Απίστευτες αποκαλύψεις. Είναι η Πανδημία Covid το Μοναδικό Παγκόσμιο Ψέμα; Εσείς Αποφασίζετε

Απίστευτες αποκαλύψεις. Είναι η Πανδημία Covid το Μοναδικό Παγκόσμιο Ψέμα; Εσείς Αποφασίζετε

8 Μαρτίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,596
Μοίρασέ το

 

Μήπως ο κόσμος στον οποίο έχουμε μάθει να πιστεύουμε ως μια σταθερή πραγματικότητα είναι στην πραγματικότητα μια γιγαντιαία διαστρέβλωση, σχεδιασμένη και συναρμολογημένη και η οποία σχεδιάστηκε και ξεκίνησε πριν από αιώνες από τους ηγέτες της Ελίτ, των οποίων οι δόλιες ενέργειες καθοδηγούνταν επίσης από τις απειλητικές επιθυμίες τους να φέρουν την παγκόσμια κυριαρχία, για να αποβλακώσει τα μυαλά της ανθρωπότητας, ώστε η ανατροπή των εθνών να μπορεί να επιτευχθεί ευκολότερα;

Θα μπορούσε η απάτη να είναι τόσο μεγάλη που μόνο αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο είναι μυημένοι σε αυτήν;

Ίσως θα πρέπει να ξεχάσουμε όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.
 
Τρεις χιλιάδες χρόνια πριν, κάποιοι σχεδιάζαν την πλήρη υποτέλεια της ανθρωπότητας.
 
Έπρεπε λοιπόν να παραχαράξουν τα πάντα… και αυτό έκαναν στο πέρασμα των αιώνων… και κάπως έτσι, φτάσαμε στην σημερινή απάτη του κορονοϊού… ίσως και στην απάτη των πολεμικών συρράξεων των τελευταίων ημερών…
 
ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ… διαβάζοντας όσα αποκαλυπτικά ακολουθούν.
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Πιστεύετε πως δεν έχουν παραχαράξει και τον μεγαλύτερο εχθρό τους τον Χριστιανισμό και τον Ελληνισμό;;;
 
 
 
 

Ά, η πανδημία του Covid-19. Είναι πράγματι το πρώτο τεράστιο ψέμα που θα ξεγελάσει όλη την ανθρωπότητα σε “παγκόσμια” κλίμακα, προκειμένου να εισαχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση; Ή μήπως πρόκειται για μια πολύ μεγαλύτερη απάτη, η οποία σχεδιάστηκε και ξεκίνησε πριν από αιώνες από τους ηγέτες της Ελίτ, των οποίων οι δόλιες ενέργειες καθοδηγούνταν επίσης από τις απειλητικές επιθυμίες τους να φέρουν την παγκόσμια κυριαρχία; Μήπως ο κόσμος στον οποίο έχουμε μάθει να πιστεύουμε ως μια σταθερή πραγματικότητα είναι στην πραγματικότητα μια γιγαντιαία διαστρέβλωση, σχεδιασμένη και συναρμολογημένη για να αποβλακώσει τα μυαλά της ανθρωπότητας, ώστε η ανατροπή των εθνών να μπορεί να επιτευχθεί ευκολότερα; Θα μπορούσε η απάτη να είναι τόσο μεγάλη που μόνο αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο είναι μυημένοι σε αυτήν; Συνεχίστε να διαβάζετε. Θα σας αφήσω να αποφασίσετε.

Τα τελευταία χρόνια η ανθρωπότητα έχει αναγκαστεί να καβαλήσει ένα αχαλίνωτο τρενάκι του τρόμου κατασκευασμένων ψευδαισθήσεων και χάους (το οποίο τώρα περιλαμβάνει έναν στημένο πόλεμο με την εμπλοκή της Ουκρανίας). Η αυταπάτη του Covid επέτρεψε συγκεκριμένα σε τρελούς στην εξουσία να εισαγάγουν γρήγορα μια διαστρεβλωμένη νέα φυσιολογική κοσμοθεωρία, η οποία έθεσε τα θεμέλια για να επαναφέρουν και να παγκοσμιοποιήσουν τον κόσμο πριν το έτος 2030 ακριβώς στη θέση του.

Πώς προέκυψε αυτή η επιδίωξη για παγκοσμιοποίηση; Μπορούμε να επανεξετάσουμε τις ιστορικές και βιβλικές αναφορές για να καταλάβουμε ότι οι τρελοί κυβερνήτες στην εξουσία πάντα προσπαθούσαν να ελέγξουν την ανθρωπότητα και να διαμορφώσουν μια αυταρχική νέα κανονικότητα στο πλαίσιο μιας άκαμπτης παγκόσμιας κυβέρνησης. Η ιστορία αποκαλύπτει ότι η θρησκεία ήταν συνήθως η αιτία πίσω από τους περισσότερους πολέμους. Και είναι γνωστό ότι η υποταγή στον Βιβλικό Κύριο αποτελεί απειλή για τους απατεώνες ηγεμόνες και τα τυραννικά τους κατεστημένα, ειδικά όταν ο Χριστιανισμός ξεπερνά τις άλλες θρησκείες και περιλαμβάνει δισεκατομμύρια ανθρώπους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κομμουνιστικές χώρες, για παράδειγμα, απαγορεύουν τις βιβλικές διδασκαλίες και διώκουν τους Χριστιανούς. Το να κρατάς την ανθρωπότητα υποταγμένη είναι δύσκολο να το κάνεις όταν η πίστη στον Θεό υπερισχύει της υπακοής σε αυτούς και τις σιδερένιες γροθιές των εντολών τους. Τέτοιοι ηγέτες γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να είναι πλήρως βασιλιάδες και άρχοντες σε όλα τα έθνη και να επιφέρουν παγκόσμια κυριαρχία, όταν υπάρχει ήδη ένας ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ και ένας ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ που κάθεται στο θρόνο.

Για να βρουν αποδεκτούς τρόπους για να εξαλείψουν τον ανταγωνισμό τους και να διαλύσουν τη Βιβλική πίστη από τα μυαλά και τις καρδιές των ανθρώπων, εγωιστές βασιλιάδες, μονάρχες, ισχυροί και πρόεδροι (τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν) έχουν συγκεντρωθεί μέσω διαφόρων μυστικών εταιρειών, ανθρωπογενών θρησκειών, προνομιούχων λεσχών και αποκρυφιστικών οργανώσεων για να βρουν έξυπνους τρόπους να συντρίψουν την εμπιστοσύνη στον υπερφυσικό Θεό της Βίβλου των Χριστιανών. Χρειαζόντουσαν μια πιστευτή ιδέα που θα αντικαθιστούσε τη χριστιανική πίστη με μια καθολικά διαδεδομένη πεποίθηση – ένα υποκατάστατο θεού, τρόπον τινά, που θα μπορούσε να παρασύρει τους πιστούς μακριά από τον Θεό και στην υπεροχή της ανθρώπινης κυβέρνησης.

Οι σφετεριστές καταλάβαιναν ότι θα χρειαζόταν χρόνος για να επαναπροσδιορίσουν τα θεοσεβούμενα μυαλά των μαζών, αλλά έκαναν υπομονή γιατί ήξεραν ότι ο σχηματισμός μιας παγκόσμιας κυβέρνησης θα έπαιρνε χρόνο. Εισήγαγαν τον ανθρωπισμό, την επιστήμη και την ψυχολογία για να παγιδεύσουν τα μυαλά, και δεν άργησε να περάσει πολύς καιρός μέχρι ο κόσμος να αρχίσει να βασίζεται περισσότερο στον άνθρωπο, την επιστήμη και τη λογική παρά στους νόμους του Θεού.

Θεωρίες όπως η εξέλιξη, για παράδειγμα, υιοθετήθηκαν από την επικρατούσα τάση ως επιστημονικό γεγονός. Η εξέλιξη όχι μόνο έρχεται σε αντίθεση με τις γραφές, αλλά και με τους αδιάψευστους νόμους της ίδιας της επιστήμης, που αναφέρει στον δεύτερο νόμο της θερμοδυναμικής ότι κάθε ύλη, ζωντανή ή άψυχη, κινείται από μια κατάσταση τάξης προς την αταξία. Η φιλοσοφία της εξέλιξης κάνει το εντελώς αντίθετο και ισχυρίζεται ότι με την πάροδο του χρόνου οι οργανισμοί μεταβαίνουν από μια κατάσταση αταξίας σε τάξη. Υποθέτω ότι η επιστήμη μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Σκέψου το.

Βασιζόμενος σε υποθέσεις και θεωρίες, ο υποκατάστατος θεός της επιστήμης έθεσε αρκετές αμφιβολίες για την ακρίβεια της αφήγησης της Βίβλου για τη δημιουργία, ώστε η πίστη να ξεθωριάσει. Μόνο την τελευταία δεκαετία, εδώ στην Αμερική, υπήρξε μια πτώση της χριστιανικής πίστης κατά 12%.

Παρά τα όσα οι άνθρωποι μπορεί να θέλουν να πιστεύουν για την ιστορία, ολόκληρος ο κόσμος έχει κινηθεί προς τα εμπρός με βάση ένα πνευματικό ρεύμα κακού εναντίον καλού (Θεός εναντίον Σατανά), ή πιο απλά, από καυτές ζήλιες προς εκείνους που βασίζονται στον Θεό για την κατεύθυνση της ζωής τους αντί για τους σκοτεινούς ηγέτες που προσπαθούν καθημερινά να τους υποδουλώσουν. Πρόκειται για μια πνευματική μάχη που έχει τοποθετήσει την κακία στην εξουσία και έχει καταγράψει έναν αιώνα πολέμων, και μόλις ένα άτομο μπορεί να κατανοήσει αυτή την κατάσταση, οι πλάνες που παραμονεύουν ακριβώς κάτω από το οπτικό μας πεδίο γίνονται ξαφνικά ορατές.

Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε από το DILYANA.bg, στις 29 Απριλίου 2018, από την Dilyana Gaytandzhieva, με τίτλο “Τα βιολογικά όπλα του Πενταγώνου”, δείχνει πόσο δόλιοι είναι πραγματικά οι ηγέτες μας, πόσο λίγο εκτιμούν την ανθρώπινη ζωή και γιατί η εξαπάτηση του κόσμου σε παγκόσμια κλίμακα είναι κάτι που θα έκαναν στο λεπτό (όπως αποδείχθηκε τα τελευταία χρόνια). Το άρθρο αναφέρει ότι υπάρχουν πολυάριθμα βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ τοποθετημένα σε 25 χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Όλα αυτά βρίσκονται σε στρατηγική θέση, ώστε τα προγράμματα βιολογικού πολέμου να μπορούν να αναπτύσσουν και να δοκιμάζουν θανατηφόρα παθογόνα και να παρακάμπτουν τις κυρώσεις που έχουν τεθεί σε ισχύ από τη Σύμβαση του ΟΗΕ που απαγορεύει τα βιολογικά όπλα. Αυτά τα 25 κράτη περιλαμβάνουν τη Γεωργία, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Αφρική και, χωρίς έκπληξη, την Ουκρανία.

Από το 2018, η Ουκρανία κατείχε 11 αμερικανικά εργαστήρια, όλα χρηματοδοτούμενα από την Υπηρεσία Μείωσης Απειλών Άμυνας του Υπουργείου Άμυνας (DTRA). Και σύμφωνα με μια τεκμηριωμένη συμφωνία του 2005 μεταξύ του DOD των Ηνωμένων Πολιτειών και του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας, η ηγεσία της Ουκρανίας πούλησε τους πολίτες της και επέτρεψε τα βιολογικά εργαστήρια του αμερικανικού στρατού εντός των συνόρων της. Αυτές οι πληροφορίες φαίνεται να απαντούν στα ερωτήματα σχετικά με το γιατί οι ΗΠΑ έχουν χώσει τη μεγάλη τους μύτη, ξανά και ξανά, στις πολιτικές υποθέσεις της Ουκρανίας.

Η τεκμηρίωση στο άρθρο δείχνει ότι στην Ουκρανία μεταξύ 2011 και 2018, περίπου 384 άνθρωποι πέθαναν από τη γρίπη των χοίρων και 1.078 άνθρωποι προσβλήθηκαν είτε από ηπατίτιδα Α είτε από χολέρα. Όλα τα κρούσματα εκδηλώθηκαν κοντά στις τοποθεσίες των βιολογικών εργαστηρίων.

Οι ουκρανικές ζωές δεν έχουν σημασία για τον Biden, τον Putin, τον Zelenskyy ή οποιονδήποτε άλλο διεφθαρμένο ηγέτη, οι στόχοι του οποίου είναι η εκπλήρωση μιας νέας παγκόσμιας κυβέρνησης. Ως εκ τούτου, δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η συμφωνία του 2005 που τέθηκε σε ισχύ μεταξύ των ΗΠΑ και της Ουκρανίας υποστηρίζει και χρηματοδοτεί επίσημα (285 εκατομμύρια δολάρια από τις ΗΠΑ) προγράμματα για επιστήμονες που είχαν προηγουμένως εμπλακεί στην ανάπτυξη σοβιετικών όπλων μαζικής καταστροφής.

Και εδώ είναι το απίστευτο σχετικά με τους παγκόσμιους ηγέτες και την προφανή περιφρόνησή τους απέναντι στην αξία της ανθρώπινης ζωής – το άρθρο συνεχίζει αναφέροντας ότι η Υπηρεσία Προηγμένων Αμυντικών Ερευνητικών Προγραμμάτων του Πενταγώνου (DARPA) είχε σχέδια για τη γενετική τροποποίηση ανθρώπων. Θυμηθείτε, αυτό το άρθρο γράφτηκε ένα χρόνο πριν από το Covid-19. Η DARPA είχε ένα πρόγραμμα που ονομαζόταν “Προηγμένα εργαλεία για τη μηχανική του γονιδιώματος των θηλαστικών”, και το πρόγραμμα αυτό αφορούσε την ανάπτυξη μιας βιολογικής πλατφόρμας με την οποία θα μεταφέρονταν αποτελεσματικά οι τεχνητοί γενετικοί κώδικες απευθείας στο ανθρώπινο DNA.

Στόχος της DARPA ήταν να εισαχθεί ένα επιπλέον 47ο συνθετικό χρωμόσωμα στα ανθρώπινα κύτταρα. Δύο συμβάσεις με την SynPloid Biotek, LLC για αυτό το εγχείρημα γονιδιακής επεξεργασίας ανήλθαν συνολικά σε 1,1 εκατ. δολάρια μεταξύ 2015 και 2017. Αρκετά ύποπτο είναι το γεγονός ότι, όταν ανατέθηκε στην εταιρεία το έργο, είχε μόνο δύο υπαλλήλους και κανένα προηγούμενο ιστορικό σε βιολογικές έρευνες.

Πρόσφατες κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι αυτά τα εμβόλια έχουν σκοπό να αναδιαμορφώσουν το DNA της ανθρωπότητας και όχι να την προστατεύσουν από οποιονδήποτε (ψεύτικο) ιό. Το MDPI, ένα περιοδικό που δημοσιεύει επιστημονικές πληροφορίες και υποστηρίζει τις ακαδημαϊκές κοινότητες από το 1996, δημοσίευσε τα ευρήματα της έρευνας στις 25 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους 2022, από το Τμήμα Κλινικών Επιστημών και το Τμήμα Σουηδίας και Ιατρικής των Λοιμώξεων, του Πανεπιστημίου Lund. Έχει τίτλο: “Ενδοκυτταρική αντίστροφη μεταγραφή του εμβολίου BNT162b2 mRNA της Pfizer BioNTech Covid-19 In Vitro σε ανθρώπινη κυτταρική γραμμή ήπατος”. Το συμπέρασμά τους από την εν λόγω μελέτη αναφέρει τα εξής:

Αυτό είναι που έχω δηλώσει από την αρχή, ότι η τεχνολογία mRNA είναι βιολογικό όπλο και έχει τη δυνατότητα να μεταβάλει το ανθρώπινο DNA, παρά το γεγονός ότι όλες οι εταιρείες εμβολίων mRNA αρνούνται αυτή την αλήθεια. Οι ψεύτες θα συνεχίσουν να λένε ψέματα, επειδή δεν θέλουν να καταλάβει κανείς ότι η πραγματική τους ατζέντα περιλαμβάνει την κατάληψη των εθνών και την αναδιαμόρφωση των ανθρώπων στην εικόνα του αυτοδημιούργητου τεχνοκρατικού θεού τους. Όλα όσα κάνουν έχουν σκοπό να υπονομεύσουν τον Θεό, τη δημιουργία ΤΟΥ και τον θρόνο ΤΟΥ. Ανεξάρτητα από το αν οι άνθρωποι θέλουν ή όχι να παραδεχτούν ότι διεξάγεται μια πνευματική διαμάχη για τις ψυχές μας, υπάρχει σίγουρα ένα κίνημα του αντίχριστου στον πυρήνα ολόκληρης αυτής της μήτρας της νέας τάξης πραγμάτων.

Οι παγκοσμιοποιητές του παρελθόντος (και του παρόντος) γνώριζαν ότι η συγχώνευση των εθνών κάτω από μια ομπρέλα δεν ήταν κάτι που θα μπορούσε να συμβεί σε 50 ή ακόμη και σε 100 χρόνια. Συνειδητοποίησαν ότι θα χρειαζόταν υπομονή και εφευρετικότητα για την αναδιάρθρωση ολόκληρου του κόσμου, ειδικά αφού οι προηγούμενες προσπάθειες είχαν αποτύχει παταγωδώς. Για να πετύχουν τους στόχους τους, ήξεραν ότι η ανθρωπότητα έπρεπε να διατηρείται σε μια διαρκή κατάσταση ελέγχου, να επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό ώστε να ακολουθεί ένα σύνολο οδηγιών και να είναι αρκετά εύπλαστη ώστε να μπορεί να μετακινείται κατά το δοκούν, όπως τα πιόνια σε μια σκακιέρα. Η επιστήμη, ο ανθρωπισμός και η ψυχολογία ήταν ζωτικής σημασίας για να κατευθύνουν τα πλήθη μακριά από τον Θεό.

Ας πάμε λίγο πίσω στο χρόνο για να ελέγξουμε την πραγματικότητα. Στις 27 Μαΐου 1931, ο Auguste Piccard και ο Paul Kipfer, και οι δύο αξιοσέβαστοι Ελβετοί επιστήμονες, ανέβηκαν στη στρατόσφαιρα με ένα αερόστατο υδρογόνου από το Augsburg της Γερμανίας. Έφτασαν σε υψόμετρο 51.775 ποδών ή 9,806 μιλίων. Ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στη στρατόσφαιρα και συνέλεξαν δεδομένα από την ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι ανακαλύψεις τους δημοσιεύτηκαν λίγους μήνες αργότερα στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού με τίτλο Popular Science. Το άρθρο, με τίτλο “Δέκα μίλια ψηλά σε μια αεροστεγή μπάλα” (“Ten Miles High in an Air-Tight Ball,”), ανέφερε τα εξής:

Το πιάσατε αυτό; Και οι δύο άνδρες δήλωσαν ότι είδαν τη Γη ως έναν επίπεδο δίσκο και όχι ως ένα κυρτό ή ημισφαιρικό σχήμα. Μήπως και οι δύο αυτοί επιστήμονες τυφλώθηκαν από την ομορφιά της Γης και τους διέφυγε η προφανής καμπυλότητα από κάτω τους; Ίσως, διότι καθώς περνούσε ο καιρός, οι μαρτυρίες και των δύο μαρτύρων ότι είδαν μια επίπεδη γη, όπως επιβεβαιώθηκε σε εκείνο το τεύχος του περιοδικού Popular Science, άλλαξαν για να συμφωνήσουν με τις ολοένα και πιο διαδεδομένες διδασκαλίες περί μιας σφαιρικής γης.

Η περιγραφή του γεγονότος στη Wikipedia κάνει μια πλήρη ανατροπή σε σχέση με όσα αναφέρθηκε ότι είδαν εκείνη την ημέρα οι δύο παρατηρητές πάνω στο αερόστατο:

Είτε το Popular Science έκανε λάθος, είτε η Wikipedia θέλει να κρύψει την αλήθεια. Θα πρέπει να σημειώσω ότι ο Larry Sanger, ο άνθρωπος που συνίδρυσε τη Wikipedia, προειδοποίησε ότι ο ιστότοπος της εγκυκλοπαίδειας δεν μπορεί να είναι πάντα αξιόπιστος όσον αφορά την παροχή αλήθειας στους αναγνώστες του. Παραδέχτηκε ότι οι πληροφορίες της ιστοσελίδας δίνουν μια “αξιόπιστα καθιερωμένη άποψη για σχεδόν τα πάντα”. Με άλλα λόγια, η Wikipedia αρέσκεται να ακολουθεί τη ροή των κυρίαρχων αφηγήσεων.

Θα μπορούσε το περιοδικό Popular Science να έχει παρεξηγήσει τους δύο επιστήμονες από τους οποίους πήρε συνέντευξη; Φαίνεται αμφίβολο, ειδικά επειδή υπάρχει ένα αποχαρακτηρισμένο ρωσικό έγγραφο της CIA από το 1957, που δημοσιεύθηκε από μια πληθώρα επιστημόνων και οργανισμών της ΕΣΣΔ, οι οποίοι ερεύνησαν και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Γη είναι επίπεδη, μη περιστρεφόμενη και έχει ένα στερέωμα (κάλυμμα ή φράγμα) πάνω από τον ουρανό. Τα συμπεράσματα αυτά βρίσκονταν σε ενιαία συμφωνία από το Αστροφυσικό Ινστιτούτο Ακαδημαϊκής Επιστήμης της Σοβιετικής Ένωσης, το Κοινό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Φυσικής της Γης, το Ινστιτούτο Φυσικής της Ατμόσφαιρας και το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής. Τα πορίσματά τους δημοσιεύθηκαν και τεκμηριώθηκαν επίσης από τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου.

Ουάου! Ήταν όλοι οι σοβιετικοί φυσικοί και επιστήμονες τρελοί όπως ο Piccard και ο Kipfer, ή μήπως είχαν πρώιμα στάδια Αλτσχάιμερ και έκαναν μεγάλα λάθη στην κρίση τους; Ή, ίσως το άτομο που επιμελήθηκε τη δημοσίευση τα θαλάσσωσε και πληκτρολόγησε τη λέξη “επίπεδο” αντί για καμπύλο, και κατά λάθος πρόσθεσε τις λέξεις “σταθερό και μη περιστρεφόμενο” χωρίς να κάνει διπλό έλεγχο για λάθη. Είναι εύλογο – έτσι δεν είναι;

Βαθύτερη έρευνα αποκαλύπτει ότι ακόμη και η NASA, σε έγγραφα που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1970 έως το 2000, περιέγραφε τη Γη ως επίπεδη και μη περιστρεφόμενη. Μια συγκεκριμένη έκθεση συμβολαίου της NASA του Δεκεμβρίου 1978, με τίτλο “Investigations of Aircraft Landing in Variable Wind Fields”, αναφέρει αυτό μέσα στις σελίδες της έκθεσής της:

A. Η γη είναι επίπεδη και μη περιστρεφόμενη

Για ποιο λογικό σκοπό η NASA θα υπέθετε μια επίπεδη, μη περιστρεφόμενη γη όσον αφορά οποιαδήποτε από τις δοκιμές αεροσκαφών ή πυραύλων της; Εάν η Γη υποτίθεται ότι είναι μια στρογγυλή σφαίρα, όλες οι δοκιμές και οι εκτιμήσεις θα πρέπει να γίνονται για το πραγματικό σχήμα του εδάφους, ειδικά επειδή οι μαθηματικές διαφορές και οι υπολογισμοί θα ήταν υψίστης σημασίας μεταξύ ενός μοντέλου επίπεδης γης και ενός μοντέλου σφαιρικής γης. Ίσως οι μαθηματικοί της NASA να μην είναι τόσο έξυπνοι όσο θα έπρεπε, και είναι ευκολότερο γι’ αυτούς να χρησιμοποιούν ένα μοντέλο επίπεδης γης όταν αξιολογούν δοκιμές που χρησιμοποιούν αριθμητικά δεδομένα. Φαίνεται περίεργος λόγος, αλλά είναι πιθανός.

Περαιτέρω έρευνα δείχνει ότι η NASA και οι Ρώσοι δεν είναι οι μόνοι που τεκμηριώνουν τις εκτιμήσεις τους για μια επίπεδη γη. Το ερευνητικό εργαστήριο του αμερικανικού στρατού είναι επίσης ένοχο για τις ίδιες “παραισθήσεις“. Ένα συγκεκριμένο έγγραφο, το οποίο έκτοτε έχει αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα του Στρατού, τυπώθηκε τον Φεβρουάριο του 2001, από τον Joseph R. Miletta, και έχει τίτλο “Διάδοση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων πάνω από μια επίπεδη γη” (“Propagation of Electromagnetic Fields Over a Flat Earth.”). Τι παράξενος τίτλος! Αυτό το έγγραφο είναι δύσκολο να το εγχαράξει κανείς στο μυαλό του, δεδομένου ότι η γη υποτίθεται ότι είναι σφαίρα.

Οι κυβερνώντες “παγκοσμιοποιητές” εκεί έξω, οι οποίοι εκπαιδεύουν τις μάζες σε μια θεωρία ότι η γη είναι στρογγυλή και περιστρέφεται γύρω από έναν άξονα με περίπου 1.000 μίλια την ώρα, ενώ ταυτόχρονα περιφέρεται γύρω από τον ήλιο με 66.600 μίλια την ώρα, φαίνεται ότι προτιμούν να αγνοούν ότι η γη είναι μια περιστρεφόμενη σφαίρα όταν πρόκειται για τη χαρτογράφηση αποστάσεων και κατευθύνσεων. Τόσο το Γεωλογικό Ινστιτούτο των Ηνωμένων Πολιτειών (USGS) όσο και ο στρατός χρησιμοποιούν χάρτες επίπεδης γης, ή αλλιώς χάρτες πολικών αζιμουθιακών ίσων αποστάσεων, για τον προσδιορισμό αποστάσεων, τοποθεσιών και ακριβούς δρομολόγησης. Ο ιδιαίτερος επίπεδος βασισμένος σε επίπεδη επιφάνεια Νέος Πρότυπος Χάρτης του Κόσμου του Alexander Gleason του 1892 δείχνει τη σωστή θέση των ηπείρων και πόσο εύκολα μπορούν να προσεγγιστούν μέσα σε ένα κυκλικό μοτίβο, από αέρος ή από το νερό.

Και, παραδόξως, τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός (ΙΜΟ), ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός (WMO) και ο Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) χρησιμοποιούν το περίγραμμα του χάρτη του Gleason του 1892 για τα εταιρικά τους λογότυπα.

Ο Gleason πρέπει να έχει κάνει τρομερή δουλειά ακρίβειας στη χαρτογράφηση του κόσμου, αφού οι κυβερνητικοί οργανισμοί έχουν υιοθετήσει τον χάρτη του για την εναέρια και θαλάσσια ναυσιπλοΐα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα σχέδια πτήσεων συσχετίζονται με τις επίπεδες γήινες θέσεις των ηπείρων και για τον οποίο οι πιλότοι δεν πετούν μεγάλες αποστάσεις πάνω από σφαιρικούς ωκεανούς για να φτάσουν στον προορισμό τους. Προφανώς, αυτοί οι χάρτες επίπεδης γης δεν είναι απλώς ιστορικά δροσερά γραφικά για λογότυπα.

Ο χάρτης της επίπεδης γης του Gleason αποκαλύπτει ότι η Ανταρκτική δεν εδράζεται στο νοτιότερο κάτω μέρος μιας σφαίρας, αλλά αντίθετα περιβάλλει πλήρως μια επίπεδη γη, πλαισιώνοντας την περιφέρεια των υδάτων με ένα προστατευτικό παχύ τοίχωμα πάγου. (Θα μπορούσε αυτό το παγωμένο τοίχωμα να είναι η ανεστραμμένη άκρη που παρατήρησαν οι Piccard και Kipfer); Τόσο η εξερεύνηση όσο και οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν ότι αυτό το παγωμένο φράγμα έχει ύψος περίπου 150 πόδια και πάχος 1000 πόδια. Πέρα από τα παγωμένα τείχη, μια παγετώδης έκταση χιονιού, πάγου και ψυχρών θερμοκρασιών κρατούν την εξερεύνηση στο ελάχιστο. Κατά ειρωνικό τρόπο, το μεγαλύτερο μέρος της Ανταρκτικής είναι καλυμμένο με μυστήριο και παραμένει απαγορευμένο για το κοινό από τις παγκόσμιες κυβερνήσεις.

Ο Alexander Gleason, ο οποίος συνέταξε τον παγκόσμιο χάρτη του το 1892, πίστευε ακράδαντα ότι η γη ήταν κυκλική, επίπεδη και μη περιστρεφόμενη. Το 1890 δημοσίευσε ένα βιβλίο 400 σελίδων με τίτλο Είναι η Βίβλος από τον ουρανό; (Is the Earth a Globe?)“, και σε αυτό χρησιμοποιεί στοιχεία από εκλείψεις, την κοινή λογική της επιστήμης και τη βιβλική μαρτυρία για να παρουσιάσει μια πειστική υπόθεση ότι η Γη είναι επίπεδη και ότι ο ήλιος, το φεγγάρι και τα αστέρια περιστρέφονται πάνω από μια κυκλική, επίπεδη γη και όχι το αντίθετο.

Σήμερα, η θέση του Gleason για την επίπεδη γη θα τον κατηγοριοποιούσε ως τρελό συνωμοσιολόγο, μαζί με τα πολλά εκατομμύρια άλλων ανθρώπων που σήμερα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η γη δεν περιστρέφεται σαν κορυφή, ενώ κυλά γύρω από τον ήλιο στο διάστημα με τεράστιες ταχύτητες. Και όμως, τόσο το USGS όσο και ο στρατός χρησιμοποιούν τον χάρτη του Gleason για να προσδιορίσουν αποστάσεις και τοποθεσίες, ενώ η NASA, το ερευνητικό εργαστήριο του στρατού των ΗΠΑ και Ρώσοι επιστήμονες, στις δικές τους δημοσιεύσεις, έχουν παραδεχτεί και υποθέσει ότι η Γη είναι επίπεδη (σύμφωνα με τα συμπεράσματα του Gleason).

Οι επιστήμονες μας λένε ότι η περιφέρεια της Γης είναι περίπου 25.000 μίλια. Τα μαθηματικά του Πυθαγόρειου για την καμπυλότητα της γης υπολογίζουν ότι το έδαφος συνεχίζει να καμπυλώνει προς τα κάτω και μακριά με περίπου 8 ίντσες ανά μίλι, στο τετράγωνο, από κάθε θέση όπου μπορεί κανείς να στέκεται πάνω στη γη. Αυτοί οι υπολογισμοί δείχνουν ότι αν ένας άντρας ύψους 2 μέτρων που στέκεται σε έναν δρόμο σπρώχνει μπροστά του ένα λάστιχο τρακτέρ ύψους 2 μέτρων και αυτό συνεχίζει να κυλάει ευθεία, αναπτύσσοντας ταχύτητα, το λάστιχο αυτό θα βυθίζεται προς τα κάτω κατά 8 ίντσες για κάθε μίλι που διανύει λόγω της καμπυλότητας της γης. Καθώς φτάνει στο σημείο των 3 μιλίων, στο ύψος των ματιών, ο άνθρωπος θα πρέπει να μπορεί να δει μόνο το πάνω μισό του ελαστικού στο βάθος.

Ένα αινιγματικό μυστήριο της ανθρώπινης παρατήρησης αναδύεται, όμως, που έρχεται σε αντίθεση με αυτούς τους υπολογισμούς της παγκόσμιας γης. Όταν κάνετε μεγάλα οδικά ταξίδια ή σταματάτε σε γραφικά σημεία θέασης, ο μακρινός ορίζοντας, ο οποίος μπορεί να αποτελείται από το φόντο μιας πόλης ή μιας οροσειράς, θα πρέπει να βυθίζεται προς τα κάτω ή να εξαφανίζεται από την κανονική όραση. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει, τουλάχιστον όχι από τις πολλές παρατηρήσεις μου κατά την οδήγηση σε όλη τη χώρα ή κατά την προβολή εναέριων λήψεων τοπίων και πόλεων. Ίσως πρέπει να καθαρίσω τα γυαλιά μου.

Τι γίνεται με την κύρια αρχή της πτήσης με την οποία όλοι οι πιλότοι μαθαίνουν κατά την έναρξη της εκπαίδευσής τους στη σχολή πτήσεων, η οποία είναι να πετούν τα αεροσκάφη “ευθεία και οριζόντια”; Γιατί η ασάφεια; Και τι γίνεται με τη βασική φυσική; Αν οι πιλότοι των εμπορικών αεροσκαφών πετούν σύμφωνα με την καμπυλότητα της γης, πράγμα που θα έπρεπε να κάνουν, δεν θα βρίσκονταν σε ανάποδη θέση σε μακρές 18ωρες πτήσεις που δρομολογούνται από μια πόλη όπως το Πόρτλαντ του Όρεγκον μέχρι τη Σεούλ της Κορέας;

Τα συστήματα επικοινωνίας με λέιζερ από πλοίο σε πλοίο για τον στρατό λειτουργούν μόνο σε ευθείες γραμμές και μπορούν να φτάσουν σε αποστάσεις 70 έως 100 μίλια μακριά. Πώς καταφέρνουν να επικοινωνούν σε τόσο μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους όταν υπάρχει καμπυλότητα; Αν το λέιζερ μπορεί να πάει τόσο μακριά, και μόνο σε ευθεία γραμμή, η επικοινωνία θα αποτύγχανε πολύ πριν φτάσει στα 70 μίλια, επειδή η γη καμπυλώνεται προς τα κάτω κατά 8 ίντσες κάθε μίλι. Ίσως ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός και ο Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας να γνωρίζουν ένα μυστικό που εμείς δεν γνωρίζουμε, αφού τηρούν έναν χάρτη επίπεδης γης.

Μια άλλη ανωμαλία που πρέπει να εξετάσουμε είναι το απλό ραντάρ, το οποίο είναι ραδιομετάδοση του φωτός. Και αυτό, επίσης, δεν λειτουργεί γύρω από τις καμπύλες, επειδή τα σήματα μεταδίδονται για να αναπηδήσουν από έναν στόχο και να επιστρέψουν πίσω σε ευθεία γραμμή. Το ραντάρ εξαρτάται από την οπτική επαφή και την ευθεία δέσμη από τη μετάδοση στον στόχο- ανακλάται και επιστρέφει ευθεία πίσω. Τα σήματα δεν θα έβρισκαν τους στόχους τους σε μια σφαίρα.

Στη Βίβλο, η περιγραφή της δημιουργίας στη Γένεση ξεκινά με τον Θεό να τοποθετεί ένα στερέωμα ανάμεσα στα νερά, με τα νερά να διαχωρίζονται πάνω και κάτω από το στερέωμα. Η μετάφραση της λέξης “στερέωμα” προέρχεται από την εβραϊκή λέξη της Παλαιάς Διαθήκης “raki’a”, και ορίζεται ως “επέκταση” και αποδίδει την έννοια κάτι σταθερού και συμπαγούς που καμπυλώνεται από πάνω, όπως ένα κάλυμμα τύπου θόλου.

Στο Ησαΐας 40:22 διαβάζεται το εξής:

Είναι ενδιαφέρον ότι ο χάρτης της επίπεδης γης του Gleason δείχνει τη διάταξη της γης ως κύκλο. Οι Piccard και Kipfer παρατήρησαν τη γη ως επίπεδη και κυκλική κατά τη διάρκεια των παρατηρήσεών τους με το αερόστατο, και Ρώσοι επιστήμονες, το 1957, διαπίστωσαν την ύπαρξη ενός στερεώματος στις δημοσιεύσεις τους, το οποίο συμπίπτει με την περιγραφή της Γένεσης.

Λέει η Βίβλος κάτι για την περιστροφή της γης; Όχι, τίποτα. Πολυάριθμα χωρία της Αγίας Γραφής λένε όλα ότι η γη είναι σταθερή και αμετακίνητη και ότι ο ήλιος, το φεγγάρι και τα αστέρια περιστρέφονται πάνω από τη γη για να παρέχουν φως. Ο Πολικός Αστέρας, το Βόρειο Άστρο, αποτελεί αίνιγμα για το παγκόσμιο μοντέλο, επειδή δεν κινείται ποτέ και παραμένει σε σταθερή θέση πάνω από τον βόρειο πόλο. Δεδομένου ότι οι επιστήμονες θεωρούν ότι ο Πολικός Αστέρας απέχει περίπου 430 έτη φωτός από τη Γη, είναι απορίας άξιον πώς αυτό το άστρο παραμένει ευθυγραμμισμένο πάνω από μια θέση χωρίς διακοπή, ειδικά όταν η Γη περιστρέφεται με 1.000 μίλια την ώρα, ενώ περιφέρεται γύρω από τον ήλιο με σχεδόν 67.000 μίλια την ώρα.

Αν η Γη είναι επίπεδη, φυσικά, θα έπρεπε να υπάρχει μια εύκολη εξήγηση για να καταρριφθούν οι προσεδαφίσεις στο φεγγάρι, οι δορυφορικές εικόνες και οι γιγάντιες εικόνες της NASA από το φεγγάρι από το διάστημα. Υποθέτω ότι με το πόσο εύκολα οι σημερινοί ηγέτες έπεισαν τον κόσμο να πιστέψει μια πανδημία βασισμένη σε έναν ανύπαρκτο ιό, μαζί με την ευκολία με την οποία δόλωσαν ολόκληρο τον κόσμο να δεχτεί οπλοποιημένους εμβολιασμούς, η πλαστογράφηση μιας προσελήνωσης και το photoshopping διαστημικών εικόνων δεν θα ήταν πολύ δύσκολο έργο. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Τι γίνεται με αυτό το νέο φυσιολογικό παράδειγμα κάτω από το οποίο ζούμε τώρα; Πρόκειται για μια νέα έννοια κατήχησης ή μήπως ολόκληρος ο παγκόσμιος πληθυσμός, εδώ και πολύ καιρό, έχει ήδη απορροφηθεί από μια ακόμη μεγαλύτερη νέα φυσιολογική νοοτροπία, η οποία περιελάμβανε την αντικατάσταση του Θεού από την επιστήμη, τη δημιουργία μιας στρογγυλής γης και την αποβλάκωση των μαζών για την ολοκλήρωση της πολυπόθητης “παγκόσμιας” νέας τάξης πραγμάτων; Πιθανότητα;

Εσείς αποφασίζετε.


Παραπομπές :

http://dilyana.bg/the-pentagon-bio-weapons/

https://www.biblestudytools.com/dictionary/firmament/

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/wikipedia-founder-larry-sanger-democrats-b1885138.html

https://books.google.com/books?id=BCgDAAAAMBAJ&pg=PA23#v=onepage&q&f=false

https://www.leventhalmap.org/digital-exhibitions/bending-lines/power-belief/3.1.3/

https://bostonraremaps.com/inventory/alexander-gleason-flat-earth-1892/

http://testingtheglobe.com/

https://www.youtube.com/watch?v=1X_Tw27wWv0

https://www.youtube.com/watch?v=BI1fn4ETGXY&t=220s

https://www.pewforum.org/2019/10/17/in-u-s-decline-of-christianity-continues-at-rapid-pace/

https://2001-2009.state.gov/documents/organization/95251.pdf

https://www.sbir.gov/node/413479

https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm

https://www.learnreligions.com/christianity-statistics-700533

https://www.bitchute.com/video/sjyKJn4kWiic/

https://www.lewrockwell.com/2022/02/jon-rappoport/my-bottom-line-on-the-existence-of-the-virus-its-isolation-and-sequencing/

https://www.lewrockwell.com/2021/08/dr-igor-shepherd/mrna-vaccines-the-silent-weapon/

https://www.lewrockwell.com/2021/07/gary-d-barnett/the-reason-for-the-indoctrination-and-dumbing-down-of-americans-is-now-obvious-there-is-no-pandemic-only-fear/

https://physicscalc.com/physics/earth-curvature-calculator/

https://www.youtube.com/watch?v=IOSW_LAs67Y

https://en.wikipedia.org/wiki/Radar

https://www.lewrockwell.com/2022/03/no_author/ukrainian-president-zelenskyy-is-tied-to-klaus-schwab-justin-trudeau-and-other-global-elites/

——————

Δικτυογραφία :

Is the Covid Pandemic the Only Global Lie? You Decide – LewRockwell LewRockwell.com

https://www.lewrockwell.com/2022/03/dr-igor-shepherd/is-the-covid-pandemic-the-only-global-lie-you-decide/

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,596


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα