Αποκάλυψη τώρα: Μετά το λόμπι του Κατάρ «σκάει» και το κινεζικό λόμπι – Λένε πολλά για Έλληνα πολιτικό αρχηγό

Αποκάλυψη τώρα: Μετά το λόμπι του Κατάρ «σκάει» και το κινεζικό λόμπι – Λένε πολλά για Έλληνα πολιτικό αρχηγό

13 Δεκεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:985
Μοίρασέ το

 

Θα σκάσει βόμβα και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές

 

Το έγραψαν από την πρώτη στιγμή τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, πως η ωραία, αδίστακτη και βρωμερή Εύα, δεν θα είναι η μόνη στο κάδρο… θα έχει κι άλλους παρέα…

Εδώ και χρόνια γράφουμε και αποδεικνύουμε με ντοκουμέντα, πως η Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι ένα δημιούργημα των ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΣΙΑ… που θα καταστρέψει την Ευρώπη και θα επιβάλει την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…

Πρόκειται για μια κλίκα ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΩΝ… που στόχο έχει την καταστροφή όλων των κρατών και όλων των λαών της Ευρώπης…

Με δεδομένο  πως και οι πολιτικοί αρχηγοί, αλλά και οι βολευτές τους στην Ελλάδα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, είναι “φυσικό” να “συνουσιάζονται” και με τους Κινέζους… κι αυτοί λεπροί με Λαζάρειο είναι…

Οπότε ουδεμία έκπληξη σε ότι με αφορά, από τις νέες βόμβες που θα σκάσουν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Τρεις πολιτικοί αρχηγοί παίζουν  γερά για… τη διαπλοκή με Κίνα… Ο Τσίπρας, ο Βελόπουλος και ο Βαρουφάκης…

 

Υ.Γ.2. Και μην κάνουν όρεξη εκεί στη ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ… άρχισε να ξυπνάει ο κόσμος και ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΟΥΣ…

ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΙΣΧΥΡΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΚΑΤΑ…

Την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα την γκρεμίσουν αυτοί που την δημιούργησαν…

 

 

Η Πυθία αποκαλύπτει

Εκτός από το λόμπι του Κατάρ (υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ως κατηγορούμενη η Ελληνίδα ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή), υπάρχει και το κινεζικό λόμπι που δραστηριοποιείται στις Βρυξέλλες.

Μάλιστα, υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ, που παρακολουθουν πολύ στενά την υπόθεση, διεξάγεται πολύμηνη έρευνα.

Από αυτή την έρευνα λέγεται ότι ήδη εμπλέκονται συγκεκριμένα άτομα για τα οποία έχουν ενημερωθεί οι υπηρεσίες των χωρών τους και από τις οποίες έχει ζητηθεί η δική τους συνδρομή.

Πολύ καλά πληροφορημένες πηγές στην Αθήνα ισχυρίζονται ότι στο παραπάνω πλαίσιο θα ακουστεί και το όνομα Έλληνα πολιτικού αρχηγού και τότε θα σκάσει βόμβα μεγατόνων που μπορεί να καθορίσει και το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών.

Εκεί να δείτε χαρές και πανηγύρια στο Μαξίμου μετά την πίεση που έχει δεχτεί η κυβέρνηση για την υπόθεση των παρακολουθήσεων!

 

Πηγή

Προβολές : 985


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα