Αν το 80% αυτού του λαού είχε την ικανότητα να κάνει αυτές τις σκέψεις, ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΟΥΛΟΙ!!!

Αν το 80% αυτού του λαού είχε την ικανότητα να κάνει αυτές τις σκέψεις, ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΟΥΛΟΙ!!!

27 Φεβρουαρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:704
Μοίρασέ το

 

Επειδή η δημοκρατία δεν υφίσταται και επειδή έχουμε περάσει σε πολλαπλούς τρόπους νοθείας μόνο η ΑΠΟΧΗ μπορεί να δώσει ένα μήνυμα.

Το σημαντικότερο όμως είναι η αλλαγή των ίδιων των πολιτών που πρέπει να πάψουν να βολεύονται με το λιγότερο κακό.Βγείτε επιτέλους από το μαντρί…

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ!

Δεν είστε οι δούλοι!

Θα σταθώ στον τίτλο που επέλεξα για την παρακάτω ανάρτηση, στα λόγια δυο σημαντικών προσωπικοτήτων και στις φωτογραφίες από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, που παραθέτω στην παρακάτω φωτογραφία…

Αυτά, αρκούν, για να συμφωνήσω απόλυτα στα όσα γράφει ο σχολιαστής…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τέρμα το δούλεμα! λέει:

 

Κα Σουφλη,

να ευχηθώ αρχικά καλή σαρακοστή και φέτος μαζί με την ανάσταση να έρθει και η ανάσταση του έθνους!

Σχετικά με το άρθρο, πραγματικά πρέπει να αρχίσει ο νεοέλληνας να σκέφτεται τι δουλειά είχε ο Μπλινκεν να συναντηθεί με το Τσίπρα…

Πιθανόν να έγιναν και συναντήσεις που δεν γνωρίζουμε με πρόσωπα που κινούν τα πράγματα υπογείως,αλλά κανείς δεν αναρωτήθηκε τι δουλειά είχε να συναντηθεί ο Μπλινκεν με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης;

Θεσμικά οι επίσημες συναντήσεις γίνονται ανάμεσα σε ομοβαθμους (π.χ. ΥΠΕΞ με ΥΠΕΞ, ΠΡΩΘ με ΠΡΩΘ κλπ) άντε να δεχθούμε ότι είδε επισήμως και τον πρωθυπουργό…

Τον Τσίπρα γιατί;

Τους άλλους αρχηγούς γιατί όχι;

Τι εντολές μεταφέρθηκαν και σε τι συμφώνησαν;

Αφού οι δικαστές εξεγείρονται και κόπτονται για το πολίτευμα και τη συνταγματική τάξη δε γνωρίζουν ότι τέτοιες συναντήσεις και συζητήσεις κατ’ιδιαν παραπέμπουν σε πιθανή συνομωσία εις βάρος της δημοκρατίας και του έθνους;

Δεν πρέπει να γνωρίζουμε επισήμως τι συζητήθηκε και τι συμφωνήθηκε;

Σε τι δεσμεύτηκε ή απέρριψε ο εκπρόσωπος μας;

Η απόκρυψη τέτοιων στοιχείων καθώς και μυστικές συμφωνίες παραπέμπουν σε συνομωσία και οι συνομωτες πρέπει άμεσα να συλληφθούν.

Συνωμοσία κατά της χώρας και του έθνους ήταν οι μυστικές συζητήσεις του Γιωργάκη με το ΔΝΤ αλλά όχι μόνο δεν τον συνέλαβαν αλλά συνέπραξαν!

Συνένοχοι στη συνωμοσία που συντελείται όλα αυτά τα χρόνια είναι και η ηγεσία του στρατού αφού οφείλουν να διασφαλίζουν τη χώρα και τους πολίτες και όχι να υπακούν σε αντισυνταγματικές και αντεθνικές εντολές αλλά και η αστυνομία που αντί να συλλαμβάνει τους συνωμότες δρα κατ’ εντολή τους ενάντια στα πραγματικά αφεντικά αυτής της χώρας που είμαστε εμείς οι Έλληνες πολίτες, οι πραγματικοί και όχι οι φτιαχτοί!

Οι δε ένστολοι συμπράττουν σε γενοκτονία όταν συμπράττουν στον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ της χώρας.

Ο όρκος που δίνουν αναφέρεται σε υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους, πράγμα που σημαίνει ότι προέχει το Σύνταγμα!

Άρα νόμος που δεν υπακούει στο Σύνταγμα δεν μπορεί να επιβληθεί!

Η δε υπακοή στους ανώτερους έπεται που σημαίνει ότι αν είναι αντίθετη προς το Σύνταγμα ουσιαστικά ο ανώτερος πρέπει να διωχθεί για παραβίαση του Συντάγματος!

Και στους ένστολους, τους αξιωματούχους και τους κατέχοντες θεσμικές θέσεις η παραβίαση του Συντάγματος ισούται με ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Οι δε ΑΣΥΛΙΕΣ που δίνουν οι ίδιοι στον εαυτό τους και στα συνεταιρακια τους δεν ισχύουν διότι παραβιάζουν το Σύνταγμα και μάλιστα ένα από τα βασικότερα άρθρα που δεν επιδέχεται ούτε αμφισβήτηση ούτε αναθεώρηση! Το άρθρο περί ισότητας των πολιτών.

Οι δικαστές που δέχονται τις “ασυλίες” όχι μόνο παραβιάζουν τη συνταγματική τάξη αλλά συμπράττουν στα εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού και του έθνους.

Αν οι δικαστές ασκούσαν το λειτούργημα τους όπως ορίζεται στο Σύνταγμα η Ελλάδα δε θα είχε φτάσει ποτέ σε αυτό τα χάλια.

Αντί αυτού έχουν μετατρέψει το λειτούργημα τους σε ένα επικερδές επάγγελμα.

Έφτασαν στο σημείο (λόγω θράσους και ατιμωρησίας) να ορίζουν και τους μισθούς τους και να στρέφονται μαζί με τα άλλα θρασίμια υπαλλήλους εναντίον των αφεντικών τους, του μόνου νόμιμου ιδιοκτήτη της χώρας του Ελληνικού λαού!

Ορίζουν οι υπάλληλοι ότι το αφεντικό πρέπει να τους καλοπληρώνει και μάλιστα να ζουν παρασιτικά σε βάρος του!

Έφτασαν να έχουν το θράσος να ορίζουν ότι το αφεντικό τους πρέπει να πένεται αλλά η ευημερία τους και η ασυδοσία τους είναι συνταγματικό τους δικαίωμα!!!

Και ο αφέντης λαός αντί να τους βουτήξει, κάθεται, υπακούει και κλαίγεται και ζητάει έλεος!!!

Όσο για το θέμα εκλογές πρέπει όλοι να απέχουμε τώρα που πλέον δημοσίως μας λένε ότι όχι μόνο τα έχουν συμφωνήσει αλλά βαρέθηκαν να παίζουν και θέατρο!

Θα επιτρέψουν να λάβουν μέρος τα εγκεκριμένα κόμματα, η συμμορία πρέπει να μείνει αλώβητη και όποιος μετά τις στημένες εκλογές διαμαρτυρηθεί θα του λένε ” μας ψήφισε ο λαός”!

Η ΑΠΟΧΗ σημαίνει απονομιμοποιηση για αυτούς αλλά και ότι δεν μπορούν να γνωρίζουν τι σκέφτεται ο καθένας και πως θα αντιδράσει.

Αν ένα ποσοστό πάνω από 50/60% απέχει μπορούν να κυβερνήσουν;

Βέβαια η ΑΠΟΧΗ πρέπει να στηριχθεί και με κινητοποιήσεις απονομιμοποιησης, δηλαδή να υποστηριχθεί.

Αν γίνει όπως στο δημοψήφισμα που όταν παραβιάστηκε η ετυμηγορία ο κόσμος λούφαξε αντί να στηρίξει την απόφαση του και να τους πάρει στο κυνήγι, ίσως το μόνο αποτέλεσμα να είναι το μήνυμα της απονομιμοποιησης, καλό για αρχή αλλά χωρίς συνέχεια φυσικά θα κάνουν ο,τι γουστάρουν…

Θυμάστε που κάποτε τα λευκά ήταν ξεχωριστή καταμέτρηση από τα άκυρα;

Γιατί νομίζετε κατάργησαν ουσιαστικά το λευκό; Διότι το λευκό έδειχνε την απόρριψη όλων των κομμάτων από μια μερίδα κόσμου.

Μάλιστα αν ξεπερνούσε κάποιο ποσοστό οι εκλογές έπρεπε να επαναληφθούν.

Αυτή είναι και η λογική του λευκού σε δημοκρατικές εκλογές. Αν διαφωνώ με όλους πρέπει να μπορώ να το δηλώσω ισότιμα με τους άλλους που στηρίζουν τον Α ή τον Β.

Επειδή η δημοκρατία δεν υφίσταται και επειδή έχουμε περάσει σε πολλαπλούς τρόπους νοθείας μόνο η ΑΠΟΧΗ μπορεί να δώσει ένα μήνυμα.

Το σημαντικότερο όμως είναι η αλλαγή των ίδιων των πολιτών που πρέπει να πάψουν να βολεύονται με το λιγότερο κακό.

Βγείτε επιτέλους από το μαντρί…ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ!

Δεν είστε οι δούλοι!

Είστε τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ και είναι οι υπάλληλοι που πρέπει να δίνουν λόγο πρώτα σε εμάς, να ελέγχονται και να τιμωρούνται όταν αυθαιρετούν και ζημιώνουν.

Τα δε εγκλήματα τους δεν παραγράφονται και δεν συγχωρούνται διότι κάθε πράξη τους γίνεται αυτόματα κατά συρροή αφού ζημιώνει όλους μας.

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 704


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα