ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΥΠΕΡ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!!!!

ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΥΠΕΡ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!!!!

6 Δεκεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:488
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, οργίζομαι και αναρωτιέμαι: ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;; ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;;;

Οι όροι Ερντογάν: Έξι μίλια στο Αιγαίο πλην Εύβοιας και δύο κράτη στην Κύπρο!

Προπομπός ο Ροζάκης που χαρακτήρισε «παράνομα» τα 12 μίλια – Ιδού γιατί δεν θα δεχθούν ερωτήσεις οι δύο ηγέτες αύριο – Η «Εστία» διευκολύνει και αποκαλύπτει τις απαντήσεις!

Το εξώγαμο ενός εβραίου καθορίζει την μοίρα της Ελλάδας και προτρέπει στον ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ… !!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτά όμως, δεν τα γράφει η ΕΣΤΙΑ…
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ….
ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΕΜΕΙΣ… ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;
ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Φαίνεται ότι ο Ταγίπ Ερντογάν, πριν ακόμη πατήσει το πόδι του στην Αθήνα επέβαλε την μεθοδολογία του, πέρα από το γεγονός ότι έθεσε και τις  απαιτήσεις του. Ο Έλλην Πρωθυπουργός και ο Τούρκος Πρόεδρος θα προβούν σε κοινές δηλώσεις μετά την σύνοδο «Υψηλού Επιπέδου» των κυβερνήσεων των δύο χωρών, δεν θα δεχθούν όμως ερωτήσεις. Κατά τα λοιπά βαυκαλιζόμεθα ότι είμεθα μια κυρίαρχος δημοκρατική χώρα.

  • εφημερίδα «Εστία»

Σύνηθες στην Τουρκία, όπως και στον τρίτο κόσμο εν γένει, να μην τίθενται ερωτήσεις στους πολιτικούς όταν οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι δεν θεωρούνται απολύτως ελεγχόμενοι.

Και φαίνεται ότι ο Ταγίπ Ερντογάν δεν εμπιστεύεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα κατορθώσει να ελέγξει το δημοσιογραφικό ακροατήριο των κοινών τους δηλώσεων. Έτσι επεβλήθη το πρωτοφανές να μην γίνουν ερωτήσεις στους δύο ηγέτες.

Είναι πάντως αναμενόμενο να μην θέλουν να δεχθούν ερωτήσεις, καθώς θα ευρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση αν υποχρεωθούν να απαντήσουν σχετικά με την ουσία των συνομιλιών που θα διεξαχθούν αύριο.

 

Διότι δυστυχώς δεν θα μείνουν στο επίπεδο των δευτερευούσης σημασίας ζητημάτων οικονομικής συνεργασίας, όπως διατείνονται τις τελευταίες ημέρες τα ελεγχόμενα «παπαγαλάκια». Δεν θα είναι -και ούτε μπορεί να είναι- αντικείμενο συνομιλιών «υψηλού επιπέδου» ο τζίρος που θα κάνουν τα νυκτερινά κέντρα των Αθηνών στα ανθοκομεία της Σμύρνης.

Η «Εστία» είναι εις θέσιν να γνωρίζει ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρότερα.

 

Γνωρίζει ποιες είναι οι απαντήσεις τις οποίες θέλουν να αποφύγουν να δώσουν Μητσοτάκης και Ερντογάν. Στις αυριανές συνομιλίες θα τεθούν θέματα εις τρόπον ώστε να διακυβευθούν ζωτικής σημασίας κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος στο Αιγαίο. Θα διακυβευθεί ακόμη το μέλλον του ελληνισμού στην Κύπρο.

Ο Ερντογάν απαιτεί αποδοχή των απαιτήσεών του δίκην πακέτου.

Παραίτηση της Ελλάδος από το δικαίωμα επεκτάσεως των χωρικών της υδάτων στο Αιγαίο πέρα από τα έξι μίλια, με μόνη εξαίρεση τις ακτές της Ευβοίας και αποδοχή της λύσεως των δύο κρατών στην Κύπρο. Έτσι απλά και κυνικά.

 

Και η ελληνική Κυβέρνησις το συζητά και καθώς φαίνεται το αποδέχεται. Ενώ ήδη με την πρώτη συζήτηση θα έπρεπε να είχε ακυρώσει την συνάντηση και να στείλει τον Ερντογάν με τις 300 καρικατούρες που τον συνοδεύουν πίσω στην Άγκυρα.

Απεναντίας όμως καλλιεργεί ήδη το έδαφος.

 

Αντιλαμβανόμεθα τώρα, ότι ίσως να μην ήταν τυχαία η πρόσφατος αναφορά του Χρίστου Ροζάκη στην -παντελώς ανυπόστατη- θεωρία ότι είναι παράνομη η επέκτασις των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια. Ίσως εν προκειμένω ο κ. Ροζάκης να είναι ο «λαγός» που εξαπολύεται για να κάνει την πρώτη εκτίμηση αντιδράσεων. Εν τοιαύτη περιπτώσει δεν είναι ο μοναδικός που θα πρέπει να ελεεινολογηθεί. Ίσως κάποιοι άλλοι να χρήζουν αυστηροτέρων επικρίσεων.

Κατά το παρελθόν, όταν έβγαινε ο τουρκικός στόλος στο Αιγαίο, ο νυν υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, είχε θέσει τις «κόκκινες γραμμές» της Ελλάδος στα έξι μίλια των χωρικών μας υδάτων.

 

Τώρα λοιπόν, όταν αποκαλυφθεί η «συμφωνία πακέτο» με ευκολία θα ισχυρισθεί, ότι τίποτε δεν άλλαξε. Ότι πάντα αυτά λέγαμε. Ότι εμμένουμε στην κυριαρχία μας στα έξι μίλια. Ποτέ όμως κατά το παρελθόν δεν είχαμε παραιτηθεί του δικαιώματος να τα επεκτείνουμε. Ποτέ δεν είχαμε παραιτηθεί δικαιωμάτων που μας αναγνωρίζονται από το διεθνές δίκαιο. Και ας το επικαλούμεθα σε κάθε ευκαιρία. Φαίνεται ότι τελικώς ούτε εμείς το πιστεύουμε ιδιαίτερα.

Όσο για την Κύπρο, είναι καιρός τώρα, που δηλώνουμε ότι είναι «άλλη χώρα». ΑΦ’ ότου καταργήσαμε το δόγμα του ενιαίου αμυντικού χώρου στην ουσία την έχουμε εγκαταλείψει. Υιοθέτησαν και οι ελληνικές κυβερνήσεις την παγία θέση του ΑΚΕΛ, ότι δηλαδή Ελλάς και Κύπρος είναι διαφορετικές χώρες.

 

Το ότι στην ψυχή των Ελλήνων η Αθήνα είναι το εθνικό κέντρο στο οποίο προσβλέπει και ο ελληνισμός της Κύπρου, η Κυβέρνησίς μας το παραγνωρίζει. Και αδιαφορεί για την φωνή των ψηφοφόρων της. Κατά τα λοιπά είμεθα μια κυρίαρχος δημοκρατική χώρα.

 

 

Πηγή

Προβολές : 488


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα