Ανάλυση φωτιά για τους κινδύνους του εμβολίου και την σχεδόν ανύπαρκτη προστασία του.

Ανάλυση φωτιά για τους κινδύνους του εμβολίου και την σχεδόν ανύπαρκτη προστασία του.

26 Απριλίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,036
Μοίρασέ το

Διαβάστε το πριν αποφασίσετε να ρισκάρετε τη ζωή σας.

 

Συνθετικά εμβόλια mRNA Covid: Μια ανάλυση κινδύνου-οφέλους με ένα «εμβόλιο» που βασίζεται σε μη δοκιμασμένη τεχνολογία και συνεχίζονται οι δοκιμές ασφαλείας, είναι ασφαλές να το λάβετε;

Προκαλεί αμηχανία το πώς οι ιατροί και οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας δηλώνουν ότι αυτά τα εμβόλια θα προωθήσουν την “ανοσία της αγέλης”.

Και λειτουργεί ακόμη; Και δικαιολογεί ακόμη μια ασθένεια με IFR 0,2%;

 

 

Επειδή ο Πρωθυπουργός έχει αυτοανακηρυχθεί με τις πράξεις του σε ειδικό και προπαγανδίζει μαζί με τους, υπό ασυλία πλέον ειδικούς της επιλογής του, περί  συμφέρουσας επιλογής του εμβολίου σε σχέση με τις παρενέργειες, ας δούμε τι λέει εδώ και αρκετές πλέον εβδομάδες, μια ψαγμένη και βραβευμένη με υποτροφία επιστήμονας της Ινδίας.

Είναι ερευνήτρια καθηγήτρια με δημοσιεύσεις σε επιστημονική βιβλιογραφία.

Ποιο τελικά είναι το αληθινό όφελος και ποιο το ρίσκο , όπως και ο παραπλανητικός ορισμός περί 95% προστασία, αναλύονται παρακάτω.

Όλες οι πήγες για όσα επικαλείται είναι στο αγγλόφωνο κείμενο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Καθηγήτρια Φαρμακευτικής Dr. Sadaf Jamal Gilani

Dr. Sadaf Jamal Gilani | Journal of Advances in Medical and Pharmaceutical Sciences

 

https://www.gsop.ac.in/sadaf-jamal-gilani.php

 

Δύο εμβόλια  έχουν λάβει προσωρινή έγκριση από το FDA και το Health Canada:  το Pfizer / BioNtech και Moderna.

Και οι δύο αυτές ενέσεις χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία, τη συνθετική γονιδιακή θεραπεία (SGT), η οποία διανέμεται στον πληθυσμό για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία.

Τα φάρμακα δίνονται σε άρρωστα άτομα για τη θεραπεία ασθενειών.

Τα εμβόλια χορηγούνται σε υγιείς ανθρώπους για την πρόληψη μιας λοίμωξης. Επομένως, η εξέταση της ανάλυσης κινδύνου-οφέλους είναι υψίστης σημασίας.

Το Covid είναι η ταμπέλα για «θετικά» άτομα μοριακού τεστ PCR ανεξάρτητα από την κλινική παρουσίαση.

Τα περισσότερα είναι «ασυμπτωματικά», μερικά έχουν γενικά συμπτώματα κρυολογήματος / γρίπης και μερικά παρουσιάζουν μέτρια ή σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια.

Δυστυχώς, τα τεστ PCR που χρησιμοποιούνται για διάγνωση, δεν είναι κατάλληλα για τον σκοπό . Οι περισσότερες δοκιμασίες PCR,  κατασκευάζονται βάσει του “Γερμανικού”   πρωτόκολλου Drosten et al.

Στις 27 Νοεμβρίου 2020, 22 επιστήμονες υπέβαλαν αίτημα για ανάκληση αυτού του πρωτοκόλλου, το οποίο δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Eurosurveillance, επικαλούμενο μια σειρά τρομακτικών σχεδιαστικών ελαττωμάτων.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί, παρά τον ιό SarsCov2 και το σύνδρομο με την ονομασία Covid να χρησιμοποιείται εναλλακτικά, ότι η αιτία δεν έχει αποδειχθεί σύμφωνα με τα αξιώματα του Koch .

 

Η πρώτη μέτρηση που κάθε ιατρός πρέπει να μεταφέρει σε ένα άτομο είναι το πόσο θανατηφόρο είναι πραγματικά το Covid.

Αυτό είναι το πλαίσιο για τη νομική και ηθική πρακτική της συναίνεσης κατόπιν ενημέρωσης.

Παρεμπιπτόντως, όλα τα στατιστικά στοιχεία θανάτου Covid διογκώνονται: υπό την καθοδήγηση του ΠΟΥ , οι θάνατοι «από» και παρεμπιπτόντως «με» Covid δεν διακρίνονται. Η κωδικοποίηση θανάτου έχει αλλάξει σε σύγκριση με τη γρίπη / πνευμονία.

Σύμφωνα με μια δημοσιευμένη ανάλυση , αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον πληθωρισμό (φούσκωμα)  με πάνω από 16 φορές (1600%)  στα στατιστικά στοιχεία θανάτου, όπως υποστηρίζεται από τα δεδομένα του CDC.

Επιπλέον, τα στατιστικά στοιχεία του ποσοστού θνησιμότητας μόλυνσης (IFR) που βασίζονται σε μελέτες αντισωμάτων ορο-επιπολασμού διογκώνονται επίσης καθώς η ανοσία Τ-κυττάρων δεν μετράται σε αυτές τις μελέτες .

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλότερο  ποσοστό IFR, θνητότητα δηλαδή όσων είναι “θετικοί”,  από 3 εως 5 φορές  για το Covid.

Ανεξάρτητα πάντως από το προηγούμενο, το γενικό IFR είναι σε επίπεδο της εποχικής γρίπης, περίπου. 0,2% .

Η θνησιμότητα Covid είναι μια αντανάκλαση της αυξημένης θνησιμότητας με την ηλικία , περισσότερο από τη γρίπη / πνευμονία των προηγούμενων ετών.

Η μέση ηλικία των θανάτων Covid (86) υπερβαίνει το μέσο προσδόκιμο ζωής στον Καναδά.

Δυστυχώς, το  70% των θανάτων στην επαρχία του Οντάριο πραγματοποιήθηκαν σε κέντρα φροντίδας .

Το ποσοστό θνησιμότητας από Covid στον Καναδά κάτω των 59 ετών είναι 0,0017%.

Σύμφωνα με το CDC, η επιβίωση από το Covid (ακόμα και τα με διογκωμένα στατιστικά στοιχεία) έχει ως εξής : (κάτω των 20) 99,997%, (29-49) 99,98%, (50-69) 99,5% και (πάνω από 70), 94,6%.

Οι ενέσεις Covid συνθετικής γονιδιακής θεραπείας χρησιμοποιούν συνθετικές, θερμοσταθερές νουκλεοτιδικές αλληλουχίες οι οποίες είναι τυλιγμένες σε νανοσωματίδια PEG (πολυαιθυλενογλυκόλη) -λιπιδίων για προστασία από την καταστροφή στην κυκλοφορία του αίματος και διευκολύνουν την είσοδο στα κύτταρα.

Ο ισχυρισμός είναι ότι τα κυτταρικά μηχανήματα θα εμπλακούν με αυτές τις συνθετικές αλληλουχίες και θα παράγουν τμήματα που κωδικοποιούν την πρωτεΐνη ακίδα SarsCov2 – S1. Πιστεύεται ότι το ανοσοποιητικό σύστημα θα προκαλέσει επαρκή απόκριση αντισωμάτων.

Ο Δρ David Martin, τόνισε ότι αυτή η τεχνολογία δεν ανταποκρίνεται στον ορισμό ενός παραδοσιακού εμβολίου σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των κατασκευαστών. Οι δοκιμές δεν ελέγχουν τη μείωση της μετάδοσης . Αυτές οι θεραπείες δεν αποτρέπουν τη μόλυνση , απλώς μείωση σε ένα ή περισσότερα συμπτώματα.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Moderna περιγράφει την τεχνολογία της ως «λογισμικό ζωής», όχι ως εμβόλιο.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι πολιτικοί και οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας έχουν ξεκαθαρίσει την αποτελεσματικότητα 95% και για τις δύο διατυπώσεις. Για τον περιστασιακό παρατηρητή, αυτό θα σήμαινε μείωση κατά 95% σε νοσηλεία ή θανάτους. Πραγματικά, το 95% υπολογίζεται, με βάση τα «Κύρια τελικά σημεία αποτελεσματικότητας».

Στη δοκιμαστική βιβλιογραφία αυτά τα τελικά σημεία περιγράφονται και από τις δύο εταιρείες ως μη σοβαρά συμπτώματα κρύου / γρίπης σε συνδυασμό με θετική PCR.

Η Pfizer ανέφερε :

Για το αρχικό τελικό σημείο αποτελεσματικότητας, ο ορισμός της περίπτωσης για μια επιβεβαιωμένη περίπτωση COVID-19 ήταν η παρουσία τουλάχιστον ενός από τα ακόλουθα συμπτώματα και θετικού SARS-CoV-2 NAAT εντός 4 ημερών από τη συμπτωματική περίοδο: Πυρετός.

Νέος ή αυξημένος βήχας

Νέα ή αυξημένη δύσπνοια

Κρυάδα;

Νέος ή αυξημένος μυϊκός πόνος.

Νέα απώλεια γεύσης ή όσφρησης

Πονόλαιμος;

Διάρροια;

Έμετος. “

Η Moderna  ανέφερε παρομοίως  :

Για το αρχικό τελικό σημείο αποτελεσματικότητας, ο ορισμός της περίπτωσης για μια επιβεβαιωμένη περίπτωση COVID-19 ορίστηκε ως: Τουλάχιστον ΔΥΟ από τα ακόλουθα συστηματικά συμπτώματα: Πυρετός (≥38ºC), ρίγη, μυαλγία, κεφαλαλγία, πονόλαιμος, νέα οσφρητική και διαταραχή της γεύσης ( s), Ή τουλάχιστον ένα από τα ακόλουθα αναπνευστικά σημεία / συμπτώματα: βήχας, δύσπνοια ή δυσκολία στην αναπνοή, Ή κλινικές ή ακτινογραφικές ενδείξεις πνευμονίας. και δείγμα NP, ρινικό στυλεό ή δείγμα σάλιου (ή αναπνευστικό δείγμα, εάν νοσηλευτεί) θετικό για SARS-CoV-2 από RT-PCR. “

 

Για να επαναλάβω, και στις δύο δοκιμές, όταν εμφανίστηκε ένα / δύο συμπτώματα σε έναν συμμετέχοντα, χαρακτηρίστηκε «περίπτωση» ή «συμβάν» όταν συνδυάστηκε με θετικό PCR «τεστ».

Μόλις εμφανίστηκαν 170 “περιπτώσεις” στη δοκιμή Pfizer / BioNtech και 196 “περιπτώσεις” στη δοκιμή Moderna, αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιήθηκαν για τον υπολογισμό της αποτελεσματικότητας.

 

Σοκαριστικά, (προσμετρήθηκαν) μόνο κάτω από 200 περιπτώσεις για μια νέα θεραπεία που αναπτύσσεται / υποβάλλεται σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, οι άνθρωποι δεν ενημερώνονται ότι το “95%” περίπου, η αποτελεσματικότητα, υπολογίζεται με βάση ένα άχρηστο μέτρο σχετικής αποτελεσματικότητας και επομένως είναι πολύ παραπλανητικό.

Π.χ.Pfizer/BioNtech:

8 «περιπτώσεις» στην ομάδα εμβολίων

162 «περιπτώσεις» στην ομάδα εικονικού φαρμάκου

8/162 = 5%

100% -5% = 95%

Επομένως, ισχυρίζονται ότι οι ενέσεις συνθετικής γονιδιακής θεραπείας είναι 95% αποτελεσματικές.

Αυτό που δεν λαμβάνουν υπόψη είναι το μέγεθος του παρονομαστή.

Εάν είναι μεγάλο, τότε με 8 έναντι 162, η διαφορά γίνεται λιγότερο σημαντική.

Έχει σημασία πόσα άτομα ήταν σε κάθε ομάδα, για παράδειγμα, αν πρόκειται για 200, 2.000 ή 20.000.

 

Αυτή είναι η  (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ) απόλυτη μείωση κινδύνου για το Pfizer / BioNtech, κάθε ομάδα είχε πάνω από 18.000 άτομα!

Ομάδα εμβολιασθέντων: 8 / 18,198 = 0,04%

Ομάδα εικονικού φαρμάκου: 162 / 18,325 = 0,88%

Επομένως, η απόλυτη μείωση κινδύνου για το τελικό σημείο πρωτογενούς αποτελεσματικότητας είναι 0,84%. (δηλ. 0,88-0,04)

Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που παίρνει την ένεση Pfizer / BioNtech, έχει λιγότερες από 1% πιθανότητες να μειώσει τουλάχιστον ένα σύμπτωμα μη σοβαρού «Covid» για περίοδο 2 μηνών. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που δέχεται αυτήν την ένεση έχει πάνω από 99% πιθανότητα να μην λειτουργήσει γιαυτον, όσον αφορά την αποτελεσματικότητα.

Πάνω από 100 άτομα πρέπει να εμβολιαστούν για να «δουλέψει» το εμβόλιο σε ένα μόνο άτομο.

Υπάρχουν πολλά προβλήματα με τα δεδομένα της δοκιμής και το σχεδιασμό.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι μοριακές δοκιμές PCR (Τεστ)  δεν είναι κατάλληλες για το σκοπό και χωρίς τον προσδιορισμό αλληλουχίας Sanger, δεν έχουμε ιδέα πόσα από αυτά τα άτομα είχαν πραγματικά «Covid» έναντι ενός άλλου αναπνευστικού ιού ή κάτι άλλο.

 

Αυτός είναι ο κυρίαρχος λόγος για τον οποίο οι Δρ Yeadon και Dr Wodarg υπέβαλαν το Stay of Action στις δοκιμές εμβολίων.

Όπως τόνισε ο Δρ Peter Doshi, Αναπληρωτής Συντάκτης της BMJ, απαιτείται πρόσβαση στα ανεπεξέργαστα δεδομένα για να διευκρινισθούν περαιτέρω οι τομείς που αφορούν:

Με 20 φορές πιο ύποπτο covid-19 από το επιβεβαιωμένο covid-19, και δοκιμές που δεν έχουν σχεδιαστεί για να εκτιμήσουν εάν τα εμβόλια μπορούν να διακόψουν τη μετάδοση ιών, μια ανάλυση σοβαρής νόσου ανεξάρτητα από αιτιολογικό παράγοντα – δηλαδή, τα ποσοστά νοσηλείας, περιπτώσεις ICU και θανάτους μεταξύ Οι συμμετέχοντες στη δοκιμή – φαίνεται δικαιολογημένοι και είναι ο μόνος τρόπος για να εκτιμηθεί η πραγματική ικανότητα των εμβολίων να ξεπεράσουν την πανδημία. “

Περίπου 5-6 συμπτώματα που αναφέρονται ως «παρενέργειες» είναι τα ίδια με τα συμπτώματα Covid. !!!

 

Το Pfizer / BioNtech άρχισε να μετράει μόνο «περιπτώσεις» μία εβδομάδα μετά τη δεύτερη δόση και το Moderna, 2 εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση.

Επομένως, εάν αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες χαρακτηρίζονται ως συμπτώματα «Covid», ακόμη και η ασήμαντη αποτελεσματικότητα περίπου 1% θα υποβιβαζόταν στους αρνητικούς ακέραιους.

Με άλλα λόγια, η εμβολιασμένη ομάδα  μπορεί να ήταν πιο άρρωστη με το “Covid” περισσότερο από την ομάδα του εικονικού φαρμάκου.

Υπήρξαν πολλές κριτικές για τη δυνατότητα εφαρμογής των περιορισμένων δεδομένων στον γενικό πληθυσμό, ειδικά για τους ευάλωτους ηλικιωμένους.

Μια σημαντική ανάλυση αυτού έγινε από τον Δρ James Lyons-Weiler που ανακάλυψε ότι ο γενικός πληθυσμός πεθαίνει με ρυθμό 6,3 φορές περισσότερο από το ποσοστό των συμμετεχόντων στη δοκιμή Moderna (συμπεριλαμβανομένων ομάδων εικονικού φαρμάκου και ένεσης).

 

Εάν το ποσοστό θανάτου (από κάθε αιτία)  στις δοκιμές της Moderna στο εμβόλιο είναι πολύ χαμηλότερο από το εθνικό ποσοστό θνησιμότητας και ταυτόχρονα περισσότερο από πέντε φορές μεγαλύτερο από το ποσοστό θανάτου στο εμβόλιο της Pfizer, τότε το δείγμα μελέτης της Pfizer εμφανίζεται ακόμη λιγότερο αντιπροσωπευτικό του συνόλου του πληθυσμού. Αυτό επίσης απαιτεί τη δέουσα προσοχή. “

Ένα αναπόσπαστο ερώτημα για το αν η Pfizer / BioNtech και η Moderna στρατολόγησαν σούπερμαν και γυναίκες για τις δοκιμές τους, έρχεται στο μυαλό.

Η συχνότητα εμφάνισης «σοβαρών» περιπτώσεων  Covid σε ομάδες Placebo που εξέταζαν τις λεπτομέρειες, (δεν ήταν απαραίτητα σοβαρή περίπτωση), είναι τόσο χαμηλή που οι δοκιμές των 30.000-40.000 δεν είχαν στατιστική ισχύ για να προσδιορίσουν τις μειώσεις στις νοσηλείες και τους θανάτους, σύμφωνα με τον Tal Zaks, CMO Moderna.

Ο Zaks είναι σωστός, η συχνότητα εμφάνισης σοβαρού «Covid» ήταν μόνο 0,04% στο Pfizer / BioNtech και 0,22% στη Moderna. Λόγω αυτού του πολύ χαμηλού ποσοστού επίθεσης, δηλαδή σοβαρής παρουσίασης κρούσματος στον υπό μελέτη πειραματικό πληθυσμό, η απόλυτη μείωση του κινδύνου στη σοβαρή περίπτωση κρούσματος, ακόμη και η λήψη δεδομένων στην ονομαστική τιμή, είναι ονομαστική.

Επομένως, οι πιθανοί παραλήπτες SGT (εμβολίων) πρέπει να ενημερώνονται ότι για να μειωθεί η «σοβαρή» περίπτωση ασθένειας, οι πιθανότητες είναι πάνω από 99,5% ότι αυτές οι θεραπείες συνθετικών γονιδίων δεν θα λειτουργήσουν.

Το British Medical Journal ανέφερε :

Οι εισαγωγές στο νοσοκομείο και οι θάνατοι από το covid-19 είναι απλά πολύ ασυνήθιστοι στον πληθυσμό που μελετάται για ένα αποτελεσματικό εμβόλιο για να καταδείξει στατιστικά σημαντικές διαφορές σε μια δοκιμή 30.000 ατόμων. Το ίδιο ισχύει και για την ικανότητά του να σώζει ζωές ή να αποτρέπει τη μετάδοση: οι δοκιμές δεν έχουν σχεδιαστεί για να το μάθουν. “

Για να γνωστοποιηθεί η συναίνεση μετά από ενημέρωση, πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη το προφίλ παρενεργειών. Έως το 80% των εμβολιασμένων δοκιμαστικών παραληπτών εμφάνισαν παρενέργειες, σε ένα περιβάλλον για ένα νεφελώδες “σύνδρομο” ( δηλ. γρίπη/πνευμονία κόβιντ ) , όπου το 80% των ανθρώπων είναι ασυμπτωματικοί.

Τα περιστατικά των άμεσων παρενεργειών και στις δύο δοκιμές ήταν σημαντικά και επισκιάζουν την απόλυτη μείωση του κινδύνου, τόσο στα πρωταρχικά τελικά σημεία αποτελεσματικότητας, όσο και στο «σοβαρό» Covid.

Για παράδειγμα, για το Moderna το 81,9% παρουσίασε οποιαδήποτε συστηματική αντίδραση. Οι αντιδράσεις βαθμού 3 (θεωρούνται σοβαρές) εμφανίστηκαν κατά 17,4%. Αυτό είναι 79Χ πιο πιθανό από την επίπτωση σοβαρού Covid στην ομάδα Moderna. (17.4 / .22 = 79X) Με βάση προκαταρκτικές αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών [η έμφαση προστέθηκε]:

Αυτό διαμορφώνει ένα ποσοστό οποιουδήποτε τραυματισμού από το εμβόλιο στο 1 στα 40 τρυπήματα. Αυτό σημαίνει (στατιστικά) ότι οι 150 εμβολιασμοί πολιτών που απαιτούνται για την αποτροπή μιας και μόνο ήπιας περίπτωσης COVID θα προκαλέσουν στατιστικά σοβαρό τραυματισμό σε τουλάχιστον τρία άτομα. «

 

Τα δεδομένα ασφάλειας και για τις δύο εταιρείες είναι περίπου δύο μήνες πριν λάβουν το καθεστώς εξουσιοδότησης έκτακτης ανάγκης.

Επομένως, δεν υπάρχουν δεδομένα για μεσοπρόθεσμες παρενέργειες, καθώς οι δοκιμές συνεχίζονται.

 

Η εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης για τις δοκιμές Pfizer / BioNtech είναι στις 31 Ιανουαρίου 2023 .

Η εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης των δοκιμών Moderna είναι 27 Οκτωβρίου 2022 .

 

Σύμφωνα με τα δεδομένα, και που επεξεργάστηκε ο Tal Zaks (CMO της Moderna), οι δοκιμές δεν έχουν σχεδιαστεί για να καταδείξουν μείωση της μετάδοσης , λόγω «επιχειρησιακών πραγματικοτήτων».

 

Επομένως, προκαλεί αμηχανία το πώς οι ιατροί και οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας δηλώνουν ότι αυτά τα εμβόλια θα προωθήσουν την “ανοσία της αγέλης”.

Οι κατασκευαστές κατέστησαν επίσης σαφές ότι η αποτελεσματικότητα πέραν των 2 μηνών είναι άγνωστη. Επομένως, η απόλυτη μείωση του κινδύνου 1% στα ήπια / μέτρια,   συμπτώματα  γρίπης/ κρυολογήματος,  μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από μερικούς μήνες .

Δυστυχώς, δεν υπάρχει διεισδυτικός λόγος με επίκεντρο τα δεδομένα, μόνο υπερβολικός φόβος. Χωρίς την αντιμετώπιση των δεδομένων, οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν μια ενημερωμένη επιλογή σχετικά με τα πειραματικά γενετικά εμβόλια

Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι κάποιος αποδέκτης εμβολίου που συμμετέχει σε αυτήν τη θεραπεία είναι πλέον μέρος ενός άνευ προηγουμένου πειράματος.

 

Όταν η Health Canada συμφώνησε συγκλονιστικά να προσφέρει “ενδιάμεση” έγκριση της ένεσης Pfizer / BioNtech, ήρθε παράλληλα με μια προειδοποίηση :

Η εταιρεία πρέπει να υποβάλει δοκιμαστικά δεδομένα 6 μηνών όταν είναι διαθέσιμα .

Για υπογράμμιση: Η Health Canada ενέκρινε αυτό το πειραματικό SGT στον πληθυσμό χωρίς ακόμη και 6 μήνες δοκιμαστικών δεδομένων.

 

Είναι δύσκολο να ξεκινήσουμε μια ολοκληρωμένη ανάλυση κινδύνου-οφέλους, καθώς δεν υπάρχουν δεδομένα ασφαλείας πέρα ​​από μερικούς μήνες.

Τα νέα εμβόλια χρειάζονται συνήθως περίπου 7 έως 20 χρόνια έρευνας και δοκιμών πριν  τα βγάλεις στην αγορά.

 

Η Pfizer / Moderna διεξήγαγε όλες τις δοκιμές τους ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών σε ζώα, αντί διαδοχικά. Όπως εξήγησε ο συνταξιούχος ερευνητής της Health Canada, Δρ. Κουρσί , κατά τη διάρκεια κατάλληλων δοκιμών σε ζώα λαμβάνονται ουσιαστικά δεδομένα τοξικολογίας.

Οι αναφυλακτικές αντιδράσεις που παρατηρούνται σε μερικούς ανθρώπους είναι επίσης ανησυχητικές, αξίζει να αναλυθούν.

Ο οργανισμός της Παιδικής Υγείας υπέβαλε αίτημα στο FDA για την αντιμετώπιση αλλεργιών PEG, καθώς έως και το 70% του πληθυσμού έχει αντισώματα έναντι αυτών των ενώσεων.

Το PEG, δεν ήταν ποτέ συστατικό ενός εμβολίου στο παρελθόν.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι σύμφωνα με μια εσωτερική μελέτη Health Human Services και του πανεπιστημίου Harvard,  λιγότερο από το 1% των παρενεργειών του εμβολίου αναφέρονται στις βάσεις δεδομένων.

 

Σε αυτό το σημείο, που βασίζεται σε: μικρή αποτελεσματικότητα, ζητήματα με διαφάνεια δεδομένων και σχεδιασμό δοκιμών, υψηλό επίπεδο άμεσων παρενεργειών και χαμηλό IFR για το Covid, υπάρχει ήδη αρκετός λόγος ανησυχίας.

 

Ωστόσο, οι πιο ανησυχητικές παρενέργειες είναι οι πιθανές μεσοπρόθεσμες επιπτώσεις.

Πολλοί γιατροί και ερευνητές σε όλο τον κόσμο εξέδωσαν ανησυχίες σχετικά με τα καλά τεκμηριωμένα φαινόμενα που αναφέρονται ως Εξαρτώμενη Εξάρτηση Αντισώματος (ADE) που παρατηρούνται σε ορισμένους ιούς, όπως οι κοροναϊοί.

 

Σε προηγούμενες δοκιμές εμβολίων SARS, MERS, Dengue fever και RSV virus, η έκθεση άγριων ιών σε αποδέκτες εμβολίων είχε ως αποτέλεσμα σοβαρές ασθένειες, καταιγίδες κυτοκίνης και θανάτους σε ορισμένες δοκιμές σε ζώα και ανθρώπους.

Το φαινόμενο του ADE δεν παρουσιάστηκε αρχικά στους λήπτες εμβολίων, αλλά παρουσιάστηκε μετά την έκθεση των αποδεκτών εμβολίων σε άγριους ιούς.

 

Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε εμβόλιο για το κοινό κρυολόγημα, το MERS και το SARS, το οποίο είναι 78% ομόλογο με το SarsCov2 (με βάση την ανάλυση του ψηφιακού γονιδιώματος).

 

Η καθηγήτρια ανοσολογίας Dolores Cahill προειδοποίησε ότι αυτή η αύξηση της νόσου μπορεί να προκαλέσει πολλούς αποδέκτες εμβολίων να πεθάνουν μήνες ή χρόνια στην πορεία. 

Ο διεθνώς εκτιμώμενος Γερμανός ειδικός για τις μολυσματικές ασθένειες, ο Δρ Sucharit Bhakdi, δήλωσε :

“Αυτό το εμβόλιο θα σας οδηγήσει στην καταστροφή σας.”

Οι ερευνητές στο International Journal of Clinical Practice δήλωσαν :

“Η απουσία ενδείξεων ADE στα δεδομένα εμβολίου COVID-19 μέχρι στιγμής δεν απαλλάσσει τους ερευνητές από το να αποκαλύψουν τον κίνδυνο αυξημένης νόσου στους συμμετέχοντες σε δοκιμές εμβολίων και παραμένει ένας ρεαλιστικός, μη θεωρητικός κίνδυνος για τα άτομα.

Δυστυχώς, κανένα εμβόλιο για κανένα από τα γνωστά ανθρώπινα CoV δεν έχει λάβει άδεια , αν και αρκετά πιθανά εμβόλια SARS-CoV και MERS-CoV έχουν εξελιχθεί σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους για χρόνια, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ανάπτυξη αποτελεσματικών εμβολίων κατά ανθρώπινων CoVs ήταν πάντα πρόκληση. “

 

Τα παραδοσιακά εμβόλια περιλαμβάνουν ένεση του παθογόνου / τοξίνης στο σύνολο / μέρος για να προκαλέσουν μια ανοσολογική αντίδραση.

Για πρώτη φορά στην ιστορία, τα κύτταρα των παραληπτών θα παράγουν το παθογόνο, την πρωτεΐνη ακίδα S1 του ιού SarsCov2.

Σε μια παρουσίαση για την Εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης στο FDA , οι εκπρόσωποι της Moderna εξήγησαν ότι το mRNA παραμένει στο κυτόπλασμα των κυττάρων, κατασκευάζει την πρωτεΐνη Spike S1 και στη συνέχεια καταστρέφεται.

Όπως έχουν ρωτήσει ο Δρ Sucharit Bhakdi και άλλοι :

“Πού αλλού πηγαίνουν αυτά τα πακέτα; “

Επίσης, με βάση δεδομένα ασφαλείας δύο μηνών, δεν γνωρίζουμε ότι αυτά τα mRNA διαρκούν αρκετά για να παρασκευάσουν την πρωτεΐνη αλλά όχι αρκετά καιρό για να προκαλέσουν επιβλαβή αποτελέσματα. Αυτή η νέα τεχνολογία είναι επικίνδυνη.

Πρώτον, οι αλληλουχίες RNA είναι συνθετικές. Επομένως, δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό θα μείνουν στα κύτταρα.

Η Δρ Judy Mikovits έχει εκφράσει ανησυχίες για το ότι μπορεί να μην υποβαθμιστούν αμέσως και ίσως να παραμείνουν για μέρες, μήνες, χρόνια.

Η Moderna προσπάθησε προηγουμένως να χρησιμοποιήσει την ίδια τεχνολογία για τη θεραπεία του συνδρόμου Crigler-Najjar και δεν μπόρεσε να επιτύχει την ισορροπία μεταξύ της θεραπευτικής δόσης και των τοξικών παρενεργειών.

 

Είναι εγκλεισμένο σε νανολιπίδιο για να αποτρέψει την ταχεία αποικοδόμησή του, αλλά τι συμβαίνει εάν το mRNA υποβαθμίζεται πολύ αργά ή καθόλου;

Τι συμβαίνει όταν μετατρέπετε το σώμα σας σε «εργοστάσιο ιογενών πρωτεϊνών», διατηρώντας έτσι την παραγωγή αντισωμάτων ενεργοποιημένη σε συνεχή βάση χωρίς δυνατότητα διακοπής;

 

Λοιπόν, λαμβάνοντας ένα συνθετικό αγγελιοφόρο RNA και κάνοντάς το θερμοσταθερό – κάνοντάς το να μην σπάσει – [είναι προβληματικό].

Έχουμε πολλά ένζυμα (RNAses και DNAses) που αποικοδομούν το ελεύθερο RNA και DNA επειδή, και πάλι, αυτά είναι σήματα κινδύνου για το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Κυριολεκτικά οδηγούν σε φλεγμονώδεις ασθένειες.

Η Moderna ισχυρίζεται με τόλμη ότι αυτά τα συνθετικά mRNA δεν θα ενσωματωθούν στο DNA των κυττάρων-ξενιστών. Η ανακάλυψη της επιγενετικής αποκάλυψε ότι η έκφραση του DNA βρίσκεται σε ροή και αλληλεπιδρά συνεχώς με περιβαλλοντικά σήματα.

Ο Δρ Λάνκα εξήγησε ότι το RNA-DNA είναι επίσης μια αμφίδρομη διαδικασία, δυναμική.

Υπάρχει η δυνατότητα για αυτό το συνθετικό RNA να ενσωματωθεί στο ανθρώπινο DNA μέσω του ενζύμου, αντίστροφης μεταγραφάσης.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μεταλλαξογένεση, πιθανώς καρκίνο. Μπορεί να οδηγήσει σε γενετικές ανωμαλίες εάν ενσωματωθεί στα γεννητικά κύτταρα των ενέσεων. Δεν είναι δυνατή η εξασφάλιση εγγυήσεων βάσει τόσο περιορισμένων δεδομένων ασφαλείας.

Επομένως, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε με σαφήνεια τους πιθανούς κινδύνους αυτού του τύπου εμβολίου που βασίζεται σε mRNA, που περιλαμβάνουν τοπικές και συστημικές φλεγμονώδεις αποκρίσεις, τη βιοκατανομή και την επιμονή της επαγόμενης έκφρασης ανοσογόνου, πιθανή ανάπτυξη αυτοαντιδραστικών αντισωμάτων και τοξικών επιδράσεων εγγενή νουκλεοτίδια και συστατικό του συστήματος παροχής »

 

Ανακαλύφθηκε ότι οι συνήθως μεταγραφόμενες αλληλουχίες mRNA μπορούν να ενσωματωθούν με DNA για σχήματα “βρόχου R” . Η απορύθμιση αυτών των αλληλουχιών εμπλέκεται σε διαφορετικές παθολογίες, συμπεριλαμβανομένου του «ογκογόνου στρες».

Αυτό το εύρημα αναφέρεται ως:

απροσδόκητη αλληλεπίδραση μεταξύ των τροποποιήσεων RNA (το επιτραπέζιο) και της διατήρησης της ακεραιότητας του γονιδιώματος. “

Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια της κατανόησης του περίπλοκου πεδίου της επιγενετικής.

Η πρωτεΐνη ακίδα S1 SarsCov2 είναι εξαιρετικά ομόλογη με την πρωτεΐνη HERV (ανθρώπινος ενδογενής ρετροϊός) γνωστή ως Syncytin-1.

Υπάρχει η πιθανότητα αυτοανοσίας, καθώς τα αντισώματα της πρωτεΐνης Spike ενδέχεται να προσβάλλουν το Syncytin-1.

Ενώ οι φυσικές λοιμώξεις είναι καλοήθεις και αυτοπεριοριζόμενες για τη συντριπτική πλειονότητα των προσβεβλημένων ατόμων, οι αυτοάνοσες ασθένειες είναι ως επί το πλείστον μη αναστρέψιμες. Αυτό είναι ακόμη πιο τρομακτικό με τη θεραπεία mRNA.

Εάν η μετάφραση της πρωτεΐνης ακίδας SarsCov2 S1 επιμένει, υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσει ενίσχυση της έκφρασης της αυτοανοσίας .

 

Καθώς τα κύτταρα των παραληπτών των γενετικών  εμβολίων  παράγουν τώρα τις πρωτεΐνες των ιογενών ακίδων, υπάρχει η πιθανότητα έκρηξης αυτοάνοσων ασθενειών τα επόμενα χρόνια.

 

Η κύρια λειτουργία του Syncytin-1 είναι τόσο στον πλακούντα όσο και στο σπέρμα.

Οι Δρ Wodarg και Yeadon’s Stay of Action, περιελάμβαναν ανησυχίες ότι η πιθανότητα αντισωμάτων κατά των πρωτεϊνών Syncytin-1 (μέρος του πλακούντα) μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη υπογονιμότητα σε γυναίκες και ενδεχομένως και στους άνδρες. Οι κατασκευαστές δίνουν την επιφύλαξη :

Δεν είναι γνωστό εάν το εμβόλιο COVID-19 mRNA BNT162b2 έχει επίδραση στη γονιμότητα.

Και οι γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία συνιστάται να αποφεύγουν την εγκυμοσύνη για τουλάχιστον δύο μήνες μετά τη δεύτερη δόση τους. “

Οι έγκυες γυναίκες δεν συμπεριλήφθηκαν σε καμία από τις δοκιμές.

Οι δοκιμαστικοί παραλήπτες έλαβαν οδηγίες να χρησιμοποιούν τον έλεγχο των γεννήσεων.

Το νανοσωματίδιο PEG-λιπιδίων είναι εξαιρετικά λιπόφιλο, για να διασχίσει τις κυτταρικές μεμβράνες. Ο διάσημος εμπειρογνώμονας αλουμινίου και νευροτοξικότητας, Δρ Chris Shaw, δήλωσε ότι αυτά τα νανοσωματίδια διασχίζουν το BBB (αιματοεγκεφαλικό φράγμα) και ανέφεραν στοιχεία από προηγούμενες δοκιμές της Moderna σε ζώα.

Στα κοινωνικά μέσα, υπήρξαν πολλές τεκμηριωμένες περιπτώσεις περίεργων νευρολογικών συμπτωμάτων στους παραλήπτες της SGT.

 

Θα μπορούσε ένας μηχανισμός να είναι η απορύθμιση του Syncytin-1 στον εγκέφαλο ;

Εκτός από τη φυσιολογική λειτουργία του Syncytin-1 στην ανάπτυξη του πλακούντα, η δραστηριότητα και η έκφραση της αύξησης του Syncytin-1 σε διάφορες ασθένειες, όπως νευροψυχιατρικές διαταραχές, αυτοάνοσες ασθένειες και καρκίνος […] Το Syncytin-1 συμμετέχει στη μορφογένεση του πλακούντα στον άνθρωπο και μπορεί να ενεργοποιήσει έναν προ-φλεγμονώδη και αυτοάνοσο καταρράκτη […] Ένας αυξανόμενος αριθμός μελετών δείχνει ότι το Syncytin-1 παίζει σημαντικό ρόλο στη σκλήρυνση κατά πλάκας. »

Κατώτατη γραμμή: αυξημένα επίπεδα Syncytin-1 = φλεγμονή του εγκεφάλου.

Τώρα έχουμε μια θεραπεία που χρησιμοποιεί τα κύτταρα του ίδιου του σώματος για να παράγει άγνωστα (ίσως συνεχή) επίπεδα μιας πρωτεΐνης που είναι σχεδόν ταυτόσημη με το Syncytin-1.

Αυτό είναι πιθανό για καταστροφή, όπως ανέφερε η Δρ Mikovits :

“Το Syncytin είναι ο ενδογενής φάκελος γάμμα ρετροϊού που κωδικοποιείται στο ανθρώπινο γονιδίωμα…

“Γνωρίζουμε ότι εάν η συγκυτίνη… εκφράζεται εκτροπικά στο σώμα, για παράδειγμα στον εγκέφαλο, στον οποίο θα εισέλθουν αυτά τα νανοσωματίδια λιπιδίων, τότε έχετε πολλαπλή σκλήρυνση […] Η έκφραση αυτού του γονιδίου προκαλεί μόνη της μικρογλοία, κυριολεκτικά φλεγμονή και απορυθμίζει την επικοινωνία μεταξύ της μικρογλοίας του εγκεφάλου, τα οποία είναι κρίσιμα για την εκκαθάριση τοξινών και παθογόνων στον εγκέφαλο και την επικοινωνία με αστροκύτταρα που ρυθμίζουν όχι μόνο το ανοσοποιητικό σύστημα αλλά και το σύστημα ενδοκανναβινοειδών…

Μακροπρόθεσμα, υποψιάζεται ότι θα δούμε μια σημαντική αύξηση στις ημικρανίες, τα τικ, τη νόσο του Πάρκινσον, τις μικροαγγειακές διαταραχές, τους διαφορετικούς καρκίνους, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του προστάτη, των σοβαρών συνδρόμων πόνου όπως η ινομυαλγία και η ρευματοειδής αρθρίτιδα, προβλήματα της ουροδόχου κύστης, νεφρική νόσος, ψύχωση, νευροεκφυλιστική ασθένειες όπως η νόσος του Lou Gehrig (ALS) και διαταραχές του ύπνου, συμπεριλαμβανομένης της ναρκοληψίας. Στα μικρά παιδιά, τα συμπτώματα που μοιάζουν με αυτισμό είναι πιθανό να αναπτυχθούν επίσης”, πιστεύει.

“Οι καρδιακές προσβολές είναι μια άλλη τεκμηριωμένη παρενέργεια.

Συγγενείς από τους νεκρούς έχουν μοιραστεί στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ότι αυτοί οι θάνατοι δεν θεωρούνται αντιδράσεις εμβολίων και συνεπώς δεν καταγράφονται ως τέτοιοι.”

Ο καρδιοθωρακικός χειρουργός και ερευνητής, ο Δρ Hooman Noorchashm, έγραψε μια προειδοποιητική επιστολή στο FDA .

Η ανησυχία του, η ακίδα πρωτεΐνης θα προκαλέσει φλεγμονή, σχηματισμό θρόμβων και καρδιακές προσβολές σε λήπτες SGT που προηγουμένως είχαν εκτεθεί στο SarsCov2:

Επομένως, εάν ένα άτομο με πρόσφατη ή ενεργή λοίμωξη COVID-19 εμβολιαστεί, η εξαιρετικά αποτελεσματική και ειδική για αντιγόνο ανοσοαπόκριση που προκαλείται από το εμβόλιο, πιθανότατα, θα επιτεθεί στην εσωτερική επένδυση του αιμοφόρου αγγείου και θα προκαλέσει βλάβη, οδηγώντας σε σχηματισμό θρόμβων αίματος .

Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρά σοβαρά προβλήματα όπως εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακές προσβολές, τουλάχιστον σε μερικούς ανθρώπους…

Επιπλέον, εάν ο ανοσολογικός κίνδυνος που προγνωστικά εδώ είναι στην πραγματικότητα ουσιαστικός, τους επόμενους μήνες καθώς εκατομμύρια περισσότεροι Αμερικανοί ανοσοποιούνται, θα γίνει αρκετά ορατό στο κοινό …

Οι θρομβοεμβολικές επιπλοκές, 10–20 ημέρες μετά την ενεργοποίηση της επαγόμενης από το εμβόλιο αντιγονικής ανοσοαπόκρισης, σε ηλικιωμένους αδύναμους αγγειοπαθείς, δεν θα καταγραφούν ως κλασικές «επιπλοκές που σχετίζονται με το εμβόλιο».

Οι εκπρόσωποι της Moderna και της Pfizer υπερηφανεύονται ότι η πρωτεΐνη spike θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των συμπτωμάτων χωρίς παρουσία κλινικής νόσου, καθώς παράγεται μόνο ένα μέρος του SarsCov2.

 

Ο Δρ Whelan εξέφρασε την ανησυχία του ότι η πρωτεΐνη ακίδα μόνη της είναι αρκετή για να προκαλέσει τραυματισμό.

Ανησυχώ για την πιθανότητα τα νέα εμβόλια που στοχεύουν στη δημιουργία ανοσίας έναντι της πρωτεΐνης ακίδα SARS-CoV-2 να έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν μικροαγγειακό τραυματισμό στον εγκέφαλο, την καρδιά, το ήπαρ και τα νεφρά με τρόπο που δεν φαίνεται να αξιολογείται επί του παρόντος σε δοκιμές ασφάλειας αυτών των πιθανών φαρμάκων. “

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες πιθανής βλάβης και θανάτου, πολλές είναι άγνωστες καθώς αυτό το πείραμα είναι μόλις μερικών μηνών.

Κατά τη μελέτη της ανάλυσης κινδύνου-οφέλους, πρέπει επίσης να εξετάσουμε αποτελεσματικές θεραπείες χαμηλού κινδύνου.

Είναι απολύτως αποδεδειγμένο ότι η ανεπάρκεια βιταμίνης D συνδέεται με την παρουσία σοβαρής αναπνευστικής δυσχέρειας και καταιγιδών κυτοκίνης (υπερκυτταροναιμία), τα οποία περιλαμβάνουν επίσης Covid.

Αυτή είναι μια μικρή μελέτη, αλλά υποστηρίζεται καλά στην επιστημονική βιβλιογραφία.

Όλοι οι παράγοντες κινδύνου για Covid είναι επίσης παράγοντες κινδύνου για ανεπάρκεια βιταμίνης D . Έχουμε πανδημία ανεπάρκειας βιταμίνης D σε πολλά εύκρατα κλίματα.

Πάνω από διακόσια επιστήμονες προέτρεψαν την εξέταση των συμπληρωμάτων βιταμίνης D για την πρόληψη και θεραπεία του Covid.

Καθώς ο Δρ Raharusun εξέφρασε αισιοδοξία μετά τη διεξαγωγή της μελέτης του, ένιωσε ότι αυτή είναι μια λύση που είναι πενήντα στο δολάριο.

Δυστυχώς, συνάντησε έναν “πρόωρο θάνατο λίγο μετά τη διεξαγωγή της μελέτης του.”

Κινέζοι αξιωματούχοι υγείας έχουν συστήσει μορατόριουμ για αυτές τις ενέσεις αντι- Covid , μετά από έρευνες για θανάτους σε κέντρα φροντίδας στη Νορβηγία.

Καθημερινά, υπάρχουν ένα πλήθος αναφορών που περιγράφουν λεπτομερώς τις ανησυχητικές παρενέργειες που οδηγούν στο θάνατο καθώς ξεδιπλώνεται αυτό το μεγάλο πείραμα στην ανθρωπότητα.

 

Στις 5 Φεβρουαρίου, η Συμμαχία Ιατρικής Ελευθερίας του Ηνωμένου Βασιλείου έστειλε μια επιστολή στον Μπόρις Τζόνσον , προτρέποντάς του να αντιμετωπίσει τους θανάτους μετά το εμβόλιο στα νοσοκομεία:

“Ζητούμε τώρα έναν άμεσο και επείγον έλεγχο των θανάτων που έχουν συμβεί από την έναρξη της διάθεσης εμβολίων Covid-19, για να εξακριβώσουμε εάν τα εμβόλια Covid-19 (γενικά ή κάποια μάρκα ειδικότερα) οδηγούν σε αυξημένο αριθμό θανάτων (Covid-19 και non-Covid-19 related), περιπτώσεις Covid19 ή αυξημένος κίνδυνος θανάτου σε ορισμένες ηλικιακές ομάδες ή ομάδες. “

Υπάρχουν τώρα πάνω από 900 θάνατοι στο μητρώο VAERS .

Σύμφωνα με την ανάλυση της Υγείας και των Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, αυτά είναι πιθανώς ένα μικρό ποσοστό των πραγματικών θανάτων.

Και οι δύο εταιρείες επιθυμούν να κάνουν τις δοκιμές «τυφλοί»,  έτσι ώστε οι ομάδες εικονικού φαρμάκου να μπορούν να αποκτήσουν συνθετικές θεραπείες γονιδίων.

Εάν συμβεί αυτό, η κοόρτη του εικονικού φαρμάκου θα χαθεί, η οποία θα συσσωρεύσει περαιτέρω επιβλαβείς παρενέργειες.

 

Σε όλο τον κόσμο, έχουν διανεμηθεί πάνω από 206 εκατομμύρια δόσεις .

Η Pfizer προέβλεψε κέρδος 15 δισεκατομμυρίων για το 2021.

Ένα πολύ επικερδές ξεκίνημα για όλες τις εταιρείες που επωφελούνται από την βιομηχανια  Covid .

Δυστυχώς, οι άνθρωποι δεν ενημερώνονται ότι οι δοκιμές Φάσης 3 βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η FDA και η Health Canada δεν έχουν εγκρίνει αυτές τις ενέσεις για άδεια.

Οι ενέσεις είναι εξαιρετικά πειραματικές.

Αυτά τα SGT σχεδιάστηκαν και «αξιολογήθηκαν» με ταχύτητα ρεκόρ μικρότερη του ενός έτους και στη συνέχεια δόθηκαν ενδιάμεση έγκριση βάσει 2 μηνών δεδομένων ασφαλείας.

Πρόσφατα, η ινδική κυβέρνηση απέρριψε το Pfizer SGT, το οποίο ώθησε τους γιατρούς Front Line της Αμερικής να καλέσουν τον Μπάιντεν για να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες τους .

Οι Αρχές Δημόσιας Υγείας διατυπώνουν ισχυρισμούς σχετικά με τους SGT που δεν έχουν υποβάλει οι κατασκευαστές.

 

Η ICAN έγραψε πρόσφατα μια επιστολή προς την Cuomo προτρέποντας την ανάκληση ψευδών διαφημίσεων της πολιτείας της Νέας Υόρκης, ότι οι ενέσεις για κοβιντ  έχουν εγκριθεί από την FDA και υποβλήθηκαν σε αυστηρές δοκιμές ασφαλείας.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα της προπαγάνδας που βρέθηκε στη διαφήμιση της κυβέρνησης του Καναδά:

Ο Δρ Peter Doshi, Associate Editor, BMJ δήλωσε :

Τα προϊόντα μπορούν να διατεθούν στο εμπόριο χωρίς πρόσβαση στα δεδομένα, αλλά οι γιατροί και οι επαγγελματικές εταιρείες πρέπει να δηλώσουν δημόσια ότι, χωρίς πλήρη διαφάνεια δεδομένων, θα αρνηθούν να εγκρίνουν τα προϊόντα covid-19 ως βασισμένα στην επιστήμη. “

Ο Δρ Michael Yeadon, πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer δήλωσε επίσης [η έμφαση προστέθηκε]:

“Όλα τα εμβόλια κατά του ιού SARS-CoV-2 είναι εξ ορισμού νέα. Εάν οποιοδήποτε τέτοιο εμβόλιο έχει εγκριθεί για χρήση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες που δεν είναι Ακριβώς πειραματικές, πιστεύω ότι οι παραλήπτες παραπλανιούνται σε ποινικό βαθμό. “

Η Λευκή Βίβλος του American Frontline Doctor αναφέρει ,

“Ένα πειραματικό εμβόλιο δεν είναι ασφαλέστερο από ένα πολύ χαμηλό IFR. “

Για να ασκήσει ενημερωμένη συγκατάθεση, οποιοσδήποτε παραλήπτης αυτού του εμβολίου, πρέπει να γνωρίζει ότι συμμετέχει σε κλινική δοκιμή.

Δεν υπάρχει ισχυρισμός σχετικά με τη μείωση της μετάδοσης.

Όλη η ανάλυση κινδύνου-οφέλους πρέπει να εστιάζεται στο άτομο, όπως και η θεραπεία με φαρμακευτική αγωγή.

Επομένως, ο δυνητικός παραλήπτης της δοκιμής πρέπει να κατανοήσει το IFR, την απόλυτη μείωση του κινδύνου στα συμπτώματα και τις πιθανές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της ADE, καθώς και αποτελεσματικές εναλλακτικές λύσεις για τη θεραπεία, εάν προκύψει ανάγκη.

Εάν το πιθανό υποκείμενο της δοκιμής δεν μεταδώσει αυτές τις πληροφορίες, ή δεν κατανοεί τις πληροφορίες, είναι κατάφωρη παραβίαση του κώδικα της Νυρεμβέργης .

 

Η εθελοντική συγκατάθεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως απαραίτητη…

Αυτό σημαίνει ότι το εμπλεκόμενο άτομο πρέπει να έχει νομική ικανότητα να δώσει τη συγκατάθεσή του. πρέπει να είναι τοποθετημένη έτσι ώστε να μπορεί να ασκεί ελεύθερη δύναμη επιλογής, χωρίς την παρέμβαση οποιουδήποτε στοιχείου δύναμης, απάτης, εξαπάτησης, επιβολής, υπερβολικής προσέγγισης ή άλλης μορφής περιορισμού ή εξαναγκασμού · και θα πρέπει να διαθέτει επαρκή γνώση και κατανόηση των στοιχείων του σχετικού αντικειμένου, ώστε να του επιτρέπει να λαμβάνει κατανόηση και φωτισμένη απόφαση.

Αυτό το τελευταίο στοιχείο απαιτεί ότι πριν από την αποδοχή μιας θετικής απόφασης από το πειραματικό υποκείμενο πρέπει να του γνωστοποιηθεί η φύση, η διάρκεια και ο σκοπός του πειράματος. τη μέθοδο και τα μέσα με τα οποία πρέπει να διεξαχθεί · όλες οι ταλαιπωρίες και οι κίνδυνοι που αναμένεται εύλογα · και τις επιπτώσεις στην υγεία του ή στο άτομο που πιθανώς προέρχονται από τη συμμετοχή του στο πείραμα.

Υπάρχει ένα σημαντικό σώμα εμπειρογνωμόνων σε όλο τον κόσμο, που προειδοποιεί για τις πιθανές καταστροφές αυτού του νέου εμβολίου. 

Η ιερότητα της ανθρώπινης ζωής υποβιβάζεται στις διακηρύξεις εκείνων που τεκμηριώνουν και διοικούν τη Νέα Θρησκεία Covid.

Οι νέες φυσιολογικές και υστερικές πεποιθήσεις  οτι όλα είναι , «ασφαλή και αποτελεσματικά» είναι τα κακοφόρα “μάντρα” (ινδουιστική έκφραση για την αρνητικη ενέργεια) . 

Μόνο ένας “αιρετικός” τόλμα να  αναλύει τα πραγματικά δεδομένα ή να ξεκινά λογικό ερώτημα.

Το αδίστακτο μήνυμα που διακηρύσσεται από ψηλά, είναι ότι το Covid είναι εξαιρετικά θανατηφόρο, οι ενέσεις είναι εξαιρετικά ασφαλείς και αποτελεσματικές. Τελεία.

Ο Δρ Vernon Coleman δεν μάσησε τα  λόγια του , με τη συναισθηματική του έκκληση :

“Νομικά όλοι αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν «εμβολιασμούς» είναι εγκληματίες πολέμου…

Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου, αυτό είναι παγκόσμια γενοκτονία.”

Φυσικά, τα σχόλια του Δρ Coleman επισημάνθηκαν ως Ψευδείς πληροφορίες από το Facebook, ενώ τα οργουελικά μηνύματα για την δήθεν ασφάλεια και σωτηρία μέσω εμβολίων αφθονούν.

 

πηγή

https://off-guardian.org/2021/02/22/synthetic-mrna-covid-vaccines-a-risk-benefit-analysis/

 

Προβολές : 1,036


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα