Απειλές, εκφοβισμοί και Γκαιμπελισμοί, σε βάρος του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη. Η απάντηση – προειδοποίησή του, τσακίζει τα  κόκκαλα των ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΚΩΝ...

Απειλές, εκφοβισμοί και Γκαιμπελισμοί, σε βάρος του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, από το παρακράτος της εξουσίας. Η απάντηση – προειδοποίησή του, τσακίζει τα κόκκαλα των ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΚΩΝ...

22 Ιουνίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,159
Μοίρασέ το
Απειλές, εκφοβισμοί και Γκαιμπελισμοί, σε βάρος του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη. Η απάντηση – προειδοποίησή του, τσακίζει τα  κόκκαλα των ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΚΩΝ...

 

 

Νίκος Αντωνιάδης: “Στέλνω ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους τυφλοπόντικες συκοφάντες μου στα βρωμερά λαγούμια τους:

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ, Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ !!

ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ…

ΩΣΤΕ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ;

ΕΤΣΙ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ ;;

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΜΕΡΑ ΠΟΥ ‘ΝΑΙ, ΑΘΛΙΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ !!

ΒΓΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ !!”

Απειλές, εκφοβισμοί και Γκαιμπελισμοί, σε βάρος του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη. Η απάντηση – προειδοποίησή του, τσακίζει τα  κόκκαλα των ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΚΩΝ...
Την πάτησαν οι παρακρατικοί και οι γκαιμπελίσκοι του συστήματος, με τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη, που στρίμωξε Τσιόδρα και Επιτροπή, για το θέμα της ΑΠΑΤΗΣ του Κορονοϊού (εδώ, εδώ, εδώ).

Και νόμισαν πως θα τον … “νουθετήσουν” με ευθείες αλλά και … παράπλευρες απειλές, νομίζοντας πως έχουν να κάνουν μ’ έναν άνθρωπο που έχει “μελανά και σκοτεινά σημεία”, μειωμένη ηθική και κυρίως… φόβο…

Πίστεψαν δηλαδή, πως έχουν να κάνουν μ’ ένα “ανθρωπάκι”, όπως είναι αυτοί και τα αφεντικά τους που τους έδωσαν εντολές να “κτυπήσουν” τον έγκριτο νομικό….

ΑΠΕΤΥΧΑΝ…

Γιατί …καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται…

Η απάντηση του κ. Νίκο Αντωνιάδη στους εκφοβισμούς και τις απειλές του… ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, είναι σαφής…

“ΑΘΛΙΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ !! ΒΓΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ !!”

Γιατί εκείνο που μισεί περισσότερο ο φασισμός της εξουσίας, είναι η … νοημοσύνη.

Και απ’ αυτή, ο έγκριτος νομικός, διαθέτει περίσσια…

Διαβάστε όλο το κείμενο – απάντηση του κ. Αντωνιάδη, που τσακίζει κόκκαλα, στην προσωπική του σελίδα στο face book, με τις δεκάδες κοινοποιήσεις και τα σχόλια συμπαράστασης που ακολουθούν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
Νίκος Αντωνιάδης

Σήμερα, στη ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, στέλνω ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους τυφλοπόντικες συκοφάντες μου στα βρωμερά λαγούμια τους:

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ, Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ !!

ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ…

ΩΣΤΕ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ;

ΕΤΣΙ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ ;;

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΜΕΡΑ ΠΟΥ ‘ΝΑΙ, ΑΘΛΙΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ !!

ΒΓΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ !!

Όπως καταλαβαίνετε, με έχουν κάνει φύλλο και φτερό. Ξέρουν και τι βρακί φοράω τώρα που αναρτώ αυτό το κείμενο αγανάκτησης, θυμού αλλά και προειδοποίησης.

Και τι βρήκανε να πούνε; Υπογείως, βεβαίως, με τηλεφωνηματάκια, μηνυματάκια, νουθεσίες και απειλές.

Ότι είμαι ναζιστής, φασίστας και πρώην ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ της Χρυσής Αυγής και ότι επομένως ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ με την ιδεολογία τους. Ότι ταυτίζομαι με τον ΝΑΖΙΣΜΟ !

Βλέποντας ότι οι Έλληνες ξυπνάνε, βλέποντας την απήχηση που έχουν οι κινήσεις μου και τα προσκλητήριά μου (η απάντηση Τσιόδρα έχει ξεπεράσει τις 1500 κοινοποιήσεις, κάθε κοινοποίηση έχει από 1-5 ή και περισσότερες κοινοποιήσεις και πάει λέγοντας -κάντε εσείς τα μαθηματικά), άρχισαν να ψάχνουν, άρχισαν να παρακολουθούν. Τα πάντα. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά.

“Είχε αναλάβει την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη. Άρα θα πούμε ότι ήταν συνεργάτης της Χ.Α., φασίστας και ναζιστής”.

Χθες το βράδυ, με ενημέρωσε στο Messenger ο διαχειριστής της διαδικτυακής κοινότητας των ΑμεΑ, κ. Ανδρέας Μπαρδάκης, η οποία αριθμεί 61,5 χιλιάδες μέλη, ότι αναγκάζεται να κατεβάσει τις δύο αναρτήσεις για Τσιόδρα και εμβόλιο, γιατί ενημερώθηκε (καταλαβαίνετε από ποιους και πώς) ότι υπήρξα “συνεργάτης” των Χρυσαυγιτών και ότι υπάρχει “συνειδησιακό πρόβλημα”. Και πιέστηκε πολύ.

Του έγραψα αυτά που σας γράφω παρακάτω και εδώ.

Και, προς τιμή του (τι έχει να ακούσει ο άνθρωπος από τους μισθοφόρους Γκεμπελίσκους…), επανέφερε τις αναρτήσεις. Με μία επιπλέον ανάρτηση. Με την οποία μου ζήτησε δημόσια “ταπεινά συγγνώμη”. Γιατί δεν ήξερε… Και ότι αντέδρασε βιαστικά και επιπόλαια.

Η συγγνώμη έγινε δεκτή. Και από σεβασμό στον τεράστιο αγώνα που δίνει ο κ. Μπαρδάκης και τα ΑμεΑ ενάντια στο κράτος της αναλγησίας.

Ο λόγος και η σκοπιμότητα των φασισταριών, προφανείς: Δεν φτάνει που οι δικές μου αναρτήσεις είχαν τεράστια απήχηση, σε ένα δημόσιο προφίλ με 3200 φίλους, ήρθε και η κοινοποίηση σε μία διαδικτυακή κοινότητα με 61,5 χιλιάδες μέλη και τους έπιασε κρύος ιδρώτας. Και άρχισαν τα υπόγεια μηνυματάκια. Έναντι μίας κοινότητας που έχουν απαξιώσει, ανθρώπων που τους έχουν τσαλαπατήσει και παρατήσει στη μοίρα τους, ως πολίτες ενός κατώτερου Θεού. Και τολμάνε αυτοί να μιλάνε για ρατσισμό και ναζισμό! Μπροστά τους, εννοείται, ότι τα κάθε καρυδιάς αυτόκλητα κομματόσκυλα, μισθοφόροι ή μη, που βρωμίζουν τις αναρτήσεις μου με τα άθλια σχόλιά τους, ωχριούν.

Δείτε λοιπόν τι έγινε χθες στη σελίδα της διαδικτυακής κοινότητας των ΑμεΑ και τη δημόσια συγγνώμη του διαχειριστή της, κ. Ανδρέα Μπαρδάκη:
https://www.facebook.com/groups/sinigoros.amea/permalink/3631020710245949/

Αυτά που είπα, λοιπόν, στον κ. Μπαρδάκη και τα επαναλαμβάνω εδώ είναι τα εξής απλά, για να τελειώνει το παραμυθάκι των Γκεμπελίσκων:

Το 2013 μου ζήτησε ο αδελφός του Νίκου Μιχαλολιάκου να αναλάβω τον αδελφό του και εν συνεχεία την υπόλοιπη ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Με γνώρισε στη δίκη των στημένων του ποδοσφαίρου, στην οποία υπερασπιζόμουν τον Θωμά Μητρόπουλο. Στην ίδια δίκη ήταν κατηγορούμενος ο Μάκης Ψωμιάδης. Και οι δύο με γνώριζαν ήδη από μεγάλες υποθέσεις που έχω χειριστεί, προεχόντως τότε, τον νικηφόρο νομικό αγώνα μου κατά των εταιρειών ιχθυοκαλλιέργειας.

Είχα εκπροσωπήσει 130 δήμους, δημάρχους, φορείς, συλλόγους και πολιτικά πρόσωπα (ακόμα και τους απόφοιτους του Κολλεγίου Αθηνών, των αρίστων της σημερινής κυβέρνησης) στον αγώνα κατά της παράδοσης της χώρας στις ιχθυοκαλλιέργειες.

Εγώ είχα συντάξει και υπογράψει τη μηνυτήρια αναφορά κατά επτά υπουργών του ΠΑΣΟΚ για την ΚΥΑ της βιομηχανοποίησης της χώρας απο τις ιχθυοκαλλιέργειες. Εγώ είχα αναλάβει στον Πόρο τη νομική μάχη κατά των εταιρειών, μόνος μου κατά των πάντων, είχα συνεργαστεί με τον Επιθεωρητή Υγείας Παναγιώτη Μέρκο, την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μαρία Σπυροπούλου και τον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το Περιβάλλον Εμμανουήλ-Ρούσσο Παπαδάκη, στην υπόθεση της χρήσης φορμόλης στις ιχθυοκαλλιέργειες.

Εγώ είχα πετύχει, μόνος απέναντι σε δέκα δικηγόρους των εταιρειών, την καταδίκη όλων των υπευθύνων σε πολυετείς ποινές φυλάκισης, μετά από τρεις ημέρες δίκης με την απόφαση να ανακοινώνεται ξημερώματα. Και την δίωξη για κακουργηματική χρήση φορμόλης στα ιχθυοτροφεία. Άλλο αν μετά κάποιοι παράτησαν την υπόθεση γιατί είχαν πολιτικές βλέψεις…

Με ήξεραν και για τις νομικές μάχες μου κατά του κατεστημένου της Εκκλησίας. Και για πολλά άλλα. Όλα δημοσιευμένα εδώ. Γιατί η Αλήθεια δεν φοβάται το Φως. Αυτοί το φοβούνται. Και ζούν στο Σκοτάδι.

Μου ζήτησαν, ο μεν Μάκης Ψωμιάδης να αναλάβω τον ίδιο στη δίκη της ΑΕΚ. Και κράτησα εκτός φυλακής τον ξάδερφό του, νόμιμο εκπρόσωπο της ΑΕΚ. Το ότι ανέλαβα τον Ψωμιάδη, τι με κάνει, φασιστάκια; Ελάτε, σας δίνω ιδέες…

Ο δε Τάκης Μιχαλόλιας μου ζήτησε να αναλάβω τον αδελφό του. Γνωρίζοντας την αποστροφή μου στην ιδεολογία της Χρυσής Αυγής. Γνωρίζοντας ταυτόχρονα όμως τη μαχητικότητά μου και το πάθος μου για το δίκαιο. Όποτε και κατά οποιουδήποτε καταπατάται. Και τους Πυρήνες της Φωτιάς θα αναλάμβανα στην ίδια περίπτωση. Τον φασισμό δεν τον πολεμάς με φασισμό. Γιατί τότε ο “τιμωρός” είναι χειρότερος φασίστας από τον φασίστα κατηγορούμενο. Είχα δημόσια δηλώσει ότι αν επιτρέψουμε την καταστρατήγηση του δικαίου τότε, επειδή είναι ναζιστές, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για το μέλλον, να γίνει το ίδιο και την επόμενη φορά, όταν στη θέση των κατηγορουμένων δεν θα είναι αναγκαία ναζιστές…

Ζήτησα να δω τη δικογραφία. Και διαπίστωσα ότι στη δικογραφία δεν υπήρχαν στοιχεία που να συνδέουν τον Νίκο Μιχαλολιάκο ή άλλο μέλος της ηγεσίας με τη στυγερή και άνανδρη δολοφονία του Φύσσα. Τον δολοφόνο του οποίου, όπως δημόσια είχα δηλώσει, δεν θα αναλάμβανα ποτέ. Όπως, επίσης δημόσια, έχω δηλώσει ότι δεν θα αναλάμβανα ποτέ, και ούτε το έχω κάνει ποτέ, παιδεραστές, βιαστές, εμπόρους ναρκωτικών, σωματέμπορους και δολοφόνους. Η θέση μου στις δίκες τους είναι μόνο στην πολιτική αγωγή. Και η θέση μου για την ποινική αντιμετώπισή τους ακραία: Θανατική ποινή.

Είμαι απόλυτος όμως και δεν ανέχομαι στημένα κατηγορητήρια, χωρίς στοιχεία ή με κατασκευσμένα στοιχεία. Τελεία και παύλα. Και με όλα τα ΜΜΕ τότε να διαδηλώνουν την “ιερή αγανάκτησή” τους για τους φασίστες και τους ναζιστές, ενώ ήταν αυτά που προηγουμένως είχαν φουσκώσει τα ποσοστά τους.

Και δέχθηκα να αναλάβω την υπεράσπισή τους στο πεδίο αυτό. Όπως και την υπεράσπιση του Ηλία Κασιδιάρη, κερδίζοντας τη δίκη τότε της χρονιάς, διότι το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη ΔΕΝ είναι επικίνδυνη σωματική βλάβη. Πολύ απλά. Απαράδεκτη η ενέργειά του. Αλλά όχι επικίνδυνη… Θα κατέρρε ο Άρειος Πάγος αν γινόταν δεκτό το αντίθετο.

Και όταν ξεκίνησε η δίκη, αποχώρησα. Γιατί μέχρι εκεί ήταν για μένα.

Πώς σας ξέφυγε, φασιστάκια, αυτό τότε που ήμουν κατηγορούμενος για κατά συρροή ψευδή καταμήνυση της Ηγεσίας του Αρείου Πάγου και των κορυφαίων ειδικών ανακριτικών τμημάτων, επειδή αντέδρασα στα στημένα κατηγορητήρια σε αυτόν τον υπέροχο χώρο της Υγείας που αντιμετωπίζω και τώρα; Και που με έστειλαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να καταδικαστώ και στο Πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για να μου πάρουν την άδεια;

Α, ξέχασα! Γιατί αθωώθηκα πανηγυρικά και έγινα ήρωας, ε; Το είχα ξεχάσει. Να το θυμηθούμε; Να θυμηθούμε, γιατί η ιστορία των μηνυμάτων και απειλών έχει ξεκινήσει καιρό τώρα, ειδικά μετά το εξώδικό μου στον Αρχηγό της Αστυνομίας για Πρωτοψάλτη και Ομόνοια (μετά ακολούθησε η μήνυση), την ανάρτηση εκείνη;
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=284871346004128&id=100034437944878

Την υπεράσπιση αυτή όμως της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, την ανέλαβα με έναν ΜΟΝΑΔΙΚΟ όρο:

Να εκφράζω δημόσια την αποστροφή και την απέχθειά μου απέναντι στον φασισμό και τον ναζισμό. Και το έκανα. Πολλές φορές. Σε όλα τα ΜΜΕ. Έντυπα και ηλεκτρονικά. Και στα κανάλια. Όπως μετά την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη, όταν με κάλεσε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του και με ρώτησε για τη γνώμη μου για τον ναζισμό και τους ναζιστικούς χαιρετισμούς των Χρυσαυγιτών.

Και του απάντησα ότι είναι αδιανόητο να τίθεται αυτό ακόμα και ως ερώτημα, σε μία χώρα που έχυσε, συγκριτικά με τον πληθυσμό της, το περισσότερο αίμα στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και έζησε τις χειρότερες φρικαλεότητες των ναζιστών, όπως αυτές στο Δίστομο.

Και στην ερώτηση για τους ναζιστικούς χαιρετισμούς, του απάντησα ότι μου προκαλούν αηδία και εξέφρασα τον αποτροπιασμό μου γι αυτούς.

Άλλο όμως αυτό και άλλο να πας να τους κλείσεις φυλακή επειδή σε ενοχλούν τα ποσοστά τους, με στημένες κατηγορίες, κατά παράβαση των νόμων και του Συντάγματος.

Ρε γελοίοι, γιατί είστε και γελοίοι εκτός από φασίστες, δεν καταλαβαίνετε ότι με τη στοχοποίησή μου με κάνετε ήρωα και δείχνετε πόσο φοβάστε τις ενέργειές μου και το νομικό αγώνα που δίνω εδώ; Αποδεικνύοντας ότι οι ενέργειές μου έχουν βάση και έχω δίκιο; Και ότι κινδυνεύετε πραγματικά από αυτές; Και ότι αλλιώς δεν θα ασχολείστο μαζί μου;

Και οι πλέον δύσπιστοι πείθονται! Δεν καταλαβαίνετε ότι με το να ρίχνετε τον προβολέα στην υπεράσπιση της Χρυσής Αυγής, με ανεβάζετε στα μάτια του κόσμου; Ο οποίος καταλαβαίνει ότι για να με επιλέξει η ηγεσία της, ενώ δημόσια εκφράζω την απέχθειά μου για την ιδεολογία της, μάλλον πρέπει να είμαι πολύ καλός δικηγόρος…; Ε;

Αλλά ρίχνουν τον προβολέα στην υπεράσπιση αυτή για να με ταυτίσουν με την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, αποκρύπτοντας τι πραγματικά συνέβη.

Και δυστυχώς εμφανίζονται ακόμη και κάποια ΑμεΑ, μία δηλαδη όλη κι όλη (θα το δείτε στη σελίδα), που γράφει ότι για να αναλάβω τη Χρυσή Αυγή ΔΕΝ αποστρέφομαι τον ναζισμό. Και της απάντησα πάρα πολύ απλά ότι επιδεικνύει έσχατη φασιστική και ρατσιστική συμπεριφορά απέναντί μου, ταυτίζοντας τον δικηγόρο με τον πελάτη του, την ιδεολογία του ή το ποιόν του. Και της έγραψα ότι και το θύμα ρατσισμού μπορεί να είναι ρατσιστής σε άλλο πεδίο. Ότι όταν π.χ. προσβάλλεις τους μαύρους για το χρώμα τους, δεν σε κάνει λιγότερο ρατσιστή αν είσαι ΑμεΑ.

Δεν μπορούν να με αντιμετωπίσουν γιατί δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν πώς είναι να ζει κανείς χωρίς εξαρτήσεις. Υπερκομματικά. Με γνώμονα μόνο τον Άνθρωπο και τα δικαιώματά του.

Και θα σας πω και κάτι τελευταίο, για να καταλάβετε, μιλώντας για τους προγόνους μου, τιμώντας τη σημερινή μέρα:

Ο παππούς μου ήταν 33ος στη Μασονία. Σε άλλες εποχές, όταν εκφωνούσε στις στοές λόγους περί αρετής και δικαίου. Ήταν ο Αρεοπαγίτης που έφτιαξε τον Κώδικα των Μασόνων όπως ισχύει σήμερα. Έχω στα χέρια μου τις χειρόγραφες σημειώσεις του στον παλιό Κώδικα. Αυτές και άλλα πολλά είναι ανεκτίμητα κειμήλια για τους Μασόνους.

Όταν μου ζήτησε όμως ο Χρήστος Μανέας να μπω με δόξα και τιμή στη Μασονία ως ο εγγονός του Νίκου Παλαιολογόπουλου, ΑΡΝΗΘΗΚΑ. Όπως και να εκφωνήσω, ως ο μόνος MH μασόνος, τους λόγους του παππού μου στη συγκέντρωση όλων των Στοών από όλον τον κόσμο στην Παλιά Βουλή.

Γιατί εγώ θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που άρχισα το 1993 όταν ορκίστηκα: Να ασκώ την ποινική δικηγορία μου, χωρίς εξαρτήσεις και να μπορώ να υπερασπίζομαι τους πάντες όταν τσαλαπατάται το Δίκαιο. Χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Αυτό ΔΕΝ μπορούν να το καταλάβουν. Δεν μπορούν να το ανεχθούν. Και επιδίδονται στη λάσπη, ως γνήσιοι εκφραστές και άξιοι συνεχιστές του Γκέμπελς και του Χίτλερ. Στη λάσπη, σαν γουρούνια που είναι. Την οποία όμως ρίχνουν στον ανεμιστήρα του Δικαίου και της Αλήθειας. Και τους επιστρέφεται στα μούτρα τους.

Σήμερα, ημέρα της γιορτής του πατέρα, στρέφω το βλέμμα μου στον ουρανό.

Στον πατέρα μου. Τον Γιάννη Αντωνιάδη.

Τον επιστήμονα.

Τον πυρηνικό φυσικό (η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στον Δημόκριτο). Τον αριστερό.

Τον κομμουνιστή.

Που τρίζουν τα κόκκαλά του που ακούει από κει πάνω να λένε ότι ο γιος του είναι φασίστας και ναζιστής.

Όπως θα τρίζουν τα κόκκαλα της θείας μου, της Ελένης Αντωνιάδη, της Ακαδημαϊκού, της επί χρόνια ανταποκρίτριας του Ριζοσπάστη στο Παρίσι.

Εκεί που γνωρίστηκαν, όταν έκαναν τα διδακτορικά τους, ο πατέρας μου και η μητέρα μου, στη φυσική και στη φιλοσοφία, και παντρεύτηκαν στον Άγιο Στέφανο πριν από πολλά χρόνια.

Εκεί που παντρεύτηκε ο πατέρας μου τη μητέρα μου, την Αικατερίνη-Θέμιδα Αντωνιάδη, που μου εμφύσησε τη λατρεία μου στην Αρχαία Ελλάδα και μου έμαθε να διαβάζω τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη, τον Σοφοκλή και τον Αισχύλο, στα Αρχαία Ελληνκά από τα 13 μου χρόνια.

Που ίδρυσε το Κλασικό Λύκειο στο Αρσάκειο Ψυχικού και συντόνιζε τα φιλολογικά μαθήματα σε όλα τα Αρσάκεια στην Ελλάδα και την Αλβανία. Που διάβαζε Ρίτσο στις μαθήτριές της στα χρόνια της δικτατορίας.

Και στον παππού μου. Τον Αρεπαγίτη. Τον Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου. Τον Τέκτονα. Τον κεντρώο. Τον άνθρωπο που ψήφιζε Γεώργιο Παπανδρέου. Που με έχει συγχωρήσει που δεν ακολούθησα τα βήματά του στη Στοά. Γιατί καταλαβαίνει. Και με θαυμάζει γι αυτό. Γιατί ξέρει πόσα οφέλη θα αποκόμιζα από την είσοδό μου σ’ αυτήν. Και τα απεμπόλισα για να παραμείνω αυτός που είμαι.

Όλα μου τα έχουν συγχωρήσει.

Και το ότι δεν τους ακολούθησα και δεν έγινα ούτε Παπανδρεϊκός ούτε κομμουνιστής, ούτε αριστερός ούτε δεξιός, ούτε ακροαριστερός ούτε ακροδεξιός.

Αλλά ανθρωπιστής. Οπαδός της ελεύθερης οικονομίας με αυστηρό κρατικό έλεγχο και κέντρο τον Άνθρωπο.

Οπαδός της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας του ανθρώπου. Της Αλήθειας. Του Δικαίου. Και της Κοινής Λογικής. Και του Ήθους. Που απουσιάζουν δραματικά στις ζωές μας. Ενώ περισσεύουν η ανηθικότητα, η παλιανθρωπιά και η υποκρισία.

Στρέφω το βλέμμα μου στον ουρανό και τους ζητώ να συνεχίσουν να μου δίνουν δύναμη, όπως κάνουν πάντα, από την ώρα που πήγαν στη γειτονιά των αγγέλων. Δύναμη να αντέξω στον πόλεμο των θηρίων.

Γιατί δεν θα σταματήσω να παλεύω. Και αυτό εδώ, αυτό εδώ το έγκλημα, θα το φτάσω μέχρι το τέλος.

Και επειδή δεν είναι μία και δύο οι υποθέσεις στις οποίες κινδυνεύω, γιατί όλοι μου γράφετε να προσέχω, και επειδή σίγουρα μπαίνουν ιδέες σε κάποιους που δεν είναι στην επικαιρότητα οι υποθέσεις μας, και επειδή μόνο νεκρός θα σταματήσω, να ξέρουν ότι όλα τα στοιχεία, με έγγραφα, ονόματα και διευθύνσεις, για κάθε μία από τις υποθέσεις αυτές, τα έχω δώσει σε συμβολαιογράφους και όχι μόνο.

Οπότε, το νου σας…

Πατέρα,

Παππού,

Σήμερα είναι η μέρα σας…

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Για όλα…

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,159


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα