοβαρές επιφυλάξεις για τον πρόεδρό του…

1. Ένα τόσο σημαντικό βήμα, θα έπρεπε να αναρτηθεί, μαζί με τους αριθμούς των πρωτοκόλλων των παραληπτών.

Λυπάμαι, αλλά είμαι καχύποπτη και πολύ επιφυλακτική, με ότι αφορά γενικώς τα εξωκοινοβουλευτικά πολιτικά κόμματα και κινήματα γενικώς, γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου…

Για τα κοινοβουλευτικά, δεν γίνεται λόγος… έχω γράψει χιλιάδες φορές ότι όλα τους είναι ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

 

2. Προς τι η κοινοποίηση στους αναφερόμενους παραλήπτες, ιδίως στους τέσσερεις πρώτους, από τη στιγμή που έχουν τεράστια πολιτική ευθύνη για την διεξαγωγή των εκλογών;

Γιατί δεν απευθύνεται και σ’ αυτούς επισήμως η επιστολή και … κοινοποιείται;;;

 

3. Πώς θα γνωρίζουμε ποιά είναι τα κόμματα ή τα κινήματα που θα συμμετάσχουν στις επερχόμενες εκλογές και τα οποία παρέλαβαν το αίτημα του ανωτέρω κινήματος, και αν αυτά έχουν προβεί στο ίδιο αίτημα περί αδιαβλήτου των εκλογών, ώστε ως πολίτες να τους ελέγξουμε;;;

Έθεσα ένα ερώτημα στον τίτλο…: “Θα εισακουσθούν;;;”

Η απόλυτη βεβαιότητά μου είναι πως… OXI!!!

Και λυπάμαι, αλλά θα επιβεβαιωθώ, γιατί αν οι τέσσερεις πρώτοι αποδέκτες και οι τέσσερεις στους οποίους κοινοποιήθηκε το αίτημα, ήθελαν πραγματικά αδιάβλητες εκλογές, θα το είχαν πράξει εδώ και δεκαετίες…

Από το άρμα των χαζαροσιωνιστών του βαθέως ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, δεν ξεφεύγει κανείς…

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Ο φίλος που με παρέπεμψε στην σελίδα του Κινήματος ΝΙΚΗ, έχει κάνει εδώ και χρόνια διαβήματα με αποδείξεις και στον Άρειο Πάγκο, και στο Υπουργείο Εσωτερικών, καταθέτοντας τα στοιχεία που αποκαλύπτουν ΝΟΘΕΙΑ 1.500.000 περίπου ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΠΟΥ … ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ… και… ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ…

ΧΩΡΙΣ ΝΟΘΕΙΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΘΑ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ…ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ…

 

Υ.Γ.2. Προσωπικά, δεν μου αρέσει να υποτιμούν την νοημοσυνη μου και γι αυτό ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…

Όποιος αρέσκεται να τον κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα του, ας συμμετάσχει…

 

 

ΠΡΟΣ

Άρειο Πάγο

Υπ. Εσωτερικών & Διοικ. Ανασυγκρότησης

Γεν. Δ/νση Ηλεκτρον. Διακυβέρνησης & Εκλογών

Διεύθυνση Εκλογών

 

Κοινοποίηση:

– Γραφείο Πρωθυπουργού

– Υπουργό Δικαιοσύνης

– Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

– Αρχηγούς Κομμάτων της Βουλής

– Όλους τους υπάρχοντες πολιτικούς συνδυασμούς

– Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

 

Είμαστε ένας πολιτικός φορέας Ελλήνων πολιτών με την επωνυμία «Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ». Σκοπός μας και δέσμευσή μας είναι η, διά της συμμετοχής μας στις Εθνικές εκλογές, διεκδίκηση του δικαιώματός μας να εκπροσωπήσουμε στην Βουλή των Ελλήνων, τους συμπολίτες μας οι οποίοι θα μας επιλέξουν και θα μας εμπιστευθούν.

Ήδη κατά το πρόσφατο παρελθόν έχουν εγερθεί πλείστα όσα ερωτηματικά, βασιζόμενα σε αποχρώσες ενδείξεις νοθείας σε προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες, στις οποίες δεν λάβαμε μέρος, δεδομένου ότι για πρώτη φορά από ιδρύσεως του Κινήματός μας θα συμμετάσχουμε στις προσεχείς Εθνικές εκλογές. 

Καθήκον και υποχρέωσή μας είναι να συμβάλουμε με κάθε τρόπο στην λήψη και εφαρμογή μέτρων προς διασφάλιση της διεξαγωγής αδιάβλητης εκλογικής διαδικασίας, έτσι ώστε το εκλογικό αποτέλεσμα να αποτυπώνει ΑΚΡΙΒΩΣ και ΑΛΗΘΩΣ την επιλογή των Ελλήνων ψηφοφόρων. 

Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα την προσήλωσή μας στη βασική αρχή του θεσμού των εκλογών (και δή των Εθνικών) ότι για κάθε πολιτικό φορέα που συμμετέχει πρέπει να δημοσιεύεται ο ακριβής και αληθής αριθμός ψήφων που έλαβε σε κάθε ένα εκλογικό τμήμα ανά την επικράτεια, σας υποβάλλουμε τις προτάσεις μας, η αποδοχή των οποίων εκ μέρους σας και η θέσπιση των προτεινόμενων μέτρων είναι μηδενικού οικονομικού κόστους και κατά συνέπεια ουδόλως επιβαρύνουν το Δημόσιο Ταμείο.

1ον: Τα αποτελέσματα κάθε εκλογικού τμήματος, να αποστέλλονται από τους δικαστικούς, επιβεβαιωμένα και από τους εκλογικούς αντιπροσώπους, ταυτοχρόνως με ηλεκτρονικό μήνυμα πολλών αποδεκτών στο Υπουργείο Εσωτερικών, στις κατά τόπους Περιφέρειες, στα κατά τόπους αρμόδια Πρωτοδικεία, στην εταιρεία στην οποία θα αναθέσετε την διαχείριση της διεξαγωγής των εκλογών – εκλογικών αποτελεσμάτων ΚΑΙ σε όλους τους φορείς (κόμματα, κινήματα, σχήματα, μεμονωμένους κλπ.) οι οποίοι συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία. Η μετάδοση του ιδίου μηνύματος σε πολλούς αποδέκτες δια του φορητού τηλεφώνου των Δικαστικών αντιπροσώπων (με το οποίο εφοδιάζονται γι’ αυτόν αποκλειστικώς τον σκοπό) είναι απλή, σύντομη, επίσημη και διασφαλίζει την διαφάνεια και καθαρότητα του εκλογικού αποτελέσματος κάθε εκλογικού τμήματος. Άρα και του συνολικού εκλογικού αποτελέσματος ανά την επικράτεια. 

2ον: To Υπουργείο Εσωτερικών, να αναρτήσει Λογιστικό Φύλλο με καταχωρήσεις αποτελεσμάτων καταγραφής ψήφων κάθε εκλογικού τμήματος, τα οποία βαθμιαία να αθροίζονται. Το λογιστικό αυτό φύλλο θα πρέπει να είναι ΜΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΙΜΟ (κλειδωμένο «μόνο για ανάγνωση» excel), αλλά και να είναι ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΙΜΟ σε άλλα υπολογιστικά φύλλα (π.χ. στο δικό μας EXCEL).  Με αυτόν τον τρόπο, οι κατά τόπους αντιπρόσωποι -δικαστικοί και κομματικοί- μπορούν να εξακριβώσουν αν καταχωρήθηκε σωστά το κέντρο που ήλεγχαν. Έτσι επιβεβαιώνεται το άθροισμα του Νομού και της Περιφέρειας, επαληθεύεται από κάθε ενδιαφερόμενο και αποτρέπονται πιθανές λαθροχειρίες.

3ον: Τα αποτελέσματα να καταγράφονται ηλεκτρονικά και στις πρώην Νομαρχίες για να υπάρχει διαυγής διασταύρωση με τα στοιχεία της ιδιωτικής εταιρείας στην οποία θα ανατεθεί η διαχείριση της διεξαγωγής των εκλογών – εκλογικών αποτελεσμάτων.

4ον: Η εταιρεία στην οποία θα ανατεθεί η διαχείριση της διεξαγωγής των εκλογών – εκλογικών αποτελεσμάτων, να υποχρεωθεί να δημοσιοποιεί αναλυτικά εκλογικά αποτελέσματα, ανά εκλογικό τμήμα, ανά νομό, ανά περιφέρεια και συνολικά. 

5ον: Να ελεγχθούν τα αποτελέσματα -πριν κατακυρωθούν- από Ανεξάρτητο Ελεγκτικό Σώμα με χειρόγραφο τρόπο, ανά νομό, αθροίζοντας από τα έγγραφα που στέλνουν, με τηλεομοιότυπο ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τα κατά τόπους εκλογικά κέντρα και μετά να θεωρούνται οριστικά τα αποτελέσματα.

6ον: Να διασφαλίσετε και να ανακοινώσετε τα μέτρα που θα λάβετε προς αποτροπή παραποιήσεως ψηφοδελτίων, σε κάθε εκλογικό κέντρο.

7ον: Να επιτραπεί ο ενδιάμεσος έλεγχος, πριν τα επί μέρους αποτελέσματα σταλούν στα αρχηγεία των κομμάτων και στο Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε σε περίπτωση αμφιβολιών, να υπάρχει τρόπος επαληθεύσεως και επιβεβαιώσεως.

8ον: Να μας γνωστοποιήσετε τον τρόπο με τον οποίο θα έχουν πρόσβαση οι πολιτικοί συνδυασμοί στα στοιχεία που αναφέρονται στην Πολιτική Ασφαλείας (audit trail, συστήματα καταγραφής) το βράδυ των εκλογών την ώρα που θα γίνεται η καταχώριση των αποτελεσμάτων.

9ον: Το λογισμικό της εταιρείας στην οποία θα ανατεθεί η διαχείριση της διεξαγωγής των εκλογών – εκλογικών αποτελεσμάτων, να παράσχει σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας, την ελεύθερη πρόσβαση (On-Line) τουλάχιστον σε τεταρτοβάθμια ανάλυση των εγγράφων:

α. Ανά Τμήμα

β. Ανά Δήμο

γ. Ανά Νομό και

δ. Ανά Περιφέρεια

Επειδή ΟΥΔΕΙΣ έχει δικαίωμα να επεμβαίνει και να αλλοιώνει τη βούληση του Ελληνικού λαού, κυρίως όταν αυτή εκφράζεται δια της ψήφου του, παρακαλούμε η απόφαση της αποδοχής των προτάσεών μας να τις περιβάλει με ισχύ Νόμου, ο οποίος να προβλέπει για τους παραβάτες (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) βαρύτατες ποινικές κυρώσεις και βαρύτατα οικονομικά πρόστιμα.

Η παρούσα κοινοποιείται σε όλους τους πολιτικούς φορείς, οι οποίοι έχουν (μέχρι τώρα) δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν στις προσεχείς Εθνικές εκλογές, αφ’ ενός μεν προς ενημέρωσή τους, δεδομένου ότι πρωτίστως τους αφορά, αφ’ ετέρου δε -και εφ’ όσον επιθυμούν την διεξαγωγή καθαρών, έντιμων, ανόθευτων και αδιάβλητων εκλογών- για να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο και μέσον την πρότασή μας. 

Κοινό συμφέρον όλων (εκλογέων και εκλεγομένων) είναι να αποτυπωθεί επισήμως ο ακριβής και αληθής αριθμός των ψήφων που θα λάβει κάθε πολιτικός συνδυασμός. 

Ευελπιστούμε ότι το εύλογο, δίκαιο και νόμιμο αίτημά μας στο σύνολό του θα τύχει της ανεπιφύλακτης αποδοχής σας.

Τελούμε εν αναμονή της απάντησής σας.

 

Με Τιμή,

Δημήτριος Ιω. Νατσιός – Πρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «ΝΙΚΗ»

 

Πηγή

Προβολές : 1,838


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα