ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ!!! ΣΟΡΟΣ: “Χρειαζόμαστε μια οικονομική Νέα Παγκόσμια Τάξη με επικεφαλής την Κίνα και ένα Νέο Παγκόσμιο Νομισματικό Σύστημα”

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ!!! ΣΟΡΟΣ: “Χρειαζόμαστε μια οικονομική Νέα Παγκόσμια Τάξη με επικεφαλής την Κίνα και ένα Νέο Παγκόσμιο Νομισματικό Σύστημα”

2 Οκτωβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,166
Μοίρασέ το

 

Οι παγκοσμιοποιητές όχι μόνο τάσσονται υπέρ, αλλά προετοιμάζονται εδώ και χρόνια για την απο-δολαριοποίηση και τη δημιουργία ενός νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης με επικεφαλής την Κίνα.

Και ο Σόρος μας λέει ότι ο τρόπος για να φέρει τους Κινέζους στη ΝΤΠ είναι να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν αυτή τη Νέα Παγκόσμια Τάξη και να γίνουν “οι ιδιοκτήτες” αυτή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Το 1979, ο Σόρος προετοίμασε την παγκόσμια κοινότητα, για τα σχέδια των ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, περί της δημιουργίας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, με την παρακάτω δημόσια δήλωσή του, με την οποία προετοιμάζεται η καταστροφή των ΗΠΑ…
Το άρθρο και το βίντεο που ακολουθούν, μεταφρασμένα από τον NIOLAND, έρχονται να επιβεβαιώσουν την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που αναδύεται με πρωταγωνιστή την ΚΙΝΑ, μέσα από τους BRICS… 
Κρατήστε και την είδηση, πως πολύ σύντομα θα σκάσει κανόνι σε … Τράπεζα παγκόσμιου βελινεκούς…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Για τους όποιους αφελείς ή πρακτόρια (κυκλοφορούν και τέτοια υποκείμενα στον χώρο των “μπατριωτικών” ιστολογίων, των οποίων τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, πολύ σύντομα θα αποκαλύψουν με στοιχεία τον προπαγανδιστικό ρόλο  τους και θα κρεμάσουν στα μανταλάκια) που θεωρούν πως οι BRICS, θα είναι οι σωτήρες της ανθρωπότητας, είναι βαθιά νυχτωμένοι…
ΟΙ BRICS είναι το σκαλοπάτι για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΓΕΜΟΝΙΑ της ΚΙΝΑΣ…

 

 

Σε αυτό το βίντεο που πρέπει να δείτε, ο φιλάνθρωπος Τζορτζ Σόρος εξηγεί το 2009 πώς βλέπει τη νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων που θα υλοποιηθεί μέσα σε λίγα χρόνια.

 

Η Chrystia Freeland, Αμερικανίδα αρχισυντάκτρια των Financial Times, (και νυν υπουργού Οικονομικών του Καναδά), στις 24 Οκτωβρίου 2009 παίρνει συνέντευξη από τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία για την κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Τζορτζ Σόρος παρουσίασε το σχέδιο των παγκόσμιων ελίτ για την εγκαθίδρυση αυτού που αποκάλεσε “Νέα Τάξη Πραγμάτων”.

Ο Σόρος εξηγεί με μεγάλη σαφήνεια ότι:

 “Μια ομαλή πτώση του δολαρίου είναι επιθυμητή. Υπάρχει ανάγκη για ένα νέο νομισματικό σύστημα”.

Οι παγκοσμιοποιητές, όπως ο ίδιος ο Σόρος και ο Σβαμπ, όχι μόνο το επιθυμούν, αλλά θεωρούν αναγκαία τη δημιουργία ενός νέου παγκόσμιου νομισματικού συστήματος.

Σύμφωνα με τον Σόρος, τα “Ειδικά Τραβηκτικά Δικαιώματα [SDR]” θα αποτελέσουν τη βάση γι’ αυτόν τον μετασχηματισμό. Τα SDR είναι ένα τεχνητό νομισματικό μέσο που δημιουργήθηκε από το ΔΝΤ το 1969. Όντας κατασκευασμένο από ένα σταθμισμένο καλάθι νομισμάτων, προσφέρεται για νέες ρυθμίσεις.

Ο Σόρος μιλάει ρητά για την ανάγκη εμπλοκής της Κίνας στη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μιας παγκόσμιας οικονομικής τάξης, και για τη δυνατότητα χρήσης του γουάν, του βραζιλιάνικου ρεάλ και άλλων νομισμάτων στo SDR.

Για τον Σόρος, δεν είναι σημαντικό να είναι το δολάριο το μοναδικό παγκόσμιο νόμισμα, αλλά είναι καλύτερα να μεταρρυθμιστεί το σύστημα έτσι ώστε να αναπτυχθεί πολυμερώς,

Σύμφωνα με τον Σόρος, η Κίνα πρέπει να ηγηθεί αυτής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, “δημιουργώντας την και κάνοντάς την κτήμα της”, με τον ίδιο τρόπο που οι Ηνωμένες Πολιτείες “κατέχουν την τρέχουσα τάξη”.

“Νομίζω ότι αυτή θα ήταν η κατάλληλη στιγμή, γιατί είναι ανάγκη να φέρουμε την Κίνα στη διαδικασία δημιουργίας μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μιας Οικονομικής Παγκόσμιας Τάξης”,

“Είναι κατά κάποιο τρόπο απρόθυμα μέλη του ΔΝΤ.  Συμμετέχουν, αλλά δεν συνεισφέρουν πολύ, επειδή δεν είναι ο θεσμός τους. Το ποσοστό τους δεν είναι ανάλογο και τα δικαιώματα ψήφου τους δεν είναι ανάλογα με το ειδικό βάρος τους. Γι’ αυτό νομίζω ότι χρειάζεται μια Νέα Παγκόσμια Τάξη που η Κίνα πρέπει να συμμετέχει στη διαδικασία δημιουργίας της και πρέπει να είναι κτήμα της. Πρέπει να έχουν την κυριότητα με τον ίδιο τρόπο που, ας πούμε, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τη συναίνεση της Ουάσιγκτον, για την Τρέχουσα Τάξη Πραγμάτων, και νομίζω ότι αυτή θα είναι μια πιο σταθερή τάξη, όπου θα έχουμε συντονισμένες πολιτικές”, δήλωσε ο Σόρος.

Αυτό δείχνει ότι η ελίτ ποτέ δεν έκρυψε το τι πραγματικά κάνει ή προγραμματίζει. Απλώς τα αποκαλύπτει σε συνεντεύξεις και σε πολιτικά έγγραφα που μόλις και μετά βίας μπορεί να γίνουν κατανοητά, ενώ το κοινό αποσπάται από ένα συναισθηματικά φορτισμένο, εύκολα κατανοητό παραμύθι περί “καλού” εναντίον “κακού”.

Σύμφωνα με αυτό το παραμύθι, το οποίο προσφέρεται τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από τη συντριπτική πλειονότητα των εναλλακτικών πηγών ενημέρωσης, οι ΗΠΑ βρίσκονται σε σύγκρουση με τη Ρωσία. Και από την άλλη εμφανίζουν μια αποφασιστική ομάδα χωρών που μάχονται για την ελευθερία (οι BRICS) να προσπαθούν να απελευθερωθούν μια για πάντα από τα δεινά του δυτικού ιμπεριαλισμού.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα σωρό παιδαριώδεις μπούρδες.

Τόσο οι δυτικές δυνάμεις όσο και τα έθνη των BRICS συνεργάζονται στενά μέσω των G20 για να φέρουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων της Κεντρικής Τραπεζικής της Συμμορίας της Καμπάλ δηλαδή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Εδώ είναι τα κράτη των G20 (το 20ο “κράτος” είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση), με τις βασικές δυτικές δυνάμεις κυκλωμένες με μπλε χρώμα και τις BRICS κυκλωμένες με κόκκινο.

Εδώ είναι τα κράτη των G20 (το 20ο “κράτος” είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση), με τις βασικές δυτικές δυνάμεις κυκλωμένες με μπλε χρώμα και τις BRICS κυκλωμένες με κόκκινο

Όταν τα σχέδιά τους ολοκληρωθούν, ο κόσμος θα κυβερνάται από μια οικονομική και πολιτική τάξη, στην οποία η Κίνα θα είναι το πιο σημαντικό έθνος, εκτοπίζοντας τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εμένα μη με πιστεύετε, αντιθέτως ακούστε τα κατευθείαν από το στόμα του Κλάους Σβαμπ και του Τζορτζ Σόρος.

Ο Κλάους Σβαμπ ανακοινώνει τον “Συστημικό Παγκόσμιο Μετασχηματισμό” στην Κινεζική Κρατική Τηλεόραση

·
29 Σεπ
Ο Κλάους Σβαμπ ανακοινώνει τον "Συστημικό Παγκόσμιο Μετασχηματισμό" στην Κινεζική Κρατική Τηλεόραση

Watch now (5 mins) | Η συνάντηση των Ηγετών της Οικονομίας στην APEC [Asia-Pacific Economic Cooperation – Οικονομική Συνεργασία Ασίας-Ειρηνικού] και η Σύνοδος Κορυφής των CEO στην APEC πραγματοποιήθηκε στις 16-17 Μαρτίου 2022 στην Μπανγκόκ, της Ταϊλάνδης. Καθώς η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού αποτελεί σήμερα μια από τις πιο δυναμικές περιοχές του κόσμου, οι ετήσιες εκδηλώσεις της …

Read full story

Σε αυτό το άρθρο είδαμε ότι ο Κλάους Σβαμπ δήλωσε ότι σέβεται τα “τεράστια” επιτεύγματα της Κίνας στον εκσυγχρονισμό της οικονομίας της τα τελευταία 40 χρόνια και είπε ότι:

“Νομίζω ότι η Κίνα αποτελεί πρότυπο για πολλές χώρες. Τώρα έχει διαμορφωθεί η βάση, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα. Πρέπει να έχουμε μια στρατηγική προσέγγιση. Πρέπει να οικοδομήσουμε τον κόσμο του αύριο. Πρόκειται για έναν συστημικό μετασχηματισμό του κόσμου. Πρέπει λοιπόν να ορίσουμε πώς πρέπει να μοιάζει ο κόσμος, που θέλουμε να προκύψει από αυτή την περίοδο μετασχηματισμού.”

Ο Σβαμπ έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για το κινεζικό αυταρχικό σύστημα και αποκάλυψε ότι αυτό λειτουργεί ως μοντέλο μετασχηματισμού για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη που εργάζεται σκληρά για να οικοδομήσει.

Επομένως, οι παγκοσμιοποιητές όχι μόνο τάσσονται υπέρ, αλλά προετοιμάζονται εδώ και χρόνια για την απο-δολαριοποίηση και τη δημιουργία ενός νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης με επικεφαλής την Κίνα.

Και ο Σόρος μας λέει ότι ο τρόπος για να φέρει τους Κινέζους στη ΝΤΠ είναι να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν αυτή τη Νέα Παγκόσμια Τάξη και να γίνουν “οι ιδιοκτήτες” αυτή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Αυτή δεν είναι βέβαια καινούργια ιδέα, αφού οι Ροκφέλερ υπαινίχθηκαν αυτή τη στρατηγική το 1961 στο βιβλίο τους με τα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης “Προοπτικές για την Αμερική – Prospect for America: The Rockefeller Panel Reports”.

Συγκεκριμένα στη σελίδα 75:

The United States, in short, is challenged so to conduct itself as to bridge over in every possible way the potential cleavage between East and West.

It is deeply concerned that East and West not draw apart through lack of understanding or through failure to see clearly the underlying interests that are held in common by the two great sectors of the globe. The way we order our life at home is an important factor in weaving the broad unity; so are our specific relations with individual countries.

We can hope for bonds of friendship and ties of interest with the East; we must not let emotion or differences of ideology close the door to such possibilities of better relations with the Chinese people as may arise m years to come. Standing for freedom and for the essential dignity of man, the United States cannot see itself cut off from any continent or country.

Μετάφραση:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, εν ολίγοις, καλούνται να ενεργήσουν έτσι ώστε να γεφυρώσουν με κάθε δυνατό τρόπο το δυνητικό χάσμα μεταξύ Ανατολής και Δύσης.

Υπάρχει βαθύτατη ανησυχία να μην απομακρυνθούν Ανατολή και Δύση λόγω έλλειψης συναντίληψης ή λόγω αδυναμίας να δουν με σαφήνεια τα θεμελιώδη συμφέροντα που είναι κοινά για τους δύο μεγάλους τομείς του πλανήτη (Ανατολἠ και Δύση). Ο τρόπος με τον οποίο οργανώνουμε τη ζωή μας στην πατρίδα μας είναι σημαντικός παράγοντας για την ύφανση της ευρείας ενότητας. Το ίδιο ισχύει και για τις ειδικές σχέσεις μας με τις μεμονωμένες χώρες.

Μπορούμε να ελπίζουμε σε δεσμούς φιλίας και κοινών συμφερόντων με την Ανατολή και δεν πρέπει να αφήσουμε το συναίσθημα ή την διαφορά ιδεολογίας να κλείσουν την πόρτα σε αυτές τις δυνατότητες για καλύτερες σχέσεις με τον κινεζικό λαό που μπορεί να προκύψουν τα επόμενα χρόνια. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, που υπερασπίζονται την ελευθερία και την ουσιαστική αξιοπρέπεια του ανθρώπου, δεν μπορούν να δουν τον εαυτό τους αποκομμένο από καμία ήπειρο ή χώρα.

Αυτό εγείρει το ερώτημα, γιατί την Κίνα; Γιατί η παγκόσμια ελίτ, της οποίας η βάση είναι η Δυτική Ευρώπη, να βάλει τους Κινέζους να είναι το δημόσιο πρόσωπο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τους;

Τα κίνητρα και η στρατηγική τους μπορούν να βρεθούν σε αυτό το άρθρο με τίτλο:Colonial Elite Rules China for the Illuminati – [Η αποικιοκρατική ελίτ κυβερνά την Κίνα για τους Ιλλουμινάτι]”.

Σε αυτό το άρθρο, ο συγγραφέας αναφέρει…

“Ο κινεζικός λαός θα επαναστατούσε ενάντια στην ξένη κυριαρχία, αλλά θα αγκάλιαζε τη θέση του στη ΝΤΠ, αν πίστευε ότι είχε τον έλεγχο”.

“Μελετώντας την τριαδική κινεζική ελίτ και τους στενούς δεσμούς της με τους Ιλλουμινάτι, είναι σαφές ότι η σύγχρονη Κίνα είναι δημιούργημα των Ιλλουμινάτι”

Ο Λόρδος Μπέρτραντ Ράσελ αποκάλυψε αυτό το σχέδιο σε μια έκθεση για την Κίνα που δημοσιεύθηκε το 1920.

Τα ΜΜΕ παρουσιάζουν την Κίνα ως εχθρική προς τη δυτική ελίτ. Ωστόσο, μελετώντας την τριαδική κινεζική ελίτ και τους στενούς δεσμούς της με τους Ιλλουμινάτι, είναι σαφές ότι η σύγχρονη Κίνα είναι δημιούργημα των Ιλλουμινάτι.

Η κινεζική ελίτ δεν πρέπει ποτέ να παρεκκλίνει από την ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, γιατί έπεται ότι αφού οι Ιλλουμινάτι τους έφτιαξαν, μπορούν και να τους διαλύσουν.

Οι Κινέζοι έχουν υποφέρει πολύ από τον δυτικό ιμπεριαλισμό, όπως και μεγάλο μέρος του κόσμου. Ως αποτέλεσμα, η παγκόσμια ελίτ θα δυσκολευτεί να δεσμεύσει πολλά έθνη σε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη υπό δυτική ηγεσία, ειδικά τους εθνικιστές Κινέζους.

Δεδομένου ότι δεν μπορείς να έχεις μια πραγματικά Νέα Παγκόσμια Τάξη χωρίς το πολυπληθέστερο κράτος της Γης, η ελίτ επέλεξε να χρησιμοποιήσει τη διαχρονικά καταστροφική της παράδοση προς όφελός της.

Η στρατηγική τους αποτελείται από δύο αντίπαλα μέρη και για να το πετύχουν αυτό, είναι η εξής:

1 – Η παγκόσμια ελίτ δημιούργησε μια συμμαχία με επίκεντρο την Κίνα ως αντίπαλη δύναμη στη δυτική συμμαχία.

Αυτό το σχέδιο της στρατηγικής αναφέρθηκε από τον κυρίαρχο Τύπο σε αυτό το άρθρο του UPI το 2002, με τίτλο Η Κίνα θέλει τη δική της “Νέα Παγκόσμια Τάξη” για να αντιταχθεί σε αυτή των ΗΠΑ“.

Είναι συνήθης πρακτική για τη Καμπάλ να χρησιμοποιεί αντιμαχόμενες δυνάμεις για να επιτύχει τους σκοπούς της, και πάντα φροντίζει να έχει επιρροή ή έλεγχο και στις δύο πλευρές. Σκεφτείτε για παράδειγμα το ρόλο των Ρότσιλντ στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

2 – Η παγκόσμια ελίτ έχει οδηγήσει το παγκόσμιο κοινό στα χέρια του Κινεζικού συνασπισμού.

Πώς το έκαναν αυτό, θα ρωτήσετε;

  • Έκαναν ευρέως γνωστή μια φρικτή Νέα Τάξη Πραγμάτων σχεδιασμένη από τις Δυτικές Δυνάμεις, ενώ ταυτόχρονα έκαναν γνωστή μια καλοπροαίρετη Νέα Τάξη Πραγμάτων σχεδιασμένη από την Κίνα και τους συμμάχους της (καθιερώνοντας έτσι τον κίνδυνο από τη μια πλευρά και την ασφάλεια από την άλλη).
  • Οι Δυτικές Δυνάμεις έχουν προκαλέσει εξωφρενικές και προκλητικές ενέργειες, τόσο σε οικονομικό όσο και σε στρατιωτικό επίπεδο. Έχουν αποκαλύψει ευρέως πληροφορίες που είναι επιβλαβείς για τα Δυτικά κράτη, ιδίως για τις ΗΠΑ. Αυτό είναι το κίνητρο πίσω από τα WikiLeaks, τον Snowden και χίλιες μικρότερες αποκαλύψεις. Και αφού ο Σνόουντεν εξέθεσε τις δραστηριότητες της NSA στο ευρύ κοινό, πού έτρεξε να κρυφτεί; Πρώτα στην Κίνα (Χονγκ Κονγκ), μετά στη Ρωσία. Ποιο είναι λοιπόν το ψυχολογικό μήνυμα; Η Κίνα και η Ρωσία (η συμμαχία BRICS) είναι εκεί που τρέχεις για ασφάλεια από τις κακές ΗΠΑ, τους δυτικούς συμμάχους τους και όλη τη φρικτή συμπεριφορά τους.
  • Ήταν τόσο επιτυχείς σε αυτούς τους στόχους, ώστε ο μέσος νέος ξύπνιος φιλελεύθερος με πανεπιστημιακή μόρφωση, που παρακολουθεί το CNN, μισεί τις Ηνωμένες Πολιτείες και εργάζεται άθελά του για την πτώση τους.

Είναι πραγματικά πολύ απλό: η παγκόσμια ελίτ, συμπεριλαμβανομένου του Σόρος, έφτιαξε μια “λαγο-παγίδα” (τη συμμαχία των BRICS) που μοιάζει με ένα ωραίο, ασφαλές καταφύγιο για να κρυφτεί κανείς από τον κίνδυνο.

Προφανώς, οι παγκοσμιοποιητές έλαβαν υπόψη τους “τις προσδοκίες των λαών όλου του πλανήτη… να βγουν γρήγορα και οριστικά από την εποχή της αποικιοκρατίας” στο σχεδιασμό τους για τη ΝΤΠ. Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε η συμμαχία BRICS και η ΝΤΠ σχεδιάστηκε με πολυπολικό τρόπο. Θέλουν οι καταπιεσμένοι λαοί του κόσμου να ενωθούν και να δουν τους εαυτούς τους να νικούν τη Δύση. Και θέλουν να τους κάνουν να πιστέψουν ότι η πολυπολική Νέα Τάξη Πραγμάτων των Ιλουμινάτι αντιπροσωπεύει την τελική τους νίκη επί της καταπίεσης και την άνοδό τους στην ισότητα, ενώ στην πραγματικότητα είναι απλώς η αρχή μιας νέας φάσης υποδούλωσης και της πτώσης τους στην κοινωνία ως παγκόσμιοι δουλοπάροικοι.

Διείσδυσαν στα ΜΜΕ και το εκπαιδευτικό μας σύστημα για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στις μάζες.

Τώρα, προσπαθούν ενεργά οι δυτικές δυνάμεις, να πείσουν ή να καθοδηγήσουν τους ανθρώπους προς μια κατάσταση ή μια επιλογή που δεν θα είναι προς στο συμφέρον τους δηλαδή να οδηγήσουν τους “λαγούς” προς την λαγο-παγίδα.

Η παραδοχή του Σόρος στους Financial Times ουσιαστικά επιβεβαιώνει όλα αυτά. Και αν ξανακοιτάξουμε την “Προοπτική για την Αμερική [Prospect for America]” του Ροκφέλερ, επιβεβαιώνει επίσης αυτή την οπτική.

Στη σελίδα 60, εξηγεί για το τι εμψυχώνει τέτοιους λαούς και πρακτικά πώς ο κινεζικός εθνικισμός θα χρησιμοποιηθεί για να αναδυθεί γρήγορα και οριστικά από την αποικιοκρατία σε μια ηγετική κουλτούρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

The modification of the nation-state has been confused by the fact that the aspirations of peoples all over the globe are today finding expression in the slogan of nationalism. What animates these peoples is a resolve to emerge rapidly and conclusively from the era of colonialism. They are going somewhere, but it is a real question whether they are going where they think they are.

Μετάφραση:

Η αναθεώρηση του έθνους-κράτους έχει προκαλέσει σύγχυση εξαιτίας του γεγονότος ότι οι προσδοκίες των λαών σε όλο τον κόσμο βρίσκουν σήμερα έκφραση στο σύνθημα του εθνικισμού. Αυτό που εμπνέει αυτούς τους λαούς είναι η αποφασιστικότητα να βγουν γρήγορα και οριστικά από την εποχή της αποικιοκρατίας. Κάπου πάνε, αλλά είναι ένα πραγματικό ερώτημα αν πάνε εκεί που νομίζουν ότι πάνε.

Η παγκοσμιοποιημένη ελίτ δεν έκρυψε ποτέ αυτό που κάνει. Είτε μέσω της χρήσης συμβόλων και κρυφών μηνυμάτων, είτε φανερά με αλαζονικό  τρόπο, η ελίτ απολαμβάνει να μας το τρίβει στα μούτρα.

Σε επόμενο άρθρο θα αναλύσουμε σε βάθος το σχέδιο Ροκφέλερ για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη των BRICS, με τα δικά τους λόγια… μέσα από το βιλίο τους: “Προοπτική για την Αμερική [Prospect for America]”.

Αυτό είναι μέρος της μεγάλης στρατηγικής εξευτελισμού που χρησιμοποιούν για να κρατήσουν την ανθρωπότητα γονατισμένη.

 

 


Πηγή: Transcript: George Soros interview – OCTOBER 24 2009


Το Substack του Nioland είναι μια έκδοση που υποστηρίζεται από τους αναγνώστες. Για να λαμβάνετε νέες δημοσιεύσεις υποστηρίξτε το έργο μου. Γίνετε συνδρομητές δωρεάν ή επί πληρωμή με πλεονεκτήματα.


Λεπτομέρειες για το κόστος και τα πλεονεκτήματα πληρωμένης συνδρομής (μηνιαία ή ετήσια) εδώ:

Επιλέξτε Συνδρομητικό Πρόγραμμα


 

Πηγή  https://nioland.substack.com/p/14e

Προβολές : 1,166


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα