ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ “ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ” ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Η ΘΑΛΕΙΑ;;; ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ “ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ” ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Η ΘΑΛΕΙΑ;;; ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ;;;

26 Αυγούστου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,123
Μοίρασέ το

 

ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ;;;

ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΛΟΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗΣ ΘΑΛΕΙΑΣ;;;

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Διαβάζω τις αναρτήσεις σε διάφορα ιστολόγια, για την προσπάθεια ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΘΑΛΕΙΑΣ και ανεβαίνει η πίεση στο ταβάνι…

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΕΚΡΟ… ΚΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΤΡΙΠΛΟΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ…

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Το δικό σου παιδί…το δικό μου… 

Η ΘΑΛΕΙΑ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΘΡΕΨΕΙ… 

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙ…

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΚΑΘΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΝΣΤΟΛΟ:

ΙΣΧΥΕΙ ΡΕ, ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΝ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ;;;

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΡΕ, ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ;;;

ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ;;;

ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΛΟΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗΣ ΘΑΛΕΙΑΣ;;;

ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΘΑΛΕΙΑ;;;

Ας μην προτρέξω και ας μην υποψιαστώ πως μπορεί να το συνόδευε και ανειδίκευτος…

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΜΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΞΑΝΘΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΚΡΟΥ;;;

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΚΑΙ Η ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ, ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΝΔΑΓΓΕΙΑΚΗ ΠΗΞΗ;;;

ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΕΞΑΝΘΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΑΚΡΟ;;;

ΡΩΤΑΩ ΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ…

ΡΩΤΑΩ ΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΔΟΚΙΜΩΝ Ή ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ…

ΜΙΛΗΣΤΕ ΡΕ … “ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ”!!!

ΠΟΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΝΕΩΝ, ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ;;;

ΠΟΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ;;;

ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ;;;

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΤΕ, ΟΣΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ…

ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΕ ΣΤΥΛΙΑΝΕ ΠΕΤΡΑΚΗ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ…

Για να μην σου πω πως στη θέση σου, θα έβγαζα το όπλο μου, και θα τιναζα τα μυαλά μου στον αέρα, γιατί πήρα μια ζωή και ίσως κι άλλες πολλές στη συνέχεια… αφήνοντας ένα σημείωμα και ζητώντας ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΘΑΛΕΙΑΣ…

Θα έβγαζα και τα … παράσημα που ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ, και θα ζητούσα να τα βάλουν στο φέρετρο της ΘΑΛΕΙΑΣ…

Γιατί σας εμπιστεύθηκε τη ζωή της και την ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ.

Τέλος… αν τίποτα απ’ όλα όσα γράφω και ερωτώ ανωτέρω δεν ισχύει, αυτό θα σημαίνει πως δεν θα έχουμε άλλους αιφνίδιους θανάτους στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, στις Ένοπλες Δυνάμεις και γενικώς στην χώρα μας…

ΑΝ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ, ΒΡΕΙΤΕ ΔΕΝΔΡΟ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Νέος «Μητσοτάκης» μας προέκυψε: Άλλα ντ’άλλων από τον Α/ΓΕΝ για τον θάνατο της τριπλά εμβολιασμένης Δόκιμης του Ναυτικού

Προσπαθούν να αποδώσουν τον θάνατο της 19χρονης Θάλειας σε… τροφική δηλητηρίαση

Φαίνεται πως το φαινόμενο «Μητσοτάκη», δηλαδή της απόσεισης των ευθυνών με εξηγήσεις άλλα ντ’άλλων, διακατέχει και τον Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη καθώς το ΓΕΝ έχει ξεκινήσει τις διαρροές για τον θάνατο της τριπλά εμβολιασμένης Δόκιμης του Ναυτικού Θάλειας Κορδαμπάλου, ότι οφείλεται σε… δηλητηρίαση!

Αν συνέβη κάτι τέτοιο οι ευθύνες του Α/ΓΕΝ είναι τεράστιες. Γιατί το ΓΕΝ είναι υπεύθυνο για την ασφαλή διαβίωση και διατροφή των στελεχών του ΠΝ και φυσικά των Ναυτικών Δοκίμων.

Όπως παραλαμβάνει τα παιδιά αυτά υγιή και αρτιμελή από τους γονείς τους για να γίνουν οι μελλοντικοί αξιωματικοί του ΠΝ, οφείλει να τα επιστρέφει σε αυτούς σε καιρό ειρήνης, στην ίδια ακριβώς κατάσταση.

Η Δόκιμος του Ναυτικού άφησε την τελευταία της πνοή ενώ βρισκόταν στο πρώτο εκπαιδευτικό της ταξίδι. Δεν μιλάμε ούτε καν για άσκηση…

Όπως είναι γνωστό από τις 18 μέχρι τις 21 Αυγούστου το Πλοίο Γενικής Υποιστήριξης «Προμηθέας» και η φρεγάτα «Κανάρης» όπου επέβαιναν οι 158 φοιτητές της Σχολής Ναυτικής Δοκίμων είχαν καταπλεύσει στο Λαγκουλέτ της Τυνησίας.

Εκεί η 19χρονη Θάλεια μαζί με τους υπόλοιπους δοκίμους που είχαν άδεια εξόδου είχαν βγει.

Η 19χρονη περίπου στις 8 Αυγούστου είχε  διαγνωστεί θετική με κορωνοϊό ενώ βρισκόταν εν πλω με το πλοίο «Προμηθέας».

Μετά την αποθεραπεία της, η Θάλεια έλαβε άδεια και βγήκε εξόδο στην Τυνησία αφού είχε τεστ Covid με αρνητικό αποτέλεσμα 4-5 ημέρες πριν τα δύο πλοία του Πολεμικού Ναυτικού καταπλεύσουν στο λιμάνι της Λαγκουλέτ.

Διαρρέουν λοιπόν ότι η 19χρονη Δόκιμος του Ναυτικού γευμάτισε στο λιμάνι της Τυνησίας μαζί με άλλους συναδέλφους της σε πολύ γνωστή αλυσίδα fast food, μία από τις τρεις ημέρες που οι φοιτητές της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων έμειναν στο Λαγκουλέτ.

Και αυτό λένε ότι έγινε παρά τις αυστηρές οδηγίες που δίνονται στους δοκίμους και στα πληρώματα των πλοίων να προσέχουν πάρα πολύ τι καταναλώνουν σε αυτές τις χώρες.

Αμέσως μετά την αναχώρηση των δύο πολεμικών πλοίων από την Τυνησία και συγκεκριμένα το βράδυ ανάμεσα 22 και 23 Αυγούστου, η Θάλεια εμφάνισε υψηλό πυρετό.

Στις 23 Αυγούστου το απόγευμα  το πλοίο κατέπλευσε εσπευσμένα στη Νάπολη προκειμένου να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για νοσηλεία η δόκιμος που είχε εμφανίσει πυρετό απροσδιόριστης αιτιολογίας που δεν μπορούσε να ελεγχθεί.

Στις 24 Αυγούστου το πρωί η κατάστασή της επιδεινώθηκε και εισήχθη επειγόντως  στη ΜΕΘ με τη διάγνωση να μιλά για σηψαιμία!

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η άτυχη Θάλεια κατέληξε την επόμενη μέρα. 

Σύμφωνα, με το ΓΕΝ άλλοι δύο ναυτικοί δόκιμοι εμφάνισαν ήπια συμπτώματα δηλητηρίασης και μεταφέρθηκαν προληπτικά για εξετάσεις και νοσηλεία σε νοσοκομείο της Νάπολης και ήταν μαζί με την Θάλεια.

Δηλαδή με βάσει τα λεγόμενα του ΓΕΝ θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλες τραγωδίες. Και πάλι όμως δεν εξηγείται γιατί εν τέλει η 19χρονη Δόκιμος Θάλεια Κορδαμπάλου είχε αυτή την τραγική κατάληξη.

Αλίμονο αν χάνουν την ζωή τους στελέχη του ΠΝ από τροφική δηλητηρίαση…

Τα γεγονότα ποια είναι: Η 19χρονη κοπέλα ήταν τριπλά εμβολιασμένη. Αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο δεν αλλάζει.

Αν όμως ο θάνατός της οφείλεται σε «τροφική δηλητηρίαση» τότε υπάρχει τεράστια ευθύνη του ΓΕΝ και συγκεκριμένα του Α/ΓΕΝ ο οποίος θα έπρεπε να παραιτηθεί μετά από μία τέτοια τραγωδία.

Τελικά ο Κ.Μητσοτάκης δημιούργησε δική του «σχολή» και τρόπο σκέψης.

 

Πηγή

 

Database> Εκτίναξη καρκίνων, μυοκαρδίτιδας, περικαρδίτιδας και ανδρικής υπογονιμότητας στον αμερικανικό στρατό ενώ Τσίπρας-Κουτσούμπας πιστεύουν ότι η Τυνησία και όχι τα 3 εμβόλια ευθύνεται για το θάνατο της 19χρονης αξιωματικού του Ναυτικού

Η Θάλεια ήταν τριπλά εμβολιασμένη με εμβόλια COVID-19

 

Τον Ιανουάριο του 2022, ο υπολοχαγός Mark Bashaw, αξιωματικός προληπτικής ιατρικής στον Aμερικανικό Στρατό, άρχισε να παρατηρεί ορισμένα «ανησυχητικά σήματα» στην αμυντική επιδημιολογική βάση δεδομένων.

Η Defense Medical Epidemiology Database (DMED), η οποία παρακολουθεί ασθένειες και τραυματισμούς 1,3 εκατομμυρίων μελών της υπηρεσίας ενεργών συστατικών, έδειξε κατά τη διάρκεια της πανδημίας σημαντική αύξηση στις αναφορές για καρκίνους, μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα καθώς και κάποιες άλλες ασθένειες όπως η ανδρική υπογονιμότητα, οι όγκοι, μια πνευμονική νόσος που προκαλείται από θρόμβους αίματος και ο HIV, είπε ο Bashaw.

Αρκετές από αυτές τις ασθένειες αναφέρονται στην τεκμηρίωση του FDA ως πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID-19, είπε ο Bashaw στο πρόγραμμα «Crossroads» του EpochTV σε συνέντευξή του την 1η Αυγούστου.

Βλέποντας αυξήσεις σε περιπτώσεις αυτών των ασθενειών έως και 50% η ακόμη και 100%  σε ορισμένες περιπτώσεις, ο Bashaw προχώρησε ως πληροφοριοδότης για να εκφράσει ανησυχίες για τα ευρήματά του.

Η δήλωση πληροφοριοδότη του Bashaw, που υποβλήθηκε στον γερουσιαστή Ron Johnson (R-Wis.) που διευκολύνει την ανταλλαγή πληροφοριών από πρώιμες έρευνες προϊόντων COVID-19 με το Κογκρέσο, είπε ότι θεωρεί την αυξανόμενη συχνότητα αυτών των διαταραχών που παρατηρούνται στο DMED ως «πολύ ανησυχητική .»

Συγκεκριμένα, ο αριθμός των περιπτώσεων καρκίνου μεταξύ των ενεργών μελών της υπηρεσίας το 2021 σχεδόν τριπλασιάστηκε σε σύγκριση με τον μέσο αριθμό περιπτώσεων καρκίνου ανά έτος από το 2016 έως το 2020, είπε ο Bashaw στη δήλωσή του.

Οι ευθύνες του Bashaw ως αξιωματικός προληπτικής ιατρικής, με ειδικότητα στην εντομολογία, περιλαμβάνουν «συμμετοχή σε διερευνητικές έρευνες και έρευνες για τον προσδιορισμό πιθανού κινδύνου για τη δημόσια υγεία για το προσωπικό του Υπουργείου Άμυνας από ασθένειες που προκαλούνται από έντομα και άλλους τραυματισμούς που δεν σχετίζονται με τη μάχη .»

Mark Bashaw

Στο μεταξύ αφού το αστείο επιχείρημα ότι το κορίτσι (η 19χρονη ναυτική δόκιμος Θάλεια Κορδαμπάλου) έφυγε εξαιτίας του COVID-19 στη συνέχεια ανακάλυψαν την Τυνησία!

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι οι αριστεροί Κουτσούμπας και Τσίπρας, αμφότεροι θιασώτες των εμβολίων COVID-19 δεν βγάζουν άχνα για τους χιλιάδες πολίτες σε όλο το κόσμο που φεύγουν ξαφνικά από τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19.

Aντίθετα δείχνουν απίστευτη πρεμούρα για το “πρωτάκουστο” για τη μεταπολίτευση ζήτημα της παρακολούθησης των κινητών πολιτικών και δημοσιογράφων.

Ένας ακόμα ξαφνικός και «απροσδιόριστης αιτίας» θάνατος έρχεται να συνταράξει την ελληνική κοινωνία και ιδιαιτέρως το Πολεμικό Ναυτικό καθώς οι αποκαλύψεις ανά το κόσμο για τον εργαστηριακό ιό, την κατασκευασμένη πανδημία και τον ρόλο των επιστημόνων όπως ο εικονιζόμενος Καπραβέλος, θιασώτης των εμβολίων COVID-19 την στιγμή που ο Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri αποκαλύπτει με τα ντοκουμέντα της ίδιας της Pfizer τις καταστροφικές παρενέργειές τους, παίρνουν μορφή παγκόσμιας χιονοστιβάδας.

Σήμερα λοιπόν τον τραγικό θάνατο μιας πρωτοετούς εμβολιασμένης Ναυτικής Δοκίμου κατά τη διάρκεια του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Πρόκειται για την 19χρονη ναυτική δόκιμο Θάλεια Κορδαμπάλου.

Το γεγονός ότι επιχειρούν να φορτώσουν το θάνατό της στον COVID-19 ή στο Μπάμπη τον Σουγιά δεν μας εκπλήσσει.

Η Θάλεια έφυγε ξαφνικά από τη ζωή όπως χιλιάδες εμβολιασμένοι άνθρωποι σε όλο το κόσμο.

Η Θάλεια ήταν τριπλά εμβολιασμένη με εμβόλια COVID-19.

Το κοινό της ξαφνικίτιδας σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι ότι όλοι τους ήταν εμβολιασμένοι.

Γι΄αυτό επιχείρησαν πάση θυσία να εμβολιάσουν τους πάντες στον πλανήτη.

Για να μην υπάρχουν οι ανεμβολίαστοι οι οποίοι νομικά αποτελούν την ομάδα ελέγχου!

Δλδ το μέτρο σύγκρισης και αναφοράς όταν και εάν η υπόθεση φθάσει στη Δικαιοσύνη.

Μετά την εμφάνιση του πυρετού, παρουσίασε αιμορραγικό εξάνθημα και σηψαιμία.

Στον εκπαιδευτικό πλου συμμετείχαν 158 δόκιμοι σε δύο πλοία, τη φρεγάτα «Κανάρης» και το πλοίο γενικής υποστήριξης «Προμηθεύς» (το μεγαλύτερο πλοίο του στόλου).

Η 19χρονη δόκιμος, η οποία μόλις είχε τελειώσει το πρώτο έτος της σχολής, επέβαινε στο «Προμηθεύς».

Την Τρίτη εμφάνισε πυρετό και αμέσως της χορηγήθηκαν αντιπυρετικά και αντιβίωση, ωστόσο τα συμπτώματα επέμεναν. Τα δύο πλοία κατευθύνονταν προς Νάπολη, ωστόσο λόγω της ασθένειας της κοπέλαςεπέσπευσαν τον κατάπλου. Με το που έφτασαν στην πόλη της Ιταλίας, η δόκιμος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Χθες η κλινική εικόνα της κοπέλας παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Στην Ιταλία μετέβησαν και γιατροί από την Ελλάδα, ωστόσο η κοπέλα έχασε τη μάχη για τη ζωή και κατέληξε τις πρωινές ώρες σήμερα. Αμέσως ενημερώθηκε η οικογένειά της, ενώ η σορός της θα έρθει στην Ελλάδα με C-130.

Συγκεκριμένα το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει: «Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2

Όπως σε πλείστες άλλες περιπτώσεις όλα όσα συνέβησαν ήταν «αγνώστου αιτιολογίας» και «τα αίτια διερευνώνται».

Φυσικά εννοείται πως από την στιγμή που μιλάμε για γυναίκα πρωτοετή της σχολής Ναυτικών Δοκίμων, η ηλικία της μετά βεβαιότητας δεν ξεπερνούσε τα 20 έτη.

Συγκεκριμένα το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει: «Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας.

Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».

Ο θάνατος αυτός έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά θανάτων που χτυπούν πλέον και τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας που λόγω κριτηρίων επιλογής αποτελούνται από στελέχη άρτιας σωματικής υγείας χωρίς υποκείμενα νοσήματα, ειδικά όταν είναι νεαρής ηλικίας.

Λίγες ημέρες μετά τον αιφνίδιο τραγικό θάνατο, 46χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ στην Χαλκίδα, η ΕΛ.ΑΣ θρήνησε εκ νέου.

Η άτυχη αστυνομικός είχε έρθει από την Αθήνα και διέμενε σε κατάλυμα στην περιοχή.

Ήταν στο δωμάτιο της το απόγευμα της Τετάρτης όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Αμέσως ενημερώθηκε γιατρός ο οποίος έσπευσε για την παροχή των πρώτων βοηθειών όμως η άτυχη γυναίκα είχε ήδη καταλήξει.

Από την έρευνα δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας ενώ τα αίτια του θανάτου της αναμένεται να φωτιστούν από νεκροψία νεκροτομή που θα γίνει.

ΕΦΥΓΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ 4 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ

Η είδηση είναι από τον ιστότοπο alpavita.gr και είναι συγκλονιστική!

Μέσα σε λίγες ώρες τέσσερις εν ενεργεία εκπαιδευτικοί, 49 έως 61 ετών, ένας δάσκαλος και τρεις καθηγητές έφυγαν από τη ζωή.

Συγκλονίζει η ξαφνική απώλεια του δασκάλου Αντώνη Νικολακάκη

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Εύβοια ο ξαφνικός θάνατος του δάσκαλου Αντώνη Νικολακάκη σε ηλικία 61 χρονών, ο οποίος ήταν διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Βαθέως Αυλίδας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο θάνατός του επήλθε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Αυγούστου, από ανακοπή καρδιάς.

Η απώλεια του “βυθίζει στο πένθος” συγγενείς, φίλους, την τοπική κοινωνία αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα εν γένει.

Αντώνης Σαρηγιάννης

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 59 ετών ο Αντώνης Σαρηγιάννης.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν με σοβαρό πρόβλημα υγείας σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Ο Αντώνης Σαρηγιάννης ήταν καθηγητής Φυσικής και τα τελευταία χρόνια ήταν Γυμνασιάρχης στο Γυμνάσιο Αλιβερίου.

Ο θάνατός του προκάλεσε λύπη στα παιδιά του καθώς και στους υπόλοιπους συγγενείς, συναδέλφους, μαθητές και φίλους.

Βασίλης Φλώρος

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στο Ζηλευτό Φθιώτιδας την απώλεια του Βασίλη Φλώρου που έφυγε σε ηλικία 49 ετών. Καθηγητής πληροφορικής στο επάγγελμα ο Βασίλης εργαζόταν σε σχολείο της Αθήνας, τις διακοπές του όμως τις περνούσε στο χωριό του με την οικογένειά του. Αν και αντιμετώπιζε κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας, κανείς δεν περίμενε ότι μια λοίμωξη που τον οδήγησε στο Νοσοκομείο Λαμίας θα είχε τραγική κατάληξη.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στο Ζηλευτό μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον αγαπημένο τους Βασίλη που ξεχώριζε για την ευγένεια και την καλοσύνη του.

Τον Βασίλη Φλώρο θα αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι την Τετάρτη (24/8) στις 2 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο αγαπημένο του χωριό.

Ηλίας Αυγέρης

Ανείπωτη θλίψη έχει προξενήσει τόσο στη Φθιώτιδα όσο και στον Πειραιά η απώλεια του Ηλία Αυγέρη στα 56 του χρόνια. Ο Ηλίας Αυγέρης έκανε διακοπές με την οικογένειά του στο εξοχικό του σπίτι στην Καστανιά Υπάτης. Το μεσημέρι της Δευτέρας καθώς έκανε εξωτερικές δουλειές στην αυλή του σπιτιού ένιωσε αδιαθεσία. Οι δικοί του άνθρωποι ειδοποίησαν το ασθενοφόρο και ξεκίνησαν με δικό τους αυτοκίνητο προκειμένου να καλύψουν ένα μέρος της διαδρομής.

Όταν το ασθενοφόρο τον παρέλαβε στα Λουτρά Υπάτης δυστυχώς ήταν αργά. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Ο Ηλίας Αυγέρης ήταν μαθηματικός και τα τελευταία χρόνια δίδασκε στο 3ο ΓΕΛ Κερατσινίου. Ξεχώριζε για την παιδαγωγική και επιστημονική του κατάρτιση και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε συναδέλφους και μαθητές σε όποιο σχολείο υπηρέτησε.

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της Καστανιάς αλλά και οι συνάδελφοι του στο 3ο ΓΕΛ Κερατσινίου δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο απροσδόκητα από τη ζωή.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 5:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αλιβερίου.

Σε προηγούμενα “έφυγαν ξαφνικά”>

Ένας μετά τον άλλον φεύγουν ξαφνικά οι άνθρωποι, ενώ μέσα από μασημένα λόγια προκύπτει ότι και ο θάνατος του νεαρού φοιτητή στη Σίφνο ήταν καραμπινάτες παρενέργειες των εμβολίων.

-Καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, ισχαιμία του μυοκαρδίου και πνευμονικό οίδημα έδειξε η νεκροψία στον φοιτητή!

Ακριβώς όλα αυτά και πολλά άλλα είναι στη φαρέτρα των εμβολίων COVID-19 ως κατ΄εξοχήν παρενέργειες.

Το ίδιο αθόρυβα και ξαφνικά ήταν η σειρά του δημοσιογράφου Θοδωρή Ακάλεστου να φύγει από τη ζωή.

Είχε προηγηθεί η νεαρή επιχειρηματίας από το Αίγιο και φυσικά η η 26χρονη αστυνομικός Χαρούλα Κανέλλου η οποία έφυγε μέσα στο περιπολικό.

Την ίδια στιγμή θα θέλαμε να ρωτήσουμε ποιος δίνει το δικαίωμα στους Μαγιορκίνη, Παυλάκη, Βασιλακόπουλο, Καπραβέλο, και λοιπές ντιζέζ του τρόμου να ζητάνε ακόμη πιο πολλούς νεκρούς διά μέσω των εμβολίων την ώρα μάλιστα που ο κ. Μαγιορκίνης, εκούσια η ακούσια, εμπλέκεται με μελέτη στη συγκάλυψη της προέλευσης του ιού COVID-19.

Σε καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια τύπου Pfizer ή Moderna οφείλεται, σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε πριν λίγη ώρα στη σορό του 23φοιτητή Θανάση Ζέρβα, ο αιφνίδιος θάνατος του στη Σίφνο.

Όπως έγραψε νωρίτερα το protothema.gr και επιβεβαιώνεται και μέσα από το φιλικό του περιβάλλον ο 23χρονος στις 25 Ιουλίου εμφάνισε πυρετό με αποτέλεσμα την ίδια μέρα να λάβει αντιπυρετική θεραπεία.

Σχετικά με το αν ήταν εμβολιασμένος ή όχι, όπως αναφέρεται από το φιλικό του περιβάλλον, ο 23χρονος είχε κάνει τουλάχιστον τις δυο δόσεις. Ήταν αρκετές αυτές οι δύο “ασφαλείς και αποτελεσματικές δόσεις” να του στοιχίσουν τη ζωή.

 

Συνεχίζουμε> Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ακάλεστος εντελώς «ξαφνικά και αναπάντεχα» και η λίστα των ξαφνικών χωρίς αιτία θανάτων στην Ελλάδα μεγαλώνει.

Όπως αναφέρει ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, είχε μεγάλη διαδρομή στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και για πολλά χρόνια διετέλεσε ρεπόρτερ της ΑΕΚ στην εφημερίδα «Τα Νέα» και στα κανάλια Νovasports.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ έχει ως εξής:

«Έφυγε χθες από τη ζωή ξαφνικά και αναπάντεχα σε ηλικία 62 ετών ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ακάλεστος. Ο εκλιπών είχε μεγάλη διαδρομή στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και για πολλά χρόνια διετέλεσε ρεπόρτερ της ΑΕΚ στην εφημερίδα “Τα Νέα” και στα κανάλια Νovasports.

Όσοι τον γνώρισαν, θα τον θυμούνται πάντα για το ήθος του και την αφοσίωση του σε αυτό που έκανε. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του».

 

Λίγες μέρες πριν>

Χωρίς σφυγμό μεταφέρθηκε χθες τα ξημερώματα στο Ασκληπιείο της Βούλας η 26χρονη αστυνομικός Χαρούλα Κανέλλου, η οποία κατά τη διάρκεια περιπολίας με συναδέλφους της σε περιοχές του δήμου Βάρης -Βούλας -Βουλιαγμένης, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, μεταφέρθηκε ταχύτατα στο νοσοκομείο Ασκληπιείο, αλλά έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και την Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες η 26χρονη υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης.
Ψάχνεις τηλέφωνο ή διεύθυνση δημόσιας υπηρεσίας;

Όπως αναφέρουν πηγές από το Ασκληπιείο Βούλας, η νεαρή αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα χωρίς σφυγμό. Οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη για τουλάχιστον μια ώρα εφαρμόζοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) προκειμένου να την επαναφέρουν στη ζωή, όμως οι προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα.

Την 26χρονη αστυνομικό Χαρούλα Κανέλλου αποχαιρέτησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο δήμαρχος Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Κωνσταντάρας, που όπως εξήγησε είναι πολλά χρόνια φίλος με τον πατέρα της Γιάννη, αξιωματικό της αστυνομίας.

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη να φύγει έτσι από την ζωή το κορίτσι. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Με τον πατέρα της που είναι επίσης αξιωματικός της αστυνομίας πολλά χρόνια στη Ναύπακτο μας συνδέει φιλία. Η Χαρούλα ξέρω πως εργαζόταν σε αστυνομικό τμήμα στην Αθήνα. Δυστυχώς, απίστευτο να φύγει έτσι το παιδί».

Ο ίδιος έγραψε νωρίτερα σε ανάρτηση του:
«Είμαστε συγκλονισμένοι από την απώλεια μιας νέας 26χρονης κοπέλας, θυγατέρας του εξαιρετικού φιλου και συμπολίτη μας Γιάννη Κανέλλου από την Κόφτρα Αναλήψεως, που έφυγε αιφνίδια από την ζωή.

Κουράγιο να δώσει ο Θεός στην οικογένεια.
Καλό παράδεισο στην όμορφη ΧΑΡΟΥΛΑ».

ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Xωρίς να υπάρχουν ίχνη παραβίασης και με την ίδια να ξεψυχά στον καναπέ του σπιτιού της στο Αίγιο, η επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου εγκατέλειψε τα εγκόσμια με την κοινή γνώμη να αναρωτιέται εάν το νεαρό κορίτσι είχε κάνει το ασφαλές εμβόλιο της Pfizer ή της Moderna.
Την ίδια στιγμή λόγω του σάλου που έχει προκληθεί γίνεται προσπάθεια ο θάνατός της να αποδοθεί σε δήθεν συμβόλαιο στο χώρο της νύχτας λόγω και της δολοφονίας του πατέρα της, ο οποίος έπεσε νεκρός πριν 11 χρόνια. Μόνο που οι συνθήκες δεν έχουν ουδεμία σχέση. Η Μαρίτα ξεψύχησε ξαφνικά στο καναπέ του σπιτιού της. Οι δε συγγενείς που την αναζητούσαν από το Σάββατο άνοιξαν τη πόρτα με κλειδαρά.

Τα τελευταία 14 χρόνια, η Μαρίτα, μαζί με τον αδελφό της Γιώργο Αγγελόπουλο, διατηρούσαν το γνωστό παραλιακό κατάστημα «Ανώνυμο» στον Λόγγο.

Η 43χρονη βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρή στο διαμέρισμά της στην οδό Φιλίππου στο Αίγιο από οικείους της που την αναζήτησαν αφού είχε να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου που είχε επικοινωνήσει με τη μητέρα της.

Οι οικογένειά της επικοινώνησε με την αστυνομία όπου άνδρες της Ασφάλειας έσπευσαν, εισήλθαν στον χώρο της λίγο πριν τις 11.00 και την βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις της στον καναπέ.

Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται και θα εξακριβωθούν μέσα από την ιατροδικαστική έρευνα. Εκ πρώτης όψεως πάντως, δεν φαινόταν να έχει δεχθεί επίθεση, ενώ ο χώρος δεν παρουσιάζει σημάδια παραβίασης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Μαρίτα δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου.
Η οικογένειά της ανησύχησε όταν η άτυχη γυναίκα δεν απαντούσε στα τηλέφωνα κι αναγκάστηκαν να μπουν στο διαμέρισμά της με τη βοήθεια κλειδαρά, όπου και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.
Οι δικοί της άνθρωποι περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, ώστε να μάθουν τα πραγματικά αίτια του θανάτου της αγαπημένης τους Μαρίτας. Χιλιάδες συγγνείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μάταια παριμένουν να μάθουν τα πραγματικά αίτια της ξαφνικίτιδας που θερίζει στο δυτικό κόσμο.
Ο πατέρας της ήταν καθηγητής μαθηματικών και ιδιοκτήτης φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, ο οποίος έπεσε νεκρός στις 3 Φεβρουαρίου του 2011, έξω από το σπίτι του στο Αίγιο. Του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου, ενώ επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο.
Ο μοναδικός άνθρωπος, τον οποίο λάτρευε κι ήταν το στήριγμα της μετά την απώλεια του πατέρα της ήταν ο αγαπημένος της αδερφός Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Ο Αδερφούλης σου είναι εκεί για να σε βοηθήσει όταν δεν καταλαβαίνεις με τίποτα τα ρημάδομαθηματικά .Είναι εκεί για να σε βοηθήσει, να σου φτιάξει τον υπολογιστή που έχει χαλάσει (λαμπρή ευκαιρία να τονίσει πόσο «ανίδεη» και «άσχετη» είσαι). Αλλά αν έχεις αδερφό, είτε είναι μικρότερος είτε είναι μεγαλύτερος, ένα είναι βέβαιο:θα τις φας. Μπορεί να τις τρως καθημερινά, μπορεί να τις τρως όταν έχει τα νεύρα του, μπορεί να τις τρως μόνο όταν κάνεις κάτι από αυτά που βρίσκονται στη λίστα «πράγματα που αν μου κάνεις θα τις φας».

Όμως μια στο τόσο θα έχεις την ευκαιρία που καρτερικά περίμενες.Και τότε θα έρθει η σειρά σου να δώσεις μια ηχηρή καρπαζιά ή-αν είσαι γνήσιο θηλυκό-μια οδυνηρή νυχιά… Για σένα , Γιώργο Αγγελόπουλε … Η ερωτευμένη πάντα μαζί σου , Μαρίτα Αγγελοπούλου» έγραφε στις αναρτήσεις της στο Facebook.

468B4974-8077-46B2-BC45-A6A40C481B38

 

 

Πηγή

 

Θάλεια Κορδαμπάλου: Δηλητηρίαση το επικρατέστερο αίτιο για τον θάνατο της 19χρονης – Νέα στοιχεία και μαρτυρίες

Θάλεια Κορδαμπάλου: Δηλητηρίαση το επικρατέστερο αίτιο για τον θάνατο της 19χρονης – Νέα στοιχεία και μαρτυρίες

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας για τον άδικο χαμό της Ναυτικής Δοκίμου, Θάλειας Κορδαμπάλου.

Πέρυσι, η 19χρονη κατάφερε να μπει στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και διένυε μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της, όμως το παιχνίδι της μοίρας αποδείχθηκε πολύ σκληρό για την πρωτοετή Ναυτική Δόκιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς της 19χρονης, που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν για πάντα την κορούλα τους, βρίσκονται από την Τετάρτη (24.08.2022) στην Ιταλία, ενώ στο πατρικό σπίτι της αδικοχαμένης κοπέλας στη Λάρισα έχουν παραμείνει απαρηγόρητοι ο μικρότερος αδερφός της Θάλειας, με την θεία τους.

Απαντήσεις στα αίτια θανάτου της αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες στην Ιταλία. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η σορός της 19χρονης αναμένεται να φτάσει με C-130 στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα αποφασιστεί αν θα υπάρξουν περαιτέρω έρευνες.

 

Πηγή

 

Θάνατος δοκίμου: Τι είπαν οι γιατροί στην οικογένεια της 19χρονης – Τα πιθανά σενάρια

Θάνατος δοκίμου: Τι είπαν οι γιατροί στην οικογένεια της 19χρονης – Τα πιθανά σενάρια

Σε διαδικασία ερευνών σχετικά με τα αίτια θανάτου της 19χρονης ναυτικής δοκίμου, Θ.Κ, βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού και οι γιατροί, εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια.

Ο αδελφός της αδικοχαμένης νεαρής, ανέφερε σύμφωνα με το Mega, ότι την Τρίτη, την ημέρα που η δόκιμος εισήχθη σε νοσοκομείο της Ιταλίας, υπήρξε επικοινωνία των γιατρών με την οικογένειά της. Το ιατρικό προσωπικό ανέφερε ότι η 19χρονη είχε εξανθήματα στο πόδι, κόπωση στα γόνατα και ελεγχόμενο πυρετό.

Την Τετάρτη υπήρξε νέα επικοινωνία με την οικογένεια της δοκίμου, όπου αναφέρθηκε η εισαγωγή της στη ΜΕΘ και η επιδείνωση της υγείας της, ενώ μία ημέρα αργότερα, την Πέμπτη, η 19χρονη κατέληξε.

Οι γιατροί και οι υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού εξετάζουν κάθε πιθανό σενάριο, αναμένοντας τα αποτελέσματα της νεκροψίας που αναμένεται να γίνει σήμερα, Παρασκευή. Μεταξύ άλλων, μιλούν για δηλητηρίαση, ή μόλυνση με κάποιον λοιμωξιολόγο παράγοντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλοι δύο δόκιμοι που βρίσκονταν μαζί με τη 19χρονη στο ίδιο εκπαιδευτικό ταξίδι στο πλοίο «Προμηθεύς», εμφάνισαν πυρετό περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα, δίχως σοβαρότερα συμπτώματα.

Η δόκιμος από τη Λάρισα εισήχθη πέρσι στη Σχολή και στις 20 Ιουλίου απέπλευσε για το πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι με το πλοίο Γενικής Υποστήριξης «Προμηθεύς» (Α374) με πλήρωμα 140 άτομα, μαζί με το οποίο θα έπλεε και η φρεγάτα «Κανάρης» (F464). Η σχεδιασμένη πορεία των δύο πλοίων του πολεμικού ναυτικού είχε ως έναρξη τη Σαλαμίνα με πορεία προς το Μαυροβούνιο (Μπαρ), την Γαλλία (Μασσαλία), την Πορτογαλία (Λισαβόνα), την Τυνησία (Τύνιδα – Λα Γκουλέτ), την Ιταλία (Νάπολη) και τελικά πίσω στην Ελλάδα (Σούδα).

Το βίντεο, εδώ

 

Πηγή

 

O κλοιός σφίγγει. Πανελλήνιο σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο 19χρονης αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού εν πλω

Ηγγικεν η ώρα της Δικαιοσύνης για τους τηλε-Καπραβέλους

 

Ένας ακόμα ξαφνικός και «απροσδιόριστης αιτίας» θάνατος έρχεται να συνταράξει την ελληνική κοινωνία και ιδιαιτέρως το Πολεμικό Ναυτικό καθώς οι αποκαλύψεις ανά το κόσμο για τον εργαστηριακό ιό, την κατασκευασμένη πανδημία και τον ρόλο των επιστημόνων όπως ο εικονιζόμενος Καπραβέλος, θιασώτης των εμβολίων COVID-19 την στιγμή που ο Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri αποκαλύπτει με τα ντοκουμέντα της ίδιας της Pfizer τις καταστροφικές παρενέργειές τους, παίρνουν μορφή παγκόσμιας χιονοστιβάδας.

Σήμερα λοιπόν τον τραγικό θάνατο μιας πρωτοετούς εμβολιασμένης Ναυτικής Δοκίμου κατά τη διάρκεια του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Πρόκειται για την 19χρονη ναυτική δόκιμο Θάλεια Κορδαμπάλου.

Το γεγονός ότι επιχειρούν να φορτώσουν το θάνατό της στον COVID-19 ή στο Μπάμπη τον Σουγιά δεν μας εκπλήσσει.

Η Θάλεια έφυγε ξαφνικά από τη ζωή όπως χιλιάδες εμβολιασμένοι άνθρωποι σε όλο το κόσμο.

Η Θάλεια ήταν τριπλά εμβολιασμένη με εμβόλια COVID-19.

Το κοινό της ξαφνικίτιδας σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι ότι όλοι τους ήταν εμβολιασμένοι.

Γι΄αυτό επιχείρησαν πάση θυσία να εμβολιάσουν τους πάντες στον πλανήτη.

Για να μην υπάρχουν οι ανεμβολίαστοι οι οποίοι νομικά αποτελούν την ομάδα ελέγχου!

Δλδ το μέτρο σύγκρισης και αναφοράς όταν και εάν η υπόθεση φθάσει στη Δικαιοσύνη.

Μετά την εμφάνιση του πυρετού, παρουσίασε αιμορραγικό εξάνθημα και σηψαιμία.

Στον εκπαιδευτικό πλου συμμετείχαν 158 δόκιμοι σε δύο πλοία, τη φρεγάτα «Κανάρης» και το πλοίο γενικής υποστήριξης «Προμηθεύς» (το μεγαλύτερο πλοίο του στόλου).

Η 19χρονη δόκιμος, η οποία μόλις είχε τελειώσει το πρώτο έτος της σχολής, επέβαινε στο «Προμηθεύς».

Την Τρίτη εμφάνισε πυρετό και αμέσως της χορηγήθηκαν αντιπυρετικά και αντιβίωση, ωστόσο τα συμπτώματα επέμεναν. Τα δύο πλοία κατευθύνονταν προς Νάπολη, ωστόσο λόγω της ασθένειας της κοπέλαςεπέσπευσαν τον κατάπλου. Με το που έφτασαν στην πόλη της Ιταλίας, η δόκιμος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Χθες η κλινική εικόνα της κοπέλας παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Στην Ιταλία μετέβησαν και γιατροί από την Ελλάδα, ωστόσο η κοπέλα έχασε τη μάχη για τη ζωή και κατέληξε τις πρωινές ώρες σήμερα. Αμέσως ενημερώθηκε η οικογένειά της, ενώ η σορός της θα έρθει στην Ελλάδα με C-130.

Συγκεκριμένα το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει: «Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2

Όπως σε πλείστες άλλες περιπτώσεις όλα όσα συνέβησαν ήταν «αγνώστου αιτιολογίας» και «τα αίτια διερευνώνται».

Φυσικά εννοείται πως από την στιγμή που μιλάμε για γυναίκα πρωτοετή της σχολής Ναυτικών Δοκίμων, η ηλικία της μετά βεβαιότητας δεν ξεπερνούσε τα 20 έτη.

Συγκεκριμένα το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει: «Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας.

Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».

Ο θάνατος αυτός έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά θανάτων που χτυπούν πλέον και τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας που λόγω κριτηρίων επιλογής αποτελούνται από στελέχη άρτιας σωματικής υγείας χωρίς υποκείμενα νοσήματα, ειδικά όταν είναι νεαρής ηλικίας.

Λίγες ημέρες μετά τον αιφνίδιο τραγικό θάνατο, 46χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ στην Χαλκίδα, η ΕΛ.ΑΣ θρήνησε εκ νέου.

Η άτυχη αστυνομικός είχε έρθει από την Αθήνα και διέμενε σε κατάλυμα στην περιοχή.

Ήταν στο δωμάτιο της το απόγευμα της Τετάρτης όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Αμέσως ενημερώθηκε γιατρός ο οποίος έσπευσε για την παροχή των πρώτων βοηθειών όμως η άτυχη γυναίκα είχε ήδη καταλήξει.

Από την έρευνα δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας ενώ τα αίτια του θανάτου της αναμένεται να φωτιστούν από νεκροψία νεκροτομή που θα γίνει.

 

Πηγή

 

Tι σύμπτωση! Πάνω από 500.000 εμβολιασμένοι νεκροί από τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 είχαν φάει από το fast food της Τυνησίας που επισκέφθηκε η 19χρονη αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Τι λέει η ιδιοκτήτριά του

Η Θάλεια έκανε 3 ασφαλή και αποτελεσματικά- για τον θάνατό της- εμβόλια

 

Πάνω από 500.000 υπολογίζονται οι εμβλιασθέντες νεκροί από τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 σύμφωνα με το Αμερικανικό VAERS. Mόνο την Ελλάδα το 2022 θα έχουμε υπερβάλουσα θνητότητα 22.000 περίπου συμπολιτών μας.

By The Wrong Man

Ανάμεσα στους χιλιάδες συμπολίτες μας οι περισσότεροι φεύγουν ξαφνικά και για το όνομά τους δεν γίνεται ουδεμία αναφορά στα εγχώρια ΜΜΕ με εξαίρεση τις περιπτώσεις που είναι δύσκολο να κρυφτούν όπως οι άνδρες και οι γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας, της ΕΥΠ και φυσικά των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η μόνη προσπάθεια καταγραφής γίνεται από τη σελίδα του FB, Εμβολιασμοί στην Ελλάδα και εδώ οι αναφορές είναι πράγματι σοκαριστικές καθώς οι συμπολίτες μας που φεύγουν ξαφνικά είναι μέλη των τοπικών κοινωνιών και εδώ οι απώλειες δεν περνάνε απαρατήρητες.

Απλά για κάποιο λόγο οι άνθρωποι σε όλο το κόσμο μοιάζουν-για την ώρα-να αποδέχονται μοιραίοι και άβουλοι τη μείωση του πληθυσμού, δλδ τον θάνατό τους, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Άλλωστε είναι τέτοια η σχετική παγκόσμια προπαγάνδα που κάμπτει τις αντιστάσεις. Αφού να σκεφθείτε χρηματοδοτήθηκε ακόμη και η έκδοση εφημερίδας στην Ελλάδα από Ευρωπαίο επιχειρηματία και κάτοχο- ανάμεσα στα άλλα- και εταιρίας βιοτεχνολογίας για την προώθηση των εμβολίων COVID-19 των οποίων η μόνη αποστολή είναι η μείωση του πληθυσμού. Όπως και η “αποστολή” που έχουν όλες οι πρόσφατες κατασκευασμένες κρίσεις. Ο θάνατός σου είναι το ζητούμενο.

Έτσι φθάσαμε στο θάνατο της 19χρονης αξιωματικού του Ναυτικού Θάλειας Κορδαμπάλου.

Η Θάλεια έκανε 3 ασφαλή και αποτελεσματικά (για τον θάνατό της) εμβόλια.

Σαν αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού (όπως άλλωστε και οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, κλπ) ο θάνατός της ήταν δύσκολο να μείνει κρυφός.

Έτσι επιστρατεύθηκε η προπαγάνδα. Αρχικά διέρρευσαν ότι το κορίτσι πέθανε από COVID-19.

Στη συνέχεια επειδή αυτή η παραριά ήταν αχώνευτη ακόμη και από τους πιο ανόητους ψηφοφόρους του Τσίπρα και του Κουτσούμπα ή τους αναγνώστες των εφημερίδων τους ανακάλυψαν ότι το κορίτσι πέθανε από δηλητηρίαση επειδή έφαγε σε fast food της Τυνησίας.

Καλά θα είναι τόσο η Τυνησία όσο και το fast food να τραβήξουν ξεγυριστές αγωγές στο ελληνικό υπ. Άμυνας και φυσικά στα εγχώρια ΜΜΕ για την άθλια προπαγάνδα τους.

Σύμφωνα με αυτή οι 500.000 και πλέον εμβολιασμένοι και νεκροί έφαγαν από το fast food της Τυνησίας.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι επικοινώνησε με την ΑμερικανοΕβραία Jennifer Horowitz που είναι η ιδιοκτήτρια του fast food στο οποίο η ελληνική κυβέρνηση χρεώνει το θάνατο της τριπλά εμβολιασμένης 19χρονης Ελληνίδας αξιωματικού, πολιτικός προιστάμενος της οποίας είναι ο υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος.

-Ειλικρινά λυπάμαι για αυτά τα άθλια ψεύδη που αφορούν την επιχείρησή μας. Εδώ εργάζονται 47 εργαζόμενοι και πάνω από 3.000 πελάτες περνάνε καθημερινά από το εστιατοριό μας. Κανείς δεν έπαθε ποτέ τίποτε. Φυσικά θα προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη γι΄αυτές τις συκοφαντίες σε βάρος της επιχείρησής μας…

Δεν είναι μόνο οι άνδρες και οι γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και της ΕΥΠ που πεθαίνουν η αποκτάνε προβλήματα υγείας για όλη τους τη ζωή εξαιτίας των παρενεργειών των εμβολίων που η ίδια η PFIZER καταγράφει.

Μια και μιλάμε για άνδρες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων δείτε τι έκανε ο Τούρκος Πρόεδρος Erdogan για να προστατέψει τους ένστολους Τούρκους αλλά και τους Τούρκους πολίτες γενικότερα. Επειδή οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν ποιοί, πως και γιατί έστησαν την πανδημία με έναν κατασκευασμένο ιό (μέσω του εργολάβου Peter Daszak) , ο Τούρκος Πρόεδρος έδωσε εντολή να κατασκευαστεί το τουρκικό εμβόλιο κατά της COVID-19 και αυτό παρότι η PFIZER συνεργάζεται με εργοτάσιο στη Τουρκία (όδο και στην Ινδία και την Ιταλία) τα οποία παράγουν φασόν τα εκατομμύρια εμβόλιά της. Ο Εrdogan για να μην πεθάνουν οι συμπολίτες του από τα εμβόλια COVID-19 κατασκεύασε το Turkovac.

Xαρούμενοι και κυρίως ολοζώντανοι υπάλληλοι του Τυνησιακού fast food το οποίο οι ελληνικές αρχές επιχειρούν να εμπλέξουν επικοινωνιακά στο θάνατο της τριπλά εμβολιασμένης 19 χρονης Ελληνίδας αξιωματικού.

 

O διεφθαρμένος Ιατρικός Σύλλογος της Τουρκίας τον κατηγόρησε ότι το εμβόλιο είναι αναποτελεσματικό κατά του COVID-19, λες και τα υπόλοιπα είναι. Aυτό που ενδιέφερε τον Erdogan ήταν να σωθούν οι Τούρκοι ένστολοι και πολίτες και έτσι κατασκεύασε το τουρκικό εμβόλιο το οποίο μάλλον είναι σκέτο νεράκι.

Ο Erdogan στο μεταξύ έχει δει ένα σκασμό Ελληνες πρωθυπουργούς να έρχονται και να παρέρχονται. Ο ίδιος είναι εκεί.

Πάμε να δούμε τώρα τι συμβαίνει στον Αμερικανικό στρατό όπου δεν υπάρχει ένας Erdogan.

Τον Ιανουάριο του 2022, ο υπολοχαγός Mark Bashaw, αξιωματικός προληπτικής ιατρικής στον Aμερικανικό Στρατό, άρχισε να παρατηρεί ορισμένα «ανησυχητικά σήματα» στην αμυντική επιδημιολογική βάση δεδομένων.

Η Defense Medical Epidemiology Database (DMED), η οποία παρακολουθεί ασθένειες και τραυματισμούς 1,3 εκατομμυρίων μελών της υπηρεσίας ενεργών συστατικών, έδειξε κατά τη διάρκεια της πανδημίας σημαντική αύξηση στις αναφορές για καρκίνους, μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα καθώς και κάποιες άλλες ασθένειες όπως η ανδρική υπογονιμότητα, οι όγκοι, μια πνευμονική νόσος που προκαλείται από θρόμβους αίματος και ο HIV, είπε ο Bashaw.

Αρκετές από αυτές τις ασθένειες αναφέρονται στην τεκμηρίωση του FDA ως πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID-19, είπε ο Bashaw στο πρόγραμμα «Crossroads» του EpochTV σε συνέντευξή του την 1η Αυγούστου.

Βλέποντας αυξήσεις σε περιπτώσεις αυτών των ασθενειών έως και 50% η ακόμη και 100% σε ορισμένες περιπτώσεις, ο Bashaw προχώρησε ως πληροφοριοδότης για να εκφράσει ανησυχίες για τα ευρήματά του.

Η δήλωση πληροφοριοδότη του Bashaw, που υποβλήθηκε στον γερουσιαστή Ron Johnson (R-Wis.) που διευκολύνει την ανταλλαγή πληροφοριών από πρώιμες έρευνες προϊόντων COVID-19 με το Κογκρέσο, είπε ότι θεωρεί την αυξανόμενη συχνότητα αυτών των διαταραχών που παρατηρούνται στο DMED ως «πολύ ανησυχητική .»

Συγκεκριμένα, ο αριθμός των περιπτώσεων καρκίνου μεταξύ των ενεργών μελών της υπηρεσίας το 2021 σχεδόν τριπλασιάστηκε σε σύγκριση με τον μέσο αριθμό περιπτώσεων καρκίνου ανά έτος από το 2016 έως το 2020, είπε ο Bashaw στη δήλωσή του.

Οι ευθύνες του Bashaw ως αξιωματικός προληπτικής ιατρικής, με ειδικότητα στην εντομολογία, περιλαμβάνουν «συμμετοχή σε διερευνητικές έρευνες και έρευνες για τον προσδιορισμό πιθανού κινδύνου για τη δημόσια υγεία για το προσωπικό του Υπουργείου Άμυνας από ασθένειες που προκαλούνται από έντομα και άλλους τραυματισμούς που δεν σχετίζονται με τη μάχη .»

 

Πηγή

 

Προβολές : 2,123


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα