ΑΡΘΡΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!  Ένα βήμα στο πλάι, δύο βήματα εμπρός. Το λάφυρο ήταν και είναι η ψυχή.

ΑΡΘΡΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ! Ένα βήμα στο πλάι, δύο βήματα εμπρός. Το λάφυρο ήταν και είναι η ψυχή.

29 Αυγούστου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,480
Μοίρασέ το

 

 

 

Προφανώς, θα κατέρρεαν πολλοί κοσμικοί Ουρανοί, αν αποκαλυπτόταν ότι η χώρα που έδωσε τα «φώτα» στον Κόσμο βιάζει απροστάτευτους ανθρώπους με το μακρύ χέρι της ελληνοαμερικανικής ψυχιατρικής.

Η ανοπαία ατραπός δεν είναι πια ένα δύσβατο μυστικό πέρασμα, αλλά η άδεια Πλατεία και ολόκληρη η Πόλις γύρω και έξω από την Πλατεία, στην οποία οι μηχανικοί της ψυχιατρικής και οι συνέταιροί τους διεξάγουν την επιχείρηση κατάληψης της ψυχής.

Αν δεν σπάσει εγκαίρως η πλοκή, αν δεν μπλοκάρει ο Θίασος, η ψυχή θα περάσει στα πλοκάμια του ερεβώδους επιστημονισμού, και τότε μόνο με επίκληση στη μυθολογία μπορεί να φανταστεί κανείς τρόπο διάσωσής της.

Το είχα αρκετό καιρό στην αναμονή αυτό το συγκλονιστικό άρθρο που μας αφορά όλους, και το εντάσσω στα κορυφαία…
Ήθελα όμως να το παρουσιάσω μαζί με την μετάφραση του επίσης συγκλονιστικού βίντεο που επισυνάπτουν οι αθρογράφοι του.
Κι αυτό, γιατί δεν θα μπορούσαν να το παρακολουθήσουν όσοι δεν γνωρίζουν αγγλικά και κυρίως θα χάνονταν στην ρύθμιση για την μετάφραση.
Γι αυτό και επικαλέστηκα τη βοήθεια του αγαπητού NIOLAND και περίμενα να ολοκληρώσει την μετάφραση του εξαιρετικά αποκαλυπτικού βίντεο, που θα σοκάρει κάθε αναγνώστη και θεατή.
Γιατί αυτό το εκπληκτικό άρθρο και τα βίντεο που το συνοδεύουν, μας αφορούν όλους…
Είμαστε κομμάτι της ανθρωπότητας και λυπάμαι που το γράφω, αλλά το πείραμα που γίνεται πάνω στις ψυχές μας, είναι πολύ σοβαρότερο από το πείραμα που γίνεται μέσω covid στα σώματά μας.
Τελικός στόχος των παγκοσμιοποιητών, αλλά και των εγχώριων πολιτικών μαριονετών τους, είναι Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ κι απ’ αυτό, ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ.
Ούτε εσείς, που τώρα διαβάζετε το συγκλονιστικό αυτό άρθρο, ούτε εγώ…
ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ.
Κι όπως λέει ένα απόσπασμα του μεταγλωττισμένου βίντεο:
“ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ.

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ.”!!!

Και θα δανειστώ τα λόγια των σπουδαίων αρθογράφων:

“Το σώμα προστατεύει την ψυχή. Δεν είναι όμως άτρωτη η ψυχή. Όταν η ίδια ευθέως στοχευτεί, δεν αποκλείεται η αρπαγή της.”

Γιατί στην ψυχή μας ποντάρουν οι αθέατοι μαριονετίστες… κι αυτή πρέπει με κάθε τρόπο να προστατεύσουμε…

Και η ψυχή μας, είναι ο μεγαλύτερος πλούτος μας όχι μόνον σ’ αυτή τη ζωή, αλλά και στην αιωνιότητα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.Ευχαριστώ τους αρθρογράφους γι αυτή την πολύτιμη αφυπνιστική γνώση…

Ευχαριστώ τον NIOLAND, για την μετάφραση του βίντεο.

Ευχαριστώ και τις δυο πλευρές που μου το εμπιστεύθηκαν…

Ό,τι γίνεται για εμάς, γίνεται με εμάς. Συνηθίζουμε να λέμε «εκεί έξω», αλλά τα πράγματα συμβαίνουν εδώ μέσα, με εμάς Θίασο. Δεν μπορούμε λοιπόν να λέμε ότι είμαστε αποσπασμένοι από τον «θεατρικό συγγραφέα», τον «σκηνοθέτη» και τον «παραγωγό».

Ζούμε επικές ημέρες Θεάτρου και η ανθρωπότητα έχει την τιμητική της.

Ο Δημόσιος Πίνακας Ανακοινώσεων είναι κατάμεστος από ατάκτως ερριμμένες, τετριμμένες ανακοινώσεις που πνίγουν και εξαφανίζουν το μεγάλο κρίσιμο γεγονός, τη διαρκή χειραγώγηση των πράξεων της ζωής και, πρωτίστως, του περιεχομένου και του τρόπου της ζωής.

Ο Θίασος είναι απασχολημένος με το να παίζει στο δαιμονικό ρυθμό που υπαγορεύουν οι συντελεστές της παραγωγής, και δεν προλαβαίνει να δει ότι στον Δημόσιο Πίνακα Ανακοινώσεων το Δράμα του έχει θαφτεί κάτω από τόνους σκουπιδιών πληροφορίας.

«All the world’s a stage» (Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή / Ουίλιαμ Σαίξπηρ)

Αυτό εδώ το μήνυμα δεν έχει σκοπό να βρει μια προσωρινή θέση στο Δημόσιο Πίνακα Ανακοινώσεων. Γράφεται για να γίνει σαΐτα που θα πεταχτεί ίσα πάνω στη Σκηνή με σκοπό να διαταράξει την πλοκή και το παίξιμο. Ίσως να ακούγεται σαν παρέμβαση ενός «από μηχανής θεού», αλλά ας αφήσουμε κατά μέρος τέτοιους ορισμούς και προσδιορισμούς, καθώς έχουνε γίνει του συρμού στις μέρες μας. Σημασία έχει να διαταραχθεί το έργο και να μπλοκάρει ο Θίασος.

Μιλάμε και γράφουμε σε μια άλλη γλώσσα το εισαγωγικό μέρος -δηλαδή το ράμφος της σαΐτας- ώστε να διαπεράσει άνευ διατυπώσεων και προσκομμάτων την Αόρατη Κουρτίνα Συχνοτήτων, εκείνη που κάνει τα πράγματα να φαίνονται πως παίζονται ενώπιον κοινού ανθρώπων. Κι ας πρόκειται για Θέατρο εκείθεν του Παραπετάσματος, όπου ένθεν υπάρχει μόνο ο Δημόσιος Πίνακας Ανακοινώσεων και τίποτε άλλο.

Σαν περάσει η σαΐτα και μπλοκάρει ο Θίασος, τότε θα δει από τη θέση του Κοινού τον εαυτό του. Αίφνης, τα διερωτήματα θα πέφτουνε βροχή και θα αποτυπώνονται όλα τόσο καθαρά σαν σε Βραχογραφία· ο άνθρωπος, το φίδι της ιατρικής, το νόμισμα της διαφθοράς, και το φτιαγμένο στη Γλώσσα του Όφεως δηλητήριο της Ψυχής.

Δεν φτάνει να λες, δεν λέει τίποτα να λες, όταν η γλώσσα η ίδια έχει δηλητηριαστεί. Θέλει τρόπο να μιλήσεις, κι αυτό σημαίνει υποχρεωτική αφαίμαξη της γλώσσας· μια μόνο σταγόνα να της αφήσεις. Να κατεβάσεις το σφυγμό, θέλει χρόνο, και με αίμα καθαρό να την ξαναγεννήσεις.

Τον τρόπο σού δείχνει η σαΐτα μου κι ο χρόνος πια είναι δικός σου. Και μάθε πως δεν είμαι μόνος· δούλεψαν μάστοροι, -υπάρχουν τέτοιοι- η σαΐτα μου σ’ εσένανε να φτάσει. Μην περιμένεις πληρωμή. Κατέβα κάτω απ’ τη Σκηνή, το Θίασο παράτα τώρα. «Πρόδωσε για να σωθείς…» Και δεν το λέω εγώ, το είπε Μέγας Ποιητής που δεν λαθεύει…

Ο άνθρωπος μπορεί να αντέξει κάθε είδους πόνο, τον πιο σφοδρό που θα προκληθεί πάνω στο σώμα του. Μεγαλύτερη ακόμα, ανεξιχνίαστη, είναι η αντοχή της ψυχής. Το σώμα προστατεύει την ψυχή. Δεν είναι όμως άτρωτη η ψυχή. Όταν η ίδια ευθέως στοχευτεί, δεν αποκλείεται η αρπαγή της.

Ποιος ορέγεται και ποιος φλερτάρει επικίνδυνα με την ψυχή σήμερα; Ποιος έχει ήδη στρατοπεδεύσει στην αυλή της ψυχής; Τι σημαίνει η απόπειρα αρπαγής της ψυχής από την ψυχιατρική; Πόσες αντοχές έχει ακόμα η ψυχή και ποιοι μεταφέρουν νύχτα την ψυχιατρική στην ανοπαία ατραπό, οδηγώντας τη στο στόμιο της ψυχής;

Έχουμε πέσει όλοι πάνω στο σώμα. Αυτό δεικνύει τόσο η αντίδραση των ανθρώπων στην πανδημία του κορονοϊού όσο και η επιλεγμένη διαχείρισή της (πολιτική, επιστημονική και επιχειρησιακή).

Την πρωτοκαθεδρία στην εποπτεία και τον έλεγχο της ζωής, επιβεβαιωμένα πλέον, κατέχει η ιατρο-φαρμακευτική επιστήμη.

Το ίδιο έργο, το ίδιο Θέατρο σε πλανητικό επίπεδο.

Ενιαίος πλέον ο Θίασος· η έτσι αποκαλούμενη ανθρωπότητα, ολόκληρη.

Ένα πλήρες πάνδημο θεατρικό παραλήρημα χωρίς θεατές, ένα κλειδωμένο Θέατρο.

Η ανοπαία ατραπός δεν είναι πια ένα δύσβατο μυστικό πέρασμα, αλλά η άδεια Πλατεία και ολόκληρη η Πόλις γύρω και έξω από την Πλατεία, στην οποία οι μηχανικοί της ψυχιατρικής και οι συνέταιροί τους διεξάγουν την επιχείρηση κατάληψης της ψυχής.

Αν δεν σπάσει εγκαίρως η πλοκή, αν δεν μπλοκάρει ο Θίασος, η ψυχή θα περάσει στα πλοκάμια του ερεβώδους επιστημονισμού, και τότε μόνο με επίκληση στη μυθολογία μπορεί να φανταστεί κανείς τρόπο διάσωσής της.

Είναι αφελής ή ύποπτος όποιος νομίζει ότι η ιατρικοποίηση της ζωής ξεκινάει με τον κορωνοϊό. Πολύ πριν από αυτόν, μεθοδευμένα, η ψυχιατρική άνοιξε το δρόμο για την παθολογικοποίηση μιας διαρκώς διευρυνόμενης δέσμης συμπεριφορών και ανθρώπινων καταστάσεων που άλλοτε ανήκαν στο φάσμα της «επώδυνης κανονικότητας» της ζωής. Θλίψη, πένθος, οργή, άρνηση, αυτά και πολλά άλλα είναι ασθένειες πλέον.

Την κούρσα οδηγεί η Αμερικανική Ψυχιατρική Εταιρεία, με το διαβόητο DSM-5 (Diagnostic & Statistical Manual of Mental Disorders, Έκδοση Πέμπτη), συμπορευόμενη με τις γνωστές φαρμακοβιομηχανίες. Η πέμπτη έκδοση του DSM (2013) έχει εμπλουτιστεί με νέες, «εξωτικές» ασθένειες της ψυχής, ενώ αριθμεί πλέον περίπου 370 ψυχικές διαταραχές…

Το DSM-5, όπως επιβεβαιώνει και ο Δρ James Davies, υπήρξε το πιο ευπώλητο βιβλίο στην Αμερική.

Το λάφυρο ήταν και είναι η ψυχή. Η κραυγαλέα προπαγανδιζόμενη μέριμνα για το σώμα είναι απλά αντιπερισπασμός.

Η «ανθρωπότητα», και κυρίως η Δυτική ανθρωπότητα, αγωνιά για το σώμα.

Λίγο πριν την έλευση του κορωνοϊού, η Big Pharma ήταν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς μια σειρά σκανδάλων είχε κλονίσει την αξιοπιστία της. Κάποιες από τις μεγάλες εταιρίες δέχονταν ισχυρές πιέσεις να ανοίξουν τα χαρτιά τους, κάτι που θα επέφερε πλήγμα σε όλο το κύκλωμα του φαρμάκου και θα αποκάλυπτε σημεία και τέρατα όσον αφορά στην εμπλοκή της ψυχιατρικής.

Φαίνεται πως ο ιός λειτούργησε ως διέξοδος «σωτηρίας» για την Big Pharma, η οποία είχε φτάσει στο χείλος του γκρεμού έτοιμη να κατακρημνιστεί, και το «θείο δώρο» των εμβολίων τη σήκωσε από τον βούρκο και την ξανάκανε Αέτωμα στην εμπορευματοποιημένη επιστήμη της ζωής. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ράλι αντιμετώπισης του κορωνοϊού έπαιξαν οι εταιρίες Pfizer και AstraZeneca. Δεν είναι τυχαίο ότι οι δύο αυτές εταιρίες είχαν ισχυρή εμπλοκή στη φαρμακευτική της ψυχιατρικής, και η ομιλία του Δρ Davies προσφέρει σοκαριστικά ντοκουμέντα για τη δράση τους στον τομέα αυτόν.

Τώρα ανοίγει το παιχνίδι όπου το βαρέλι δεν έχει πάτο. Και μέσα στο βαρέλι μπαίνει ψυχιατρικοποιημένος ο -κατά καθηγητή Ιωαννίδη- μισός τουλάχιστον πληθυσμός… Πεδίον δόξης λαμπρόν για την αναβαπτισμένη -ένεκα ιού- Big Pharma!

Ας αφήσουμε όμως τη σαΐτα με το ράμφος του Δρ Davies να φύγει προς τη Σκηνή. Ειδικά όσοι, με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο, έχουν βάλει την ψυχιατρική μέσα στο σπίτι τους, θα πρέπει λογικά να είναι οι πρώτοι που θα μπλοκάρουν και που θα αμφισβητήσουν το Θίασο στον οποίον μετέχουν, μα πρώτα από όλα τον εαυτό τους.

Psychiatry & Big Pharma: Exposed – Dr James Davies, PhD

Θα ήταν ευχής έργο να μπορούσε κάποιος να μεταφράσει στα ελληνικά την ομιλία του Δρ Davies.

 

Παραλειπόμενα:

Την ίδια επίμαχη περίοδο που η Big Pharma της ψυχιατρικής ήταν με την πλάτη στον τοίχο, και πριν την έλευση του κορωνοϊού, η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου εδέχθη Καταγγελία από την Ελλάδα, πλήρως τεκμηριωμένη, με πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, που αφορούσε στην εργαλειοποίηση της κρατικής ψυχιατρικής της αναπηρίας (και όχι μόνο), για πολιτικούς και άλλους ιδιοτελείς και σκοτεινούς σκοπούς. Υπήρξε επίμονη προσπάθεια για να μπορέσει αυτή η ανεξάρτητη Καταγγελία να περάσει τα διαδικαστικά στεγανά των Ηνωμένων Εθνών, μιας και το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών στα ανθρώπινα δικαιώματα έχει στηθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μην περνάει τίποτε αν δεν τυγχάνει της υποστήριξης και της μεσολάβησης τού, εγκεκριμένου από τους ίδιους, συστήματος των Μη-Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Η καταγγελία-προσφυγή ξεσκέπαζε την ιδιαίτερα ανεπτυγμένη μεθόδευση της ψυχιατρικής, σε μια συνέργεια των θεσμικών αντιπροσώπων αυτής με το πολιτικό σύστημα, τη δικαιοσύνη και τα διοικητικά παραφερνάλια του κράτους.

Αντί τα Ηνωμένα Έθνη να στείλουν πάραυτα στην Ελλάδα τον αρμόδιο Ύπατο Αρμοστή, συνοδευόμενο από ανώτατο κλιμάκιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, κοσκίνισαν επί δύο έτη την άνω των διακοσίων σελίδων Καταγγελία-Προσφυγή (υπ. αριθμ. 42/2017 CRPD), και λίγο πριν την έλευση του κορωνοϊού την έθεσαν στο Αρχείο, λέγοντας στους καταγγέλλοντες ότι αρμοδιότητα για τα καταγγελλόμενα έχουν ανώνυμοι Έλληνες ψυχίατροι-δικαστές του ΕΦΚΑ με διοικητικά καθήκοντα.

Κι εδώ θα πρέπει να πούμε στον αναγνώστη ότι η Καταγγελία χορηγούσε αδιαμφισβήτητα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η ανώνυμη ελληνική κρατική ψυχιατρική παραποιούσε συστηματικά συγκεκριμένες ψυχιατρικές παθήσεις ασθενών (αυτισμός, νοητική υστέρηση και άλλες).

Οι ασθένειες αυτές, ενώ είχαν αναγνωριστεί επίσημα από δομές υγείας με βάση το ψυχιατρικό εγχειρίδιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ICD-10), όπως ο νόμος προβλέπει, παραχαράσσονταν εντός του ΕΦΚΑ με τη χρήση του διαβόητου DSM-5 της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρίας (APA), κι έτσι πετάγονταν ανυποψίαστοι άνθρωποι στην αόριστη ψυχιατρική κόλαση και κατ’ επέκταση στα φάρμακα…

Τα Ηνωμένα Έθνη έπαιξαν όλα τα χαρτιά τους στην Ελλάδα με το Προσφυγικό, όπως παίζουν και όλα τους τα χαρτιά με τον κορωνοϊό, αλλά το κεφάλαιο «ψυχιατρική» -και δη κρατική ψυχιατρική- το έχουν κλειδώσει στο συρτάρι τους και το κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό.

Προφανώς, θα κατέρρεαν πολλοί κοσμικοί Ουρανοί, αν αποκαλυπτόταν ότι η χώρα που έδωσε τα «φώτα» στον Κόσμο βιάζει απροστάτευτους ανθρώπους με το μακρύ χέρι της ελληνοαμερικανικής ψυχιατρικής.

Κι αν κάποιοι δυσκολεύονται ακόμα να πιστέψουν ότι υπήρξε, υπάρχει στις μέρες μας ανώνυμη ψυχιατρική, ψυχιατρική με κουκούλα, ας το πάρουν απόφαση ότι ζουν στη χώρα που τέτοια ψυχιατρική έγινε πολιτειακός κανόνας.

Στην Γ΄ Ελληνική Δημοκρατία των Σαμαροβενιζέλων, του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, η ανώνυμη κρατική ψυχιατρική κατέστη κοινής συναινέσεως εργαλείο «ανωτέρας» πολιτικής.

Η βοήθεια από τα Ηνωμένα Έθνη δεν ήρθε ποτέ, και οι καταγγέλλοντες πάλεψαν μόνοι τους για να βγάλουν το ιατρικό φίδι από την τρύπα, για την ακρίβεια να «κάψουν» την ψυχιατρική κουκούλα. Ύστερα από έτερη προσφυγή τους στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Απόφαση 20/2019), έφεραν τη συμμορία σε πολύ δύσκολη θέση, αναγκάζοντάς την να παραδεχτεί το ελάχιστο· ότι η κουκούλα στην ιατρική είναι παράνομη.

Για την πολιτική διάσταση και κατ΄ επέκταση το πολιτειακό όνειδος, σε μια καθ’ όλα …προοδευμένη και οργανωμένη πολιτεία, άκρα του τάφου σιωπή.

Εδώ χωρεί ολόκληρη καθαρτήρια πραγματεία, μα είναι καταραμένη να γίνει από Έλληνα.

Αν δεν γίνει, το κρίμα το παίρνει μαζί της η χώρα που γέννησε την επιστήμη και τη δημοκρατία, οδεύοντας αυτοκτονικά στην Ανυπαρξία.

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους Έλληνες που αυταπατώνται ότι ο εχθρός των Ελλήνων βρίσκεται εκτός των Τειχών.

 

ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ

 

Πηγή https://lavyrinthos.wordpress.com/2022/07/22/ena-vima-sto-plai-dyo-vimata-empros/

 

Ο αγαπητός NIOLAND, έκανε την μετάφραση του βίντεο και το παρουσιάζουμε σε τέσσερα μέρη, μαζί με την μετάφραση κάθε μέρους…

Dr James Davies: Η Διασύνδεση της Ψυχιατρικής & των Μεγάλων Φαρμακοβιομηχανιών [Επεισόδιο 1 από 4]

ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ KAI ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ.

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ.

– «Μα γιατρέ μου όλα αυτά τα συμπτώματα που έχω ?»

– «Οι εξετάσεις σου είναι καθαρές δεν έχεις τίποτα, μάλλον πρέπει να σε εξετάσει ο συνάδελφος ψυχίατρος!»

Γιατί ο αριθμός των ψυχικών διαταραχών έχει αυξηθεί από 106 τη δεκαετία του 1960 σε περίπου 370 σήμερα;

Γιατί ο ορισμός της ψυχικής διαταραχής έχει επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει όλο και περισσότερους τομείς της ανθρώπινης εμπειρίας;
Στο πρώτο μέρος αυτής της διάλεξης, ο Dr James Davies θα μας οδηγήσει στα παρασκήνια του πώς γράφτηκε στην πραγματικότητα η βίβλος των ψυχιάτρων, το DSM (Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο Ψυχικών Διαταραχών [Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders]).

H επιστήμη οδήγησε στην κατασκευή νέων κατηγοριών ψυχικών διαταραχών όπως η ADHD [Attention Deficit Hyperactivity Disorder – Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας] και η μείζων κατάθλιψη ή συντελέστηκαν λιγότερο επιστημονικές και πιο απρόβλεπτες διαδικασίες; Οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του με τους δημιουργούς του DSM αποκαλύπτουν την απάντηση.

Στο δεύτερο μέρος θα ασχοληθεί με το γιατί η ψυχιατρική είναι τόσο μεγάλη επιχείρηση και γιατί, συνολικά, μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Θα αποκτήσετε εσωτερική γνώση για το πώς η ψυχιατρική έχει βάλει το πλουτισμό και το ιατρικό κύρος πάνω από την ευημερία των ασθενών.

Το κατηγορητήριο είναι καταδικαστικό: αρνητικές δοκιμές φαρμάκων που αποκρύπτονται συστηματικά, αντικαταθλιπτικά που δεν λειτουργούν καλύτερα από τα εικονικά φάρμακα, έρευνες που χειραγωγούνται τακτικά για να παράγουν θετικά αποτελέσματα, γιατροί, παρασυρμένοι από τις τεράστιες φαρμακευτικές αμοιβές, που δημιουργούν περισσότερες διαταραχές και συνταγογραφούν περισσότερα χάπια, και ηθικές, επιστημονικές και θεραπευτικές αστοχίες που αποκρύπτονται αδίστακτα από το μαζικό ιατρικο-φαρμακευτικό μάρκετινγκ.

Θα μάθετε το πραγματικό ανθρώπινο κόστος μιας βιομηχανίας που, στο όνομα της βοήθειας προς τους άλλους, στην πραγματικότητα εξυπηρετεί τον εαυτό της.

Ο Δρ James Davies αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το 2006 με διδακτορικό δίπλωμα στην Κοινωνική και Ιατρική Ανθρωπολογία.

Είναι καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ψυχικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο του Roehampton και επαγγελματίας ψυχοθεραπευτής. Ο James έχει δώσει διαλέξεις σε πανεπιστήμια όπως το Χάρβαρντ, το Γέιλ, στην Οξφόρδη, το Όσλο, το Μπράουν, το UCL και το Κολούμπια.

Έχει γράψει για τους Times, το New Scientist, τον Guardian και το Salon και είναι συγγραφέας του best seller βιβλίου: “Εξιχνιάστηκε: Γιατί η ψυχιατρική κάνει περισσότερο κακό παρά καλό” [Cracked: why psychiatry is doing more harm than good].

Ο James είναι συνιδρυτής του Council for Evidence-based Psychiatry (Συμβούλιο για την Ψυχιατρική που στηρίζεται στην Τεκμηρίωση), το οποίο σήμερα αποτελεί γραμματεία της All-Party Parliamentary Group for Prescribed Drug Dependence (Κοινοβουλευτική Ομάδα όλων των κομμάτων για την Εξάρτηση από τα συνταγογραφούμενα φάρμακα). Το τελευταίο του βιβλίο: “Η ψυχική υγεία σε κρίση” θα εκδοθεί αργότερα φέτος.


 

Dr James Davies: Η Διασύνδεση της Ψυχιατρικής & των Μεγάλων Φαρμακοβιομηχανιών [Επεισόδιο 2 από 4]

Το Πρώτο Επεισόδιο εδώ: https://rumble.com/v1gt213-dr-james-davies-and-1-4.html

——————–

ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ.

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ.

– «Μα γιατρέ μου όλα αυτά τα συμπτώματα που έχω ?»
– «Οι εξετάσεις σου είναι καθαρές δεν έχεις τίποτα, μάλλον πρέπει να σε εξετάσει ο συνάδελφος ψυχίατρος!»

————————

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

ΕΔΩ —> https://bit.ly/3wuBixY

————————–

O αριθμός των ψυχικών διαταραχών έχει αυξηθεί από 106 τη δεκαετία του 1960 σε περίπου 370 σήμερα;

Γιατί ο ορισμός της ψυχικής διαταραχής έχει επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει όλο και περισσότερους τομείς της ανθρώπινης εμπειρίας;
Στο πρώτο μέρος αυτής της διάλεξης, ο Dr James Davies θα μας οδηγήσει στα παρασκήνια του πώς γράφτηκε στην πραγματικότητα η βίβλος των ψυχιάτρων, το DSM (Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο Ψυχικών Διαταραχών [Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders]).

H επιστήμη οδήγησε στην κατασκευή νέων κατηγοριών ψυχικών διαταραχών όπως η ADHD [Attention Deficit Hyperactivity Disorder – Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας] και η μείζων κατάθλιψη ή συντελέστηκαν λιγότερο επιστημονικές και πιο απρόβλεπτες διαδικασίες; Οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του με τους δημιουργούς του DSM αποκαλύπτουν την απάντηση.

Στο δεύτερο μέρος θα ασχοληθεί με το γιατί η ψυχιατρική είναι τόσο μεγάλη επιχείρηση και γιατί, συνολικά, μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Θα αποκτήσετε εσωτερική γνώση για το πώς η ψυχιατρική έχει βάλει το πλουτισμό και το ιατρικό κύρος πάνω από την ευημερία των ασθενών.

Ο Δρ James Davies αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το 2006 με διδακτορικό δίπλωμα στην Κοινωνική και Ιατρική Ανθρωπολογία.

Είναι καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ψυχικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο του Roehampton και επαγγελματίας ψυχοθεραπευτής. Ο James έχει δώσει διαλέξεις σε πανεπιστήμια όπως το Χάρβαρντ, το Γέιλ, στην Οξφόρδη, το Όσλο, το Μπράουν, το UCL και το Κολούμπια.

Έχει γράψει για τους Times, το New Scientist, τον Guardian και το Salon και είναι συγγραφέας του best seller βιβλίου: “Εξιχνιάστηκε: Γιατί η ψυχιατρική κάνει περισσότερο κακό παρά καλό” [Cracked: why psychiatry is doing more harm than good].

Ο James είναι συνιδρυτής του Council for Evidence-based Psychiatry (Συμβούλιο για την Ψυχιατρική που στηρίζεται στην Τεκμηρίωση), το οποίο σήμερα αποτελεί γραμματεία της All-Party Parliamentary Group for Prescribed Drug Dependence (Κοινοβουλευτική Ομάδα όλων των κομμάτων για την Εξάρτηση από τα συνταγογραφούμενα φάρμακα). Το τελευταίο του βιβλίο: “Η ψυχική υγεία σε κρίση” θα εκδοθεί αργότερα φέτος.

………………………………………………………………………………………….

 

ΜΕΡΟΣ 3ο του μεταφρασμένου βίντεο

Dr James Davies: Η Διασύνδεση της Ψυχιατρικής & των Μεγάλων Φαρμακοβιομηχανιών [Επεισόδιο 3 από 4]

ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ.

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ.

– «Μα γιατρέ μου όλα αυτά τα συμπτώματα που έχω ?»
– «Οι εξετάσεις σου είναι καθαρές δεν έχεις τίποτα, μάλλον πρέπει να σε εξετάσει ο συνάδελφος ψυχίατρος!»

O αριθμός των ψυχικών διαταραχών έχει αυξηθεί από 106 τη δεκαετία του 1960 σε περίπου 370 σήμερα;

Γιατί ο ορισμός της ψυχικής διαταραχής έχει επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει όλο και περισσότερους τομείς της ανθρώπινης εμπειρίας;

Στο τρίτο μέρος ο Δρ. Davies αναλύει το Έμμεση Μάρκετινγκ ή Έμμεση Βιομηχανική Eπιρροή των φαρμακοβιομηχανιών ειδικά στο τομέα των ψυχιατρικών φαρμάκων.

Φυσικά, όπου τα ψυχοφάρμακα βοήθησαν πραγματικά τους ανθρώπους, μπορεί να έχουν κάποια αξία. Ωστόσο, οι έρευνες έχουν επίσης δείξει ότι η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα των ψυχιατρικών φαρμάκων ειδικότερα έχει υπερτονιστεί τόσο από τη βιομηχανία όσο και από τους επαγγελματίες που η βιομηχανία χρηματοδοτεί.

Και ότι η αυξανόμενη κατανάλωση τέτοιων φαρμάκων έχει οδηγηθεί λιγότερο από την κλινική τους επιτυχία και περισσότερο από το καλό μάρκετινγκ που κρύβει την κακή επιστήμη. Η χειραγώγηση και το θάψιμο των αρνητικών δεδομένων των κλινικών δοκιμών στερείται κανονισμών για τα φάρμακα

Και δυστυχώς οι ισχυρές οικονομικές συμμαχίες μεταξύ της βιομηχανίας και του κλάδου της ψυχιατρικής έχουν ιατρικοποιήσει την καθημερινή ανθρώπινη δυστυχία.

Ο Δρ James Davies αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το 2006 με διδακτορικό δίπλωμα στην Κοινωνική και Ιατρική Ανθρωπολογία.

Είναι καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ψυχικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο του Roehampton και επαγγελματίας ψυχοθεραπευτής. Ο James έχει δώσει διαλέξεις σε πανεπιστήμια όπως το Χάρβαρντ, το Γέιλ, στην Οξφόρδη, το Όσλο, το Μπράουν, το UCL και το Κολούμπια.

Έχει γράψει για τους Times, το New Scientist, τον Guardian και το Salon και είναι συγγραφέας του best seller βιβλίου: “Εξιχνιάστηκε: Γιατί η ψυχιατρική κάνει περισσότερο κακό παρά καλό” [Cracked: why psychiatry is doing more harm than good].

————-

ΠΗΓΗ: Psychiatry & Big Pharma: Exposed – Dr James Davies, PhD – https://www.youtube.com/watch?v=-Nd40Uy6tbQ

 

Dr James Davies: Η Διασύνδεση της Ψυχιατρικής & των Μεγάλων Φαρμακοβιομηχανιών [Επεισόδιο 4 από 4]

ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ.

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ.

– «Μα γιατρέ μου όλα αυτά τα συμπτώματα που έχω ?»
– «Οι εξετάσεις σου είναι καθαρές δεν έχεις τίποτα, μάλλον πρέπει να σε εξετάσει ο συνάδελφος ψυχίατρος!»

O αριθμός των ψυχικών διαταραχών έχει αυξηθεί από 106% τη δεκαετία του 1960 σε περίπου 370% σήμερα;

Γιατί ο ορισμός της ψυχικής διαταραχής έχει επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει όλο και περισσότερους τομείς της ανθρώπινης εμπειρίας;

Στο τέταρτο και τελευταίο μέρος, ακολουθούν ερωτήσεις από το κοινό και πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις από τον Δρ. James Davies όπως:

«Η ομοφυλοφιλία όπως γνωρίζετε ότι ήταν μια ψυχιατρική διαταραχή μέχρι το 1974 και μετά το 1974 φαίνεται ότι αν είστε ομοφυλόφιλος σήμερα τότε είστε εντάξει, τώρα δεν πάσχετε από αυτή την ψυχιατρική κατάσταση αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά ενδεικτικό των πολιτισμικών διαδικασιών πίσω από τις αποφάσεις σχετικά με το αν αποδεχόμαστε ή όχι κάποια πράγματα.»

«Η ταξινόμηση των φαινομένων είναι μια θεμελιωδώς ανθρώπινη εμπειρία και νομίζω ότι το να το κάνετε αυτό σε σχέση με τα διαφορετικά είδη συναισθηματικής δυστυχίας έχει νόημα. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό που κάνει το DSM, το DSM κάνει κάτι περισσότερο από αυτό, αυτό που κάνει είναι ότι στη συνέχεια αποφαίνεται πάνω στο νόημα της εμπειρίας που ταξινομεί, ονομάζοντάς την δυσλειτουργία, διαταραχή, ασθένεια, με άλλα λόγια εισάγει αυτές τις ταξινομήσεις.»

«Είμαστε λοιπόν σε μια κατάσταση όπου συμμετέχουμε σε ένα τεράστιο δημόσιο πείραμα με όλο και περισσότερους ανθρώπους να παίρνουν αυτά τα φάρμακα για όλο και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και πραγματικά ακόμη δεν γνωρίζουμε το βαθμό στον οποίο αυτό το είδος συνταγογράφησης βλάπτει τους ανθρώπους.»

Ο Δρ. James Davies αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το 2006 με διδακτορικό δίπλωμα στην Κοινωνική και Ιατρική Ανθρωπολογία.

Είναι καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ψυχικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο του Roehampton και επαγγελματίας ψυχοθεραπευτής. Ο James έχει δώσει διαλέξεις σε πανεπιστήμια όπως το Χάρβαρντ, το Γέιλ, στην Οξφόρδη, το Όσλο, το Μπράουν, το UCL και το Κολούμπια.

Έχει γράψει για τους Times, το New Scientist, τον Guardian και το Salon και είναι συγγραφέας του best seller βιβλίου: “Εξιχνιάστηκε: Γιατί η ψυχιατρική κάνει περισσότερο κακό παρά καλό” [Cracked: why psychiatry is doing more harm than good].

Είναι καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ψυχικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο του Roehampton και επαγγελματίας ψυχοθεραπευτής. Ο James έχει δώσει διαλέξεις σε πανεπιστήμια όπως το Χάρβαρντ, το Γέιλ, στην Οξφόρδη, το Όσλο, το Μπράουν, το UCL και το Κολούμπια.

Έχει γράψει για τους Times, το New Scientist, τον Guardian και το Salon και είναι συγγραφέας του best seller βιβλίου: “Εξιχνιάστηκε: Γιατί η ψυχιατρική κάνει περισσότερο κακό παρά καλό” [Cracked: why psychiatry is doing more harm than good].

————-

ΠΗΓΗ: Psychiatry & Big Pharma: Exposed – Dr James Davies, PhD – https://www.youtube.com/watch?v=-Nd40Uy6tbQ

Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLE: https://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEE: https://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEON: https://www.brighteon.com/channels/NIOLAND

 

 

 

 

 

Προβολές : 1,480


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα