Αποκάλυψη σεισμός από το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ: ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ  (βίντεο)

Αποκάλυψη σεισμός από το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ: ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ (βίντεο)

24 Μαΐου, 2020 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,307
Μοίρασέ το

 
Αποκάλυψη σεισμός από το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ: ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ  (βίντεο)
 
Μιλάνε πολλοί για το άρθρο 120 του Συντάγματος… για το μόνο που δίνει την δυνατότητα αντίστασης του λαού…
 
Ποιό άρθρο;;;

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ…
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ;;;
Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί, τον Πρόεδρο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, κ. Χρήστο Τσιάρτα…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 

 

 

 

Προβολές : 1,307

Ετικέτες: , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοίρασέ το