ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ... Δυτική Παραφροσύνη και Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία 5G. Το 5G αναμένεται να προκαλέσει κατάρρευση της νοητικής λειτουργίας και κοινωνική κατάρρευση. Η Maria Sargent αυτοκτόνησε στις 12 Μαρτίου 2019 επειδή ήταν “ηλεκτρο-υπερευαίσθητη”.  Άφησε ένα μήνυμα προς την ανθρωπότητα, στο οποίο έλεγε ότι ήλπιζε ότι ο θάνατός της θα βοηθούσε να ξεκινήσει μια νέα εποχή στη Γη.

ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ... Δυτική Παραφροσύνη και Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία 5G. Το 5G αναμένεται να προκαλέσει κατάρρευση της νοητικής λειτουργίας και κοινωνική κατάρρευση. Η Maria Sargent αυτοκτόνησε στις 12 Μαρτίου 2019 επειδή ήταν “ηλεκτρο-υπερευαίσθητη”. Άφησε ένα μήνυμα προς την ανθρωπότητα, στο οποίο έλεγε ότι ήλπιζε ότι ο θάνατός της θα βοηθούσε να ξεκινήσει μια νέα εποχή στη Γη.

16 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,544
Μοίρασέ το

Πωλείται στον χαμηλότερο πλειοδότη του 5G : ο πλανήτης Γη (πληθυσμοί και άγρια ζωή προαιρετικά).

 

Σηκωθείτε! Αναλάβετε δράση!

Η Γη είναι το σπίτι μας. Θρέφει εμάς και όλα τα άλλα πλάσματα που ζουν εδώ μαζί μας.

Η Γη μας δεν είναι προς πώληση

Είναι καιρός για τον καθένα μας ξεχωριστά να σηκωθεί και να πει ένα ηχηρό “Όχι!” στο παρανοϊκό σχέδιο να γεμίσουν οι τροχιές της Γης με πολλές δεκάδες χιλιάδες δορυφόρους που προορίζονται να ακτινοβολούν κάθε τετραγωνικό εκατοστό του όμορφου πλανήτη μας.

Πείτε το τώρα, δυνατά: “Όχι!” Πείτε το ξανά: “Όχι!” Και ξανά: “Όχι!”

Πείτε το κάθε μέρα, όλη μέρα, μέχρι να απομακρύνουμε τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε όλοι μας.

Μέσα από αυτό το συγκλονιστικό άρθρο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, απευθύνομαι σε όλους τους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, και σας ζητώ να το διαδόσετε…
Σε όλες τις χώρες του εξωτερικού, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, όχι μόνον πολίτες αλλά και φορείς και πολιτικοί φορείς, αλλά και τα ίδια τα κράτη, αντιδρούν…
Δεν σας κάνει εντύπωση πως είμαστε ο μοναδικός λαός που βρίσκεται σε πλήρη αποχαύνωση;
Δεν σας κάνει εντύπωση, που βγαίνει ένα πολιτικό καράλαμόγιο ο Κυριακάκης της κυβέρνησης Μιζοτάκη και επιβάλει την κατασκευή του 5G  σε όλες τις μεγάλες πόλεις και σε πολλούς δήμους της Αττικής και ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ;;;
Δεν σας κάνει εντύπωση που η νεολαία μας κυρίως είναι με ένα κινητό στο χέρι, ακόμα κι αν βγει υποτίθεται για να διασκεδάσει;;;
Δεν αναρωτιέμαι πλέον για την ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…
ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Έχω την… “τύχη”, να ζω σε ένα δήμο που ο δήμαρχος δεν ανήκει απλά στη δεξιά, αλλά κυρίως ανήκει στο στυλ των ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ…
Όταν τον ρώτησα λίγους μήνες πριν αν γνωρίζει τι σημαίνει 5G και τι συμφορά θα προκαλέσει, και του ζήτησα ν’ αντισταθεί και να μην επιτρέψει να περάσει το 5G, η απάντησή του ήταν: “Μα είναι εντολή της κυβέρνησης”
Όσο για τον λαό του δήμου που ζω, μια λέξη αξίζει: ΖΩΑ!!!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΜΗΔΕΝ.
Η πλειοψηφία, κυκλοφορεί ακόμα με μάσκες…
Οι αντιδρούντες ελάχιστοι και … απογοητευμένοι, έχουν κλειστεί  στα σπίτια τους…

Μετάφραση: Απολλόδωρος

23 Οκτωβρίου 2019 | Claire Edwards | Διαβάστε το εδώ

 

1. Δυτική παραφροσύνη- το υλιστικό-αναγωγικό παράδειγμα


Ο δυτικός κόσμος είναι τρελός. Πάσχει από μια επίμονη πλάνη που ονομάζεται υλιστικό-αναγωγικό παράδειγμα. Το μάθαμε αυτό από τους Έλληνες φιλοσόφους που προτιμούσαν να εξετάζουν τα αντικείμενα μεμονωμένα: η φύση, για παράδειγμα, οριζόταν ως το σύμπαν μείον τα ανθρώπινα όντα και τον πολιτισμό τους.[i] Χώριζαν τον κόσμο σε μέρη που θεωρούσαν ότι είναι στατικά και αμετάβλητα και κατηγοριοποιούσαν τα μέρη ανάλογα με τις ιδιότητές τους (στερεότητα, λευκότητα κ.λπ.).

Κοινωνικοποιούμαστε ως παιδιά να μαθαίνουμε τα ονόματα και τις κατηγορίες των πραγμάτων και οι ψυχολόγοι έχουν επιβεβαιώσει ότι οι Δυτικοί τείνουν να εστιάζουν σε διακριτά αντικείμενα (έμφαση στον αριστερό εγκέφαλο), ενώ οι Ανατολικοί τείνουν να εστιάζουν στις σχέσεις (έμφαση στον δεξιό εγκέφαλο) [ii].

Η διανοητική προσέγγιση της αντίληψης ήταν ξένη για τους Κινέζους φιλοσόφους, οι οποίοι αντιλαμβάνονταν τον κόσμο ως μια μάζα ουσιών και όχι ως μια συλλογή διακριτών αντικειμένων[iii]. το σύμπαν τους ήταν ένα συνεχές μέσο ή μήτρα μέσα στο οποίο οι αλληλεπιδράσεις των πραγμάτων λάμβαναν χώρα, όχι με τη σύγκρουση των ατόμων, αλλά με την ακτινοβολία των επιρροών[iv]. η κβαντική φυσική τείνει να επιβεβαιώσει αυτή την άποψη για το σύμπαν, υποδεικνύοντας, για παράδειγμα, ότι τα σωματίδια μπορούν να συμπεριφέρονται σαν κύματα και να παραμένουν συνδεδεμένα ακόμη και όταν διαχωρίζονται σε μεγάλες αποστάσεις[v].

Ο Ταοϊσμός αποτελεί παράδειγμα της ολιστικής θεώρησης: τα αντικείμενα και τα γεγονότα ενσωματώνονται σε ένα νοηματικό σύνολο στο οποίο το γιν περιέχει το γιανγκ και το γιανγκ περιέχει το γιν σε έναν συνεχή κύκλο αλλαγής, δημιουργώντας έναν προσανατολισμό “και τα δύο/και”. [vi] Αντίθετα, ο αριστοτελικός νόμος της μη αντίφασης που προτιμάται στη Δύση οδηγεί σε έναν προσανατολισμό “είτε/είτε”[vii] Η κβαντική φυσική και η ασαφής ή πολυδύναμη λογική αμφισβητούν την αριστοτελική δυαδική λογική και υποδηλώνουν ότι η άποψη του σύμπαντος που εκθέτουν οι ανατολικοί μυστικιστές μπορεί να είναι μια πιο ακριβής αναπαράσταση της πραγματικότητας[viii].

Η διαφορά απεικονίζεται με την αντιπαραβολή των ιδεών της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής με εκείνες της δυτικής ιατρικής.

Η τελευταία επικεντρώνεται στα μέρη του σώματος και αντιμετωπίζει τα προβλήματα μεμονωμένα, ενώ η παραδοσιακή κινεζική ιατρική θεωρεί ότι το σώμα επηρεάζεται από το περιβάλλον του (τρόπος ζωής, τρέχουσες δραστηριότητες, πρόσληψη τροφής, περιβάλλον και εποχές) και ότι όλα τα μέρη του είναι αλληλένδετα. Ενώ οι Δυτικοί βλέπουν εύκολα τον εαυτό τους ως μηχανή, οι Ιάπωνες βλέπουν τον εαυτό τους ως προερχόμενο από τη φύση, κατ’ αναλογία με ένα φυτό[ix].

Οι έννοιες ενός οργανικού, ζωντανού και πνευματικού σύμπαντος εξαλείφθηκαν σε μεγάλο βαθμό τον 17ο αιώνα από την αντίληψη του Νεύτωνα για ένα μηχανιστικό σύμπαν. Οι Ευρωπαίοι καλωσόρισαν την Επιστημονική Επανάσταση ως απόδειξη προόδου, μια έννοια που απορρέει από τη χριστιανική έννοια του ευθύγραμμου χρόνου. Στον Χριστιανισμό, ο χρόνος φαίνεται να τρέχει σε ευθεία γραμμή από τη Δημιουργία, μέσω της Πτώσης του ανθρώπου και της Αποκάλυψης, μέχρι τη Δευτέρα Κρίση[x].Εφόσον ο χρόνος θεωρούνταν ως μια γραμμή που κινείται προς τα εμπρός προς τη σωτηρία, αυτό συνεπαγόταν την πίστη στην πρόοδο που συντελείται με την πάροδο του χρόνου.

Η πνευματικότητα στη Δύση εξαλείφθηκε οριστικά από τον René Descartes, ο οποίος διακήρυξε ότι ο νους και το σώμα είναι χωριστά, κάτι που έγινε εύκολα αποδεκτό από τους χριστιανούς που ήταν ήδη προετοιμασμένοι με τις δυϊστικές αντιλήψεις της Βίβλου, όπως ο παράδεισος και η κόλαση, το καλό και το κακό, ο Θεός και ο Σατανάς.

Η περίφημη ρήση του Descartes “Σκέφτομαι, άρα υπάρχω” ολοκλήρωσε το σχίσμα στη Δύση ανάμεσα στο κεφάλι και την καρδιά και ανέδειξε το άτομο.

Αφού η Βίβλος του είχε ήδη παραχωρήσει την κυριαρχία πάνω στα ζώα, ο δυτικός άνθρωπος μπορούσε πλέον να πιστέψει ότι ήταν ξεχωριστός από το περιβάλλον του.

Έβλεπε τον εαυτό του να συμβάλλει στην ανθρώπινη πρόοδο και να ενεργεί τόσο ορθολογικά όσο και ηθικά εκμεταλλευόμενος το περιβάλλον του για το δικό του ατομικό κέρδος, αδιαφορώντας για τις συνέπειες για τους άλλους που το μοιράζονταν.

Ήταν τόσο αποκομμένος από το περιβάλλον του όσο και από τα συναισθήματα που διαμόρφωναν τις σκέψεις του.

Ως αποτέλεσμα, το ενδιαφέρον για την πνευματικότητα έσβησε σε μεγάλο βαθμό για αρκετούς αιώνες στη Δύση, ενώ ο ορθολογισμός κυριάρχησε, με αποτέλεσμα ο χαρακτηρισμός μιας ιδέας ως “Παράλογης” να σημαίνει την καταδίκη της εκ προοιμίου.

Ο τρόπος σκέψης για τον κόσμο που αναπτύχθηκε μεταξύ 1500 και 1700 κυριάρχησε στον δυτικό πολιτισμό τα τελευταία 300 χρόνια[xi].

Ο φυσικός Wallace Thornhill αμφισβητεί την άποψη του αριστερού εγκεφάλου. Πιστεύει ότι δεν καταλαβαίνουμε τον κόσμο συναρμολογώντας τον κομμάτι-κομμάτι, προτείνοντας ότι η μέθοδος που χρησιμοποιείται στον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων είναι σαν να συντρίβουμε αμέτρητα τζετ τζάμπο σε βουνά και να μαζεύουμε τα συντρίμμια για να δούμε πώς πετούν. Η μεταφορά της μηχανής ανάγει τα πράγματα σε μεμονωμένα κομμάτια και χάνει από τα μάτια της το συνδεδεμένο σύνολο: τα αστέρια και οι γαλαξίες είναι μεμονωμένα αντικείμενα- εμείς είμαστε μεμονωμένα άτομα. Ο Thornhill συγκρίνει τη σύγχρονη ακαδημία με τα πανεπιστήμια του 16ου και του 17ου αιώνα που συμμορφώνονταν με την Εκκλησία και το κείμενο του Αριστοτέλη. Κατηγορεί τη σύγχρονη επιστήμη ότι αγνοεί ή αποσιωπά τα αντεπιχειρήματα και καθαρίζει την ιστορία της επιστήμης για να δώσει την εντύπωση της προόδου[xii].

Το υλιστικό-αναγωγιστικό παράδειγμα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του. Ο κόσμος διανύει μια νέα περίοδο διαφωτισμού που αλλάζει την κατανόησή μας για τα πάντα και δικαιώνει αυτό που ο κινεζικός μυστικισμός διδάσκει εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Τα πάντα είναι συνδεδεμένα και δεν είμαστε απομονωμένοι από τη φύση, αλλά είμαστε μέρος της και αλληλεπιδρούμε μαζί της.

Οι σύγχρονοι φύλακες των επιστημονικών πυλών είναι σαν τον βασιλιά Κανούτ, που αγωνίζεται να αντιστρέψει το ρεύμα, το οποίο έχει στραφεί οριστικά εναντίον της επιστημονικής ορθοδοξίας τους και απειλεί την κυριαρχία, το κύρος και την εξουσία τους.

Είναι μια επικίνδυνη εποχή για να ζει κανείς, γιατί αυτοί που ασκούν την εξουσία παραμένουν προσκολλημένοι στην παράνοια που δημιουργεί φόβο του υλιστικού-αναγωγικού παραδείγματος: τα πάντα είναι υλικά, σπάνια, φθαρτά και περιορισμένα. Η ζωή είναι αναπόφευκτα δυσάρεστη, βίαιη και σύντομη, και μόνο οι ισχυρότεροι, δηλαδή οι πιο αδίστακτοι, επιβιώνουν. Η νεοφιλελεύθερη οικονομία είναι η αποθέωση αυτής της σκέψης.

 

Βαριά επηρεασμένος από τον Πλάτωνα, ο φιλόσοφος του Πανεπιστημίου του Σικάγο Leo Strauss δίδαξε τους μαθητές του να βγουν και να κυβερνήσουν τον κόσμο χρησιμοποιώντας κάθε αναγκαίο μέσο, κυρίως την εξαπάτηση[xiii]. Όπως και ο Νίτσε, ο Στράους πίστευε ότι η ιστορία του δυτικού πολιτισμού είχε οδηγήσει στον θρίαμβο του κατώτερου, του όχλου. Το αρρωστημένο μυαλό του Strauss είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνο για την κοινοτοπία του κακού τα τελευταία 18 χρόνια[xiv].

Ο φυσικός David Bohm πίστευε ότι η σχεδόν καθολική τάση μας να κατακερματίζουμε τον κόσμο και να αγνοούμε τη δυναμική διασύνδεση όλων των πραγμάτων ευθύνεται για πολλά από τα προβλήματά μας. Υποστήριξε με πάθος ότι ο σημερινός μας τρόπος κατακερματισμού του κόσμου σε μέρη όχι μόνο δεν λειτουργεί, αλλά μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στην εξαφάνισή μας[xv]. πόσο διορατικός ήταν!

Μόλις λίγες δεκαετίες αργότερα βρισκόμαστε εδώ, στέκοντας στο χείλος της δικής μας καταστροφής από τις τεχνολογίες 5G.


2. Μήπως η δυτική παραφροσύνη επιδεινώνεται από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία; 


Την ημέρα που η επιστήμη θα αρχίσει να μελετά τα μη φυσικά φαινόμενα, θα σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο σε μια δεκαετία από ό,τι σε όλους τους προηγούμενους αιώνες της ύπαρξής της

– Νίκολα Τέσλα

Η σύγχρονη επιστήμη συνεχίζει τυφλά να στηρίζει ένα όλο και πιο αδικαιολόγητο Νευτώνειο μοντέλο ενός υλικού σύμπαντος και υποτιμά τις προσπάθειες των ανοιχτόμυαλων επιστημόνων που παρέχουν όλο και περισσότερα δεδομένα για να υποστηρίξουν τον ισχυρισμό του Nikola Tesla ότι το σύμπαν μπορεί να κατανοηθεί μόνο με όρους ενέργειας, συχνότητας και δόνησης.

Ενώ οι υλιστές συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι η συνείδηση είναι μια λειτουργία του εγκεφάλου, δημιουργείται μια συναίνεση ότι η αρχαία κοσμοθεωρία ότι η συνείδηση είναι στην πραγματικότητα η πηγή και όχι ένα επιφαινόμενο της ύλης ήταν σωστή.

 

“Το “δύσκολο πρόβλημα” της συνείδησης είναι το αποτέλεσμα ενός λάθους κατηγορίας. Προσπαθούσαμε να αναγάγουμε τη συνείδηση σε φυσικές ιδιότητες, ενώ η συνείδηση είναι η πιο ολοκληρωμένη κατηγορία, και μόνο από την άποψη της συνείδησης μπορούν να γίνουν κατανοητές οι ίδιες οι φυσικές ιδιότητες.”[xvi]

 

Ο Bruce Lipton συγκρίνει τον εγκέφαλο με μια τηλεόραση: είτε η συσκευή είναι λειτουργική και μπορεί να την πιάσει είτε όχι, το σήμα είναι πάντα εκεί. [xvii] Για τον Anthony Peake, αυτό το σήμα είναι η πραγματική πραγματικότητα γύρω μας -αυτό που αποκαλεί “Bohmian IMAX”- και ο εγκέφαλος είναι ένας εξασθενητής που μειώνει και επεξεργάζεται αυτή τη μάζα ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που αναβλύζει και βουίζει, ώστε να μπορέσουμε να την κατανοήσουμε.

 

Τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι αυτό που αντιλαμβάνονται μέσω των αισθήσεών τους είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει “εκεί έξω” τους αποκαλεί “κυριολεκτικούς”. Ορισμένα άτομα έχουν ένα δυσλειτουργικό εξασθενητή που τους κάνει να αντιλαμβάνονται το μποχμιανό IMAX σε όλο του το μεγαλείο, με αποτέλεσμα να διαγιγνώσκονται ως σχιζοφρενείς, βαριά αυτιστικοί ή με σύνδρομο Asperger [xviii].

 

Όλοι διδασκόμαστε ότι τα πάντα αποτελούνται από άτομα και μόρια, τα οποία γνωρίζουμε ότι δεν είναι στερεά. Θα έπρεπε πλέον όλοι να καταλαβαίνουμε ότι όταν νομίζουμε ότι αγγίζουμε κάτι, απλώς συναντάμε το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιουργείται από την άπωση των ηλεκτρονίων.

 

Ωστόσο, επειδή παρ’ όλα αυτά μας έχουν πεισμώσει να πιστεύουμε ότι τα πάντα είναι ύλη, ζούμε σε έναν ανάποδο κόσμο.

Δεν είναι τα “υλικά αντικείμενα” που παράγουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία, αλλά τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που οργανώνουν την ύλη, όπως πρότεινε ο Harold Saxton Burr το 1973 (με άλλα λόγια, η ύλη είναι ένα επιφαινόμενο της ενέργειας).

Τόσο η κυματική όσο και τα πειράματα του Masaru Emoto με τους κρυστάλλους νερού φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι αυτό ισχύει. Τα πειράματα αυτά συμφωνούν με την υπόθεση του βιολόγου Rupert Sheldrake για τα μορφικά πεδία, τα οποία συνδέουν μεταξύ τους τα μέλη της ομάδας ακόμη και όταν αυτά βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα μακριά. Το Ινστιτούτο HeartMath έχει δείξει πειραματικά ότι πτυχές του μορίου DNA μπορούν να μεταβληθούν μέσω της πρόθεσης. Όταν τα άτομα βρίσκονται σε μια καρδιοκεντρική, αγαπητική κατάσταση και σε έναν πιο συνεκτικό τρόπο φυσιολογικής λειτουργίας, έχουν μεγαλύτερη ικανότητα να μεταβάλλουν τη διαμόρφωση του DNA [xix].

Η επίλυση του ερωτήματος αν πρόκειται για ένα υλικό ή ένα ενεργειακό σύμπαν δεν είναι ένα ενδιαφέρον φιλοσοφικό δίλημμα, αλλά αφορά την ίδια την επιβίωσή μας ως είδος. Για όσους είναι παγιδευμένοι στο υλιστικό παράδειγμα αδυνατούν να δουν την υπαρξιακή απειλή των τεχνολογιών 5G.

Οι διαφορετικές κοσμοθεωρίες της Δύσης και της Ανατολής μπορεί να είναι αποτέλεσμα της έμφασης στο ένα ή στο άλλο ημισφαίριο του εγκεφάλου. Ο κόσμος του αριστερού ημισφαιρίου αποδίδει σαφήνεια και δύναμη χειρισμού των πραγμάτων που είναι γνωστά, σταθερά, στατικά, απομονωμένα, αποκωδικοποιημένα, ρητά, γενικά στη φύση, αλλά τελικά άψυχα. Το δεξιό ημισφαίριο, αντίθετα, αποδίδει έναν κόσμο ατομικών, μεταβαλλόμενων, εξελισσόμενων, διασυνδεδεμένων, σιωπηρών, ενσαρκωμένων, ζωντανών όντων μέσα στο πλαίσιο του βιωμένου κόσμου, αλλά στη φύση των πραγμάτων που ποτέ δεν είναι πλήρως κατανοητά, ποτέ δεν είναι απόλυτα γνωστά[xx] Με άλλα λόγια, ο δεξιός εγκέφαλος έχει μια έντονη προδιάθεση για το ζωντανό παρά για το μηχανικό. Η γνώση που διαμεσολαβείται από το αριστερό ημισφαίριο βρίσκεται, ωστόσο, εντός ενός κλειστού συστήματος. Έχει το πλεονέκτημα της τελειότητας, αλλά η τελειότητα αγοράζεται τελικά με το τίμημα του κενού. Αυτό είναι χαρακτηριστικό της επιστημονικής προσέγγισης, λέει ο Wallace Thornhill: απομονώνεις το μικρό μέρος από κάτι και μετά προσπαθείς να το αναλύσεις[xxi].

Δεδομένου ότι η αντίληψή μας για την πραγματικότητα διαμεσολαβείται από τον εγκέφαλο και ότι εμείς στη Δύση έχουμε ήδη δυσκολίες όσον αφορά την ισορροπία αριστερού-δεξιού ημισφαιρίου, μπορεί να φαίνεται απερίσκεπτο να κάνουμε οτιδήποτε που θα μπορούσε να τις επιδεινώσει, όπως η μόνιμη έκθεση του εγκεφάλου – συμπεριλαμβανομένων των εγκεφάλων των εμβρύων και των παιδιών – σε υψηλά επίπεδα παλμικής και διαμορφωμένης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

 

Ο Yuri Grigoriev, ο δαιμόνιος της ηλεκτρομαγνητικής έρευνας στη Ρωσία, έχει παρατηρήσει ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας που οι εγκέφαλοι των ανθρώπων εκτίθενται ανοιχτά σε μικροκύματα[xxii]

Έχουμε στοιχεία για τις επιπτώσεις στον εγκέφαλο μετά από 25 χρόνια χρήσης κινητών τηλεφώνων και πανταχού παρούσας ασύρματης τεχνολογίας; Η απάντηση είναι, ναι, πολύ σίγουρα, έχουμε. Το Oscillatorium παραθέτει όλες αυτές τις επιπτώσεις των ΗΜΠ στον εγκέφαλο πλήρως, αλλά παραθέτουμε ορισμένα κυριότερα σημεία από πρόσφατες αναφορές:

  • Η διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ADHD) στα παιδιά συνδέεται με τη χρήση κινητών τηλεφώνων
  • Ο αυτισμός συνδέεται με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και την ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων
  • Τα πολύ τεχνητά ηλεκτρομαγνητικά πεδία παρεμβαίνουν στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, τη μάθηση και τη μνήμη
  • Ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός διακυβεύεται από την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία, επιτρέποντας την είσοδο τοξικών μορίων στον εγκέφαλο[xxiii].
  • Ο ένοχος για την αύξηση των νευρολογικών ασθενειών με τη στροφή προς τους νεότερους είναι η έκθεση σε μικροκύματα και άλλα ΗΜΠ, που συνδέεται με τους υπερβολικούς εμβολιασμούς που οδηγούν σε νευροεκφυλισμό[xxiv].
  • Η έκθεση σε ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων μπορεί να αφαιρέσει ιόντα ασβεστίου (θετικά φορτισμένα ιόντα ασβεστίου) από τις κυτταρικές μεμβράνες στον εγκέφαλο, αποσταθεροποιώντας τη μεμβράνη και οδηγώντας σε σοβαρές μεταβολικές και νευρολογικές βλάβες
  • Όσο πιο κοντά ζουν οι άνθρωποι σε έναν πύργο κινητής τηλεφωνίας, τόσο πιο πιθανό είναι να εμφανίσουν ζάλη, ναυτία, απώλεια μνήμης και άλλα νευρολογικά συμπτώματα[xxv].
  • Τα παιδιά που ζούσαν σε απόσταση μικρότερη του 1 χλμ. από έναν πύργο κινητής τηλεφωνίας στο Σαν Φρανσίσκο το 2000 διαπιστώθηκε ότι είχαν 31 φορές μεγαλύτερο ποσοστό καρκίνου του εγκεφάλου σε σχέση με τα παιδιά στην υπόλοιπη πόλη[xxvi].
  • Τα ταλαντευόμενα σήματα παρεμβαίνουν πολύ σημαντικά στον εγκέφαλο και μπορούν να αλλάξουν το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα. Εάν ένα σύστημα μπορεί να ταλαντώνεται και εισέρχεται ένα ταλαντευόμενο σήμα, μπορεί να απορροφηθεί συντονισμένα. Αυτό κάνει μια κεραία, αυτό κάνει ένα κινητό τηλέφωνο, αυτό χρησιμοποιείται στις τηλεπικοινωνίες
  • Ζώα που εκτέθηκαν σε ένα κινητό τηλέφωνο μία φορά για δύο ώρες βρέθηκαν να έχουν περιοχές θανάτου εγκεφαλικών κυττάρων δύο μήνες αργότερα[xxvii].
  • Τα ποσοστά νευρολογικών θανάτων τα τελευταία 25 χρόνια είναι πρωτοφανή
  • Η ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων κοντινού πεδίου από κινητά τηλέφωνα συνδέεται με κακοήθη γλοιώματα του εγκεφάλου[xxviii].
  • Η μείωση της ποσότητας της ακτινοβολίας κατά 1.000 φορές αυξάνει στην πραγματικότητα τις βλάβες στον εγκέφαλο[xxix].
  • Η ακτινοβολία από τα smartphones μπορεί να επηρεάσει τη μνήμη των εφήβων
  • Οι Millennials βιώνουν μια άνευ προηγουμένου μείωση της υγείας τους όταν φτάνουν στα τέλη της δεκαετίας των 20 ετών
  • 1 στα 2 παιδιά που θα γεννηθούν στις ΗΠΑ το 2025 είναι πιθανό να είναι αυτιστικό
  • Παιδιά ηλικίας 9-10 ετών παρουσιάζουν εγκεφάλους ηλικιωμένων πολιτών που είναι επιρρεπείς στη γεροντική ηλικία[xxx].
  • Η δημιουργικότητα στις ΗΠΑ μειώθηκε αισθητά στις ΗΠΑ μεταξύ 1990 και 2012[xxxi]
  • Από το 2000, η μέση διάρκεια προσοχής έχει μειωθεί από 12 σε 8 δευτερόλεπτα, μικρότερη από εκείνη ενός χρυσόψαρου
  • Τα ποσοστά αυτοκτονιών στις ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο[xxxii].
  • Οι ασφαλιστές ανακοίνωσαν μια τάση πρόωρου θανάτου
  • Το 5G αναμένεται να προκαλέσει κατάρρευση της νοητικής λειτουργίας και κοινωνική κατάρρευση.

Θα μπορούσαν αυτά τα καταστροφικά ευρήματα να έχουν σχέση με τους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων που ακτινοβολούν ενήλικες, παιδιά και έμβρυα πολύ πάνω ακόμη και από τα ήδη αστρονομικά υψηλά επιτρεπτά όρια; Η γαλλική ΜΚΟ Alert Phonegate διαπίστωσε ότι εδώ και χρόνια τα “έξυπνα” τηλέφωνα ακτινοβολούν τους χρήστες σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τα όρια και η Chicago Tribune διαπίστωσε ότι το ίδιο συμβαίνει και στις ΗΠΑ. Ο Αυστραλός δικηγόρος Ray Broomhall αποκάλυψε ότι τα παιδιά εκτίθενται σε μαγνητικά πεδία από κινητά τηλέφωνα που ξεπερνούν το συνιστώμενο από τον ΠΟΥ όριο ασφαλείας 0,3μΤ κατά 20.000 φορές(slide show). Εν τω μεταξύ, μια νέα ευρωπαϊκή οδηγία (2014/53/ΕΕ) χαλαρώνει τους ελέγχους επιτρέποντας στους κατασκευαστές να αυτοπιστοποιούν τα προϊόντα τους.

Η συγγραφέας και επιζήσασα από όγκο στον εγκέφαλο Olga Sheean, η οποία επηρεάζεται έντονα από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, περιγράφει ότι αισθάνεται “άρρωστη, μπερδεμένη, ληθαργική και πολλά άλλα πράγματα που δεν μπορείς καν να διατυπώσεις, επειδή αυτή η ακτινοβολία μπερδεύει τον εγκέφαλο και αμβλύνει τις αισθήσεις – και αυτό το έχω βιώσει όταν εκτίθεμαι σε ισχυρά μικροκύματα σε ζώνες WiFi”[xxxiii].

Η έρευνα του καθηγητή Neil Cherry τον έπεισε ότι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και η ακτινοβολία προκαλούν βλάβες στο DNA και ενισχύουν τα ποσοστά κυτταρικού θανάτου και ότι επομένως αποτελούν ένα πανταχού παρόν καθολικό γενοτοξικό καρκινογόνο που ενισχύει τα ποσοστά καρκίνου, καρδιακών, αναπαραγωγικών και νευρολογικών ασθενειών και θνησιμότητας στους ανθρώπινους πληθυσμούς. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει ασφαλές κατώτατο όριο. Το μόνο ασφαλές επίπεδο έκθεσης είναι το μηδέν, θέση που επιβεβαιώνεται από τις τάσεις δόσης-απόκρισης στις επιδημιολογικές μελέτες.

 

Απόδειξη παραφροσύνης: η εξάπλωση του 5G είναι η δράση διαταραγμένων μυαλών

Το παγκόσμιο ηλεκτρικό κύκλωμα

 

 

Η Διεθνής Έκκληση για να σταματήσει το 5G στη Γη και στο Διάστημα εξηγεί το παγκόσμιο ηλεκτρικό κύκλωμα από το οποίο εξαρτάται η ευημερία μας:

Η Γη, η ιονόσφαιρα και η κατώτερη ατμόσφαιρα σχηματίζουν το παγκόσμιο ηλεκτρικό κύκλωμα[xxxiv] στο οποίο ζούμε. Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι οι βιολογικοί ρυθμοί -των ανθρώπων[xxxv],[xxxvi] των πτηνών[xxxvii],[xxxvii] των χάμστερ[xxxviii] και των αραχνών[xxxix],[xl]- ελέγχονται από το φυσικό ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον της Γης και ότι η ευημερία όλων των οργανισμών εξαρτάται από τη σταθερότητα αυτού του περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών ιδιοτήτων της ατμόσφαιρας. [xli],[xlii],[xliii],[xliv]

Ο Cherry, σε μια πρωτοποριακή εργασία[xlv], εξήγησε τη σημασία των συντονισμών Schumann[xlvi] και γιατί οι ιονοσφαιρικές διαταραχές μπορούν να μεταβάλουν την αρτηριακή πίεση και τη μελατονίνη και να προκαλέσουν “καρκίνο, αναπαραγωγικές, καρδιακές και νευρολογικές παθήσεις και θάνατο”.

Αυτά τα στοιχεία του ηλεκτρομαγνητικού μας περιβάλλοντος έχουν ήδη αλλοιωθεί από την ακτινοβολία των γραμμών ηλεκτροδότησης. Η αρμονική ακτινοβολία των γραμμών ηλεκτροδότησης[xlvii] φτάνει στην ιονόσφαιρα και τη μαγνητόσφαιρα της Γης, όπου ενισχύεται από τις αλληλεπιδράσεις κυμάτων-σωματιδίων.[xlviii],[xlix]

Το 1985, ο Dr. Robert O. Becker προειδοποίησε ότι η αρμονική ακτινοβολία των γραμμών ηλεκτροδότησης έχει ήδη αλλάξει τη δομή της μαγνητόσφαιρας και ότι η συνεχής επέκταση αυτού του φαινομένου “απειλεί τη βιωσιμότητα όλης της ζωής στη Γη”. [l]

 

Η τοποθέτηση δεκάδων χιλιάδων δορυφόρων απευθείας στην ιονόσφαιρα και τη μαγνητόσφαιρα, που εκπέμπουν διαμορφωμένα σήματα σε εκατομμύρια βατ και εκατομμύρια συχνότητες, είναι πιθανό να αλλάξει το ηλεκτρομαγνητικό μας περιβάλλον πέρα από την ικανότητά μας να προσαρμοστούμε[li].

Η ανεπίσημη παρακολούθηση έχει ήδη παράσχει στοιχεία που υποδεικνύουν σοβαρές επιπτώσεις σε ανθρώπους και ζώα από τους περίπου 100 δορυφόρους που παρέχουν τηλεφωνικές υπηρεσίες 2G και 3G από χαμηλή τροχιά από το 1998.

 

Οι επιπτώσεις αυτές δεν μπορούν να γίνουν κατανοητές μόνο από την εξέταση των χαμηλών επιπέδων ακτινοβολίας στο έδαφος. Πρέπει να ληφθούν υπόψη οι γνώσεις από άλλους σχετικούς επιστημονικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των πεδίων της ατμοσφαιρικής φυσικής και του βελονισμού.[lii],[liii],[liv],[lv]

 

Η προσθήκη 20.000 δορυφόρων 5G θα μολύνει περαιτέρω το παγκόσμιο ηλεκτρικό κύκλωμα[lvi],[lvii] και θα μπορούσε να μεταβάλει τους συντονισμούς Σούμαν,[lviii] με τους οποίους έχει εξελιχθεί όλη η ζωή στη Γη. Οι επιπτώσεις θα είναι παγκόσμιες και μπορεί να είναι βαθιά επιζήμιες.

Είναι οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων σε θέση να λάβουν αποφάσεις που επιτρέπουν την ανάπτυξη του 5G στη Γη και στο διάστημα;

Έχοντας διαπιστώσει ότι η ανισορροπία του αριστερού εγκεφάλου στη Δύση αναμφίβολα επιδεινώνεται σε μεγάλο βαθμό από τη μαζική έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, είναι σκόπιμο να αναρωτηθούμε αν υπό αυτές τις συνθήκες οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων διαθέτουν τη διανοητική ικανότητα να επιτρέψουν την εξάπλωση του 5G, συμπεριλαμβανομένου του διαστήματος, ιδίως δεδομένου ότι γνωρίζουν ότι δεν έχει διεξαχθεί ούτε ένας έλεγχος υγείας ή ασφάλειας πριν από αυτή τη σχεδιαζόμενη γενική κάλυψη της Γης με 5G.

Σκοπός είναι να “σκεπάσει” τη Γη με τεχνητή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία δήθεν με σκοπό την παροχή πρόσβασης στο Διαδίκτυο σε όλους.

 

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) έχει ήδη δώσει άδεια για την τοποθέτηση 23.000 δορυφόρων 5G στο διάστημα, με τη SpaceX να έχει υποβάλει τώρα έγγραφα για άλλους 30.000. Αυτοί θα λειτουργούν σε χαμηλή γήινη τροχιά (1.200 μίλια (2.000 χλμ.)) και σε πολύ χαμηλή γήινη τροχιά (μεταξύ 208 και 215 μιλίων (335 έως 346 χλμ.)). Εκτός από αυτούς τους 53.000 δορυφόρους, σχεδιάζεται η τοποθέτηση ψευδοδορυφόρων μεγάλου ύψους (HAPS- γιγαντιαία φτερά, αερόπλοια ή μπαλόνια με ηλιακή ενέργεια)στη στρατόσφαιρα και η δικτύωση της πολιτικής αεροπορίας για την παροχή πρόσβασης στο Διαδίκτυο από το έδαφος. Σύμφωνα με το Online Index of Objects Launched into Outer Space του ΟΗΕ, υπάρχουν σήμερα 5.294 δορυφόροι σε γήινη τροχιά (από τις 21 Οκτωβρίου 2019). Οι προτεινόμενοι δορυφόροι θα αυξήσουν τον αριθμό αυτό κατά 10 φορές.

 

Η SpaceX έχει επίσης ζητήσει άδεια για τη λειτουργία 1 εκατομμυρίου γήινων σταθμών. Αυτοί θα εκπέμπουν στην περιοχή 14,0-14,5 GHz (μέρος της “ζώνης Ku”) και θα λαμβάνουν στην περιοχή 10,7-12,7 GHz (μέρος της “ζώνης X”). Για λόγους σύγκρισης, τα σημερινά δίκτυα LTE λειτουργούν στα 600MHz έως 2,5GHz.

 

Υπάρχουσες απειλές στο διάστημα: διαστημικά σκουπίδια και οπλοποίηση

 

Μια σημαντική μακροπρόθεσμη ανησυχία μεταξύ όλων των διαστημικών κρατών και του ΟΗΕ είναι η συμφόρηση των τροχιών, η οποία σήμερα περιλαμβάνει περισσότερα από 500.000 κομμάτια σκουπιδιών και προβλέπεται να φτάσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια μέχρι το 2025.[lix] Το σύνδρομο Κέσλερ υποστηρίζει έναν καταρράκτη συγκρούσεων διαστημικών σκουπιδιών που θα μπορούσε να καταστήσει τις γήινες τροχιές άχρηστες για πολλές γενιές. [lx]

Ορισμένοι δορυφόροι λειτουργούν με πυρηνική ενέργεια και έχουν συμβεί ατυχήματα που επέτρεψαν σε πυρηνικό υλικό να φτάσει στη Γη (τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα) και να φορτώσει ραδιονουκλίδια στην ανώτερη ατμόσφαιρα, τα οποία μπορούν με την πάροδο του χρόνου να φτάσουν σπειροειδώς στο επίπεδο της θάλασσας. Με τα ραδιοϊστοπικά στοιχεία να έχουν χρόνο ημιζωής χιλιάδων ετών, είναι πιθανό να προκληθεί ενδεχόμενη βλάβη στο κοινό και στο περιβάλλον[lxi].

 

Το Πρόγραμμα West Ford το 1961 περιελάμβανε την τοποθέτηση σε τροχιά 480 εκατομμυρίων χάλκινων διπολικών κεραιών (βελόνες) σε τροχιά για τη διευκόλυνση της παγκόσμιας ραδιοεπικοινωνίας κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Αυτές οι βελόνες εξακολουθούν να συμβάλλουν στο πρόβλημα των διαστημικών σκουπιδιών.

 

Τον Νοέμβριο του 2018, η FCC ξεκίνησε μια συνολική αναθεώρηση των κανόνων της για τον μετριασμό των τροχιακών θραυσμάτων – αφού είχε δώσει άδεια για αρκετές χιλιάδες δορυφόρους. Μας λένε ότι δοκιμάζεται περισσότερη τεχνολογία για την καταπολέμηση της τεχνολογίας, όπως ακτίνες ιόντων ή δίχτυα καμάκι για τη σύλληψη των διαστημικών σκουπιδιών.

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η Ινδία κατέστρεψε τον δικό της δορυφόρο και δημιούργησε συντρίμμια που θεωρήθηκαν απειλή για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Το δεύτερο μείζον ζήτημα που προκαλεί μακροπρόθεσμη ανησυχία είναι η οπλοποίηση του διαστήματος.

Η Συνθήκη για το Διάστημα του 1967 κατοχύρωσε την αρχή της διατήρησης του διαστήματος ως κοινής κληρονομιάς της ανθρωπότητας, απαγορεύει τη στάθμευση όπλων στο διάστημα (άρθρο IV) και δεσμεύει τα συμβαλλόμενα κράτη να διεξάγουν όλες τις δραστηριότητές τους στο διάστημα λαμβάνοντας δεόντως υπόψη τα συμφέροντα όλων των άλλων κρατών[lxii].[lxii] Απαγορεύει επίσης τη χρήση πυρηνικών όπλων, αλλά δεν υπογράφηκε από τις ΗΠΑ ή τη Βόρεια Κορέα.

Από καιρό έχει αναγνωριστεί ότι η οπλοποίηση του διαστήματος για οποιονδήποτε σκοπό -είτε για επιθετικούς είτε για αμυντικούς σκοπούς, εναντίον οποιουδήποτε διαστημικού/αστρικού σώματος ή εναντίον στόχου που βρίσκεται στη Γη- θα μετέτρεπε ουσιαστικά τα διαστημικά αντικείμενα σε δυνητικούς στόχους και θα μετέτρεπε το διάστημα σε δυνητική ζώνη σύγκρουσης.”[lxiii] Η σύγκρουση στο διάστημα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη επειδή η αιτία των ανωμαλιών θα είναι ασαφής.

Παρόλα αυτά, τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ο πρόεδρος Τραμπ αποφάσισε να δημιουργήσει μια στρατιωτική διαστημική δύναμη. Το ΝΑΤΟ σκοπεύει να ανακηρύξει το διάστημα σε “πολεμικό πεδίο μάχης” αυτόν τον Δεκέμβριο. Η Γαλλία μόλις ανακοίνωσε τη δική της διαστημική διοίκηση για την προστασία των γαλλικών δορυφόρων, η οποία θα είναι εξοπλισμένη με πολυβόλα και όπλα λέιζερ. Το σαμποτάζ και ο πόλεμος θα έχουν ως στόχο τους δορυφόρους άλλων χωρών[lxiv].[lxiv] Μια τεχνική επίθεσης θα περιλαμβάνει τη σκόπιμη καθοδήγηση ευρυζωνικών ραδιοφωνικών μεταδόσεων για τη διακοπή των επικοινωνιών του δορυφόρου-στόχου.

 

Έχει μετατραπεί το σύστημα του προγράμματος έρευνας για το ενεργό σέλας υψηλής συχνότητας (HAARP) σε 5G;

 

 

Οι δυνατότητες του συστήματος High-frequency Active Auroral Research Project (HAARP) έχουν αξιοσημείωτη ομοιότητα με αυτές του 5G.

Το HAARP είναι ένας ιονοσφαιρικός θερμαντήρας που χρησιμοποιεί τράπεζες κεραιών τοποθετημένες σε φασικές συστοιχίες με δυνατότητα σχηματισμού δέσμης.

 

Όπως και το 5G, το HAARP μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σύστημα επικοινωνιών- έχει δυνατότητες διανοητικής διαταραχής- μπορεί να βλάψει σοβαρά την απόδοση του εγκεφάλου πολύ μεγάλων πληθυσμών- μπορεί να κάνει φωνή στο κρανίο- μπορεί να θερμάνει το δέρμα- μπορεί να αλλάξει τη συναισθηματική κατάσταση των ανθρώπων και ίσως ακόμη και να αλλάξει και να χειραγωγήσει τη σκέψη και τη συμπεριφορά- και μπορεί να δημιουργήσει μια ληθαργική ή ιδιαίτερα ενεργητική αντίδραση, όπως περιγράφεται στην παρακάτω συνέντευξη με τον Δρ Nick Begich, ο οποίος έχει γράψει αρκετά βιβλία για το HAARP[lxv].

Ο Begich είναι ο μεγαλύτερος γιος του αείμνηστου βουλευτή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αλάσκας, Nick Begich Sr. και της πολιτικής ακτιβίστριας Pegge Begich. Είχε εκλεγεί δύο φορές πρόεδρος τόσο της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών της Αλάσκας όσο και του Συμβουλίου Εκπαίδευσης του Άνκορατζ. Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου Angels don’t play this HAARP: Advances in Tesla technology και άλλα βιβλία.

Μια έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δημοσιεύθηκε στις 14 Ιανουαρίου 1999 αναφέρεται στο σύστημα HAARP (High-frequency Active Auroral Research Project) που εδρεύει στην Αλάσκα ως όπλο που περιλαμβάνει χειραγώγηση του περιβάλλοντος και ζητά πληροφορίες από τις ΗΠΑ σχετικά με τον κίνδυνο που ενέχει για τη δημόσια υγεία.

 

Το HAARP περιγράφηκε ως ένα ερευνητικό πρόγραμμα που χρησιμοποιεί μια επίγεια συσκευή, μια συστοιχία κεραιών που η καθεμία τροφοδοτείται από το δικό της πομπό, για να θερμαίνει τμήματα της ιονόσφαιρας με ισχυρές ραδιοακτίνες.

 

Η παραγόμενη ενέργεια θερμαίνει τμήματα της ιονόσφαιρας και δημιουργεί τρύπες σε αυτήν, η οποία είναι αυτή που μας προστατεύει από την εισερχόμενη κοσμική ακτινοβολία. Είχε διασυνδέσεις με 50 χρόνια εντατικής διαστημικής έρευνας για στρατιωτικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος Star Wars, για τον έλεγχο της ανώτερης ατμόσφαιρας και των επικοινωνιών.

 

Η έκθεση περιέγραφε το HAARP ως σοβαρή απειλή για το περιβάλλον, με ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην ανθρώπινη ζωή. Περιέγραφε ότι το HAARP παραβιάζει τη Σύμβαση για την απαγόρευση της στρατιωτικής ή οποιασδήποτε άλλης εχθρικής χρήσης τεχνικών τροποποίησης του περιβάλλοντος, τη Συνθήκη για την Ανταρκτική, τη Συνθήκη για το Διάστημα και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας.[lxvi] (Ντοκιμαντέρ για το HAARP με τον Δρ Nick Begich.Ντοκιμαντέρ για το HAARP από το History Channel.)

 

Στιγμιότυπα συνέντευξης με τον Dr. Nick Begich σχετικά με το HAARP, 10 Ιουνίου 2016

 

Συνεντευξιαζόμενος: Δρ: [Zbigniew] Brzezinski: το βιβλίο του το οποίο έγραψε τη δεκαετία του 1970 για το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, όταν ήταν καθηγητής εκεί στο Κολούμπια, όσον αφορά την έρευνα για τον εγκέφαλο και την ανθρώπινη συμπεριφορά. Και θα ξεκινήσω με αυτό. “Οι πολιτικοί στρατηγιστές μπαίνουν στον πειρασμό να εκμεταλλευτούν την έρευνα για τον εγκέφαλο και την ανθρώπινη συμπεριφορά. Ο γεωφυσικός Gordon McDonald, ειδικός στα προβλήματα του πολέμου, λέει ότι τα τεχνητά διεγερμένα ηλεκτρονικά χτυπήματα με ακριβή χρονισμό θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα μοτίβο ταλαντώσεων που παράγουν σχετικά υψηλά επίπεδα ισχύος σε ορισμένες περιοχές της Γης. με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε κανείς να αναπτύξει ένα σύστημα που θα εξασθενούσε σοβαρά την απόδοση του εγκεφάλου πολύ μεγάλων πληθυσμών σε επιλεγμένες περιοχές για μια παρατεταμένη περίοδο. Ανεξάρτητα από το πόσο βαθιά ενοχλητική είναι για κάποιους η σκέψη της χρήσης του περιβάλλοντος για τη χειραγώγηση της συμπεριφοράς με σκοπό την επίτευξη εθνικών πλεονεκτημάτων, η τεχνολογία που επιτρέπει μια τέτοια χρήση θα αναπτυχθεί πολύ πιθανόν μέσα στις επόμενες δεκαετίες.

06:55

Begich: Μπρζεζίνσκι δούλευε πραγματικά για τους μεγάλους του πλανήτη. Το βιβλίο του με τίτλο Between Two Ages, που γράφτηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970, πραγματικά μπαίνει στο θέμα – αν το διαβάσετε και αν μπορείτε να το βρείτε. Είναι πραγματικά μια πρόβλεψη για το τι θα συνέβαινε τεχνολογικά και οικονομικά σε κάθε μεγάλη χώρα του κόσμου και αυτή η πρόβλεψη έγινε πραγματικότητα. Αυτό για το οποίο μιλούσε ήταν η ιδέα της χειραγώγησης της ανθρώπινης συμπεριφοράς προς όφελος της κυβέρνησης, με άλλα λόγια, η αλλαγή της συναισθηματικής κατάστασης των ανθρώπων, ίσως ακόμη και η αλλαγή και η χειραγώγηση της σκέψης. Και έτσι το HAARP είναι το σημείο όπου άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια από αυτά. Όταν αρχικά δημοσιεύσαμε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, από τότε έχουμε κάνει πολλή δουλειά στην πλευρά των επιπτώσεων της τεχνολογίας αυτής στο μυαλό. Και μπορώ να πω το εξής: Το HAARP είναι μόνο ένα σύστημα που θα μπορούσε να μεταβάλει τις συναισθηματικές καταστάσεις.

07:59

Και επιστρέφει ακριβώς σε αυτό που έλεγε ο J. F. Gordon MacDonald, και αυτό ήταν το απόσπασμα του Brzezinski, ότι αν μπορέσουμε ποτέ να βρούμε πώς να χτυπήσουμε ηλεκτρονικά την ιονόσφαιρα με τον κατάλληλο τρόπο – και παραφράζω λίγο – θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε ένα σήμα στη Γη που θα χειραγωγούσε τη συμπεριφορά των ανθρώπων εντός της εμβέλειας αυτού του σήματος. Αυτό ακριβώς κάνει το HAARP. Το HAARP είναι ένας πομπός υψηλής συχνότητας που, αν τον παλμοδοτήσετε ή στείλετε την ενέργεια με τέτοιο τρόπο – θα μπορούσατε να σκεφτείτε αυτό το σήμα υψηλής ενέργειας ως σφυρί. Και τότε κυριολεκτικά χτυπάτε αυτό το σφυρί προς τα κάτω. Με κάθε χτύπημα του σφυριού, λαμβάνετε έναν παλμό και η ιονόσφαιρα αρχίζει να αντικατοπτρίζει αυτόν τον παλμό. Και η συνέπεια είναι ένα σήμα ELF – ένα σήμα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας που επιστρέφει στη Γη. Και αυτό χρησιμοποιείται για μια σειρά από διαφορετικές στρατιωτικές εφαρμογές, αλλά τυχαίνει επίσης να περνάει το κατώφλι για την κυρίαρχη εγκεφαλική δραστηριότητα μεταξύ 1 και 20 Hertz ή παλμούς ανά δευτερόλεπτο για την απλότητα. Έτσι, αυτό το είδος σήματος, σύμφωνα με τον J. F. Gordon McDonald και με μεταγενέστερη έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο Laurentian από τον Persinger, ότι αν μπορούσατε ποτέ να χτυπήσετε ηλεκτρονικά την ιονόσφαιρα με τον κατάλληλο τρόπο, πράγμα που μπορεί να κάνει τώρα το HAARP, μπορείτε να δημιουργήσετε μια συναισθηματική αλλαγή σε ένα τεράστιο τμήμα του πληθυσμού, δημιουργώντας μια ληθαργική αντίδραση ή μια ιδιαίτερα ενεργητική, ταραχώδη αντίδραση. Και αυτό θα επηρέαζε έναν μεγάλο αριθμό, ίσως και το 70% του πληθυσμού στην περιοχή όπου παράγεται το σήμα.

11.35

Begich: Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαδίκτυο, το ίδιο το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να επηρεάσει τους ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένα εξαιρετικό άρθρο που δημοσιεύθηκε από το US Army War College με τίτλο The Mind Has No Firewall, το οποίο εξετάζει όλες τις διάφορες μορφές παράδοσης τέτοιου είδους τεχνολογιών και το οποίο στην πραγματικότητα προέρχεται αρχικά από ένα ρωσικό στρατιωτικό περιοδικό που συζητά τις ίδιες ακριβώς τεχνολογίες. Και το γεγονός είναι ότι το HAARP είναι μόνο ένα σύστημα παράδοσης, αλλά οποιοδήποτε ηλεκτρομαγνητικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης και μιας ραδιοφωνικής εκπομπής, όπου ακούτε την κανονική σας εκπομπή, μπορείτε να μεταφέρετε ένα σήμα σε αυτό. Δεν θα εντοπίσετε καν ότι μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά. Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια του πρώτου Πολέμου του Κόλπου, την εποχή που ο Μπους ο πρεσβύτερος ήταν στον Λευκό Οίκο, υπήρχαν αναφορές στον σκωτσέζικο Τύπο μετά τον πόλεμο που προσπαθούσαν να εξηγήσουν τις μαζικές παραδόσεις Ιρακινών, όπου μερικοί άνθρωποι κατάφερναν να κάνουν εκατοντάδες να παραδοθούν και δεν μπορούσαν να το καταλάβουν. Και οι Ιρακινοί ήταν απλά κυριευμένοι από φόβο και πανικό. Και αυτό που ανακαλύψαμε ήταν ότι ο αμερικανικός στρατός, μέσω ενός προγράμματος που ονομαζόταν Project Solo, στην πραγματικότητα ενσωμάτωσε σήματα στις εκπομπές, λαμβάνοντας υπόψη την κανονική μουσουλμανική και τις προσευχές που άκουγαν οι αντίπαλοί μας, και δημιουργώντας αυτό το περιβάλλον όπου πραγματικά ένιωθαν τα συναισθήματα του φόβου και του πανικού. Έτσι, όταν τους ζητήθηκε να παραδοθούν, είχαν την τάση να το κάνουν. Και αυτό είναι το είδος του πράγματος που επιδιώκεται με αυτά τα μεγάλα συστήματα είναι να σπρώχνουν το πλήθος ή να σπρώχνουν το κοπάδι με έναν συγκεκριμένο τρόπο και στη συνέχεια όλοι οι άλλοι να συμμορφώνονται.

13:23

Συνέντευξη: 13:13: Είναι τόσο διαβολικό. Είναι τόσο κακό. Αναφέρατε λοιπόν, εκτός από το HAARP, ότι υπήρχαν και άλλες τεχνολογίες για τις οποίες μόλις μιλήσατε – ραδιόφωνο και διάφορα άλλα πράγματα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν. Αλλά υπάρχουν και άλλες τεχνολογίες μεγάλης κλίμακας που δεν γνωρίζουμε, όπως το HAARP, που κάνουν το ίδιο πράγμα. Ή μήπως αναφερόσασταν μόνο σε αυτά που μόλις εξηγήσατε – καλά – αυτά που είναι σε κοινή θέα;

Begich: Εννοώ από τους πύργους κινητής τηλεφωνίας και τα συστήματα κινητής τηλεφωνίας μέχρι τα συστήματα σταθερής τηλεφωνίας, τις συνήθεις ραδιοφωνικές εκπομπές AM/FM, την κίνηση στο Διαδίκτυο, και απλώς την παρουσία στο Διαδίκτυο. Όλα αυτά τα πράγματα μπορούν να αξιοποιηθούν με αυτόν τον τρόπο μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε οπτικά εφέ και αυτό γίνεται συχνά μέσω της τηλεόρασης, όπου δεν το έχετε πραγματικά ενσωματωμένο τόσο πολύ στον φορέα ήχου, αλλά το κάνετε στο φως, και τρεμοπαίζοντας το φως με έναν συγκεκριμένο ρυθμό τρεμοπαίγματος, μπορείτε να δημιουργήσετε μια συχνότητα που ακολουθεί την απόκριση που ο εγκέφαλος θα αντικατοπτρίζει και στη συνέχεια θα πέφτει στην κατάσταση. Και αυτό το σημείο μπαίνει σε κάποιο πραγματικά άπορο υλικό όταν σκέφτεστε πώς είναι οι άνθρωποι όταν επιστρέφουν από τη δουλειά στο σπίτι στο τέλος της ημέρας. Ανοίγουν τις ειδήσεις ή βλέπουν τηλεόραση και ο σύζυγός τους φωνάζει “Έλα, είναι ώρα για δείπνο, είναι ώρα για δείπνο”. Και είναι τελείως αδαείς – δεν το ακούνε γιατί στην πραγματικότητα βρίσκονται σε μια ελαφριά κατάσταση έκστασης ενώ παρακολουθούν το πρόγραμμα. Αυτό στην πραγματικότητα σας προγραμματίζει – είναι η ίδια κατάσταση στην οποία θα βρισκόσασταν, σε ένα είδος ελαφριάς υπνωτικής έκστασης, όπου οι πληροφορίες τροφοδοτούνται και δεν διακρίνονται πολύ καλά καθώς εισέρχονται στο υποσυνείδητο. Και εδώ είναι που μπαίνει ο κίνδυνος και οι περισσότεροι διαφημιστές και οι περισσότεροι άνθρωποι που μελετούν ψυχολογία κατανοούν ότι η συχνότητα ακολουθεί τις αντιδράσεις και όταν εφαρμόζεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορεί να αποτελέσει πολύ αποτελεσματική προπαγάνδα ή πολύ αποτελεσματική διαφήμιση.

50:00

Συνέντευξη: Γιατί το βάριο να είναι στην πατέντα, στα χημικά; Είναι αυτά τα δύο φαινόμενα [HAARP & chemtrails] βαθιά μπλεγμένα και συνδεδεμένα ή όχι; Και ακούγεται σαν να λέτε ότι ίσως δεν είναι.

Begich: Βάριο χρησιμοποιείται. Αυτό που κάνουν είναι να το εκτοξεύουν εκεί όπου αναμένεται να βρίσκονται οι γραμμές του μαγνητικού πεδίου της Γης. Και οι γραμμές του μαγνητικού πεδίου – αν μπορείτε να τις φανταστείτε – αν θυμάστε στο γυμνάσιο είχαν τους παλιούς μαγνήτες ράβδων που σας έδειχναν πώς οι γραμμές του μαγνητικού πεδίου το περιβάλλουν. Αν ρίξετε μερικά μικρά μεταλλικά ρινίσματα, μπορείτε να δείτε αυτές τις γραμμές της μαγνητικής δύναμης. Λοιπόν, η Γη έχει πολύ καθορισμένες γραμμές μαγνητικού πεδίου που ρέουν από το Νότιο Πόλο στο Βόρειο Πόλο και τέμνονται στους πόλους. Και έτσι, εισάγοντας βάριο στην ανώτερη ατμόσφαιρα και στην κατώτερη ιονόσφαιρα, όπου βρίσκονται αυτές οι γραμμές μαγνητικού πεδίου, κυριολεκτικά φωτίζονται. Και στη συνέχεια, όταν ενεργοποιείτε το HAARP, ένα από τα πράγματα που προσπαθείτε να κάνετε είναι να επιταχύνετε τα ηλεκτρόνια, να δημιουργήσετε ένα ενεργειακό φαινόμενο μέσα στις γραμμές του μαγνητικού πεδίου, το οποίο, αν μπορούσατε να το δείτε, θα έμοιαζε με ένα είδος κίνησης με φελλό γύρω από αυτές τις γραμμές του μαγνητικού πεδίου. Και το βάριοδημιουργεί αυτό που ονομάζεται “λάμψη του αέρα”, έτσι ώστε όταν ρίχνετε το σύστημα HAARP πάνω στις γραμμές του μαγνητικού πεδίου και το βάριο είναι παρόν, μπορείτε πραγματικά να δείτε αν δημιουργείτε αυτά τα επιταχυνόμενα ηλεκτρόνια που περιβάλλουν τις γραμμές του μαγνητικού πεδίου. Έτσι τους δίνει έναν τρόπο να δουν οπτικά αυτό που κατά τα άλλα θεωρητικά προσπαθούν να μοντελοποιήσουν. Και το έκαναν αυτό εδώ στην Αλάσκα. Στην πραγματικότητα, πιστεύω ότι το έχουν κάνει επίσης στο Tromsø της Νορβηγίας, αν και αυτό είναι εικασία εκ μέρους μου. Θα θυμάστε πριν από μερικά χρόνια αυτό το πολύ περίεργο φελλοειδές είδος λάμψης που έγινε αντιληπτό στη βόρεια Νορβηγία και είπαν ότι ήταν ένας ρωσικός πύραυλος που χάλασε ή κάποια τρελή ανοησία, αλλά στην πραγματικότητα αυτό θα ήταν λίγο πολύ αυτό που θα περιμένατε να δείτε κατά τη διάρκεια μιας αλληλεπίδρασης βαρίου-HAARP/μαγνητικού πεδίου-γραμμής. Και ο λόγος που ήθελαν να επιταχύνουν αυτά τα ηλεκτρόνια είναι – αν οι γραμμές μαγνητικού πεδίου ένα φυσικό μέρος της Γης λειτουργεί ως κυματοδηγός. Έτσι, η ενέργεια που αντλείται από το HAARP περικυκλώνει αυτόν τον κυματοδηγό και με το είδος της κίνησης του τιρμπουσόν πηγαίνει από το Βόρειο Πόλο στο Νότιο Πόλο και στη συνέχεια οποιοδήποτε αντικείμενο περνάει από εκεί και έχει ηλεκτρονικά μέσα, όπως ένας πύραυλος ICBM ή ένας δορυφόρος, τα ηλεκτρονικά τους διαταράσσονται και συντρίβονται. Έτσι, αρχικά σχεδιάστηκε για τον σκοπό μιας τεχνολογίας κατά των δορυφόρων/των πυραύλων. Και εδώ είναι που μπαίνει το βάριο.

65:28

… η πτυχή της τροποποίησης του καιρού ήταν να μετατρέπει την υγρασία σε μικροκύματα. Θα μπορούσε το HAARP να το κάνει αυτό επίσης;

Begich: Ναι, οπωσδήποτε. Και ξέρετε από πού προήλθε αυτή η τεχνολογία του δορυφορικού συστήματος ήταν στην πραγματικότητα ένα έγγραφο που είχε γράψει ο Δρ Eastland για την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος. Και αφορούσε τη χρήση της ενέργειας μικροκυμάτων για την εξάλειψη των ανεμοστρόβιλων. Και αυτό που οραματίζονταν ήταν είτε δορυφορική είτε ενδεχομένως επίγεια. Θα μπορούσατε στην πραγματικότητα – όταν ένα ψυχρό και ένα θερμό μέτωπο συναντιούνται, τότε έχουμε τη διατμητική δράση που σχηματίζει τον ανεμοστρόβιλο. Αν μπορούσατε να θερμάνετε το ψυχρό μέτωπο σε κάποιο βαθμό, έτσι ώστε, όταν συναντηθούν, να μην δημιουργηθεί αυτή η ενεργειακή διαφορά, θα μπορούσατε να εξουδετερώσετε αποτελεσματικά το ενδεχόμενο σχηματισμού ανεμοστρόβιλου. Και έτσι το Eastland πήρε αυτό το θέμα και το προχώρησε λίγο παραπέρα. Και βεβαίως, η ιδέα της θέρμανσης ορισμένων περιοχών για συγκεκριμένο αποτέλεσμα υπάρχει, είτε πρόκειται για τον μετριασμό των ανεμοστρόβιλων είτε, σε μια άλλη περίπτωση, ακριβώς πάνω από το HAARP ή προς την κατεύθυνση που στρέφετε τη δέσμη, μπορείτε κυριολεκτικά να ωθήσετε την ιονόσφαιρα αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα έξω από την κανονική της θέση. Και αυτό που συμβαίνει τότε είναι ότι η κατώτερη ατμόσφαιρα κινείται προς τα μέσα για να γεμίσει αυτό το κενό. Και κατά συνέπεια, τα τοπικά συστήματα πίεσης αλλάζουν ή η ροή του ρεύματος πίδακα μεταβάλλεται από άποψη κατεύθυνσης. Έτσι, αυτός είναι ένας άλλος τρόπος χειραγώγησης τεράστιων καιρικών μετώπων σε μαζική κλίμακα, χρησιμοποιώντας τα θερμαντικά στοιχεία του HAARP.

Αόρατο ουράνιο τόξο: ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία 5G και η εξέλιξη της ζωής στον πλανήτη Γη

80:30

Begich: Μήκους κύματος, όπως τα μικροκύματα, δεν μπορούν να διεισδύσουν στη Γη και να δουν πολύ βαθιά, οπότε χρειάζεστε αυτά τα μεγάλα μήκη κύματος για να σηματοδοτήσετε υποβρύχια σε βάθος. Και δημιουργούμε αυτά τα σήματα – τουλάχιστον όσο γνωρίζει το κοινό – μέσω κεραιών μήκους έως και 26 μιλίων που είναι θαμμένες στην αλυσίδα των Αλεούτιων, θαμμένες στο Μίσιγκαν και σε άλλα μέρη σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία σημάτων. Αυτό που έχουμε με το HAARP είναι η δυνατότητα να πάρουμε ένα όργανο στο έδαφος να το εντοπίσουμε στην Αλάσκα, να δημιουργήσουμε έναν παλμό στην ιονόσφαιρα που κάνει την ιονόσφαιρα αυτό το μεγάλο σύστημα κεραιών. Με άλλα λόγια, την αλλάζει από συνεχές ρεύμα, που είναι αυτό που είναι κανονικά, σε εναλλασσόμενο ρεύμα εναλλασσόμενου ρεύματος που λειτουργεί ως μια γιγαντιαία κεραία εκπομπής στον ουρανό που χειραγωγείται από το σήμα του HAARP στο έδαφος. Σκεφτείτε το λοιπόν ως plug-and-play. Συνδέετε το HAARP στην ιονόσφαιρα – τώρα η ιονόσφαιρα ενεργεί ως το σύστημα της κεραίας σας.

81:46

Begich: Μίλησα με τον κ. Μπέιτς: Καλύπτουμε τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας σε δύο βιβλία, το Controlling The Human Mind και πιο συγκεκριμένα το Earth Rising: Αυτή η ιδέα των όπλων κατευθυνόμενης ενέργειας, απομακρύνεται από την ιδέα των σφαιρών, των βομβών και των πυρομαχικών και διολισθαίνει προς την αξιοποίηση της ενέργειας στην ακατέργαστη μορφή της και τη χειραγώγηση της ενέργειας για οπλικές εφαρμογές. Πράγματα όπως η American Technology Corporation που αναπτύχθηκε μέσω ενός τύπου ονόματι Woody Norris – μπορείτε να ψάξετε για τον Woody Norris – κέρδισε το βραβείο Lemelson στο MIT για αυτή την τεχνολογία – αλλά χρησιμοποιώντας ακουστικό ετεροδυναμισμό – δύο αόρατα σήματα που αναπηδούν προς ένα άτομο. Μπορείτε πραγματικά να μεταδώσετε πληροφορίες φωνής και οι άνθρωποι ακούνε αυτή την παροιμιώδη φωνή στο κεφάλι τους. Αυτή η τεχνολογία ανατέθηκε και πωλήθηκε στο στρατό για, υποτίθεται, εφαρμογές ασφαλείας. Μερικά από τα άλλα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας: κάποιοι από εσάς μπορεί να θυμάστε το πιάτο μικροκυμάτων τοποθετημένο σε ένα Humvee που καυχιόταν πριν από περίπου μια δεκαετία. Και αυτό δημιουργεί μια ενέργεια απευθείας γύρω από ένα άτομο για σκοπούς ελέγχου ταραχών που δημιουργεί την αίσθηση της θερμότητας έως και 130 βαθμούς στην επιφάνεια του δέρματος, και κατά συνέπεια, κατά κάποιο τρόπο τρέχετε μακριά από αυτή την πηγή! Αλλά και αυτό είναι ένα όπλο κατευθυνόμενης ενέργειας. Αλλά η κατευθυνόμενη ενέργεια είναι πραγματικά σε τρία επίπεδα: (1) για να διαταράξει τα ηλεκτρονικά συστήματα αεροσκαφών ή τους υπολογιστές που ελέγχουν τον εξοπλισμό. Έτσι, δημιουργώντας ενεργειακά κύματα που διαταράσσουν τη ροή των πληροφοριών μέσω των κυκλωμάτων, μπορείτε να προκαλέσετε δυσλειτουργία του εξοπλισμού. Σε ένα υψηλότερο ενεργειακό επίπεδο, τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάψουν κυριολεκτικά κυκλώματα ή να προκαλέσουν την τήξη πραγμάτων και σε άλλα ενεργειακά επίπεδα, με έναν πιο κατευθυνόμενο τρόπο, μπορούν να στοχεύσουν τον μεμονωμένο χειριστή, προκαλώντας διανοητική σύγχυση και αποπροσανατολισμό, πράγμα που σημαίνει ότι το οπλικό σύστημα που ελέγχει το άτομο αυτό είναι ουσιαστικά άχρηστο αν δεν μπορεί να ελεγχθεί από τον χειριστή. Έτσι, αυτά τα είδη συστημάτων κατευθυνόμενης ενέργειας έχουν αναπτυχθεί, είναι διαθέσιμα και τεκμηριώνονται καλά στη βιβλιογραφία.

87:02

Begich: Όταν έχουμε συντονισμό ή αρμονία μεταξύ του πομπού και του δέκτη, τότε έχουμε το ωραίο καθαρό σήμα και μπορούμε να ακούσουμε τη φωνή μας μέσω ραδιοφώνου. Το ίδιο ισχύει και για τα πάντα. Υπάρχουν συχνότητες συντονισμού που αντιστοιχούν στα πάντα: σε κάθε κύτταρο του σώματός σας, σε κάθε στοιχείο, σε κάθε όργανο. Και έτσι, αν μπορείτε να χειριστείτε πολύ συγκεκριμένες συχνότητες, όπως ο συντονισμός ενός ραδιοφώνου, όπου δεν λαμβάνετε τίποτα παρά μόνο στατικό σήμα μεταξύ των σταθμών, αλλά όταν πετύχετε τη σωστή συχνότητα σήματος, κυματομορφή, ρυθμό παλμού, τότε λαμβάνετε όλη τη δράση. Και νομίζω ότι σε αυτό αναφερόταν πραγματικά ο JJ Thompson – ήταν αυτό το είδος της λεπτομερούς ρύθμισης, όπου θα μπορούσατε να ανακαλύψετε πού εμφανίζονται οι αστάθειες, το οποίο είναι ένα μεγάλο μέρος του HAARP και άλλων συστημάτων, έτσι ώστε να μπορέσετε στη συνέχεια να ενεργοποιήσετε αυτές τις αστάθειες, όχι τόσο με ένα μεγάλο σφυρί ενέργειας, αλλά με ακριβώς τη σωστή συχνότητα για να συντονίσετε το ραδιόφωνο ώστε να έχετε ακριβώς το σωστό αποτέλεσμα. Και αυτή θα ήταν η αναλογία που θα χρησιμοποιούσα και πιστεύω ότι αυτό είναι πιθανώς αυτό για το οποίο μιλούσε ο JJ Thompson. Περίπου την ίδια εποχή, ο Νίκολα Τέσλα μιλούσε για τον σχεδιασμό τεράστιων οπλικών συστημάτων που χρησιμοποιούσαν την ενέργεια ως ρίζα – την εναλλασσόμενη ενέργεια ειδικότερα. Και έβλεπε τη γη ως ένα μεγάλο γιγαντιαίο δυναμό, έναν μεγάλο εναλλασσόμενο κινητήρα που περιστρέφεται και δημιουργεί ρεύμα και πεδίο. Και εκεί είναι η δράση και έτσι αυτό που κάνουμε τώρα στον 21ο αιώνα είναι να μάθουμε πώς να συντονιζόμαστε.

88:43

Τηλεφωνητής: Διάβαζα κάτι από έναν τύπο που λεγόταν David Sarnoff, ο οποίος ήταν διευθυντής των εργαστηρίων της RCA, η οποία είναι αδελφή εταιρεία της General Electric. Και το 1946, δήλωνε ότι θα μπορούσαν να ελέγξουν τον καιρό με ραδιοκύματα. Το οποίο θεωρώ ότι πρέπει να σχετίζεται. Και ένας από τους συν-διευθυντές του ήταν κάποιος που λεγόταν Vladimir Zworykin. Και του ανατέθηκε από την Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών να αναπτύξει ένα πρόγραμμα για τον έλεγχο του καιρού. Το περίεργο με τον συγκεκριμένο Βλαντιμίρ Ζβορίκιν ήταν ότι ήταν ειδικός στις τηλεπικοινωνίες. Ήταν ένας από τους ανθρώπους πίσω από την τηλεόραση, οπότε ήταν ειδικός στην αποστολή ενέργειας μέσω της ατμόσφαιρας.

89:37

Begich: Όταν εξετάζετε όλη την επανάσταση των στρατιωτικών υποθέσεων, η RMA για την οποία μιλάει ο στρατός, είναι μια αναγνώριση ότι ο ενεργειακός χειρισμός της ενέργειας σας επιτρέπει ένα τεράστιο μεγαλύτερο φάσμα δυνατοτήτων. Και η τροποποίηση του καιρού, η παραγωγή σεισμών. Όλα αυτά τα πράγματα καθίστανται δυνατά. Καθώς αποκτάμε αυτή τη μεγαλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο μπορούμε κυριολεκτικά να παρεμβαίνουμε στο παγκόσμιο ηλεκτρικό κύκλωμα και αυτό είναι το αντικείμενο αυτών των συστημάτων.

90:10

Τηλεφωνητής: Χαίρομαι πολύ που το αναφέρατε αυτό γιατί ο JJ Thompson επέβλεπε το έργο της CTR Wilson. Και πάνω σε αυτό εργαζόταν – στην κατανόηση του παγκόσμιου ηλεκτρικού κυκλώματος. Και χρησιμοποιούσε θαλάμους νεφών, εξετάζοντας τις κοσμικές ακτίνες και πώς σχημάτιζαν σύννεφα στον θάλαμο νεφών του. Και αυτό συνέβαινε τη δεκαετία του 1890! Έτσι, έχουν μια πολύ μακροπρόθεσμη κατανόηση – ή τουλάχιστον μια επιστημονική προϋπόθεση για να αναπτυχθούν περαιτέρω, για να φτάσουν στο στάδιο όπου βρισκόμαστε όλο αυτό το διάστημα αργότερα, για να τροποποιήσουν και να ελέγξουν τον καιρό και το κλίμα.

Begich: Και αυτό για το οποίο μιλάμε σήμερα είναι αυτό που υπάρχει στην ανοιχτή βιβλιογραφία. Είναι η κορυφή του παγόβουνου. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω όλους ότι η κυβέρνησή μας και άλλες κυβερνήσεις δεν δημοσιεύουν απλώς πράγματα μέχρι να αναγκαστούν να το κάνουν ή όταν, κατά κάποιο τρόπο, τα ανακαλύψουν ανεξάρτητα.

92:10

Begich: HAARP: Πριν από τρία χρόνια, η Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι το HAARP θα κλείσει και όλοι μου πήραν συνέντευξη και είπα ότι δεν πρόκειται ποτέ να το κλείσουν. Τον επόμενο χρόνο, η DARPA το χρηματοδοτούσε και μετά από ένα χρόνο, η DARPA είπε ότι τελειώσαμε. Το κλείνουμε. Με χτύπησαν και πάλι τα μέσα ενημέρωσης και είπα όχι δεν πρόκειται να κλείσει και φέτος, το Κογκρέσο πριν από μια εβδομάδα μετέφερε πίσω το Πανεπιστήμιο της Αλάσκας και τώρα όλες αυτές οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες μπορούν να συνάψουν συμβόλαιο με το πανεπιστήμιο για να κάνουν το ίδιο πράγμα, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που κάνουν. Το μόνο που έκαναν ήταν να ανακατέψουν την τράπουλα και να το ρίξουν κάτω από τη χρηματοδότηση κάποιου άλλου και στη συνέχεια να το χρηματοδοτήσουν κάτω από άλλα κονδύλια. Και αυτό είναι τόσο χαρακτηριστικό της γραφειοκρατίας, ώστε το κοινό να νομίζει ότι, εντάξει, κλείσαμε τελικά όλη τη συζήτηση για αυτό το θέμα. Ενώ το μόνο που έκαναν ήταν να αλλάξουν τους παίκτες στο μπροστινό μέρος του έργου και αυτό είναι πολύ παραδοσιακό σε όλα τα στρατιωτικά έργα σε όλο τον κόσμο.

95:19

Begich: EISCAT (European Incoherent Scatter Scientific Association) το οποίο λειτουργεί μέσω της Νορβηγίας και του Tromsø και αυτό είναι και πάλι ένας ιονοσφαιρικός θερμαντήρας που αναπτύχθηκε για αυτό το είδος πειραματικού σκοπού. Και το χρησιμοποιούν σε συνδυασμό με το HAARP. Μπορείτε να το δείτε στα αρχικά έγγραφα σχεδιασμού του HAARP και εμφανίζεται σε όλη τη βιβλιογραφία.

96:03

Τηλεφωνητής: Έχω κοιτάξει τον ιονοσφαιρικό θερμαντήρα EISCAT (European Incoherent Scatter Scientific Association) και συνειδητοποίησα ότι το 2014 είχαν μια αναβάθμιση 16 εκατομμυρίων λιρών για να το κάνουν ένα ψηφιακό σύστημα με πανκατευθυντικές κεραίες ώστε να μπορούν να κάνουν πολλαπλά πειράματα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Begich: Αυτό συνέβη πριν από μερικά χρόνια. Κυκλοφόρησαν κάποιες νέες πατέντες και τώρα τις εφαρμόζουν στους ιονοσφαιρικούς θερμαντήρες, οι οποίοι τους έκαναν πολύ πιο ισχυρούς μέσα σε μικρότερο χώρο. Έτσι, η παλιά ιδέα ότι χρειαζόταν συστοιχίες χιλιομέτρων – δεν χρειάζεται πια. Η ψηφιακή τεχνολογία και οι νέες τεχνολογίες κεραιών σημαίνουν ότι μπορείτε να το κάνετε με πολύ συμπαγή τρόπο. Έτσι, το HAARP και το Tromsø σήμερα μπορούν να κάνουν όλα αυτά τα πράγματα που υπολόγιζε ο Eastland στις αρχικές του πατέντες και που απαιτούσαν συστοιχίες χιλιομέτρων. Αυτό δεν είναι απαραίτητο. Αυτό που υπάρχει σήμερα στον πλανήτη θα πραγματοποιήσει όλα αυτά που ο Eastland προέβλεψε τη δεκαετία του ’90, όταν πρωτοδημιούργησε αυτές τις πατέντες.

Τηλεφωνητής: Ο κ: Θα ήταν εφικτό να χρησιμοποιηθούν πύργοι κινητής τηλεφωνίας ή κινητής τηλεφωνίας σε συντονισμό για τη δημιουργία πεδίων ενέργειας στην κατώτερη ατμόσφαιρα ή στην ιονόσφαιρα για την τροποποίηση του καιρού;

Begich: Begich: Μπορεί να είναι, αλλά δεν έχω συγκεκριμένες πληροφορίες για να το σχολιάσω.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το HAARP είναι διαθέσιμες εδώ.

Περαιτέρω απόδειξη της παραφροσύνης: η εξάπλωση του 5G είναι καταστροφική για τη δημόσια υγεία

Ζούμε σε μια κοινωνία εξαιρετικά εξαρτημένη από την επιστήμη και την τεχνολογία στην οποία σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για την επιστήμη και την τεχνολογία – Carl Sagan

Για την κατανόηση του παγκόσμιου ηλεκτρικού κυκλώματος απαιτούνται τόσοι πολλοί διαφορετικοί τομείς της επιστήμης που η λειτουργία του παραμένει μυστήριο. Αλλά δεν πειράζει, ας αγνοήσουμε την προειδοποίηση του Olle Johansson ότι αυτές οι αναδιπλώσεις μπορεί να σταθούν σε αντίθεση με τη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη και τη συμβουλή του ότι πρέπει να προχωρήσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή. Ας μην ασχοληθούμε με καμία δοκιμή υγείας ή ασφάλειας των τεχνολογιών 5G.

Ας ρίξουμε την προσοχή στον άνεμο. Ας ξεχάσουμε όλο το διαστημικό δίκαιο, όπως η Συνθήκη για το Διάστημα του 1967, η οποία κατοχύρωσε την αρχή της διατήρησης του διαστήματος ως κοινής κληρονομιάς της ανθρωπότητας.1 Εξάλλου, “απουσιάζουν διατάξεις που θα ρύθμιζαν τις μεθόδους επίλυσης ενδεχόμενων διαφορών, οι οποίες συνήθως εμφανίζονται σε νομοπαρασκευαστικές συνθήκες, όπως η Συνθήκη της Ανταρκτικής του 1959″2.

Ας προχωρήσουμε αμέσως και ας τοποθετήσουμε 53.000 δορυφόρους 5G στις γήινες τροχιές για να προστεθούν στα εκατοντάδες εκατομμύρια κομμάτια διαστημικών σκουπιδιών και στις πηγές πυρηνικής ενέργειας που έχουμε ήδη τοποθετήσει εκεί. Ας τοποθετήσουμε χιλιάδες ψευδοδορυφόρους στη στρατόσφαιρα. Ας δικτυώσουμε τα πολιτικά αεροσκάφη για να μεταδίδουν ευρυζωνικές συνδέσεις στο έδαφος. Και ας ελπίσουμε για το καλύτερο. Ίσως σταθούμε τυχεροί και αποφύγουμε το σύνδρομο Κέσλερ. Αν όχι, θα μπορούσαμε πάντα να πηδήξουμε από το πλοίο και να φύγουμε για να σκουπίσουμε έναν άλλο πλανήτη κάπου αλλού.

Το MadFest δεν έχει όρια:

και ένα δίκτυο 5G σε μια πανεπιστημιούπολη, και τα δύο στην περιοχή Huazhong, όπου ζουν 230 εκατομμύρια άνθρωποι (Δεκέμβριος 2018).

Ο Γάλλος αστροφυσικός και φιλόσοφος Aurélien Barrau κατηγορεί: “Το 5G σκοτώνει… Θέλουμε να επιλέξουμε τη ζωή ή την ταχύτητα του τηλεφωνικού δικτύου;” (Μάρτιος 2019)

Σε σύγκριση των βλαβών στο DNA που προκαλούνται από την κινητή τηλεφωνία και άλλους τύπους ανθρωπογενών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, διαπιστώθηκε ότι τα πραγματικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία κινητής τηλεφωνίας με παραμέτρους όπως η ένταση, η συχνότητα, η έκθεση, η διάρκεια, η πόλωση, ο παλμός και η διαμόρφωση είναι σημαντικά πιο βιοδραστικά ακόμη και για πολύ μικρότερη διάρκεια έκθεσης από άλλα ηλεκτρομαγνητικά πεδία – κρίσιμη παράμετρος για την έντονη βιοδραστικότητα που αποδίδεται στην ακραία μεταβλητότητα των πολωμένων σημάτων ΜΤ, κυρίως λόγω των μεγάλων απρόβλεπτων μεταβολών της έντασης (Ιούλιος 2019)

Επιστημονική αξιολόγηση από ομοτίμους μελέτης-ορόσημο της αμερικανικής κυβέρνησης δείχνει “σαφείς ενδείξεις” ότι η ακτινοβολία από τα κινητά τηλέφωνα προκαλεί καρκίνο, συγκεκριμένα, έναν καρκίνο του καρδιακού ιστού σε αρουραίους που είναι πολύ σπάνιος για να αποτελεί τυχαίο φαινόμενο (Ιούλιος 2018)

Τα ποσοστά αυτοκτονιών στις ΗΠΑ στο υψηλότερο επίπεδο από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (Ιούνιος 2019)

Το προσδόκιμο ζωής στις ΗΠΑ παρουσιάζει την πρώτη τριετή πτώση από το 1915-1918 (Ιούνιος 2019)

Οι ασφαλιστές ανακοινώνουν τάση πρόωρων θανάτων (Μάρτιος 2019)

Επιστήμονας λέει ότι 1 στα 2 παιδιά που θα γεννηθούν το 2025 θα είναι αυτιστικό – κάτι σαφώς προκαλεί αυτή την κρίση υγείας ιστορικών διαστάσεων (2014)

Η Επιστημονική Επιτροπή της ΕΕ για την Υγεία, τους Περιβαλλοντικούς και τους Αναδυόμενους Κινδύνους (SCHEER) βαθμολογεί τις πιθανές επιπτώσεις στην άγρια ζωή από την αύξηση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από το 5G με μέγιστο 3 όσον αφορά την κλίμακα, τον επείγοντα χαρακτήρα και τις αλληλεπιδράσεις με άλλα οικοσυστήματα και είδη, δηλώνοντας ότι “Η έλλειψη σαφών στοιχείων για την ανάπτυξη κατευθυντήριων γραμμών έκθεσης στην τεχνολογία 5G αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακούσιων βιολογικών συνεπειών” (Ιαν. 2019)

Ιταλικό δικαστήριο στην πόλη Μόντσα αποφαίνεται ότι ο όγκος στον εγκέφαλο ακουστικού νευρώματος ενός υπαλλήλου αεροδρομίου είναι επαγγελματική ασθένεια που προκλήθηκε από την έκθεση στην ακτινοβολία ενός κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε για πάνω από 10 χρόνια για την εργασία του (Ιαν 2019)

 

Ελβετική μελέτη: Φεβρουαρίου 2019)

 

Η Πλανητική Ένωση για την Καθαρή Ενέργεια (PACE) χαρακτηρίζει το 5G “πείραμα πάνω στην ανθρωπότητα που συνιστά σκληρή, απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση” κατά παράβαση περισσότερων από 15 διεθνών συνθηκών και συμφωνιών (Φεβ 2019)

Οι Millennials – η πρώτη γενιά που μεγάλωσε με κινητά τηλέφωνα – βιώνουν μια άνευ προηγουμένου μείωση της υγείας τους όταν φτάνουν στα τέλη της δεκαετίας των 20 (Απρίλιος 2019)

Γάλλοι αγρότες μηνύουν το κράτος για μυστηριώδεις θανάτους αγελάδων που αποδίδουν στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (Απρίλιος 2019)

Φοιτητές πανεπιστημίου που χρησιμοποιούσαν τα smartphones τους πέντε ή περισσότερες ώρες την ημέρα είχαν 43% αυξημένο κίνδυνο παχυσαρκίας (Αύγουστος 2019)

Τα παιδιά εκτίθενται σε μαγνητικά πεδία από κινητά τηλέφωνα που παραβιάζουν το συνιστώμενο όριο ασφαλείας 3μΤ του ΠΟΥ κατά 20.000 φορές. (Παρουσίαση διαφανειών.) (Σεπτέμβριος 2019)

 

Ευθύνη: Οι κότες του 5G έρχονται στο σπίτι για να κουρνιάσουν

 

Μπορείτε να αγνοήσετε την πραγματικότητα, αλλά δεν μπορείτε να αγνοήσετε τις συνέπειες της αγνόησης της πραγματικότητας- Ayn Rand

Ο νόμος που θα έπρεπε να μας προστατεύει από το 5G αλλά δεν το κάνει επειδή αγνοείται

Μια νομική γνωμοδότηση που δόθηκε από ένα δανέζικο δικηγορικό γραφείο αναφέρει ότι η ανάπτυξη του 5G είναι παράνομη σύμφωνα με το ευρωπαϊκό και το διεθνές δίκαιο (75 σελίδες):

Η παρούσα νομική γνωμοδότηση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η δημιουργία και η ενεργοποίηση ενός δικτύου 5G, όπως περιγράφεται επί του παρόντος, θα ήταν αντίθετη με τους ισχύοντες ανθρώπινους και περιβαλλοντικούς νόμους που κατοχυρώνονται στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού, στους κανονισμούς της ΕΕ και στη Σύμβαση για τη διατήρηση της άγριας ζωής και των φυσικών οικοτόπων της Ευρώπης και στη Σύμβαση για τα μεταναστευτικά είδη (συμβάσεις της Βέρνης και της Βόννης. … Αυτό ισχύει και όταν η ακτινοβολία παραμένει εντός των ορίων που συνιστά η ICNIRP και χρησιμοποιούνται σήμερα στη Δανία καθώς και ευρέως εντός της ΕΕ.

Ένα διάσημο ελβετικό δικηγορικό γραφείο παρέχει νομική γνωμοδότηση, σύμφωνα με την οποία η τροποποίηση του διατάγματος της ελβετικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης για το προνόμιο των κατευθυντικών κεραιών δεν είναι νομικά αποδεκτή, διότι θα υπονομεύσει την προστασία της υγείας.

Η Διεθνής Έκκληση για να σταματήσει το 5G στη Γη και στο Διάστημα παρέχει πλήρη κατάλογο των διεθνών πράξεων που παραβιάζονται από την παράνομη εξάπλωση των τεχνολογιών 5G.

 

Προειδοποιήσεις σχετικά με την εξάπλωση του 5G

 

Σε μια παθιασμένη ομιλία του ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στις 24 Σεπτεμβρίου 2019, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι ο ψηφιακός αυταρχισμός δεν αποτελεί υλικό δυστοπικής φαντασίωσης αλλά μια αναδυόμενη πραγματικότητα. Περιέγραψε το Διαδίκτυο των πραγμάτων, τις “έξυπνες” πόλεις και την τεχνητή νοημοσύνη ως ένα γιγάντιο, σκοτεινό σύννεφο που κατεβαίνει όλο και πιο καταπιεστικά πάνω από το ανθρώπινο γένος, μια συγκεντρωτική δύναμη που αναδιαμορφώνει το μέλλον της ανθρωπότητας, πάνω στο οποίο το ανθρώπινο γένος δεν έχει κανέναν έλεγχο και από το οποίο, στο μέλλον, μπορεί να μην υπάρχει πουθενά να κρυφτεί.

Ρώτησε αν μπορούμε να εμπιστευτούμε στους αλγόριθμους τις ζωές και τις ελπίδες μας και αν θα πρέπει να επιτρέψουμε στις μηχανές να μας καταδικάσουν σε ένα ψυχρό και άκαρδο μέλλον σε έναν οργουελικό κόσμο σχεδιασμένο για λογοκρισία, καταστολή και έλεγχο. Υπενθύμισε την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και υποστήριξε τα ιδανικά της για την προάσπιση της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, της ιδιωτικής ζωής και της αλληλογραφίας, καθώς και του δικαιώματος αναζήτησης και διάδοσης πληροφοριών και ιδεών.

Προέτρεψε τις ακαδημαϊκές επιτροπές, τα διοικητικά συμβούλια εταιρειών και τις ομάδες βιομηχανικών προτύπων που γράφουν τα εγχειρίδια κανόνων του μέλλοντος, κάνουν ηθικές κρίσεις και επιλέγουν τι θα καταστεί ή δεν θα καταστεί δυνατό να βρουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ ελευθερίας και ελέγχου, μεταξύ καινοτομίας και ρύθμισης, μεταξύ ιδιωτικής επιχείρησης και κυβερνητικής εποπτείας. Επέμεινε ότι οι ηθικές κρίσεις που είναι συνυφασμένες με το σχεδιασμό της νέας τεχνολογίας πρέπει να γίνουν διαφανείς σε όλους και ότι πρέπει να καταβληθούν κοινές προσπάθειες για να συμφωνηθεί ένα κοινό σύνολο παγκόσμιων αρχών για τη διαμόρφωση των κανόνων και των προτύπων που θα καθοδηγούν την ανάπτυξη της αναδυόμενης τεχνολογίας.

Ο καθηγητής Em. Martin L. Pall πιστεύει ότι οι επιπτώσεις του 5G θα διαρκέσουν μήνες, όχι χρόνια, και αναμένει κατάρρευση της διανοητικής λειτουργίας, στειρότητα, κατεστραμμένη καρδιακή λειτουργία και κοινωνική κατάρρευση.

Τον Ιούλιο του 2019, ο πρόεδρος Πούτιν τόνισε τους περιβαλλοντικούς κινδύνους των νέων τεχνολογιών, λέγοντας: “Οι ελπίδες ότι οι ίδιες οι νέες τεχνολογίες θα σώσουν τον πλανήτη από την αυξανόμενη ανθρωπογενή επιρροή αποδείχθηκαν αυταπάτες. Η υποβάθμιση της φύσης και του κλίματος συνεχίζεται”.

Μια έκθεση της ΕΕ που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2019 παραδέχτηκε ότι το 5G είναι ένα τεράστιο πείραμα, εκφράζοντας το παράπονο ότι “δεν είναι δυνατόν να προσομοιωθούν ή να μετρηθούν με ακρίβεια οι εκπομπές 5G στον πραγματικό κόσμο” και δηλώνοντας ότι “ενδέχεται να προκύψουν πολύπλοκα αποτελέσματα παρεμβολών …, ιδίως σε πυκνές αστικές περιοχές”.

Τον Απρίλιο του 2019, η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ (NOAA) και η NASA συγκρούστηκαν με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC), η οποία εποπτεύει τα ασύρματα δίκτυα των ΗΠΑ, λέγοντας ότι η τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας επόμενης γενιάς θα μπορούσε να προκαλέσει παρεμβολές σε κρίσιμες δορυφορικές παρατηρήσεις της Γης. Τον Μάιο, οι μετεωρολόγοι προειδοποίησαν ότι η εισαγωγή των δικτύων κινητής τηλεφωνίας 5G θα μπορούσε να επηρεάσει σοβαρά την ικανότητα των μετεωρολόγων να προβλέπουν μεγάλες καταιγίδες, διαταράσσοντας τα ευαίσθητα δορυφορικά όργανα που χρησιμοποιούν για την παρακολούθηση των αλλαγών στην ατμόσφαιρα. Είπαν ότι το αποτέλεσμα θα ήταν μειωμένες προβλέψεις, φτωχότερες προειδοποιήσεις για μεγάλες καταιγίδες και απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Ο γαλλικός Εθνικός Οργανισμός Τροφίμων, Περιβάλλοντος και Επαγγελματικής Υγείας και Ασφάλειας (ANSES) προειδοποίησε σε μια έκθεση 400 σελίδων ότι τα φώτα LED στο σπίτι σας μπορούν να προκαλέσουν μη αναστρέψιμη βλάβη στα μάτια και να οδηγήσουν σε μια κατάσταση που εμποδίζει την όραση. Τον Οκτώβριο του 2019, η ANSES κάλεσε τις δημόσιες αρχές και τη βιομηχανία να αναλάβουν σοβαρά τις ευθύνες τους για τη δημόσια υγεία.

Ας μην ξεχνάμε ποτέ ότι τουλάχιστον το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού βασανίζεται ήδη από τη νόσο των μικροκυμάτων μέσω της ακούσιας έκθεσης στην περιβαλλοντική τοξίνη που είναι η τεχνητή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπεται από τις ασύρματες τεχνολογίες. Αποκαλούνται “ηλεκτρο-υπερευαίσθητοι”, σαν να φταίνε αυτοί που αρρωσταίνουν, ενώ στην πραγματικότητα φταίνε οι εταιρείες και οι χρήστες κινητών τηλεφώνων που επιλέγουν να τους ακτινοβολούν. Εάν το 5G αναπτυχθεί πλήρως, δεν θα έχουν πουθενά να κρυφτούν. Και το 5G είναι πιθανό να κάνει τους πάντες “ηλεκτρο-υπερευαίσθητους”, δηλαδή να τους βασανίσει. Έχουν εγκαταλειφθεί από τις αρχές σχεδόν σε όλες τις χώρες εκτός από τη Σουηδία. Μετά την εξάπλωση του 5G στην Ελβετία, ένα θαρραλέο ελβετικό mainstream περιοδικό, το L’Illustré, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των πρώτων θυμάτων του 5G στη Γενεύη: “Με το 5G, νιώθουμε σαν πειραματόζωα”.

Τον Αύγουστο του 2019, η νομοθετική συνέλευση της πολιτείας του Όρεγκον κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία με το νομοσχέδιο 283 της Γερουσίας και έδωσε εντολή στην υγειονομική αρχή της πολιτείας να επανεξετάσει τις μελέτες για τις επιπτώσεις στην υγεία από την έκθεση σε ακτινοβολία RF στα σχολεία και να συστήσει τρόπους μείωσης της έκθεσης των παιδιών στα σχολεία και να υποβάλει έκθεση το αργότερο έως τις 2 Ιανουαρίου 2021.

 

Πρέπει να γίνει επίκληση της αρχής της προφύλαξης

 

Η Αυστρία, το Βέλγιο, η Γερμανία και η Ελβετία ζήτησαν εκθέσεις για την υγεία ή συνέστησαν τη διενέργεια δοκιμών του 5G για την υγεία και την ασφάλεια. Οι ενέργειες αυτές παρέχουν λόγους για την επίκληση της αρχής της προφύλαξης. Δεν απαιτείται “βαρύτητα των αποδείξεων”, καθώς ακόμη και μία μόνο επιστημονική ένδειξη δυσμενών επιπτώσεων στην υγεία αρκεί για να καταδειχθεί η αμφιβολία και να ενεργοποιηθεί η επίκληση της αρχής της προφύλαξης.

Το αυστριακό κοινοβούλιο αναθέτει μελέτη σχετικά με τις επιπτώσεις των δικτύων 5G στην υγεία, ανταποκρινόμενο στις ανησυχίες του κοινού.

Ο Βέλγος υπουργός Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι οι Βρυξέλλες σταματούν την ανάπτυξη του 5G, λέγοντας: “Οι κάτοικοι των Βρυξελλών δεν είναι πειραματόζωα των οποίων την υγεία μπορώ να πουλήσω με κέρδος”. Αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει πλέον μεθοδολογία για την αποτελεσματική μέτρηση της ακτινοβολίας των κεραιών MIMO, οι οποίες έχουν το χαρακτηριστικό της μεταβολής του πεδίου στο χρόνο, στο χώρο και στην ένταση, σε αντίθεση με τις κεραίες που χρησιμοποιούνται για τα δίκτυα 2G, 3G και 4G, οι οποίες εκπέμπουν ακτινοβολία σταθερής έντασης και χώρου. Ως εκ τούτου, η Celine Fremault διαβεβαίωσε ότι, εφόσον δεν επιλύεται αυτό το τεχνικό εμπόδιο, δεν θα προχωρήσει περαιτέρω στη νομοθετική διαδικασία.

Η Γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας από την Ακτινοβολία (BfS) παραδέχεται ότι οι επιπτώσεις των υψηλότερων συχνοτήτων του 5G δεν έχουν ακόμη ερευνηθεί επαρκώς και συμβουλεύει ότι το 5G πρέπει να αναπτυχθεί με προσοχή (Μάρτιος 2019)

Η ελβετική κυβέρνηση ανακοινώνει τη θέσπιση ενός συστήματος παρακολούθησης για να καθησυχάσει τις ανησυχίες σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία από τις εκπομπές κινητών συχνοτήτων πέμπτης γενιάς (5G) και να εξομαλύνει την εξάπλωση της τεχνολογίας αιχμής.

 

 

Ρυθμιστικοί οργανισμοί: η αλεπού φυλάει το κοτέτσι

 

Ο Eric Van Rongen, πρόεδρος της ICNIRP [αυτοαποκαλούμενη διεθνής επιτροπή για την προστασία από μη ιονίζουσες ακτινοβολίες, αλλά στην πραγματικότητα απλώς μια γερμανική ΜΚΟ], της οργάνωσης της οποίας οι αδιαφανείς ανακοινώσεις σχετικά με τα διεθνή όρια στα οποία τα τηλέφωνα μπορούν να εκπέμπουν ραδιοσυχνότητες υιοθετούνται κατά περίεργο τρόπο από όργανα του ΟΗΕ, χαρακτήρισε το 5G “πείραμα δημόσιας υγείας”, δηλώνοντας ότι “θα είναι απαραίτητο να αποκτηθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση και τυχόν προβλήματα υγείας που μπορεί να προκύψουν από μια επίδραση αυτής της έκθεσης”. Τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή του: “Γιατί όλοι παίρνουν τη θέση της icnirp για τα ΗΜΠ ως χρυσό πρότυπο;”, απάντησε: “Ε, δεν ξέρω. Επιλέγουν να το κάνουν”.

Τον Ιανουάριο του 2019, η δημοσιογραφική ομάδα Investigate Europe δημοσίευσε το άρθρο “The ICNIRP Cartel: Who’s Who in the EMF Research World, an interactive graphic”, αποκαλύπτοντας τις συγκρούσεις συμφερόντων μεταξύ των μελών της ICNIRP. Ένα άλλο άρθρο εξηγεί πώς το icnirp και άλλοι οργανισμοί και μια πολιτική απόφαση 30 ετών δημιούργησαν και στη συνέχεια συγκάλυψαν ένα παγκόσμιο σκάνδαλο δημόσιας υγείας.

Τον Μάρτιο του 2019, ο Αμερικανός βουλευτής του Νιου Τζέρσεϊ, Andy Kim, έστειλε επιστολή, σημειώνοντας ότι: “Οι ισχύοντες κανονισμοί που διέπουν την ασφάλεια των ραδιοσυχνοτήτων (RF) τέθηκαν σε ισχύ το 1996 και δεν έχουν ακόμη επανεκτιμηθεί για τεχνολογίες νεότερης γενιάς”.

Με βάση δεδομένα από μια έρευνα του 2017 σε διαμέρισμα 6ου ορόφου στο Östermalm της Στοκχόλμης με σταθμό βάσης GSM/3G/4G LTE σε απόσταση μόλις 12 μέτρων, προέκυψε ότι θα χρειάζονταν 666.000 τέτοιοι σταθμοί βάσης πριν παραβιαστούν οι γελοία υψηλές λεγόμενες κατευθυντήριες γραμμές ασφαλείας της ICNIRP.

Το τεύχος Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2019 του περιοδικού Municipal Lawyer δημοσίευσε άρθρο με τίτλο Putting the Cart Before the Horse – The FCC’s ‘5G First, Safety Second’ Policy, στο οποίο αναφέρεται ότι η FCC θα έπρεπε να έχει ολοκληρώσει την αναθεώρηση των προτύπων RF πριν ανοίξει τις πύλες για την ανάπτυξη εκατοντάδων χιλιάδων πομπών μικρών κυψελών για το 5G. Οι κανόνες που εγκρίθηκαν από την FCC το 1996 σχεδιάστηκαν για να προστατεύουν μόνο από τις θερμικές επιπτώσεις της έκθεσης σε RF και όχι από τις βιολογικές επιπτώσεις, τις οποίες η icnirp απορρίπτει πλήρως.

Οι συγγραφείς του βιβλίου 5G Wireless Communication and Health Effects-A Pragmatic Review Based on Available Studies Regarding 6 to 100 GHz, που χρηματοδοτήθηκε από την Deutsche Telekom, δήλωσαν ότι “Οι διαθέσιμες μελέτες δεν παρέχουν κατάλληλες και επαρκείς πληροφορίες για μια ουσιαστική αξιολόγηση της ασφάλειας ή για το ερώτημα σχετικά με τις μη θερμικές επιδράσεις και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι: “Συνοπτικά, η πλειονότητα των μελετών με εκθέσεις MMW δείχνουν βιολογικές αντιδράσεις”.

Τον Ιούνιο του 2019, το EMFOff! δημοσίευσε ένα αποκαλυπτικό άρθρο για τη διαφθορά στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας: The WHO Cover-Up That is Costing Us the Earth. Βίντεο και έγγραφο PDF. Τα παιδιά εκτίθενται σε μαγνητικά πεδία από κινητά τηλέφωνα που παραβιάζουν το συνιστώμενο από τον ΠΟΥ όριο ασφαλείας των 0,3μΤ κατά 20.000 φορές. (Παρουσίαση διαφανειών.)

Νομικές υποθέσεις κατά της ανάπτυξης του 5G ή των κινητών τηλεφώνων έχουν ξεκινήσει σε διάφορες χώρες

 

Καναδάς:

 

Η ΜΚΟ Action Judiciaire contre la 5G (Νομική δράση κατά του 5G) σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όλα τα νομικά μέσα που έχει στη διάθεσή της για να απαιτήσει από όλες τις ενδιαφερόμενες αρχές να σταματήσει επειγόντως η ανάπτυξη του ασύρματου δικτύου 5G, μεταξύ άλλων και από δορυφόρους στο διάστημα: τον Κώδικα της Νυρεμβέργης, το Καταστατικό της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, τον Νόμο περί εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τηΔιακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τον Καναδικό Χάρτη Δικαιωμάτων και Ελευθεριών και τον Χάρτη των Δικαιωμάτων και Ελευθεριών του Ανθρώπου (Charte des droits et libertés de la personne).

Στο Τορόντο, η Καναδική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών καταθέτει αίτηση στο δικαστήριο για να σταματήσει το έργο “έξυπνης πόλης” της Sidewalk Labs (θυγατρική της Alphabet/Google) ως “αντισυνταγματικό”, επειδή θα επέτρεπε “ιστορικά πρωτοφανή, μη συναινετική, ακατάλληλη μαζική παρακολούθηση και εμπορευματοποίηση προσωπικών δεδομένων”.

 

ΗΠΑ:

 

Χρήστες κινητών τηλεφώνων μηνύουν την Apple και τη Samsung για έκθεση σε ακτινοβολία. Η Andrus Anderson στο Σαν Φρανσίσκο εκπροσωπεί 16 ενάγοντες κατά της Apple και της Samsung σε μια διαμάχη που ορισμένοι στην ιατρική και επιστημονική κοινότητα φέρονται να αποκαλούν “Phone Gate”.

Κατατέθηκε αγωγή για την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων. Μια νέα αγωγή υποστηρίζει ότι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μπορεί να προσπαθούν να αποκρύψουν πόση ακτινοβολία εκπέμπουν οι συσκευές τους. Ο δικηγόρος Bart Goplerud από το West Des Moines της Αϊόβα καταθέτει μήνυση υποστηρίζοντας ότι η Apple και η Samsung παραποιούν τους κινδύνους ασφαλείας.

 

Γαλλία:

Ο Γαλλικός Εθνικός Οργανισμός Συχνοτήτων (ANFR) ανακοινώνει την απόσυρση από την αγορά και την ανάκληση του τηλεφώνου ECHO Horizon Lite μετά από μέτρα ελέγχου του “κορμού” του ειδικού ρυθμού απορρόφησης (SAR), τα οποία αποκάλυψαν ότι υπήρξε υπέρβαση του εγκεκριμένου ρυθμιστικού ορίου. Πρόκειται για το 18ο μοντέλο smartphone που εντοπίζεται στη Γαλλία από το ANFR για υπέρβαση του SAR “κορμού” ή “κεφαλής”.

Η ΜΚΟ Alert Phonegate ξεκινά ομαδική αγωγή κατά της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας Nokia για την πώληση “έξυπνων” κινητών τηλεφώνων που η γαλλική Εθνική Υπηρεσία Συχνοτήτων (ANFR) έδειξε ότι υπερβαίνουν το ευρωπαϊκό όριο του ειδικού ρυθμού απορρόφησης (SAR). Η εξαπάτηση αυτή διευκολύνεται από την έναρξη ισχύος της νέας ευρωπαϊκής οδηγίας (2014/53/ΕΕ), η οποία έχει χαλαρώσει τους ελέγχους επιτρέποντας στους κατασκευαστές να αυτοπιστοποιούν τα προϊόντα τους.

 

ΗΠΑ:

Η εταιρεία Erin Brockovich συμμετέχει στην αγωγή πολιτών για το 5G που ασκήθηκε από το Ίδρυμα Λαϊκής Πρωτοβουλίας κατά της FCC και του νόμου περί τηλεπικοινωνιών του 1996.

 

Δανία:

 

Η δανέζικη ομάδα Landsindsamlingen mod5G ανακοινώνει ότι μηνύει το δανέζικο κράτος επειδή σχεδίασε την εφαρμογή του νέου δικτύου κινητής τηλεφωνίας 5G σε όλη τη Δανία έως το έτος 2020 χωρίς να έχει διεξαχθεί κανενός είδους υγειονομικός έλεγχος σε σχέση με τη μακροχρόνια έκθεση των ανθρώπων ή να ληφθούν υπόψη οι βλαβερές συνέπειες για τα αγέννητα παιδιά, τα παιδιά και τη φύση.

 

Οι αγωγές ευθύνης πολλαπλασιάζονται τώρα

 

Οι αναθεωρήσεις ενός πορτογαλικού διατάγματος σχετικά με την ασφάλιση ευθύνης αποδεικνύουν σαφώς ότι η πορτογαλική κυβέρνηση δεν έχει καμία πρόθεση να απαιτήσει από τις δορυφορικές εταιρείες να αποκτήσουν επαρκή ασφάλιση για να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους βάσει της Σύμβασης για τη διεθνή ευθύνη για ζημίες που προκαλούνται από διαστημικά αντικείμενα (Σύμβαση περί ευθύνης), η οποία αναπτύσσει το άρθρο 7 της Συνθήκης για το Διάστημα και προβλέπει ότι το κράτος εκτόξευσης είναι απολύτως υπεύθυνο να καταβάλει αποζημίωση για ζημίες που προκαλούνται από τα διαστημικά του αντικείμενα στην επιφάνεια της Γης ή σε αεροσκάφη, και υπεύθυνο για ζημίες που οφείλονται σε σφάλματά του στο διάστημα. Η Σύμβαση προβλέπει επίσης διαδικασίες για τον διακανονισμό αξιώσεων αποζημίωσης.

Ο ορισμός του όρου “κράτος εκτόξευσης” σύμφωνα με τη Σύμβαση περί ευθύνης είναι ο εξής:

Κράτος που εκτοξεύει ή φροντίζει για την εκτόξευση διαστημικού αντικειμένου,

Κράτος από το έδαφος ή την εγκατάσταση του οποίου εκτοξεύεται διαστημικό αντικείμενο.

Δεδομένου ότι τα διαστημικά αντικείμενα, ιδίως οι δορυφόροι 5G που ενδέχεται να καταστρέψουν τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, θα μπορούσαν να προκαλέσουν γιγαντιαίες αξιώσεις αποζημίωσης που αφορούν μεγάλα εδάφη και πληθυσμούς, πολύτιμη περιουσία στη Γη ή στο διάστημα και ζημίες στο περιβάλλον, τα κράτη εκτόξευσης και οι εμπορικές εταιρείες πρέπει να υποχρεούνται να συνάπτουν επαρκή ασφάλιση αστικής ευθύνης. Σημειώνεται ότι κατασκευάζονται με ταχείς ρυθμούς πολλά μικρά διαστημοδρόμια για να εξυπηρετήσουν την προγραμματισμένη ανάπτυξη άνω των 50.000 δορυφόρων 5G.

Ο Πορτογαλικός Διαστημικός Οργανισμός θα δημιουργηθεί νομικά στις αρχές του 2020 και θα εδρεύει στις Αζόρες, στο νησί Σάντα Μαρία, όπου σκοπεύει να εγκαταστήσει μια βάση για την εκτόξευση μικρών δορυφόρων. Σημειώνεται ότι η Πορτογαλία δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος της σύμβασης περί ευθύνης. Εάν σκοπεύει να επωφεληθεί από αυτό εις βάρος του υπόλοιπου κόσμου, τα άτομα που εμπλέκονται θα εντοπιστούν και θα θεωρηθούν ατομικά υπεύθυνα. Η διπλωματική ασυλία δεν παρέχει καμία ασυλία κατά της δίωξης για απόπειρα εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.

Σημειώνεται επίσης ότι οι εμπορικές εταιρείες δεν έχουν καμία δουλειά να εκτοξεύουν δορυφόρους χωρίς επαρκή ασφάλιση. Η Γη δεν είναι προς πώληση στον χαμηλότερο πλειοδότη ή σε μια πρόθυμη νεοσύστατη επιχείρηση.

 

Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες και οι αντασφαλιστές δεν θα ασφαλίσουν κατά της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Είναι σαφές ότι επικαλούνται τη δική τους εκδοχή της αρχής της προφύλαξης για να προστατεύσουν τα κέρδη τους. Ποιος, λοιπόν, πρέπει να αναλάβει τον κίνδυνο;

Εμείς, οι άνθρωποι, δεν αποδεχόμαστε αυτό το ρίσκο. Δεν συμφωνούμε με αυτή την παράλογη ανάπτυξη του 5G και δεν συναινούμε σε αυτήν.

Απαιτούμε από όλες τις εμπορικές εταιρείες που εκτοξεύουν δορυφόρους να συνάψουν επαρκή ασφάλιση, που σημαίνει τουλάχιστον δισεκατομμύρια δολάρια, δεδομένου του τι διακυβεύεται και δεδομένων των νόμων που απαιτούν υπευθυνότητα και λογοδοσία.

Πώς περιμένετε από μια εμπορική εταιρεία να φροντίσει να προκαλέσει περισσότερα διαστημικά σκουπίδια, για παράδειγμα; Μια εταιρεία υποχρεούται από το νόμο να αποκομίζει κέρδη για τους μετόχους της. Οι εταιρείες δεν έχουν ηθική πυξίδα και ακόμη και αν είχαν, το καθήκον εμπιστοσύνης τους θα απαγόρευε ενέργειες που οδηγούν σε μείωση των κερδών με κίνητρο την ηθική λογική.

 

Τα πρόστιμα της Πορτογαλίας για παραβάσεις του διατάγματός της σχετικά με τις δορυφορικές δραστηριότητες ορίζονται σε μόλις 250 έως 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το άρθρο 19 του πορτογαλικού νομοθετικού διατάγματος 16/2019 της 22ας Ιανουαρίου 2019, οι φορείς εκμετάλλευσης δορυφόρων υποχρεούνται να διαθέτουν ασφάλιση αστικής ευθύνης, η οποία πρέπει να επιδεικνύεται κάθε Ιανουάριο, αλλά η απαίτηση αυτή μπορεί να εξαιρεθεί στην περίπτωση διαστημικών αντικειμένων μικρών διαστάσεων και χωρικών λειτουργιών που ασκούνται αποκλειστικά για επιστημονικούς σκοπούς, έρευνα και ανάπτυξη ή εκπαίδευση και κατάρτιση. Η ενέργεια αυτή της κυβέρνησης της Πορτογαλίας είναι παράνομη βάσει της Σύμβασης περί ευθύνης.

Ορισμένες ομάδες έχουν κινήσει αγωγές ευθύνης κατά των μερών που αναπτύσσουν το 5G.

 

Ακολουθεί μια επιλογή.

 

Γαλλία:

Μετά από νίκες για τα άτομα με “ηλεκτροϋπεραισθησία” (EHS) στην Τουλούζη (Μάρτιος) και στο Μπορντό (Μάιος), το Tribunal de grande instance του FOIX εκδίδει απόφαση για την προστασία των ατόμων με EHS που δεν μπορούν να ανεχθούν τη βρώμικη ηλεκτρική ενέργεια που διαχέεται από τους “έξυπνους” μετρητές.

 

Διεθνής:

 

Η έκθεση της ασφαλιστικής εταιρείας Swiss Re σχετικά με τις νέες αναδυόμενες πληροφορίες για τους κινδύνους αναφέρει ότι “οι υπάρχουσες ανησυχίες σχετικά με τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (ΗΜΠ) είναι πιθανό να αυξηθούν. Μια αύξηση των απαιτήσεων ευθύνης θα μπορούσε να είναι μια πιθανή μακροπρόθεσμη συνέπεια. … η διακοπή και η υπονόμευση της πλατφόρμας 5G θα μπορούσε να προκαλέσει καταστροφικές, σωρευτικές ζημίες”.

 

Ιταλία:

 

Το περιφερειακό διοικητικό δικαστήριο του Λάτσιο αποφασίζει ότι τα υπουργεία Περιβάλλοντος, Υγείας και Παιδείας έχουν προθεσμία έξι μηνών για να ξεκινήσουν εκστρατείες ενημέρωσης σχετικά με τους κινδύνους που συνδέονται με τη χρήση κινητών τηλεφώνων.

 

Ολλανδία:

Μέλη του Κοινοβουλίου στην Ολλανδία επιμένουν ότι πρέπει να διεξαχθεί έρευνα για την ακτινοβολία πριν από οποιαδήποτε έγκριση του δικτύου 5G.

Αγωγή ευθύνης πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά των εταιρειών τηλεπικοινωνιών 5G. Η Nationale Bond tegen Overheidszaken (NBO- Εθνική Ένωση κατά των Κρατικών Υποθέσεων) έχει ξεκινήσει αγωγή ευθύνης με 4.000 ενάγοντες μέχρι σήμερα. Η χρέωση ανέρχεται σε 1.000 ευρώ ανά ημέρα κατά την οποία το 5G είναι ενεργό, μαζί με χρέωση 2.000 ευρώ όταν μια κεραία 5G βρίσκεται σε ακτίνα 250 μέτρων από την οικία του ενάγοντος. Κάθε ενάγων μπορεί να δικαιούται κατά νόμο ετήσιο τέλος έως και 730.000 ευρώ, εάν το δίκτυο 5G είναι ενεργοποιημένο. Η αγωγή βασίζεται σε προηγούμενες δικαστικές επιτυχίες της NBO κατά των ασφαλιστικών εταιρειών υγείας. Η δράση ευθύνης λειτουργεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2019.

 

Ελβετία:

Η κυβέρνηση διορίζει ομάδα εμπειρογνωμόνων για να διερευνήσει τους κινδύνους που συνεπάγεται η εισαγωγή του 5G, τα πορίσματα της οποίας θα πρέπει να δημοσιευθούν έως το τέλος του 2019. Η Ελβετική Ομοσπονδία Ιατρών καλεί επίσης σε προσοχή, υποστηρίζοντας ότι “όσο δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη ότι η αύξηση των ορίων ακτινοβολίας δεν θα έχει αντίκτυπο στην υγεία, πρέπει να απέχει κανείς από την αύξησή τους”.

 

Ηνωμένο Βασίλειο:

 

Το EM Radiation Research Trust προειδοποιεί την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με το 5G εν μέσω βαθύτατων ανησυχιών για την υγεία παγκοσμίως, ζητώντας την πλήρη απαγόρευση της επικίνδυνης μη δοκιμασμένης τεχνολογίας 5G σε απάντηση στη διαβούλευση της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου που ζητά προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις στα δικαιώματα επιτρεπόμενης ανάπτυξης για την ανάπτυξη του 5G για την επέκταση της κάλυψης κινητής τηλεφωνίας. Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την επιστολή ειδοποίησης.

 

ΗΠΑ:

 

Κατατίθεται ομαδική αγωγή κατά της FCC από 62 φορείς και δήμους σε όλες τις ΗΠΑ. με στόχο να επιβραδυνθεί αρχικά και στη συνέχεια να ακυρωθεί η “διαταγή και η διαπιστωτική απόφαση της FCC που αποσκοπεί στον εξορθολογισμό της ανάπτυξης ασύρματων εγκαταστάσεων με την κατάργηση της εξουσίας της τοπικής αυτοδιοίκησης”.

 

Οι αξιώσεις ευθύνης από τις πυρκαγιές αναγκάζουν την Pacific Gas & Electric να διακόψει το ρεύμα σε 700Κ πελάτες. Πέντε από τις 10 πιο καταστροφικές πυρκαγιές στην ιστορία της Καλιφόρνιας οφείλονται, τουλάχιστον εν μέρει, σε εξοπλισμό που ανήκει στην PG&E, την εταιρεία κοινής ωφέλειας που παρέχει ρεύμα σε 16 εκατομμύρια ανθρώπους στο πάνω μισό της πολιτείας. Εν μέρει λόγω των απαιτήσεων ευθύνης από τα θύματα των προηγούμενων πυρκαγιών, αξίας 8,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η PG&E βρίσκεται εν μέσω πτώχευσης.

 

Η εφημερίδα Chicago Tribune διαπιστώνει ότι τα δημοφιλή κινητά τηλέφωνα που ελέγχθηκαν για ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων υπερβαίνουν το νόμιμο όριο ασφαλείας, σε ορισμένες περιπτώσεις υπερδιπλάσιο από αυτό που η Apple ανέφερε στις ομοσπονδιακές ρυθμιστικές αρχές από τις δικές της δοκιμές. Η FCC διεξάγει έρευνα.

 

Το Εφετείο του Ένατου Κυκλώματος επιβεβαιώνει το δικαίωμα της πόλης του Μπέρκλεϊ να απαιτεί από τους εμπόρους λιανικής πώλησης κινητών τηλεφώνων στην πόλη να ενημερώνουν τους υποψήφιους πελάτες για τις κατευθυντήριες γραμμές ασφαλείας των κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων για τη διασφάλιση της ασφάλειας των καταναλωτών, οι οποίες εγκρίθηκαν τον Μάιο του 2015.

 

Οι εταιρείες θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι το ρεύμα γυρίζει και οι άνθρωποι αρχίζουν να κερδίζουν πολύ μεγάλες αγωγές κατά της μεγάλης εγκληματικότητας. Η Bayer καταδικάστηκε να καταβάλει αποζημίωση 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μια τρίτη δίκη για τον καρκίνο Roundup και ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη με την πτώχευση. Έχοντας εξαγοράσει τη Monsanto, η Bayer ανακάλυψε ένα τμήμα “μαύρων επιχειρήσεων” της Monsanto που είχε ασχοληθεί με τη δημιουργία και τη διατήρηση “λιστών θανάτου” δημοσιογράφων, νομοθέτες και ρυθμιστικές αρχές που θα εξοντώνονταν αν αντιδρούσαν στην κακή ατζέντα των ΓΤΟ και των τοξικών χημικών ουσιών ζιζανιοκτόνων γλυφοσάτης που κατακλύζουν τώρα την παγκόσμια προσφορά τροφίμων.

Εν μέρει λόγω των απαιτήσεων ευθύνης από τα θύματα προηγούμενων πυρκαγιών, αξίας 8,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας PG&E της Καλιφόρνιας βρίσκεται εν μέσω πτώχευσης.

 

Μια ομάδα γνωστή ως Irregulators αμφισβητεί μια απόφαση της FCC που διευκόλυνε ένα από τα μεγαλύτερα λογιστικά σκάνδαλα στην αμερικανική ιστορία. Κατηγορούν την FCC ότι επέτρεψε στις εταιρείες τηλεπικοινωνιών της χώρας να εμπλακούν σε μια απάτη με λογιστικά ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα, η οποία κόστισε στους χρήστες των τηλεπικοινωνιών, στις πολιτείες και στους φορολογούμενους περίπου 50-60 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως κατά την τελευταία δεκαετία.

 

Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών προειδοποιούν τους μετόχους τους για την ευθύνη που προκύπτει από τραυματισμούς από κινητά τηλέφωνα. Η ευθύνη είναι η αχίλλειος πτέρνα των εταιρειών και των οργανισμών.

 

Σηκωθείτε! Αναλάβετε δράση!

Να είσαι ή να μην είσαι: αυτό είναι το ερώτημα. Αν είναι ευγενέστερο στο μυαλό να υποφέρει κανείς τις σφεντόνες και τα βέλη της εξωφρενικής τύχης, ή να πάρει τα όπλα ενάντια σε μια θάλασσα προβλημάτων – Σαίξπηρ

Η Γη είναι το σπίτι μας. Θρέφει εμάς και όλα τα άλλα πλάσματα που ζουν εδώ μαζί μας. Αν είστε σαν εμένα, μπορεί συχνά να στέκεστε μπροστά σε ένα δέντρο και να νιώθετε ερημωμένη στην ιδέα της παράλογης καταστροφής του για το χρηματικό κέρδος κάποιου άλλου. Είναι δύσκολο για τους περισσότερους από εμάς να πιστέψουμε ότι οι ψυχοπαθείς που πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να τους ανήκει αυτός ο πλανήτης δεν αισθάνονται τίποτα καθώς ένα ακόμη μεγαλειώδες δέντρο που έχει προσφέρει καταφύγιο σε γενιές ανθρώπων κόβεται με αλυσοπρίονο στο έδαφος.

Η Γη μας δεν είναι προς πώληση

Είναι καιρός για τον καθένα μας ξεχωριστά να σηκωθεί και να πει ένα ηχηρό “Όχι!” στο παρανοϊκό σχέδιο να γεμίσουν οι τροχιές της Γης με πολλές δεκάδες χιλιάδες δορυφόρους που προορίζονται να ακτινοβολούν κάθε τετραγωνικό εκατοστό του όμορφου πλανήτη μας. Πείτε το τώρα, δυνατά: “Όχι!” Πείτε το ξανά: “Όχι!” Και ξανά: “Όχι!”

Πείτε το κάθε μέρα, όλη μέρα, μέχρι να απομακρύνουμε τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε όλοι μας. Είναι σωστό να εξοργίζεστε. Είναι φυσιολογικό να είμαστε θυμωμένοι. Νιώστε αυτά τα συναισθήματα. Αφήστε τα να ανέβουν. Αγκαλιάστε τα. Αφήστε τα να σας φουντώσουν με δίκαιο θυμό. Αφήστε τα να σας γεμίσουν με την ενέργεια που χρειάζεστε για να προστατεύσετε τη Γη από αυτή την τρέλα. Αλλά παρακαλώ γεμίστε την καρδιά σας με αγάπη και όχι μίσος ή φόβο, γιατί η Μητέρα Γη σας χρειάζεται αυτή τη μέρα, και κάθε μέρα μέχρι να είναι -και εμείς- ασφαλής και πάλι.

Πάρτε το στυλό ή το πληκτρολόγιό σας και γράψτε!

Σε αυτόν τον ιστότοπο θα βρείτε βήματα για την προετοιμασία αποδεικτικών στοιχείων για δικαστικές διαδικασίες και πιθανές θεραπείες για την προστασία σας από την ανθρωπογενή μη ιονίζουσα ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, είτε αυτή έχει τη μορφή σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας, πύργου επικοινωνιών, μικρής κυψέλης 5G (4G), “έξυπνου” μετρητή, δρομολογητή WiFi, drone HAPS, δορυφόρου ή οποιασδήποτε άλλης συσκευής: EMR Legal Education.

Από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου 2019, η Διεθνής Ένωση Τηλεπικοινωνιών θα πραγματοποιήσει το Παγκόσμιο Συνέδριο Ραδιοεπικοινωνιώνστο Σαρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου οι σύνεδροι θα λάβουν αποφάσεις σχετικά με τη ρύθμιση των δορυφόρων 5G. Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα πίσω από κλειστές πόρτες, όπου δεν μπορείτε να συμμετέχετε σε αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή σας.

Σας καλώ να γράψετε στους αντιπροσώπους της ITU και να τους πείτε να αρνηθούν να επιτρέψουν τους δορυφόρους 5G επειδή πιστεύετε ότι θέτουν σε κίνδυνο όλη τη ζωή στη Γη. Παρακάτω θα βρείτε έναν σύνδεσμο σε ένα έγγραφο όπου μπορείτε να μαζέψετε όλες τις διευθύνσεις και να γράψετε στους αντιπροσώπους. Μπορείτε να τους στείλετε τα στοιχεία που παρέχονται σε αυτό το άρθρο ή να τους στείλετε τη Διεθνή Έκκληση για να σταματήσει το 5G στη Γη και στο Διάστημα. Παρακαλώ γράψτε τους και πείτε τους να σταματήσουν την τρέλα του 5G στο διάστημα.

Ίσως θελήσετε να τους πείτε ότι η Σύμβαση της Βιέννης δεν παρέχει καμία ασυλία για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ότι οι οικογένειές τους τίθενται επίσης σε κίνδυνο από το 5G. Αν δεν μας ακούσουν, ίσως χρειαστεί να εξετάσουμε νέες δίκες της Νυρεμβέργης για τη δίωξη των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας του 5G.

 

Μήνυμα προς τους αντιπροσώπους της ITU και άλλους

Η Maria Sargent αυτοκτόνησε στις 12 Μαρτίου 2019 επειδή ήταν “ηλεκτρο-υπερευαίσθητη”.

Άφησε ένα μήνυμα προς την ανθρωπότητα, στο οποίο έλεγε ότι ήλπιζε ότι ο θάνατός της θα βοηθούσε να ξεκινήσει μια νέα εποχή στη Γη.

Διαβάστε το για να καταλάβετε πώς είναι να βασανίζεσαι από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους μας, αν επιτραπεί να τεθούν σε λειτουργία αυτοί οι δορυφόροι 5G.

 

“Στις 12 Μαρτίου επέλεξα να τερματίσω τον περίπατό μου στη Γη και να επανενωθώ με τη Μητέρα των Πάντων. Ήθελα να απελευθερωθώ από τον ζουρλομανδύα της ηλεκτραρνητικότητας και της νευρολογικής εξασθένησης της Ηλεκτρο-υπερευαισθησίας (EHS) και του ιού Epstein-Barr (EBV). Αυτές οι κρυφές σύγχρονες επιδημίες με ταπείνωσαν και με συνέδεσαν με τα μεγάλα βάσανα των άλλων. Ωστόσο, με κατέστρεψαν και με αποανθρώπισαν. Η συνεχής ένταση των παράξενων συμπτωμάτων και του συντριπτικού πόνου με άφησε αποκομμένη από μια ζωή ενσώματης προσευχής και ενεργού αλτρουισμού- ένιωθα αποξενωμένη από την αληθινή μου φύση και ανίκανη να προσφέρω. Αποφάσισα ότι το μεγαλύτερο καλό ήταν να δώσω τη ζωή μου με τη φιλοδοξία να ευαισθητοποιήσω και να βοηθήσω τους άλλους. Όπως είπε ο Thomas Merton, “Ο άνθρωπος δεν έχει μεγαλύτερη αγάπη από το να δώσει τη ζωή του για τον φίλο του”.

Αν κάποιος ρωτήσει, μπορείτε να πείτε ότι έδωσα τέλος στη ζωή μου. Αλλά θα ήταν πιο ακριβές να πούμε ότι πέθανα από δηλητηρίαση από ηλεκτρομαγνητικά πεδία (ΗΜΠ). Δεν ντρέπομαι για τις πράξεις μου. Βασίστηκαν στη συμπόνια για τον δικό μου πόνο και στην επιθυμία να αποτρέψω περισσότερους ανθρώπους από το να αρρωστήσουν.

Δεν είμαι ο πρώτος άνθρωπος με Ηλεκτρο-υπερευαισθησία (ΗΥΕ) που πέθανε από το ίδιο του το χέρι, αλλά ίσως ο πρώτος που το δημοσιοποίησε. Και αυτή είναι όλη μου η πρόθεση. Ας γίνω το παιδί-ποστάρ για αυτή την πανούκλα του 21ου αιώνα. Ας γίνω η αφορμή για θετική αλλαγή. Τι στέλνει ισχυρότερο μήνυμα από το θάνατο; Το μήνυμα είναι: αναζητήστε την αλήθεια και μάθετε πώς να προστατεύετε τον εαυτό σας. Το μήνυμα είναι: δημιουργήστε ευκαιρίες στέγασης για τα άτομα με EHS. Επέλεξα να πεθάνω για να μάθετε τη σημασία της μείωσης της έκθεσής σας στα τοξικά ΗΜΠ. Επέλεξα να πεθάνω για να δει ο κόσμος ότι χρειάζονται επειγόντως ασφαλείς καταυλισμοί για τους πρόσφυγες των ΗΜΠ.

Δεν θέλω κηδεία, επιμνημόσυνη δέηση ή γιορτή ζωής. Αντ’ αυτού, σας παρακαλώ να βοηθήσετε τους ζωντανούς, τιμώντας τις τρεις τελευταίες μου επιθυμίες. Σας ευχαριστώ και μακάρι να είστε καλά.

Πάρτε απλά μέτρα για να μειώσετε την έκθεσή σας στα ΗΜΠ και να παραμείνετε υγιείς. Οργανώστε στέγαση για άτομα που νοσούν από ΗΕΜ. Όλοι αξίζουν ένα ασφαλές σπίτι. Πηγές για αυτό είναι: το φανταστικό βιβλίο The Non-Tinfoil Guide to EMFs και η καρτέλα Safe Haven στο www.HeartMind.info.

Καθαρίστε τον οργανισμό σας από την ακτινοβολία, τους ιούς, τα βαρέα μέταλλα και τα φυτοφάρμακα, τα οποία προκαλούν EHS και άλλες χρόνιες ασθένειες, όπως λύκο, Lyme, σκλήρυνση κατά πλάκας, RA και καρκίνο. Είναι διασκεδαστικό και νόστιμο! Διαβάστε το πανέμορφο βιβλίο Life Changing Foods του Anthony William.

Φροντίστε ιδιαίτερα καλά ο ένας τον άλλον. Αφιερώστε χρόνο κάθε εβδομάδα σε μια υπηρεσία αγάπης σε ένα άρρωστο, τραυματισμένο ή καθηλωμένο στο σπίτι άτομο. Δώστε τους να καταλάβουν ότι δεν είναι ξεχασμένοι. Αυτός είναι ο αληθινός σκοπός της ανθρώπινης ύπαρξης.

Πηγές για το είναι: τα βιβλία Everybody Always του Goff, Peace Pilgrim και η καρτέλα TLC στο www.HeartMind.info.

Είθε ο θάνατός μου να εγκαινιάσει μια νέα εποχή, μια εποχή στην οποία το EHS και ο EBV θα λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, θα διαγιγνώσκονται σωστά, θα αντιμετωπίζονται άμεσα και θα προλαμβάνονται ευρέως. Είθε αυτή να είναι μια εποχή οικολογικών χωριών περμακουλτούρας, πλούσιων τροφικών δασών, άφθονου αλτρουισμού και ασφαλών τεχνολογιών. Θυσιάζω ευχαρίστως τη ζωή μου γι’ αυτόν τον σκοπό. Είθε να είναι έτσι!

Επισκεφθείτε το ιστολόγιό μου www.HeartMind.info για περισσότερες πληροφορίες και συνεχείς ενημερώσεις από φίλους. Αναζητήστε με στον ήλιο, το φεγγάρι και τα αστέρια. Προσευχηθείτε ότι έχω λιώσει στη Μητέρα Φωτεινότητα και βοηθάω όλα τα όντα, σε όλους τους κόσμους, με όλους τους τρόπους. Είθε η μποντιτσίχτα να ανθίσει!

Καλώ όλους εκείνους που γνωρίζουν πόσο τρομερό λάθος είναι αυτοί οι δορυφόροι να σηκωθούν και να καταδικάσουν τον Musk και τις άλλες εταιρείες που εκτοξεύουν δορυφόρους.

Καλώ τους αντιπροσώπους της Παγκόσμιας Ραδιοφωνικής Διάσκεψης της ITU να λάβουν υπόψη τους αυτό που είπε ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Boris Johnson στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με την υπεύθυνη ρύθμιση αυτής της τεχνολογίας.

Η Γη δεν είναι προς πώληση.

Κάντε κλικ εδώ για να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους αντιπροσώπους της ITU.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: παρακαλώ κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης παραπάνω ή παρακάτω. Προωθήστε αυτό το άρθρο στις λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Διασταυρώστε το άρθρο στο ιστολόγιό σας, σε διαδικτυακά φόρουμ κ.λπ.

Η Claire Edwards, BA Hons, MA, εργάστηκε για τα Ηνωμένα Έθνη ως συντάκτρια και εκπαιδεύτρια στη διαπολιτισμική γραφή από το 1999 έως το 2017. Η Claire προειδοποίησε τον Γενικό Γραμματέα για τους κινδύνους του 5G κατά τη διάρκεια συνάντησης με το προσωπικό του ΟΗΕ τον Μάιο του 2018, ζητώντας να σταματήσει η εξάπλωσή του στους σταθμούς υπηρεσίας του ΟΗΕ.

Συμμετείχε στη συγγραφή, σχεδίασε, διαχειρίστηκε τις 30 γλωσσικές εκδόσεις και επιμελήθηκε το σύνολο της Διεθνούς Έκκλησης για τη Διακοπή του 5G στη Γη και στο Διάστημα (www.5gspaceappeal.org) και διεξήγαγε σθεναρή εκστρατεία για την προώθησή της καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019.

Τον Ιανουάριο του 2020, διέκοψε τη σχέση της με την Έκκληση όταν ο διαχειριστής της, Arthur Firstenberg, ένωσε τις δυνάμεις του με μια τρίτη ομάδα, την stop5ginternational, η οποία έφερε τον εαυτό της σε δυσμένεια κατά την ίδρυσή της, καθώς συνδέθηκε με το ευγονικό κίνημα Club of Rome/Club of Budapest.

Συνεργάζεται συχνά με την Global Research.

Σημειώσεις

[i] R E Nisbett. The Geography of Thought: How Asians and Westerners Think Differently … and Why. Λονδίνο, Βοστώνη: Nicholas Brealey Publishing. 2005. P. 20.

[ii] Nisbett. P. 221.

[iii] Nisbett. P. 17.

[iv] J Needham. Science and civilisation in China, Physics and Physical Technology, vol. 4. Cambridge, U.K. Cambridge University Press. 1962. Αναφέρεται στο Nisbett. 2005. P. 18.

[v] F Capra. Το Τάο της Φυσικής: An Exploration of the Parallels between Modern Physics and Eastern Mysticism, 5η έκδ. Boston: Shambhala Publications. 2010. P. 152.

[vi] Nisbett. P. 27.

[vii] Nisbett. P. 9-10.

[viii] Capra 1982. P. 18. The Turning Point. Νέα Υόρκη: Bantam Books. Αναφέρεται στο Kim. 2002.

[ix] M-S Kim. 2002. Non-Western Perspectives on Human Communication: Επιπτώσεις για τη θεωρία και την πρακτική. Λονδίνο, Νέο Δελχί: Εκδόσεις Sage. P. 82.

[x] L Abegg. 1952. The Mind of East Asia (μεταφρασμένο από το γερμανικό Ostasien Denkt Anders, από τους A. J. Crick και E. E. Thomas). Λονδίνο και Νέα Υόρκη: Thames and Hudson. P. 325. Διατίθεται από την Παγκόσμια Βιβλιοθήκη στη διεύθυνση http://archive.org/details/mindofeastasia030168mbp. Πρόσβαση στις 22 Οκτωβρίου 2019.

[xi] Capra. 1982. Αναφέρεται στο Kim 2002. P. 10.

[xii] Wallace Thornhill. Η κομψή απλότητα του ηλεκτρικού σύμπαντος. Συνέδριο για το Ηλεκτρικό Σύμπαν, 2016. Διαθέσιμο στη διεύθυνση

Πρόσβαση στις 17 Οκτωβρίου 2019.

[xiii] BBC. The Power of Nightmares (Η δύναμη των εφιαλτών): Η άνοδος της πολιτικής του φόβου (μέρη 1, 2 & 3). Adam Curtis. Πρώτη μετάδοση 2004. Διαθέσιμο στη διεύθυνση

Πρόσβαση 19 Οκτωβρίου 2019.

[xiv] Straussism: Η φιλοσοφία που κατευθύνει την εποχή της τυραννίας. 2006. Age Of Tyranny News. http://www.lookingglassnews.org/viewcommentary.php?storyid=136. Accessed 19 October 2019.

[xv] Παρατίθεται στο M Talbot. The Holographic Universe.

[xvi] Sharon Hewitt Rawlette. Τι γίνεται αν η συνείδηση έρχεται πρώτη; Η γεφύρωση του χάσματος νου-σώματος θα απαιτήσει μια θεμελιώδη αλλαγή προοπτικής. Psychology Today. 22 Ιουλίου 2019. Διαθέσιμο στη διεύθυνση https://www.psychologytoday.com/us/blog/mysteries-consciousness/201907/what-if-consciousness-comes-first. Πρόσβαση στις 19 Οκτωβρίου 2019.

[xvii] Συνέντευξη του Bruce Lipton από τον Iain McNay. Conscious TV. Διαθέσιμο στη διεύθυνση

Accessed 19 October 2019.

[xviii] Anthony Peake. Cheating the Ferryman Blog Page. Πώς οι αισθήσεις σου σε “ματτρώνουν”. Διαθέσιμο στη διεύθυνση https://cheatingtheferryman.blogspot.com/2008/02/how-your-senses-matrix-you.html. Πρόσβαση 19 Οκτωβρίου 2019.

[xix] Lipton, Bruce (2008). Η βιολογία της πίστης: Unleashing the Power of Consciousness, Matter, & Miracles (Απελευθερώνοντας τη δύναμη της συνείδησης, της ύλης και των θαυμάτων). Hay House.

[xx] Iain McGilchrist. The Divided Brain and the Making of the Western World (Ο διαιρεμένος εγκέφαλος και η δημιουργία του δυτικού κόσμου) (ηλεκτρονικό βιβλίο). RSA Animation. Διαθέσιμο στη διεύθυνση

Πρόσβαση στις 15 Οκτωβρίου 2019.

[xxi] Wallace Thornhill. Η κομψή απλότητα του ηλεκτρικού σύμπαντος. Συνέδριο για το Ηλεκτρικό Σύμπαν, 2016. Διαθέσιμο στη διεύθυνση

Πρόσβαση στις 15 Οκτωβρίου 2019.

[xxii] Arthur Firstenberg. Το αόρατο ουράνιο τόξο: μια ιστορία του ηλεκτρισμού και της ζωής. AGB Press. Διαθέσιμο στο https://www.cellphonetaskforce.org/buy-the-invisible-rainbow/. Πρόσβαση 21 Οκτωβρίου 2019.

[xxiii] Arthur Firstenberg. Killing Fields: Electromagnetic Radiation. 1 Ιουνίου 2004. Διαθέσιμο στη διεύθυνση https://theecologist.org/2004/jun/01/killing-fields-electromagnetic-radiation. Πρόσβαση 21 Οκτωβρίου 2019.

[xxiv] Surgical Neurology International. Νευρολογικοί θάνατοι Αμερικανών ενηλίκων (55-74) και άνω των 75 ετών ανά φύλο σε σύγκριση με 20 δυτικές χώρες 1989-2010: Αιτία ανησυχίας. Colin Pritchard και Emily Rosenorn-Lanng. Διαθέσιμο στη διεύθυνση http://surgicalneurologyint.com/surgicalint-articles/neurological-deaths-of-american-adults-55-74-and-the-over-75s-by-sex-compared-with-20-western-countries-1989-2010-cause-for-concern/. Πρόσβαση στις 21 Οκτωβρίου 2019.

[xxv] Arthur Firstenberg. Killing Fields: Electromagnetic Radiation. 1 Ιουνίου 2004. Διαθέσιμο στη διεύθυνση https://theecologist.org/2004/jun/01/killing-fields-electromagnetic-radiation. Πρόσβαση 21 Οκτωβρίου 2019.

[xxvi] Firstenberg. Το αόρατο ουράνιο τόξο. P. 260. Βλ. παραπομπή 23.

[xxvii] Arthur Firstenberg. Killing Fields: Electromagnetic Radiation. 1 Ιουνίου 2004. Διαθέσιμο στη διεύθυνση https://theecologist.org/2004/jun/01/killing-fields-electromagnetic-radiation. Πρόσβαση 21 Οκτωβρίου 2019.

[xxviii] Olle Johansson. To bee, or not to bee, αυτό είναι το ερώτημα των πέντε “G”. Newsvoice. 28 Μαΐου 2019. Διαθέσιμο στο https://newsvoice.se/2019/05/5g-question-olle-johansson/. Πρόσβαση στις 21 Οκτωβρίου 2019.

[xxix] Arthur Firstenberg. Killing Fields: Electromagnetic Radiation. 1 Ιουνίου 2004. Διαθέσιμο στη διεύθυνση https://theecologist.org/2004/jun/01/killing-fields-electromagnetic-radiation. Πρόσβαση 21 Οκτωβρίου 2019.

[xxx] Πρωτοποριακή μελέτη εξετάζει τις επιπτώσεις του χρόνου της οθόνης στα παιδιά – Παρουσιάζονται με τους εγκεφάλους των ηλικιωμένων πολιτών που είναι επιρρεπείς στη γεροντική ηλικία. 29 Μαρτίου 2019. https://emfrefugee.blogspot.com/2019/03/you-can-dump-your-apple-stocks-where.html.

[xxxi] K H Kim. Η κρίση της δημιουργικότητας στην Αμερική! 10 Ιουλίου 2012. Διαθέσιμο στο https://www.creativitypost.com/education/yes_there_is_a_creativity_crisis. Πρόσβαση 21 Οκτωβρίου 2019.

[xxxii] B N Frank. CDC: Αυτοκτονίες σε επίπεδο κρίσης, το περιβάλλον παίζει ρόλο. Τι γίνεται με την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων, του WiFi και του 5G; 14 Ιουλίου 2019. Διαθέσιμο στο

https://www.activistpost.com/2019/07/cdc-suicide-at-crisis-level-environment-plays-role-what-about-cell-phone-wifi-and-5g-radiation.html. Πρόσβαση 21 Οκτωβρίου 2019.

[xxxiii] Olga Sheean. Η συγκάλυψη του ΠΟΥ που μας κοστίζει τη Γη. Βίντεο & PDF: https://www.emfoff.com/cover-up/?fbclid=IwAR0x-VNP6A4UTpCgwasElSJOG_GyuswK3vED7piTY4RWDmAFPq-rlDwNckE. Accessed 21 October 2019.

[xxxiv] Williams ER. Το παγκόσμιο ηλεκτρικό κύκλωμα: μια ανασκόπηση. Atmos Res. 2009;91(2):140-152. doi:10.1016/j.atmosres.2008.05.018.

[xxxv] Wever R. Οι ανθρώπινοι κιρκάδιοι ρυθμοί υπό την επίδραση ασθενών ηλεκτρικών πεδίων και οι διάφορες πτυχές αυτών των μελετών. Int J Biometeorol. 1973;17(3):227-232. www.vitatec.com/docs/referenz-umgebungsstrahlung/wever-1973.pdf. Πρόσβαση στις 10 Ιουνίου 2018.

[xxxvi] Wever R. Επιδράσεις ELF στους ανθρώπινους κιρκαδιανούς ρυθμούς. In: ELF and VLF Electromagnetic Field Effects. (Persinger M, ed.) Νέα Υόρκη: Plenum; 1974:101-144.

[xxxvii] Engels S, Schneider N-L, Lefeldt N, et al. Anthropogenic electromagnetic noise disrupts magnetic compass orientation in a migratory bird. Nature. 2014;509:353-356. doi:10.1038/nature13290.

[xxxviii] Ludwig W, Mecke R. Wirkung künstlicher Atmospherics auf Säuger. Archiv für Meteorologie, Geophysik und Bioklimatologie Serie B (Αρχεία Μετεωρολογίας Γεωφυσικής και Βιοκλιματολογίας Σειρά Β Θεωρητική και Εφαρμοσμένη Κλιματολογία). 1968;16(2-3):251-261. doi:10.1007/BF02243273.

[xxxix] Morley EL, Robert D. Electric fields elicit ballooning in spiders.Current Biology.2018;28:1-7. https://www.cell.com/current-biology/pdf/S0960-9822(18)30693-6.pdf. Πρόσβαση στις 14 Ιουλίου 2018.

[xl] Weber J. Die Spinnen sind Deuter des kommenden Wetters (Οι αράχνες είναι προγνωστικά του επερχόμενου καιρού). 1800; Landshut, Γερμανία. “Το ηλεκτρικό υλικό λειτουργεί πάντα στην ατμόσφαιρα- καμία εποχή δεν μπορεί να καθυστερήσει τη δράση του. Οι επιδράσεις του στον καιρό είναι σχεδόν αδιαμφισβήτητες- οι αράχνες το αισθάνονται και αλλάζουν ανάλογα τη συμπεριφορά τους”.

[xli] König H. Βιολογικές επιδράσεις ηλεκτρικών φαινομένων εξαιρετικά χαμηλών συχνοτήτων στην ατμόσφαιρα. J Interdiscipl Cycle Res. 2(3):317-323. www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/09291017109359276. Πρόσβαση στις 10 Ιουνίου 2018.

[xlii] Sulman F. The Effect of Air Ionization, Electric Fields, Atmospherics, and Other Electric Phenomena On Man and Animal. Αμερικανική σειρά διαλέξεων. Τόμος 1029. Springfield, Ill: Thomas, 1980.

[xliii] König HL, Krüger, AP, Lang S, Sönning, W. Biologic Effects of Environmental Electromagnetism. New York: New York: Springer-Verlag; 1981. doi: 10.1007/978-1-4612-5859-9.

[xliv] Sazanova E, Sazanov A, Sergeenko N, Ionova V, Varakin Y. Influence of near earth electromagnetic resonances on human cerebrovascular system in time of heliogeophysical disturbances. Progress in

Ηλεκτρομαγνητική έρευνα: Συμπόσιο. Αύγουστος 2013:1661-1665.

[xlv] Cherry N. Schumann resonances, a plausible biophysical mechanism for the human health effects of solar/geomagnetic activity. Natural Hazards. 2002;26(3):279-331. doi:10.1023/A:1015637127504.

[xlvi] Polk C. Schumann resonances. In Volland H, ed. CRC Handbook of Atmospherics. Vol. 1. Boca Raton, Fla: CRC Press; 1982:111-178. https://archive.org/stream/in.ernet.dli.2015.132044/2015.132044.Crc-Handbook-Of-Atmospherics-Vol-1#page/n115/mode/2up/search/polk.Accessed June 18, 2018.

[xlvii] Park C, Helliwell R. Magnetospheric effects of power line radiation. Science. 1978;200(4343):727-730. doi:10.1126/science.200.4343.727.

[xlviii] Bullough K, Kaiser TR, Strangeways HJ. Μη σκόπιμες ανθρωπογενείς επιδράσεις τροποποίησης στη μαγνητόσφαιρα. J Atm Terr Phys. 1985;47(12):1211-1223.

[xlix] Luette JP, Park CG, Helliwell RA. Ο έλεγχος της μαγνητόσφαιρας από την ακτινοβολία των γραμμών ηλεκτρικής ενέργειας. J Geophys Res. 1979;84:2657-2660.

[l] Becker RO, Selden G. The Body Electric: Electromagnetism and the Foundation of Life. New York: New York: Morrow, 1985:325-326.

[li] Firstenberg A. Planetary Emergency. Δικτυακός τόπος της ομάδας εργασίας για τα κινητά τηλέφωνα. www.cellphonetaskforce.org/planetary-emergency. Δημοσιεύθηκε το 2018. Πρόσβαση στις 10 Ιουνίου 2018.

[lii] Becker RO. Το βασικό βιολογικό σύστημα μετάδοσης δεδομένων και ελέγχου που επηρεάζεται από ηλεκτρικές δυνάμεις. Ann NY Acad Sci.1974;238:236-241. doi: 10.1111/j.1749-6632.1974.tb26793.x.

[liii] Maxey ES, Beal JB. The electrophysiology of acupuncture- How terrestrial electric and magnetic fields influence air ion energy exchanges through acupuncture points. International Journal of Biometeorology.1975;19(Supp. 1):124. doi:10.1007/BF01737335.

[liv] Ćosić I, Cvetković D, Fang Q, Jovanov E, Lazoura H. Human electrophysiological signal responses to ELF Schumann resonance and artificial electromagnetic fields. FME Transactions. 2006;34:93-103.http://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1450-8230/2006/1450-82300602093C.pdf. Πρόσβαση στις 18 Ιουλίου 2018.

[lv] Cohen M, Behrenbruch C, Ćosić I. Υπάρχει σύνδεση μεταξύ των μεσημβρινών του βελονισμού, των συντονισμών γης-ιονόσφαιρας και της εγκεφαλικής δραστηριότητας; Πρακτικά του 2ου διεθνούς συνεδρίου για τον βιοηλεκτρομαγνητισμό, Μελβούρνη, Αυστραλία. 1998:173-174. doi: 10.1109/ICBEM.1998.666451.

[lvi] Chevalier G, Mori K, Oschman JL. Η επίδραση της γείωσης (grounding) στην ανθρώπινη φυσιολογία. Ευρωπαϊκή Βιολογία και Βιοηλεκτρομαγνητική. January 2006:600-621. http://162.214.7.219/~earthio0/wp-content/uploads/2016/07/Effects-of-Earthing-on-Human-Physiology-Part-1.pdf. Πρόσβαση Ιούνιος 10, 2018. “Εξαιρετικά σημαντικά αποτελέσματα EEG, EMG και BVP αποδεικνύουν ότι η αποκατάσταση του φυσικού ηλεκτρικού δυναμικού της γης στο ανθρώπινο σώμα (γείωση) επηρεάζει γρήγορα τις ανθρώπινες ηλεκτροφυσιολογικές και φυσιολογικές παραμέτρους. Η εξαιρετική ταχύτητα αυτών των αλλαγών υποδεικνύει έναν φυσικό/βιοηλεκτρικό μηχανισμό και όχι μια βιοχημική αλλαγή”.

[lvii] Firstenberg A. Earth’s Electric Envelope. In: The Invisible Rainbow: A History of Electricity and Life (Μια ιστορία του ηλεκτρισμού και της ζωής). Santa Fe, NM: AGB Press- 2017: 113-131.

[lviii] Cannon PS, Rycroft MJ. Μεταβολές της συχνότητας του συντονισμού Schumann κατά τη διάρκεια ξαφνικών ιονοσφαιρικών διαταραχών. J Atmos Sol Terr Phys. 1982;44(2):201-206. doi:10.1016/0021-9169(82)90124-6.

[lix] Ηνωμένα Έθνη. Συζητώντας προτάσεις για κοινές αρχές για τη διασφάλιση της ασφάλειας του διαστήματος, οι αντιπρόσωποι της Πρώτης Επιτροπής ζητούν την υιοθέτηση νομικά δεσμευτικής συνθήκης. Δελτίο Τύπου GA/DIS/3557. Οκτώβριος 2016. Διαθέσιμο στη διεύθυνση https://www.un.org/press/en/2016/gadis3557.doc.htm. Πρόσβαση στις 21 Οκτωβρίου 2019.

[lx] Τι θα γινόταν αν καταστρέφαμε την τροχιά της Γης με διαστημικά σκουπίδια; Διαθέσιμο στη διεύθυνση

Πρόσβαση στις 21 Οκτωβρίου 2019.

[lxi] Ηνωμένα Έθνη. Επιτροπή για τις ειρηνικές χρήσεις του διαστήματος. 2-13 Φεβρουαρίου 2015. Εθνική έρευνα σχετικά με τα διαστημικά σκουπίδια, την ασφάλεια των διαστημικών αντικειμένων με πυρηνικές πηγές ενέργειας επί του σκάφους και τα προβλήματα που σχετίζονται με τη σύγκρουσή τους με διαστημικά σκουπίδια (A/AC.105/C.1/2015/CRP.8). Διαθέσιμο στη διεύθυνση http://www.unoosa.org/pdf/limited/c1/AC105_C1_2015_CRP08E.pdf. Πρόσβαση στις 21 Οκτωβρίου 2019.

[lxii] Ηνωμένα Έθνη. Σειρά Συνθηκών. 610:8843. Συνθήκη για τις αρχές που διέπουν τις δραστηριότητες των κρατών στην εξερεύνηση και χρήση του διαστήματος, συμπεριλαμβανομένης της Σελήνης και άλλων ουράνιων σωμάτων: Άρθρ. 1.

http://www.unoosa.org/oosa/en/ourwork/spacelaw/treaties/introouterspacetreaty.html.

[lxiii] V P Kozin. Η στρατιωτικοποίηση του διαστήματος και οι επιπτώσεις της στο παγκόσμιο περιβάλλον ασφάλειας. Pakistan National University of Sciences and Technology, Global Think Tank Network. 2015.

http://www.space4peace.org/articles/Militarization%20of%20Outer%20Space%20and%20its%20Impacts%20on%20Global%20Security.pdf. Πρόσβαση21 Οκτωβρίου 2019.

[lxiv] G Dorrian και I Whittaker. Το διάστημα μπορεί σύντομα να γίνει εμπόλεμη ζώνη – να πώς θα λειτουργήσει αυτό. The Conversation. 18 Οκτωβρίου 2019. Διαθέσιμο στη διεύθυνση https://theconversation.com/space-may-soon-become-a-war-zone-heres-how-that-would-work-125460. Πρόσβαση στις 21 Οκτωβρίου 2019.

[lxv] N. Begich. Οι άγγελοι δεν παίζουν αυτό το HAARP: εξελίξεις στην τεχνολογία Tesla. Earthpulse 1995.

[lxvi] Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων, Ασφάλειας και Αμυντικής Πολιτικής. Έκθεση για το περιβάλλον, την ασφάλεια και την εξωτερική πολιτική. PE 227.710/fin. 14 Ιανουαρίου 1999. Διαθέσιμο στη διεύθυνση http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A4-1999-0005+0+DOC+XML+V0//EN. Πρόσβαση 21 Οκτωβρίου 2019.

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Global Research

Copyright © Claire Edwards, Global Research, 2019


Δικτυογραφία :

Western Insanity and 5G Electromagnetic Radiation

Western Insanity and 5G Electromagnetic Radiation

Πηγή  https://apollodoros.substack.com/p/5g

Προβολές : 1,544


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα