Απάτη και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ  Ο ΝΟΜΟΣ για τη ψήφο των αποδήμων, αλλά οι... “Σπαρτιάτες” θα την ψηφίσουν!!! Γειά σας ρε “ελληνάρες”!!!

Απάτη και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ για τη ψήφο των αποδήμων, αλλά οι... “Σπαρτιάτες” θα την ψηφίσουν!!! Γειά σας ρε “ελληνάρες”!!!

20 Ιουλίου, 2023 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:519
Μοίρασέ το

Διαβάζω, οργίζομαι και λυπάμαι, γιατί σας είχα προειδοποιήσει…

Ψήφος Απόδημων, ψευτιές κυβέρνησης, άθλια ΜΜΕ, ”πρόεδροι-ψώνια”

Όσα κόμματα ψηφίσουν την κυβερνητική αηδία-απάτη, θα λογοδοτήσουν στην Ομογένεια και στους ψηφοφόρους τους.

Αρκετά με την υποτίμηση της νοημοσύνης του απόδημου Ελληνισμού.

Αυτήν την φορά και η πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρεθεί ενώπιον των ευθυνών της, αν υπογράψει γιά επικύρωση του αντισυνταγματικού νόμου.

Το έχουν γράψει πολλάκις και πριν τις εκλογές τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, πως ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, “ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…”…

ΙΔΟΥ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ…

ΡΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ…

ΚΑΙ ΟΙ “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το ”υπηρετικό προσωπικό” Μητσοτάκη, δηλ. η μεγάλη πλειοψηφία των ευτελισμένων, εξαγορασμένων ΜΜΕ Αθήνας, με αρχηγό το γελοίο ΑΠΕ (κρατικό πρακτορείο παραπληροφόρησης), προσπαθούν να πείσουν άσχετους και αφελείς ότι με το προτεινόμενο σχέδιο νόμου γιά ψήφο στους Απόδημους ”αίρονται όλοι οι περιορισμοί”, για να ”ψηφίζουν ανεμπόδιστα οι Ομογενείς”. (Το σχέδιο νόμου και σχετικό άρθρο)

Πρόκειται γιά μία από τις μεγαλύτερες ψευτιές-απάτες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.με στόχο τον λαό Ελλάδας και ειδικά τον απόδημο Ελληνισμό. Και ο πρωθυπουργός θα πρέπει να ντρέπεται, αν έχει στοιχειώδη ευθιξία.

Η κυβέρνηση, δηλ. το ”καθεστώς Μητσοτάκη”, ως πρώτο νομοσχέδιο στην 2η τετραετία, έθεσε στην Βουλή γιά ψήφιση, αυτό γιά την ψήφο των Απόδημων. Η βιασύνη πστοποιεί ότι ο πρωθυπουργός σκέφτεται ή τρίτη τετραετία ή έκτακτες εκλογές εξαιτίας παραχωρήσεων στα ΕλληνοΤουρκικά και χρειάζεται τις ψήφους των Ομογενών.

Το σχέδιο νόμου -αντιγραφή αυτού του Βορίδη, πριν 2 χρόνια- που κατάθεσε γιά ψήφιση στην Βουλή η υπουργός Εσωτερικών, είναι αντισυνταγματικό, απαράδεκτο και προσβλητικό γιά τους απόδημους ‘Ελληνες.

Αλλά ο μηχανισμός Μητσοτάκη, με τα εξαγορασμένα και εξευτελισμένα ΜΜΕ, χρησιμοποίησε ακόμα και αστείους αποτυχημένους προέδρους διαλυμένων ομογενειακών Οργανώσεων ΗΠΑ, ως κομματικά φερέφωνα, γιά ”στήριγμα”, γιά να ”πείσει” αφελείς… (Εδώ τα ονόματά τους και οι Οργανώσεις).

Οι ισόβιοι πρόεδροι-παράγοντες των νεκρών ομογενειακών Οργανώσεων (κομματικά παραμάγαζα ΝΔ), ως ”χρήσιμοι ηλίθιοι”, που εκπροσωπούν τον εαυτόν τους, ενός γελοίου δήθεν ”προεδρικού φόρουμ” στις ΗΠΑ, αντέγραψαν τα κύρια σημεία σχετικής ανακοίνωσης της Κοινότητας Αλεξάνδρειας Αιγύπτου και τα παρουσίασαν ως δικά τους!!!

Οι απατεώνες του ΑΠΕ έβγαλαν ”είδηση” αγνοώντας επιδεικτικά την αντιγραφή και οι γελοίοι των ΜΜΕ Αθήνας αναπαρήγαγαν.

Πρόσφατο κρούσμα, ο ασοβάρευτος και άσχετος με Ομογένεια αρθρογράφος-”λιβανιστήρι Μητσοτάκη”, Νίκος Κωνσταντάρας, ”Καθημερινή”, που αναπαράγει την ψευτιά, αγνοώντας ότι οι πρόεδροι είναι ισόβιοι ”καραγκιόζηδες” διαλυμένων Οργανώσεων κι έτσι εξευτελίζεται και στην Ομογένεια.

Ακόμα και η της πολιτικής απατεωνιάς υπουργίνα Κεραμέως, χρησιμοποίησε το… ”φόρουμ”, εξευτελιζόμενη, πάλι.

 

 

Τα κυβερνητικά ”κόλπα”

 

Λένε, οι ψεύτες, πολιτικοί απατεώνες της κυβέρνησης, ότι το σχέδιο νόμου ”αίρει όλους τους περιορισμούς γιά να ψηφίζουν οι απόδημοι”.

H αλήθεια είναι ότι διατηρεί τους βασικούς περιορισμούς, π.χ. να ψηφίζουν οι Ομογενείς μόνο γιά το… Επικρατείας και όχι γιά βουλευτές στον τόπο καταγωγής τους. Γεγονός που αποδεικνύει την απατεωνιά-ψευτιά της ανέντιμης κυβέρνησης.

Να ψηφίζουν, μας λένε, οι απόδημοι, ”χωρίς περιορισμους”… Να ψηφίζουν ΠΟΥ, ΠΩΣ και ΠΟΙΟΥΣ;;;

Και που είναι η επιστολική ψήφος που προβλέπει το Σύνταγμα;;; Γιά το ζήτημα αυτό η κυβέρνηση (μαζί και τα εξευτελισμένα ΜΜΕ, αλλά και ο θλιβερός ΣΥΡΙΖΑ), ούτε λέξη.

Η κυβέρνηση λέγει ”μάντρωμα Απόδημων” γιά διαιώνιση ”καθεστώτος Μητσοτάκη”. Να ψηφίζουν στο… Επικρατείας, όχι γιά εκλογή βουλευτών στους νομούς καταγωγής τους.

Μα οι απόδημοι ‘Ελληνες είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους Ελλάδας, στα Δημοτολόγια τόπου καταγωγής τους. Μας λένε να εγγραφείτε (πάλι) στους ”ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εξωτερικού”. Πάλι;;; Ποιά η σκοπιμότητα;;; Μα αφού είμαστε ήδη στους εκλογικούς καταλόγους στην Ελλάδα.

Υπενθύμιση: Αν την ημέρα των εκλογών ένας Ομογενής είναι στον τόπο καταγωγής του στην Ελλάδα, ψηφίζει κανονικά όπως όλοι, χωρίς ”ελέγχους” και ”περιορισμούς”. Αλλά, ίσαμε τώρα, εξαιτίας των διαπλεκόμενων κομμάτων του σάπιου ψευτοκράτους, που ούτε το Σύνταγμα σέβονται, δεν μπορούμε να ψηφίζουμε, ως ‘Ελληνες πολίτες, από τον τόπο κατοικίας μας.

Η κυβέρνηση των ψευτών, που ”κόπτεται” γιά την ψήφο των Απόδημων, γιατί αποφεύγει συστηματικά την επιστολική ψήφο, που είναι στο Σύνταγμα;;; Γιατί να μην ψηφίζουν οι Απόδημοι, από τον τόπο κατοικίας τους, γιά να εκλέγουν εκεί που είναι εγγεγραμμένοι στον τόπο καταγωγής τους;;;

Το Σύνταγμα (και η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία) λέγει ότι όλοι οι πολίτες (χωρίς διαχωρισμούς) έχουν ”δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι”. Γιατί οι απόδημοι ‘Ελληνες πολίτες έχουν μόνο του ”εκλέγειν”, ως θύματα διακρίσεων κατά παράβαση του Συντάγματος;;;

Σε αυτό το βασικό ερώτημα Κυβέρνηση, Βουλή, πρόεδρος Δημοκρατίας κ.ά., θα κληθούν να απαντήσουν όχι μόνο στον ”ελεγχόμενο ‘Αρειο Πάγο”, αλλά (και) σε ευρωπαϊκά Δικαστήρια, αφού ο νόμος που θα ψηφιστεί θα είναι αντισυνταγματικός χωρίς επιστολική ψήφο και δικαίωμα ”εκλέγειν, εκλέγεσθαι”.

Αντιληπτό ότι το ”καθεστώς Μητσοτάκη” αναζητά πρόθυμους και ”χρήσιμους ηλίθιους” σαν τους πρόεδρους του ”φόρουμ” γιά να τους χρησιμοποιήσει, προσπαθώντας να εξαπατήσει ειδικά τον λαό στην Ελλάδα.

Γιατί επίμονα αρνούνται έστω και συζήτηση γιά επιστολική ψήφο και να ψηφίζουν κανονικά στους τόπους καταγωγής τους οι Απόδημοι;;; Πολύ απλό…

Φοβούνται τα κόμματα Ελλάδας, με πρώτη την διεφθαρμένη, απατεωνίστικη ΝΔ, μην φιάξουν κόμμα οι Απόδημοι στην Ελλάδα και καταλήξουν στην φυλακή αρκετοί πολιτικοί.

Κύριε Μητσοτάκη, μπορείς με το ”υπηρετικό προσωπικό” σου τα εξαγορασμένα ΜΜΕ Αθήνας, να κοροϊδεύεις τα μούτρα σου και να εξαπατάς τον λαό στην Ελλάδα με την ψευτιά-κοροϊδία περί ψήφου Απόδημων. Αλλά την Ομογένεια ΔΕΝ μπορείς να την εξαπατάς, με γραφικούς ”διαματάρηδες” και προεδρο- καραγκιόζηδες…

Νόμος άλλος χωρίς επιστολική ψήφο και να ψηφίζουν οι απόδημοι -αφού είναι ήδη εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους- γιά βουλευτές στους τόπους καταγωγής τους, ΔΕΝ είναι αποδεκτός και θα πολεμηθεί νομικά και με άλλους τρόπους.

Όσα κόμματα ψηφίσουν την κυβερνητική αηδία-απάτη, θα λογοδοτήσουν στην Ομογένεια και στους ψηφοφόρους τους.

Αρκετά με την υποτίμηση της νοημοσύνης του απόδημου Ελληνισμού.

Σημ.: Αυτήν την φορά και η πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρεθεί ενώπιον των ευθυνών της, αν υπογράψει γιά επικύρωση του αντισυνταγματικού νόμου.

( Γ. Λυκ. – 20 Ιουλίου ’23)

 

Πηγή

 

Σπαρτιάτες: Ψηφίζουν μαζί με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τους απόδημους

 

 

Με την ψήφο του Κασιδιάρη θα ψηφίσει η ΝΔ το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων. Ο εισηγητής των Σπαρτιατών Πέτρος Δημητριάδης ανακοίνωσε στην Επιτροπή της Βουλής ότι το κόμμα του θα ψηφίσει το νομοσχέδιο Κεραμέως.

Έτσι συγκεντρώνονται πάνω από 200 ψήφοι όπως απαιτεί το Σύνταγμα: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Σπαρτιάτες, Πλεύση Ελευθερίας. Τα κόμματα αυτά συγκεντρώνουν 210 ψήφους, ενώ ακόμα είναι άγνωστο τι θα κάνει η Νίκη.

Αντίθετα ο εισηγητής της Ελληνικής Λύσης Παύλος Σαράκης επεσήμανε ότι «απαιτείται χρόνος» για να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση και επέκρινε την κυβέρνηση ότι αντιμετωπίζει τους απόδημους αποκλειστικά με ψηφοθηρικά κριτήρια.

 

Πηγή

Προβολές : 519


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα