Αρχαίες προφητείες για τον Τρίτο Ναό: γιατί ξεκίνησε η σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης;

Αρχαίες προφητείες για τον Τρίτο Ναό: γιατί ξεκίνησε η σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης;

9 Ιανουαρίου, 2024 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,169
Μοίρασέ το

 

Ας αφήσουμε την πολιτική στην άκρη προς το παρόν και ας στραφούμε σε εσωτερικές έννοιες. Ας θυμηθούμε τις αρχαίες προφητείες, οι οποίες, όπως γνωρίζουμε, πρέπει απαραίτητα να πραγματοποιηθούν.

Αρχαίες προφητείες για τον Τρίτο Ναό: γιατί ξεκίνησε η σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης;

Γιατί ξέσπασε ξανά η σύγκρουση Παλαιστινίων-Ισραηλινών;

Ας αφήσουμε την πολιτική στην άκρη προς το παρόν και ας στραφούμε σε εσωτερικές έννοιες. Ας θυμηθούμε τις αρχαίες προφητείες, οι οποίες, όπως γνωρίζουμε, πρέπει απαραίτητα να πραγματοποιηθούν.

ΚΑΙ Ο MASHIACH ΘΑ ΕΡΘΕΙ…

Υπάρχει η άποψη ότι οι Εβραίοι επέστρεψαν στη Γη της Επαγγελίας και αναβίωσαν το Ισραήλ για να χτίσουν τον Τρίτο Ναό του Σολομώντα. Πιστεύεται ότι κάθε 1-2 χιλιάδες χρόνια η μήτρα επανεκκινείται, δηλαδή μια συγκεκριμένη ιδέα που θα κυριαρχήσει τα επόμενα χιλιάδες χρόνια. Και όποιος ανεβάσει τώρα την ιδέα του θα είναι ο κύριος της κατάστασης. Αυτό είναι το παγκόσμιο καθήκον που έχει πλέον αιχμαλωτίσει τα μυαλά των Εβραίων.

Αλλά για να συμβεί αυτό, ο Moshiach λείπει, δηλαδή ο Μεσσίας, ο οποίος θα γίνει ο βασιλιάς ολόκληρου του κόσμου, οι Εβραίοι ως βοηθοί του και όλοι οι άλλοι ως σκλάβοι. Αλλά τι πρέπει να γίνει για να έρθει ο Μεσσίας; Είναι απλό – να ξαναχτίσετε τον Ναό του Σολομώντα ή τον Τρίτο Ναό, που κάποτε καταστράφηκε από τους Ρωμαίους.

Γιατί ξέσπασε ξανά η σύγκρουση Παλαιστινίων-Ισραηλινών; Ας αφήσουμε την πολιτική στην άκρη προς το παρόν και ας στραφούμε σε εσωτερικές έννοιες.-2
Κάθε γενιά Εβραίων περιμένει τον Μεσσία, ο οποίος θα εμφανιστεί ενώπιον των επιλεγμένων ανθρώπων, και όλοι θα καταλάβουν αμέσως ότι είναι αυτός που είναι ο βασιλιάς του κόσμου. Δεν είδαν τον Μεσσία στον Ιησού, αποφάσισαν ότι ήταν απατεώνας και για αυτό τον σταύρωσαν.

Οι Εβραίοι μελέτησαν τις αρχαίες προφητείες πιο προσεκτικά και συνειδητοποίησαν ότι ο Μοσιάνς θα έρθει μόνο όταν ο ναός του Σολομώντα εμφανίζεται ξανά στη Γη.

ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ!

Προφητείες για τον Τρίτο Ναό έφτασαν και στους ηγεμόνες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Και στη συνέχεια, στη θέση του Ναού του Σολομώντα, χτίστηκε το Τζαμί Al-Aqsa, το οποίο έγινε το κύριο ιερό του Ισλάμ.

Ανεγέρθηκε με εντολή του χαλίφη Ουμάρ ιμπν αλ-Χατάμπ. Διέταξε τους υπηκόους του να ξαπλώσουν με τα κόκαλα, αλλά να μην επιτρέψουν να καταστραφεί το τζαμί. Ήταν σαν ο Χαλίφης να είχε σφραγίσει αυτό το μέρος στο Όρος του Ναού με ένα τζαμί.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ.

Γιατί ξέσπασε ξανά η σύγκρουση Παλαιστινίων-Ισραηλινών; Ας αφήσουμε την πολιτική στην άκρη προς το παρόν και ας στραφούμε σε εσωτερικές έννοιες.-3

Οι Εβραίοι είναι ένας πλούσιος, έξυπνος και επιχειρηματικός λαός. Θα μπορούσαν να ζήσουν οπουδήποτε και να ευδοκιμήσουν οπουδήποτε. Γιατί τραβήχτηκαν τόσο πίσω στη Γη της Επαγγελίας; Γιατί να μην επιλέξετε ένα υπέροχο κλίμα και ανεπτυγμένο πολιτισμό; Γιατί να πάτε ξανά στην έρημο και να ξεκινήσετε από το μηδέν; Λοιπόν, φυσικά, για να αναδημιουργήσουμε τον Τρίτο Ναό.

Και για να σχηματίσουν το δικό τους κράτος σε εκείνα τα εδάφη, χρειάστηκε να εκδιώξουν τους Άραβες που έμεναν εκεί για πολύ καιρό. Πρώτον, εγκαταστήστε, στη συνέχεια ενσωματώνονται στον τοπικό πληθυσμό, αρχίζουν αργά να τους αποσπάσουν, να δημιουργήσουν έναν στρατό ικανό να κρατήσει πίσω το χτύπημα ολόκληρου του μουσουλμανικού κόσμου. Και είναι επιτακτική η δημιουργία ειδικών υπηρεσιών για αυτόν τον στρατό και τόσο ισχυρό που μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα, προκειμένου να τους βγάλουν από το παιχνίδι εκ των προτέρων την κατάλληλη στιγμή.

Την ώρα Χ, ανατινάξτε το τζαμί και, χάρη στις τελευταίες τεχνολογίες, χτίστε τον Τρίτο Ναό σε ένα μήνα. Και τώρα φαίνεται ότι αυτή η ώρα Χ είναι ήδη στο κατώφλι.

22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – ΩΡΑ X ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;

Γιατί ξέσπασε ξανά η σύγκρουση Παλαιστινίων-Ισραηλινών; Ας αφήσουμε την πολιτική στην άκρη προς το παρόν και ας στραφούμε σε εσωτερικές έννοιες.-4

Για να καλέσετε τον Μόσιαχ, είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσετε μια ειδική τελετή θυσιάζοντας μια κόκκινη αγελάδα. Αυτή η αγελάδα πρέπει να είναι τουλάχιστον τριών ετών και να μην έχει ούτε μια λευκή τρίχα στη γούνα της. Τέτοιες αγελάδες βρέθηκαν, πέντε από αυτές (για παν ενδεχόμενο). Μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο σχετικά με αυτά στο Διαδίκτυο.

Αυτές οι αγελάδες θα γίνουν τριών ετών σε λίγο περισσότερο από έξι μήνες – 22 Απριλίου 2024. 

Την ημέρα αυτή, το εβραϊκό Πάσχα, το Πάσχα, θα ξεκινήσει, και αυτή τη στιγμή όλα πρέπει να κατασκευαστούν ήδη, οι αγελάδες που παραδόθηκαν και οι ραβίνοι έτοιμοι για την τελετή. 

Έτσι τον επόμενο χρόνο οι Εβραίοι θέλουν να καλωσορίσουν τον Μοσιάχ, τον βασιλιά τους, ο οποίος στη χριστιανική θρησκεία ονομάζεται Αντίχριστος, και στο Ισλάμ – ο Ντάτζαλ.

Η συνέχεια αυτής της ιστορίας έχει ήδη περιγραφεί από τον Ιωάννη τον Θεολόγο στις «Αποκαλύψεις» του. Και όποιος κερδίσει αυτή τη μάχη θα κυβερνήσει τον κόσμο για τους επόμενους δέκα αιώνες. Οπότε τώρα ο αγώνας είναι για το μέλλον.

dzen.ru

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,169


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα