ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ. Η Έκθεση Θανάτου του Εμβολίου : Στοιχεία για Εκατομμύρια Θανάτους και Σοβαρές Ανεπιθύμητες Ενέργειες που Οφείλονται στις Πειραματικές Ενέσεις COVID-19

29 Απριλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

Παγκόσμιοι εμπειρογνώμονες προειδοποιούν την ανθρωπότητα, κορυφαίοι επιστήμονες απευθύνουν σοβαρές προειδοποιήσεις

Η επιστήμη αποδεικνύει ότι τα εμβόλια προκαλούν βλάβες, εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές, καρκίνο…

Σκοπός της παρούσας έκθεσης είναι να τεκμηριώσει πώς σε όλο τον κόσμο εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει και εκατοντάδες εκατομμύρια σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες έχουν συμβεί μετά από ενέσεις με την πειραματική γονιδιακή θεραπεία mRNA. Αποκαλύπτουμε επίσης τον πραγματικό κίνδυνο μιας πρωτοφανούς γενοκτονίας.

Οι αποδείξεις μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, βλέπουν όλο και πιο συχνά τα φώτα της δημοσιότητας.

Κάποιοι λίγοι επιστήμονες παγκοσμίου κύρους, τα έλεγαν και τα έγραφαν από την πρώτη στιγμή… παρ’ όλα αυτά, οι κυβερνήσεις εκβιάζουν τους λαούς τους να εμβολιαστούν… και δυστυχώς πολλοί εμβολιάζονται ακόμα…

Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ…

Ο καθένας από εμάς, έχει υποχρέωση να ενημερώσει όσο το δυνατόν περισσότερους… να σώσουμε έστω και έναν συνάνθρωπό μας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

24 Απριλίου 2022 Του David John Sorensen και του Dr. Vladimir Zelenko, Global Research Διαβάστε το εδώ

____________

Εξαιρετική ανάλυση σε αυτή τη λεπτομερή έκθεση από τον David John Sorensen και τον Dr. Vladimir Zelenko

***

Σκοπός

Σκοπός της παρούσας έκθεσης είναι να τεκμηριώσει πώς σε όλο τον κόσμο εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει και εκατοντάδες εκατομμύρια σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες έχουν συμβεί μετά από ενέσεις με την πειραματική γονιδιακή θεραπεία mRNA. Αποκαλύπτουμε επίσης τον πραγματικό κίνδυνο μιας πρωτοφανούς γενοκτονίας.

Γεγονότα

Στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε μόνο επιστημονικά γεγονότα και να μένουμε μακριά από αβάσιμους ισχυρισμούς. Τα δεδομένα είναι σαφή και επαληθεύσιμα. Πάνω από εκατό αναφορές μπορούν να βρεθούν για όλες τις παρουσιαζόμενες πληροφορίες, οι οποίες παρέχονται ως αφετηρία για περαιτέρω έρευνα.

Συνενοχή

Τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι ίσως γινόμαστε σήμερα μάρτυρες της μεγαλύτερης οργανωμένης μαζικής δολοφονίας στην ιστορία του κόσμου μας. Η σοβαρότητα αυτής της κατάστασης μας αναγκάζει να θέσουμε το εξής κρίσιμο ερώτημα: θα σηκωθούμε να υπερασπιστούμε δισεκατομμύρια αθώους ανθρώπους; Ή θα επιτρέψουμε το προσωπικό κέρδος έναντι της δικαιοσύνης και θα γίνουμε συνένοχοι; Δίκτυα δικηγόρων σε όλο τον κόσμο ετοιμάζουν ομαδικές αγωγές για να διώξουν όλους όσοι υπηρετούν αυτή την εγκληματική ατζέντα. Σε όλους όσοι έχουν συμπράξει μέχρι στιγμής, λέμε: Υπάρχει ακόμα χρόνος να γυρίσετε και να επιλέξετε την πλευρά της αλήθειας. Παρακαλώ κάντε τη σωστή επιλογή.

Παγκοσμιότης

Αν και η παρούσα έκθεση επικεντρώνεται στην κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες, ισχύει και για τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς ο ίδιος τύπος πειραματικών ενέσεων με παρόμοια ποσοστά θανάτου – και συγκρίσιμα συστήματα διαφθοράς για την απόκρυψη αυτών των αριθμών – χρησιμοποιούνται παγκοσμίως. Ως εκ τούτου, ενθαρρύνουμε όλους σε όλο τον κόσμο να μοιραστούν αυτή την έκθεση. Είθε να αποτελέσει ένα κάλεσμα αφύπνισης για όλη την ανθρωπότητα.

Τουλάχιστον 5 φορές περισσότεροι θάνατοι, η πληροφοριοδότης του CDC υπογράφει ένορκη βεβαίωση

Τα στοιχεία VAERS από το αμερικανικό CDC δείχνουν ότι από τις 17 Σεπτεμβρίου 2021, ήδη 726.963 άνθρωποι υπέστησαν ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων εγκεφαλικών επεισοδίων, καρδιακής ανεπάρκειας, θρόμβων αίματος, εγκεφαλικών διαταραχών, σπασμών, επιληπτικών κρίσεων, φλεγμονών του εγκεφάλου & του νωτιαίου μυελού, απειλητικών για τη ζωή αλλεργικών αντιδράσεων, αυτοάνοσων νοσημάτων, αρθρίτιδας, αποβολής, στειρότητας, μυϊκής αδυναμίας ταχείας έναρξης, κώφωσης, τύφλωσης, ναρκοληψίας και καταπληξίας.

Εκτός από τον αστρονομικό αριθμό των σοβαρών παρενεργειών, το CDC αναφέρει ότι 15.386 άνθρωποι πέθαναν ως αποτέλεσμα της λήψης των πειραματικών ενέσεων.

Ωστόσο, μια εμπειρογνώμονας του CDC για την ανίχνευση απάτης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης με το όνομα Jane Doe διερεύνησε το θέμα και κατέληξε στη σοκαριστική ανακάλυψη ότι ο αριθμός των θανάτων είναι τουλάχιστον πέντε φορές μεγαλύτερος από αυτόν που παραδέχεται το CDC. Στην πραγματικότητα, στην αρχική της επικοινωνία με τον καθηγητή ιατρικής Dr. Peter McCullough, η εν λόγω πληροφοριοδότης δήλωσε ότι ο αριθμός των θανάτων είναι δέκα φορές υψηλότερος. Η εμπειρογνώμονας του CDC για την ανίχνευση απάτης στον τομέα της υγείας υπέγραψε ένορκη βεβαίωση, στην οποία ανέφερε τα ευρήματά της. Επέλεξε προσεκτικά τις διατυπώσεις “…υποδηλώνεται κατά ένα συντηρητικό συντελεστή τουλάχιστον πέντε”, αλλά όπως αποκάλυψε αρχικά, ο συντελεστής θα μπορούσε να είναι και δέκα. Ακολουθεί ένα απόσπασμα της ένορκης βεβαίωσης: [1]

“Έχω αναπτύξει, τα τελευταία 25 χρόνια, πάνω από 100 διαφορετικούς αλγόριθμους ανίχνευσης απάτης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. … Όταν το εμβόλιο COVID-19 συνδέθηκε σαφώς με το θάνατο και τη βλάβη των ασθενών, είχα την τάση να ερευνήσω το θέμα. Η επαγγελματική μου εκτίμηση είναι ότι η βάση δεδομένων VAERS (Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων), αν και εξαιρετικά χρήσιμη, υποδηλώνεται κατά ένα συντηρητικό συντελεστή τουλάχιστον 5. … και έχω εκτιμήσει ότι οι θάνατοι που συμβαίνουν εντός 3 ημερών από τον εμβολιασμό είναι υψηλότεροι από εκείνους που αναφέρονται στο VAERS κατά ένα συντελεστή τουλάχιστον 5.

Σύμφωνα με αυτήν την εμπειρογνώμονα του CDC για την ανίχνευση απάτης στον τομέα της υγείας, ο αριθμός των θανάτων από εμβόλια στις ΗΠΑ δεν είναι 15.386, αλλά κάπου μεταξύ 80.000 και 160.000.

Το CDC υποδηλώνει επίσης κατά πολύ λιγότερα άλλα ανεπιθύμητα συμβάντα, όπως σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις (αναφυλαξία). Το Informed Consent Action Network (ICAN) ανέφερε ότι μια μελέτη έδειξε πως ο πραγματικός αριθμός των αναφυλαξιών είναι 50 έως 120 φορές υψηλότερος από ό,τι ισχυρίζεται το CDC. [2, 3] Επιπλέον, ένας ιδιώτης ερευνητής έριξε μια προσεκτική ματιά στη βάση δεδομένων VAERS και προσπάθησε να αναζητήσει συγκεκριμένα case-ID’s. Βρήκε αμέτρητα παραδείγματα όπου οι αρχικές εγγραφές θανάτου είχαν διαγραφεί, και σε ορισμένες περιπτώσεις, οι αριθμοί έχουν αλλάξει για πιο ήπιες αντιδράσεις. Λέει:

‘Αυτό που μας λέει αυτή τη στιγμή η ανάλυση όλων των αριθμών των περιπτώσεων είναι ότι υπάρχουν περίπου 150.000 περιπτώσεις που λείπουν, που υπήρχαν, που δεν υπάρχουν πλέον. Το ερώτημα είναι, είναι όλοι αυτοί θάνατοι;” [4]

Το πόσο εγκληματικό είναι το CDC, αποκαλύφθηκε επίσης πριν από μερικά χρόνια, όταν ερευνητές διερεύνησαν τη σχέση μεταξύ εμβολίων και αυτισμού. Διαπίστωσαν ότι πράγματι υπάρχει άμεση σχέση. Τι έκανε λοιπόν το CDC; Όλοι οι ερευνητές συγκεντρώθηκαν και ένας μεγάλος κάδος απορριμμάτων τοποθετήθηκε στη μέση του δωματίου. Σε αυτόν πέταξαν όλα τα έγγραφα που έδειχναν τη σχέση μεταξύ αυτισμού και εμβολιασμών. Έτσι, τα αποδεικτικά στοιχεία καταστράφηκαν. Στη συνέχεια, δημοσιεύθηκε ένα λεγόμενο “επιστημονικό” άρθρο στην Παιδιατρική, το οποίο ανέφερε ότι οι εμβολιασμοί δεν προκαλούν αυτισμό. Ωστόσο, ένας κορυφαίος επιστήμονας του CDC, ο William Thompson, αποκάλυψε αυτό το έγκλημα. Παραδέχτηκε δημοσίως:

“Συμμετείχα στην παραπλάνηση εκατομμυρίων ανθρώπων σχετικά με τις πιθανές αρνητικές παρενέργειες των εμβολίων. Είπαμε ψέματα για τα επιστημονικά ευρήματα”. [5]

Το χειρότερο παράδειγμα εγκληματικής μεθοδολογίας που χρησιμοποιείται για την απόκρυψη των θανάτων από εμβόλια είναι το γεγονός ότι το CDC δεν θεωρεί ένα άτομο εμβολιασμένο παρά μόνο δύο εβδομάδες μετά τη δεύτερη ένεση. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε πεθαίνει κατά τη διάρκεια των εβδομάδων πριν ή των δύο εβδομάδων μετά τη δεύτερη ένεση, θεωρείται θάνατος από ανεμβολίαστο εμβόλιο και, επομένως, δεν υπολογίζεται ως θάνατος από εμβόλιο. Με τον τρόπο αυτό, μπορούν να αγνοήσουν τη συντριπτική πλειοψηφία των θανάτων μετά την ένεση. Αυτή είναι η νούμερο 1 μέθοδος που χρησιμοποιείται σε έθνη σε όλο τον κόσμο για να αποκρύψουν τους αμέτρητους αριθμούς θανάτων από εμβόλια. [6,7]

300.000 ανεπιθύμητες ενέργειες, η Moderna αποκρύπτει εκατοντάδες χιλιάδες αναφορές

Ένας πληροφοριοδότης από τη Moderna έκανε ένα screenshot μιας εσωτερικής ανακοίνωσης της εταιρείας με την ένδειξη “Εμπιστευτικό – Μόνο για εσωτερική διανομή”, που δείχνει ότι υπήρχαν 300.000 αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων σε μόλις τρεις μήνες:

“Αυτό επέτρεψε στην ομάδα να διαχειριστεί αποτελεσματικά περίπου 300.000 αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων και 30.000 αιτήματα ιατρικών πληροφοριών σε διάστημα τριών μηνών για την υποστήριξη της παγκόσμιας κυκλοφορίας του εμβολίου COVID-19”. [8]

50.000 εμβολιασθέντες στο Medicare πέθαναν, το ποσοστό θανάτου στις ΗΠΑ πιθανόν να πλησιάζει τα 250.000

Ο δικηγόρος Thomas Renz έλαβε πληροφορίες από έναν πληροφοριοδότη μέσα από τα Centers for Medicare & Medicaid Service (CMS), οι οποίες αποκαλύπτουν πώς 48.465 άνθρωποι πέθαναν λίγο μετά τη λήψη των εμβολίων τους. Τόνισε ότι αυτοί οι αριθμοί θανάτων προέρχονται μόνο από το 18% του πληθυσμού των ΗΠΑ.[9] Αν το εφαρμόσουμε αυτό στο σύνολο του πληθυσμού των ΗΠΑ, αυτό θα σήμαινε ένα ποσοστό θανάτων της τάξης των ± 250.000. Φυσικά, παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες, όπως η ηλικία των ασθενών του Medicare και των νεότερων μελών του αμερικανικού λαού, οπότε δεν μπορούμε απλώς να προεκτείνουμε αυτό το ποσοστό σε ολόκληρο τον αμερικανικό πληθυσμό. Βλέπουμε όμως ότι κάτι εξαιρετικά σοβαρό συμβαίνει.

Αναφέρεται λιγότερο από 1%, ο πραγματικός αριθμός είναι 100 φορές υψηλότερος

Όλες αυτές οι πληροφορίες μας δείχνουν ήδη ότι ο αριθμός των ανεπιθύμητων ενεργειών και των θανάτων είναι πολλαπλάσιος από αυτόν που λέγεται στο κοινό. Η κατάσταση ωστόσο εξακολουθεί να είναι πολύ χειρότερη από ό,τι οι περισσότεροι από εμάς μπορούν καν να φανταστούν. Η περίφημη έκθεση Lazarus από την Harvard Pilgrim Health Care inc. το 2009 αποκάλυψε ότι σε γενικές γραμμές μόνο το 1% των ανεπιθύμητων ενεργειών από τα εμβόλια αναφέρεται: [10]

“Οι ανεπιθύμητες ενέργειες από φάρμακα και εμβόλια είναι συχνές, αλλά δεν αναφέρονται επαρκώς. Παρόλο που το 25% των περιπατητικών ασθενών εμφανίζουν κάποιο ανεπιθύμητο συμβάν, λιγότερο από το 0,3% όλων των ανεπιθύμητων συμβάντων φαρμάκων και το 1-13% των σοβαρών συμβάντων αναφέρονται στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Παρομοίως, λιγότερο από το 1% των ανεπιθύμητων συμβάντων των εμβολίων αναφέρονται”.

Σύμφωνα με την εν λόγω μελέτη, οι αριθμοί των ανεπιθύμητων συμβάντων και των θανάτων θα πρέπει να πολλαπλασιαστούν με έναν συντελεστή 100, προκειμένου να γίνει κατανοητή η πραγματική επικράτηση των ορογόνων τραυματισμών των εμβολίων.

Λόγοι για την υποδήλωση, ο πληθυσμός είναι παραπληροφορημένος

Ο λόγος για τον οποίο αναφέρεται λιγότερο από το 1% των ανεπιθύμητων συμβάντων, οφείλεται καταρχάς στο γεγονός ότι η πλειονότητα του πληθυσμού δεν γνωρίζει την ύπαρξη συστημάτων αναφοράς για τραυματισμούς από εμβόλια. Δεύτερον, η φαρμακοβιομηχανία διεξάγει τις τελευταίες δεκαετίες έναν αδυσώπητο πόλεμο στα μέσα ενημέρωσης εναντίον όλων των ιατρικών εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι προσπάθησαν να ενημερώσουν το κοινό για τους κινδύνους των εμβολίων. Μια στρατηγική που αναπτύχθηκε είναι ο χαρακτηρισμός με ονόματα, και η αρνητική ετικέτα “αντιεμβολιαστής” επιλέχθηκε για να ντροπιάσει και να κατηγορήσει όλους τους επιστήμονες, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που μιλούν για την καταστροφή που προκαλούν οι εμβολιασμοί.

Εξαιτίας αυτής της εγκληματικής εκστρατείας επιθετικής απόκρυψης των δεδομένων για τις ανεπιθύμητες ενέργειες, η πλειοψηφία του πληθυσμού δεν γνωρίζει ότι τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν οποιαδήποτε βλάβη.

Η εκτεταμένη προπαγάνδα από τις εταιρείες εμβολίων, οι οποίες χρησιμοποιούν τις κυβερνητικές υπηρεσίες ως το κύριο καρουζέλ τους, απλώς έλεγε στην ανθρωπότητα επί δεκαετίες ότι τα ανεπιθύμητα συμβάντα είναι ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο. Όταν λοιπόν οι εμβολιασμένοι άνθρωποι υποφέρουν από σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, δεν τους περνάει καν από το μυαλό ότι αυτό θα μπορούσε να προέρχεται από προηγούμενες ενέσεις και φυσικά δεν το αναφέρουν ως τέτοιο.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής παγκόσμιας κρίσης, οι επιθέσεις εναντίον των ιατρικών εμπειρογνωμόνων που προειδοποιούν για τα εμβόλια έχουν φτάσει σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Οι ιατρικοί εμπειρογνώμονες έχουν πλέον απομακρυνθεί πλήρως από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ιστότοποί τους έχουν αποχαρακτηριστεί από την Google, ολόκληρα κανάλια στο YouTube έχουν διαγραφεί, πολλοί έχουν χάσει τις δουλειές τους και σε ορισμένες χώρες, ιατρικοί εμπειρογνώμονες έχουν συλληφθεί σε μια προσπάθεια να αποσιωπήσουν την αλήθεια σχετικά με τις πειραματικές ενέσεις Covid.

Αρκετές χώρες χαρακτηρίζουν πλέον τους επιστήμονες που μιλούν κατά των εμβολίων ως “εγχώριους τρομοκράτες”. Είναι σαφές ότι το εγκληματικό καρτέλ των εμβολίων πρέπει να επιστρατεύσει όλα τα μέσα για να καταστείλει το τι συμβαίνει με αυτές τις ενέσεις.

Ως αποτέλεσμα, αμέτρητοι επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου φοβούνται να αναφέρουν ανεπιθύμητες ενέργειες, γεγονός που συμβάλλει περαιτέρω στην υποδήλωση αυτών των παρενεργειών.

Επιπλέον, ο όγκος των επιστημονικών πληροφοριών που προειδοποιούν για αυτούς τους επικίνδυνους βιολογικούς παράγοντες και ο αριθμός των ιατρικών εμπειρογνωμόνων που προειδοποιούν την ανθρωπότητα, είναι τόσο συντριπτικός και σχεδόν πανταχού παρών – παρά τις επιθετικές προσπάθειες αποσιώπησής τους – που είναι πρακτικά αδύνατο για οποιονδήποτε επαγγελματία ιατρό να μην έχει τουλάχιστον κάποια επίγνωση του κινδύνου που αναλαμβάνει, χορηγώντας μια μη δοκιμασμένη ένεση που αλλοιώνει το DNA, χωρίς καν να ενημερώνει τους ασθενείς του για το τι εγχέεται στο σώμα τους. Εάν στη συνέχεια δουν τους ασθενείς τους να πεθαίνουν ή να καθίστανται ανάπηροι για όλη τους τη ζωή, φυσικά φοβούνται ότι θα λογοδοτήσουν, και ως εκ τούτου έχουν ένα ακόμη κίνητρο για να μην αναφέρουν τα ανεπιθύμητα συμβάντα.

Τέλος: πολλοί επαγγελματίες υγείας λαμβάνουν οικονομικά κίνητρα για την προώθηση των εμβολίων. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, για παράδειγμα, οι νοσοκόμες λαμβάνουν ₤10 ανά βελόνα που βάζουν σε ένα παιδί. Αυτός είναι και πάλι ένας λόγος για να μην αναφέρουν τα ανεπιθύμητα συμβάντα.

250.000 σχόλια για τα εμβόλια, το Facebook αποκαλύπτει τσουνάμι ανεπιθύμητων συμβάντων

Ένας τοπικός ειδησεογραφικός σταθμός ABC News δημοσίευσε ένα αίτημα στο Facebook για να μοιραστούν οι άνθρωποι τις ιστορίες τους για ανεμβολίαστα αγαπημένα τους πρόσωπα που πέθαναν. Ήθελαν να κάνουν μια είδηση για το θέμα αυτό. Αυτό που συνέβη ήταν εντελώς απροσδόκητο. Μέσα σε πέντε ημέρες πάνω από 250.000 άνθρωποι δημοσίευσαν σχόλια, αλλά όχι για ανεμβολίαστα αγαπημένα πρόσωπα. Όλα τα σχόλια μιλούν για εμβολιασμένους αγαπημένους που πέθαναν λίγο μετά την ένεση ή που είναι ανάπηροι για όλη τους τη ζωή. Τα 250.000 σχόλια αποκαλύπτουν ένα συγκλονιστικό κύμα θανάτου μεταξύ του πληθυσμού και τον σπαρακτικό πόνο που προκαλούν αυτές οι ενέσεις. Η ανάρτηση κοινοποιήθηκε ήδη 200.000 φορές, και συνεχίζει να μετράει… [11]

Παρατηρήστε στο τελευταίο σχόλιο πως η κυρία λέει ότι όλοι στο νοσοκομείο φοβούνται να το αναφέρουν ως αντίδραση του εμβολίου, και ένα άλλο άτομο λέει ότι: “οι γιατροί δεν μπορούν να το αναφέρουν”.

Αυτό είναι η απόδειξη αυτού που εξήγησα νωρίτερα: Οι περισσότεροι επαγγελματίες ιατροί είτε είναι πολύ τρομοκρατημένοι για να αναφέρουν ανεπιθύμητες ενέργειες, είτε είναι απλώς διεφθαρμένοι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο πραγματικός επιπολασμός των τραυματισμών από τα εμβόλια να παραμένει κρυμμένος από τον κόσμο, γεγονός που αποτελεί ισχυρή πραγματική απόδειξη γι’ αυτό που αποκάλυψε η έκθεση Lazarus: μόνο το 1% των τραυματισμών από τα εμβόλια αναφέρεται στις αρχές. Τα 250.000+ σχόλια δείχνουν ότι μόλις οι άνθρωποι βρουν ένα μέρος για να αναφέρουν τον πόνο που προκαλούν οι ενέσεις, βλέπουμε ένα τσουνάμι…

Σύνοψη των θανάτων από εμβόλια, είναι πολύ χειρότερα απ’ ό,τι νομίζουμε

 • Το VAERS δημοσίευσε 726.963 ανεπιθύμητα συμβάντα, συμπεριλαμβανομένων 15.386 θανάτων από τις 17 Σεπτεμβρίου 2021
 • Ο ειδικός σε θέματα απάτης του CDC λέει ότι ο αριθμός των θανάτων είναι τουλάχιστον πενταπλάσιος και πιθανώς δεκαπλάσιος
 • Ένας πληροφοριοδότης από τα Κέντρα Medicare & Medicaid Service (CMS) αποκάλυψε πώς σχεδόν 50.000 άνθρωποι πέθαναν από τις ενέσεις. Αντιπροσωπεύουν μόνο το 20% του πληθυσμού των ΗΠΑ, που σημαίνει ότι
 • ότι αν τα δεδομένα αυτά εφαρμοστούν σε ολόκληρο τον πληθυσμό 250.000 έχουν πεθάνει 150.000 αναφορές έχουν απορριφθεί ή διαγραφεί από το σύστημα VAERS
 • Ο πραγματικός αριθμός των αναφυλαξιών είναι 50 έως 120 φορές υψηλότερος από ό,τι ισχυρίζεται το CDC
 • Όλοι όσοι πεθαίνουν πριν από δύο εβδομάδες μετά τη δεύτερη ένεση, δεν θεωρούνται θάνατοι από εμβόλιο, με αποτέλεσμα να αγνοείται η πλειονότητα των πρώιμων θανάτων από εμβόλια
 • Η Moderna έλαβε πάνω από 300.000 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών σε διάστημα μόλις τριών μηνών
 • Η έκθεση Lazarus δείχνει ότι μόνο το 1% των ανεπιθύμητων συμβάντων αναφέρεται από το κοινό Η πλειοψηφία του πληθυσμού δεν γνωρίζει την ύπαρξη συστημάτων όπου μπορεί να αναφέρει ανεπιθύμητα συμβάντα εμβολίων
 • Η επιθετική λογοκρισία και η προπαγάνδα είπαν στο κοινό ότι τα ανεπιθύμητα συμβάντα είναι σπάνια, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να μην καταλαβαίνουν πώς τα προβλήματα υγείας τους προέρχονται από προηγούμενες ενέσεις
 • Η διαπόμπευση και η ενοχοποίηση των επαγγελματιών του ιατρικού κλάδου που λένε οτιδήποτε εναντίον των εμβολίων, κάνει πολλούς στην ιατρική κοινότητα να αποφεύγουν να αναφέρουν ανεπιθύμητα συμβάντα
 • Ο φόβος ότι θα λογοδοτήσουν μετά τη χορήγηση μιας ένεσης που σκότωσε ή έθεσε σε αναπηρία ασθενείς, εμποδίζει ακόμη περισσότερο το ιατρικό προσωπικό να το αναφέρει
 • Η αποδοχή οικονομικών κινήτρων για την προώθηση και τη χορήγηση των εμβολίων Covid εμποδίζει επίσης το ιατρικό προσωπικό να αναφέρει ανεπιθύμητα συμβάντα.
 • Οι κατασκευαστές εμβολίων με γνώμονα το κέρδος έχουν κάθε λόγο να μην αναφέρουν την καταστροφή που προκαλούν τα μη δοκιμασμένα πειραματικά τους προϊόντα.
 • 250.000+ χρήστες του Facebook σχολιάζουν θανάτους και σοβαρούς τραυματισμούς από εμβόλια

Παγκόσμιοι εμπειρογνώμονες προειδοποιούν την ανθρωπότητα, κορυφαίοι επιστήμονες απευθύνουν σοβαρές προειδοποιήσεις

Αυτά τα ανησυχητικά δεδομένα οδηγούν τους παγκόσμιους εμπειρογνώμονες, όπως ο βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής, Δρ Luc Montagnier, να εκδώσουν σοβαρή προειδοποίηση ότι αντιμετωπίζουμε σήμερα τον μεγαλύτερο κίνδυνο παγκόσμιας γενοκτονίας, στην ιστορία της ανθρωπότητας.[12] Ακόμη και ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA, Δρ Robert Malone, προειδοποιεί για αυτές τις ενέσεις που χρησιμοποιούν την τεχνολογία του.[13,14 ]Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer και επικεφαλής επιστήμονας Δρ Mike Yeadon ήρθε να προειδοποιήσει την ανθρωπότητα για αυτές τις εξαιρετικά επικίνδυνες ενέσεις. Ένα από τα πιο γνωστά του βίντεο έχει τίτλο “A Final Warning” (Μια τελευταία προειδοποίηση).[15] Ένας άλλος παγκοσμίου φήμης επιστήμονας, ο Geert Vanden Bossche, πρώην επικεφαλής του Γραφείου Ανάπτυξης Εμβολίων στη Γερμανία και επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος της Univac, διακινδυνεύει επίσης το όνομα και την καριέρα του, μιλώντας γενναία κατά της χορήγησης των ενέσεων Covid. Ο κατασκευαστής του εμβολίου προειδοποιεί ότι οι ενέσεις μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ανοσία των εμβολιασμένων, καθιστώντας τους ευάλωτους σε κάθε νέα παραλλαγή.[16, 17] Οι επιζώντες του ολοκαυτώματος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου έγραψαν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων ζητώντας να σταματήσουν οι ενέσεις, τις οποίες θεωρούν νέο ολοκαύτωμα. [18]

Οι θάνατοι από εμβόλια παγκοσμίως, το ίδιο ισχύει και για τα έθνη σε όλο τον κόσμο

Η κατάσταση που περιγράψαμε στις Ηνωμένες Πολιτείες καταδεικνύει την καταστροφή που προκαλούν αυτές οι ενέσεις. Θα αναφερθούμε εν συντομία σε ορισμένες άλλες χώρες, για να αποδείξουμε ότι η κατάσταση στην Αμερική δεν είναι μοναδική.

Ευρωπαϊκή Ένωση

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση (η οποία αποτελείται μόνο από 27 από τις 50 ευρωπαϊκές χώρες) οι επίσημες εκθέσεις της EudraVigilance παραδέχονται επίσημα από τις 18 Αυγούστου 2021 ότι περίπου 22.000 άνθρωποι πέθαναν και 2 εκατομμύρια υπέστησαν παρενέργειες, εκ των οποίων το 50% είναι σοβαρές. [19, 20] Τι είναι οι σοβαρές βλάβες;

“Κατατάσσεται ως “σοβαρό” εάν αντιστοιχεί σε ιατρικό συμβάν που έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο, απειλεί τη ζωή, απαιτεί νοσηλεία σε νοσοκομείο, έχει ως αποτέλεσμα μια άλλη ιατρικά σημαντική κατάσταση ή παράταση υφιστάμενης νοσηλείας, έχει ως αποτέλεσμα μόνιμη ή σημαντική αναπηρία ή ανικανότητα ή είναι συγγενής ανωμαλία/γεννητική ανωμαλία”.

Στις Κάτω Χώρες, ένα από τα μικρότερα έθνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μια εξωκοινοβουλευτική επιτροπή έρευνας δημιούργησε μια πλατφόρμα για να αναφέρουν οι πολίτες ανεπιθύμητες ενέργειες εμβολίων. Αυτό δεν αποτελεί πρωτοβουλία της κυβέρνησης και δεν έχει τύχει προσοχής από τα μέσα ενημέρωσης. Επομένως, η πλειοψηφία του ολλανδικού πληθυσμού δεν γνωρίζει την ύπαρξή της. Ωστόσο, παρά την περιορισμένη επιρροή της, αυτή η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει ήδη λάβει αναφορές για 1.600 θανάτους και 1.200 βλάβες στην υγεία, που συχνά προκαλούν μόνιμη αναπηρία στους ανθρώπους.[21]

Ηνωμένο Βασίλειο

Λίγο πριν ξεκινήσει η εθνική εκστρατεία εμβολιασμού, η MHRA (Medicines and Healthcare

Products Regulatory Agency) δημοσίευσε το ακόλουθο αίτημα:

“Ο MHRA αναζητά επειγόντως ένα εργαλείο λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης (AI) για την επεξεργασία του αναμενόμενου μεγάλου όγκου ανεπιθύμητων αντιδράσεων (ADRs) του εμβολίου COVID-19 και τη διασφάλιση ότι δεν θα παραλείπονται λεπτομέρειες από το κείμενο των αντιδράσεων των ADRs”. [22]

Η βρετανική κυβέρνηση δημοσίευσε έκθεση για την πρώτη σειρά ανεπιθύμητων ενεργειών, συμπεριλαμβανομένων τύφλωσης, εγκεφαλικών επεισοδίων, αποβολών, καρδιακής ανεπάρκειας, παράλυσης, αυτοάνοσων νοσημάτων και άλλων. Λίγο μετά το πρώτο κύμα εμβολιασμού αναφέρθηκαν πάνω από 100.000 ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων 1260 περιπτώσεων απώλειας της όρασης (συμπεριλαμβανομένης της ολικής τύφλωσης). Το πρώτο μέρος της έκθεσης επαινεί τα εμβόλια ως τον καλύτερο τρόπο προστασίας των ανθρώπων από το COVID-19 και στη συνέχεια συνεχίζει να δείχνει την απίστευτη καταστροφή που προκαλούν αυτά τα εμβόλια. Η υποκρισία είναι απίστευτη.[23, 24]

Επίσης, στο Ηνωμένο Βασίλειο οι αποβολές αυξήθηκαν κατά 366% σε μόλις έξι εβδομάδες, για τις εμβολιασμένες μητέρες.[25] Επιπλέον, η βρετανική Εθνική Στατιστική Υπηρεσία αποκάλυψε κατά λάθος ότι 30.305 άνθρωποι πέθαναν μέσα σε 21 ημέρες από την ένεση, κατά τους πρώτους 6 μήνες του 2021.[26] Και ένας Βρετανός επιστήμονας με 35 χρόνια εμπειρίας έκανε μια εις βάθος ανάλυση του βρετανικού συστήματος αναφοράς της Κίτρινης Κάρτας και διαπίστωσε ότι είναι αναξιόπιστο.[27]

‘Μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το σύστημα αναφοράς της Κίτρινης Κάρτας μπορεί να παρέχει ορισμένες περιορισμένες πληροφορίες που μπορεί να είναι χρήσιμες για την προειδοποίηση του κοινού του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων COVID-19. Ωστόσο, η αρχική σύλληψη του συστήματος ως καθαρά περιγραφικού και όχι ως πειραματικού εγχειρήματος σημαίνει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα πραγματικά ζητήματα που είναι ζωτικής σημασίας για το κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα ζητήματα αυτά είναι εάν υπάρχουν αιτιώδεις σχέσεις μεταξύ του εμβολιασμού με τα εμβόλια PF και AZ και σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών όπως ο θάνατος, και εάν ναι, ποιο είναι το μέγεθος αυτών των ενεργειών”.

Ισραήλ

Η Ισραηλινή Λαϊκή Επιτροπή είναι μια ομάδα γιατρών, δικηγόρων, εγκληματολόγων, επιδημιολόγων και ακαδημαϊκών ερευνητών, αποφασισμένη να διεξάγει έρευνα, διερεύνηση και αποκάλυψη προς όφελος του κοινού. Παρόλο που είναι μια σχετικά άγνωστη ομάδα, εντούτοις έλαβε 3754 αναφορές, συμπεριλαμβανομένων 480+ θανάτων, από τις 5 Αυγούστου 2021.[28] Η IPC δηλώνει ότι οι αριθμοί αυτοί αντιπροσωπεύουν μόνο το 2- 3% του πραγματικού επιπολασμού στον πληθυσμό, πράγμα που σημαίνει ότι ο αριθμός των θανάτων στο Ισραήλ είναι περίπου 48.000 και των ανεπιθύμητων ενεργειών περίπου 375.400.

Επίσης, στο Ισραήλ, τα στατιστικά στοιχεία από το Worldometers.info δείχνουν μια τεράστια αύξηση των θανάτων όταν ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί. Πριν από την έναρξη των εμβολιασμών, δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου καθημερινοί θάνατοι από το Covid στο Ισραήλ. Μόλις άρχισαν οι εμβολιασμοί, ο ημερήσιος αριθμός των θανάτων αυξήθηκε από 1-3 σε 75-100 θανάτους την ημέρα!

Ένας άλλος ισραηλινός ιστότοπος που αναφέρει τραυματισμούς από εμβόλια είναι ο Seethetruth.club/Covid19-vaccine-victims όπου μπορεί κανείς να δει έναν ραγδαία αυξανόμενο αριθμό μαρτυριών ανθρώπων που υπέφεραν πολύ από το

το εμβόλιο. Στις ΗΠΑ ένας παρόμοιος ιστότοπος με την ονομασία 1000covidstories.com δείχνει έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό βίντεο από ανθρώπους που πέθαναν ή είχαν σοβαρές αντιδράσεις από τα εμβόλια Covid. Επίσης, η ιστοσελίδα με την ονομασία TheCovidWorld.com παρουσιάζει τις προσωπικές ιστορίες μεγάλου αριθμού ανθρώπων που πέθαναν από τα σφηνάκια. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στην ιστορία, όπου χιλιάδες άνθρωποι έρχονται μπροστά για να μοιραστούν τον πόνο τους μετά από ένα εμβόλιο. Ο λόγος που οι άνθρωποι το κάνουν αυτό τώρα, είναι επειδή οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις τους δεν είναι καθόλου, όπως λένε οι εγκληματικές “υγειονομικές” υπηρεσίες “πονοκέφαλοι, ζαλάδες και συμπτώματα σαν της γρίπης”. Οι αντιδράσεις είναι εξαιρετικά σοβαρές, συχνά καθιστώντας τους ανθρώπους ανάπηρους για όλη τους τη ζωή. Οι βλάβες είναι στην πραγματικότητα τόσο σοβαρές, που άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βγαίνουν μπροστά για να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα.

Βραζιλία

Στη Βραζιλία ο επίσημος αριθμός των θανάτων από το εμβόλιο είναι 32.000 κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 5 μηνών. Η έκθεση δημοσιεύθηκε στο uol.com.br, το οποίο φέρεται να έχει περίπου τον ίδιο αριθμό προβολών σελίδων με το CNN.com, σύμφωνα με στοιχεία από το SimilarWeb. Παρά τις υψηλές αυτές ποσότητες θανάτων μετά τον εμβολιασμό, η έκθεση αναφέρει: “Ο εμβολιασμός εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για τον έλεγχο της νόσου”. [29]

Η επιστήμη αποδεικνύει ότι τα εμβόλια προκαλούν βλάβες, εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές, καρκίνο,…

Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Σαν Φρανσίσκο ή του Ινστιτούτου Salk δείχνει ότι τα εμβόλια μετατρέπουν το ανθρώπινο σώμα σε εργοστάσιο ακίδων πρωτεϊνης, δημιουργώντας τρισεκατομμύρια ακίδες που προκαλούν θρόμβους αίματος, οι οποίοι προκαλούν εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακές προσβολές.[30] Μια άλλη μελέτη επιβεβαιώνει πώς τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν θανατηφόρους θρόμβους αίματος, οι οποίοι με τη σειρά τους προκαλούν καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια.[31,32] Το New England Journal of Medicine δείχνει πώς τα εμβόλια προκαλούν φλεγμονές στην καρδιά,33 και το ίδιο περιοδικό δημοσίευσε μια μελέτη σχετικά με τη δραματική αύξηση των αποβολών.[34] Πολλές μελέτες αποδεικνύουν την πραγματικότητα της ενίσχυσης που εξαρτάται από τα αντισώματα. [35,36,37] Επίσης, επιβεβαιώνεται η εμφάνιση υπογονιμότητας και η μείωση του αριθμού των σπερματοζωαρίων.[38,39] Τέλος, μια μελέτη έδειξε ότι οι ενέσεις προκαλούν καρκίνο.40 Και αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα…

Απαλλάσσεται από την ευθύνη, κανένας κατασκευαστής εμβολίων δεν αναλαμβάνει την ευθύνη

Τις τελευταίες δεκαετίες, υπογράφηκαν αρκετές επίσημες κυβερνητικές συμφωνίες, σε κράτη σε όλο τον κόσμο, που παρέχουν σε κάθε κατασκευαστή εμβολίων 100% προστασία από κάθε ευθύνη. Δεν έχει σημασία πόση καταστροφή προκαλούν τα προϊόντα τους, κανείς δεν έχει καμία προσφυγή. Συν τοις άλλοις, καμία ασφάλιση υγείας δεν θα καλύψει ποτέ το κόστος που προκύπτει από τις ζημιές των εμβολίων. Απλά δεν αποζημιώνουν τους εμβολιαζόμενους, όταν αυτοί μπλέκουν σε μπελάδες. Κι όμως… οι ίδιες κυβερνήσεις που αρνούνται να σας προστατεύσουν από την πιθανή καταστροφή της υγείας, της ζωής και των αγαπημένων σας προσώπων, επιβάλλουν αυτές τις θανατηφόρες ενέσεις και τις απαιτούν για αγορές, ταξίδια, συγκεντρώσεις, ακόμη και τραπεζικές υπηρεσίες.

Οι ενέσεις δουλεύουν καν; Οι αξιωματούχοι υγείας λένε ότι δεν είναι αποτελεσματικές

Ο παγκοσμίου φήμης προγραμματιστής εμβολίων Geert Vanden Bossche MVD, PhD προειδοποιεί ότι αυτές οι ενέσεις καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, καθιστώντας τους εμβολιαζόμενους ευάλωτους σε κάθε νέα παραλλαγή της νόσου [41] :

“Οι εκστρατείες μαζικού εμβολιασμού κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας με εξαιρετικά μολυσματικές παραλλαγές αποτυγχάνουν να ελέγξουν τη μετάδοση του ιού. Αντί να συμβάλλουν στη δημιουργία ανοσίας της αγέλης, καθυστερούν δραματικά τη φυσική εγκαθίδρυση της ανοσίας της αγέλης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι συνεχιζόμενες εκστρατείες καθολικού εμβολιασμού είναι απολύτως επιζήμιες για τη δημόσια και παγκόσμια υγεία”. [42]

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής Δρ Luc Montagnier κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι αυτά τα εμβόλια δημιουργούν επικίνδυνες νέες παραλλαγές.[43] Και στο Ισραήλ οι στατιστικές δείχνουν σαφώς μια δραματική αύξηση των θανάτων από το Covid μόλις άρχισαν οι εμβολιασμοί (βλ. νωρίτερα σε αυτή την έκθεση). Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Naftali Bennet λέει μάλιστα ότι οι άνθρωποι που κινδυνεύουν περισσότερο τώρα, είναι εκείνοι που έλαβαν δύο δόσεις του εμβολίου. [44]

Στο νησιωτικό κράτος των Σεϋχελλών δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου θάνατοι από Covid, αλλά μόλις άρχισαν να εμβολιάζουν τον πληθυσμό, οι θάνατοι αυξήθηκαν εκατονταπλάσια.

Στην Αυστραλία, ένα νεαρό ζευγάρι δεν είχε πρόσβαση στο νεογέννητο μωρό του για οκτώ ημέρες, παρόλο που ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Η επικεφαλής της υγειονομικής υπηρεσίας της Αυστραλίας, Dr. Jeannette Young, έδωσε την ακόλουθη αποκαλυπτική εξήγηση για αυτή την απάνθρωπη κατάσταση: [45]

‘Επειδή είστε εμβολιασμένοι, δεν σημαίνει ότι δεν θα μολυνθείτε. Γι’ αυτό δεν μπορούσαμε να επιτρέψουμε σε αυτή την οικογένεια να πάει να επισκεφθεί το μωρό της”.

Ο Anthony Fauci το ξεκαθάρισε επίσης πεντακάθαρα: “το CDC εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβάλλει την χρήση μάσκας για τους εμβολιασμένους”,46 “οι εμβολιασμένοι εξετάζονται όλο και πιο συχνά θετικά για το Covid, επομένως θα πρέπει να συνεχίσουν να φορούν μάσκες”,[47] “οι εμβολιασμένοι εξακολουθούν να πρέπει να αποφεύγουν να τρώνε σε εστιατόρια”,[48] και “οι εμβολιασμένοι μεταφέρουν την παραλλαγή Delta όσο και οι ανεμβολίαστοι”.[49] Σύμφωνα λοιπόν με τον Fauci τα εμβόλια δεν κάνουν τίποτα. Παρόλα αυτά επιμένει να επιβάλλει αυτές τις άχρηστες ενέσεις για τα ταξίδια.[50] Το ίδιο δήλωσε δημοσίως και ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος δήλωσε: [51]

“Μπορώ τώρα να συναντώ τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς μου σε εσωτερικούς χώρους, αν είναι εμβολιασμένοι; Εκεί φοβάμαι ότι η απάντηση είναι αρνητική, διότι δεν είμαστε ακόμη σε αυτό το στάδιο, είμαστε ακόμη σε μεγάλο βαθμό στον κόσμο όπου μπορείτε να συναντάτε φίλους και συγγενείς σε εξωτερικούς χώρους, υπό τον κανόνα των έξι ή των δύο νοικοκυριών. Και ακόμη και αν οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειάς σας μπορεί να είναι εμβολιασμένοι, τα εμβόλια δεν παρέχουν 100% προστασία και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί”.

Ένα ερευνητικό άρθρο που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση “Trends in Internal Medicine” από τον Dr. J. Bar Classen MD, έχει τίτλο: [52]

‘Τα εμβόλια COVID-19 των ΗΠΑ αποδεικνύεται ότι προκαλούν περισσότερη ζημιά παρά καλό με βάση τα δεδομένα των προκαταρκτικών κλινικών δοκιμών που αναλύθηκαν με το σωστό επιστημονικό τελικό σημείο, “Όλα προκαλούν σοβαρή νοσηρότητα””.

Ακόμα και το CDC παραδέχθηκε ότι οι ενέσεις δεν προσφέρουν καμία προστασία έναντι των παραλλαγών Delta και των επερχόμενων παραλλαγών, και ότι όλα τα μέτρα Covid, ως εκ τούτου, πρέπει να παραμείνουν σε ισχύ.[53] Ωστόσο, συνεχίζουν να επιμένουν ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν. Ο επικεφαλής της υγειονομικής υπηρεσίας της Νέας Νότιας Ουαλίας, στην Αυστραλία, δήλωσε ότι πρέπει να προετοιμαστούμε να ζήσουμε με έναν συνεχή κύκλο συνεχών αναμνηστικών ενέσεων Covid για το ορατό μέλλον.[54] Ο επικεφαλής ιατρός της Moderna, Dr. Tal Zaks, δήλωσε ότι τα εμβόλια δεν επαναφέρουν τη ζωή στο φυσιολογικό.[55] Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Tedros Adhanom, ο οποίος δήλωσε: [56]

“Ένα εμβόλιο από μόνο του δεν θα τερματίσει την πανδημία. Η επιτήρηση θα πρέπει να συνεχιστεί, οι άνθρωποι θα πρέπει ακόμη να εξετάζονται, να απομονώνονται και να φροντίζονται. Οι επαφές θα εξακολουθήσουν να πρέπει να εντοπίζονται και να τίθενται σε καραντίνα, οι κοινότητες θα εξακολουθήσουν να εμπλέκονται”.

Μια μελέτη του The Lancet έδειξε ότι η παραλλαγή Delta μεταδίδεται ελεύθερα μεταξύ των εμβολιασμένων.[57] Αυτό επιβεβαιώθηκε από μια μελέτη που έδειξε πώς τον Ιούλιο του 2021, μετά από πολλαπλές μεγάλες δημόσιες εκδηλώσεις σε μια πόλη της κομητείας Barnstable της Μασαχουσέτης, εντοπίστηκαν 469 κρούσματα COVID-19 μεταξύ κατοίκων της Μασαχουσέτης που είχαν ταξιδέψει στην πόλη κατά την περίοδο 3-17 Ιουλίου- 346 (74%) εμφανίστηκαν σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα.[58]

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την πλήρη έκθεση.

——————

Δικτυογραφία :

The Vaccine Death Report: Evidence of Millions of Deaths and Serious Adverse Events Resulting from the Experimental COVID-19 Injections – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization

https://www.globalresearch.ca/evidence-millions-deaths-serious-adverse-events-resulting-experimental-covid-19-injections/5763676

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 2,589


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα