Από τον ΝΑΖΙΣΜΟ, στην ανωμαλία, τον παιδοβιασμό και την διαστροφή μέχρι την ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ, ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΡΟΜΟΣ! «Είναι ένας πόλεμος κατά της ανθρωπότητας».

25 Αυγούστου, 2022 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,533
Μοίρασέ το

 

Γερμανοί διαδηλωτές απαιτούν το «δικαίωμα» να κάνουν σεξ με ζώα, συμπεριλαμβανομένων σκύλων, αλόγων, κάπρων και ο,τιδήποτε άλλο πέσει στα χέρια τους να πιάσουν… 

«Είναι όλα συνδεδεμένα: από τον προσηλυτισμό των παιδιών μας, μέχρι την αθλιότητα του αρρωστημένου πορνό στο Διαδίκτυο, μέχρι την κατανάλωση ζωύφιων», έγραψε ένας άλλος.

 

Πρώτα θα ξεκινήσουμε με το βασικό στοιχείο, πως ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ…

Άρα η λέπρα και η σύφιλη, είναι στο γονίδιό τους και γι αυτό υπάρχει μέσα τους τόση διαστροφή…

Κι αυτή η λέπρα και η σύφιλη, έχουν διασκορπίσει σε όλο τον κόσμο…

Όσοι έχουν δει την ταινία SALON KITTY, θα θυμούνται την διαστροφή των αξιωματικών του ΧΙΤΛΕΡ… (εδώ)

Μια ταινία σοκαριστική όχι μόνο για την εποχή της, αλλά και σήμερα…

Όση διαστροφή υπήρχε στην Ναζιστική Γερμανία, υπάρχει και στην ανωμαλία, υπάρχει και στους παιδοβιαστές…και πολύ περισσότερο στην …κτηνοβασία…

Μια ανάσα είναι από τους ΛΟΑΤΚΙ… και είναι θέμα χρόνου να εντάξουν και αυτή τη διαστροφή στις τάξεις τους…

Άλλωστε το έχουν γράψει στα ΠΡΩΤΟΚΩΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, οι χάζαροι…:

Θα κάνουμε τη ΔΥΣΗ τόσο διεστραμμένη όσο… εμείς…

Και την έκαναν…

Δεν νομίζω πως υπάρχουν λόγια για όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας…

Κι όμως η χώρα της κτηνοβασίας και της διαστροφής, κουνάει απειλητικά το δάχτυλο στην Ελλάδα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

Ένα νέο κίνημα στη Γερμανία στοχεύει να αποποινικοποιήσει την σεξουαλική πράξη ενός ανθρώπου με ένα ζώο, γνωστή και ως ζωοφιλία.

Ο στόχος είναι να μετατραπεί το κίνημα LGBTQ σε LGBTQ Z , προφανώς, καθώς οι διαδηλωτές εμφανίστηκαν με κατοικίδια ζώα για να απαιτήσουν από τη Γερμανία να αλλάξει τη νομοθεσία της για την προστασία των ζώων για να επιτρέψει αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

Αυτή τη στιγμή, είναι παράνομο να προβαίνει κανείς σε οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με ένα ζώο στη Γερμανία και τα μέλη της Zoophilia Pride March απαιτούν δράση από την κυβέρνηση για να υποστηρίξει τις διαστροφές τους.

Μια ομάδα συμμετεχόντων στην πορεία του Zoophilia Pride εθεάθη να κρατά ένα μεγάλο πανό σε πολλές γλώσσες, όπως γερμανικά, αγγλικά και ΕΒΡΑΪΚΑ. Περιείχε τη συνηθισμένη ρητορική του Pride για την «ισότητα για όλους».

«Αφού τελείωσαν όλες οι LGBT+ ομάδες του άπειρου να κάνουν παρέλαση και να μειώσουν την αξία της ιδιοκτησίας στη Γερμανία, οι άνθρωποι που τους αρέσει να κάνουν σεξ με ζώα βγήκαν για να δείξουν ότι είναι και αυτοί περήφανοι», έγραψε κάποιος στο Twitter σε σαφή αντίθεση με την ατζέντα.

Ένας συμμετέχων στο Zoophilia Pride March μίλησε στο RUPTLY για το γιατί πιστεύει ότι οι σεξουαλικές σχέσεις ανθρώπου-ζώου είναι μια άλλη έγκυρη έκφραση του Pride στο φάσμα των φύλων. (Σχετικό:https://naturalnews.com/2019-12-08-chickfila-covenant-house-lgbtq-pride-drag-queen-story-hour-children.html )

«Είναι πολύ πιο εύκολο να χτίσεις μια σχέση με τα ζώα παρά με τους ανθρώπους», δήλωσε το παχύσαρκο αρσενικό με καμπαρντίνα ενώ κρατούσε το σκυλί του με λουρί.

Το ίδιο αυτό αρσενικό είπε ότι έφερε τον σκύλο του στην πορεία για να «μοιραστεί την αγάπη», εξηγώντας ότι ο πρώτος σκύλος με τον οποίο είχε ποτέ σεξουαλική σχέση ήταν στην πραγματικότητα αρσενικό και όχι το θηλυκό που έχει τώρα.

Η ΘΕΙΑ ΚΡΙΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ

Αποδεικνύεται ότι η Γερμανία δεν είναι το μόνο μέρος που έχει μολυνθεί από παρασιτικές βρωμιές που προωθούν τις διαστροφές των LGBTQZ στις μάζες. Ο άνδρας στον οποίο αναφερθήκαμε παραπάνω και που μίλησε στο RUPTLY είναι στην πραγματικότητα Αμερικανός και κατάγεται από την Πενσυλβάνια.

Ανησυχεί βαθιά για το γεγονός ότι ζωόφιλοι σαν τον ίδιο δεν αναγνωρίζονται επί του παρόντος από την LGBTQ κοινότητα, επιμένοντας ότι οι ζωόφιλοι «είναι ουσιαστικά queer».

«Αλλά αν πιστεύεις ότι το Pride είναι ένα κοινωνικό γεγονός από το οποίο μπορεί να είσαι απρόσκλητος, το παρεξηγείς σε θεμελιώδες επίπεδο», πρόσθεσε. «Η υπερηφάνεια είναι μια διαμαρτυρία. Η υπερηφάνεια είναι η περιφρόνηση ενάντια σε μια κοινωνία που δεν θέλει να υπάρχεις».

«Μερικοί άνθρωποι μπορεί να το έχουν ξεχάσει αυτό, αλλά εγώ δεν το έχω ξεχάσει. Έτσι, οι άνθρωποι μπορούν να λένε διάφορα στο Twitter, όπως «οι ζωόφιλοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο Pride», αλλά δεν μπορούν να μας εμποδίσουν να συμμετέχουμε. Η υπερηφάνεια δεν είναι κάτι που μπορούν να σου αφαιρέσουν οι άλλοι αν δεν τους το αφήσεις.»

Σε ένα πράγμα είχε δίκιο: η κοινωνία δεν θέλει να υπάρχουν άνθρωποι σαν αυτόν. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι το κατέστησαν σαφές σε όλο το Twitter, καθώς τέτοιες πράξεις με ζώα είναι αδιανόητες και δεν έχουν θέση πουθενά.

Δώστε λίγο χρόνο, όμως, και το πλήθος του LGBTQ θα υποδεχτεί τους ζωόφιλους με ανοιχτές αγκάλες. Ήδη υποδέχονται τους παιδεραστές με ανοιχτές αγκάλες, αλλά και όσους στοχεύουν σε παιδιά.

«Όπως στις μέρες του Νώε… οι σεξουαλικά διεφθαρμένοι ομαλοποιούσαν τη συμπεριφορά τους», έγραψε ένας σχολιαστής ως απάντηση στην είδηση. «Τα πράγματα κατευθύνονται προς τα εκεί με γρήγορο ρυθμό».

«Είναι όλα συνδεδεμένα: από τον προσηλυτισμό των παιδιών μας, μέχρι την αθλιότητα του αρρωστημένου πορνό στο Διαδίκτυο, μέχρι την κατανάλωση ζωύφιων», έγραψε ένας άλλος. «Είναι ένας πόλεμος κατά της ανθρωπότητας».

«Η τιμωρία στη Γη από τον Θεό όπως γράφεται στο Ιεζεκιήλ 22 έρχεται και πολλοί θα υποφέρουν», πρόσθεσε ένας άλλος.

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται και αυτό που συνέβη στα Σόδομα και τα Γόμορρα πριν από χιλιάδες χρόνια θα μοιάζει με παιδικό παιχνίδι σε σύγκριση με αυτό που έρχεται».

Τα τελευταία νέα για την περήφανη Δύση μπορείτε να βρείτε στο Evil.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Newspunch.com

NaturalNews.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 1,533


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα