Αλήθεια, Τι Εννοούν οι Ιολόγοι με τον Όρο “Απομόνωση”;

Αλήθεια, Τι Εννοούν οι Ιολόγοι με τον Όρο “Απομόνωση”;

20 Απριλίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:531
Μοίρασέ το

Είναι προφανές ότι κανένας “ιός” δεν έχει ποτέ καθαριστεί σωστά ούτε απομονωθεί. Αν πρέπει να αλλάξετε την έννοια της απομόνωσης για να ισχυριστείτε ότι απομονώσατε κάτι, δεν το κάνατε ποτέ.

 

 

ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ.

ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ;;;

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

19 Σεπτεμβρίου 2021,  ViroLiegy, Διαβάστε το εδώ

____________

Απομόνωση: η πράξη του διαχωρισμού κάποιου πράγματος από άλλα πράγματα : η πράξη της απομόνωσης κάποιου πράγματος

https://www.merriam-webster.com/dictionary/isolation

Ο παραπάνω ορισμός είναι ο ορισμός με τον οποίο συμφωνούν οι περισσότεροι άνθρωποι και στον οποίο αναφέρονται όταν απομονώνουν κάτι. Όχι οι ιολόγοι. Αυτό εννοούν όταν χρησιμοποιούν τη λέξη απομόνωση:

“Οι ιοί είναι βασικά άψυχα αντικείμενα τα οποία χρειάζονται μια καλλιέργεια για να ενεργοποιηθούν μέσα σε αυτήν. Αλλά ο τρόπος με τον οποίο διατυπώνουν τα αιτήματα (σημ. οι αιτούντες απόδειξη για την ύπαρξη των “ιών”) είναι ότι το δείγμα πρέπει να είναι εντελώς ανόθευτο και να μην έχει αναπτυχθεί σε καμία καλλιέργεια – και δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό“, δήλωσε στο AAP FactCheck σε τηλεφωνική συνέντευξη.

Δεν μπορείτε να απομονώσετε έναν ιό χωρίς να χρησιμοποιήσετε μια κυτταρική καλλιέργεια, οπότε σύμφωνα με τον ορισμό τους δεν έχει απομονωθεί. Όμως έχει απομονωθεί και καλλιεργηθεί με τη χρήση κυτταρικής καλλιέργειας πολλές φορές σε όλο τον κόσμο”.

Η “απόδειξη” ότι ο ιός που κρύβεται πίσω από το COVID-19 δεν υπάρχει αποτυγχάνει στο τεστ βασικής βιολογίας

Το παραπάνω απόσπασμα προέρχεται από ένα “fact check” (“έλεγχο γεγονότων”) του Facebook.

Με απλά λόγια, αν χρησιμοποιηθεί ο συμφωνημένος ορισμός της απομόνωσης, οι ιολόγοι συμφωνούν ότι δεν έχουν απομονώσει έναν “ιό” από οτιδήποτε άλλο και παραδέχονται ότι αυτή η λογική απαίτηση είναι αδύνατη. Αλλά εκλογικεύουν ότι αυτό είναι εντάξει επειδή πρόκειται για “ιό”. Υποθέτουν (καθώς αυτό δεν αποδείχθηκε ποτέ) ότι ένας “ιός” χρειάζεται ένα κύτταρο ξενιστή (το οποίο θα έπρεπε να προέρχεται από τον ξενιστή από τον οποίο παίρνουν τον “ιό”, αλλά προσπαθήστε να μην σκέφτεστε πολύ αυτή τη λογική ανακολουθία) προκειμένου να αναπτυχθεί και να πολλαπλασιαστεί. Αλλά δεν αρκεί οποιοδήποτε κύτταρο-ξενιστής. Στην περίπτωση του “SARS-COV-2”, χρειάζεται τα νεφρικά κύτταρα από έναν αφρικανικό πράσινο πίθηκο.

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν κι άλλα!

Πρέπει επίσης να τοποθετηθεί αμέσως σε ” ιϊκό” μέσο μεταφοράς αφού ληφθεί από έναν ασθενή. Αυτό συνήθως αποτελείται από ζωικό DNA, αντιβιοτικά και άλλα χημικά/θρεπτικά συστατικά. Για να αναπτυχθεί, χρειάζεται εμβρυϊκό ορό βοοειδών (αίμα που λαμβάνεται από τις καρδιές των μωρών αγελάδων). Για να είναι απαλλαγμένο από βακτήρια, χρειάζεται 2 ή 3 κυτταροτοξικά αντιβιοτικά. Για να “φάει”, χρειάζεται διάφορα άγνωστα θρεπτικά/χημικά συστατικά σε DMEM. Όλα αυτά πρέπει να προστεθούν στο μη καθαρισμένο δείγμα (το οποίο από μόνο του περιέχει δισεκατομμύρια σωματίδια) από έναν ασθενή, να αναμιχθούν μεταξύ τους και στη συνέχεια να επωαστούν για ημέρες.

Μόλις παρατηρηθεί το αναμενόμενο κυτταροπαθογόνο αποτέλεσμα -Cytopathogenic Effect (δηλαδή ο κυτταρικός θάνατος) στο τρυβλίο Petri, τότε και μόνο τότε οι ιολόγοι ισχυρίζονται ότι “απομονώθηκε” ένας “ιός”.

Η ιολογία υποστηρίζει την αφαίρεση μέσω της πρόσθεσης. Ή, με άλλα λόγια, το ακριβώς αντίθετο της απομόνωσης.

Είναι προφανές ότι κανένας “ιός” δεν έχει ποτέ καθαριστεί σωστά ούτε απομονωθεί. Αν πρέπει να αλλάξετε την έννοια της απομόνωσης για να ισχυριστείτε ότι απομονώσατε κάτι, δεν το κάνατε ποτέ.

Το καταλάβατε;

——————

Δικτυογραφία :

What Do Virologists Mean by Isolation? – ViroLIEgy

https://viroliegy.com/2021/09/19/what-do-virologists-mean-by-isolation/

 

 

Πηγή

Προβολές : 531


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα