Αθανάσιος Κολυβάς VS Νίκο Αντωνιάδη: “Ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη, σούπερ ντούπερ δικηγόρε” (βίντεο)

Αθανάσιος Κολυβάς VS Νίκου Αντωνιάδη: “Ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη, σούπερ ντούπερ δικηγόρε” (βίντεο)

10 Μαΐου, 2021 21 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 1,047 προβολές ( Μέτρηση έως 14:47:06 )

 

Αθαν. Κολυβάς: “Δικηγόρε, πιάνεις στο στόμα σου ανθρώπους που έχουν δώσει αγώνες για χρόνια. Δεν μας λες όλα αυτά τα χρόνια, εσύ τι έκανες;”

 

 

 

 

Ανεξάρτητα της όποιας πολιτικής μου αντιπαράθεσης με τον κ. Κολυβά, θα παραθέσω τις απόψεις του σε όσα απαντά στις κατηγορίες του δικηγορου κ. Αντωνιάδη που δημοσιεύθηκαν εχθές… σ’ ένα παραλήρημα σε βάρος μου, σε βάρος της Έλενας Θεολόγου, του κ. Αθ. Κολυβά και άλλων, σ’ ένα ντελίριο ύβρεων, υποτίμησης της προσωπικότητας μας και εκφράσεων απαράδεκτων για έναν δικηγόρο…

 

 

Αθανάσιος Κολυβάς VS Νίκο Αντωνιάδη: “Ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη, σούπερ ντούπερ δικηγόρε” (βίντεο)

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Θα αποφύγω να πάρω θέση στα όσα καταμαρτυρεί στον δικηγόρο κ. Νίκο Αντωνιάδη, ο κ. Αθανάσιος Κολυβάς, για τον οποίον έχω αφιερώσει κάποια άρθρα στο ιστολόγιό μου, με σκληρή κριτική προς το πρόσωπό του, αλλά πάνω σε πολιτικό επίπεδο.

Θα παραθέσω όμως το παρακάτω βίντεο και θα σας αφήσω να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Ανεξάρτητα της όποιας πολιτικής μου αντιπαράθεσης με τον κ. Κολυβά, θα παραθέσω τις απόψεις του σε όσα απαντά στις κατηγορίες του δικηγορου κ. Αντωνιάδη που δημοσιεύθηκαν εχθές εδώ… σ’ ένα παραλήρημα σε βάρος μου, σε βάρος της Έλενας Θεολόγου, του κ. Αθ. Κολυβά και άλλων, σ’ ένα ντελίριο ύβρεων, υποτίμησης της προσωπικότητας μας και εκφράσεων απαράδεκτων για έναν δικηγόρο…

Με τον κ. Κολυβά, θα διαφωνήσω ως προς το “Όλοι μαζί”.

Σεβαστή η άποψή του, αλλά … άλλο να επικροτείς μια άποψη, και άλλο να συνεργάζεσαι με πρόσωπα με τα οποία έχεις διαφοροποιηθεί, επί πολιτικών θέσεων, ή υπάρχει επιφυλακτικότητα.

Κλείνοντας, θα μεταφέρω αυτό που μου είπε φιλικό πρόσωπο, για τον κ. Κολυβά, για το συγκεκριμένο βίντεο: “ΑΝΤΡΙΚΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ”.

 

Υ.Γ. Θα ακολουθήσει όποτε κρίνω εγώ, η απάντησή μου στον κ. Αντωνιάδη, από το ντελίριό του στην παραπάνω ανάρτησή του.

 

Πηγή

(Visited 1,046 times, 2 visits today)

Ετικέτες: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΛΥΒΑΣ, ΕΛΕΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, Κορυφαίο, ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το