Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

25 Σεπτεμβρίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:333
Μοίρασέ το

 

«Να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις» είπε ο Τσίπρας στον Κασσελάκη – Ο νέος πρόεδρος έφθασε στη Βουλή συνοδευόμενος από τον στενό του συνεργάτη Ευάγγελο Αποστολάκη

 

 

Το βαρέλι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ…

ΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ…

Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΓΡΑΨΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;;;

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Η παρακάτω φωτογραφία από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, τα λέει όλα…

«Εποχή Κασσελάκη» ξημέρωσε στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την νίκη του, επί της Έφης Αχτσιόγλου στις χθεσινές εκλογές.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατάφερε να επικρατήσει με ποσοστό 56% έναντι 44% της αντιπάλου του και από σήμερα είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, διαδεχόμενος τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο διάλογος Τσίπρα-Κασσελάκη 

Τσίπρας: Συγχαρητήρια από κοντά

Κασσελάκης: Ευχαριστώ πολύ πρόεδρε.

Τσίπρας: Εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος, έτσι λέμε εδώ πιστεύω την έχεις ακούσεις αυτή την έκφραση, θα σου χρειαστεί. Να χαρείς αυτές τις ημέρες δίχως ενοχές, γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες. Να χαρείς αυτές τις ημέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και στις δυνατότητες που υπάρχουν. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Πρέπει να δώσουμε προοπτική, με ενότητα και με συντροφικότητα. Κρατάω μια φράση που είπες ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος.

Κασσελάκης: Εσείς βλέπετε περισσότερο NBA από εμένα

Τσίπρας: Εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω μπέιζμπολ

Κασσελάκης: Έτσι είναι στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις εκλογές στην παράταξη, τηλεφώνησε τόσο στον Στέφανο Κασσελάκη όσο και στην Έφη Αχτσιόγλου. 

 

Πηγή

Προβολές : 333


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα