Αριστερός και με διεστραμμένες νεοταξίτικες ιδέες ο εραστής και πατέρας του  παιδιού της Ανύπαντρης Μελόνι... Προκαλούν ΣΟΚ οι απόψεις του

Αριστερός και με διεστραμμένες νεοταξίτικες ιδέες ο εραστής και πατέρας του παιδιού της Ανύπαντρης Μελόνι... Προκαλούν ΣΟΚ οι απόψεις του

1 Οκτωβρίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,904
Μοίρασέ το

 

Ποιος είναι ο Andrea Giambruno, σύντροφος της Giorgia Meloni και πρώτος κύριος της Ιταλίας;

«Είμαι υπέρ της νομιμοποίησης των ναρκωτικών, ακόμη και των σκληρών», είπε στον δημοσιογράφοLuca Teleseσε συνέντευξή του το 2020. «Θα άδειαζα τα ορφανοτροφεία και θα έδινα όλα τα μωρά σε ζευγάρια του ουράνιου τόξου».

 

Ο πάλαι ποτέ σοφός λαός μας, έλεγε: “Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε”… και αυτά τα ζητήματα είναι πολύ σημαντικές διαφορές σε ένα ζευγάρι,  ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΟΝΙ…

Πολύ νεοταξίτης και σιωνιστής μας βγήκε ο εραστής της κυρίας…

Πολύ διαστροφή…

Κάτι σαν την κατίγκω τη δική μας με το σαφραδιασμένο γκόμενο…

Κι όταν ο γκόμενός της έχει τέτοιες διαστροφικές ιδέες, μάλλον τις ίδιες θα πρεσβεύει και η ίδια… απλώς έπαιξε λεκτικά  και προεκλογικά το παιχνίδι της … “θεούσας”…

Σαφώς και η πορεία θα δείξει, αλλά… πολλά μαζεύονται και πολυβρωμίζει η κατάσταση…

Τώρα που έρχεται και η ενεργειακή κρίση, και η Μελόνι έχει δείξει ήδη δείγματα γραφής στηρίζοντας τον ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ  ΖΕΛΕΝΣΚΙ, τι θα κάνει που θα παγώνουν οι Ιταλοί και οι υποστηρικτές της… ιταλοί και εγχώριος συρφετός…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Πολύ σακούλιασμα βλέπω κάτω από τα μάτια της, για … σαρανταπεντάρα…

Ποιος είναι ο Andrea Giambruno, σύντροφος της Giorgia Meloni και πρώτος κύριος της Ιταλίας;
Φωτογραφία από τον Marco Cantile/LightRocket μέσω Getty Images

Alexandra Ciufudean

 
Ο Andrea Giambruno και η σύντροφός του, η νεοεκλεγείσα πρωθυπουργός της Ιταλίας Giorgia Meloni, δεν βλέπουν συχνά κατάματα όταν πρόκειται για πολιτική.

Στην πορεία να γίνει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ιταλίας , η ηγέτης του ριζοσπαστικού δεξιού κόμματος Brothers of Italy έχει προκαλέσει την περιέργεια του κοινού για την προσωπική της ζωή.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει μετά από γνωριμία μέσω της δουλειάς πριν από οκτώ χρόνια και έχει μια κόρη έξι ετών.

Δείτε τι γνωρίζουμε για τη νέα πρωθυπουργό της Ιταλίας, Giorgia Meloni, και τη σχέση της με τον σύντροφό της Andrea Giambruno.

Ο Andrea Giambruno και η Giorgia Meloni μπορεί να μην είναι σύζυγοι, αλλά η ζωή και η καριέρα τους είναι ωστόσο αλληλένδετες.

Ο Τζιαμπρούνο, 41 ετών, είναι ένας τηλεοπτικός δημοσιογράφος που εργάζεται για το τηλεοπτικό κανάλι του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Mediaset .

Γεννημένος στο Μιλάνο το 1981, αποφοίτησε από το Καθολικό Πανεπιστήμιο του Μιλάνο με πτυχίο στη φιλοσοφία πριν ξεκινήσει την καριέρα του στη Mediaset.

Ο Τζιαμπρούνο έχει δουλέψει σε μια σειρά από παραγωγές του Mediaset, όπως το talk show Quinta Colonna (Πέμπτη στήλη) και τα προγράμματα ειδήσεων και συζητήσεων Matrix, Mattino 5 (Πρωί 5) και Stasera Italia (Tonight Italy).

 

 
Αυτήν τη στιγμή είναι παρουσιαστής του Studio Aperto (Open Studio), του ειδησεογραφικού προγράμματος της Mediaset.

Αν και η καριέρα του τον βλέπει συχνά στο προσκήνιο, ο Τζιαμπρούνο είναι ιδιωτικός, ακόμη και συγκρατημένος, όταν πρόκειται για την προσωπική του ζωή. Μετά βίας έχει παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το Instagram του είναι ιδιωτικό και χρησιμοποιείται σπάνια.

Μέσα στη σχέση της Giorgia Meloni και του Andrea Giambruno

Ο Τζιαμπρούνο, ο οποίος είναι τέσσερα χρόνια νεότερος της Μελόνι, συνάντησε για πρώτη φορά τη σύντροφό του πριν από οκτώ χρόνια στα γυρίσματα της ταινίας Quinta Colonna, όπου δούλευε τότε ο τηλεοπτικός δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με την Corriere , η Meloni είχε φτάσει στο στούντιο πεινασμένη έχοντας φάει τίποτα όλη μέρα.

Κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού διαλείμματος, ο πολιτικός, ο οποίος το 2014 έγινε επικεφαλής του κόμματος Brothers of Italy, έφαγε μια μπανάνα, αλλά δεν είχε την ευκαιρία να την παρατήσει πριν το talk show επιστρέψει στον αέρα.

«Ορμάω εκεί και της το αρπάζω από το χέρι, ακόμη και με κάποιο ενθουσιασμό, για να μην πιάσουμε τη Μελόνι με μια μπανάνα στον αέρα», θυμάται ο Τζιαμπρούνο .

Και παρόλο που ο πολιτικός αρχικά τον μπέρδεψε για βοηθό στούντιο, τα μάτια τους έκλεισαν για ένα μεγάλο δευτερόλεπτο.

 

Από εκεί, αναφέρει η Corriere, το ζευγάρι ξεκίνησε μια στενή ερωτοτροπία και, στις 16 Σεπτεμβρίου 2016, γεννήθηκε η κόρη τους Ginevra, η οποία ονομάστηκε « η μικρή αδερφή της Ιταλίας » από το δημοσίευμα.

Η Μελόνι επαίνεσε τον σύντροφό της ότι είναι «ένας κατεξοχήν παρών πατέρας» και είπε ότι μοιράστηκαν εξίσου τα γονεϊκά καθήκοντα.

Η Μελόνι και ο Τζιαμπρούνο δεν βλέπουν κατάματα την πολιτική

Η Μελόνι και ο Τζιαμπρούνο, παρά τις φαινομενικά συμπληρωματικές σταδιοδρομίες τους, ισχυρίζονται ότι έχουν πολύ διαφορετικές πολιτικές απόψεις.

Ενώ ο Μελόνι έκανε εκστρατεία και έγινε πρωθυπουργός της Ιταλίας με το σύνθημα «Θεός, χώρα και οικογένεια», ο Τζιαμπρούνο ισχυρίζεται ότι «η καρδιά του είναι στα αριστερά» και πάντα ψήφιζε έτσι.

 


«Είμαι υπέρ της νομιμοποίησης των ναρκωτικών, ακόμη και των σκληρών», είπε στον δημοσιογράφο Luca Telese σε συνέντευξή του το 2020. «Θα άδειαζα τα ορφανοτροφεία και θα έδινα όλα τα μωρά σε ζευγάρια του ουράνιου τόξου».

Η Μελόνι έχει ξεκαθαρίσει σε όλη την εκστρατεία της ποια είναι η θέση της για τα δικαιώματα LGBTQ: «Ναι στη φυσική οικογένεια, όχι στο λόμπι των LGBT, ναι στη σεξουαλική ταυτότητα, όχι στην ιδεολογία του φύλου», είπε σε μια ισπανική ακροδεξιά συγκέντρωση νωρίτερα αυτό το διάστημα. έτος.

Επιπλέον, το Politico αναφέρει ότι η Μελόνι είναι σθεναρά κατά των ναρκωτικών και των αμβλώσεων, αν και «επιμένει ότι δεν θα απαγόρευε τις αμβλώσεις».

Ωστόσο, σε περιοχές όπου το κόμμα των Αδελφών της Ιταλίας της Μελόνι κυβερνά σε συνασπισμό, η πρόσβαση στις αμβλώσεις έχει σχεδόν εξαλειφθεί, αναφέρει το France24 .

Παρά αυτές τις διαφορές, ο Giambruno λέει ότι υποστηρίζει τη Meloni σε όλες τις συγκεντρώσεις της. «Πηγαίνω σε όλες τις συγκεντρώσεις της. Μου αρέσει να κρύβομαι στη δικηγορία όπου δεν μπορεί να με δει».

Η Μελόνι πρόσθεσε σε συνέντευξή της στην Corriere ότι ζητά από τον σύντροφό της να μην μιλάει για πολιτική στο σπίτι: «Πάλι με την πολιτική; Σας παρακαλώ, ας αλλάξουμε θέμα!».

 

Πηγή μετάφρασης

πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

……………………………..

 

Παραθέτω το σχόλιο του αναγνώστη που μου έστειλε το θέμα, καθώς και τα σχόλια αναγνωστών…

 

Ερευνητής λέει:

Η πεπόνι έχει δηλώσει οτι ο Μπενίτο Μουσολίνι είναι ο καλύτερος πολιτικος των τελευταίων 50 ετών.

Προσφάτως επαίνεσε τον αρχισυντάκτη του περιοδικού ” Η υπεράσπιση της ράτσας”. Επίσης όμως καταδικάζει την καταπίεση της δημοκρατίας και τους αντι-ιουδαϊκούς νόμους!
https://en.wikipedia.org/wiki/Giorgia_Meloni
Από όλα έχει ο μπαξές…

H πεπόνι λέει οτι πιστεύει στην Οικογένεια.
Η ίδια έχει μία κόρη εκτός γάμου και συζεί με τον Andrea Giabruno, o οποίος έχει δηλώσει:
” Είμαι υπέρ της νομιμοποιήσεως όλων των ναρκωτικών, ακόμη και των σκληρών.
Αν εξαρτάτο απο εμένα, θα άδειαζα τα ορφανοτροφεία και θα έδινα όλα τα νεογέννητα σε ζευγάρια ουρανίου τόξου (ομοφυλόφιλα κλπ)”!!!
https://www.thefocus.news/culture/who-is-andrea-giambruno-giorgia-melonis-partner-and-italys-first-gentleman/

Μήπως η Πελασγική επλανήθη;
περίεργο γιατί αυτή συνηθίζει να ερευνά λεπτομερώς το παρελθόν των προσώπων που εξυμνεί αλλά και αυτών που κατηγορεί.

 

Η Καλλιόπη Σουφλή λέει:

Λυπάμαι Ερευνητή… δεν είναι πλάνη… Μήπως είναι οδηγίες από αόρατο μαριονετίστα;
Δεν σου κάνει εντύπωση, πως συνεχίζει να υβρίζει όσους καταγγέλουμε την σιωνίστρια Μελόνι;;;
Αντί να ζητήσει συγνώμη, με τόσα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουμε, επιλέγη την βρώμικη και αήθη επίθεση…
Το γράφω χρόνια, πως θα πέσουν οι μάσκες όλων… ήρθε η ώρα να πέσει και η δική της μάσκα…

Σ’ ευχαριστώ για τις πληροφορίες που αφορούν την νεοταξίτισσα Μελόνι…

 

Η Καλλιόπη Σουφλή λέει:

Και μια ερώτηση Ερευνητή, βάσει αυτών που γράφεις για τη συγκεκριμένη ιστολόγα:
Πώς ερμηνεύεις τον πόλεμο και την χυδαιότητα των σχολιασμών της και των αναρτήσεών της εναντίον όσων δεν στηρίζουμε την ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΜΕΛΟΝΙ, από την στιγμή που ισχυρίζεσαι πως συνηθίζει να ερευνά λεπτομερώς το παρελθόν των προσώπων που εξυμνεί αλλά και αυτών που κατηγορεί.;;;
Γιατί τόσο πάθος για την Μελόνι, τη στιγμή που τα στοιχεία που παρατίθενται είναι ακριβως αντίθετα μ’ αυτά που ισχυρίζεται η Πελασγική;;;
Μπορείς να ερμηνεύσεις τέτοια επιμονή και τόση μεταστροφή στην αναζήτηση της αλήθειας;;;
Γιατί δεν ζητά συγνώμη, όπως θα έκανε κάθε ΕΝΤΙΜΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΟΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ;;;

Μην ξεχνάς, πως ζούμε σε μια εποχή που ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ… ΜΕΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΙ…
ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ… ΤΟ ΧΡΗΜΑ…
ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ Μ’ ΑΥΤΟ…

Έχω δει τα τελευταία χρόνια, τόσες αλλαγές πλεύσεις σε ανθρώπους που πίστευα πως ήταν έντιμοι, που έχω χάσει το μέτρημα…

Έχω δει πρόσωπα που θεωρούσα φίλους και συνοδοιπόρους στον δρόμο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, να λοξοδρομούν και να προδίδουν φιλίες, σχέσεις συγγενείς… για το χρήμα και μια θέση στην εξουσία…

Τίποτα πλέον δεν μου κάνει πλέον εντύπωση… μόνον η εμμονή της και το χυδαίο, προσβλητικό, προβοκατόρικο και μηνύσιμο ορυμαγδό εναντίον όσων βγάζουν τ’ άπλυτα της Μελόνι στο φως…

Αν προσθέσεις σ’ αυτά και τον ψυχανώμαλο εβραιοπράκτορα που έχει κατσικωθεί στο ιστολόγιό της και τον έχει πρώτη μούρη, και για τον οποίον έχει ενημερωθεί από τον Φεβρουάριο από εμένα για τον βρώμικο ρόλο του, αρχίζεις να σκέπτεσαι πολλά… πάρα πολλά…

 

Ανώνυμος λέει:

Τά έχουνε κάνει “σούπα” ,όλα.Χθές “δήλωσε¨η Μελόνι ,(-«Ο Πούτιν», σημείωσε η Τζόρτζια Μελόνι, «αποδεικνύει και πάλι ότι διαθέτει ένα νέο ιμπεριαλιστικό όραμα, σοβιετικού τύπου, το οποίο απειλεί την ασφάλεια όλης της ευρωπαϊκής ηπείρου».)
Καλά αυτή πρίν τίς “εκλογές” δέν ήταν “υπερ’ ΤΟΥ ΠΟΎΤΙΝ ?Η τέλος πάντων δέν είχε ταχθεί “κατά του” .Σήμερα “βλέπει ” πώς απειλειται η Ευρώπη?? Τό κόλπο σε εφαρμογή!! Φτιάχνουν “στρατόπεδα” .
Η Μελόνι φίλε είναι ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΗ να εκθέσει τους Ιταλούς. “Φασίστα Μουσολίνη” Η Γερμανία όμως δέν θέλει ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑΖΙ. Οι ναζι είναι αλλού! ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ για παραδειγμα,στην Ουκρανια για παραδειγμα.. Αλλά όχι στις ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ. Στις σκανδιναβικές.. Σε αυτο το στημένο του δήθεν τρίτου παγκόσμιου πολέμου,πάλι θα υπάρχουν ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΑΛΙΝ ΜΟΥΣΟΛΙΝΗ-Απλά θα αλλάξουν λίγο τίς χώρες “καταγωγής ‘ Οχι σε όλες. Ο ΜΟΥΣΟΛΊΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΉΡΘΕ ΕΥΚΟΛΑ.ΤΥΧΑΙΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΟΥΣΟΛΙΝΗ? ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΤΕ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ?

 

Ανώνυμος λέει:

Από αυτά που έχω διαβάσει, από σχόλια στο ιστολόγιό της και από υπονοούμενα που αφήνει, κατάλαβα ότι από κάπου τα χει πάρει για να προμοτάρει κάποιο μπατριωτικό κόμμα στις προσεχείς εκλογές. Λέει ”η ελπίδα μας πρέπει να βρει στήριγμα ” κλπ κλπ. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει………

  • Ο/Η Καλλιόπη Σουφλή λέει:

    Μήπως έχει αλλάξει και το ύφος γραφής…;;;
    Μήπως έρχονται στημένα τα άρθρα τους τελευταίους μήνες και η ίδια να προσθέτει και τις δικες της πινελιές…;;;

    Με αφήνει δε άφωνη το θράσος της στις εκφράσεις που χρησιμοποιεί εναντίον όσων βγάζουν τ’ άπλυτα της Μελόνι στον αέρα…
    Να υποθέσουμε πως έκρυβε τόση ψυχοπάθεια μέσα της;;;

    Οι εκφράσεις που χρησιμποιεί εναντίον μας, μήπως παραπέμπουν σε … πρακτορο-υποβολέα;;;
    Μήπως θυμίζουν κάτι … Βορίδηδες και κολλητούς… κάτι Στοχογράφους… κάτι ΕΝΕΚ… και ΕΠΕΝ;;;

    Πολλά τα ερωτηματα… πιστεύω πως θα απαντηθούν σύντομα…

     

  • Η Ανώνυμος λέει:

    Την πάτησε και ο συμπαθής Διηνέκης με αυτήν για ένα διάστημα, λες και μοίρα του είναι όλο να συναναστρέφεται με τους λάθος ανθρώπους. Όχι ότι δεν την πατάμε όλοι με κάτι τέτοιες περιπτώσεις, αυτή είναι η ανθρώπινη κατάσταση. Κάμποσες φορές μου πέρασε η σκέψη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτήν, αλλά τη διαίσθηση τη νίκησε η δικαιολογία ότι είναι το χάσμα που έχουμε εμείς των θετικών επιστημών με τις φιλολογούσες και τις φιλοσοφούσες.

    • Ο/Η Καλλιόπη Σουφλή λέει:

      Μα κι εγώ την πάτησα… νόμιζα πως είχα να κάνω με πατριώτισσα… Αποδεικνύεται λιαν επικίνδυνη, η δεν χυδαία της επίθεση εναντίον μου και εναντίον του Διηνέκη, έστω κι αν δεν είχε το θάρρος να βάλει το όνομά μας και κυριως το γεγονός πως δεν αναγνωρίζει το λάθος της και συνεχίζει να αμπελοφιλοσοφεί προσπαθώντας να υπερασπιστεί τις απόψεις της, αποδεικνύουν άτομο που η ψυχοπάθεια έχει κτυπήσει κόκκινο…
      Όσο για τον εβραιοπράκτορα που αναφέρω με το nickname ΕΑΦ (κι αυτό έναι ένα από τα εκατοντάδες nickname που χρησιμοποιεί), έχει ενημερωθεί από εμένα από τον Φεβρουάριο, καθώς το ίδιο αυτό πρόσωπο, σουλατσάρει εδώ μέσα εδώ και δέκα χρόνια… και έχω αντιληφθεί την ψυχοπάθεια και τον βρώμικο ρόλο του…γι αυτό και θεώρησα υποχρέωσή μου να την ενημερώσω να προσέχει, γιατί θα της διαλύσει το ιστολόγιο… ήδη την έχει παρασύρει σε τραγικά λάθη…
      Ψάχνω για πρόσωπα που γενικώς την έχουν προσεγγίσει, και αν ισχύουν οι πληροφορίες τότε… αφήστε τα να τα πάρει ο διάολος…

 

Ανώνυμος λέει:

Αν διαβάσουν κάποιοι τό άρθρο του ΤΡΑΙΑΝΟΥ που ανεβάσατε και εσείς “Η ΤΡΊΤΗ ΡΩΜΗ ΚΑΙΓΕΤΑΙ” (εδώ) θα κατανοήσουν και τόν ρόλο της “ακροδεξιάς ” Μελόνι. Η οποία δήλωσε “χριστιανή” .Δέν τό έκανε τυχαία!

Ο χριστιανισμός κτυπιέται. Αυτόν θέλουν να δαιμονοποιήσουν.

Η Μελόνι η “ακροδεξιά” -χριστιανή,την ξεφωνήζουν,και είναι μέσα στό κόλπο και αυτή στο να τήν ξεφωνήσουν Δεν λεει τυχαία όσα λέει.

Λέει αυτά που της είπαν να πεί γιά να πιαστούν,Κανένας λόγος για τους προτεστάντες ΣΟΥΗΔΟΥΣ τους ΝΑΖΙ.

Εκείνοι δέν “δήλωσαν” χριστιανοί. Καρικατούρες και οι “ακροδεξιοί” και οι ¨ακροαριστεοροκεντρώοι”,πράσινοι δημοκρατες “βένετοι” η όποιο όνομα και εάν έχουν .

Απλά να τονίσουμε μιά ΔΙΑΦΟΡΑ. Οι λαοί έχουν στραφεί στίς “ακροδεξιές” κυβερνήσεις ,λόγω της απέχθειας τους στίς Μαρξιστικές φιλελευθερίες.(λαθρομετανάστες- λοατκι, ενωμένες χώρες κτλ)

Οι λαοί αποζητούν κλειστα σύνορα εθνικές πατρίδες! Ανεξάρτητα εάν τούς ξεγελούν όσοι “ακροδεξιοί”-“δεξιοί” τούς τάζουν ,τάξη,και εκαθάριση.

Αλλο τό ένα και άλλο το άλλο. Το ένα έχει να κάνει με τους λαούς και την παγίδευση τους,και το άλλο με τους πολιτικούς που έχουν πιάσει τα “μαντρια” και έχουν καπελώσει κάθε επιλογή,ΚΑΙ ΤΟΎΣ ΈΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΎΣΕΙ..

Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε συνεχώς για τον “πατριώτη¨Πούτιν. Αηδιάσαμε να διαβάζουμε βλακείες του τυπου θα τούς “λιανίσει” Αφού μιά συμμορία είναι όλοι τους. Ακόμα να το αντιληφθούν καποιοι?

 

Πηγή σχολίων

Προβολές : 1,904


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα