Αν ισχύουν αυτά, τότε μιλάμε για... ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!!!

6 Απριλίου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:5,998
Μοίρασέ το

 

“Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενδέχεται να είναι μπλεγμένη με αποκρυφισμό.                                                                                         Οι ηλικίες θανάτων 3, 6 και 9 δεν είναι τυχαίοι αριθμοί. Μακάρι να βγουν τα βρόμικα κυκλώματα των αποκρυφιστών στην επιφάνεια.”

Λίγες μέρες πριν, έλαβα από πρόσωπο εμπιστοσύνης μου, ένα περίεργο μήνυμα, στο οποίο μου επεσήμανε δυο σημαντικά στοιχεία:                         “Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενδέχεται να είναι μπλεγμένη με αποκρυφισμό.

Οι ηλικίες θανάτων 3, 6 και 9 δεν είναι τυχαίοι αριθμοί. Μακάρι να βγουν τα βρόμικα κυκλώματα των αποκρυφιστών στην επιφάνεια.”

Δεδομένου πως το μήνυμα δεν ήταν από τυχαίο πρόσωπο, με προβλημάτισε πολύ.

Επιπλέον μου δόθηκαν και κάποια στοιχεία τα οποία ερεύνησα και ομολογώ πως με άφησαν έκπληκτη.

Τα παραθέτω, μαζί με τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, τα οποία τείνουν προς την ίδια κατεύθυνση.

Δεν θα πάρω θέση, απλά θα παρουσιάσω το παρακάτω δημοσίευμα και τα στοιχεία που μου εστάλησαν στην συνέχεια…

Και τα συμπεράσματα δικά σας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 


ΠΑΤΡΑ: ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ


Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος έχει δώσει εντολή στους ιερείς να μην απαντούν και να μην δίνουν συνεντεύξεις στους δημοσιογράφους για θέματα επικαιρότητας, κάτι που ισχύει και για την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα και τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Από τον νεωκόρο του ναού λάβαμε την απάντηση πως υπάρχει εντολή από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος να μην απαντούν και να μην δίνουν συνεντεύξεις στα Μέσα ενημέρωσης και στους δημοσιογράφους οι ιερείς για θέματα επικαιρότητας όπως ο covid 19 & στην προκείμενη περίπτωση για το θέμα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με το μυστηριώδη θάνατο των τριών παιδιών της συγκεκριμένης οικογένειας στην Πάτρα.

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος έχει δώσει εντολή στους ιερείς να μην απαντούν και να μην δίνουν συνεντεύξεις στους δημοσιογράφους για θέματα επικαιρότητας, κάτι που ισχύει και για την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα και τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η 9χρονη Τζωρτζίνα, είχε κηδευτεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου στη νέα εθνική οδό Πατρών-Αθηνών στις 2 Φεβρουαρίου 2022 ενώ ακολούθησε η ταφή της στο κοιμητήριο Συχαινών. Στον ίδιο ναό είχε τελεστεί και το μνημόσυνο για τη Τζωρτζίνα και τις αδελφούλες της, Ίριδα και Μαλένα, την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 στο τέλος της Θείας λειτουργίας.

Το thebest.gr θέλησε να επικοινωνήσει μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις με την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, με τον προϊστάμενο του ναού του Αγ. Ελευθερίου π. Νικόλαο Μήλα για ένα σχόλιο και για το απλό ερώτημα αν κάποιος από την οικογένεια είναι ενορίτης του Αγίου Ελευθερίου.

Από τον νεωκόρο του ναού λάβαμε την απάντηση πως υπάρχει εντολή από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος να μην απαντούν και να μην δίνουν συνεντεύξεις στα Μέσα ενημέρωσης και στους δημοσιογράφους οι ιερείς για θέματα επικαιρότητας όπως ο covid 19 & στην προκείμενη περίπτωση για το θέμα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με το μυστηριώδη θάνατο των τριών παιδιών της συγκεκριμένης οικογένειας στην Πάτρα.

Ο Επίσκοπος Κερνίτσης Χρύσανθος, ο οποίος μας επιβεβαίωσε τη ρητή εντολή από την Ιερά Σύνοδο που απαγορεύει σε ιερείς να σχολιάζουν το οτιδήποτε για την συγκεκριμένη υπόθεση και γενικότερα. Η εντολή αυτή έχει αποσταλεί σε όλες τις Ιερές Μητροπόλεις της χώρας.

 

Πηγή

 

Πάμε τώρα και στα υπόλοιπα στοιχεία που μου εστάλησαν…

 

Νίκολα Τέσλα: το μυστικό των αριθμών 3, 6 και 9 αποκαλύπτεται

Ο Νίκολα Τέσλα είχε πει κάποτε:

«Αν μόνο ήξερες την σπουδαιότητα του 3, 6 και 9 τότε θα είχες ένα κλειδί για το σύμπαν».

Ο Νίκολα Τέσλα έκανε αμέτρητα μυστηριώδη πειράματα, αλλά ήταν ένα τεράστιο μυστήριο από μόνος του.

Σχεδόν όλα τα μυαλά που ανήκουν στους πιο σημαντικούς στοχαστές της εποχής μας είχαν κάποιο είδος εμμονής. Ο Τέσλα είχε μερικές. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι θα τις αποκαλούσαν εκκεντρικότητες. Για τον Τέσλα, αυτά ήταν απαραίτητα πράγματα.

Γνωρίζατε ότι ο Νίκολα Τέσλα περπατούσε γύρω από το τετράγωνο τρεις φορές πριν μπει σε ένα κτίριο, καθάριζε τα πιάτα με 18 χαρτοπετσέτες και έμενε σε δωμάτια ξενοδοχείων με αριθμό που διαιρούνταν μόνο με το 3;

Ο Τέσλα έκανε υπολογισμούς σχετικά με τα πράγματα στο άμεσο περιβάλλον του, μόνο για να σιγουρευτεί ότι το αποτέλεσμα είχε σχέση με τον αριθμό 3 και βάσιζε τις αποφάσεις του ανάλογα με τα αποτελέσματα.

Έκανε τα πάντα σε ομάδες των τριών και κανείς δεν ήξερε με σιγουριά τον μυστηριώδη λόγο πίσω από την παράξενη συμπεριφορά του.

Ο Τέσλα ήταν μοναδικός.

Σε πολλές περιπτώσεις, ο Τέσλα περιέγραψε την εμπειρία έντονων φώτων, τα οποία ακολουθούσαν στιγμές έντονης δημιουργικότητας και σαφήνειας. Κάτι σαν να του ανοίχτηκε μπροστά του όλο το Σύμπαν.

Ο Τέσλα ισχυριζόταν ότι είχε την ικανότητα να φαντάζεται και να αντιλαμβάνεται την εφεύρεση του στο μυαλό του κατά τις αποκαλούμενες «στιγμές σαφήνειας» με όλες τις λεπτομέρειες.

Υποστήριξε επίσης ότι μπορούσε να περιστρέψει τα οράματα του, να τα διαχωρίσει κομμάτι-κομμάτι και έτσι ήξερε ακριβώς πως θα φαινόταν μια εφεύρεση, με την παραμικρή λεπτομέρεια με βάση τα πιο απίστευτα οράματα του.

Επιπλέον, ο Νίκολα Τέσλα υπολόγιζε επίσης τα κομβικά σημεία του πλανήτη μας, και όπως μπορείτε να μαντέψετε, ήταν πιθανότατα συνδεδεμένα με τους αριθμούς τρία, έξι και εννέα.

Ο Τέσλα ισχυρίστηκε ότι αυτοί οι αριθμοί είχαν μεγάλη σημασία για όλους και όχι μόνο για εκείνον.

Ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη εμμονή για τους αριθμούς 3, 6 και 9.

Σε αντίθεση με πολλούς, ο Τέσλα κατανοούσε ένα θεμελιώδες γεγονός, άγνωστο στους άλλους, το οποίο είναι η παγκόσμια γλώσσα των μαθηματικών, που εν τέλει είναι μια επιστήμη η οποία ανακαλύφθηκε από τον άνθρωπο, δεν εφευρέθηκε από αυτόν.

Ο Τέσλα έφτασε πέρα από τα μαθηματικά. Οραματίζονταν αριθμητικά μοτίβα που υπάρχουν στο σύμπαν, όπως τον σχηματισμό των αστεριών, την ανάπτυξη των εμβρυικών κυττάρων και πολλές άλλες περίπλοκες λεπτομέρειες που κάποιοι ονομάζουν «σχέδιο του Θεού» ή «αποτύπωμα του Θεού».

Ο Τέσλα ήξερε ότι υπήρχε ένα θεμελιώδες σύστημα στο οποίο η φύση φαινόταν να απαντά:

«Οι δυνάμεις του δυαδικού συστήματος», όπου το μοντέλο αρχίζει από το ένα και συνεχίζει για να διπλασιαστεί.

Έτσι, τα κύτταρα και τα έμβρυα αναπτύσσονται με το ακόλουθο μοτίβο: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256 κλπ.

Αλλά φαίνεται ότι αυτό που γνώριζε και ονειρευόταν ο Τέσλα ήταν κάτι περισσότερο από το όραμα ενός συνηθισμένου ανθρώπου.

Ο Marko Rodin ανακάλυψε ότι στο εσωτερικό της ανάδελτα (vortex Math, η επιστήμη της ανατομίας του τόρου) βρίσκεται ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4, 8, 7 και ούτω καθεξής προς το άπειρο.

Εδώ, οι αριθμοί 3, 6 και 9 δεν υπάρχουν και σύμφωνα με τον Rodin, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτοί οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν ένα διάνυσμα που ανήκει στην τρίτη και στην τέταρτη διάσταση, που ονομάζεται «πεδίο ροής».

Μάγεια Τ.

 

πηγή

 

Και εδώ, το επόμενο στοιχείο και εδώ στα ελληνικά

 

Και όλα τα ανωτέρω, έρχονται να δέσουν με ένα σημαντικό στοιχείο, που πρέπει να μας προβληματίσει όχι μόνον για την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και για τον σατανισμό που στην Πατρίδα μας, έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ήθελε να κάνει μάγια στον Μάνο, δεν είδα μια χαροκαμένη μάνα», λέει η χαρτορίχτρα

«Άκουγα συνέχεια “έφυγαν τα παιδιά και δεν γύρισε πίσω σε μένα”»

 

Τις συζητήσεις της με την Ρούλα Πισπιρίγκου αποκάλυψε η χαρτορίχτρα που επισκεπτόταν η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα, που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η συγκεκριμένη γυναίκα υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε να κάνει μάγια στον Μάνο Δασκαλάκη, ενώ της έκανε εντύπωση η φράση που φέρεται να της έλεγε η κατηγορούμενη ότι «έφυγαν τα παιδιά και ο Μάνος δεν ήρθε πίσω σε μένα».

«Στις δικές μας συνεδρίες υπήρχε ο θυμός και η επιμονή της να κάνει κακό σε αυτόν τον άνθρωπο (Μάνο), που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ήταν χειριστική και επέμενε ότι εκείνος έχει εξωσυζυγική σχέση και ήθελε να του κάνει κακό. Επειδή κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά προσπαθούσα να την πείσω ότι δεν έχει σχέση ο Μάνος», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star η χαρτορίχτρα.

Στη συνέχεια η χαρτορίχτρα αποκάλυψε όσα φέρεται να της έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον Μάνο: «Έφτασε σε σημείο να μου λέει αν έχω γιατροσόφια ή μαγιοσόφια να κάνω κακό στον Μάνο, να τον δέσω. Της εξήγησα ότι εγώ δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Έλεγε ότι “θα τον καταστρέψω”, “πρέπει να κάνω κάτι”, “φύγαν τα παιδιά και δεν ήρθε πάλι πίσω σε μένα”. Εγώ της έλεγα ότι δεν έχει άλλη γυναίκα».

«Εγώ δεν είδα μια χαροκαμένη μάνα»

Όσο για όσα δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου από τα κρατητήρια σχετικά με τη συνομιλία που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη, υποστηρίζοντας ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της φοβάται μη μπει φυλακή εκείνος και ο πατέρας του, η χαρτορίχτρα υποστήριξε: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που θα έλεγε κάτι τέτοιο στην κατηγορούμενη γυναίκα του, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα».

«Μου ζήτησε να της προτείνω μία γνωστή μου που κάνει μαντζούνια για να γυρίσει πίσω ο Μάνος. Ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγεία. Εγώ δεν είδα μια χαροκαμένη μάνα. Άκουγα συνέχεια “έφυγαν τα παιδιά και δεν γύρισε”. Δεν άκουσα τίποτα για Μαλένα, Ίριδα ή Τζωρτζίνα, άκουγα μόνο για τον Μάνο».

πηγή

Δείτε το βίντεο

Πάτρα | Η μαρτυρία “φωτιά” της χαρτορίχτρας στην οποία φέρεται να απευθύνθηκε η Ρούλα για τον Μάνο

Δεν έχω κάτι άλλο να συμπληρώσω…η παράνοια ίσως έχει εξήγηση… ένα παρανοϊκό πάθος, για τον σύζυγό της, που την έφτασε ίσως σε ακραίες ενέργειες μαγείας και … δολοφονιών…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Προβολές : 5,998


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα