Αυτά μας ετοιμάζουν... Το Καθολικό Βασικό Εισόδημα θα συνδεθεί με την ψηφιακή σας ταυτότητα, την οποία θα συνδέσουν με το κοινωνικό σας πιστωτικό σκορ!

22 Σεπτεμβρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1147
Μοίρασέ το

 

      Θέλουν την κινεζοποίηση της Δύσης

Το UBI φαίνεται να είναι η τέλεια λύση από την άποψη του WEF. Θα προτιμούσαν τους ανθρώπους να κάθονται στο σπίτι, να πίνουν μπύρα, να παρακολουθούν Netflix (όπως ακριβώς στα lockdown για τον Covid).

Εάν δεν λάβετε το εμβόλιο και το αναμνηστικό σας, τότε το UBI σας μπορεί να διακοπεί. Το UBI σας θα συνδεθεί με το ψηφιακό σας αναγνωριστικό το οποίο με τη σειρά του θα συνδεθεί με το κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Το κοινωνικό σας πιστωτικό σκορ θα είναι αυτό που θα σας επιτρέπει να συμμετέχετε στο UBI.

Οι πολιτικές ελευθερίες και τα δικαιώματά σας θα συνδεθούν με το κοινωνικό σας πιστωτικό σκορ. Εάν επικρίνετε την κυβέρνηση, δεν θα λαμβάνεται το UBI σας που θα έχει τη μορφή ψηφιακού νομίσματος. 

Θα σου δίνει λοιπόν το κράτος ένα επίδομα για να κάθεσαι και να μην δουλεύεις, μια και λιαν συντόμως όλα θα τα κάνουν τα ρομπότ…

Κι εσύ, περιχαρής που θα σε πληρώνουν με ψυχία και θα κάάάάάάάάάθεσαι, θα το πάρεις…

Ναι, αλλά μετά, θα πρέπει να το ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ…ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ…

ΜΠΟΛΙ… ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΚΟΗ!

ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ, ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ…

Να θυμάσαι όμως, πως ΠΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΣΚΛΑΒΙΑ, ΛΟΓΩ… “ΚΑΛΗΣ ΔΙΑΓΩΓΗΣ” ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ…

 

Μωρέ θα τα πάρουμε τα βουνά όσοι είμαστε ανυπόταχτοι… και σύντομα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Από ThreadsIrish

Τι σχέση έχει το Universal Basic Income (UBI) με τον Covid, τον War και τον Tony Blair;

Τον Μάρτιο του 2022, οι Irish Times έγραψαν ένα άρθρο με τίτλο  « Ένα ευπρόσδεκτο βήμα»: Το πρώτο πρόγραμμα βασικού εισοδήματος της Ιρλανδίας καθ’ οδόν » όπου οι καλλιτέχνες θα λαμβάνουν 250 ευρώ την εβδομάδα σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα και συζήτησαν το ότι πολλοί ήθελαν να το δουν να επεκτείνεται σε όλους.

Πέντε μήνες αργότερα είχε αυξηθεί στα 325 ευρώ με τους The Irish Times να το αποκαλούν «σεισμικό άλμα προς τα εμπρός»,  όπου περίπου 2.000 καλλιτέχνες θα έχουν εγγυημένο αυτό το ποσό εβδομαδιαίας αμοιβής.

Βασική εισοδηματική υποστήριξη για καλλιτέχνες που περιγράφεται ως «σεισμικό άλμα προς τα εμπρός» , The Irish Times, 8 Σεπτεμβρίου 2022

Ακόμη και ένας από τους πιο γνωστούς οικονομολόγους της Ιρλανδίας που γράφει για τους The Irish Times πιστεύει ότι είναι καλή ιδέα. Σε ένα άρθρο το 2017 ο David McWilliams παρουσίασε την ιδέα στο δικό του blog. Εντελώς τυχαία McWilliams είναι και μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ («WEF»).

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: David McWilliams

Επίσης συμπτωματικά, το δικό του podcast στις 2 Μαρτίου 2021 είχε τίτλο «Building Back Better». Πού το έχουμε ξανασυναντήσει αυτό;

Ακριβώς απέναντι από τη Θάλασσα της Ιρλανδίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, δημοσιεύτηκε ένα έγγραφο στον ιστότοπο του βρετανικού κοινοβουλίου τον Ιούνιο του 2022 με τίτλο « Πιθανά πλεονεκτήματα ενός καθολικού βασικού εισοδήματος ».

Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου: Πιθανά πλεονεκτήματα ενός καθολικού βασικού εισοδήματος , 13 Ιουνίου 2022

Προφανώς παίρνουν την ιδέα πολύ σοβαρά και την προχωρούν γρήγορα. Ωστόσο, οι σύνδεσμοι με το βρετανικό κοινοβούλιο και τους πρώην βουλευτές του Ηνωμένου Βασιλείου δεν τελειώνουν εκεί. Ο εγκληματίας πολέμου και πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Τόνι Μπλερ, εμπλέκεται επίσης, όπως δείχνει αυτό το tweet από την Tascha Labs.

Ο Μπλερ είναι επίσης μέλος του WEF  και έχει χρηματοδοτηθεί από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates με δεκάδες εκατομμύρια για να προωθήσει την ψηφιακή ταυτότητα, όπως κάνει εδώ και χρόνια.

Ίδρυμα Bill & Melinda Gates: Grants Committed, Tony Blair Institute for Global Change

Το “Tony Blair Institute for Global Change” θα είναι το ινστιτούτο που θα συμμετάσχει σε  «συστάσεις δημόσιας πολιτικής για το καθολικό βασικό εισόδημα». 

Εντελώς συμπτωματικά βλέπουμε πώς η Universal basic income (UBI) συνεργάζεται με τα ψηφιακά νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας (“CBDC”).

Προφανώς μη γνωρίζοντας « οι Βρετανοί υποστηρίζουν το καθολικό βασικό εισόδημα με περιθώριο 20 μονάδων» σύμφωνα με δημοσκόπηση του New Statesman  που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2022.

Οι Βρετανοί υποστηρίζουν το καθολικό βασικό εισόδημα με περιθώριο 20 μονάδων , The New Statesman, 5 Ιουλίου 2022

Ωστόσο, η Ουαλία είναι ένα βήμα μπροστά στο εισόδημα της UBI. Τον Φεβρουάριο, ο Guardian ανέφερε :

«Οι νέοι που εγκαταλείπουν τη φροντίδα θα λάβουν 1600 £ το μήνα για δύο χρόνια από τον πρώτο μήνα μετά τα 18α γενέθλιά τους. Αυτό είναι 19.200 £ ετησίως».

Ποσό όχι ασήμαντο.

Η χώρα που βρίσκεται πιο μακριά στην πορεία με το UBI είναι ο Καναδάς. Το νομοσχέδιο S-233 είναι: «Ένας νόμος για την ανάπτυξη ενός εθνικού πλαισίου για ένα εγγυημένο βιώσιμο βασικό εισόδημα». που σημαίνει: «Κάθε άτομο πρέπει να έχει πρόσβαση σε ένα βιώσιμο βασικό εισόδημα».

Δεν μας κάνει εκπληξη ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι μεγάλοι θαυμαστές της UBI. Άλλωστε το πιέζουν από το 2016.

Σε ένα βίντεο από το 2021 στο απόγειο της πανδημίας, το επαίνεσαν.

Υπότιτλοι από το βίντεο:

Αυτή η πόλη στην Καλιφόρνια δοκίμασε το παγκόσμιο βασικό εισόδημα και βρήκε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Ο Stockton έδωσε σε 125 άτομα 500 δολάρια το μήνα χωρίς να απαιτείται να εργαστούν και να τα μελετήσουν για ένα χρόνο για να δουν τι συνέβη.

Μετά από 12 μήνες, το ποσοστό της πλήρους απασχόλησης αυξήθηκε κατά 12% με τους συμμετέχοντες να εργάζονται περισσότερο, όχι λιγότερο. Ανέφεραν επίσης ότι αισθάνονται λιγότερο άγχος και κατάθλιψη και περνούσαν περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους.

Μερικοί βοήθησαν μέλη της οικογένειας να πληρώσουν για ιατρική περίθαλψη. Άλλοι βρήκαν χρόνο να μελετήσουν. Τα χρήματα βελτίωσαν τις κοινωνικές τους σχέσεις, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να πληρώνουν για πολυτέλειες όπως τα γεύματα έξω.

Οι ερευνητές λένε ότι οι πληρωμές επιτρέπουν στους ανθρώπους να θέτουν στόχους, να κάνουν επιλογές και να παίρνουν ρίσκα που οδηγούν σε ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Το πείραμα καλύπτει τον Νοέμβριο του 2018 έως τον Φεβρουάριο του 2020. Μια επόμενη έκθεση θα δείξει πώς τα πήγαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Αυτό δεν είναι το πρώτο πείραμα με καθολικό βασικό εισόδημα.

Από το 2017, η Φινλανδία πλήρωνε 20.000 ανέργους 560 δολάρια το μήνα. Μετά από δύο χρόνια, οι αποδέκτες ήταν πιο ευτυχισμένοι, πιο υγιείς και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας, πολλά έθνη έδωσαν πληρωμές σε μετρητά στους φτωχότερους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Ινδίας και της Ισπανίας.

Οι επικριτές του καθολικού βασικού εισοδήματος λένε ότι είναι πολύ δαπανηρό για να κυκλοφορήσει μόνιμα. Πιστεύετε ότι το καθολικό βασικό εισόδημα είναι καλή ιδέα;

Λοιπόν, ορίστε το. Το UBI είναι η πανάκεια για όλα – ευτυχία, χρόνο με την οικογένεια, ιατρική φροντίδα, γεύματα έξω. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε. Και προφανώς η δοκιμή στη Φινλανδία είχε τεράστια επιτυχία σύμφωνα με το WEF. Μόνο που δεν ήταν.

Σύμφωνα με το Business Insider: «Μια από τις μεγαλύτερες δοκιμές βασικού εισοδήματος στον κόσμο, ένα 2ετές πρόγραμμα στη Φινλανδία, ήταν μια σημαντική πτώση. Οι κριτικοί ισχυρίστηκαν ότι το τεστ ήταν ελαττωματικό από την αρχή».

Μία από τις μεγαλύτερες δοκιμές βασικού εισοδήματος στον κόσμο, ένα 2ετές πρόγραμμα στη Φινλανδία, ήταν μια σημαντική αποτυχία. Αλλά οι ειδικοί λένε ότι το τεστ ήταν ελαττωματικό , Business Insider, 8 Δεκεμβρίου 2019

Το UBI ακούγεται πολύ καλό. Ένα άνευ όρων βιώσιμο εισόδημα. Παρουσιάζεται πως θα εξάλειψη τη φτώχεια και θα προσφέρει κοινωνική ασφάλεια.

Υποτίθεται ότι οι άνθρωποι θα μπορούν να ξοδεύουν περισσότερα, να εξοικονομούν περισσότερα και να επενδύουν περισσότερα.

Ακούγεται πράγματι πολύ καλό ένα ελάχιστο βασικό εισόδημα για όλους, μόνο που δεν θα είναι άνευ όρων. Αν πρέπει να ρωτήσουμε ποιος θα επωφεληθεί; Η απάντηση είναι πάντα η ίδια… Η Ελίτ φυσικά.

Το 2017 ο Mark Zuckerberg παρουσίασε δημοσίως τις αρετές των προγραμμάτων κοινωνικής ασφάλισης που δίνουν δωρεάν χρήματα σε πολίτες ανεξάρτητα από το καθεστώς απασχόλησης, βλέπε την έκθεση του CNBC «Η Αλάσκα δίνει στους κατοίκους δωρεάν μετρητα – ο Mark Zuckerberg πιστεύει ότι όλοι μπορούν να ωφεληθούν από αυτό », 5 Ιουλίου 2017 .

Έδωσε επίσης μια εναρκτήρια ομιλία στο Χάρβαρντ όπου είπε: «Θα πρέπει να διερευνήσουμε ιδέες όπως το καθολικό βασικό εισόδημα για να δώσουμε σε όλους ένα “μαξιλάρι” να δοκιμάσουν νέα πράγματα».

Μόνο που δεν θα χρησιμοποιηθεί για “νέα πράγματα”.

Περαιτέρω ανάγνωση: Ομιλία έναρξης του Mark Zuckerberg στο Harvard , The Harvard Gazette, 25 Μαΐου 2017

Φυσικά, το WEF υποστήριξε το μέλος του Zuckerberg μετά την μοναδική του ομιλία.

Ωστόσο, ο Ζούκερμπεργκ δεν είναι ο μόνος που το υποστηρίζει. Το 2021 ο Έλον Μασκ είπε ότι χρειαζόμαστε το UBI γιατί « στο μέλλον, η σωματική εργασία θα είναι μια επιλογή ».

Ο Sam Altman, ο οποίος ίδρυσε το OpenAI (Τεχνητή Νοημοσύνη) συμφωνεί με τον Musk.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Έλον Μασκ λέει ότι χρειαζόμαστε καθολικό βασικό εισόδημα γιατί «στο μέλλον, η σωματική εργασία θα είναι επιλογή» , Business Insider, 20 Αυγούστου 2021

Άλλοι επιχειρηματίες πολύ υψηλού προφίλ που έχουν υποστηρίξει την UBI είναι οι Pierre Omidyar (ιδρυτής eBay), Andrew Ng, Bill Gross και Ray Kurzweil.

Αυτό που είχε να πει ο Bill Gross για τον σοσιαλισμό ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ανησυχητικό, ότι θα έπρεπε να το  «συνηθίσουμε»  με το UBI.

Θα έπρεπε να είχα αναφέρει ότι οι Zuckerberg, Altman, Omidyar, Ng και Gross είναι όλοι μέλη του WEF, όπως και ορισμένες από τις αντίστοιχες εταιρείες τους, όπως και ο επιχειρηματικός συνεργάτης του Kurzweil του Singularity University, Peter Diamandis.

Δεν είναι απαραίτητο…

Ένα κοινό νήμα φαίνεται να εμφανίζεται από όλους τους υποστηρικτές του UBI. Η τεχνητή νοημοσύνη θα εξαλείψει τις θέσεις εργασίας και οι άνθρωποι θα χρειαστούν το UBI για να επιβιώσουν. Αν αυτό ακούγεται σαν την ατζέντα που προωθείται από το WEF και την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά. Αυτό έλεγαν απο το 2017: διαβάστε « Γιατί πρέπει να έχουμε όλοι ένα βασικό εισόδημα »

Για όσους δεν χάνουν ποτέ ευκαιρία, τον Απρίλιο του 2020 το WEF δημοσίευσε ένα άρθρο «Το UBI είναι η απάντηση στις ανισότητες που εκτίθενται από τον COVID-19 ». Αυτό ήταν μόνο ένα μήνα αφότου άρχισαν να συμβαίνουν τα lockdown. Και πάλι έδειχναν να ξέρουν τι επρόκειτο να συμβεί.

Μετά απο 6 μήνες το WEF δημοσίευσε πάλι ένα άρθρο με τίτλο « Μην φοβάστε την τεχνητή νοημοσύνη. Θα οδηγήσει σε μακροπρόθεσμη ανάπτυξη θέσεων εργασίας ».

Ταυτόχρονα, δημοσίευσαν μια έκθεση με τίτλο « Το μέλλον των θέσεων εργασίας ». Υποστήριξαν στο άρθρο ότι 85 εκατομμύρια θέσεις εργασίας θα εξαλειφθούν μέχρι το 2025, αλλά 97 εκατομμύρια νέες θα δημιουργηθούν.

Το UBI φαίνεται να είναι η τέλεια λύση από την άποψη του WEF. Θα προτιμούσαν τους ανθρώπους να κάθονται στο σπίτι, να πίνουν μπύρα, να παρακολουθούν Netflix (όπως ακριβώς στα lockdown για τον Covid).

Αν κοιτάξουμε πίσω στα τελευταία 2,5 χρόνια, οι μικρές επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες έχουν τεθεί στο στόχαστρο κατά τη διάρκεια του lockdown Covid. Πολλοί έχασαν τη δουλειά τους.

Επίσης, με τη σύγκρουση Ουκρανίας/Ρωσίας, βλέπουμε τώρα το ενεργειακό κόστος να γίνεται εξαιρετικά υψηλό. Φυσικά αυτό θα μεταφερθεί στους καταναλωτές, οπότε θα δούμε και την τιμή των τροφίμων να αυξάνεται.

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα ​​και να βάλουν ακόμα και φαγητό στο τραπέζι. Εδώ έρχεται η UBI. Κατά πάσα πιθανότητα, πολλοί άνθρωποι θα φωνάζουν για αυτό και θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να το λάβουν.

Είναι η εγελιανή διαλεκτική. Δημιουργούμε το πρόβλημα, έπειτα την αντίδραση, για να έρθουμε να δώσουμε την λύση.

Μετά τα lockdown και την πλανδημική φάρσα, οι επιχειρήσεις έχουν καταστραφεί και θα συνεχίσουν να καταστρέφονται μέσω της άλλης φάρσας του κλίματος/πολέμου. Δεν θέλουν οι άνθρωποι να κερδίζουν τα δικά τους χρήματα ή να απασχολούν άλλους ανθρώπους. Θέλουν όλοι να βασίζονται σε ένα Καθολικό Βασικό Εισόδημα κατ’ εντολή της παγκοσμιοποιητικής κυβέρνησης.

Με τις αυξανόμενες τιμές της ενέργειας και τις τιμές των τροφίμων να εκτοξεύονται σε υπερβολικά επίπεδα, ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να φέρετε στο UBI το «δωρεάν μεσημεριανό γεύμα», εφόσον δεν υπάρχει «δωρεάν γεύμα».

Πώς θα λειτουργούσε λοιπόν αυτό στην πραγματικότητα. Τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε δει εμβόλια και διαβατήρια εμβολίων να χρησιμοποιούνται για πρόσβαση σε παμπ, εστιατόρια κ.λπ. Το ίδιο ακριβώς θα μπορούσε να γίνει και για το UBI.

Εάν δεν λάβετε το εμβόλιο και το αναμνηστικό σας, τότε το UBI σας μπορεί να διακοπεί. Το UBI σας θα συνδεθεί με το ψηφιακό σας αναγνωριστικό το οποίο με τη σειρά του θα συνδεθεί με το κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Το κοινωνικό σας πιστωτικό σκορ θα είναι αυτό που θα σας επιτρέπει να συμμετέχετε στο UBI.

Οι πολιτικές ελευθερίες και τα δικαιώματά σας θα συνδεθούν με το κοινωνικό σας πιστωτικό σκορ. Εάν επικρίνετε την κυβέρνηση, δεν θα λαμβάνεται το UBI σας που θα έχει τη μορφή ψηφιακού νομίσματος. Ο τραπεζικός σας λογαριασμός θα μπορούσε να κλείσει με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μάλλον όλα αυτά ακούγονται πολύ τραβηγμένα, αλλά δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ για να δείτε ότι το κλείσιμο τραπεζικών λογαριασμών και η σύλληψη ατόμων συμβαίνει ήδη στον Καναδά όταν οι φορτηγατζήδες διαδήλωσαν.

Το μέλλον δεν φαίνεται ρόδινο αν δεν αρχίσουν οι άνθρωποι να κατανοούν τη μεγαλύτερη εικόνα που διαδραματίζεται.

Φυσικά θα ήταν ωραίο να έχουμε ένα βασικό εισόδημα και πράγματι, πολλοί άνθρωποι θα το είχαν μεγάλη ανάγκη. Όταν όμως απο πίσω βρίσκονται ψυχοπαθείς άνθρωποι, που το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα κυριαρχήσουν απόλυτα στους ανθρώπους, τότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην πέσουμε σαν τα ποντίκια στη φάκα.

Πηγή exposenews

 

 

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα