ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ από Διευθύνον στέλεχος της PFIZER: “Κάνουμε μεταλλάξεις στον ιό για να φτιάξουμε εμβόλια, αλλά δεν το λέμε δημόσια – αυτό έγινε και στη Γιουχάν!”

27 Ιανουαρίου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:657
Μοίρασέ το

 

 

«Μην το πεις σε κανέναν. Υποσχέσου ότι δεν θα το πεις σε κανέναν. Ο τρόπος που [το πείραμα] λειτουργούσε είναι ότι βάζουμε τον ιό σε πιθήκους και τους βάζουμε διαδοχικά να μολύνουν ο ένας τον άλλον και συλλέγουμε σειριακά δείγματα από αυτούς».

 

 

 

 

Όχι… τέτοια ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ ΚΤΗΝΗ, δεν πρέπει να οδηγούνται στην “δικαιοσύνη”

ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ  Ή ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ…ΖΩΝΤΑΝΟΙ…
Καλλιόπη Σουφλή
ΟΜΟΛΟΓΙΑ από Διευθύνον στέλεχος της PFIZER: Κάνουμε μεταλλάξεις στον ιό για να φτιάξουμε εμβόλια, αλλά δεν το λέμε δημόσια – αυτό έγινε και στη Γιουχάν!

Δημιουργούν μεταλλαγμένα στελέχη του ιού οι εταιρίες για να φτιάχνουν εμβόλια στην Pfizer. Πρέπει να τους σταματήσουμε τώρα. Η ανθρωπότητα απο αυτούς κινδυνέυει!

Ο Τζόρνταν Γουόκερ, Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης Στρατηγικών Επιχειρήσεων και Σχεδιασμού mRNA της Pfizer, μιλάει εν αγνοία του σε δημοσιογράφο με κρυφή κάμερα.

 

Ομολογεί στην κάμερα πως μεταλλάσουν τους ιούς για να βγάζουν νέα εμβόλια και αποκαλεί το Covid19 χρυσωρυχείο!

Λέει μάλιστα πως πιθανόν αυτός είναι και ο λόγος που ο ιός ξεκίνησε απο την Γουχαν – μέσω μετάλλάξης για να θησαυρίσουν οι εταιρίες!

Επίσης λέει ότι όσοι εργάζονται σαν Κυβερνήτικοί αξιωματούχοι και εγκρίνουν τα φάρμακα τους προσλαμβάνει η Pfizer και τους κλείνει τα στόματα!

«Ένα από τα πράγματα που διερευνούμε είναι, πως να μεταλλάξουμε μόνοι μας τον [COVID] ώστε να μπορέσουμε να αναπτύξουμε νέα εμβόλια, σωστά; Άρα, πρέπει να το κάνουμε. Αν όμως το κάνουμε αυτό, υπάρχει κίνδυνος όπως, όπως θα μπορούσατε να φανταστείτε — κανείς δεν θέλει να έχει μια φαρμακευτική εταιρεία που μεταλλάσσει τους ιούς».

«Μην το πεις σε κανέναν. Υποσχέσου ότι δεν θα το πεις σε κανέναν. Ο τρόπος που [το πείραμα] λειτουργούσε είναι ότι βάζουμε τον ιό σε πιθήκους και τους βάζουμε διαδοχικά να μολύνουν ο ένας τον άλλον και συλλέγουμε σειριακά δείγματα από αυτούς».

«Πρέπει να είστε πολύ ελεγχόμενοι για να βεβαιωθείτε ότι αυτός ο ιός [COVID] που μεταλλάσσετε δεν πηγαίνει παντού. Που, μάλλον είναι ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε ο ιός στη Γουχάν, για να είμαι ειλικρινής. Δεν βγάζει νόημα ότι αυτός ο ιός εμφανίστηκε από το πουθενά. Είναι βλακείες».

 

«Από ό,τι άκουσα [οι επιστήμονες της Pfizer] θα βελτιστοποιούν την [διαδικασία μετάλλαξης COVID], αλλά προχωρούν αργά επειδή είναι πολύ προσεκτικοί — προφανώς δεν θέλουν να την επιταχύνουν πάρα πολύ. Νομίζω ότι προσπαθούν επίσης να το κάνουν διερευνητικα, επειδή προφανώς δεν θέλουν να μάθετε ότι φτιάχνουν μελλοντικές μεταλλάξεις».

Δείτε τα βίντεο (εδώ) και στείλτε τα παντού!

Όταν αντιλαμβάνεται πως έχει ηχογραφηθεί απο την ομάδα του project veritas προσπαθεί να σπάσει την κάμερα!

Ποιος είναι ο Jordon Trishton Walker;

Το παρακάτω προφίλ προέρχεται απο πληροφορίες στο διαδίκτυο σε περίπτωση που προσπαθήσουν να τις αλλάξουν!

ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

 • Τρέχον: Διευθυντής, Παγκόσμιων Στρατηγικών Επιχειρήσεων Ε&Α και Επιστημονικός Σχεδιασμός mRNA (Pfizer, Οκτ 2019 – Σήμερα)
 • Στρατηγική ανάπτυξης Biopharma – Ανέπτυξε στρατηγική 5 ετών για ένα μεγάλο βιοφάρμακο.
 • Δημιούργησε εμπεριστατωμένη πρόβλεψη αγοράς και εσόδων για επενδύσεις σε θεραπευτικούς τομείς προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ογκολογικής Διαγνωστικής.
 • Συνεργάστηκε με ομάδα ανώτατων στελεχών για την ανάπτυξη στρατηγικής Ιατρικής Ακριβείας και σχεδίου κλινικής ανάπτυξης για περιουσιακά στοιχεία του ογκολογικού αγωγού.
 • Έκανε στρατηγική συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες ιατρικών συσκευών.
 • Διεξήγαγε αξιολόγηση επιπτώσεων των μοντέλων πληρωμών βάσει αξίας και των αλλαγών που σχετίζονται με τον COVID στις πολιτικές αποζημίωσης νοσοκομείων για τον ομοσπονδιακό οργανισμό υγείας των ΗΠΑ.
 • Συμμετείχε στη χορηγία της BCG στη γλώσσα Mandarin (κινέζικα) και στην επιχειρηματική εμβάπτιση (Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2019)
 • Ειδικός ιατρός ουρολογίας, ευρύτερη περιοχή της Βοστώνης, Μασαχουσέτη (Γενικό Νοσοκομείο Harvard Urologic Surgery Program Residency at Massachusetts General Hospital,
 • Αξιολόγησε την προβλεπόμενη κερδοφορία για φαρμακευτικές εταιρείες.
 • Ανέπτυξε στρατηγικές εμπορευματοποίησης για φαρμακευτικά προϊόντα.

Εκπαίδευση

 • Διδάκτωρ Ιατρικής (MD)
 • Στο Πανεπιστήμιο Yale;
 • Πτυχίο Επιστημών, Μοριακή, Κυτταρική και Αναπτυξιακή Βιολογία.

Πιστοποιήσεις

 • Άδεια Ιατρού Πολιτείας της Νέας Υόρκης: 313466 (ενεργό και τρέχον) No: 313466Αριθμός άδειας: 313466
 • Προφίλ: «Jordon Walker, MD Director, Παγκόσμιες Στρατηγικές Επιχειρήσεις Ε&Α και επιστημονικός σχεδιαστής mRNA στην Pfizer. Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες”

 

(Source:(Πηγή: https://www.signalhire.com/candidates/bdc539145ace11e68155feb79ce8b6d8 https://www.signalhire.com/candidates/bdc539145ace11e68155feb79ce8b6d8)

 

 

Πηγή

Προβολές : 657


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα