Αποτελειώνει τον ελληνικό λαό η κυβέρνηση Μητσοτάκη, νομιμοποιώντας τους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ... Και στο βάθος ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ...  ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ, ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ...

Αποτελειώνει τον ελληνικό λαό η κυβέρνηση Μητσοτάκη, νομιμοποιώντας τους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ... Και στο βάθος ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ... ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ, ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ...

15 Δεκεμβρίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:613
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και… ΜΟΝΟΝ ΟΡΓΗ…

 

Με τροπολογία-σκάνδαλο νομιμοποιούν τους παράνομους μετανάστες από την πίσω πόρτα!

Σάλος με την νομιμοποίηση παράτυπων μεταναστών στα τρία χρόνια!

Χάνουμε την Πατρίδα μας από  το χαζάρικο ψυχοπαθές πολιτικό υποκείμενο, και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, σημερα…
Το πρόβλημα του Νατσιού είναι που φορτώνουν με διάφορους χαρακτηρισμούς τόσο τον ίδιο, όσο και το κόμμα του.
Το πρόβλημα του Βελόπουλου είναι η εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη για τους ευρωβουλευτές…
Και ο Στρίγκας… για τον κρατικό προϋπολογισμό και τα ψέματα της κυβέρνησης.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ…
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Κι ο λαός, ΣΙΩΠΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ…

Τους παράτυπους μετανάστες νομιμοποιεί από την πίσω πόρτα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τροπολογία σκάνδαλο!

Πρόκειται για την τροπολογία-προσθήκη που κατατέθηκε σήμερα στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισηςκαι νομιμοποιεί ουσιαστικά τους παράνομους μετανάστες που βρίσκονται εδώ και τρία χρόνια στην Ελλάδα.

Όπως προβλέπει το άρθρο 4 της τροπολογίας που κατέθεσε το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, οι μετανάστες  τρίτων χωρών που βρίσκονται χωρίς άδεια στην Ελλάδα εδώ και τρία χρόνια, θα αποκτούν νόμιμη άδεια διαμονής από την Γραμματεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, εφόσον κάνουν αίτηση.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα άδεια διαμονής μπορούσαν να ζητήσουν μόνο όσοι βρίσκονταν στην Ελλάδα για τουλάχιστον 7 χρόνια.

Με την τροπολογία-σκάνδαλο όχι μόνο θα νομιμοποιούνται όσοι βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα έως και 30 Νοεμβρίου 2023, αλλά και τα μέλη της οικογένειάς τους!

Διαβάστε εδώαναλυτικά την τροπολογία

 

 

Πηγή

Προβολές : 613


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα