ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – Γερουσιαστής Malcolm Roberts: “Ψηφιακή Ταυτότητα = Ψηφιακή Φυλακή” (βίντεο)

29 Ιουνίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Γερουσιαστής Malcolm Roberts:

” Η ψηφιακή ταυτότητα είναι το τέλος τoυ προσωπικού απορρήτου, της ανωνυμίας, της εμπιστευτικότητας, της κυριαρχίας και της επιλογής.

Αυτό το νομοσχέδιο θα δώσει στους πρωθυπουργούς και τον πρωθυπουργό την εξουσία να λαμβάνουν τέτοια μέτρα ανά πάσα στιγμή. Τι τρομακτική προοπτική!

Για αυτή την κυβέρνηση, μόλις το κοινό καταλάβει πόσα πρόκειται να χάσουμε με την παγκόσμια επανεκκίνηση, την καταπίεση να γίνεται απαραίτητη. Αυτό το νομοσχέδιο γίνεται το πλαίσιο για αυτή την καταπίεση.

 

 

Στην απόλυτη διάθεση των ξεπουλημένων στην “ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ” και στους χάκερς, θα είναι οι ζωές όλων μας με τις ψηφιακές ταυτότητες.

Πρόκειται για την ΑΤΖΕΝΤΑ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ και των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ… για την εφαρμογή ενός ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

Γιατί οι κυβερνήσεις επιτρέπουν στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ, να γράφει τις ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ;;; Φυσικά αυτό αφορά και στην δική μας κυβέρνηση…

ΟΛΗ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ0 ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ…

ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ… ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ…

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ… ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ.

ΟΥΤΕ ΜΙΣΘΟΙ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!!!

Δείτε και μοιραστείτε το σοκαριστικά αφυπνιστικό βίντεο του NIOLAND με τους συνανθρώπους σας…

Ας γίνει ο καθένας από εμάς, Ο ΣΩΤΗΡΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…

 

Καλλιόπη Σουφλή


ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – Γερουσιαστής Malcolm Roberts: “Ψηφιακή Ταυτότητα = Ψηφιακή Φυλακή”

 

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – O γερουσιαστής Malcolm Roberts και μέλος του κόμματος “One Nation” μάχεται κατά της “Ψηφιακής Ταυτότητας και την κατονομάζει Ψηφιακή Φυλακή” 

Η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη.

[To VIDEO ΕΔΩ] – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – Ο γερουσιαστής Malcolm Roberts και μέλος του κόμματος “One Nation” μάχεται κατά της “Ψηφιακής Ταυτότητς και την κατονομάζει Ψηφιακή Φυλακή”

https://rumble.com/vse6ea–malcolm-roberts-.htmlΗ Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη.

Στη Γαλλία στις 26 Αυγούστου 1789 ανακοίνωσε η Εθνοσυνέλευση με προτροπή του Λαφαγιέτ τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη, η οποία αποτελούνταν από 17 άρθρα και αποτελεί την ενσάρκωση των ιδανικών του Διαφωτισμού. Έμφαση δόθηκε:

 • στα δικαιώματα της ελευθερίας,
 • της ασφάλειας,
 • της ιδιοκτησίας, καθώς και
 • στο δικαίωμα αντίδρασης σε οποιαδήποτε μορφή καταπίεσης.
 • Αλλά και σύγχρονες κρατικοθεωρητικές ιδέες όπως η ανεξιθρησκία,
 • η ελευθερία γνώμης,
 • η αυτονομία του λαού και
 • ο διαχωρισμός των εξουσιών καθιερώθηκαν με τη Διακήρυξη.

Αποσπάσματα από τη διακήρυξη:

 • Παράγραφος 1: «Οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και παραμένουν ελεύθεροι και έχουν ίσα δικαιώματα. Οι κοινωνικές διακρίσεις μόνο στο κοινό συμφέρον μπορούν να βασίζονται».
 • Παράγραφος 2: «Σκοπός κάθε πολιτικής οργάνωσης είναι η διαφύλαξη των φυσικών και απαράγραπτων δικαιωμάτων του ανθρώπου. Τα δικαιώματα αυτά είναι η ελευθερία, η ιδιοκτησία, η ασφάλεια και η αντίσταση στην καταπίεση».
 • Παράγραφος 3: «Πηγή κάθε εξουσίας είναι αποκλειστικά το έθνος. Κανένα σώμα, κανένα άτομο δεν μπορεί να ασκήσει εξουσία που δεν απορρέει από το έθνος».
 • Παράγραφος 4:«Ελευθερία σημαίνει το να μπορεί να πράττει το κάθε άτομο οτιδήποτε δε βλάπτει ένα άλλο άτομο. Έτσι, η άσκηση των φυσικών δικαιωμάτων κάθε ανθρώπου θέτει σαν όριο το σημείο εκείνο, από το οποίο αρχίζει η άσκηση των ίδιων δικαιωμάτων για το άλλο άτομο. Το όριο αυτό δεν καθορίζεται παρά μόνον από το νόμο».
 • Παράγραφος 5:«Ο νόμος μπορεί να απαγορεύσει μόνο ό,τι είναι επιζήμιο για την κοινωνία. Ό,τι δεν απαγορεύεται από το νόμο θεωρείται επιτρεπτό και δεν μπορεί σε κανέναν να επιβληθεί να κάνει κάτι που δεν ορίζεται από το νόμο».
 • Παράγραφος 6:«Ο νόμος αποτελεί έκφραση της κοινής βούλησης. Όλοι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα, προσωπικά ή με αντιπροσώπους τους, να μετέχουν στη θέσπισή του. Ο νόμος πρέπει να είναι ο ίδιος για όλους, ανεξάρτητα αν προστατεύει ή τιμωρεί. Εφόσον όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο, μπορούν όλοι να μετέχουν το ίδιο και στα δημόσια αξιώματα, στις θέσεις και τις υπηρεσίες ανάλογα με τις ικανότητές τους και χωρίς καμία άλλη διάκριση παρά αυτή που πηγάζει από την αρετή τους και το ταλέντο τους».

Ο Malcolm Ieuan Roberts (γεννημένος στις 3 Μαΐου 1955) είναι Αυστραλός πολιτικός του One Nation της Pauline Hanson. Διετέλεσε μέλος της Γερουσίας της Αυστραλίας, εκπροσωπώντας το Κουίνσλαντ, μέχρι που η εκλογή του το 2016 κηρύχθηκε άκυρη από το Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστραλίας το 2017. Στη συνέχεια εξελέγη γερουσιαστής του Κουίνσλαντ στις ομοσπονδιακές εκλογές του 2019 στην Αυστραλία.

Στις 01 Δεκεμβρίου 2021 δημοσίευσε ένα video με τίτλο: “1984: The Bill” – The Trusted Digital Identity. Το νομοσχέδιο για την αξιόπιστη ψηφιακή ταυτότητα αντιπροσωπεύει μια σημαντική στιγμή στην ιστορία της Αυστραλίας. Βρισκόμαστε στο μεταίχμιο μεταξύ ενός ελεύθερου, προσωπικού επιχειρηματικού μέλλοντος και μιας εποχής ψηφιακής επιτήρησης στην οποία η κυβέρνηση βρίσκεται στη μέση κάθε αλληλεπίδρασης των Αυστραλών μεταξύ τους και με τον κόσμο.


Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση της Κοινοβουλευτικής του Ομιλίας μέσω videoconference.

Ως υπηρέτης του λαού του Κουίνσλαντ και της Αυστραλίας, απόψε εφιστώ την προσοχή σε ένα νέο κυβερνητικό νομοσχέδιο, το νομοσχέδιο για την αξιόπιστη ψηφιακή ταυτότητα του 2021. Δεν είναι ώρα για λεπτότητα. Το νομοσχέδιο για την αξιόπιστη ψηφιακή ταυτότητα αντιπροσωπεύει μια καμπή στην ιστορία της Αυστραλίας. Βρισκόμαστε στο μεταίχμιο μεταξύ ενός ελεύθερου, προσωπικού επιχειρηματικού μέλλοντος και μιας εποχής ψηφιακής επιτήρησης στην οποία η κυβέρνηση κάθεται στη μέση κάθε αλληλεπίδρασης των Αυστραλών μεταξύ τους και με του κόσμου. Αυτό το επιτυγχάνει με τον ίδιο τρόπο που το επιτυγχάνει και η Κίνα, δημιουργώντας μια ψηφιακή ταυτότητα που αποτελεί κεντρικό κομμάτι της ζωής ενός ατόμου. Πείτε το άδεια ζωής.

Αυτό το νομοσχέδιο καταργεί την προστασία της ιδιωτικής ζωής που εμποδίζει σήμερα αυτή την εκμετάλλευση και επιτρέπει στην κυβέρνηση να διατηρεί ένα τεράστιο αρχείο δεδομένων με όλα όσα γνωρίζει η κυβέρνηση για εσάς και να πωλεί αυτό το αρχείο σε ιδιωτικές εταιρείες στο εξωτερικό. Αυτές οι εταιρείες μπορούν να προσθέσουν τα δεδομένα του ιδιωτικού τομέα για να δημιουργήσουν ένα πλήρες ψηφιακό αρχείο για κάθε Αυστραλό – τα πάντα: ιατρικά, ψώνια, με ποιον συναναστρεφόμαστε, κοινωνική ασφάλιση, υπηρεσίες βετεράνων, ταξίδια, προβολή ιστοσελίδων, απασχόληση, σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα πάντα θα μπουν στο αρχείο και θα είναι διαθέσιμα σε κάθε μεγάλη εταιρεία που θα μπορεί να πληρώσει για να έχει πρόσβαση. Ο καθένας μας θα πρέπει να πληρώσει για να έχει πρόσβαση στα ιατρικά του αρχεία από την εν λόγω εταιρεία. Στις ειδήσεις των Morrison-Joyce, πρόκειται για μια “ανθρωποκεντρική ψηφιακή ταυτότητα” – ακούγεται υπέροχο, έτσι δεν είναι;

Αυτό έχει τρομακτικές προεκτάσεις για τον κυβερνητικό και εταιρικό έλεγχο των καθημερινών Αυστραλών. Τα έγγραφα που επισυνάπτονται σε αυτό το νομοσχέδιο προωθούν την ψηφιακή ταυτότητα ως ένα καλοπροαίρετο νομοσχέδιο νοικοκυρέματος για τη διόρθωση απαρχαιωμένων και ελλιπών κυβερνητικών βάσεων δεδομένων “για να εξοικονομήσετε μερικά λεπτά συμπλήρωσης του κυβερνητικού εντύπου”, όπως λένε. ‘Αυτό θα αναζωογονήσει την οικονομία μετά το COVID’, λένε.

Αυτό που πραγματικά χρειάζεται η οικονομία είναι η κυβέρνηση να φύγει από τη μέση και να αφήσει τους Αυστραλούς να ορθοποδήσουν μέσω της δικής μας σκληρής δουλειάς και επιχειρηματικότητας – να καταργηθούν τα διαβατήρια εμβολίων ή όπως τα αποκαλώ εγώ, οι ψηφιακές φυλακές, να εγκαταλειφθούν οι κωδικοί QR, να σταματήσει η διάδοση του φόβου και να αφήσουμε το αυστραλιανό πνεύμα να κάνει τα υπόλοιπα.


Δείτε επίσης το βίντεο: Tο διαβατήριο εμβολίων δεν έχει καμία σχέση με την υγεία μας | Αυτή είναι η κομβική στιγμή (επ.1)

https://rumble.com/vr0y93-t-.-1.html


Το “One Nation” πιστεύει στις τεχνολογικές εξελίξεις και στον εξορθολογισμό των υπηρεσιών. Θα θέλαμε πολύ να δούμε ένα νομοσχέδιο που θα καθαρίσει τις κυβερνητικές βάσεις δεδομένων και θα βελτιώσει την ηλεκτρονική εμπειρία των Αυστραλών που προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στα δικά μας δεδομένα. Το νομοσχέδιο για την ψηφιακή ταυτότητα δεν κάνει κάτι τέτοιο.

Η ψηφιακή ταυτότητα δεν θα κάνει τίποτα για να διορθώσει την κυβερνητική πληροφορική, ωστόσο δημιουργεί ένα ελκυστικό σενάριο για τους χάκερς να κλέψουν όχι μόνο ένα σύνολο κυβερνητικών δεδομένων, αλλά, μάλλον, προσωπικούς θησαυρούς. Απέχει πολύ από το να είναι ασφαλές, η αυστραλιανή κυβέρνηση είναι μία από τις πιο παραβιασμένες βάσεις δεδομένων στον κόσμο. Φέτος, τα ιατρικά αρχεία έγιναν ένας ιδιαίτερα περιζήτητος στόχος. Αν θέλετε να μάθετε την κατεύθυνση προς την οποία κατευθύνεται η παγκόσμια πολιτική, παρακολουθήστε τι προσπαθούν να κλέψουν οι χάκερς.


Δείτε επίσης το βίντεο: Αυστραλία | Riccardo BOSI | Πρώην Ειδικές Δυνάμεις: “Δεν είναι θέμα υγείας αλλά τυραννικός έλεγχος”

https://rumble.com/vpqu5q–riccardo-bosi-.html


Μια άλλη ανησυχία είναι ο εμβολιασμός.

Η ψηφιακή ταυτότητα συνδέει το ιατρικό ιστορικό με τις αγορές των καταναλωτών.

Τι μπορεί να εμποδίσει μια κυβέρνηση να αποκλείσει ένα μη εμβολιασμένο άτομο από την οικονομία, όπως απειλούν ήδη περισσότεροι από ένας πρωθυπουργοί κρατών;

Πρόκειται για ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης.

Δεν θα έπρεπε να χρειάζεται να θέτουμε αυτά τα ερωτήματα, επειδή η εξουσία δεν θα έπρεπε να υπάρχει.

Γιατί η κυβέρνηση Morrison-Joyce επιτρέπει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να γράψει την αυστραλιανή νομοθεσία;

Αυτό το νομοσχέδιο αποτελεί αντιγραφή και επικόλληση από το Παγκόσμιο Σχέδιο Ψηφιακής Ταυτότητας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ – μέρος της πρωτοβουλίας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Η κυβέρνηση Morrison-Joyce έφερε αυτό το πακέτο στην Αυστραλία, και το νομοσχέδιο αυτό θα ξεκινήσει την εφαρμογή του πακέτου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.


Δείτε επίσης το βίντεο: Giorgio AGAMBEN: “Υπάρχω σημαίνει ελέγχομαι | Μια «αδειοδοτημένη ελευθερία» είναι μια μη-ελευθερία”

https://rumble.com/vrd5t9-giorgio-agamben-.html


Οι Αυστραλοί έχουν ακούσει το σύνθημα της παγκοσμιοποιητικής εκστρατείας Build Back Better. Δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι. Ο στόχος της ψηφιακής ταυτότητας είναι η ζωή μέσω συνδρομής. Με απλά λόγια, οι καθημερινοί Αυστραλοί δεν θα κατέχουν περιουσιακά στοιχεία όπως ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο ή έπιπλα. Αντ’ αυτού, θα τα νοικιάζουν από εταιρείες – εταιρείες που ανήκουν στη συμμορία – ή, όπως τις αποκαλεί ο ΟΗΕ, “εταιρικούς συνεταίρους”.

Όταν μιλάνε για το ότι θα έχουμε λιγότερα, ή ότι θα ζούμε βιώσιμα, ή ότι θα ζούμε σε μια οικονομία κλειστού κύκλου [closed-loop – economy – οικονομία ελεγχόμενου συστήματος], αυτό που εννοούν είναι:

Είναι αυτή η θεωρία που τροφοδότησε τη στρατηγική 2030 του Φιλελεύθερου Κόμματος για την ψηφιακή οικονομία, η οποία βασίζεται στο νομοσχέδιο για την αξιόπιστη ψηφιακή ταυτότητα. Πράγματι, ο κύριος όγκος των υποστηρικτικών παρατηρήσεων γύρω από την ψηφιακή ταυτότητα και τη Στρατηγική Ψηφιακής Οικονομίας 2030 ασχολείται με το πως η κυβέρνηση θα είναι σε θέση να διαχειριστεί την οικονομία της Αυστραλίας σε ένα λεγόμενη βιώσιμο μονοπάτι – μια πορεία του ΟΗΕ.


Δείτε επίσης το βίντεο: Catherine Austin Fitts: Πώς να αμυνθείτε από την Μεγάλη Οικονομική Επαναφορά – Great Financial Reset

https://rumble.com/vrfk5l-catherine-austin-fitts-great-financial-reset.html


Για να πάρουμε μια γεύση από αυτό το μέλλον, αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στη λίστα τροφίμων που παρουσιάστηκαν στη σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ για το κλίμα, στην οποία συμμετείχε ο πρωθυπουργός νωρίτερα αυτό το μήνα. Σε κάθε πιάτο αναγραφόταν το αποτύπωμα άνθρακα, με την δέσμευση των Ηνωμένων Εθνών να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα κάθε γεύματος που καταναλώνεται σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας, κάθε μέρα. Τι συμβαίνει όταν μια κυβέρνηση, η οποία έχει εμμονή με την επιδίωξη ψηφιακών πολιτικών μηδενικού καθαρού άνθρακα, αποφασίσει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα στις επιλογές των τροφίμων μας; Γνωρίζουμε ήδη ότι ο ΟΗΕ προωθεί τη χορτοφαγία και τον περιορισμό της κατανάλωσης κόκκινου κρέατος σε μια μπουκιά ανά άτομο την ημέρα.

Το επίπεδο ελέγχου που παρέχει αυτή η νομοθεσία στον ΟΗΕ είναι τρομακτικό. Αντί να επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αναζητήσουν και να διερευνήσουν τις δυνατότητες της ίδιας της αγοράς και τις ανάγκες των ανθρώπων, η ψηφιακή ταυτότητα είναι ένα εργαλείο για την εισαγωγή μιας ελεγχόμενης οικονομίας υπό διεθνή καθοδήγηση, όπου η εφαρμογή μέτρων όπως το καθαρό μηδέν μπορεί να επιβληθεί μεμονωμένα.

Το “One Nation” απορρίπτει την παροχή περισσότερης εξουσίας σε μη εκλεγμένους, μη εκπροσωπημένους, μη υπόλογους γραφειοκράτες του ΟΗΕ να ελέγχουν τους Αυστραλούς στο τι μπορούμε να φάμε, πού μπορούμε να ταξιδεύουμε, πόση ποσότητα νερού και ενέργειας μπορούμε να χρησιμοποιούμε, υπό την απειλή ότι δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να τρεφόμαστε, να ντυνόμαστε και να στεγαζόμαστε.

Είναι προφανές ότι αυτή η πολιτική στερεί από τις επιχειρήσεις τον έλεγχο του μέλλοντάς τους. Η κυβέρνηση θα υπαγορεύει τις μελλοντικές αλληλεπιδράσεις κάθε επιχείρησης με τους πελάτες και τους προμηθευτές. Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα τεράστιο τεχνολογικό κόστος και θα αναγκαστούν να δώσουν έναν άδικο αγώνα Δαβίδ εναντίον Γολιάθ εναντίον μεγάλων, απίστευτα καλά πληροφορημένων επιχειρήσεων που ανήκουν στο κλαμπ της παγκοσμιοποιημένης ανταλλαγής πληροφοριών. Περισσότερες αυστραλιανές επιχειρήσεις θα πέσουν στα χέρια ξένων πολυεθνικών.


Δείτε επίσης το βίντεο: ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ OVERTON: ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

https://rumble.com/vqh17r–overton-.html


Παρά το γεγονός ότι το νομοσχέδιο επιμένει επανειλημμένα ότι προσφέρει μια ελεύθερη υπηρεσία για να κάνει τη ζωή ευκολότερη, είναι σαφές από την πλήρη τεκμηρίωση ότι η ψηφιακή ταυτότητα θα καταστεί υποχρεωτική με τον ίδιο τρόπο που είναι τώρα οι εντολές για τα εμβόλια.

Με αυτό το νομοσχέδιο, για άλλη μια φορά, ο πρωθυπουργός Morrison προσπαθεί να απαγορεύσει τα μετρητά.

Το One Nation πέτυχε να διαγράψει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την απαγόρευση των μετρητών από το Notice Paper της Γερουσίας πέρυσι, μετά από δημόσια κατακραυγή. Οι πληρωμές χωρίς μετρητά είναι δημοφιλείς, αλλά η πλήρης απώλεια των μετρητών ανοίγει μια εντελώς διαφορετική συζήτηση.

Τα μετρητά είναι μια δικλείδα ασφαλείας. Όταν έχουμε μετρητά, έχουμε αγοραστική δύναμη. Μια ψηφιακή ταυτότητα, όμως, θα μπορούσε εύκολα να περιορίσει τις ατομικές μας αγορές με βάση την κυβερνητική ή εταιρική πολιτική. Έτσι, σύμφωνα με αυτό το νομοσχέδιο, τα μετρητά πρέπει να αποσυρθούν και σύμφωνα με αυτή τη νομοθεσία, τα μετρητά θα αποσυρθούν.

Οι αυστραλιανές τράπεζες έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για το πλαίσιο αξιόπιστης ψηφιακής ταυτότητας, λέγοντας ότι θα τους επιτρέψει να δημιουργήσουν μια πλήρη εικόνα των πελατών τους. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν τα τραπεζικά ιδρύματα να δημιουργούν βάσεις με πλήρη δεδομένα για τις προσωπικές και ιδιωτικές τους πληροφορίες. Αυτό το νομοσχέδιο θα επιτρέψει στις τράπεζες να μικρο-ελέγχουν τις δαπάνες μας στο όνομα οποιουδήποτε σκοπού κοινωνικής δικαιοσύνης προωθούν οι τράπεζες.

Ο σχεδιασμός της νέας πλατφόρμας πληρωμών που εισήγαγε η Κεντρική Τράπεζα της Αυστραλίας το 2018 και επέβαλε σε όλες τις αυστραλιανές τράπεζες, επιτρέπει την προσθήκη μιας ψηφιακής ταυτότητας. Στην πραγματικότητα, η βασική αρχιτεκτονική της νέας πλατφόρμας πληρωμών σχεδιάστηκε για μια ψηφιακή ταυτότητα.

Στο πλαίσιο της νέας πλατφόρμας πληρωμών, κάθε συναλλαγή, κάθε λιανική πώληση, διατραπεζική μεταφορά, πληρωμή, ηλεκτρονική πώληση, όλα έρχονται μέσω ενός κεντρικού διακομιστή. Αυτό επιτρέπει να ελέγχεται και να εγκρίνεται η ψηφιακή ταυτότητα κάθε μέρους πριν από την οριστικοποίηση της πληρωμής.

Στην Κίνα, το τηλέφωνο ενός ατόμου ελέγχει τη ζωή του. Το ίδιο συνέβη και στην Αυστραλία κατά τη διάρκεια του COVID. Χωρίς τηλέφωνο για να αποδεικνύουμε την ταυτότητά μας και να παρέχουμε ιατρικά δεδομένα, οι πολίτες αποκλείονται από την κοινωνία. Η ανάγκη να κουβαλάει κανείς πάντα μαζί του ένα τηλέφωνο -φορτισμένο και έτοιμο να προσφέρει την ψηφιακή του ταυτότητα για να αγοράσει κάτι τόσο απλό όσο ένα φλιτζάνι καφέ- μπορεί να αντικατασταθεί με ένα φορητό ή ένα εμφυτεύσιμο τσιπ. Ανυπομονώ να δω πώς θα το πουλήσουν αυτό! Όλα επιβάλλονται για την έναρξη ενός συστήματος κοινωνικής πίστωσης.

Το νομοσχέδιο για την αξιόπιστη ψηφιακή ταυτότητα ισχυρίζεται ότι θα λύσει την ηλεκτρονική απάτη και θα προστατεύσει τις επιχειρήσεις και τους πελάτες. Η κυβέρνηση έβαλε ακόμη και το “αξιόπιστο” στον τίτλο, οπότε πρέπει να είναι αληθινό! Οποιοσδήποτε έχει εμπειρία στην ηλεκτρονική απάτη γνωρίζει ότι αυτό το σύστημα δεν θα λύσει την απάτη- πιθανότατα θα την επιδεινώσει.

Η συμπεριφορά των πολιτικών κατά τη διάρκεια του COVID έδειξε σε όλους πόσο γρήγορα πολλοί πολιτικοί και γραφειοκράτες καταχράστηκαν τα δικαιώματα και τιμώρησαν και ανάγκασαν τους πολίτες να υποβληθούν σε μη δοκιμασμένες και μη αποδεδειγμένες ιατρικές διαδικασίες.

Αυτό το νομοσχέδιο θα δώσει στους πρωθυπουργούς και τον πρωθυπουργό την εξουσία να λαμβάνουν τέτοια μέτρα ανά πάσα στιγμή. Τι τρομακτική προοπτική!

Για αυτή την κυβέρνηση, μόλις το κοινό καταλάβει πόσα πρόκειται να χάσουμε με την παγκόσμια επανεκκίνηση, την καταπίεση να γίνεται απαραίτητη. Αυτό το νομοσχέδιο γίνεται το πλαίσιο για αυτή την καταπίεση.

Το “One Nation” αντιτίθεται σε αυτό το απάνθρωπο δυστοπικό μέλλον που τα Ηνωμένα Έθνη προωθούν ως τη μεγάλη επανεκκίνηση και καταδικάζουμε αυτό το κοινοβούλιο για την υπογραφή του. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει αυτό το τερατώδες σχέδιο είναι, στις επόμενες εκλογές, να πετάξουμε έξω την ομάδα των υποστηρικτών της παγκοσμιοποίησης: τα κόμματα των Φιλελευθέρων, των Εργατικών, των Εθνικών και των Πρασίνων  και να αναπτύξουμε μια ισχυρή εκπροσώπηση του “One Nation” για να θέσουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της και να επαναφέρουμε το κοινοβούλιο στην υπηρεσία του λαού της Αυστραλίας.


Δείτε και αυτό το βίντεο: Alex JONES: «Οι 10 προβλέψεις για την Όμικρον, είναι μέρος του παγκόσμιου σχεδίου κατάληψης»

https://rumble.com/vq6in3-alex-jones-10-.htmlΠΗΓΗ: https://www.bitchute.com/video/WRJzEI7nAHCm/

 

Πηγή και μετάφραση NIOLAND 

https://telegra.ph/%CE%91%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%A1%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%91—%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-Malcolm-Roberts-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-One-Nation-%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%A8%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%A4%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-01-11

Προβολές : 1,789


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα