Αυτά που αρνούνται να δουν οι ... “επαγγελματίες καθησυχαστές και υπέρμαχοι” της Μελόνι!!! Αντίο Σπαγγέτι & Μαντολίνο… Καλώς ήρθατε Όπλα & Εμβόλια! Η ιταλική κυβέρνηση άλλαξε. Όχι το στυλ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης!

Αυτά που αρνούνται να δουν οι ... “επαγγελματίες καθησυχαστές και υπέρμαχοι” της Μελόνι!!! Αντίο Σπαγγέτι & Μαντολίνο… Καλώς ήρθατε Όπλα & Εμβόλια! Η ιταλική κυβέρνηση άλλαξε. Όχι το στυλ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης!

10 Νοεμβρίου, 2022 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:946
Μοίρασέ το

 

Ένα σύμφωνο που βασίζεται στο εμπόριο, στο οποίο η ελευθερία ενός πληθυσμού ανταλλάσσεται με τις πολιτικές φιλοδοξίες των οικονομικών ολιγαρχικών ομάδων, είναι πολύ πιο δύσκολο να καταπολεμηθεί γιατί κρύβεται πίσω από την υποκριτική μάσκα μιας ψευδούς δημοκρατίας.

 

 

 

 

Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τα πράγματα ψυχρά… γιατί η πολιτική εκτός από ΑΠΑΤΗ, είναι και ΨΥΧΡΗ…

Με στοιχεία αποδεικνύεται πως και η Μελόνι, είναι ένα ακόμα γρανάζι του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…
Όσοι είτε την παρουσιάζουν ως …”Χριστιανή”, είτε ως “μπατριώτισσα” ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ…
Αρχίστε να σκέπτεστε πως “οι εξαπατητές σας, μπορεί να παίζουν βρώμικους ρόλους που τους έχουν ανατεθεί από … παλιούς ΚΥΠατζήδες και ακροδεξιά φαντάσματα που επανήλθαν στη επικαιρότητα δίπλα σε παράλυτους σωτήρες”…
Ψάξτε τι είδους πρόσωπα προβάλουν στις σελίδες τους και θα καταλάβετε…
Είναι οι ίδιοι “μπατριώτες”, που δεν βρήκαν ούτε μια λέξη να γράψουν για τον ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ, αλλά στρώνουν μεταξωτά σεντόνια για το Σούνακ, τη Μελόνι, τον ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ και κάθε άλλο ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΙΟΝΙ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Προσέξτε και τον μασσονικό χαιρετισμό στη χειρονομία Ντράγκι – Μελόνι…

Στο εξώφυλλο η νέα Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι μαζί με τον πρώην Μάριο Ντράγκι

από τον Fabio Giuseppe Carlo Carisio για το VT Italy

VERSIONE ORIGINALE IN ITALIANO

Το ιταλικό κοινοβούλιο επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της πρωθυπουργού Giorgia Meloni στην κυβέρνηση μετά την ψηφοφορία της Βουλής και της Γερουσίας.

Η Βουλή ενέκρινε χθες την πρόταση εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση υπό την προεδρία της Γεωργίας Μελώνη με 235 ψήφους υπέρ, 154 κατά και 5 αποχές. Ψήφισαν 389 από τους 400 βουλευτές.

Η Γερουσία της Δημοκρατίας έκανε σήμερα το ίδιο με 115 ψήφους υπέρ, 79 κατά και 5 αποχές, ψήφισαν 199 από τους 200 βουλευτές.

Επαγγελματικά γεννήθηκα και μεγάλωσα ως ερευνητής δημοσιογράφος και ως εκ τούτου είναι πραγματικά δύσκολο για μένα να είμαι ρεπόρτερ επίκαιρων πολιτικών γεγονότων που μου προκαλούν αποστροφή για δεκαετίες.

Ειδικά όταν πρέπει να τα πω και σε διεθνείς αναγνώστες που αγωνίζονται να κατανοήσουν τον πολιτισμό της όμορφης Μικρής Ιταλίας, μιας υπέροχης χερσονήσου της Μεσογείου που έχει παραβιαστεί από τον Τεκτονισμό, τη Μαφία και τη CIA σε σημείο να μετανιώνουν τις περιφερειακές μοναρχίες, ακόμη και τον Ντούτσε Μπενίτο Μουσολίνι, ένας από τους μεγαλύτερους πολιτικούς στην επανεκκίνηση της κοινωνικής βοήθειας πριν γίνει ένας τρελός εξτρεμιστής του φασισμού και εξαπατηθεί και καταληφθεί από τους Ναζί του Τρίτου Ράιχ.

Τουλάχιστον ήξερε πώς να θεραπεύει τη φυματίωση με αποικίες Ηλιοθεραπείας, οι οποίες, χάρη στις μεγάλες συσσωρεύσεις ηλιακής βιταμίνης D3, θα είχαν σώσει τις ζωές χιλιάδων και χιλιάδων ανθρώπων που πέθαναν με Covid λόγω έγκαιρης αγνοημένης φροντίδας στο σπίτι.

Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο για το θέμα χάρη στις πανεπιστημιακές σπουδές σύγχρονης ιστορίας και το μονογραφικό για το βιβλίο «The Evitable Axis – Dino Grandi narrates» του καθηγητή Gianfranco Bianchi… Αλλά αυτά είναι θέματα που είναι πολύ ξεπερασμένα.

Θα περιοριστώ στο να πω ότι αν ο Μουσολίνι δεν είχε χρησιμοποιήσει τους ισχυρούς τρόπους μιας δικτατορίας, παρόμοιους με εκείνους δεκάδων αδίστακτων κρατών που προστατεύονται από τις ΗΠΑ στον κόσμο, δεν θα μπορούσε να απαγορεύσει τις μυστικές εταιρείες των ολοένα και πιο ισχυρών Τεκτονισμός και να αναγκάσει τα αφεντικά της μαφίας να δραπετεύσουν στην Αμερική από όπου τους έφερε πίσω ο Lucky Luciano χάρη σε μια συμφωνία με τηνΚεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών, την αντικατασκοπεία του Langley (Βιρτζίνια) που τότε ονομαζόταν ακόμα OSS (Office of Strategic Services).

Όποιος είναι με τη Μαφία και τον Τεκτονισμό σίγουρα θα βρει τη σκέψη μου όχι μόνο χαλασμένη από έναν ιστοριογραφικό παροξυσμό, που μπορεί να είναι, αλλά και βλάσφημο! Αλλά παραμένει βασισμένο σε γεγονότα.

Ο φασιστικός ρατσισμός είναι ό,τι πιο αποτρόπαιο παρήγαγε το καθεστώς του Μουσολίνι και δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με κανέναν τρόπο. Ούτε καν από την εξάπλωση στην Ευρώπη των Σιωνιστών που, με τη πλασματική δικαιολογία της μειονοτικής θρησκευτικής ταυτότητας, δημιούργησαν το πολύ ισχυρό πολιτικό και οικονομικό κίνημα με το ίδιο όνομα, ικανό σήμερα να ελέγξει τον μισό κόσμο.

Αντίθετα , η νέα κυβέρνηση που γεννήθηκε στην Ιταλία , χάρη σε μια τερατώδη απουσία (36%), ειδικά από την πλευρά πολλών ακτιβιστών του NO VAX που ανόητα δεν εμπιστεύτηκαν τα τρία αντισυστημικά κόμματα που αναδείχθηκαν ηττημένα στις εκλογές της 25ης Σεπτεμβρίου, παρουσιάζει κάποιες φλέβες εξτρεμισμού που δεν έχουν φασιστική προέλευση , όπως επιφανειακά περιγράφουν τα αγγλοσαξονικά ταμπλόιντ και οι διεθνείς αριστερές εφημερίδες, αλλά ίσως ακόμη χειρότερη μολυσματικότητα.

Μια πολιτική ιδεολογία, αργά ή γρήγορα, όπως συνέβη στην κομμουνιστική και άθεη ΕΣΣΔ, που σήμερα έχει γίνει Ρωσία αφοσιωμένη στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό, μπορεί να συνθηκολογήσει.

Ένα σύμφωνο που βασίζεται στο εμπόριο, στο οποίο η ελευθερία ενός πληθυσμού ανταλλάσσεται με τις πολιτικές φιλοδοξίες των οικονομικών ολιγαρχικών ομάδων, είναι πολύ πιο δύσκολο να καταπολεμηθεί γιατί κρύβεται πίσω από την υποκριτική μάσκα μιας ψευδούς δημοκρατίας.

Αυτή που οι Αμερικανοί πρόεδροι Κλίντον, Μπους και Ομπάμα προσποιήθηκαν ότι εξάγουν στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή προκαλώντας σφαγή εκατοντάδων χιλιάδων αμάχων .

Αλλά επειδή οι περισσότεροι από αυτούς τους νεκρούς δεν είναι Δυτικοί, όλα είναι καλά. Και εδώ μου έρχεται στο μυαλό ότι ο Ντούτσε της Ιταλίας έτρεφε περισσότερο σεβασμό για τις ανθρώπινες ζωές, αν και με την παρεκκλίνουσα μορφή ξενοφοβίας του…

Θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω δυο βιβλία ακόμα, τα οποία δεν θα γράψω ποτέ γιατί οι πολιτικοί πρωταγωνιστές δεν αξίζουν αυτόν τον μικρό φόρο τιμής στην ιστορία.

Γεγονός παραμένει ότι στην Ιταλία η κυβέρνηση της Πρωθυπουργού Giorgia Meloni , ηγέτη των Αδελφών της Ιταλίας (Fratelli d’Italia), ανέβηκε στην εξουσία, κατηγορούμενη άδικα ότι είναι φασίστας, επίσης επειδή απέχει πολύ από κάποια από τα υγιή κοινωνικά αξίες αυτής της ιδεολογίας, όπως ο χριστιανικός γάμος που απέφευγε, αλλά αντ’ αυτού αγνόησε ως εξτρεμίστρια του πιο χυδαιότερου ατλαντισμού που κάνει την υποτέλεια στο ΝΑΤΟ ,  (μια στρατιωτική οργάνωση και όχι ενός Προσκόπου), το μόνο αληθινό της πιστεύω.

ΟΧΙ μονο. Για να ξεχαστούν οι δημοσιογράφοι του mainstream, μεγαλωμένοι σαν κότες στα κλουβιά της αριστεράς, η πολύ απομακρυσμένη πλέον συγγένεια του Fratelli d’Italia με το Ιταλικό Κοινωνικό Κίνημα (παραγωγή των φασιστών βετεράνων), αντί να φωνάζουν ντροπή στους κομμουνιστές, ότι μπορεί να αποκαλούνται ακόμη έτσι, παρά τους περίπου 90 εκατομμύρια θανάτους στον κόσμο, δέκα φορές περισσότερους από τον ναζιστικό-φασισμό, η νέα Ιταλή πρωθυπουργός Giorgia υποκλίνεται στη μιασματική Ευρωπαϊκή Ένωση σε κάθε καλή ευκαιρία.

Αν και οι Βρυξέλλες καταδίκασαν επισήμως τον σταλινισμό, αλλά όχι τον κομμουνισμό…

Σήμερα στο τιμόνι της ΕΕ βρίσκεται η Πρόεδρος Ursula Von der Leyen που κάθε μέρα καταλήγει στο προσκήνιο των μέσων ενημέρωσης για ένα νέο σκάνδαλο σε σχέση με την ύποπτη μαζική αγορά εμβολίων κατά του Covid που στην Ευρώπη εξακολουθούν να είναι πειραματικά αλλά κυρίως αποδεικνύονται όλο και πιο επικίνδυνα, και μερικές φορές ακόμη και θανατηφόρα, όπως στις ΗΠΑ.

Η ίδια η Von der Leyen μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για τη διάκριση ότι είναι η πρώτη επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που νομιμοποίησε την αγορά όπλων, σε βάρος των φορολογουμένων, που θα προμηθεύονται στην Ουκρανία, παρόλο που δεν είναι χώρα της Ένωσης.

Δυστυχώς, η Meloni στην Ιταλία έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή της να την μιμηθεί γιατί για να γίνει πρωθυπουργός και να λάβει τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας Sergio Mattarella που είχε ήδη αποκαλυφθεί ως σκιώδης πρεσβευτής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης ΝΑΤΟ-ΕΕ εκείνη την εποχή της ορκωμοσίας του για τη δεύτερη θητεία, θα είχε διορίσει και Υπουργό Υγείας τη μάγισσα που παρέδωσε το δηλητηριώδες μήλο στη Χιονάτη και υπουργό Άμυνας Ατίλα Βασιλιά των Ούννων!

Ως εκ τούτου, εμείς οι Ιταλοί μπορούμε να πούμε ότι τελικά μας πήγε καλά αφού ο Guido Crosetto θα διευθύνει το Υπουργείο Άμυνας, παρόλο που προέρχεται από αυτό το Λόμπι Όπλων που έριξε λάδι στη φωτιά για να πυροδοτήσει την επικερδή σύγκρουση στην Ουκρανία. Τουλάχιστον θα μπορέσει ίσως να αγοράσει τις φθηνότερες παρτίδες πυραύλων για το φιλοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου…

Ενώ η Meloni (ή ο Mattarella;) επέλεξε για επικεφαλής τον Υπουργό Υγείας, τον καθηγητή Orazio Schillaci, πρύτανη του Πανεπιστημίου της Ρώμης Tor Vergata που συνεργάζεται με το Εθνικό Κέντρο Ερευνών για θεραπείες mRna μαζί με τα Big Pharma εμβόλια Pfizer, Astrazeneca, Biontech  και στην αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Orgenesis με επικεφαλής τον σύζυγο της Ursula, Heiko Von der Leyen.

Θα έμπαινα στον πειρασμό να γράψω μια άλλη σελίδα με απόψεις και πληροφορίες σχετικά με τις συγκρούσεις συμφερόντων για να συνοψίσω τις λεπτομερείς έρευνες που έχουν ήδη δημοσιευτεί για τους δύο στρατηγικούς υπουργούς (και άλλους)…

Ειδικά αφότου η Μελόνι αγκάλιασε ανοιχτά τον Ουκρανό Πρόεδρο Ζελένσκι και το φιλοναζιστικό καθεστώς που παρακολουθούσαν οι παραστρατιωτικοί του τάγματος Αζόφ με σβάστικες του Τρίτου Ράιχ και κρανία τατουάζ στο σώμα του.

Ειδικά αφότου η νέα πρωθυπουργός ανακοίνωσε αλλαγές σε σχέση με τους περιορισμούς του παρελθόντος για την έκτακτη ανάγκη του Covid, προέβλεπε επίσης εξεταστικές επιτροπές για τους θανάτους, αλλά δεν είπε λέξη για τις εκστρατείες εμβολιασμού που έχουν ήδη φτάσει σε ορισμένες ιταλικές περιφέρειες στη διοίκηση του η πέμπτη δόση ορού mRNA ή η τρίτη αναμνηστική…

Αλλά επειδή το ήμισυ της γραφής μου θα ήταν ακόμη και αγενείς προσβολές κατά της πολιτικής τάξης των Bel Paese, προτιμώ να κλείσω με ένα αστείο…

Αντίο Spaghetti & Mandolino, Welcome Weapons & Vaccines!

Με εκτίμηση, η Νέα Παγκόσμια Τάξη, ευχαριστώ!

 

Ο Fabio είναι διευθυντής και συντάκτης του Gospa News. μια Χριστιανική Εφημερίδα Πληροφοριών.

Ο Fabio Giuseppe Carlo Carisio, γεννημένος στις 24/2/1967 στη Borgosesia, ξεκίνησε να εργάζεται ως ρεπόρτερ όταν ήταν μόλις 19 ετών στην αλπική περιοχή Valsesia, Piedmont, την περιοχή γέννησής του στην Ιταλία. Αφού σπούδασε λογοτεχνία και ιστορία στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Ιερής Καρδιάς στο Μιλάνο, έγινε αναπληρωτής διευθυντής τοπικής εφημερίδας και ειδικεύτηκε στο δικαστικό ρεπορτάζ.

Για περίπου 15 χρόνια είναι ανταποκριτής από τη Βόρεια Ιταλία για τις ιταλικές εφημερίδες Libero και Il Giornale, γράφοντας επίσης σημαντικές αποκαλύψεις για τη σφαγή της Ustica, μια έκθεση για τον Τεκτονισμό και το οργανωμένο έγκλημα.

Με ανεξάρτητες έρευνες, συνεργάζεται με τους Carabinieri και Guardia di Finanza σε σημαντικές έρευνες που ολοκληρώνονται με τη σύλληψη επιχειρηματιών της Camorra ή διεφθαρμένων πολιτικών.

Τον Ιούλιο του 2018 βρήκε τα διαδικτυακά μέσα αντιπληροφορίας Gospa News που επικεντρώνονται στη γεωπολιτική, την τρομοκρατία, τη Μέση Ανατολή και τις στρατιωτικές πληροφορίες. Είναι ανταποκριτής από την Ιταλία για τη γαλλική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Reseau International.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια στο περιοδικό Art & Wine ως κριτικός τέχνης και επιμελητής.

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

πηγή μετάφρασης

Προβολές : 946


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα