ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΓΙΑ ΤΟ mRNA, που ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ!!!!!!!!!!!!!!! (βίντεο)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΓΙΑ ΤΟ mRNA, που ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ!!!!!!!!!!!!!!! (βίντεο)

19 Δεκεμβρίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,311
Μοίρασέ το
 
 

Ζούμε έναν σκοτεινό εφιάλτη, με “ανθρωπάκια” τόσο παρανοϊκά, που όμως πιστεύουν πως μπορούν να μετατραπούν σε Θεούς, να μας αλλάξουν τον γενετικό μας κώδικα, να μας μετατρέψουν σε “τεχνητές μηχανές”, ή ακόμα χειρότερα, σε ένα … ζώο…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΓΙΑ ΤΟ mRNA, που ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ!!!!!!!!!!!!!!! (βίντεο)

Πιστεύω πλέον και μετά από την δήλωση ενός ακόμα παρανοϊκού σιωνιστή, ο οποίος αποκαλύπτει με τον πιο σαφή τρόπο τις προθέσεις και τα σχέδια της ΚΑΜΠΑΛίστικης ΕΛΙΤ, για το τι μπορούν να επιτύχουν με το εμβόλιο της PFIZER,  ή της MODERNA που περιέχουν mRNa, να μειωθεί κατά πολύ ο αριθμός αυτών που θα κάνουν το εμβόλιο.

Γι αυτούς τους παρανοϊκούς σχιζοφρενείς, οι άνθρωποι, είναι απλά το μέσον για τα διεστραμμένα τους σχέδια. 

Δεν υπάρχουν επίθετα χαρακτηρισμού, ενώ η ΥΒΡΙΣ κατά του ανθρώπινου δημιουργήματος του Θεού, ξεπερνά τα εσκεμμένα…

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 
 

Πηγή

Προβολές : 1,311


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα