Αποκαλύπτουμε το ολέθριο σχέδιο GIOVANNI-VECCO από το σιωνιστικό Βατικανό με στόχο την Ορθοδοξία

18 Ιουλίου, 2022 23 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Συνεργοί του εγκλήματος αυτού, και επικεφαλής του σκοτεινού σχεδίου των Λατίνων αιρετικών ήταν ο μακαρίτης Χριστόδουλος και ο Βαρθολομαίος και συν αυτού η μιαρά ιεραρχία.
Στο σχέδιο GIOVANNI-VECCO συμμετέχουν πολλοί ορθόδοξοι αρχιερείς, για να περάσουν τα σχεδία του Βατικανού περί παγκόσμιας θρησκείας.
Σκοπός ήταν να διαλυθεί η εκκλησία και ιερείς να συμμετέχουν σε σκάνδαλα ώστε ο κόσμος να πάψει να έχει πιστή στην εκκλησία και να αρνηθεί το κάθε τι που σχετίζεται με την εκκλησία.

Ένας σκοπός ήταν να γίνουν οι ιερείς δημόσιοι υπάλληλοι και να κάνουν τον ακόλουθο του Θεού, δημόσιο υπάλληλο, καταργώντας έτσι την πιστή τους.

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΧΕΔΙΟ GIOVANNI-VECCO, και πότε ξεκίνησε, δεν θα κατανοήσετε ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ…
Καημένε ελληνόφωνε ΡΑΓΙΑ, που ακόμα θεοποιείς ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΟΥ… για έναν ρημαδοεγωισμό, γιατί τους πίστεψες και σε ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ…
Τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ – ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ – ΙΕΡΩΝΥΜΟ, ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…από το 1924 και μετά …
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Και μην πει κανείς πως… στο τέλος της ζωής του ο Χριστόδουλος άλλαξε… αυτό πλάσαραν στον ΗΛΙΘΙΟ ραγιά, που δεν εννοεί ακόμα να ξυπνήσει… 
ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ…
Υ.Γ.2.Κρατείστε αυτή την ανάρτηση, γιατί είναι η πρώτη μιας σειράς ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…
ΟΛΑ όσα δεν ξέρετε και ΔΕΝ θα σας πει ΚΑΝΕΙΣ για την Ιερά Μονή Εσφιγμένου που την κυνηγούν με ΛΥΣΣΑ! Να το δουν ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ! Μόνο έτσι θα “μπουν στο νόημα” (

Αποκαλύπτουμε το ολέθριο σχέδιο GIOVANNI-VECCO από το σιωνιστικό Βατικανό με στόχο την Ορθοδοξία

Συνεργοί του εγκλήματος αυτού, και επικεφαλής του σκοτεινού σχεδίου των Λατίνων αιρετικών ήταν ο μακαρίτης Χριστόδουλος και Ο Βαρθολομαίος και συν αυτού οι μιαρά ιεραρχία.

Δυστυχώς πολλοί ψευδοπροφήτες, ψευδοχριστιανοι, επίσκοποι, κληρικοί , μοναχοί και προβοτοσχημοι ιεροκήρυκες τύπου μαρκουλατου-λυρα, αν και γνωρίζουν τι σημαίνει ΣΧΕΔΙΟ GIOVANNI-VECCO, όταν τους καλούσαν στα διάφορα στημένα πάνελ να πουν τις θέσεις τους, τις απόψεις και την γνώμη τους, μιλούσαν με γλωσσά συγχύσεως με καλύπτρα, διότι εντολή είχαν όλοι αυτοί οι μόνιμοι κάτοικοι των τότε καναλιών, να υποκρύπτουν τα σχεδία της νέας εκκλησιαστικής τάξης και το σχέδιο της βατικανοποιησεις της ορθόδοξης εκκλησίας. Γιαυτο άλλωστε είναι και μόνιμοι στα κανάλια όταν χρειαστεί…

Παράδειγμα η ερώτηση δημοσιογράφου προς τον Μάξιμο Βαρβάρη, τι σημαίνει σχέδιο GIOVANNI-VECCO;
Σιώπησε και προσπαθούσε να αλλάξει θέμα παρά της επάλληλες ερωτήσεις στο θέμα ο καλόγερος.
Ποιους λοιπόν καλύπτουν και δεν ομολογούν την αλήθεια?
Όλους τους νεοταξιτες μαζί με τον πρώην τούρκο έφεδρο λοχαγό Βαρθολομαίο.
Είναι οι συνεχιστές του ολέθριο σχεδίου του 1924, του πρωτεργάτη Ελευθέριου Βενιζέλου ή ΒΕΝΙ-ΖΕΛΟΝ που προχώρησε τότε στην πλήρη διάλυση της ανατολικής εκκλησίας.
Με πρωταγωνιστές της πίστεως Μελέτιο Μεταξάκη και Χρυσόστομο Παυλόπουλο έκαναν το σχίσμα του 1924.
Μαΐστωρ: Μελέτιος Μεταξάκης: Πτυχές της ζωής και της δράσης μιας μεγάλης εκκλησιαστικής προσωπικότητας
Αυτοί οι 2 επιλεχτήκαν τότε για να διαλύσουν την ελληνική ορθόδοξη εκκλησία.
Η απορθοδοξοποιηση της εκκλησίας της Ελλάδος έχει αρχίσει από την εκκλησιαστική μεταρρύθμιση που επέβαλε ο ΜΙΣΕΛΛΗΝ και γενοκτονος ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ(εβραϊκής καταγωγής) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ή BENI-ZELON, μετά του τότε μασόνου υπουργού Ανδρέα Μιχαλόπουλο, που τοποθέτησαν στον εκκλησιαστικό θρόνο το μέγα αρχιμασονο υψηλού βαθμού και σχιστή της ορθόδοξης εκκλησίας μας Μελέτιο Μεταξάκη, για να διαλύσει όπως και κατάφερε την ορθόδοξη εκκλησία και την επιβολή του άθεου οικουμενισμού.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΝ της ελληνικής εκκλησίας ονόμαζε ο τότε υπουργός Ανδρέας Μιχαλόπουλος, τον Μελέτιο Μεταξακη.
Ο εβραίος εφιάλτης ΒΕΝΙ-ΖΕΛΟΣ και όλοι οι νέο φιλελεύθερη νέο ταξική χολέρα, τοποθετηθήκαν για να διαλύσουν την Ελλάδα τότε, και όχι για να την μεγαλώσουν.

Τα σενάρια περί οράματος της μεγάλης Ελλάδας έγιναν αφενός, για να μην καταλάβουν οι έλληνες την μεγάλη παγίδα που στήθηκε από τα άγγλο-εβραϊκά συνδικάτα του εγκλήματος για την γενοκτονία που ξεκίνησε ο εβραίος «Λευτερακης», κατά του ελληνισμού της Μικράς  Ασίας, και αφετέρου μετά την γενοκτονία των ελλήνων του πόντου να αρχίσει η πλαστογράφηση της ιστορίας, και να ξεκινήσει διαστράφηκα διδαχή στα ελληνόπουλα μέχρι σήμερα, και η σχετική προπαγάνδα που έχει εναγάγει τον εφιάλτη Βενιζέλο ηρώα.
Αυτό το παραμύθι πρέπει να τελειώσει κάποτε, και ας υπάρξει κάποιος επιτέλους να αποκαλύψει τον ρολό του γεννοκτονου Ελευθέριου Βενιζέλου που τοποθετήθηκε τότε για να μικρύνει την μεγάλη Ελλάδα.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν η ονομασία του αεροδρόμιου των Σπάτων.
Το ιδιωτικό γερμανό-εβραϊκό αεροδρόμιο «ελευθέριος Βενιζέλος» η BENI-ZELON, φτιάχτηκε για να εξαφανίσει κάθε αναφορά στην λέξη ελληνικών, και να καταργηθεί και η ολυμπιακή αεροπορία.
Το αεροδρόμιο «ελευθέριος Βενιζέλος», είναι ένα ιδιωτικό αεροδρόμιο είπε μιλώντας το μεγάλο αφεντικό Ματθίας Χόφκιν, ο γερμανός διευθυντής του αεροδρόμιου το 2001, και οι επίλεκτοι προσκεκλημένοι του ένιωσαν «εθνικά υπερήφανοι».
Το νέο αεροδρόμιο της δύσμοιρης Ελλάδος, δεν μπορούσε παρά να έχει το όνομα ενός δικού τους γεννοκτονου των ελλήνων, του εβραίου BENI-ZELON που δήθεν με το όραμα της μεγάλης Ελλάδας, βάση του άγγλο-εβραϊκού σχεδίου, τον τοποθέτησαν στον πρωθυπουργικών θώκων, για να εισάγει τον Παναιρετικών οικουμενισμό από τότε, και να ξεριζώσει τον ελληνισμό του πόντου από της πατρογονικές του εστίες, παραδίδοντας στα χεριά του ΚΕΜΑΛ 1.500.000 ελλήνων της ένδοξου γης της ΙΩΝΙΑΣ.
Επειδή όμως η ιστορία επαναλαμβάνεται, οι σημερινοί καίσαρες ονόμαζαν τον Χριστόδουλο, Σημίτη της ελληνικής εκκλησίας, αφού ποίησε ο ίδιος το σχέδιο του γκρεμίσματος.
Με τον προκάτοχο του Μελέτιο Μεταξακη, μιας και τόλμησε να καλέσει τον πάπα, 13 αιώνες μετά την ορθόδοξη Ελλάδα, και να λατινίσει τους ορθόδοξους έλληνες και να τους οδηγήσει υπό την δικερατη παπική τιάρα του προδρομικού θηρίου της ιεράς αποκαλύψεως σε μια πανθρησκεια Βαβέλ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον μακάριο Χριστόδουλο τον εξέλεξαν οι ραβίνοι της Β. ΑΜΕΡΙΚΗΣ για όσους δεν γνωρίζουν.
Πλέον όμως είναι ήδη αργά λόγω του ότι ο Χριστόδουλος έχει ήδη υπογράψει όλα τα νομοσχέδια των νεοτάτων, και το πιάτο με το αιρετικό δηλητήριο το σέρβιρε σιγά στον ελληνικό λαό μιας και ήταν ο μέγας προπαγανδιστής των εβραϊκών δελτίων 666 που Πρωτώς απεδέχθη.
Στο δικό του δελτίο δέσποζε ο αριθμός 666-94/64.
Μην ξεχνάτε πως υπόγραψε για την ίδρυση του ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ, και την εξάπλωση τζαμιών βουδιστικών ναών.

Επίσης ήταν ο πρώτος που επέτρεψε την συγγραφή εκπαιδευτικών βιβλίων από εβραίο-τούρκους, και δεν αντέδρασε που τα ελληνόπουλα διδάσκονται στα σχολεία ότι ο Ιησούς δεν είναι θεός αλλά δούλος θεού..

 

ΦΑΚΕΛΟΣ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ(ΣΧΕΔΙΟ GIOVANNI VECCO)

Στο σχέδιο GIOVANNI-VECCO συμμετέχουν πολλοί ορθόδοξοι αρχιερείς, για να περάσουν τα σχεδία του Βατικανού περί παγκόσμιας θρησκείας.

Σκοπός ήταν να διαλυθεί η εκκλησία και ιερείς να συμμετέχουν σε σκάνδαλα ώστε ο κόσμος να πέψη να έχει πιστή στην εκκλησία και να αρνηθεί το κάθε τι που σχετίζετε με την εκκλησία. Ένας σκοπός ήταν να γίνουν οι ιερείς δημόσιοι υπάλληλοι και να κάνουν τον ακόλουθο του θεού δημόσιο υπάλληλο, καταργώντας έτσι την πιστή τους.
Πλέον η εκκλησία σε μεγάλο μέρος δυστυχώς παραμένει διεφθαρμένη και λίγες είναι οι μόνες και οι εκκλησιές που έχουν σωστούς ιερείς και ακολούθους.
Το σχέδιο πηρέ το όνομα του υποστατού εχθρού της ορθοδοξίας GIOVVANI VECCO λόγο ότι υπήρξε πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως επί Μιχαήλ Η’ παλαιολόγου, του αποκαλουμένου και αζύμωτου του λατινοφρωνος.
Ο βεκκος είχε κάνει ένωση μετά των παπικών και ήθελε οι αγιορείτες να τον μνημονεύουν, όπως κάνει σήμερα ο Βαρθολομαίος.
Οι αγιορείτες αρνήθηκαν να τον μνημονεύσουν και έτσι ο Τζιοβάνι βεκκο έσπευσε να επισπευτεί το άγιο Όρος, για να εκτελέσουν της εντολές του.
Οι μοναχοί αγιορείτες αρνήθηκαν και τον εδίωξαν από τα μοναστήρια.
Σε αντίποινα ο Βεκκος διέταξε να κάψουν ζωντανούς τους αγιορείτες στους πύργους της μόνης, άλλους καταβύθισε με πλοία στο πέλαγος, και άλλους τους έσφαξε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: όλα τα ανωτέρα γράφονται με συγκλονίστηκες λεπτομερές από τον μεγάλο ιστορικό του πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΕΔΕΩΝ».

Από το βιβλίο ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΟΥΔΕΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ

 

 18 Αυγούστου 2013

 

Πηγή

Προβολές : 1,621


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα