ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ... ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.

ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ... ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.

4 Μαρτίου, 2023 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,816
Μοίρασέ το

 

Αν μετά από όλα αυτά (και πολλά άλλα που βγαίνουν και θα βγουν) δεν σας φαίνεται ότι κάτι πολύ ύποπτο και βρώμικο κρύβεται πίσω από όλο αυτό…

 

ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, που λίγο πολύ, έχουμε όσοι βλέπουμε πίσω απ’ αυτά που θέλουν να μας δείξουν και να μας ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, ΟΙ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ” ΠΟΡΝΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, Ή Η ΕΜΑΚ…

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ…

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ … ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ…

 

Υ.Γ.2. Παρακαλώ διαδώστε και αυτή την ανάρτηση, σε όσα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είστε…

ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΪΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ…

 

 

 

Τέρμα το δούλεμα! λέει:

Και ξαφνικά, όταν άρχισαν οι ερωτήσεις για το εμπορικό τραίνο, το τραίνο εξαφανίστηκε!
Μα τι θαύματα συμβαίνουν σε αυτόν τον τόπο…


https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/tempi-i-emporiki-amaksostoixia-metefere-paranomo-fortio-leei-dikigoros-epizonta/

Δείτε τη φωτογραφία.

Πάμε τώρα να δούμε τα περίεργα αυτής της υπόθεσης και τα στοιχεία που βγαίνουν.

Να λάβουμε βέβαια υπ’ όψη ότι όσο περισσότερα ερωτήματα διατυπώνονται τόσο περισσότερα τρολ θα επιστρατεύονται για να συσκοτεισουν, να παραπλανήσουν ακόμη και να γελοιοποιήσουν ώστε να οδηγηθεί η κοινή γνώμη εκεί που θέλουν.

Δεν είμαι άνθρωπος που πιστεύω στις τόσες πολλές συμπτώσεις και την κακή μας τύχη…

Θα ήθελα πρώτα να θέσω κάποια ερωτήματα που νομίζω ότι ίσως θα θέλατε και εσείς να τεθούν και ίσως σαν δημοσιογράφος να μπορέσετε να απαιτήσετε και την απάντηση τους: (θα σταθώ μονο στο ατύχημα αρχικά, όπως επισήμως αναφέρεται)

Γίνεται λοιπόν ένα ατύχημα (όσο φρικτό και αν είναι).

Ποια είναι η πρώτη κίνηση;

Να σώσουμε τους ανθρώπους,ζωντανούς και τραυματιες και να αναζητήσουμε τα αίτια, τα τεχνικά στοιχεία και τις αστοχίες που οδήγησαν σε αυτό.

Δηλαδή ΟΜΑΔΑ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ να βρεθεί στο σημείο από την αρχή για να συλλέξει τα στοιχεία και να αναλύσει τα δεδομένα.

Δεδομένα που αφορούν ακόμη και τη θέση των τραίνων μετά τη σύγκρουση, τη θέση των επιβατών, τα αντικείμενα που εκτοξεύτηκαν, την κατεύθυνση, την απόσταση, τα ίχνη φωτιάς, τη γύρω περιοχή κ.λ.π.

Αυτά γίνονται με ειδικούς στη διερεύνηση ατυχημάτων τραίνων διότι είναι άλλη η συμπεριφορά των τραίνων, άλλη των αυτοκινήτων κλπ σε ένα ατύχημα.

Πριν οι ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ συλλέξουν τα στοιχεία ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

(Πλην των ζωντανών και τραυματιών που πρέπει να διασωθούν, και δεν ξέρω αν πχ πριν την ανασύρση κάποιου τραυματία δεν πρέπει να γίνεται η αντίστοιχη φωτογράφηση για να υπάρχει το στοιχείο που θα βοηθήσει στη συνολική διερεύνηση πχ βρέθηκε στο τάδε σημείο, στην τάδε θέση κλπ)

Έγινε τίποτα από όλα αυτά; Δεν διάβασα πουθενά κάτι σχετικό.

Αν έγινε ποιοι είναι οι εμπειρογνώμονες που ανέλαβαν;

Τι δουλειά έχει η επιτροπή εμπειρογνωμόνων κατόπιν εορτής;

Ακόμη και πραγματική να ήταν ( και όχι άσχετων) τι ακριβώς θα διερευνήσει όταν έχουν εκκαθαριστεί ολόκληρα κομμάτια από τα στοιχεία, όταν το ίδιο το τραίνο έχει κοπεί και καμία εξέταση δεν μπορεί να γίνει από τη θέση, το στραπατσαρισμα των μετάλλων κλπ.

 

Η εμπορική αμαξοστοιχία έχει ήδη εξαφανιστεί από το σημείο όπως βλέπουμε στη φωτό.

Δεν πρέπει να ελεγχθεί αφού είναι το δεύτερο τραίνο που ενεπλακει στο ατύχημα;

Τι μετέφερε, τι βάρος είχε (πραγματικό και όχι τι γράφτηκε που μπορεί να είναι πλαστό λόγω διαφθοράς) πως συνέτεινε στην ανάφλεξη, τι ρόλο έπαιξε η ορμή της κίνησης της και αν δικαιολογείται η κατάσταση του επιβατικού τραίνου μετά τη σύγκρουση ή συντρέχουν και άλλες αιτίες που πρέπει να διαλευκανθούν;

Νομίζω ότι καταλαβαίνετε το σκεπτικό μου…

 

Έχετε προσέξει ότι όλο το σκηνικό (ακόμα και από αντισυστημικα μέσα ή δήθεν αντισυστημικα) περιστρέφεται γύρω από το δράμα των οικογενειών, την ταυτοποίηση των θυμάτων, τα ουρλιαχτά και τις κραυγές αγωνίας των συγγενών, κοινώς την επίκληση συναισθημάτων και την οργή που οδηγούν στην απουσία λογικής σκέψης;

Είναι είδηση ότι κάποια μάνα θρηνεί για το χαμό του παιδιού της ή ότι κάποιος ψάχνει τον άνθρωπο του με αγωνία;

Αυτό θα ήταν είδηση αν ο παχυδερμισμος μας ή η διεστραμμένη “λογική” μας έλεγε ότι το αντίθετο είναι το λογικό και ο θρήνος είναι το παράλογο!!!

Αυτό που γίνεται με τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης μέσω χρήσιμοποιησης των ίδιων των θυμάτων και των οικογενειών τους θα έπρεπε να εγείρει αξιώσεις ποινικής δίωξης.

Αν συνέβαινε σε δικό μου άνθρωπο η απαίτηση ποινικής δίωξης θα ήταν το λιγότερο…

Η εκμετάλλευση του πόνου είναι ο,τι ανηθικοτερο!

 

Πάμε τώρα σε ένα δεύτερο ερώτημα:

 

Έχουμε ένα τραίνο που δεν γνωρίζουμε πόσους επιβάτες είχε και λόγω μιας σφοδρής σύγκρουσης πολλοί από αυτούς έχουν μετατραπεί σε στάχτες ή έχουν εξαυλωθει (η πυροσβεστική ανέφερε θερμοκρασίες 1300 βαθμών, νομίζω υψηλότερες και από το αποτεφρωτήριο!)


Και ένα κράτος μπαχαλο με διαλυμένες υπηρεσίες κάνει ταυτοποιήσεις νεκρών!!!

Χωρίς να γνωρίζει ούτε πόσους ψάχνει ούτε ποιους και με μέρος των αναζητουμενων να έχει μετατραπεί σε στάχτη.

Και ταυτοποιούν στάχτες μέσω DNA;

Εδώ είναι που η δική μου λογική σταματάει….

Μήπως κάποιος λογικοτερος μπορεί να μου λύσει την απορία;

 


Και εκείνοι οι χαροκαμμενοι συγγενείς παίρνουν ο,τι τους δώσουν και το θάβουν…

Αλήθεια τι είναι αυτή η ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ να μην ανοιχτεί το σφραγισμένο κουτί;

Ποιος θα μου δώσει ρητή εντολή για το τι θα κάνω με τον νεκρό μου;

Έχει χαθεί κάθε λογική;

Αν με αφορουσε προσωπικα αφού παραλαμβανα αυτό που μου δίνουν θα έβαζα με το δικηγόρο μου ιατροδικαστή να αναλυσει και να ταυτοποιήσει το περιεχόμενο…

Προσέξτε τον όρο (διότι τίποτε δε λέγεται τυχαία από την εγκληματική σατανιστική οργάνωση που έχει καταλάβει τη χώρα: ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ!!!


Θυμάστε άλλη μια περίπτωση που έγινε αυτό; Με τους δολοφονημένους στο όνομα του κορωνοιου!!!

ΡΗΤΉ απαγόρευση να ανοιχτούν τα φέρετρα και απαγόρευση για δέκα χρόνια;

Απαγόρευση επίσης ιατροδικαστικής εξέτασης,τα θυμάστε αυτά;

 

Πάμε και σε κάποια άλλα περίεργα…

 

Δημοσιεύματα ανέφεραν γύρω στις 8 μμ της 1ης Μαρτίου ότι σταματούν οι έρευνες λόγω νύχτας και θα συνεχίσουν με το πρώτο φως της ημέρας!

Δεν είχε συμπληρωθεί ούτε ένα εικοσιτετράωρο από το ατύχημα και πιθανόν κάποιος καταπλακωμενος να ψυχοραγουσε και κάθε λεπτό να ήταν κρίσιμο…

Την επόμενη μέρα στην “ενημέρωση” της πυροσβεστικής μίλησαν για συνέχιση των προσπαθειών που δεν διακόπηκαν κλπ.

Ποια είναι η αλήθεια θα μπορούσαμε να ξέρουμε μόνο αν ήμασταν εκεί,απλά το θέτω ως στοιχείο.

Βέβαια αν ψάξετε την “ενημέρωση” της πυροσβεστικής θα καταλάβετε ότι μάλλον πρόκειται για συγκάλυψη αφού λέει και αναιρεί πράγματα σε σχέση με τα στοιχεία που βγαίνουν…πχ βγήκε ένα στοιχείο για φιάλες που βρέθηκαν στο σημείο και η εξήγηση ήταν ότι “υπό προϋποθέσεις” μπορεί να μεταφέρονται!!!

Την άλλη μέρα όμως διέψευσε την ύπαρξη φιαλών!


Και οι ταυτοποιήσεις με έναν αντίστοιχο τρόπο γίνονται και μάλιστα όταν έγινε ντόρος για 56 αγνοούμενους είπαν ότι είναι σύγχυση γιατί δεν έχουν ταυτοποιηθεί όσοι έχουν βρεθεί…

Αλήθεια όταν έχουμε ευρήματα από ανθρώπους που έχουν διαμελιστεί πως μπορούμε να ξέρουμε πόσοι λείπουν;

Αφού δεν έχουμε εικόνα του αρχικού αριθμού;

Είμαστε σίγουροι ότι όσοι ταξίδευαν αναζητούνται από τις οικογένειές τους; Κάποιος μοναχικός πχ που ταξίδευε και ίσως δεν τον αναζητά κανείς; Κάποιος που ταξίδευε και δεν το γνωρίζουν οι δικοί του διότι έμενε άλλου και δεν ανέφερε κάθε κίνησή του;

Το σίγουρο είναι ότι προσπαθούν με συνοπτικές διαδικασίες όχι μόνο να συγκαλύψουν αλλά και να εξαφανίσουν ίχνη του εγκλήματος τους.

 

Και κάτι τελευταίο:

Ποτέ άλλοτε ακούσατε ή είδατε τέτοια συμπεριφορά για ένα ατύχημα;
Η ΕΕ έβαλε μεσίστια τις σημαίες και πενθεί!!!


Όλοι κοπτονται για το κακό που μας βρήκε!!! Όλοι αυτοί που ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ να ψοφήσουν οι Έλληνες για να πληρώσουν τα χρέη να σωθούν οι γαλλογερμανικές τράπεζες!


Η εγκληματική οργάνωση της κυβερνώσας μαφίας μαζί με την “αντιπολιτευόμενη” μαφία,αυτοί που διαλύουν την Ελλάδα την ξεπουλανε και μας λεηλατούν, αυτοί που οδήγησαν και οδηγούν τη χώρα και εμάς στην εξαθλίωση, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για χιλιάδες θανάτους Ελλήνων, αυτοί πενθούν για τα θύματα ενός ατυχήματος, όπως μας λένε που φταίει ένας σταθμάρχης και ο κακος μας ο καιρός!!!

Δεν βρωμάει ήδη πολύ;

Κυρηξαν λέει τριήμερο πένθος!!!

Και η ΕΕ!!! Αλήθεια έχει ξαναγίνει αυτό;

Γιατί αν η ΕΕ κηρύσσει πένθος για κάθε μεγάλο ατύχημα και βάζει και το πανί μεσίστια ( όχι το σατανοσυμβολο δεν το θεωρώ σημαία) μάλλον μόνιμα μεσίστια πρέπει να είναι!!!


Μέχρι και η Αλβανία κήρυξε πένθος!!!

Όχι δεν το έκανε για κάποια θύματα που ίσως είναι αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με την ανακοίνωση το κάνει γιατί είμαστε”αδέλφια” και πονάει ο Ράμα!!!

Αυτοί που εκτέλεσαν τον Κατσιφα δεν είναι; (Φαίνεται ότι το τηλεγράφημα σε αυτόν καθυστέρησε διότι το κύρηξε χθες για την Κυριακή!!


Και το επιστέγασμα όλων…

Ο ΟΗΕ!!! Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εγκληματιών κλαίει για ένα δυστύχημα στην Ελλάδα και μάλιστα τέθηκε και στη διάθεση της εγκληματικής συμμορίας ( κυβέρνηση το λένε)!


Αυτό το τελευταίο πώς το βλέπετε; Μήπως θέλει να στείλει τίποτα κυονοκρανους μην εξεγερθουμε;

Αν μετά από όλα αυτά (και πολλά άλλα που βγαίνουν και θα βγουν) δεν σας φαίνεται ότι κάτι πολύ ύποπτο και βρώμικο κρύβεται πίσω από όλο αυτό…

Υ.Γ. Όλα αυτά που έθεσα τα έθεσα αποδεχόμενος την “λογική του επίσημου αφηγήματος δηλαδή του ατυχήματος που οφείλεται στην αβλεψία ενός σταθμάρχη

 

Υ.Γ 2. Επειδή λέγονται πολλά για σατανιστικές τελετές κλπ άσχετα τι πιστεύει ο καθένας προσωπικά προσπαθώ να αναλύσω τα δεδομένα που προκύπτουν (ορατά και κρυμμένα) συλλέγοντας πληροφορίες και συμβάλλοντας στη συζήτηση και στην προσπάθεια διερεύνησης και ανάδειξης της αλήθειας.

Αν οδηγηθούμε σε οτιδήποτε θα ήταν καλύτερο να οδηγηθούμε,όχι να είμαστε προϊδεασμένοι γιατί έτσι θα κλείσει το πεδίο έρευνας και εμμονικα θα αναζητούμε τα στοιχεία που θα αποδείξουν τη θεωρία μας ( σωστή ή λάθος).

Έτσι υπάρχει ο κίνδυνος να παραβλέψουμε στοιχεία και με τη συμβολή των τρολ να γελοιοποιηθεί η οποία καλοπροαίρετη προσπάθεια.

Βούτυρο στο ψωμί τους θα είναι κάτι τέτοιο, θα βάλουν μια ταμπέλα και η πλειοψηφία θα στρέψει την προσοχή εκεί που θέλουν.

Ακόμα και η οργή των νέων και του κόσμου κατευθύνεται εκεί που θέλουν.

Ήδη έχουν αναλάβει τα συγκεκριμένα κέντρα το που θα γίνουν οι διαμαρτυρίες ( πχ στην εταιρεία και όχι στη Βουλή, στο Μαξίμου ή στο προεδρικό και για τους εκτός Αθηνών στα κατά τόπους γραφεία των κομμάτων).

Όπως επίσης και η κοινή αμερικανια να ανάψουμε κεράκια και να βάλουμε λουλούδια εκεί που θα μας υποδείξει αυτός που ανέλαβε την κατεύθυνση της οργής, ώστε να εκτονωθουμε και να ησυχάσουμε ότι κάτι κάναμε και εμείς!

Είδα μια τέτοια σκηνή νομίζω από τον ΟΣΕ χθες στη Θεσσαλονίκη που το σύστημα επέτρεψε σε κάποιους να εκτονωθούν και ομολογώ μου έκανε αλγεινή εντύπωση ότι όλο αυτό ακολουθείται από τις ανάλογες σελφι και τις φωτογραφίες!!! ”

 

Γιατί πρέπει να δειξω ότι κάτι κάνω και να συνεχίσω ήρεμα τη μικροζωουλα μου (όσο και όπως μου επιτρέπουν)!

Τουλάχιστον όσοι μπορούμε και θέλουμε ας συνεχίσουμε την προσπάθεια. Να μην ησυχάσουμε μέχρι την οριστική τιμωρία τους ( και δεν εννοώ τις ελεγχόμενες και νοθευμενες κάλπες!).

 

Υ.Γ.3 Θα επανέλθω με μια συλλογή στοιχείων που ίσως μας βοηθήσουν να πάμε παραπέρα και που φυσικά θα μας βοηθήσουν στην διάλυση του επίσημου αφηγήματος.

 

Σαν τελευταίο στοιχείο θέλω να παραθέσω κάτι που διάβασα ως σχόλιο ( και πιστεύω έχει κάποια βάση).

Η Εμπορική αμαξοστοιχία ήταν τραίνο φάντασμα κοινώς κινούνταν με μυστική συνεννόηση και όχι με καταγραμμένα στοιχεία δρομολογίου και μετέφερε όπλα.

 

Πολλοί αναρωτιούνται λόγω της πορείας αφού κατευθυνόταν προς Αθήνα ( δεν ξέρω αλήθεια γιατί δεν σκέφτηκαν τη Λάρισα που ελέγχεται μάλιστα από το ΝΑΤΟ) αλλά υπάρχουν αναφορές από κάποιους που λένε ότι μέσω Ελευσίνας γίνεται μετά η μεταφορά με μεταγωγικά…

 

Ίσως έτσι το Ισραήλ εμπλέκεται στην αποστολή οπλισμού (χωρίς να φαίνεται επισήμως άλλωστε για αυτό που γίνεται στην Ουκρανία υπάρχει το φαίνεστε και το είναι)! Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό;

Το θέτω ως στοιχείο που θα εξηγούσε πολλά παράδοξα της υπόθεσης σε συνάρτηση με το διαλυμένο σύστημα που σημαίνει ότι ΚΑΝΕΙΣ πέρα κάποιων λαμογιων δεν γνώριζε αυτή τη μετακίνηση!!!

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτό γίνεται συνέχεια!!!

 

Και τα νυχτερινά μη καταγραμμένα δρομολόγια και οι αναχωρήσεις μεταγωγικών από Ελευσίνα!!!

Τι φορτώνουν; Πώς ξέρουμε ότι εν αγνοία μας δεν ΑΦΟΠΛΙΖΕΤΑΙ όλη η Ελλάδα;

 

Ποιος έδωσε το δικαίωμα στο ζαβό μπασταρδο να χαρίζει δεξιά και αριστερά την περιουσία μας που πληρώθηκε με δις για την άμυνα της χώρας;

Γιατί μόλις άρχισαν οι ερωτήσεις για το εμπορικό τραίνο “εξαφανίστηκε” όπως βλέπουμε στη φωτό παραπάνω;

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 3,816


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα