Αυτά βλέπουν γραφεία κηδειών σε νεκρούς: «ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΘΡΟΜΒΟΥΣ»

Αυτά βλέπουν γραφεία κηδειών σε νεκρούς: «ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΘΡΟΜΒΟΥΣ»

16 Σεπτεμβρίου, 2022 25 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,216
Μοίρασέ το

 

 

«Είναι σαν ΓΑΙΟΣΚΩΛΗΚΑΣ»!

 

 

 

 

Πόσα δισεκατομμύρια είπαμε πως εμβολιάστηκαν;;;

Ποιά άλλη χροιά θέλουμε για να αντιληφθούμε πως τα ποσοστά των θανόντων από το εμβόλιο, θα έχουν μέσα στον νεκρό πλέον οργανισμό τους τέτοια εκτρώματα;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υποψιάζονται το εμβόλιο…
Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών

Αρκετοί ταριχευτές σε όλες τις ΗΠΑ έχουν παρατηρήσει πολλούς μεγάλους, και μερικές φορές πολύ μακρούς, «ινώδεις» και ελαστικούς θρόμβους μέσα στα πτώματα που περιποιούνται, και μιλούν ανοιχτά για τα ευρήματά τους.

Πολλοί ταριχευτές, από διαφορετικές πολιτείες, επιβεβαίωσαν στους The Epoch Times, ότι έβλεπαν αυτούς τους περίεργους θρόμβους, είτε από το 2020, είτε από το 2021.

Επισήμως, η καθεστηκυία επιστημονική άποψη δεν έχει παραδεχθεί, αν η αιτία του νέου φαινομένου θρόμβου είναι ο COVID-19, τα εμβόλια και τα δύο ή κάτι διαφορετικό.

Οι Epoch Times έλαβαν πρόσθετα βίντεο και φωτογραφίες από τους ανώμαλους θρόμβους, αλλά, όπως λένε, δεν μπόρεσαν να τα ανεβάσουν, λόγω της κατάστασης του θύματος.

Ο Mike Adams, ο οποίος διευθύνει ένα διαπιστευμένο εργαστήριο ISO-17025 στο Τέξας, ανέλυσε θρόμβους τον Αύγουστο και διαπίστωσε ότι τους λείπει σίδηρος, κάλιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρος.

Το εργαστήριο του Adams χρησιμοποιεί επαγωγικά συζευγμένη φασματομετρία μάζας πλάσματος (ICP-MS), τριπλό τετραπολικό φασματόμετρο μάζας και υγρή χρωματογραφία-φασματομετρία μάζας, συνήθως δοκιμάζοντας τρόφιμα για μέταλλα, φυτοφάρμακα και γλυφοσάτη.

«Έχουμε δοκιμάσει έναν από τους θρόμβους από τον ταριχευτή Richard Hirschman, μέσω ICP-MS. Δοκιμασμένο επίσης δίπλα-δίπλα, ζωντανό ανθρώπινο αίμα από μη εμβολιασμένο άτομο», είπε ο Άνταμς στους The Epoch Times.

Διαπίστωσε ότι οι θρόμβοι στερούνται βασικών στοιχείων που υπάρχουν στο υγιές ανθρώπινο αίμα, όπως ο σίδηρος, το κάλιο και το μαγνήσιο, υποδηλώνοντας ότι σχηματίζονται από κάτι άλλο εκτός από το αίμα.

Ο Adams ενώνει τις αναλυτικές δυνάμεις με περισσότερους γιατρούς και σχεδιάζει να επενδύσει από την τσέπη του σε εξοπλισμό, προκειμένου να προσδιορίσει περαιτέρω την σύνθεσή τους και την πιθανή αιτιότητά τους.

Οι δομές που μοιάζουν με χορδές διαφέρουν σε μέγεθος, αλλά η μεγαλύτερη μπορεί να είναι τόσο μεγάλη όσο ένα ανθρώπινο πόδι και η πιο παχιά μπορεί να είναι τόσο παχιά όσο ένα δάχτυλο.

 

ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΘΡΟΜΒΟΥΣ

Ο Richard Hirschman, αδειούχος διευθυντής γραφείου κηδειών και ταριχευτής στην Αλαμπάμα, θυμάται ότι ασχολείται με την δουλειά από την τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου.

«Πριν από το 2020, το 2021, πιθανότατα θα βλέπαμε κάπου μεταξύ 5 με 10 τοις εκατό των σωμάτων που θα ταριχεύαμε [έχοντας] θρόμβους αίματος», είπε ο Hirschman στους The Epoch Times.

«Είμαστε εξοικειωμένοι με το τι είναι οι θρόμβοι αίματος και έπρεπε να τους αντιμετωπίσουμε με την πάροδο του χρόνου», είπε.

Λέει ότι τώρα, το 50 τοις εκατό έως το 70 τοις εκατό των σωμάτων που βλέπει έχουν θρόμβους.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΡΟΜΒΩΝ

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τις διαφορές μεταξύ του αίματος των μη εμβολιασμένων και του θρόμβου που δοκιμάστηκε με ICP-MS, σύμφωνα με την ανάλυση του Adams.

 

 

 «Παρατηρήστε ότι οι βασικοί στοιχειώδεις δείκτες του ανθρώπινου αίματος όπως ο σίδηρος λείπουν στον θρόμβο (που είναι μόλις στο 4,4 τοις εκατό του αίματος). Παρόμοια ιστορία με το μαγνήσιο, το κάλιο και τον ψευδάργυρο. Αυτοί είναι σαφείς δείκτες για το ανθρώπινο αίμα. Το ζωντανό ανθρώπινο αίμα θα έχει πάντα υψηλό σίδηρο, διαφορετικά το άτομο θα ήταν νεκρό. Αυτοί οι θρόμβοι δεν έχουν σχεδόν καθόλου σίδηρο, ούτε μαγνήσιο κ.λπ.», είπε ο Άνταμς στους The Epoch Times.

Ο Wade Hamilton , ένας καρδιολόγος που είναι εξοικειωμένος με τους θρόμβους, είπε στους The Epoch Times: «Το γεγονός ότι το μαγνήσιο, το κάλιο και ο σίδηρος είναι πολύ χαμηλά στα δείγματα θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι δεν είναι οι συνηθισμένοι θρόμβοι μετά θάνατον.

«Ο συνδυασμός των χαμηλών ηλεκτρολυτών και των νέων πολύ ισχυρών δομών που μοιάζουν με χορδές υποδηλώνει ότι αυτές οι περιοχές όπου φαίνονται οι δομές που μοιάζουν με χορδές στα αιμοφόρα αγγεία δεν έλαβαν κυκλοφορία. Δεν είναι «φυσιολογικά» μεταθανάτια ευρήματα σύμφωνα με έμπειρους ταριχευτές», προσέθεσε και συνέχισε:

«Δεν είναι φυσιολογικοί μεταθανάτιοι θρόμβοι, αλλά μάλλον οι μακριές μικροσκοπικές χορδές μπορεί να ήταν η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ, εμποδίζοντας την κυκλοφορία σε αυτές τις περιοχές. Άλλοι έχουν δείξει ότι η πρωτεΐνη ακίδας μπορεί και ξεδιπλώνεται και σχηματίζει διαφορετική διαμόρφωση, συμβάλλοντας σε σφιχτές δομές που μοιάζουν με χορδές με διαμήκη συστροφή καθώς και διασταυρούμενη δέσμευση.

Η διαδικασία ταρίχευσης έχει γίνει επίσης πολύ πιο δύσκολη, με αποτέλεσμα ορισμένοι ταριχευτές να πρέπει να στραγγίζουν το αίμα μέσω πολλαπλών σημείων αντί για ένα μόνο σημείο».

 

«ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ»

«Σε 20 χρόνια ταρίχευσης, δεν είχα δει ποτέ αυτές τις λευκές ινώδεις δομές στο αίμα. Τον περασμένο χρόνο, έχω δει αυτούς τους περίεργους θρόμβους σε πολλά διαφορετικά άτομα. Ανησυχώ πολύ γιατί κάτι δεν πάει καλά στο αίμα και αναρωτιέμαι: μήπως κάτι προκαλεί πρόωρο θάνατο ανθρώπων;». είπε ο Hirschman και υπογράμμισε:

«Καθώς το καλοκαίρι [του 2021] προχωρούσε, οι θάνατοι από τον COVID μειώθηκαν, αλλά αυτοί οι θρόμβοι αυξάνονταν σε αριθμό. Η υποψία μου είναι ότι το εμβόλιο μπορεί να είναι η αιτία αυτών των περίεργων θρόμβων. Συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι γιατρός ούτε επιστήμονας, αλλά ξέρω πώς μοιάζει το αίμα και είμαι πολύ εξοικειωμένος με τη διαδικασία ταρίχευσης που κάνω εδώ και δύο δεκαετίες. Δεν ξέρω 100 τοις εκατό τι προκαλεί αυτούς τους θρόμβους, αλλά ξέρω από την εμπειρία μου και μιλώντας με αρκετούς άλλους ταριχευτές και διευθυντές κηδειών, κανένας από εμάς δεν είχε ξαναδεί αυτόν τον περίεργο θρόμβο».

Ο Hirschman έστειλε τους θρόμβους σε μερικούς παθολόγους και ισχυρίζεται ότι κάποιοι από αυτούς τους έχουν «αγνοήσει», πιθανότατα λόγω φόβου (σ.σ. από το ιατρικό κατεστημένο).

Έχει βαλσαμώσει χιλιάδες σώματα και είναι πολύ εξοικειωμένος με το αίμα και νιώθει ότι το αίμα των περισσότερων σωμάτων που έχει δει τα τελευταία δύο χρόνια «έχει αλλάξει».

«Το αίμα είναι διαφορετικό. Κάτι κάνει το αίμα να αλλάξει. Ας καταλάβουμε τι είναι, ώστε ίσως μπορέσουμε να βρούμε έναν τρόπο να βοηθήσουμε στο να απαλείψουμε αυτά τα πράγματα και να σώσουμε ζωές ανθρώπων», είπε ο Hirschman και συνέχισε:

«Αν δεν είναι το εμβόλιο, εντάξει! Τότε να βρούμε τι είναι. Ας το καταλάβουμε, γιατί κάτι το προκαλεί όλο αυτό και δεν μπορεί να είναι υγιές».

 

ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ HIRSCHMAN:

 

ΠΗΓΗ: Epoch Times

 

ΑΛΛΟΙ ΤΑΡΙΧΕΥΤΕΣ

Ο Wallace Hooker είναι ειδικός ταριχευτής που δίνει διαλέξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Έχει σημαντική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά σε ορισμένες ιδιωτικές ιστοσελίδες ταρίχευσης.

Ο Χούκερ βλέπει περίπου 300 πτώματα το χρόνο και έχει δει πολλούς θρόμβους του ίδιου είδους που είχε και ο Hirschman.

«Έχω ανθρώπους που μου στέλνουν φωτογραφίες σχεδόν κάθε εβδομάδα από αυτό που βλέπουν», είπε ο Χούκερ.

Αφού δήλωσε ότι υποπτευόταν ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν να έχουν κάποια σχέση με τους θρόμβους, δέχθηκε επίθεση από κάποιους που του είπαν ότι δεν ήταν εξειδικευμένος γιατρός που θα μπορούσε να εντοπίσει την αιτία.

Ο Χούκερ υποψιάζεται επίσης ότι το λεγόμενο σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση με αυτούς τους θρόμβους.

«Μερικοί ταριχευτές δεν είναι σχολαστικοί ταριχευτές. Πολλοί εργάζονται για εταιρείες που δεν επιτρέπουν κινητό τηλέφωνο στην αίθουσα ταρίχευσης. Δεν επιτρέπουν τη λήψη φωτογραφιών, και είναι λόγος για άμεση απόλυση. Έχω μιλήσει με αυτούς τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτές τις εταιρείες», δήλωσε περαιτέρω.

Η Άννα Φόστερ, εξουσιοδοτημένη διευθύντρια κηδειών από το Μιζούρι, εξήγησε ότι άρχισε να βλέπει πιο συχνούς και μεγαλύτερους θρόμβους μετά την έναρξη της πανδημίας του COVID και τα εμβόλια:

«Τα περισσότερα από τα άτομα που ταρίχευα και είδα αυτές τις αλλαγές ήταν ηλικίας άνω των 75 ετών και ζούσαν σε νοσηλευτικές εγκαταστάσεις, εκτός από δύο άνδρες γύρω στα πενήντα. Ένας από αυτούς τους άνδρες ήταν φίλος μας και έκανε το εμβόλιο και μετά την δεύτερη δόση του, άρχισε να αισθάνεται άρρωστος. Η γυναίκα του τον πήγε στον οικογενειακό τους γιατρό και ο γιατρός τον έστειλε αμέσως στο ER επειδή έδειχνε σημάδια θρόμβου ή καρδιακής προσβολής. Υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά την μεταφορά και πέθανε λίγο μετά. Βαλσαμώθηκε αμέσως μετά το θάνατό του και η πήξη ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ανεξήγητη, και αυτό με έκανε να ανησυχώ πολύ για αυτόν τον εμβολιασμό και ακύρωσα τις σκέψεις μου να κάνω η ίδια το εμβόλιο», είπε η Foster.

Σε μια περίπτωση, έβγαλε θρόμβους μήκους 60 εκατοστών και «αρκετούς ακόμη» που ήταν τουλάχιστον 12 ίντσες—από το ίδιο σώμα.

«Γνωρίζω ότι πριν από τον εμβολιασμό, οι βαλσαμώσεις μου δεν είχαν την ποσότητα θρόμβωσης που βλέπω τώρα. Τώρα είναι τουλάχιστον δέκα φορές πάνω ο αριθμός, αν όχι περισσότερο», είπε.

 

ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΘΡΟΜΒΟΙ

Ο Λάρι Μιλς, αδειούχος ταριχευτής και διευθυντής κηδειών στην πολιτεία της Αλαμπάμα, ασχολείται με τις κηδείες από το 1968 και ασχολείται με την διαδικασία ταρίχευσης από την αρχή της καριέρας του.

«Εμείς ως ταριχευτές βλέπουμε μερικούς περίεργους θρόμβους από το ξέσπασμα του COVID. Αυτοί οι θρόμβοι έχουν πολύ ελαστική αίσθηση και πολύ μεγάλο διάστημα, εφόσον εξέρχονται από τις φλέβες που χρησιμοποιούμε κατά την διαδικασία ταρίχευσης. Φαίνονται πραγματικά σαν γαιοσκώληκες. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό στην καριέρα μου μέχρι τώρα», είπε ο Μιλς  στους The Epoch Times.

Άλλοι διευθυντές κηδειών ή ταριχευτές ήθελαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, γιατί δεν ξέρουν πώς θα αντιδρούσαν τα γραφεία τελετών.

«Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι οι θρόμβοι που έδειξε ο Ρίτσαρντ στο Διαδίκτυο είναι ένα φαινόμενο που δεν έχω δει πιθανότατα στα μέσα του περασμένου έτους. Αυτό είναι λίγο πολύ το μόνο που έχω να πω για αυτό. Δεν έχω γνώση για το τι προκαλεί τους θρόμβους, αλλά φαινομενικά άρχισαν να εμφανίζονται γύρω στα μέσα του 2021», είπε στους The Epoch Times ένας άλλος ταριχευτής, με άδεια από το 2001 περίπου.

«Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι θρόμβοι που βλέπουμε δεν είναι κάτι που είχαμε δει ποτέ πριν», πρόσθεσε.

Τέσσερις άλλοι ταριχευτές επιβεβαίωσαν επίσης τηλεφωνικά ότι ήταν μάρτυρες ανώμαλων θρόμβων.

 

Πηγή

Προβολές : 1,216


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα