ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΦΡΑΠΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ!!! “Ξέφραγο αμπέλι” για λαθρομετανάστες θέλουν τον Έβρο, ΜΚΟ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, αριστερά ΜΜΕ Ελλάδος, εξωτερικού

19 Αυγούστου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Όσα εξελίσσονται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Έβρου, με τον… περιβόητο εγκλωβισμό προσφύγων και λαθρομεταναστών σε νησίδα, είναι ξεκάθαρο ότι αποτελούν μέρος ενός σχεδίου σε αγαστή συνεργασία ΜΚΟ, αριστερών κομμάτων και ΜΜΕ Ελλάδος και εξωτερικού.

Μοναδικός τους στόχος είναι να γίνει ο ποταμός Έβρος και τα ελληνοτουρκικά σύνορα “ξέφραγο αμπέλι” στην πιο ελεύθερη και αθρόα είσοδο χιλιάδων λαθρομεταναστών και προσφύγων που αποτελούν όμως μια ελάχιστη μειοψηφία πλέον.

Έρχονται εκλογές… όσοι αποφασίσετε να ψηφίσετε αντί να απέχετε απ’ όλη την διαδικασία της απάτης, της νοθείας και των στημένων εκλογών, προσέξτε που θα ρίξετε την ψήφο σας…
Μην τους δώσετε την δυνατότητα να ξαναφέρουν τον συρφετό της αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ στην εξουσία…
Στείλτε στο διάολο και την κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ όποια κι αν είναι η εξουσία της…
Και να είστε σε ετοιμότητα…
ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
Καλλιόπη Σουφλή

Όσα εξελίσσονται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Έβρου, με τον… περιβόητο εγκλωβισμό προσφύγων και λαθρομεταναστών σε νησίδα, είναι ξεκάθαρο ότι αποτελούν μέρος ενός σχεδίου σε αγαστή συνεργασία ΜΚΟ, αριστερών κομμάτων και ΜΜΕ Ελλάδος και εξωτερικού.

Μοναδικός τους στόχος είναι να γίνει ο ποταμός Έβρος και τα ελληνοτουρκικά σύνορα “ξέφραγο αμπέλι” στην πιο ελεύθερη και αθρόα είσοδο χιλιάδων λαθρομεταναστών και προσφύγων που αποτελούν όμως μια ελάχιστη μειοψηφία πλέον.

Άλλωστε, ποτέ δεν έχουν… συγχωρέσει κάποιοι την αντίσταση που προέβαλαν αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις αλλά και οι Εβρίτες, τον Μάρτιο του 2020, στην ασύμμετρη απειλή των Τούρκων και του Ερντογάν, για μαζική είσοδο χιλιάδων λαθρομεταναστών.

Έτσι, μετά την λυσσαλέα των γνωστών ΜΚΟ, ορισμένες εκ των οποίων έχουν… ύποπτο ρόλο και έχει αποδειχθεί πως συνεργάζονται με κυκλώματα διακινητών, αφού “παίζοντας” εκατομμύρια ευρώ στην συγκεκριμένη υπόθεση, που καταγγέλουν την Ελλάδα για αποτροπές και επαναπροωθήσεις, τις τελευταίες μέρες… τα έδωσαν όλα κυριολεκτικά.

Συντονισμένα λοιπόν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, είδαμε στο θέμα που προέκυψε με την παρουσία 40 αλλοδαπών σε νησίδα απέναντι από το χωριό Κισσάριο Σουφλίου όπως υποστήριζαν, να αναλαμβάνουν δράση ΜΚΟ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, άλλα κόμματα και… κομματίδια της Αριστεράς, μαζί με τα γνωστά αριστερής και ακροαριστερής ένταξης ΜΜΕ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Προεξάρχουσας φυσικά της γνωστής “Εφημερίδας των Συντακτών”, που πολλές φορές στο παρελθόν έχει υιοθετήσει την πιο ακραία τουρκική προπαγάνδα για νεκρούς στα σύνορα του Έβρου από ελληνικά πυρά ή αποτροπές και επαναπροωθήσεις.

Οι άνθρωποι άλλωστε προκειμένου να πλήξουν την Κυβέρνηση και να βοηθήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα.

Αν και επίσημα η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε πως σύμφωνα με τις Ένοπλες Δυνάμεις που είναι αρμόδιες και υπεύθυνες για την φύλαξη των συνόρων μας, η συγκεκριμένη νησίδα που επικαλούνταν τα συνεχή δημοσιεύματα δεν είναι στην ελληνική επικράτεια, πως παρά τις συνεχείς έρευνες δεν εντοπίστηκε παρουσία ανθρώπων στη συγκεκριμένη περιοχή, όλο και… ανέβαζαν τους τόνους.

Μέχρι και για ύπαρξη… σκορπιών που τσίμπησε θανατηφόρα ένα 5χρονο παιδί έγραψαν, ενώ όλοι οι ντόπιοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν σκορπιοί στον Έβρο.

Θέλοντας έτσι να επηρεάσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις σε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης, με κάποιους, ακόμα και συντοπίτες μας να “τσιμπούν” και να υιοθετούν άκριτα, όσα διέρρεαν ΜΚΟ, διακινητές αλλά και ενδεχομένως οι Τούρκοι και δημοσίευσαν ευχαρίστως τα συγκεκριμένα αριστερής προέλευσης ΜΜΕ της Αθήνας.

 

Κανένα ίχνος ύπαρξης ατόμων από τα

drones και τις θερμικές κάμερες

Την ίδια στιγμή βλέπαμε τους… υποτιθέμενους εγκλωβισμένους στη νησίδα στη μέση του ποταμού Έβρου, να φωτογραφίζονται ανάμεσα σε καλλιέργειες ηλίανθων, ενώ είναι γνωστό ότι πάνω σε αυτές δεν υπάρχουν καλλιέργειες .

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, καθημερινά Αστυνομία και Στρατός με drones και θερμικές κάμερες το βράδυ, “σάρωναν” την συγκεκριμένη περιοχή χωρίς να εντοπίζεται ίχνος ανθρώπινης παρουσίας.

Ήταν λοιπόν ξεκάθαρο, ότι οι Τούρκοι ήλπιζαν, υπό την πίεση των δημοσιευμάτων στην Ελλάδα, να γίνει η… λάθος κίνηση και να υπάρξει παρουσία είτε αστυνομικών είτε στρατιωτικών στην περιοχή που βρισκόταν στην δική τους επικράτεια στη συγκεκριμένη νησίδα, ώστε είτε να προχωρήσουν σε συλλήψεις, με παράλληλη καταγγελία της Ελλάδας διεθνώς ότι παραβίασε τα σύνορα της Τουρκίας στον Έβρο και το Διεθνές Δίκαιο και φυσικά να προχωρήσουν και αυτοί σε παρόμοιες ενέργειες στον Έβρο ή στην θάλασσα.

Όλα αυτά φυσικά είναι… ψιλά γράμματα για τα κόμματα της Αριστεράς, τον ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΚΕ, τις ΜΚΟ που έχουν μεριές εξ αυτών… ύποπτο ρόλο υπό την συνεχιζόμενη ανοχή της Ελλάδας δυστυχώς και φυσικά τα γνωστά αριστερά ΜΜΕ της Ελλάδας και του εξωτερικού. 

Επέμεναν ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι στη νησίδα που δεν μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα και η ανάλγητη χώρα μας και η Κυβέρνηση, δεν πηγαίνουν να τους σώσουν.

Τελικά, χθες το απόγευμα 38 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, με πλαστική βάρκα όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο ΒΙΝΤΕΟ που οι ίδιοι ανέβασαν, πέρασαν σε ελληνικό έδαφος στην περιοχή των Λαβάρων, 4 χιλιόμετρα μακριά από τη νησίδα που επικαλούνται πως βρίσκονται. Πως ξαφνικά βρέθηκε η βάρκα και τα κατάφεραν;

 

Θέλουν να σταματήσουν τις περισσότερες

από 500 καθημερινές αποτροπές στον Έβρο

 

Κι αντί όλοι αυτοί που προαναφέραμε, δηλαδή ΜΚΟ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και αριστερά ΜΜΕ Ελλάδος και εξωτερικού να δώσουν εξηγήσεις, κατηγορούν την Ελλάδα.

Γιατί ξεκάθαρος στόχος τους είναι η δημιουργία κλίματος, που θα επιτρέψει να γίνει η περιοχή του Έβρου και γενικότερα η Ελλάδα “ξέφραγο αμπέλι” και να είναι ευκολότερη η παράνομη εισβολή στο έδαφος της.

Να μην αποτρέπονται δηλαδή καθημερινά οι εκατοντάδες που προσπαθούν να μπουν στο ελληνικό έδαφος και αρκετοί τα καταφέρνουν, όπως δημοσιεύει συχνά το Evros-news.gr με ΒΙΝΤΕΟ και φωτογραφίες λαθρομεταναστών σε διάφορα χωριά του Έβρου, αλλά ανακοινώνει και επίσημα η Ελληνική Αστυνομία με τις συλλήψεις και καταδιώξεις διακινητών.

Μόνο προχθές βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, οι Συνοριοφύλακες απέτρεψαν πάνω από 500 λαθρομετανάστες να μπουν στο ελληνικό έδαφος.

Τις τελευταίες ημέρες ολόκληρες νταλίκες γεμάτες λαθρομετανάστες εντοπίζονται και οι οδηγοί τους μαζί με τους επιβαίνουν συλλαμβάνονται.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, ότι οι διακινητές, οι ΜΚΟ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, τα αριστερά ΜΜΕ Ελλάδος και εξωτερικού, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ προσπαθούν να το σταματήσουν όλο αυτό.

Το είπε άλλωστε στην χθεσινή της δήλωση η βουλευτής Έβρου Νατάσα Γκαρά τι ακριβώς επιθυμούν και στοχεύουν. Η Ελλάδα να δημιουργήσει ασφαλείς διόδους για να μπαίνουν στο έδαφος της οι λαθρομετανάστες και στη συνέχεια να προωθούνται προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μήπως μετά την ΕΥΠ που ο συνάδερφος της του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης και ο Καθηγητής Πανεπιστημίου κομματικό τους στέλεχος ζήτησαν να καταργηθεί, θα καταργήσουν και τους Συνοριοφύλακες;

Γιατί η πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, που όλες αυτές τις ημέρες είναι αλήθεια ότι δεν την ακούσαμε, το είχε πει στους αστυνομικούς.

“Στηρίζουμε την δύσκολη προσπάθεια σας, αλλά μας πιέζουν οι… Συνιστώσες μας που στο συγκεκριμένο θέμα έχουν άλλη άποψη και θέλουν να μπαίνουν ελεύθερα οι μετανάστες και πρόσφυγες”.

Την άλλη φορά πάντως που θα συναντήσουν την βουλευτή Έβρου Νατάσα Γκαρά οι Συνοριοφύλακες και γενικότερα οι αστυνομικοί μας, να την… αγκαλιάζουν και πάλι να κάνουν θερμές χειραψίες μαζί της.

Και φυσικά οι Εβρίτες να την ξαναψηφίσουν ώστε να εκλεγεί και πάλι βουλευτίνα και να συνεχίσει να εκφράζει τέτοιες απόψεις που πλήττουν βάναυσα την περιοχή μας.

 

Πηγή

Προβολές : 531


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα