ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ... λέει πολύ σοβαρά πράγματα για τον Ιερώνυμο... (βίντεο)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ... λέει πολύ σοβαρά πράγματα για τον Ιερώνυμο... (βίντεο)

1 Απριλίου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,818
Μοίρασέ το

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ…

 

Από τους πολιτικούς, ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ.

Από την ιεραρχία της εκκλησίας ΟΥΧΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ…

Απορώ πως αυτός ο λαός, μένει απαθής σε τερατώδη ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, όλης αυτής σατανικής συμμορίας.

Ακούστε τι λέει ο Κωνσταντίνος Ποταμιάνος, γιατί είναι πολύ σοβαρά…και μας αφορούν καθώς έρχεται τρομακτικός λιμός ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΗΤΗ ΜΕΣΣΑΛΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ.
Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΘΛΙΒΕΡΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ, ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΒΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΠΑΝΑΘΛΙΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ.
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΣΟΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΛΑΟ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ…

 

Ακούστε το βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 2,818


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα