Αποφασισμένος να ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Σε ένα βράδυ θα αλλάξουν όλα στον κόσμο: Θέμα ημερών το κτύπημα στο Ιράν

Αποφασισμένος να ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Σε ένα βράδυ θα αλλάξουν όλα στον κόσμο: Θέμα ημερών το κτύπημα στο Ιράν

21 Μαρτίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:868
Μοίρασέ το

Νετανιάχου: “Οι πόλεμοι ξεσπούν γιατί αυτοί που τους ξεκινούν πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν. Με άλλα λόγια, θέλει προσδοκία και αίσθημα ότι είμαι ικανός.”

Ο χασάπης του Παλαιστινιακού λαού και χασάπης του εβραϊκού λαού, τον οποίον μετέτρεψε σε πειραματόζωο της PFIZER του Μπουρλά, εκτελώντας διαταγές του … πατρός του Ρότζιλντ, είναι αποφασισμένος να κτυπήσει το Ιράν…
Αλοίμονο… το φιτίλι θ’ ανάψει… ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
“Πρέπει να μάθουμε το μάθημα από την Ουκρανία, δεν πρέπει να περιμένουμε το Ιράν
Οι δυτικοί ηγέτες πρέπει να αλλάξουν στάση απέναντι στην Τεχεράνη. Η Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου δεν κατέληξε στο απαιτούμενο συμπέρασμα: η αδυναμία προκαλεί το κακό, Το μέλλον της παγκόσμιας τάξης διακυβεύεται.
Οι πόλεμοι ξεσπούν γιατί αυτοί που τους ξεκινούν πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν. Με άλλα λόγια, θέλει προσδοκία και αίσθημα ότι είμαι ικανός.
Η αλαζονεία και η αυτοπεποίθηση του Ιράν υπό τις τρέχουσες πολιτικές των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης έχουν δείξει τη διάβρωση του καθεστώτος τους.
Έτσι, η προκλητική συμπεριφορά του στον πυρηνικό τομέα: η πιθανότητα να έχει εμπλουτίσει ουράνιο στο επίπεδο του 84% σε 11 ημέρες απο σήμερα, την ικανότητα που έχει στα χέρια της να το πάει στο 90%, την παραγωγή μεταλλικού ουρανίου, τη συσσώρευση ποσοτήτων σχάσιμου υλικού σε διαφορετικά επίπεδα εμπλουτισμού, την αποτροπή της πρόσβασης των επιθεωρητών του ΔΟΑΕ και την άρνηση να απαντήσει στις ανοιχτές ερωτήσεις του οργανισμού. Το κάνει επικίνδυνο για το μέλλον.
Έτσι το Ιράν στην ανατρεπτική του δραστηριότητα: ο οπλισμός του, η ενεργοποίηση πολιτοφυλακών, τα εξελιγμένα αεροσκάφη που περιμένει από την Ρωσία και η επέκταση της παραγωγής και εξαγωγής UAV και πυραύλων, στο μέλλον θα το καθιστά πιο ισχυρό από ότι είναι σήμερα.
Το Ιράν δεν εμπλέκεται μόνο στον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά κατέχει σημαντική θέση στη διαδικασία ενοποίησης του άξονα των χωρών που αντιτίθενται στις ΗΠΑ και τη Δύση, η κινητοποίησή του από την πλευρά της Μόσχας στον πόλεμο και η εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ των χωρών γίνεται την ίδια στιγμή που συσφίγγει τους δεσμούς της με την Κίνα, της οποίας ο πρόεδρος εξέφρασε πρόσφατα «υποστήριξη στις φιλοδοξίες του Ιράν για το πυρηνικό ζήτημα».
Το καθεστώς στην Τεχεράνη τοποθετείται ως ενεργός παίκτης στη σύγκρουση με το φιλελεύθερο δημοκρατικό στρατόπεδο υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Αναγνωρίζει την αδυναμία της Δύσης και την εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Το Ιράν θέτει σε κίνδυνο τη σταθερότητα και την ειρήνη σε ολόκληρο τον κόσμο, όχι μόνο στη Μέση Ανατολή.
Δεν απαιτούνται περαιτέρω στοιχεία για αυτό. Τώρα ήρθε η ώρα το Ισραήλ να φανεί αντάξιο των περιστάσεων και να κάνει το βήμα.”

 

Πηγή

Προβολές : 868


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα