ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ... “Σκοπός του Τεκτονισμού είναι ο Θρίαμβος του Κομμουνισμού”

16 Απριλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:876
Μοίρασέ το

 

Τι είναι ο κομμουνισμός;

Ο κομμουνισμός δεν αφορά την αναδιανομή του πλούτου.

Ακριβώς το αντίθετο, ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΣΕ ΟΛΑ — πλούτο, δύναμη, σκέψη — από το μασονικό εβραϊκό καρτέλ των κεντρικών τραπεζών.

“Οι κυβερνήτες όλων των συμμαχικών εθνών ήταν Τέκτονες, με ελάχιστες εξαιρέσεις”.

Οι πολιτικοί μας είναι όλοι Ελευθεροτέκτονες.

Επειδή Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΩΣ ΤΑΞΗ [έτσι όλος ο πλούτος θα περιέλθει στα χέρια των Illuminati με το πρόσχημα του κράτους] ΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ.

 

ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ… όλα αποκαλύπτονται μπροστά μας.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΙ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, παρατίθεται σημαντικό φωτογραφικό υλικό.

 

Μετάφραση blümlifee

(αριστερά: Ο Τραμπ και ο Χίτλερ σχηματίζουν την αποκαλούμενη μασωνική χειρονομία Μέρκελ. [Σ.τ.Μ. σχετικά με την χειρονομία δείτε στο τέλος του άρθρου]

Οι πολιτικοί μας είναι όλοι Ελευθεροτέκτονες)

Christian Rakovsky (Chaim Rakover), μέλος των Illuminati, αποκάλυψε ότι ενώ ο στόχος του Τεκτονισμού είναι ο κομμουνισμός, οι μασόνοι δεν θα έχουν θέση στο τραπέζι ης Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Αυτό προορίζεται για τους Εβραίους.

1938 NKVD Ανάκριση – Μέρος 1ο

Οι περισσότεροι πολιτικοί είναι τέκτονες

Τι είναι ο κομμουνισμός; Ο κομμουνισμός δεν αφορά την αναδιανομή του πλούτου. Ακριβώς το αντίθετο, ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΣΕ ΟΛΑ — πλούτο, δύναμη, σκέψη — από το μασονικό εβραϊκό καρτέλ των κεντρικών τραπεζών.

Ο πραγματικός στόχος είναι να “δημιουργηθούν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για τον θρίαμβο της κομμουνιστικής επανάστασης· αυτός είναι ο προφανής στόχος του Τεκτονισμού”, είπε ο Christian Rakovsky το 1938. 83 χρόνια αργότερα, ο Τεκτονισμός εφαρμόζει την φάρσα του Covid, τα διαβατήρια m-volίων και το αναδυόμενο κομμουνιστικό αστυνομικό κράτος.

Αυτό το ελαφρώς αναθεωρημένο βασικό άρθρο εμφανίστηκε για τελευταία φορά εδώ το 2017.

από τον Henry Makow PhD.

Οι Ελευθεροτέκτονες “πρέπει να πεθάνουν στα χέρια της επανάστασης που επήλθε με τη συνεργασία τους”, σύμφωνα με τον CG Rakovsky, αριστερό, ιδρυτή της Κομμουνιστικής Διεθνούς, Σοβιετικό πρεσβευτή στο Παρίσι και το Λονδίνο και αρχηγό κράτους της Ουκρανίας.

“Το πραγματικό μυστικό του Τεκτονισμού είναι η αυτοκτονία του Τεκτονισμού ως οργάνωσης και η σωματική αυτοκτονία κάθε σημαντικού Τέκτονα”.

Αυτή η αποκάλυψη προέρχεται από μια σταλινική αστυνομική ανάκριση του 1938 με τίτλο “The Red Symphony”, η οποία δεν είχε ποτέ σκοπό να δημοσιοποιηθεί. (Μεταγραφή στο Des Griffin, Fourth Reich of the Rich, σελ. 254, και διαδικτυακά.)

“Είναι ξεκάθαρο ότι το γνωρίζω αυτό όχι ως Ελευθεροτέκτονας, αλλά ως κάποιος που ανήκει σε “Αυτούς””, λέει ο Rakovsky, ένας συνάδελφος του Λέον Τρότσκι που συνελήφθη για συνωμοσία εναντίον του Στάλιν.

Στόχος του Rakovsky ήταν να πείσει τον Στάλιν, έναν εθνικιστή, να συνεργαστεί με την “Κομμουνιστική-Καπιταλιστική Διεθνή”. Παρουσίασα αυτό το έγγραφο την περασμένη εβδομάδα στο “Red Symphony της Διεύθυνσης Rothschild”.

 

“ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ” ΚΑΙ “Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ”

 

Ο Ελευθεροτεκτονισμός είναι η μεγαλύτερη μυστική εταιρεία στον κόσμο με περισσότερα από πέντε εκατομμύρια μέλη, συμπεριλαμβανομένων τριών εκατομμυρίων στις ΗΠΑ.

Ο ρόλος του είναι καθοριστικός για την ολοκληρωτική συνωμοσία.

Στα “Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών”, ο συγγραφέας (πιθανολογείται ότι πρόκειται για τον Lionel Rothschild, 1808-1879) γράφει,

“Η μασονία των Εθνικών (μη Εβραίων) χρησιμεύει τυφλά ως προκάλυμμα για εμάς και τους στόχους μας, αλλά το σχέδιο δράσης της δύναμής μας, ακόμη και το πολύ μόνιμο μέρος της, παραμένει για ολόκληρο το λαό ένα άγνωστο μυστήριο…Ποιός και τί είναι σε θέση να ανατρέψει μια αόρατη δύναμη;” (Πρωτόκολλο 4)

 

Truman-in-Freemason-attire.jpeg

 

(Harry Truman και άλλοι Μασόνοι)

Και πάλι γράφει, “θα δημιουργήσουμε και θα πολλαπλασιάσουμε τις ελεύθερες μασονικές στοές… θα απορροφήσουμε σε αυτές όλους όσοι μπορεί να γίνουν ή που είναι εξέχοντες στη δημόσια δραστηριότητα, γιατί σε αυτές τις στοές θα βρούμε το αρχικό μας γραφείο πληροφοριών και τα μέσα επιρροής… Οι πιο μυστικές πολιτικές συνωμοσίες θα μας γίνουν γνωστές και θα πέσουν υπό τα καθοδηγητικά μας χέρια…Ξέρουμε τον τελικό στόχο…ενώ οι γκοΐμ δεν γνωρίζουν τίποτα…” (Πρωτόκολλο 15)

Στην ανάκρισή του, ο Rakovsky λέει ότι εκατομμύρια συρρέουν στον Τεκτονισμό για να αποκτήσουν πλεονεκτήματα.

“Οι κυβερνήτες όλων των συμμαχικών εθνών ήταν Τέκτονες, με ελάχιστες εξαιρέσεις”.

Ωστόσο, ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ είναι “ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ· ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ.

Είναι σαφές ότι όλα αυτά γίνονται με διάφορα προσχήματα· αλλά πάντα κρύβονται πίσω από τα γνωστά τους τριπλά συνθήματα [Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα]. Καταλαβαίνετε;”. (254)

Οι μασόνοι πρέπει να θυμούνται το μάθημα της Γαλλικής Επανάστασης.

Αν και “έπαιξαν έναν κολοσσιαίο επαναστατικό ρόλο· αλλά τελικά η πλειοψηφία των Μασόνων εξοντώθηκε…” Επειδή Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΩΣ ΤΑΞΗ [έτσι όλος ο πλούτος θα περιέλθει στα χέρια των Illuminati με το πρόσχημα του κράτους] ΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ.

duh.jpg

Όταν αποκαλυφθεί αυτό το μυστικό, ο Rakovsky φαντάζεται “την έκφραση της βλακείας στο πρόσωπο κάθε Τέκτονα όταν συνειδητοποιεί ότι πρέπει να πεθάνει στα χέρια των επαναστατών. Πώς ουρλιάζει και θέλει να εκτιμήσει κανείς τις υπηρεσίες του στην επανάσταση! Είναι ένα θέαμα στο οποίο μπορεί κανείς να πεθάνει…αλλά από το γέλιο!”. (254)

Ο Rakovsky αναφέρεται στον Τεκτονισμό ως ΦΑΡΣΑ: “ένα τρελοκομείο αλλά ελεύθερο”. (254)

Στη Ρωσία το 1929, κάθε Μασόνος που δεν ήταν Εβραίος δολοφονήθηκε μαζί με την οικογένειά του, σύμφωνα με τον Alexey Jefimow (“Ποιοί είναι οι Κυβερνήτες της Ρωσίας;” σελ. 77)

Όπως οι Μασόνοι, άλλοι υποψήφιοι για το master class της ουμανιστικής ουτοπίας (νέο κόντρα, φιλελεύθεροι, σιωνιστές, γκέι και φεμινίστριες ακτιβίστριες) μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη. Μπορεί να παραγκωνιστούν όταν θα έχουν πλέον εξυπηρετήσει τον σκοπό της ύπαρξής τους.

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΑΥΤΟΙ”;

 

Όταν ο ανακριτής πιέζει τον Rakovsky για να πλησιάσουν εξέχοντες των Illuminati με πρωτοβουλία, ο Rakovsky είναι σίγουρος μόνο για δύο που έχουν πεθάνει: τον Walter Rathenau, τον υπουργό Εξωτερικών του Wiemar, και τον Lionel Rothschild.

Λέει ότι ο Τρότσκι είναι η πηγή πληροφοριών του.

Οι υπόλοιποι, επιμένει, είναι εικασίες:

“Ως ίδρυμα, η τράπεζα των Kuhn Loeb & Company της Wall Street: [και] οι οικογένειες των Schiff, Warburg, Loeb και Kuhn· λέω οικογένειες για να επισημάνω πολλά ονόματα, αφού όλες συνδέονται με γάμους. Έπειτα, Baruch, Frankfurter, Altschul, Cohen, Benjamin, Strauss, Steinhardt, Blom, Rosenman, Lippmann, Lehman, Dreyfus, Lamont, Rothschild, Lord, Mandel, Morganthau, Ezekiel, Lasky… οποιοδήποτε από τα ονόματα που έχω που απαριθμούνται, ακόμη και εκείνων που δεν ανήκουν σε “Αυτούς” θα μπορούσαν πάντα να οδηγήσουν σε “Αυτούς” με οποιαδήποτε σημαντική πρόταση”. (272)

Επιτρέποντας στους τραπεζίτες το προνόμιο να δημιουργούν χρήματα, δημιουργήσαμε ένα αχόρταγο βαμπίρ.

Αν μπορούσατε να κατασκευάσετε χρήματα, φανταστείτε τον πειρασμό να ΚΑΤΕΧΕΤΕ και να ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.

 

ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

depression1.jpg

Ο Rakovsky αναφέρεται  στο Κραχ και τη Μεγάλη Ύφεση του 1929 ως μια “αμερικανική επανάσταση”. (!!!!!!!!!!!) Οι ΗΠΑ ατακρημνίστηκαν σκόπιμα από τους Illuminati για το κέρδος, για να διαλύσουν τον “κλασικό αμερικανικό” χαρακτήρα και να αναλάβουν την πολιτική εξουσία.

“Ο άνθρωπος μέσω του οποίου έκαναν χρήση τέτοιας δύναμης ήταν ο Φράνκλιν Ρούσβελτ.

Το αντιλαμβάνεστε; …

Εκείνο το έτος 1929, το πρώτο έτος της Αμερικανικής Επανάστασης, τον Φεβρουάριο, ο Τρότσκι φεύγει από τη Ρωσία· Το κραχ γίνεται τον Οκτώβριο..

Η χρηματοδότηση του Χίτλερ συμφωνείται τον Ιούλιο του 1929.

Πιστεύετε ότι όλα αυτά ήταν τυχαία;

Τα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης του Χούβερ χρησιμοποιήθηκαν για την προετοιμασία για την κατάληψη της εξουσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και την ΕΣΣΔ: εκεί μέσω μιας οικονομικής επανάστασης, και εδώ [η Ρωσία] με τη βοήθεια του πολέμου [Χίτλερ, Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος] και της ήττας που επρόκειτο να ακολουθήσει. Άραγε, θα μπορούσε κάποιο εξαιρετικά ευφάνταστο μυθιστόρημα να είναι πιο προφανές για εσάς;” (273)

Ο Rakovsky προτείνει στον Στάλιν να συνεργαστεί με τους Ιλλουμινάτι, (πράγμα που έκανε στη συνέχεια.)

Η πρώτη προϋπόθεση είναι να σταματήσει να εκτελεί τροτσκιστές.

Έτσι, θα δημιουργηθούν “πολλές ζώνες επιρροής” που θα χωρίσουν “τον επίσημο κομμουνισμό από τον πραγματικό”.

Θα υπάρξουν “αμοιβαίες παραχωρήσεις για αλληλοβοήθεια για ένα διάστημα όσο διαρκεί το σχέδιο…

Θα εμφανιστούν πρόσωπα με επιρροή σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, ακόμη και πολύ υψηλά, που θα βοηθήσουν τον σταλινικό επίσημο κομμουνισμό…” (276)

Ο Rakovsky σκιαγραφεί το ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.

“Στη Μόσχα υπάρχει κομμουνισμός: στον καπιταλισμό της Νέας Υόρκης. Είναι το ίδιο με τη θέση και την αντίθεση. Αναλύστε και τα δύο. Η Μόσχα είναι υποκειμενικός κομμουνισμός αλλά [αντικειμενικά] κρατικός καπιταλισμός. Νέα Υόρκη: Ο καπιταλισμός υποκειμενικός, αλλά ο κομμουνισμός αντικειμενικός. Μια προσωπική σύνθεση, αλήθεια: η Χρηματοπιστωτική Διεθνής, η Καπιταλιστική Κομμουνιστική και πάνω απ’ όλα “Αυτοί”. ” (276)

Στην περίπτωση του κομμουνισμού, το κράτος κατέχει τις εταιρείες και οι τραπεζίτες κατέχουν το κράτος.

Στην περίπτωση του Καπιταλισμού, οι τραπεζίτες ελέγχουν τις εταιρείες και οι εταιρείες ελέγχουν το κράτος. Σε κάθε περίπτωση, έχετε μονοπωλιακό καπιταλισμό με αυξανόμενο πολιτικό και πολιτιστικό μονοπώλιο στη Δύση που μοιάζει με αυτό της Σοβιετικής Ρωσίας.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

scourt1.jpg

Η “Κόκκινη Συμφωνία” ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ‘Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.

ΜΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΛ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.

Ο κοινός παρονομαστής είναι ο Τεκτονισμός.

Μια εκδήλωση της αναδυόμενης Εωσφορικής τυραννίας των Ρότσιλντ είναι το μασονικό σχέδιο του νέου κτιρίου του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Ισραήλ, αριστερά.

Οι περισσότεροι Ελευθεροτέκτονες και Εβραίοι δεν γνωρίζουν αυτό το σχέδιο, θα ήταν αντίθετοι σε αυτό και είναι και οι ίδιοι θύματα του.

Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ “ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ” ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ, ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Ο “ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ, ΑΡΑΓΕ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ;

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΥΦΕΣΗ;

ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ;

ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ Ή ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ” ΕΠΙΘΕΣΗ;

Η 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ.

Έχουμε γεννηθεί στην έβδομη ή όγδοη περίοδο ενός Παιχνιδιού με εννέα γύρους και ο Θεός φαίνεται να χάνει άσχημα στο σκορ.

Οι Illuminati έχουν ορίσει τον Θεό με ανόητους όρους και έτσι Τον έδιωξαν από το σύμπαν μας.

Ο Θεός είναι συνώνυμος των πνευματικών ιδανικών. Αντί ο άνθρωπος να συναντά τον Δημιουργό του, υποβιβαζόμαστε και μετατρεπόμαστε σε ζώα και υπηρετούμε τους Illuminati.

————–

Μέρος τρίτο: “Οι κεντρικοί τραπεζίτες αναζητούν ολοκληρωτική εξουσία
(Η Κόκκινη Συμφωνία – Μέρος 1ο)

Σχετικά – Ο μαρξιστικός κομμουνισμός δεν θα μοιάζει όπως πριν. Είναι κάτι παραπάνω από σύμπτωση ότι αυτό που βλέπουμε τώρα είναι βγαλμένο από ένα Κομμουνιστικό Εγχειρίδιο το 1966.

————-

Το Merkel-Raute (ο ρόμβος της Μέρκελ) [1] (γερμανικά σημαίνει “rhombus Merkel” ), που ονομάζεται διαμάντι Merkel [2] ή Τρίγωνο της Δύναμης από τα αγγλόφωνα μέσα ενημέρωσης, [3] είναι μια χειρονομία που γίνεται ακουμπώντας τα χέρια του ατόμου μπροστά από το στομάχι έτσι ώστε οι άκρες των δακτύλων να συναντώνται, με τους αντίχειρες και τους δείκτες να σχηματίζουν ένα τραχύ τετράγωνο σχήμα. Αυτή η χειρονομία της Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανίδας Καγκελαρίου, έχει περιγραφεί ως “πιθανώς μια από τις πιο αναγνωρίσιμες χειρονομίες στον κόσμο”. [2]

 

Ερωτηθείσα για το πώς καθιερώθηκε το Merkel-Raute (ο ρόμβος Μέρκελ) ως σήμα κατατεθέν της, η Μέρκελ δήλωσε ότι “ανέκαθεν υπήρχε το ερώτημα τί να κάνεις με τα χέρια σου και έτσι προέκυψε”. [2] Επέλεξε τη χειρονομία χωρίς να έχει βοηθηθεί από κάποιον σύμβουλο επειδή “περιέχει μια ορισμένη συμμετρία”. [2] [4]

πηγή: wikipedia

επίσης για τον συμβολισμό των σχημάτων:

https://www.sekten-sachsen.de/satan-symbole.htm (ενδιαφέρον ότι το σύμβολο της ειρήνης αποτελεί αποκρυφιστικό σύμβολο που συμβολίζει την ήττα του Χριστιανισμού !!!!!!!!!!!!!!!!!!)

https://deavita.com/tattoo-ideen/wikinger-symbole-bedeutung-runen-tattoos.html

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Προβολές : 876


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα